Alle innlegg Sukkerforum

Realistiske krav....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smilye on. 9 aug. 2017 21:04

Hvis mange senker sine skyhøye krav innenfor rimelighetens grenser når det kommer til en potensiell partner,så hadde de sikkert ikke vært singel heller....just saying😊
Men det er jo noen det ute for oss alle.....tror jeg🤗

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 9 aug. 2017 21:19 Privat melding

@Smilye: Så sant, så sant. :) Men noen vil ha disse kravene, og firer ikke. Da kan de leve i trua.

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 9 aug. 2017 21:23 Privat melding

Nemlig, fordi det er tryggere, Antonyma kalte det vel unngåelsesatferd. Da kan man si at det ikke finnes noen med høy nok standard, istedenfor å utfordre seg selv, og teste om den standarden man har gitt seg seg, egentlig stemmer. Feigt, men dem om det....

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 9 aug. 2017 21:24

Tror ikke alltid at alle har så mange såkalte krav. Om kjemien ikke er der, så hjelper det uansett ikke hvor mye man senker kravene sine.

Skjult ID med pseudonym Eiriana on. 9 aug. 2017 21:25

...forblir da heller singel😊

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 21:27

En del av grepet er nevnt testing, en annen er tolmodighet:

Faktum: Nærsnupper/gaseller oppfører seg uinteressert. Fjernsnupper/-gaseller oppfører seg interessert.

Drive på inntil dette snur! Akkurat som i lotto. Det kryper innpå.

Hold ut, hold fast!

🔹🔸

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 9 aug. 2017 21:29 Privat melding

I de tilfellene som har ledet til forhold hos meg, har det vært liten eller ingen kjemi. Den oppdages på et senere tidspunkt hvor man stoler mer på hverandre, har mer tillit og er mer avslappet. Vet det er mange som kjenner på den greia der veldig tidlig, jeg tror det er feil fokus, iallefall for min del, og det har det jo vist seg å stemme. :)

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa on. 9 aug. 2017 21:35

Vi er vel kanskje forskjellige der, men jeg tror vel man merker ganske tidlig om man er på samme bølgelengde og "har noe å snakke om" :) Men tid er relativt, nå vet ikke jeg hva du mener med et senere tidspunkt, men noen dater må jo så klart til for at man skal få kjenne på det, for min del. De få såkalte "kravene" jeg har har jeg uansett tenkt å beholde, da ingen av dem er noe spesielt uoppnåelige heller :)

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 9 aug. 2017 21:37 Privat melding

Enig med deg, nigma, det å klare å legge til side den derre 'jakten' på kjemi/ikke kjemi, gi av seg selv, slappe av og kjenne at man fungerer sammen med et annet menneske, nyte av at man har felles interesser, lærer av den andre og deler av det man kan og vet. Selvfølgelig, noen ganger er det ikke til å unngå på et helt tidlig tidspunkt, at ting ikke er liv laga, men.det handler om de andre tingene, ikke kjemi.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 21:37

I lotto vil jo en fast rekke statistisk slå inn med 7 etter 103.454 år.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 21:40

Den 'kjemien' finner man i største del ut i mailing og tlf. uansett. Om man kan. Da er det bare å bekrefte under 4 øyne.

🔹🔸

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 9 aug. 2017 21:43 Privat melding

Skrivekjemi=skrivekjemi, ikke nør mer

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 21:45

...det er samtidig mange "krav" som er ganske så rimelige i seg selv, men like fullt blir mer og mer urealistiske...

Da kan det jo bli litt sånn: "Houston, you're the problem!" 😯 😕 😜

(mann 38 år fra Rogaland) on. 9 aug. 2017 21:48 Privat melding

Med et svar på melding, eller match på diverse andre apper med flere måneders mellomrom så er det ikke lett å finne utav kjemi.

Tror mine "krav" etterhvert må bli et svar jeg :P

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 21:48

Jeg snakker for meg og kan. Legg merke til at det sto kan. Har kun feilet helt på en kortskriving i 1. klasse. Og på ei som hadde feil bilder gitt, i 7. klasse.

🔹🔸

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 9 aug. 2017 21:50 Privat melding

@hoppetussa: I mange av de møtene jeg har hatt, har det vært nervøsitet som kanskje har dempet litt på kjemien, enten prating som en foss, enstavelsesord, flakking med blikket, nervøs fikling, og sjekking av mobil, pinlige pauser (som jeg egentlig liker, men ikke si det til noen). Tror @Descalzo er inne på noe der. Det er ikke så enkelt å slappe av, spesielt når du vil at et annet menneske skal like deg, fordi du liker det andre mennesket så bra, osv. Ikke alle er like flinke til dette, det tar litt tid, man må få tid til å hente seg inn, osv. Når jeg merker nervøsitet, pleier jeg å gi dem en varm omfavnelse, det løsner opp gruff hos begge. :) Møter som går dårlig gir jeg en ny sjanse, fordi jeg vet at det løsner mer på neste møte.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 21:51

