Alle innlegg Sukkerforum

Mannens kropp

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Q-Stone ma. 7 aug. 2017 23:30

Verden er fokusert på kropp. Hvordan tenker dere kvinner når det kommer til mannens kropp? Velger dere menn med veltrent kropp eller en med pondus og noen kilo for mye?

Skjult ID med pseudonym søta ma. 7 aug. 2017 23:34

jeg liker at noen tar vare på seg selv, trenger ikke ha six pack.. men tar vare på seg selv og er sjarmerende.. Greit med noen som er litt aktiv innimellom

Skjult ID med pseudonym coca cola ma. 7 aug. 2017 23:43

Noen kilo for mange går helt fint,men en som er veldig overvektig hadde jeg dessverre ikke tent på.

Skjult ID med pseudonym Wille ti. 8 aug. 2017 00:17

Personlig tiltrekkes jeg mer og mer mot sjel enn kropp. Jeg liker for tiden en mann som er sterkt overvektig, tjukk rett og slett. Den forrige jeg var sammen med var smidig og lett, veltrent uten et gram ekstra. Han var flott. Det samme er han jeg liker nå.

Skjult ID med pseudonym Hart ti. 8 aug. 2017 00:41

Heller noen kilo for mye enn en helsefreak som aldri koser seg og må trene i timesvis fordi han spiste en bolle..

Skjult ID med pseudonym rose ti. 8 aug. 2017 07:10

Heller noen kilo for mye enn for lite. Uansett så er det mye med hvordan en mann bærer kroppen sin, beveger seg som betyr noe. Men aller mest holdningen, personligheten.

Skjult ID med pseudonym TallSally ti. 8 aug. 2017 08:16

Jeg tror jeg er det mange kaller chubbyfit...jeg beveger meg jevnlig, men driver ikke med maraton og masse styrketrening. Jeg går på fjellet nå og da, og synes det er greit for meg. Jeg tiltrekkes ikke av noen som er veldig overvektig, men om de har en liten pondus, så bryr ikke det meg. Fine hender og armer teller mer. Og enda fine armer er ikke det nødvendigvis veldig markerte muskler osv :)

Skjult ID med pseudonym Synne ti. 8 aug. 2017 09:16

Naturlig slank :-)

Skjult ID med pseudonym FrkFryd ti. 8 aug. 2017 09:41

Jeg kunne ikke hatt en mann som ikke var noe opplyst ang kosthold og trening og hvor mye det betyr for en god helse, men han må heller ikke ha fokus kun på det. Det blir slitsomt.
Jeg vil ha en mann som er bevisst og opplyst.
Henger meg på det @My sier; Har aldri truffet en mann som ikke synes han er slankere eller bedre trent enn hva han er.
Utenom de som faktisk er godt trent da.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 8 aug. 2017 10:21

Hjerne det, @hovis😎

(mann 33 år fra Oslo) ti. 8 aug. 2017 15:07 Privat melding

@smil: Hva er galt med å ønske å forbedre seg selv? Slutter man med det kan man like gjerne legge seg i graven, synes jeg. Fornøyd kan man være på dødsleiet. 10 minutter med armhevninger, sit-ups o.l. hver dag og minimalt med junk food og brus/godteri gjør virkelig underverker for kroppen. Trenger ikke bestige fjell eller bo på treningsstudio. 10+ minutter selvforbedring per dag har vel alle tid til. Og det gjelder ikke bare kroppen!

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 16:07

🦆

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 16:07

Uendelig treningspotensiale.

🔸🔹

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 8 aug. 2017 16:10

Self improvement is masturbation.
(Jeg har sett Fight Club for mange ganger)

Alle har tid til en halvtime aktivitet pr dag, det er rent vedlikehold. Løpetur, gåtur.

Spis som om du har diabetes: lite og ofte, balansert med nok karbohydrater og mye fiber.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 8 aug. 2017 16:16

Like barn leker best. Er det ikke det det heter?
Jeg er rund som en ball. Av den grunn er det ganske åpenbart at jeg kun ser etter jenter som er som meg selv.
Alt annet er jo både urealistisk og uaktuelt.

Men det er bra folk har forskjellige smak, eller så hadde det blitt veldig vanskelig å få seg kjæreste hvis alle likte de samme bare. :P

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 16:18

Men du er jo et fornuftsunntak @Powpow. De fleste, runde eller ei, baller eller ei, ser etter de som er avsatt til meg som er slankere enn jeg tror.

