Alle innlegg Sukkerforum

Damer og sveis

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 01:28

Rett på sak: hvorfor er det slik at det er en høy korrellasjon mellom damers økende alder og synkende hårlengde (og synkende feminitet)?

Altså.....regelen her i gamlelandet virker som er slik: dess eldre damene blir, dess kortere hår skal de ha. Jeg spør - på vegne av minst hundrevis av menn (wild guess) - hvorfor dette? Sidekommentar: det virker som det i land med høyere temperaturer er slik at damene faktisk beholder hårlengden, selv om de blir eldre. Wow! Sterke saker.

Tenker damene, når de nærmer seg 40-åra, at "næh......nå får det holde med den derre feminiteten"? Nå er det frem med fotformsskoa, allværsjakken - og hårlengden skal kuttes NED. Og lugg er inn....

Jeg bare spør. Mulig jeg er helt på bærtur. Mulig jeg er i en pitteliten minoritet, som altså bryr oss om - og liker - feminitet. Og vi misliker lugg. Seriøst!

Kommentarer?

Skjult ID med pseudonym dama sø. 6 aug. 2017 01:33

Vel, jeg er godt over 40, har fortsatt langt hår uten lugg og eier ikke fotformsko, men har sko med og uten heler, tursko og fjellstøvler😁

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 6 aug. 2017 01:34 Privat melding

usikker på hvor gammel du er selv,men kan jo si det sånn...................
damer klipper håret fordi de kan og vil..menn har jo ofte ikkje hår, skal vi klage på det ?
Altså menn som ikkje har hår, skal vi kreve hårtransplantasjon likssom ?
Noen er skallet frivillig.....noen gjør det fordi hentesveis er ut....
andre liker å leke helgenen og beholder en sånn fin ring og later som en diger måne midt bak ikkje eksisterer..så skal vi mene at menn kun er virile basert på hva de har eller ikkje har på hodet? helt tullete...

Ellers er ikkje ALLE damer 40 + korte på håret :P

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 01:38

Takk for innspill, Fendi! Du kjører en klassisk "hva med mennene, da....". Denne tråden handler IKKE om menn. Den handler om damer som blir mindre og mindre feminine (etter min mening) dess eldre de blir. Vi kan diskutere menn i en annen tråd! :)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 01:40

Haugtussa.....kudos for at du liker luggen din. Girlpower! Jeg våger påstanden at de færreste damer virkelig KLER lugg.....men jeg tipper du gjør det, så da er vi good! ;)

Skjult ID med pseudonym dama sø. 6 aug. 2017 01:41

Jeg klager da bare på at ikke alle menn vil ha meg😤

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 01:44

Dama....takk for innspill! Du er en kvinne etter min smak! ;)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 01:46

Haugtussa.....ja, jeg kler tanga, men kun i ekstremt intime situasjoner. Med lyset slukket. Da ser jeg sjukt bra ut! Men igjen - dette handler altså om dere damer, og deres svinnende feminitet (jeg generaliserer) når bikker 40.....

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 01:48

Greia er at jeg snakker med utenlandske damer. F.eks. latina-damer. De er 100% enige med meg...... Igjen. jeg generaliserer selvsagt, men dette har forundret meg i mange år!

Skjult ID med pseudonym dama sø. 6 aug. 2017 01:50

Ts: liker også at en mann kan ta initiativ!
Kan ikke se jeg har mottatt melding😅😉😂

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 01:56

Haugtussa.....jeg tror kvinner er sine verste motstandere. Du skal absolutt ikke se bra ut. Janteloven! Nå må dere faen meg gi dere, og tenke litt på oss gutta!!!!

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 02:00

Dama. Du har helt rett. Mannen bør og skal kunne ta initiativ. Men hvordan en granskauen skal jeg kunne gjøre det, gitt at jeg kun vet at du her inne heter "dama"?????? ;)

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 02:01

Bra, Haugtussa! Jeg har diskutert dette med damer på jobben, og de er helt enige i mine betraktninger. Men jeg tror hverdagen innhenter både kvinner og menn, og så sklir man liksom inn i en kjip setting, hvor det å være sexy/attraktiv kommer laaaangt nede på prioriteringslisten. Synd.

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 02:04

Haugtussa: respekt! Men jeg står ved min innledende kommentar, og det er at alt for mange norske damer glemmer all sin feminitet når de pusher 40.....

Skjult ID med pseudonym dama sø. 6 aug. 2017 02:09

@TT, burde ikke være så vanskelig å finne meg siden jeg er godt over 40 og har langt hår uten lugg 😇😂

Skjult ID med pseudonym dama sø. 6 aug. 2017 02:13

Og vi er glad i deg også @Hovis😘

(kvinne 43 år fra Nord-Trøndelag) sø. 6 aug. 2017 02:43 Privat melding

Stusser litt på at det er bare langt hår som er feminimt jeg... Dagens korte frisyrer er da sannelige både tøffe og feminime etter min mening. Jeg syns det er andre ting på en dame som gjør henne feminim, f eks sminke, klær og fakter.

Jeg har nå en kort bob, det er altså helt kort bak, det vises jo ikke på bildet, og grunnen til at jeg har klippet det sånn er ikke alderen min altså, men at jeg syns det er tøft og kledelig på akkurat meg. Er ikke jeg feminin folkens?

Har prøvd i perioder å ha det lengre, men det er bare ikke pent på meg. Det ser tynt og slitt ut selv om jeg steller det. Har lenge hatt en mellomløsning da, og hadde det litt lengre da jeg meldte meg inn her og ble kjent med folk. Fikk flere kommentarer da jeg klippet meg at neeeeei jeg skulle ikke gjort det, men heller latt det vokse seg langt. Hvorfor det spurte jeg siden jeg faktisk er fin sånn. Litt dårlige svar kom, ingen ville forklare i det vide og brede, bortsett fra en hehe, han sa han likte å ta tak i håret på dama når han tok henne bakfra 😂

Hihi det var dagens den gangen og jeg har ledd lenge av den.

Er det virkelig sant at damer med kortere hår ikke er feminime og sexy nok altså? Jeg har aldri tenkt sånn på det selv og ment at man klipper seg jo etter hva man best kler.

Blir sannelig betenkt i nattens sene timer. Har snudd døgnet i ferien 🙈😉

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 03:07

@Ts Du kan faktisk ikke ta en diskusjon her inne der du rakker ned på "alle" kvinner over en viss alder. Uten å forvente svar tilbake iht hva vi faktisk syntes om menn og hvordan de tar vare på seg selv! Ikke bra, ikke bra. Flertallet av menns "ta vare på seg selv greie"

Men i følge din teori går jeg i mot røkla da... jeg har fått lengre og lengre hår ettersom årene går....

Men IKKE enig med deg i at kort hår på kvinner = ikke feminint.

Men ... merkelig den greia med menn og hår lengden til kvinner. Jeg som har vært pinakort på håret i maaaange år, merker nå at hvor lengre hår jeg får (på hode haha) hvor mere draget får jeg på flere menn... 🤔

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 6 aug. 2017 03:10 Privat melding

@TS var ikkje meningen å å klassisk og da inn menn.Eg mente bare at femininitet og virilitet neppe kan måles i hårfrisyre.
Er mange søte nydelig superfeminine damer med kort hår...andre ser ut som traktorlesber...eg tilhører sistnevnte kategori..uten at det er noe galt å være det, UNNTATT om du ikkje ønsker å sende de signalene....eg har langt hår for egen del ikkje for mennn eller andre kvinner...om det også er en klassisk ting å si sånn midt på natten får det bare være eg er neppe din type alikevel :)

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 03:40

Og bare så det også er sagt... håret mitt har ikke blitt lengre for å trekke flere menn!

Hmm veldig få av jentene med kort hår som ser ut som traktorlesoer da Fendi🤔

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 03:41

*traktorlesper

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 03:46

Okei. Ja, jeg har generalisert. Innimellom må man det for å frem et poeng.

Greit. La oss plassere 100 latinske damer ved siden av 100 norske damer.

Hvilken gruppering tror dere vil bli oppfattet som mest feminin? Fra en manns ståsted?

Vi vet alle hva svaret er, eller?

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 03:47

Tilleggskommentar: vi menn liker faktisk at kvinner er feminine! Tro det eller ei. 😉

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 03:51

Ny tilleggskommentar: og vi menn synes det kan være greit at VI kan definere hva vi mener er feminint. Kan dere leve med det, damer? 😜 Og mange av oss menn mener faktisk at langt hår er feminint. Tro det eller ei.

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 03:57

Tja nå tror jeg akkurat det stiller seg ganske så likt TangaTrond (haha for ett nick name) De latinske damene du ser er nok ikke den gjennomsnitt latinske dama...

Og skjønner virkelig ikke greia med at langt hår = feminint. Og heller ikke det merkelige fenomenet at jeg brått blir mere og mere attraktiv for menn ettersom håret mitt vokser... snodig🤔

Jeg syntes jo at jenter som feks setter opp håret blir i mine øyne som regel både blir penere, mere attraktive og feminine da!

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 03:58

Har skjønt "det" TangaTrond

Men ingen får bestemme over mitt hår. Kun meg selv😊

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 04:13

Men syntes synd på de damene med mega langt hår...

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 04:15

Eiriana, jeg har diskutert dette med MANGE damer. Både norske og utenlanske. Og de er overveldende enige med meg.

Så må du huske at jeg er mann. Du er kvinne. Kan hende vi har forskjellige meninger rundt dette. 😜

Du kan komme med så mye girl power og flotte korthårete damer du bare vil: som mann, står jeg ved min opprinnelige innledningstekst. Ja, jeg generaliserer. Men norske damer er ikke - i snitt - veldig feminine! Dette vet jeg MANGE er enige meg meg i. Og håret er da EN faktor her. Og dess eldre damene i Norge blir, dess kortere hår får dem. For en del av oss menn, er det mindre feminint! ;)

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 04:24

Da har du i såfall diskutert med kvinner som prater deg etter munnen. Og de kvinnene er det irriterende manga av!!

Og hallo.. har Du lest hva jeg skrev. Jeg skrev at jeg har skjønt "det" (at flest menn foretrekker kvinner med langt hår) men jeg kan vel fortsatt syntes "det" er fryktelig merkelig!!!

Og hvor bor du i landet? Jeg bor i Oslo og uten å være veldig fornærmede mot andre som ikke bor i byen (el større byer) Så tror jeg nok både kvinner og menn i byer er litt mere "jålete" for å si det enkelt!

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 04:26

Og argumenter som at maaaaange er enig med "meg" er noe av "det" dårligste argument jeg hører🤔

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 04:28

Ps; Og veldig deilig å klippe seg kort innimellom for å ikke lengre "bare" bli ett objekt for mange menn...

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 04:31

Og igjen. Diskuterer du her. Må du regne med at også folk er uenig med deg!

Eller er det faktisk slik at du snakker/diskuterer ting med folk som er enig med deg/snakker deg etter munnen.

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 04:31

*kun

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 04:33

Natta😴

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 04:48

Hehe. Jeg bor og jobber i Oslo. Jeg jobber i kommunikasjonsbransjen. Kvinnene/kollegaene jeg snakker med har i snitt mastergrader. De snakker meg neppe etter munnen!