Nettopp det problemet kan man eleminere bort slik jeg sier. Inga problem. 😊

🔹🔸

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 9 aug. 2017 22:05 Privat melding

Skrivekjemi og telefonkjemi er fint det, men ansikt til ansikt kan mye skje. Ikke alle som håndterer kontinuiteten og selvsikkerheten andre kanskje har. Finnes ikke noen fasit her. Bare hva som fungerer/ikke fungerer for hver enkelt.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 22:10

I så tilfelle overdrives den selvsikkerheten. Du skal gjøre trygg ved å optimalisere din. Det er en øvingssak, og uansett greit å være bevisst.

Jeg takker i den sammenheng staten for lang og tro tjeneste.

🔹🔸

(mann 28 år fra Østfold) on. 9 aug. 2017 22:14 Privat melding

Jeg tror kravene blir så høye fordi vi har det så bra som single at den som eventuelt skal inn i livene våre skal være tilnærmet lik en gud/gudinne. Jeg kan bare snakke for meg selv her, men når man har eget hus, egen bil, en haug med venner man prøver å få tid til ved siden av en jobb som krever litt for mye noen ganger, så sliter jeg ofte med å se hvor/hvorfor en eventuell dame skal komme inn i bildet.

Sier meg enig med Leifi. Bedre å dundre gjennom denne feberdrømmen av et liv aleine, enn å traske sammen med noen man egentlig ikke liker så ille godt.

Skjult ID med pseudonym blingbling on. 9 aug. 2017 22:14

Ha relasjonen for stor del etablert på forhånd. Kjenn hverandres humor. Den som får sitt publikum til å le er på god vei til å vinne. Men vær ikke komiker. Kommuniser sakte og rolig. Smil passelig, ikke fårete. Bruk øynene riktig. Bekreft tilliten.

🔹🔸

(kvinne 47 år fra Akershus) on. 9 aug. 2017 22:19 Privat melding

Men Leifi og Distre, har ikke dere et ansvar for å si ifra FØR dere har trasket og våknet for lenge sammen med feil person da?

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 22:34

He he men du er jo så ung... og @distre ..mann 28 :-)
Snakkes om ti år, tenker eg.. ^.^ - når den haugen din med venner er blitt en haug med litt fjernere og mer opptatte travle familiefedre/småbarnsforeldre.
Da går det sikkert opp et lys hvor ei dame kunne passe veldig fint inn i bildet.. ;-)

Nonchalanse i kjærlighet, kan straffe seg... kanskje spesielt mange menn som har erfart det tror eg. De trodde de hadde allverdens tid. Så ble det verre. Ups :o

Fight it, sweetie! <3

(Bare et tips fra eldrerådet ;-* )

(kvinne 38 år fra Telemark) on. 9 aug. 2017 22:39 Privat melding

Distre: Å føle seg rik i livet, det å være fornøyd... Satisfied. Det handler om å klare å prioritere det som er viktig for deg, hva som gir deg verdi. Det krever refleksjon og noen ganger erkjennelser. Hva gir ekte glede og hva er det du tror du må ha eller gjøre for å bli lykkelig. Hva er tillært lykke i vårt samfunn; hvis du ikke har ditt eller datt, så kan du umulig være fornøyd... Hvis du mener at en kjæreste ikke vil tilføre deg (livet) mer verdi, så la det være med det. Ikke jag etter noe bare fordi du føler du må (forventinger fra andre, fra samfunnet...).

(mann 28 år fra Østfold) on. 9 aug. 2017 22:48 Privat melding

Dæven som dette dro av gårde i en flurry av hersketeknikker da my? Nå tror jeg du tolker mer enn du leser.

@antonyma og Moxie. Dere er begge inne på noe. Jeg ser for meg unger og hele pakka en dag, og jeg vet jo at det ikke er mange åra igjen før det bør skje noe. Ingen av de nærmeste vennene mine har fast følge, men den dagen de får det kan det hende veien er kort til et liv HELT alene. Jeg er jo tross alt supermedlem her så noe må jeg jo håpe å få ut av det. Samtidig som jeg klarer meg altfor bra alene akkurat nå.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 on. 9 aug. 2017 23:06

Bare å starte, @Smilye. Gå foran med et godt eksempel: Date en mann du ikke ønsker til helga! 😉

(kvinne 38 år fra Telemark) on. 9 aug. 2017 23:07 Privat melding

Det jeg prøver å få frem, Distre, er at... Ta deg tid til å se på livet ditt slik det er nå. Hva tar energi og hva gir energi. Kan du ta bort noe som fyller opp døgnet ditt, livet ditt, slik at du får plass til noe du tenker kan gi større verdi? Prioriteringer. Rydd litt i livet rett og slett. Og livet er nå, alltid viktig å ha med seg, tenker jeg. Tør å gripe sjansene. :)

(mann 28 år fra Østfold) on. 9 aug. 2017 23:28 Privat melding

Nå sliter jeg med å skjønne om du er seriøs eller om du "driver gjøn" som bestemor ville sagt. Ho ville også sagt "har du ikke noe pent å si kan du være stille". Du har mye å lære av min bestemor, my.