🔸🔹

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 8 aug. 2017 16:42

Når jeg gikk på skolen lærte jeg om lille hjernen(bevegelser) og store hjernen(tanker og akademisk kapasitet). Idag vet man at største delen av hjernen brukes til å prosessere sanseinntrykk og koordinere kroppen. Vi bruker kroppen mindre enn det som er naturlig i jobb. Jeg opplever mer velbehag etter at jeg har brukt kroppen enn om jeg er fysisk inaktiv en dag. Dessuten har de fleste stor glede av å mestre noe. Det kan være på idrettsbanen, dans, spille et instrument, snekre eller male et maleri.

Det er de som mener trening er unaturlig. Det som er sikkert er at det er naturlig å bruke kroppen. Mange har jobber som er unaturlig lite fysiske. Derfor har trening som fenomen oppstått som en følge av dette. Sofakropp er en svært unaturlig kropp i mitt hode.

Skjult ID med pseudonym blingbling ti. 8 aug. 2017 18:56

Nei det trengs ikke, og holder uten. Støtter det.

🔹🔸

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 8 aug. 2017 19:25 Privat melding

Eg er selv en relativt liten flis ,men eg liker ikkje nødvendig veldig tynne menn,blir litt vel beinkontakt :P
Har ikkje brydd meg med vekt egentlig og heller likt litt mer enn litt mindre..til eg traff exen...I hans øyne var han ganske perfekt, han trente MYE,men han så ikkje trent ut...Han var en diger fyr nesten 2 meter og rimelig heftig vekt..
Han mente selv han hadde full kontroll,men etter flere turer til legevakten med altfor høyt blodtrykk og mye snorking gikk han endelig med på å legge om stilen. Enda mer trening spiste sunt og raste ned i vekt. Fikk masse skryt...men så ble han lei...og la på seg enda mer. Eg ble lei av å være redd for ham når han var på reise med jobben etpar ganger i mnd med fly lange avstander...
Og det er litt sånn hvorfor skal eg bry meg om deg om du ikkje gjør det ?
Man kan ikkje bestille helse...I know...men å leve helsefarlig med vilje er på linje med å kjøre motorsykkel uten hjelm, basehopping...ingen av de tingene tiltrekker meg.
Så en person som er noenlunde oppegående når det gjelder å ta vare på seg selv...helsemessing med litt mat, litt aktivitet , er helt innafor.
Jo eldre vi blir jo mer utsatt er vi og derfor skylder vi oss selv og event familie og partner å ta vare på oss selv-i mine øyne er hvertfall dette viktig

Eg har jo lett lenge, når eg finner mannen vil eg gjerne beholde ham lenge også <3

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 8 aug. 2017 19:56

Bryr jeg meg ikke så mye om egentlig, om han er det ene eller det andre, bare vi matcher mentalt.

Møtt et par menn her som har vært det man kan kalle (små-)feite.
Jeg har allikevel synes de var utrolig fine.
De har vært av den typen som tar ansvar, stiller opp for barna, jobben, idrettslaget osv, men som er dårlig til å ta vare på seg selv. De har gjerne krevende jobber, mer enn 37,5 t/uke gjerne med en del reising, barn halvtid, fotballtrener el.a., hus og heim og alt det der som fører med det.
Og de prioriterer seg selv sist hele veien.

Jeg har ikke tenkt at de har dårlig helse, men tvertimot tenkt at de framstår som veldig robuste i og med at de orker med alt det de har ansvar/plikter/ gjøremål.

20 kg for mye bryr meg ikke.
Jeg tenker at med ei dame, litt mer orden på kosthold, litt mer aktivitet, så ordner det seg. I løpet av et års tid har han sikkert fått av seg 15 av dem.

Du har de som er feite fordi de er tiltaksløse og giddeløse, men disse har altså vært det motsatte av det.

Jeg kan ikke skylde på noe annet enn at jeg er lat, bedagelig anlagt :/

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) ti. 8 aug. 2017 20:07 Privat melding

Det er aldri feil med muskler, men og her kommer et stort MEN...det er ikke utslagsgivende...Det e rlitt sånn at dama har fin rumpe eller store pupper..dete r et pluss og ikke feil å se på, men har ikke såå mye å si. Også kommer det med snak ini bildet. Noen jenter like rat fyren har masse muskler, men de fleste er godt fornøyd med en gjenomsnittskropp så lenge den ikke virker usunn. Jeg personlig er ganske slank:)

(kvinne 49 år fra Oslo) ti. 8 aug. 2017 22:51 Privat melding

Heller noen kilo for mye enn pinnemann. Det viktigste er om hjernen er trent og med :)

(kvinne 44 år fra Oppland) ti. 8 aug. 2017 23:02 Privat melding

Hender, øyne og smil.., og personlighet.. desidert viktigst. Noen kilo for mye om dette er på plass gjør ingenting.