Hvorfor kommer du trekkende med geografi? Og hvorfor insinuerer du at jeg er en "småbygutt"?

Jeg er fullstendig ok med at folk er uenig med meg! :)

Samtidig vet jeg at ekstremt mange - av begge kjønn - er enige med meg.

Dette går nok bra, skal du se! Vi overlever denne diskusjonen også! 😜😜😜

Skjult ID med pseudonym TangaTrond sø. 6 aug. 2017 04:51

PS! Jeg tror du undervurdere oss gutta kraftig, hvis du tror vi objektiviserer deg kun fordi du har langt hår. Gi oss pittelitt mer cred, da! 😉

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 6 aug. 2017 05:35

Ups ikke sovnet enda...

Hvorfor skulle ikke jeg kunne dra fram muligheten for bygdehutt greie når du drar de fleste kvinner over en kam?

Og joda. Kjent fenomen at kvinner snakker menn etter munnen.

MEN det var ikke DET jeg egentlig kom inn for å si her nå...

Men...

Det er jo faktisk også ett kjent fenomen at latinske menn er mye mere oppvartende og gentlemen ovenfor kvinner enn det norske menn er.

Så hvis og bare hvis din teori stemner iht visse norske kvinner. Kan vel den oppvartningen de latinske kvinnene får av sine menn, påvirket de kvinnene slik at de legger (og ønsker å gjøre) en ekstra innsats iht sitt feminine utseende. Da både iht lengre hår og mere feminin klesstil osv

Skjult ID med pseudonym Skuffet sø. 6 aug. 2017 09:20

Ahaaa...derfor jeg ikke får svar...jeg er over 40..kort hår og ikke oversminket..
Er dere virkelig så enkle i hodet?
Jeg er den jeg er og hadde aldri i livet fått meg langt hår får å please en mann..
Jeg ser nemlig ut som en trollemor med langt hår..det er så tykt og står rett ut..
Men fotform skoa er ikke på plass..enda😂😂
Men tenk på hvor mange kjekke og snille damer dere kan gå glipp av, hvis dere bare søker disse med langt hår, masse sminke😱
Og dere kan få dere en morsom opplevelse første dagen dere ser henne uten sminke😂😂
Og dere mannfolk endrer dere jo pittelitt dere også etter passert 40 😂
Lite hår, pondus...,
Jeg bryr meg særdeles lite om utseende, da jeg ønsker meg en kjempesnill mann som kan være min beste venn++
Så lite hår ...pondus....i dont care🤣

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 6 aug. 2017 10:47

Hva med litt silikon på her og der, de riktige timeglassmålene, null kroppshår, søt og alltid med et smil om munnen og aller helst 10 - 15 år yngre?? 😂 Noen som nikker anerkjennende? 😆

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 6 aug. 2017 10:48

Både

Skjult ID med pseudonym dama sø. 6 aug. 2017 10:56

Drømmedama for mange @mary😂😂

(kvinne 42 år fra Oppland) sø. 6 aug. 2017 10:58 Privat melding

Jeg er 40,har kort hår og føler meg mer feminin nå enn da jeg var 30og i en periode prøvde det påståtte fantastiske lange håret. Jeg er enig i at mange menn automatisk snur seg lettere etter ei med langt hår,men ærlig talt så vil jeg tro at det ikke nødvendigvis er den mest feminine berta som skjuler seg bak det ytret.. Men jeg er forsåvidt nå styrket i min avgjørelse om å være kort på håret,feminin og flott,at det på sikt raskere vil gi meg drømmemannen siden alle de andre ikke gidder å ofre et blikk i min retning grunnet håret. Amen og lykke til!

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 6 aug. 2017 11:01

Silvis, dama og nigma 😂😂👍

Skjult ID med pseudonym Svima sø. 6 aug. 2017 11:07

Hårlengde har da vel ingenting med feminitet å gjøre! Flytt blikket, observer helheten. Hårlengde KAN endres, alder kan ikke.
Kvinner over 40 har blitt voksne nok til å tørre å bestemme selv og heldigvis lever vi i en kultur der kvinner ikke trenger å gjøre utelukkende det som pleaser menn.
Hilsen Svima, 51, med langt hår. (Men tror jeg klipper meg kort nå, for å understreke poenget😉)

Skjult ID med pseudonym Pote sø. 6 aug. 2017 11:32

At kvinner klipper håret har med et ønske om en mer praktisk frisyre.Dessuten er det noe de fleste vet at langt hår trekker ansiktstrekkene nedover og får oss til å se eldre ut.Dessuten klager vel ikke kvinner så mye på menn uten hår og med manglende tenner og ølmage. Femininitet er noe som kommer innenfra, men det har du kanskje ikke oppdaget. Du er vel en av de menn som ønsker deg dame på 20, langt blondt hår og høye hæler og miniskjørt. Heldigvis finnes det menn med tanker i hodet også, selv om det noen ganger virker som om det er langt mellom dem.

Skjult ID med pseudonym dama sø. 6 aug. 2017 11:46

Hehe @my og @ShellyJ👍
Eneste grunnen til at jeg har langt hår er latskap og har derfor valgt enkleste løsning 😁

(kvinne 42 år fra Hordaland) sø. 6 aug. 2017 12:04 Privat melding

Nå ble jeg faktisk bekymret, da jeg har hatt ganske kort hår siden 20 årene, men av ulike farger/fasonger.
Jeg er vel skallet før 50 etter dine beregner og enda mer ufeminin... 😁 Eller kan de ha med at en våger mer når en blir eldre, og en tør å ha akkurat det håret en vil ha? Kem vet ;) Jeg var gammel ung. Visstnok 😎
Heldigvis er folk forskjellige. Tenk så kjedelig om alle skulle vært make på håret.
Hilsen en traust kjerring med kort hår men heldigvis uten fotformsko. Enn så lenge :P

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 12:04

..her lugger det en god del, ja!

Hmm...skal tro hvor mange av de som kobler hårlengde til femininitet, som har maskuline mødre med kort hår..🤔

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) sø. 6 aug. 2017 12:17 Privat melding

Trådstarter får ha lykke til i jakten på et glansbilde!

Kort hår er garanti for at vi tør å tenke sjøl, for alle vi med kort hår veit jo at stereotypien sier at vi skal ha langt. Fordelene ellers er at vi kan bli mer typete og unike. Håret blir en ramme til ansiktet. Vi får mindre hår som flyter rundt i huset og trenger derfor ikke støvsuge så ofte. Kanskje trenger vi mindre tid på badet, det er i allefall lettvint å vaske. Ulempen er at det må klippes hver 5. uke og det kostet ca 800 kr hver gang. En annen ulempe er at jeg kan ikke variere frisyre fra dag til dag slik de med langt hår kan. Ser vi på dagens tenåringer/unge voksne er jo alle like med langt, glatt hår som henger rett ned. Jeg ser jo ikke forskjell på de en gang.

Ellers elsker jeg korte skjørt og kjoler, bruker høye heler, smale topper osv. så femininiteten er godt ivaretatt. Forfengelig så det holder, men ujålete.

(kvinne 44 år fra Oppland) sø. 6 aug. 2017 12:49 Privat melding

@tangatrond.. så fint du vet hva du ønsker og leter etter👍det er mange feminine damer som passer inn i det du ser etter... det høres kanskje ut som om du egentlig ser etter noe annet enn det du ser? Ønsker du ei feminin dame må du se etter det.. ikke se etter alle de som i dine øyne ikke er feminine nok. Det du ikke liker, er det noen andre som liker. Og så godt vi ikke er like, da hadde det vært stusselig☺️lykke til i søken etter den perfekte, feminine dama for deg.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 12:52

Pffttt irrelevant. Gi meg hår i tangaen på Gi Jane. 💪

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 12:52

*GI

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 12:53

101

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 14:37

Fjasing er jo maxutbyttet, så kjør på. Samme prosedyre som hvert år Jens.

🔹🔸

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 6 aug. 2017 14:38 Privat melding

Velkommen tilbake @Rosa57. Så fin du er.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 14:39

Ironien er da i behold.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 14:41

Noenlunde på mengde, men bom på substans (og virkning).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kvinnelist sø. 6 aug. 2017 14:51

Sterke kvinner vil bestemme selv hvordan de vil se ut på håret. Noen av dere menn som hadde gått med på å få langt hår hvis dere møtte en interessant dame som ville ha deg, men kun hvis håret ditt var langt nok til å lage hestehale?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 14:56

Nei, nettopp derfor må prioriteringene være selektive og rette for dine preferanser. Se min første før 101 + samsvar.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 15:01

Jeg tror egentlig ikke at det er bare velstand i Nord-Korea selv om de vant Norway-Cup.

🔹🔸

(kvinne 53 år fra Sør-Trøndelag) sø. 6 aug. 2017 15:15 Privat melding

Shelly et hårstrå på fem til sju centimeter gjør mindre av seg enn ett på 20 til 30 centimeter.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 6 aug. 2017 15:30

Det er én sveis som gjør seg på ei dame uansett hårlengde.

*trommevirvel*

Pulesveis!

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 15:32

Jeppjepp 👍🏼

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 15:33

Gjerne oventil også.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 6 aug. 2017 15:34

Denne gamle heksa har fortsatt langt utslått hår. Ved spesielle anledninger
foretrekker jeg stram hestehale.... Jeg foretrekker det litt stramt... Mindre feminin med alderen? Det vil isåfall vise seg hvis du har gått helt feil 😜

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 6 aug. 2017 15:55

På krøllene dine tror jeg det går ut på det samme, @ErtaB 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 15:57

Akkurat nå skal jeg holde kjeft.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 6 aug. 2017 16:16

Jeg svarte jo!

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 6 aug. 2017 17:12 Privat melding

Registrerer at @µ er en erfaren puler. @Erta derimot??
Jomfru eller bare pult sveiseblind?

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 6 aug. 2017 17:56 Privat melding

@Erta. Akkurat der er jeg trygg. Agurk brukes kun oppskåret som salat.

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 6 aug. 2017 17:56

Tidligere var det sånn at kvinner over 50 fikk kort hår med permanent krøller, brune strømper, og en håndveske typisk for alderen.

Nå er kvinner moderne. Mange har langt hår, men langt hår gjør at et ansikt som begynner å få rynker ser eldre ut. Da vil kort hår med sprek frisyre motvirke henge inntrykket. Kort hår er lettere å holde rent og i form. Det at kvinner går med lave sko og fornuftig kledd viser modenhet. Det å gå med høyhælte sko er skadelig for de som bruker de ofte. Fotplager har 80-90 % kvinner av de som må opereres. Skjeve storetær, liktorner, deformerte føtter er noen av lidelsene.

Det går fin an å se kvinnelig ut, ha fornuftige klær og sko.

Menn som vil ha kvinner med langt hår, femine klær sko burde selv få langt hår, gå i pinetrange klær og høyhælte sko for en stund. Lover at lidelser i bevegelsesapparatet dukker opp.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 18:20

"Når virkeligheten ikke er slik du ønsker..!" ..var det vel..igjen egentlig

Eg tror kanskje at den enkleste løsningen for den hårlengtende og selverklærte latinlover'en med tangatruse, er å få seg ..hentesveis... langveisfra.

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 6 aug. 2017 18:23

Anton: ja, hvor ble det av TT?? Kanskje har han reist sydover allerede? 😂😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 18:45

-en mi sangre, y en mi pelo @hovis.