Skjult ID med pseudonym Antonyma on. 9 aug. 2017 23:37

ho ho ho ...oppstanasig og respektløs ungdom, endelig et sunnhetstegn! 👌 ☺️

(mann 28 år fra Østfold) on. 9 aug. 2017 23:39 Privat melding

Har ikke fortalt ho hva jeg skriver her, men ser ingen problemer med å gjøre det. Hva er det du vil frem til?

(mann 48 år fra Rogaland) on. 9 aug. 2017 23:51 Privat melding

@µ. Blitt noen mislykkede dater i det siste eller?
Uffda. Jaja. Neste gang går det seg nok til skal du se.

Du får ihvertfall date om ikke annet.
Se lyst på det.

Skjult ID med pseudonym søta fr. 11 aug. 2017 09:15

"Enig med deg, nigma, det å klare å legge til side den derre 'jakten' på kjemi/ikke kjemi, gi av seg selv, slappe av og kjenne at man fungerer sammen med et annet menneske, nyte av at man har felles interesser, lærer av den andre og deler av det man kan og vet. Selvfølgelig, noen ganger er det ikke til å unngå på et helt tidlig tidspunkt, at ting ikke er liv laga, men.det handler om de andre tingene, ikke kjemi."

Enig, er så lei av den dere kjemi snakke.. Liv, love and have some fun..

Skjult ID med pseudonym hellokitty fr. 11 aug. 2017 10:58

Helt enig med Descalzo, skrivekjemi er kun det og den kjemien man opplever på nett funker meget sjelden irl. Når man innser det, kommer man letter til de gode opplevelsene tror jeg.
Telefon er heller ingen garanti, hvertfall ikke for meg. Traff en fyr her inne for et par år siden. Det ble både sms og telefon en hel uke før vi møttes (snakket i tlf minst et par timer av gangen, det var så god tone mellom oss) - og da vi endelig møttes hadde vi null kjemi! Og ingenting å snakke om.... så nei, telefon er ikke for alle.

Men nysgjerrig på det du sier @nigma - når du ikke kjenner noen spesiell kjemi første daten, hva er det som gjør at du ønsker å treffe personen igjen?

Skjult ID med pseudonym hellokitty fr. 11 aug. 2017 13:04

@my nå falt jeg litt ut.. men nei det tror jeg ikke. Muligens at jeg har vært litt rask til å avvise folk etter en laber første date.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 16 sep. 2017 08:48

Det essensielle uansett virkemidler er å bruke tid i alle ledd av prosessen. Sakte tilknytning sitter best.

🔹🔸

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 sep. 2017 08:59 Privat melding

Sakte, som i forslag om møte allerede på en mandag, med grusing pga sykkel VM?😃 Da lurer jeg på hva din definisjon på kjapp tilknytning er😂?

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 16 sep. 2017 09:06

Les deg opp (i andre tråder) og tenk først. Du vil finne alt i sin skjønneste orden og sammenheng. Både for sammenhengens skyld, og litt for din skyld. Ja,... og mandagen er også feil forstått. Jeg brukte vel et annet begrep. Se om du finner det igjen.

🔹🔸

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 sep. 2017 09:12 Privat melding

Slutt med det derre 'les deg opp og tenk' vaset ditt. Aksepter at du blir (mis)forstått, når du rører og er så utydelig. Har ingen planer om å finne igjen noe, det er bare du som løfter frem gamle tråder for å få oppmerksomhet. Se om du finner igjen det jeg skrev om paralleller til usikre småjenter, les og tenk.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 16 sep. 2017 09:19

Det er ikke om å gjøre at du forstår det jeg skriver, men du øker ev. forvirring med dine feiltolkninger. Som sagt bedre å forstå, enn å tolke. Men jeg kan jo bare by på.

🔹🔸

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 sep. 2017 09:27 Privat melding

Blir du enda mer forvirret??? Serr???

Hvis du vil at andre skal forstå, må du uttrykke deg forståelig, feilen ligger def hos deg, les deg opp og tenk. Hint: utallige tilbakemeldinger.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 16 sep. 2017 09:29

Nei. Og jeg trenger endatil ikke bruke mer enn det antall tegn som er vanlig. 😊

🔹🔸

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 16 sep. 2017 09:30 Privat melding

Ok, så forvirringen er konstant? Greit å vite.

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 16 sep. 2017 09:35

Hva du nå måtte bli fornøyd med😊

🔹🔸