Skjult ID med pseudonym Q-Stone ti. 8 aug. 2017 23:22

Det er godt og se at mangfoldet lever. Selv er jeg 183 cm høy og burde hatt en vekt på rundt 83 kg iflg de som mener de har greie på dette. Selv er jeg fornøyd om jeg kan få stabilisert den på 90-95.

Dessverre har jeg noen kroniske sykdommer som gjør dette med vekt vanskelig. I dag er vekten for høy, ligger på mellom 112 og 115, men jeg forsøker å spise relativt sunt og er i aktivitet hver dag. Så får vi se om jeg når målet😊.

Kjekt å vite at vekten ikke behøver å være årsaken for at noen kvinner ikke ønsker kontakt👏

(mann 39 år fra Rogaland) ti. 8 aug. 2017 23:24 Privat melding

Kropp og trening deles ofte i to, de som bryr seg og de som ikke bryr seg.

Men som med det meste, er det som ikke avviker så alt for mye fra idealet ofte en referanse for hva folk finner attraktivt.

Er selv en som trener en god del å har det som hobby. Men en ting jeg finner veldig tiltrekkende med likesinnede som trener er mindsettet og disiplinen. Man skal opp av sofaen 2-3 ganger hver uke året rundt for å oppretholde en trent fysikk, det krever en vilje og disiplin som er veldig sexy.

Jeg kan lett velge en chubbyfit dame som trener kontra en tynn sofasliter rett og slett på grunn av det mentale mindsettet.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 9 aug. 2017 10:31

@Deshi2
Jeg har egentlig ikke tenkt så mye på det som en selvdisiplin greie. I min verden tenker jeg nok mest på det som en interesse. Er trening i seg selv en interesse og ikke bare resultatet, krever det ikke mye selvdisiplin. Det blir vel nesten litt omvendt. Skulle ha valgt maling til veggen som bør males, men tror det blir en tur på treningen isteden:-)

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 12:24

Kunne faktisk tenkt meg den interessen (måtelig). Alle har jo bruk for mhp. livskvelden, om ikke for daglig fasong.

Men har man ikke fått det inn tidlig, nærmest med morsmelken, blir det som Øystein Sunde sa: "Om den tiden jeg lever lengre tilsvarer den tiden jeg jogger kan det være det samme".

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lady on. 9 aug. 2017 12:55

Kun slanke og trente menn... de må jo matche meg 😜

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 13:05

Samsvar er essensielt.👍🏼

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 22:17

..sitter og ser på mannens fantastiske kropp.. 😍 i VM i fridrett 👍 😋

Straks hekketid.

Heia Warholm! 💪

...Noen inspirerte mannekropper som kunne tenke seg en hekk å trene på?? ;P

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 22:18

Trene hekking?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 22:36

Warhoooooooooooolm!!!!! GULLLL!!!!

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 9 aug. 2017 22:38

En hekk å trene på er velkomment.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 22:42

fy faen, imponert altså!!! 😍
Eg tenkte det når eg så det hølja ned på stadion..at dét er en fordel for en nordmann.. he he 😎 Og seff var det det!!
Helt rått 💪

Skjult ID med pseudonym ludolu lø. 12 aug. 2017 07:54

Stiller selv i kategorien "noen kilo for mye", men er fit og trener regelmessig,så....og Han jeg er opptatt av nå er definitivt i kategori stor,-underlivene våre treffes ikke når vi klemmer,uten en viss form for akrobatikk, for å si det sånn...Men jeg digger fyren, så personlighet vinner her. Kanskje det er fordi jeg har kjent ham lenge, så jeg har fått mulighet til å se "hele pakka", at jeg ikke bryr meg like mye om vekta hans, som jeg er opptatt av "vekt" når jeg blar igjennom profilene her... for her vil "stor og fyldig" være heller uinteresant.

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 13 aug. 2017 14:24

Det er nok en del damer som kunne ha tenkt seg å være med på båttur i Oslofjorden med slike spreke menn i forbindelse med Bislett Games vil jeg tro 🙂