(og enig. "At ikke du kom på det selv, da"...tsk, tsk ;-*)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 6 aug. 2017 18:47

Ingen regel uten unntak, folk får kle seg som de vil. Speilbilde er noe annet.☺️ Men mitt svar var til @ts generelt sett. @nigma ohbooy.😄

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 18:53

Antagelig @maryandthe ;)

-du vet, .."noen" har det med å sette seg hårete mål!

( 😂 😂 LOL og pling! 😁 )

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 6 aug. 2017 18:53 Privat melding

@Eriana når man er vakker som deg ser man ikkje som en mann med kort hår :)

@Råsa long time no see :D

@Hovis jo :)

Eg har hår fordi det er lettest for meg - mitt hår er sånn at det limer seg inntil hodet eller ser elektrisk ut -så når det er kort er eg enten lykketroll eller mandig :D

Når eg vil klippe meg gjør eg det fordi eg vil, ikkje for en mann vil eller hva andre damer eg bør eller ikkje bør ha.....samme gjelder for øvrig sminke, trange lærjeans og høyehæler eller lave.mitt valg....med eller uten bachelor :)

Husker en annen tråd for en tid tilbake der alle mente at damer over 40 MÅ klippe seg fordi vi ser så jæla gammel ut med langt hår OG at det er lureri at noen har fint hår , jeans og hæleer og snur seg og er full i rynker..eg mener hallo......når man dømmer folk etter hårlengde og sminkemengde og jeans eller trenings bukser så blir det feil -er ikkje rart vi er single :D

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 6 aug. 2017 19:05

@ts: Hvorfor er det for mange menn som får stor utstående hengemage og ser seggen ut når de pusher 40 og mest synlig over 50? Skal de mennene likestille seg med kvinner du spør etter?:-)

Skjult ID med pseudonym Apache sø. 6 aug. 2017 19:38

Golchwch eich ceg.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 20:22

Pønkersveis er uansett ikke noe tess verken øverst eller nederst.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 6 aug. 2017 20:35

Kun naturell duger, alt annet suger.

Men det får noen annen ta seg av.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 20:37

¡Naturalmente,po! 👌 - y mis palabras te hecho el humo en el corazoncito, mis labios te hechicé. 😘

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 6 aug. 2017 20:47

Anton; hvordan får du til sånt utropstegn oppned?! 😆Er H litt småfrekk? Vel, sånn er det...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 20:53

alt + 173 = ¡
alt+168 = ¿

Nææ.., akkurat nå var han mer søt i grunn, men hysj.. ikke si det til noen ;)

Skjult ID med pseudonym maryandthe sø. 6 aug. 2017 20:57

Vale👍

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 21:05

Kantarell duger, las eg.. bling

og da vil eg bare nevne at det finnes flere fine svamplegemer i skogen, og at noen suger mer enn andre. Det er klart 🍄 😋

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 21:44

Jeje.. 😃 ¡Bueno, Mary! -y otro de los secretos más o menos recubiertos de azúcar de la vida; Escuchar atentamente al silencio, porque el silencio es la manera más elocuente de mentir.. 😉

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 21:47

-og der skylder du meg ei cola, hovis! 😁

(seks sekunder er innafor!)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 21:51

Det kan det også være ja, @rosa ;)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 6 aug. 2017 22:15

# tangatrond
Jeg har forsovet tenkt på det samme... Hvorfor gjør kvinner det. Som mange andre har svart, så bestemmer jo de moderne kvinner dette mer selv og mange ser meget feminine ut. Men du stiller et spørsmål på gruppebasis. Jeg tror at delvis handler det om gamle uskrevne normer i samfunnet. Før var det jo ennå mindre vanlig med langt hår på kvinner over en viss alder.

Jeg er veldig glad i mine lange hår og jeg har tenkt den samme tanken.... I hvilken alder blir det liksom upassende...?

Jeg håper jo at svaret er aldri, eller når det passer for meg 😉.

Og forresten, hvis jeg husker rett, så liker du jo å bruke tanga også når du støvsuger. Hi hi 😂😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 6 aug. 2017 22:34

Hmm...her følte eg det gikk litt i koder, ass 🕵️
.."suger støv" ...mellom de lange håra (eller låra, som eg først las.. :P) da, eller? 😨 Da, er det nok for lenge mellom hver gang...
Sweet lord.

Skjult ID med pseudonym Sjokolade sø. 6 aug. 2017 22:34

#hovmester
Jeg ler 😂😂😂

#Rosa
Du ser nydelig ut 😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 00:15

ok, men.. hadde Baby luftig og lang sveis LisaLa?

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 00:46

😍 : må sees! 😁

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 01:08

https://tv.nrk.no/serie/aktuell-debatt/fola66006866/02-09-19669

må også ses...! 😂 😂

Hår..stadig aktuell debatt.. 50 år senere!

Den gang da:
"dessverre er det ikke noe lov om hår" ...men regler, det hadde de!
"Kan langt hår og skjegg ..gå inn under ordet adferd..og kan det være hjemmel for å hevde at langt hår og skjegg kan gjøre skade på de andre elevene?" ...ha ha ha det er jo en fantastisk diskusjon, slår sukker hår-diskusjon ned i støvlene jaffal! 👏 👏 👏
Eg skulle visst ha levd på den skjeggforbudstida, innser eg... 😏

Skjult ID med pseudonym Sjokolade ma. 7 aug. 2017 07:32

Angående skjegg... 😊, siden vi er inn i tema, kroppshår og andre relaterte fenomener 😊. Jeg har lurt lenge på, og det forumet er kan være akkurat den rette plassen å stille spørsmålet mitt. (dere har sikkert diskutert det før...)

Jeg har lurt på, er menn med skjegg mindre glad i å kysse? Eller om de kysser mindre enn menn uten skjegg?
Jeg tror jo det.... Hva er deres erfaringer?

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 7 aug. 2017 07:36

😂 Jeg levde, og var hele 9 måneder gammel da programmet ble sendt og husker det følgelig knakende godt.

De prater forresten slik jeg skriver. Som et uredigert rundskriv.

Hvorfor virker forresten merk tekst og kopiér her i webutgaven, og ikke i mobilutgaven for Android? Eller helst motsatt selvfølgelig. 🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 7 aug. 2017 07:41

Jeg kysser nøyaktig like mye barbert som ubarbert. Altså jeg ubarbert. Stiller barbert/ubarbert etter avtale om jeg husker å spørre på forhånd. Har jeg ikke barbert, gjør jeg det om ønskelig. Kjapt, trygt og billig.

Det er mye vanskeligere å restaurere ei matte i en fart.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Sjokolade ma. 7 aug. 2017 07:50

# blingbling
Siden du barberer deg med jevnlig mellomrom, så hører ikke du helt inn i den gruppen med menn med permanent skjegg... 😊 og hypotetisk vegrende kysseatferd .

Og skjegget ditt rekker kanskje ikke bli så lang heller.

Ps. Skjegg kan være veldig fint altså. 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 7 aug. 2017 07:57

Det blir så langt at det begynner å klø så jeg blir mer smågal enn jeg alt hypotetisk er. Da ryker det, som i forgårs.

Så nei her holder ikke hypotesen. Men du gjør lurt i å spørre meg. Kred for den. Svarer ikke på ting jeg ikke kan om, slik som hjernekirurgi i teori og praksis slikleisen. Da lurer jeg.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 7 aug. 2017 07:57

Ujevne mellomrom 👍🏼

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym FrkFryd ma. 7 aug. 2017 09:37

Skjønner i grunn godt at mange menn tiltrekkes langt hår og damer i kjoler. Feminint og flott!
Jobber med saken om lenger hår (det tar litt tid skjønner dere), men er på god vei. Og sant nok - får enda mer oppmerksomhet med kjole på.💃🏼😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 10:07

@sjokolade
Du sier noe..du sier noe...om kyssing og skjegg
Verdt en egen tråd det der!
For..du er inne på noe...

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 10:29

Ah..der våkna du og ja, god morgen til deg og ,kjære😊
Ville du gjerne høre mer Ja?

Vel mannemenn er jo de som eeeelsker å kline...og... 😍 Nøff said! Eg elsker mannemenn. Mest.

Eg har dog lært meg å tolerere
(!) mer, enn simply the best.. (jævla hipstermote, det har dog vært lyspunkter..samt noen litt interessante opplevelser..😁, med trykk på punktvis)

Damer er ekstra mykt å kline med, slettes ikke verst det heller.
Nynner: I kissed å girl and I liket it😎
Men kun en skikkelig mannemann, duger i lengden og mengden, ja 💋👄💋👄💋👄💋👄💘👅👅👅👅💋💋👄 😙

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 10:39

https://www.youtube.com/watch?v=VXfHEc0S9-4

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 12:13

hmm.. ..noen er liksom bare født gamle ..? :P hihi..

(og skal vi gå etter håret på de yngste av oss her i verden, så minner det mest om gamliser..så alder og hår...tja, tja..lineært er det iallefall ikke.. 😏 )

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ma. 7 aug. 2017 12:44

Tviler på at forsvarsministeren noensinne har hatt pulesveis, det der minner mer om en hjelm. Det ligger jo likedan når hun står i full storm ombord i et av marinens skip.

Skjult ID med pseudonym Sjokolade ma. 7 aug. 2017 12:45

Hekser i eventyr har ofte langt hår... 😂😂😂.
Eldre kvinner med langt hår... Jeg lurer på i hvilken alder må jeg begynne å passe på at jeg ikke feilaktig havner i denne gruppen...
😂😂

Skjult ID med pseudonym Prikkete ma. 7 aug. 2017 16:01

Lol når ble hår femininitet?
Mye hår på kroppen sier noe om testosteron nivået, ja den er kjent, men kvinner og hår? Hm. Jo da mange vakre damer har fint hår, menn også. Femininitet er vel meir noe indre enn noe ytre; Lakke tånegler, spare til langt hår, dingle med Dior veske, samt høy brystføring kan da hvem som helst ha eller? Maskuliniteten står vel også til hormonene....det hjelper ikke hvor billedlig sexy mannen er om det ikke er tak i ballene. DVS en stødig fyr med retning, struktur, handling og kraft. Dette trengs til å blandes ganske så vakkert med femininitet: å evne skape, være sensitiv, sanselig, kaotisk og tåle forme seg i egen endring. Alt dette må da finnes i et og samme menneske før vi kan se om her er noe korrelasjon mellom to. Lite med hår å gjøre gitt. Men at mannen, apache-indianeren, tenner på hår kan jo være noe helt annet. Enkelt i grunn, eller?

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 7 aug. 2017 16:08

Jeg liker halvlangt hår fremfor langt best på kvinner over 50 år om de kler det.

Dagens friske 40 åringer har ennå yngre kvinners utstråling og regner ikke dem med i hår og klesdebatten. Generelt sett. Finnes selvsagt unntak. Mye sol og røyk skader huden.

Folk kan gå kledd som dem vil og ha den frisyren dem ønsker så lenge dem trives med det. Det er ikke det som diskuteres her, men om hvor kledelig det er på eldre kvinner. I andres øyne er ikke alt like pent. Har sett mange eldre moderne kvinner med hår der lengden og fasongen på håret får dem til å virke sliten. Man trenger ikke klippe håret, men få det til å se naturlig og myk ut slik at det rammer ansiktet mykt og luftig.

I mine øyne er bildet til venstre feil og høyre riktig for 50 årige Nicole Kidman.
Bildet 2 stygt. Bildet 3 pent på Halle Berry 50 år.

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 7 aug. 2017 16:13

Herlig prikkete artikkel.😅

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 7 aug. 2017 16:31

Enig, men 2 har mer enn håret...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 17:24

..hollywoodreferanser, ja..
Det er vel de færreste 50årige damer som har de fyldige og fine mankene der naturlig.. ei heller de avbildede. Mye fint løshår, gode stylister og skjønnhetsbehsndlinger/tiltak å få for penger.. spes i Hollywood.
Litt mindre oppnåelig og realistisk for travle og ikke fullt så rike tobarnsmor Janne med høg panne som bor i Bø, og i tillegf må være budd på både snø og sludd...
kanskje..
Just mentioning the obvious..

Skjult ID med pseudonym Prikkete ma. 7 aug. 2017 17:30

I all offentlighet: sorry Apache! Jeg leste ikke godt nok. Trodde innlegget var ditt, men Tanga Trond het visst mannen som leter etter damer med hår, jo lengre jo bedre, og det er det. Et pelsdyr.....nei neppe...avl av arten er ikke helt lov lenger i Norge.

Det er trendy å selge håret sitt i dag, for en god sak, ja Kreftforeningen. Kjøp deg en parykk mannen, ja så kan du buste det til og leike med det som du vil. Vi kvinner er lei av å være objekter. Eget håndlag må alle ha og for mang en mann tror jeg det er godt nok og holder. Kina og Japan er land å se til. De investerer no i silikon damer, Yepp. Det kjæreste en mann kan få. Her gir han slipp på hus og heim. Ikke for et plastikk hull, men for å ha en jevnbyrdig partner. Say no more, and Dont blame me, I am serious. Var det enda som i filmen : " Lars and The real girl", men nei da, eller jo...bare den at de blir hengende ved og all mental utvikling stopper der. Arti sak i grunn. Men på sikt en tragedie.

Samfunnet stopper uten likeverdet. Vi trenger hverandre, uavhengige av hår.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 7 aug. 2017 17:47

😳 vi er sams i syn @løken.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 7 aug. 2017 19:20

@Antonyma: Hollywood har inntatt Norge med løshår, operasjoner, falske øyevipper.:-)

Skjult ID med pseudonym Sjokolade ma. 7 aug. 2017 19:25

Hun er nydelig med sin stil og 60 år 😊. Langt hvit-grått hår.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 7 aug. 2017 19:45

Hun der hadde jeg glatt gått for. Forbehold om samsvar.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 20:53

Hollywood, trollinwoods...apache ;P Takk for "informasjonen", du.. ha ha

Den gjennomsnittlige norske husmor...bor ikke nødvendigvis i Oslo eller by og gir uansett stort sett gjerne en lang faen i å bruke penger og tid på løsvipper, løshår, stylister, ekstremsminking, beautybehandlinger og operasjoner.
Litt mer utbredt i Oslo og de største byene, ja.. selvsagt.
Poenget var vel....er det det som er målet...? -at vi alle skal gjøre det?
Ville kanskje ikke tatt deg for å være en som advokerer ukritisk for fake it till you're pretty enough-synet...
.
Eg hører/leser påtagelig nok ikke samme selvfølgeligheten når det gjelder menn og operasjoner og liposuction/figurforming eller whatnot, eller tatovering (bryn eller hår på rett plass..) eller voksing (hår på feil plass) eller at hårtransplantasjon forventes.
Nei, det er slettes ikke like selvsagt at menn skal legge like mye innsats og ressurser i å dekke over egne alderstegn, som kvinner "bør"......for å duge, være fine nok, feminine nok.

Det er jo ikke spesielt feminint å aldres...fy og skam altså..
For menn er det mer naturlig og ikke så femi akkurat.

Nei...når det gjelder menn, så holder det oftest å være ren og noenlunde velstelt.

For et behagelig, for ikke å si bedagelig privilegium det hele må være!. 😎

PS: er det noen som tror det faktisk er vanskelig å finne (bilder av ) damer i femtiarå med tynt, sprøtt eller pistrete hår eller??
Man finner nett det man vil på nettet. 😜

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 7 aug. 2017 20:56

Da har du ikke hår i ørene og i nesen. Over en viss alder kommer panneluggen der.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 20:59

og de færreste blir uansett i nærheten av en Nicole Kidmann, eller Halle Berry med løshår, vipper osv... men eg har sett en del som ligner på ho andre der ja..så ho er nok nærmere den harde sannhet/resultat i mange tilfeller .. 🙈

Skjult ID med pseudonym Apache ma. 7 aug. 2017 21:05

Og du har det bra @Antonyma?! Må kunne komme med synspunkter uten at alt skal bli personlig. Noe kan være gøy å snakke om.😃 Uansett var ikke mitt poeng Hollywood, løshår, falske vipper el. malte ansikt, men hva en hårfrisyre kan gjøre med et ansikt om det er mann el. kvinne. Og her er kvinnen tema.
Bildet av Nicole Kidman illustrerer dette med feil frisyre. Man kan tenke seg at hun har brukt samme hudpleie produkter, med el. uten løshår, topp stylister og operert el. ikke på begge bildene og likevel er forskjellen åpenbar. Altså se forbi det med løshår og andre ytre omstendigheter og legg merke til hva hår gjør med ansikt.😄

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 21:31

Personlig? ...heter du Apache til vanlig også? Var ulikt Apaches forumstil, bare en observasjon og et synspunkt, blant de andre eg hadde. Det tåler du sikkert ;)

Og nei, eg er altså ikke slow, Er du? ;P Eg skjønte da vel hva du ville vise 🙄 og ja eg kunne se det.. (såvidt.. 👀 he he )

Men eg kan jo også detaljforklare da: eg kommenterte altså bare at det var da litt "virkelighetsfjerne" og usedvanlig vakre (generelt urealistisk vakre?) eksempler for å illustrere norske kvinner over 50 som gruppe kanskje... og at du sikkert kunne funnet noe "mer vanlig" som flere i aldersgruppen 50+ kunne relatere til eller oppnå også. Og det "dårlige" bildet av Nicole...he he ...vel, few should be so lucky kanskje..? ^.^
Det blir da bare det samme som å kommentere et mer eller mindre gyldig eller treffende argument eller noe det, slik eg ser det. Eller?

Men det er jo fint å få vist frem hvor flott det er mulig være også, seff! :)
Sånt setter jo heller ingen presedens eller noe som helst i den retning, uansett.. sikkert... og "vanlige" damer som referanser i motebildet e.l er jo uansett sååå yesterday og old, mener eg... Nei, du har rett, gi oss noe nytt og fresht ja! ;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 21:39

usikker på hvem du snakker til bling, men hvis det var til mitt innlegg.

Fjerning av hår i nese og ører går under egenpleie/velpleid, (og det blir for bagateller å regne om du tar i betraktning kvinnens evinnelige og iherdige kamp mot kroppshår)
men rekk opp hånda de som ikke har sett tilstrekkelig med nese og ørehår på godt voksne menn i fri eller alt for sjelden dressur... ;P

Å holde orden på det, burde være overkommelig for de fleste..et minimum.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 7 aug. 2017 21:48

...og ja..menn burde dresseres mye oftere og ikke fullt så fritt..ha ha :P

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 7 aug. 2017 22:03

Ja, men krever tilvenning.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Sjokolade ti. 8 aug. 2017 00:03

Jeg personlig synes jo at fjerning av hår i diverse plasser, kan fort bli for mye.

Jeg har en venn (mann) som tok en grundig kamp med all slags kroppshår før en lang bussreise gjennom Europa 😂😂. Det var noe av det vondeste han hadde vært med på, ikke hårfjerningen, men å sitte på den varme bussen, når hår begynte å gro tilbake igjen.... Hi hi. Uten at jeg går inn i alle detaljene 😉.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 8 aug. 2017 03:18

Det norske kvinnesynet dreier seg visst ganske mye om at kvinner skal være et mest mulig attraktivt objekt, og ta seg best mulig ut. Det er virkelig ikke bare andre kulturer som har et slitsomt syn på kvinner.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 09:00

Menneskets hjerne er biologisk programmert til å hele tiden våre på utkikk etter den perfekte partner for å føre arten videre.

Et lang sunt hår er blant de tingene menn tiltrekkes av. Det symboliserer ungdommelighet og helse.

Vi kan synes hva vi vil om dette igrunn, men disse instinktene forandrer seg ikke. Vi kan synes det er urettferdig at vi blir mindre attraktive når vi blir eldre, men det forandrer ikke mye på instinktene.

Det er konkurranse om de mest attraktive. Det gjelder både kvinner og menn. Siden det finnes omtrent like mange av hvert kjønn er det nærliggende å tro at det er like vanskelig å hevde seg i konkurransen for både menn og kvinner. Det viser seg imidlertid at 20% av mennene blir valgt bort. De 20% minst attraktive kvinnene velger heller eldre menn som har barn med en kvinne fra før.

Verden er urettferdig. Det er rart hvor mye energi enkelte legger i å klage på det andre kjønns instinkter. Det er ikke enkelt å hevde seg i konkurransen for hverken menn eller kvinner, men det er aller tøffest for de 20% minst attraktive mennene.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 09:00

Være på utkikk...

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 09:24

Når jeg først er igang med å være en "partykiller" her inne.

Som en følge av at de 20% minst attraktive kvinnene velger eldre menn med barn fra før, kan vi si at eldre menn er mer etterspurt enn eldre kvinner. De yngre kvinnene velger personlighets trekk, posisjon i samfunnet og generisk attraktive egenskaper fremfor de unge men uattraktive mennene. De eldre mennene velger ungdommelighet fremfor genetiske egenskaper når de velger ny partner senere i livet. De eldre kvinnene med de bra genene er jo ikke forplantningsdyktige så derfor er det meningsløst å velge de.

Beklager å komme med de dårlige nyhetene! Hvis noen har noe å klage på mine synspunkter blir jeg å finne på Sukkerfesten. Jeg er han med kølapp maskinen!

Skjult ID med pseudonym subjekt ti. 8 aug. 2017 09:36

Bare hårlengden er såpass at man får et godt grep når man tar henne, så er det Ok.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 8 aug. 2017 09:45

@moxi

Det måtte jo komme fra en dame fra nord 😉

@Kravstor

Du er ingen partykiller... du prøver bare å rettferdiggjøre dine egne handlinger..
Det kalles menneskelig har jeg hørt.

Det du sier er jo at 20% av de minst attraktive damene tar til takke med eldre menn..
Da blir det nok dessverre mange menn her inne som nettopp må ta til takke med disse kvinnene.. Det vil jeg kalle en lysende fremtid for en del drømmere
🙂

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 aug. 2017 09:47

Evt...kravstor..😎.. kan man snu på flisa og da kanskje også se at der er litt rart hvor mye energi enkelte legger i å klage på at andre (de potensielt tilgjengelige for vedkommende antagelig) ikke gjør seg/er attraktive nok.. for han.

Og at man i samme slengen formidler at man synes det er litt...urettferdig?.. ( buhuuu..) igrunn, at det står dårligere til med feminiteten/attraktiviteten i gamlelandet enn i andre land.

Ja, du ..eg får jaffal inn skikkelig maskuline mannemannvibber av sånt😂 turned on, ass...😁tror eg må (k)lage en tråd om det nesten..😉

Å forvente respekt eller anerkjennelse når man oser respektløshet og forakt, er en
lille smule pretensiøst, men fort all del..det er fritt frem å sympatisere kravstor ;)

Kvinner har forresten også instinkter..bare minner om det..sånn i tilfelle det var litt uklart for enkelte..eller flere 😁

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 15:18

Har vist fått litt å besvare i løpet av dagen.

@Moxie
Jeg ble litt imponert over måten du svarer meg her. Istedet for å gå i skyttergraven kommer du med en annen vinkling og spørsmål heller enn påstand:-)
For å svare på spørsmålet. Vi er også biologisk programmert til å ta oss av avkommet. Det er nok der kjærligheten kommer inn i bildet. Vi er primært monogame fordi vi har felles interesse av å beskytte avkommet.
I den moderne verden er det mange eksempler på at hjernen overstyrer instinkter. Vi får jo blant annet veldig få barn. Dermed kan vi hjelpe de få veldig godt.
Jeg hører til blant de som helst vil ha livslang kjærlighet. Det gjør nok de fleste. Heldigvis har jeg aldri hatt problemer med at kvinner jeg har hatt forhold til endres over tid.
Det er derimot et lite dilemma her. Det er ikke like lett å bli forelsket i en kvinne med mindre feminine trekk som det er å holde på kjærligheten til en som fysisk blir mindre feminin. Jeg liker ikke helt å innrømme det men jeg skulle nok ønske at HUN ventet med å klippe seg kort til vi hadde etablert en gjensidig kjærlighet.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 15:40

@Lady

Jeg er jo en mann på 51 år og det har du tydeligvis fått med deg. Derfor forstår jeg at du mener jeg forsvarer egne handlinger. Jeg hører til gruppen som allerede har barn og har fått en del oppmerksomhet fra yngre kvinner som ønsker barn. Derimot hører jeg ikke til blant de som kunne ønske fler barn i kull nummer to. Den gruppen menn jeg tilhører har derfor ingen interesse av disse unge kvinnene. Vi er sånn sett likestilt med kvinner på samme alder.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 16:01

@Antonyma
Du vet jo like godt som meg at en av funksjonene til Sukkerforumet er et sted å lette frustrasjonene med nettdating. Uansett hva vi måtte mene med det vil det alltid være en vesentlig del.

At menn truer med at de reiser utenlands for å skaffe dame om ikke norske "attraktive" damer skjerper seg er en gjenganger. Det virker ikke som damene føler seg veldig truet av dette;-)

Jeg er litt usikker på hvem du mener jeg sympatiserer med.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 16:05

Du er inne i en høykonjunktur forklaringmessig siste dager @Kravstor. Det er veldig sånn. Dessverre må jeg faktisk si. Dette er ikke fornuftsstyrt. Gudene som ikke fins skal vite at jeg har prøvd i de tilfeller det har vært opp til meg. Attraksjonen fester seg erfaringsmessig noenlunde likt fordelt i lynne, kropp og blikk hva gjelder frekk av rett slag. "Frekk av rett slag" er for de mindre vante det samme som engelske 'sexy', eller norske snasen.

Og det er relativt lite aldersavhengig.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 16:30

Ser ikke at det er sagt noe annet enn det du sier @Så det så.

🔸🔹

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 16:35

Er vel få som tydeligere enn meg sier at menn på datingsider vanskelig kan ha særlig peiling.

🔸🔹

Skjult ID med pseudonym Sjokolade ti. 8 aug. 2017 16:38

#Kravstor
Jeg har lest refleksjonene og argumentene dine, som kan forklare delvis hvorfor menn er tiltrukket til langt hår.

Men spørsmålet her var, hva som gjør at kvinnene klipper sine hår kort, tar et frivillig valg. Det er ikke menn som klipper deres hår, og håret klipper ikke seg selv 😊.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 aug. 2017 16:42

Ha ha kravstor da.. var det så uklart?
Velvel, hvilket syn på saken i tråden talte du, føler du da? Hva ignorerte/overså du? Hva kritiserte du?

Du sympatiserte vel iallefall ikke med de som i dine øyne "klagde" på det andres kjønns (her @ts?) "Instinkter" antar eg.

Eg regner med det å klippe seg kortere, ikke regnes som instinktet det var rart å klage på.. ;)

Eg for min del.. er usikker på om det er selve instinktet eller formen på budskapet og nedvurderingen/objektiviseringen av damer, det reageres mest på i tråden..
Dårlig stil... er alltid greit å harselere/reagere på spør du meg , og ikke rart i hele tatt :)
Men det var mitt syn på tråden, da.

Det var altså en slags kommentar til et mindre sympatisk kvinnesyn, som du virket å sympatisere med/støtte/akseptere...gjennom innholdet i innlegget ditt.

Ble det klarere? ;)

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 16:43

1) I forhold og gjør det uansett hva kallen mener. ✔️

2) De kler det faktisk bedre enn langt.

3) Single som hadde kledd langt bedre, men som 1)

4) Single som 3) før komma, men vet ikke bedre.

5) Osv.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 16:47

Du har jo sagt til meg at jeg ikke må lese "alle" som alle @Anton9. Slik at nå vet jeg at jeg er unntatt. 😊

Å formidle er da ikke 'ladet'?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 16:54

@Sjokolade
Du har helt rett. Jeg har ikke holdt meg til den opprinnelige problemstillingen. Jeg kan jo ikke svare for damene, men det har jo kommet mange innspill. Jeg vil jo ikke bestride damenes forklaringer.

Da tar jeg heller en liten avsporing igjen og satser på å bli tilgitt. Det var snakk om norske kvinners korte hår kontra latinamerikanske. Det synes jeg ikke ble godt besvart. Norske kvinner har stor frihet, også økonomisk. I andre deler av verden er nok kvinner mer avhengige av menn og gjør andre valg i forhold til den situasjonen de er i.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 17:13

Jeg overså det Antonyma. Jeg er bare en mann og det var nok en typisk mannefeil. Jeg forstår nå hva du mener. Jeg beklager om det fremstår som at jeg støtter mannsjåvinisme. Det er derimot sånn at begge kjønn blir mindre attraktive når man bikker en viss alder. Det er fordi vi er biologisk styrt mot det fruktbare. Det støter nok noen å si det på denne måten, men det er veldig mange som har godt av å høre det. Diskusjonen om hvem som holder seg best av kjønnene er helt meningsløs. I det virkelige liv merker vi stort sett hvordan vi ligger ann. På nett er det lett å miste bakkekontakten.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 aug. 2017 18:01

Ja kravstor at vi alle blir eldre er sant, mindre fysisk vakre også ofte..hvis gammelt er stygt..(;p..jada.."ingen" liker å bli eldre utenpå. )
og mindre attraktive blir vi jo da fordi vakre egenskaper/personligheter/mennesker aldri når opp til et vakkert skall..det er en litt flau og ubehagelig greie hvor viljeløse/stupide ofre for vår seksualdrift vi mennesker egentlig er.. med tanke på hvor smarte og kloke vi anser oss.
Det er ikke en fysisk vakker person man først og fremst har bruk for i livets utfordringene og motbakker. Man er ikke ubetinget glad i sin nærmeste familie og venner, fordi de er så vakre fysisk.

Straks man tilsetter pulings (noen elsker visst med hverandre fremdeles..:o) i en viktig relasjon, er det vanskelig å bli glad nok i noen/like noen godt nok om de ikke er sexy nok.
Veldig synd, altså....siden vi alle blir mindre sexy utenpå..men what can er do??😂

Bare en ting;
Du gjentatt mange ganger nå at begge kjønn er evolusjonsmesig forplantningsmessig styrt mot det fruktbare...unge.

Vel, er du sikker på at det gir et rettferdig og riktig bilde av hva damer er styrt mot i så måte?

Det der er nemlig litt mer komplekst og variabelt hos kvinner enn menn ser det ut for..og av naturlige årsaker om du tenker på hva en potensiell graviditet og avkom innebærer for kvinner vs menn.. det varierer faktisk også innen samme kvinnen...det avhenger nemlig av livsfase og mannen in question..
Kvinner gjør mer trade-offs enn menn på utseendet...sånn jevnt over.
Menn blir veldig gamle før utseendet slutter å være altoppslukende visst. 😂
(Så... you poor, poor extra stupid men, altså! Ha ha ha, slave av pikken hele livet..er det rart det går så dårlig med forholdene? Menn ville jo ikke latt pikken velge venner eller jobb eller andre viktige avgjørelser, kanskje... )

Så nei, ikke dra damer med i samme sluket da..for dere er egentlig enda mer ensidig følelsesstyrt og mindre fornuftsstyrt enn oss damer.. (motsatt av ryktet på dette området altså)
Vi gjør da i litt større grad også en fornuftig vurdering av mannens karrakter, persontrekk og intensjon visst 😁

Menneh...ikke ta mitt ord for det, Google og les selv ;)

Mitt instinkt forteller meg å unngå de tydelig mest instinktstyrte hanndyra. De er jo mindre trustworthy... logisk nok.. ser de noe annet fint så...sayonara..liksom. Så slik sett er ikke instinktene så godt koordinert...og eg lurer jammen på om flere damer kan ha det på samme måten...😮😉

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 18:59

Se rrrrypa på angivelig 60 av avbildet tidligere i tråden.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 19:22

Jeg har vel beskrevet noe om forskjell på kjønnsdrift mellom kjønnene også, men er enig i at det er mer komplekse vurderinger fra kvinners side.

Jeg har forklart mitt syn tidligere. Kort oppsummert er det logikk i at kvinner ser etter gode gener, men menn ser etter gode gener og ungdom(før overgangsalder) hvis målet er å få barn og sikre genene. Dette er instinkter som er programmert.

Moderne menn er nok adskillig bedre til å tenke fornuftig ut fra den verden vi lever enn du har inntrykk av. Hvis jeg bare tenkte med pikken og lot instinktene ville jeg definitivt hatt flere barn. Jeg hadde hatt minst to kull. Realiteten er at jeg bare har to barn med samme kvinne. Det er faktisk en del kvinner som er irritert over at jeg ikke er mer villig til å spre genene og jeg er slett ikke alene. Hvis du tenker etter så kjenner du sikkert mange kvinner som synes moderne menn er altfor uvillige til å spre genene.

Hvis vi var så upålitelige og styrt av pikken burde vi være mer utro enn kvinner. Det er godt dokumentert at vi ikke er det. Vi burde avslutte forhold og ekteskap når kvinnene blir mindre fruktbare, men det gjør vi ikke. Det er primært damene som bryter ut.

Til slutt Antonyma noen gode råd fra en gammel mann til en ung kvinne😇😇. Vi menn har flere instinkter. Å ta vare på /beskytte avkommet og partneren man har fått barn med er også sterke instinkter. Lojalitet til denne livsoppgaven kan du også forvente. Du trenger ikke se etter en mann som er halv impotent for å finne en lojal mann. Størrelsen på kjønnsdriften sier ikke noe om evnen til å være lojal. At noen har dårlig impulskontroll, eller er avhengig variasjon ved å bytte partner er en annen sak. Dette er også likt for begge kjønn. Den gode nyheten her er at det finnes muligheter for å skille de lojale fra de variasjonssøkende ut fra adferd i sengen. Google det😆. Vil du ha lojalitet må du velge en "elsker" og ikke en "knuller"☺️. Den litt dårlige nyheten til slutt er at de mest attraktive ut fra kvinners synspunkt også er de minst lojale. Dette gjelder også begge kjønn. Det viser seg at de mest attraktive ikke har samme vilje til å kjempe for et forhold av den enkle grunn at de ikke behøver.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 19:37

@Ertaberta
Jeg husker ikke alle kilder. Den siste opplysningen jeg kom med har jeg lest veldig nylig og det var nok sikkert VG ja.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 8 aug. 2017 20:04

Har ikke lest i den Preben-spalta da, Kravstor?
"De peneste er de verste", Datingmagasinet her på Sukker.
Pleier iblant å lese ham, for underholdningen. Så mye teite teorier han kommer med.

Skjult ID med pseudonym Lady ti. 8 aug. 2017 21:47

Jeg leste også modne menn. Men nå omtaler jo de fleste modne menn seg selv som ungdommelige i sine profiler. Kanskje de mener moderne? Jeg bare undrer 😇

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 aug. 2017 21:55

he he@kravstor, kravstor :)

Vel, EG tenkte jo kanskje at eg fikk samme friheten som deg til å beskrive noe, og svare deg og ditt tilbakevendende, simplistiske og skinnallmenngyldige (mer maskuline) poeng, på en tilsvarende simplistisk, men også litt spisset måte for å understreke et poenget eller to, selv.

( For skulle du sett...jammen kom det kvinnelige perspektiv litt i skyggen av det mannlige og hang mest med på lasset, når et allmenngyldige perspektiv stadig ble definert og hevdet som sannhet...eller hur?? 😉)

Men at eg skulle tas bokstavelig og som om det var hundre prosent seriøse, og helhetlige synspunkter/oppfatninga var eg ikke helt obs på, så excuse moi altså, my bad sikkert..
😂 😎

Eg kan ikke kommentere alt du tillegger meg der...he he men en kobling du gjør , føler eg for å si min mening om.

Eg kobler ikke hverken sexdrift eller funksjonsevne/potens til det å være mer eller mindre styrt av de evolusjonelt nedarvede "instinktene" vi har snakket om her.

Eg kobler det å være fór (!) instinktdrevet vs. fornuftdrevet utelukkende til kognitive egenskaper, som manglende modenhet, dårlig impulskontroll og ikke den dypeste personen eller sterkeste karrakteren ..i mine øyne. seff. formet av både gener og miljø.

Eg ser derimot ingen motsetning i å være reflektert, dedikert, moden, klok, omsorgsfull, fornuftsstyrt, en elsker og ikke en knuller og det å samtidig ha høy sexdrift og god potens.
(eller lav..seff)
Det er en personlig egenskap som finnes på tvers av og uavhengig av alle preferanser for unge/eldre kvinner og på tvers av alle grader av instinktdrevet/fornuftdrevet.

Så der henger eg ikke med deg på de tankerekkene dine..

Høyt testosteronnivå trenger heller ikke gjøre deg mindre smart, på samme måte som lavt nivå ikke garanterer smartness. ....Selv om man jo innimellom kunne lure litt...hø hø hø ...bolerne kan jo slite litt...f.eks.. 😏Og se etter en elsker og ikke en knuller ja...OOjaaha...he he ..eh ..
Hvorfor tror DU eg nevnte "(noen elsker visst med hverandre fremdeles..:o )" .dah, liksom.. 😉 halloo, der.. Leer. 😊

Alt det andre der..jada..jada og jada og mjaaa.. og tjaa..osv osv.. kunne sikkert skrevet noe om alt i uendelighet frem og tilbake, men ..la oss droppe det. Ingen av oss er spesielt lite oppegående, kunnskapsløs eller slow generelt og ikke på dette området heller, formoder eg ;-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 aug. 2017 22:20

apropos "spre gener"... menns jag etter fruktbarhet/unghet handler jo sjelden faktisk om å spre genene...

Så det er i praksis ikke en sterk drivkraft annet enn når det faktisk er ønskelig med barn i denne prevensjons og familieplanleggingsalderen..

Det var jo kun den nedarvede bakenforliggende årsaken til at valg av person man ønsker å ha sex med ...enten man skal spre gener eller ikke..og uavhengig av egen alder "alltid" vil være den yngste/mest fruktbare kvinnen i utvalget..

Det er jo nettopp poenget, at det ikke er et rasjonelt men instinktivt valg.

Det handler jo i praksis mest om å ha mest mulig tilfredstillende sex/orgasme, og dermed finne den man tenner mest på ,,når barn ikke er målet altså.
Det er vel vurdert å være noenlunde den samme som man tilsvarende ville spredd genene med, det da. ;-)

Kvinnens sekuelle peak osv...og personlighet/andre egenskaper er ikke såå viktig for mannens tenning/opplevelse av kvalitet på sexen, som at hun er vakrest mulig/mest mulig fruktbar å se på. mens man ...har seg? ;D

Det må jo nesten kunne hevdes å være en sånn røfflig legitim tolkning/beskrivelse/oppsummering jaffal..enn så lenge man både skal ta urinstinktene på alvor, samt tilegne mannen tenkende egenskaper/vurderinger også..*fnis* he he ✌️

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 aug. 2017 22:41

ad moderne menns "uvillighet" til å spre genene...

i tide... vil eg gjerne legge til da..men også at mange er fornøyd med færre barn (ett barn fra runde en), ja.

Du mener den uvilligheten til å forplikte seg/ "vokse opp"/få for mye ansvar/settes i lenker/ gi opp friheten ved ungkars -og selvrealiseringslivet, så er eg enig i at kvinner kan tenke og mene at menn er for trege/uvillige med å forplikte seg/spre genene sine og stifte familie som innebærer et varig valg/bånd, ja. De skal være gutter lenger og lenger ;)
og Det å bli pappa er skummelt (for mye ansvar) og mindre fristende enn mye annet moro/selvrealisernede.
Noe sånt, mente du vel?
og ja..det kan jo bidra til at det er utfordrende for kvinner å finne en aktuell/jevngammel/ok partner i tide i så måte og derfor søker må/søke mer oppover enn de skulle ønske. Det er jo en realitet og en naturlig konsekvens av at menn (og kvinner) venter lenger og lenger med å bli foreldre.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 22:42

Haha....@, Antonyma, Antonyma

Det siste avsnittet mitt. Det som begynner med "Til slutt Antonyma noen gode råd fra envgammel mann..... Det er jo selvfølgelig bare en spøk! Jeg er jo for f....ikke en gammel mann😆😆.

Egentlig har jeg aldri tenkt at vi egentlig er så uenige. Vi ser det selvfølgelig fra ulike ståsted. Hadde du stått der jeg står nå hadde du sett det helt tydelig😆😆.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 22:59

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 23:02

@ShellyJ
Nå har jo Antonyma forsåvidt forstått og svart på spørsmålet. En gang kom en dame bort til meg på en Sukkerfest og innledet samtalen med"Du er vel en sånn som har barn og ikke skal ha flere". Jeg kunne jo bare bekrefte det og så lo vi godt av det begge to. Det er kanskje ikke så rart at du ikke forstod hva du jeg mente.

Jeg ble skilt som 40 åring og nå er jeg 51. I løpet av disse årene har jeg møtt mange flotte damer som har vist interesse for meg, men som også har vært interessert i å få barn. Disse har vært fra 5 til 15 år yngre. Det å stå imot disse fristelsene er en del av realiteten for mange menn i min situasjon.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 23:19

@Descalzo
Å argumentere for at menn burde eller har fortjent å søke opp i alder er ikke min intensjon. På individ nivå har vi de mulighetene vi har. Å argumentere for hva man har fortjent er meningsløst.

Når det gjelder utseende mener du forhåpentligvis relativt nivå på utseende. Sånn objektivt sett må vi jo nesten søke opp i utseende. Kvinner som gruppe er jo mye vakrere enn menn. Heldigvis er det fortsatt ganske populært blant kvinner å skaffe seg en mann. Som regel også sånn en til hver. Derfor er de fleste vanlige menn sammen med en vakker kvinne😉.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 23:20

Det forsøkes forklart hvordan det dels er å være mann. Det er lagt inn protest.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 23:34

@Lone
Preben spalta var det ja. Du har rett. Jeg synes egentlig han har en bra vinkling på temaene, men det er kanskje ikke rart. Han er tross alt mann!

For sikkerhets skyld må jeg presisere at avsnittet over var ment som en spøk.

Jeg synes han har en del bra. A-magasinet er vel kanskje bedre på en del temaer som er litt i samme gate.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 23:41

Preben er trolig sukkers fornuftigste på temaene han tar opp. Ikke rart - han er jo sosiolog og sexolog.

Hm...., sa jeg virkelig det? 🤔 Må gå i meg selv.. Respekt for kompetanse og greier..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 23:43

Ikke med flere enn en...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 00:17

@ShellyJ

Det ble nok litt mye fakta og jeg ser at det er mange åpninger for misforståelser. Det er egentlig de 20% prosent minst attraktive mennene som ikke får muligheten til å treffe en partner som var kjernen i resonnementet. Jeg driver hverken med kjønnsforskning eller synsing på dette punktet. Denne statistikken og analysen er gjort i Norge og det ganske nylig. Mener det var SSB som var kilden og jeg har lest om den på flere nettaviser.

De 20% minst attraktive damene blir ikke på samme måte ekskludert. Hvordan de har kommet frem til tallene har jeg ikke studert. Forklaringen fant forskerne i at det er flere menn som får barn i flere kull.

Spørsmålet ditt er velbegrunnet. Det er jo ikke sånn at det bare er de minst attraktive som velger å få barn med menn som har barn fra tidligere forhold. Disse kvinnene er derfor ikke direkte identifiserbare.

De kvinnene jeg har møtt og som har vist interesse for å få barn har vært svært flotte i mine øyne:-)

Jeg tegner meg selv inn i den gruppen som har mulighet for kull nummer to, men ikke er interessert. Personlig er det behovet for å konsentrere meg om de barna jeg allerede har fått. Det ene instinktet trumfer altså det andre i mitt tilfelle og jeg er ikke alene.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 00:29

Fordi 20% av mennen blir ekskludert får vi altså et misforhold mellom tilbud og etterspørsel. De 80% mest attraktive mennene kan velge blant 100% av kvinnene.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 00:41

Uttrykt i forskjell i fruktbarhetdtall her:

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 01:07

http://www.oktober.no/Boeker/Skjoennlitteratur/Romaner-noveller/Menn-som-ingen-treng

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 01:22

https://www.google.no/amp/s/www.dagbladet.no/kultur/hver-fjerde-norske-mann-far-ikke-barn-hva-gjor-det-med-samfunnet/67471763/amp

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym dama on. 9 aug. 2017 10:55

Har ramlet ut en gang for lenge siden i denne tråden..
Men hvis det er bare for å spre gener og produsere avkom som er intensjonen her så fatter jeg ikke helt hva vi som er ferdige, menn og kvinner driver med😅😇

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 10:57

Du må lese igjen og igjen. I kort (denne har sannelig vært lang nok): Det er ikke lidelsen men symptomer - og det er ikke viljesstyrt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 11:06

Årsaken til at det blir uleselig er at føleriet blir blandet inn. @Kravstor ble (som vanlig, som også jeg blir) antatt å argumentere når han drev kunnskapsformidling. Dermed blir det en ladet retorisk debatt i stedet for dialektisk læring.

Men som @Kravstor sa er det lett å se dette fra (jevngammelt) mannlig ståsted.

Og jeg presiserer igjen, det har liten sammenheng med alder, jf rrrrypa på angivelig 60. Jeg har selv rrrrype på 59 jeg på besøkslisten...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 11:11

Tro kan du gjøre i kirken eller religiøstråden. Jeg driver alltid det jeg. Selv i humor. Jeg er en myteknuser i ett og alt. Jeg er jo et etisk politisk dyr.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Sjokolade on. 9 aug. 2017 11:25

Ja, hva sier alt dette om oss da?? 😊😊. Hører vi til i denne restgruppen av de laveste av laveste i samfunnets hierarki?? 😊😊

Bare de som er innelåst i fengsel har det verre enn oss her på Sukker 😂.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 11:26

Jeg er ikke kilden for tallet men våset skyldes ønsket resirk. til å være far på nytt kull men en annen kvinne slik @Kravstor har besvart.

https://humanist.no/2015/04/nar-menn-velges-bort/

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 11:26

*med

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 11:27

Rrrrektum som forstyrrer med faktum.

🔹🔸

(kvinne 62 år fra Østfold) on. 9 aug. 2017 11:29 Privat melding

Du sa det Rosa, synes det er ganske tullete det hele.
Femininiteten sitter vel ikke i lengden på håret feks like lite som maskuliniteteten skulle sitte i mannens hår. Vi er vel ille stilt begge to uansett siden dette starter i 40 års alderen i følge trådstarteren..

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 11:30

Å ikke ville forstå det man ikke vil forstå hjelper ikke på sluttresultatet.

Jf. matteeksamen.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 11:31

Denne forlot hår i går...

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 11:41

Jeg har ferie, og jobber med den saken uten skjemaer. 😎

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Sjokolade on. 9 aug. 2017 11:57

Hi hi 😊😊😊.

Selvsagt sitter ikke maskulinitet eller femininitet bare i hår eller bare i kroppen eller osv.... Det er en sammensatt bilde. Og smak og preferanser er også svært forskjellige. Heldigvis 😊.

Vi prøver å bare se og snakke om detaljer i det komplekse.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 11:58

Nei. Se mitt tidlige kvalitative svar i tråden. Det sitter også i lynnet.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Sjokolade on. 9 aug. 2017 12:13

#Rosa Rosa 😊, det var en trist historie.... Men sant så sant. Prr...

Skjult ID med pseudonym dama on. 9 aug. 2017 12:14

Fin historie @Rosa, skulle nesten tro den var sann😂😂

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 12:14

😂Den parallelle er jeg våken for.

Og du må huske at i tillegg til forum, så er det også brukt med virkning på kommuner og millioner.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady on. 9 aug. 2017 12:18

@my

Har et godt poeng.. 80% av de mest attraktive mennene kan velge blant 100% av damene..

Når i svarte ble 80% av mennene attraktive for alle kvinner?
Nå er det jo mange flotte menn som er opptatt, men prøv ikke å innbille oss
damer at det ikke er mange drittsekker som også er opptatte... enn så lenge... 😜

Skjult ID med pseudonym Sjokolade on. 9 aug. 2017 12:21

Det var vondt #Rosa. Et slag under beltet.

Du er presis og rett to the point.

Skjult ID med pseudonym Sjokolade on. 9 aug. 2017 12:32

#Rosa, du anbefalte #Bling å ha litt oftere sex... Jeg tror du har rett i der..

Ok. Friends with benefits 😎. Kanskje vi burde ha en ny diskusjon. Hva er lurt, en som er yngre, for spenst og spenning? En som er eldre, for erfaring og tolmodighet? Eller en lik seg selv, siden like barn leker best?

Man skal ikke spre gener her, så da blir hårlengde uvesentlig.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 12:33

Akkurat @Lady. Det du sier nå har jo vært drøftet opp og nedad vegger her ørtifjørti ganger, med nettopp den konklusjonen at det er færre attraktive menn.

Problemet er at en del klarer ikke holde på samme oppfatning gjennom forskjellige debatter. De kjører debattslalom, og ikke -utfor.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 12:35

Det har vi nyss hatt (elsker/elskerinne). Jeg har prøvd. Det blir følelser. Må være kjæresteemne. Da kan jeg være i mål. Se blingblings datingskole for menn.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 12:37

Jobber som sagt skjemafritt med saken 😎

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady on. 9 aug. 2017 12:38

Her inne er det mange potensielle utforkjørere.. Det norske landslaget har gått glipp av mange i veteranklassen 😜

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 12:40

Du hekter opp hjernen din @my. Kast den som en vinkling og tolkning (tolkninger er jo ikke så bra som å forstå), og bruk resten. Hovedkonklusjonene blir uansett det samme.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 12:41

Jepp, jeg har attpåtil hatt slik korsbånd-operasjon som Svindal-Larssen(?).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 12:41

Aouch.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 12:52

Er det en test? Noenlunde til å være mann. Jeg kan gå trepper og tygge tyggis samtidig. Jeg kan når jeg ikke har ferie jobbe og forumskrive samtidig.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 13:19

*kommuner, fylke, stat(sråd) og millioner.

Fort å glemme noe..

Multitasking litt over trappegang m/tyggis.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 16:24

@my og Lady

Isolert sett er det jo ikke sånn at 80% av menn kan velge fritt blant 100% av kvinnene. Når det gjelder å få barn er det 80% av mennene og 100% av kvinnene som blir valgt av det annet kjønn og da får muligheten til å i hvert fall forsøke å få barn.

Hele poenget er at 100% av kvinnene velger bort 20% av mennene.

Når det kommer tall på bordet som viser at 80% av mennene får flere muligheter blir det tydeligvis ramaskrik:-)

Dette er kvinners valg, ikke mitt!

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 16:28

Som nevnt jf. matteeksamen.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 16:30

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 16:31

@Lady

Jeg har ikke sett hvilke menn som er her, men tviler sterkt på at veldig mange har noe i en utfor løype å gjøre:-)

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 16:36

Det gikk bra lenge inntil 2 påskedag var nesten i mai, og solsteika seint på dag laga 'snømyr'. Begge skia stod igjen med tuppen ned. Jeg fortsatte ufortrødent. Jeg har lagt opp. Sånt blir ikke lappet på menn over 50. Og det var ubrukelig å gå med. Greit nok, var fornøyd nok uansett.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 16:41

...kanskje det er derfor noen av dem virker så redde, anstrengt og klønete, kravstor.. Fordi de har ikke noe "der" å gjøre..men likevel kjører på? 😅

(kvinne 64 år fra Vestfold) on. 9 aug. 2017 16:45 Privat melding

Ikke bare skal menn ha damer med langt hår og uten lugg, men de vil ha ca 10-15 år yngre damer enn seg selv... !!! Da må jeg dra til nærmeste aldershjem for å finne en i "passende" alder og en som ikke bryr seg om hårlengde, lugg og alder. :-)

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 16:47

Anyhow...det går nå ofte rett utfor.. uansett...lism.. 🤓

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 16:54

Antonyma jeg tror de faktisk var helt vanlige menn før de fikk profil på Sukker. De burde egentlig holdt seg til Tinder som er lavterskel dating. På Sukker opplever de ikke bare å bli avvist, men det får i tillegg detaljerte forklaringer på hvorfor de ikke holder mål og hvor langt unna de egentlig er til å bli vurdert som kjæreste materiale.

Dette er bare for de tøffeste av menn, resten har ikke godt av dette. Glemte de 2-3 promillene mest attraktive de er jo veldig godt tjent med å være her:-)

Skjult ID med pseudonym Lady on. 9 aug. 2017 17:06

Jesus... det kan bli litt av en kø på legevakta senere i år 😜

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 17:09

Det er helt riktig Rosa57. Jeg har 2 barn. Dermed er jeg ikke blant de 20% minst attraktive som ikke får muligheten. Attraktivitet er jo relativt.

Er det der problemet ligger Rosa57? Jeg har ikke helt forstått hvorfor damene har vært så negative til disse tallene. Blir jeg vurdert som innbilsk om jeg mener at jeg er blant de 80% mest attraktive?😂😂

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 17:17

Tar jevngammelt plass ved siden av deg @Kravstor, selv om jeg ikke er trent. Du har ikke sneiet innom tanken om pseudonymet gir litt handicap i sammenhengen innbilsk? Jo, tror du har... Jeg er ærlig på at jeg oppfattet deg sånn. Slik jeg blir oppfattet på så mange vis som er så fjernt fra all realistisme.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 17:19

Der ligger problemet og. Det er ikke nedsnakking - det er fakta. Hvorfor vil du ikke ha et faktabasert utgangspunkt? Hvorfor skal det man gjøre ennå mer feil basert på uvitenhet?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 17:31

ha ha, kravstor.. hadde det enda vært så vel...! -at det var de tøffeste som var her altså 😁 😆 🙈
Menneh... hvis du tror det er så mye mindre "skremmende" for oss damer å være her... 😶 ..så hm..vet ikke helt eg altså.. 🤔 ..det er sikkert ikke på samme måte...meeen...asså 😱 🙈 👀 😧 😫 😭 😂 (#crylaugh..) 😎 🤕 🖕 😝 😍 😠 😏 😈 💅 💪 ☺️ 😑 😶 🙄 😎 👯 😁 😏 ...noe sånt kanskje 😜

--MEN!! 😮 -kanskje det er DERFOR vi damer blir mer "maskuline" etterhvert, da...vi får tykkere og tykkere hud? 🐊

🤔 ......kan det hende at kar-ma' faktisk er en bitch..?? 😲

LOL

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 17:32

Kan "interessert" byttes ut med 'takbar' /'tar til takke med' i den 80%, kanskje? Det er ikke alt som er innlysende å besvare. Men de gjør nå det da, eller ~75% jf. utdrag sitert i den andre tråden.

En ting kommer jeg på. 100% betyr jo ikke at alle damer er interessert i alle av de 80% (~75%), men i nok kombinasjoner til å få den totalen.

Enkelte ting er bare så vanskelig som man vil.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 17:34

Det finnes ikke skremmende å være her. Det vet de som har skrevet med meg. Det er som en tur i skogen på høylys dag. Slettes ikke som i mørket.

🔹🔸

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 17:35

@blingbling
Pseudonymet mitt er jo "kravstor" ikke "kravstørst". Ikke anta jeg hvor skyhøyt lista lå for å være kravstor her på Sukker. Tar du en titt på tråden ser du jo at flertallet faktisk synes 1% eller mindre er attraktive utfra profilbilde. Jeg synes jo selv jeg er ganske kravstor som bare synes 25% er attraktive. Raseriet jeg opplever har altså ikke noe med disse 20/80 prosentene jeg har snakket om. Raseriet skyldes altså at damene synes jeg har tatt et pseudonym jeg ikke har fortjent😂😂.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 17:43

Nei. Ikke bare. Det der vet du jeg kan alt om. Bare se både her og der. Årsaken er lik. På samme måte som meg ('rrrrektumet som forstyrrer med faktum)' banner du i kirka'.

Det du påpeker, og som er tilfelle, gjør realitetene mer krevende. Det er en anerkjent teknikk å late som om ubehagelige fakta ikke fins. "Ikke snakk om det, så går det over" er et bla et kjent distriktspolitisk virkemiddel. 'Distriktspolitikk i by' blir jo 'bruktimport' av menn fra utmark. Det ser jo jeg på besøkslisten min, med uforholdsmessig mye hovedstad og omland 40-60, når jeg vil ha Bergensere 😎

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 17:48

Men Hordalandske endringer er muligens... 'Kan ikke annet en klage' 😂

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 17:49

*enn

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 17:49

Kravstor har da forklart ..dette med 80/100 nå snart vel..

Det er jo riktig at en av fire-ish menn ikke får barn nå til dags...tviler på at det er helt frivillig...

100% av damene er ikke intr i alle 80% av menn, men poenget er at det bare er disse andelene som får være med å leke.. derfor kjører menn runde to for å rekke over. ...litt som leka-ring...eller kav-ring... Og det er jo snillt, deeet.. 😏

De damene som ikke måtte være interessert i de 80%mennene... dypper vel enten litt motvillig tærne i 20%mennene.... eller så dropper de liksågodt hele vannhullet, og legger seg i solen for å tørke inn...som rosiner...tror eg det var? 🍇

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 17:54

@blingbling
Jeg var faktisk ikke klar over at vi var i en kirke. Attraktivitet er vist vår tids religion! Da forstår jeg hvilken synd jeg har begått! Det blir litt som når Kopernikus i 1543 påstod at jorden var rund.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 17:54

Leser du så får du strammet helt opp. Men du er nær nok. Legger for ordens skyld til at SSB-firskeren er en kvinne.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 17:59

*forskeren

Ja det er nærmest en kirke. 'Siste dagers single, av de uopplyste' eller noe sånt. Komme her og kommer her med noe sånt Kopernikus-greier (selv om det var litt annerledes han påsto). Hvor henviser jeg hovedstadsdamene?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 18:04

@Antonyma
Jeg er jo litt overrasket over at ingen har arrestert meg på det punktet. Må lese lese undersøkelsen nøyere ser jeg. Det er altså ikke en undersøkelse av hvem som får barn. 100% av kvinner får jo ikke barn. Dette dreier seg om at en del menn ikke finner noen som er villige til å prøve å få barn med dem. Jeg kjenner veldig mange som ikke har barn, men der det absolutt ikke har stått på mulighetene.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 18:09

....på en måte skal vi også være litt takknemlig for at ikke menn ikke alltid er ..eh...smartest...når det kommer til partnervalg... 😏 for herregud...da kunne de jo blitt værende enda lenger i forholdene sine.. 🙄 -og hva skulle alle damer som venter på runde 2-gjengen gjort da?? - fyllt opp heeele postkassen med skjegg, lism? 😝

Naturens måter.. er jo fascinerende og litt brutal, også når det kommer til fordeling av godene...

Er det lenge til jul nå, skal tro... 🎅

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 18:14

Jeg kommer bare på ett dameskjegg egnet til å fylle postkasser. Det er også sjeldent som hønsetenner.

Det blir jul i år om ikke 'The Donald' finner på..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 18:25

potato, tomato... kravstor... eg tok det litt røfflig og tenkte folk var innforstått med også variable og tilleggs -eller inkluderte årsaker til barnløshet eg... og at det å få barn er et uttrykk for å velge hverandre som partner i denne sammenheng..
Og nei, alle damer får ikke barn, og alle menn eller damer vil heller ikke ha det. Men de er ikke majoriteten av de barnløse eller poenget i denne diskusjonen vel..?

Synkende sædkvalitet/antall per capita (;P) og økende ufrivillig barnløshet av den grunn, er jo en digresjon ift tema... men rimelig foruroligende i seg selv..kanskje..?

http://www.bbc.com/news/health-40719743

Naturen slår tilbake mot mennesket...! Mer kar-ma ...? Kar blir til ma' ... get it?? 😂 Ho ho ...can't help my self, I'm sorry.. 😁

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 18:33

Egentlig er det trolig like greit, så slipper man (jeg) å lure på hva etterkommerne (klima ja) må slåss om. Jeg har høflig lagt inn begrunnet oppfordring om å ikke bli bestefar.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 18:48

"@kravstørst"...ho ho, at ikke eh..noen .. 🙊 vel vel.. up for grabs..! 👍 og det er jo også @kravtørst..
Kunne vært match made in forum det.. 💑

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 18:53

Er det nå mens romantikken blomstrer jeg skal ta frem vigselsliturgien min?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 19:03

neeei, ikke noe sliturgi nå igjen da, @blin.... 😂 ha ha, sorry.. just had to..

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 19:19

Når vi først er i en kirke så hvorfor ikke. Kan jo satse på at Antonyma har litt dårlig impulskontroll med litt altervin innabords.

Sånn i ettertid så får jeg bare satse på at jeg har like dårlig sædkvalitet som Antonyma skal ha det til👍

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 19:24

HAAA HAH! Impulskontroll, du... ^.^

-visste dere forresten at man kan unngå problemet med #perlerforsvinn, ved å stryke dem..?? :o

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 19:31

"Deg"? Vi må ha en buss større enn den Noah hadde. Men du høres realt ut som en knall turoperatør.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 19:38

(og pst: bare sånn at det også er poengtert...så heter vel ikke vi to kravstørst og kravtørst, vel. De pseudoene er jo up for grabs.
Men at dere to lar fantasien og tolkningene løpe løpsk (..) med dere, er sikkert bare fordi dere er så ..veltrent.. (..) ? -og fordi dere sikkert tenker at Anton er så laidback...(..) ! 😶 ... 😆 !! )

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 19:45

Akkurat der tenkte jeg ikke. Det var bare min romantiske sans som knallet til.💕 Jeg er jo kjent som forums mest feminine mann.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Apache on. 9 aug. 2017 19:52

Biologien er en ting og forklarer ikke alt. Mennesker har fått en godt utviklet hjerne som skiller mellom rett, galt, tar i mot lærdom, kan velge og vrake, analyserer, lager strategier osv. Mennesker har egen fri vilje, har lært hva som er rett for dem og hva som fungerer. Dette grovt sett, men hjernen er så mye mer. Går man ut ser man mennesker med alle typer utseende og kroppstyper med partner.

Hadde biologien styrt så hadde jeg syntes synd i alle kvinner som ikke ser ut som frodige kvinner med timeglass figur, velutviklete hofteparti og store bryst. Hadde syntes også det om menn som ikke var alfahanner og ikke var høye, atletiske og mørke. Dette er kun tema på Sukker. Hadde biologien styrt mennesker så hadde rettssakene blitt virkelig interessante.

Tidligere trodde man at eldre kvinners egg var årsaken til mye, men eldre friske menn har dårligere sædkvalitet enn yngre friske menn. Eldre menns sæd gir flere mutasjoner, og mutasjonener har gjennom menneskehetens historie gitt sykdommer og skader.

http://forskning.no/dna/2012/08/barn-av-modne-menn-har-flere-mutasjoner

http://www.overgang.no/tema/84/article/item/null/menn-boer-faa-barn-mens-de-er-unge

http://www.helsebiblioteket.no/psykisk-helse/aktuelt/barn-av-eldre-fedre-har-mangedoblet-risiko-for-adhd-og-bipolar-lidelse-jama

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 19:54

hmmm.... si meg... kan dette være Guds usaklige veier..og et forsøk på å faktisk få sendt enda en sønn, da? Ka du trur Kravstor? Yeahsussen...altså :o

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 19:56

Er det hår eller mannlig ikke viljesstyrt instinkt dette? Eller en annen korridor..?

Det finnes jo frodige menn i kombinatorikken.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 20:02

.. wingman...winglady... oioioi... vi er kanskje engler, rett og slett, kravstor!! 😲

Skjult ID med pseudonym Apache on. 9 aug. 2017 20:08

Biologien hadde, om den hadde styrt, også sykeliggjort homofile, lesbiske og transvestitter.

Kvinner har selvsagt også ansvar på hvordan de blir fremstilt. Kan ikke frita dem helt. Jenter skal ikke være gamle før dem begynner å gjøre trutmunn, vise pupper, rompe og gjøre seg kunstige. Dette synes jeg er en uting. I andre enden er gutter og unge menn som lærer at kvinner er kropp som skal gjøre seg deilig. Sjelden man ser dette hos unge gutter. Kvinner har en hang til å vise pupper når de skal protestere offentlig som om det hjelper. Ser dette som aksjonsform oftere og oftere. Da det å vise bryst ikke er lenger noe nytt, så mistenker jeg at lysten til å vise seg er hovedmotivet.

Noen vil si at unge menn gjør det også, men da snakker vi om en prosent andel. Ser unge jenter åpne instagram kontoer, og trutmunn og gjøre seg deilig positur er vanlig hos disse. Hvor er foreldre?

Kvinner har generelt sett også et ansvar til å bidra til å gi sitt kjønn bedre kroppsrykte ved å være gode forbilder for sine små døtre og vise slutte med kroppshysteriet.
Menn ansvar er diskutert så mye offentlig at jeg ikke trenger å gjengi her.:-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 21:34

@Apache
Du har helt rett. En utfordring med nettdating er kjemien ved førsteinntrykket. Der spiller instinktene våre en stor rolle fortsatt. Langt hår kan for mange gi en fordel i den settingen. Svært få menn ville nok gått fra en kvinne de elsker om hun kommer hjem og har klippet seg kort.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 21:56

..hmmm..dating er litt sånn da: "always be yourself when you're looking to become someones honey, unless you can be a honeytrap. Then always be a honeytrap." 🤘 , 🍯 !

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 22:06

Gå for den første. Den andre gir bare vendereis.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Mann 23. on. 9 aug. 2017 22:23

Meina damane på 40+ bør prøva pinnesveis. Dei fleiste frå rundt 50 og opp bruka bare mig-sveis, som funka dårleg på aluminium.. Etter eit par forsøk brenn dei ofte hål i sveisen, da e bare å kaste heila emnet..
Med helsing sveisaren frå Hardanger

Skjult ID med pseudonym Sjokolade to. 10 aug. 2017 00:05

#mann 23
Jeg ler 😂😂😊. Bra forslag!!

Skjult ID med pseudonym Kravstor to. 10 aug. 2017 00:18

Jeg har ikke greie på sveising, men får litt assosiasjoner til Pinne vinen som var så populær på 90 tallet. Altså feste en pinne i håret så den blir hengende på tvers over ansiktet.

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 10 aug. 2017 00:41

Pinnesveis: jooo...jaaa...det kan jo friske litt opp det sikkert, både for menn og damer (hvem ser vel på hvor gammel du er da liksom, tipper folk får øynene på, om ikke på stilk, så iallefall på pinne! ), men det er ikke veldig nødvendig å overdrive tror eg... og pinneskjegg..usikker der altså...om det er flatterende eller ei..