Alle innlegg Sukkerforum

Da er vi er i gang igjen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 19 jan. 2009 20:39

Vi hadde en oppgradering i dag og fikk noen ustabiliteter som tok lengre tid enn antatt å ordne opp i. Nå er vi heldigvis oppe igjen, men noen må fortsatt vente litt på å få matchen sin. I løpet av to timer så skal alle ha fått matchlistene sine tilbake. Vi beklager ulempene dette har medført for våre kunder.

Skjult ID med pseudonym bedreviter ma. 19 jan. 2009 20:56

Trodde det var vanlig å legge planlagte oppgraderinger som medfører nedetid til nattestid jeg.. hva bestod oppgraderingen i, ser ingen forbedret funksjonalitet :/

Skjult ID med pseudonym pigalopp ma. 19 jan. 2009 21:28

@bedreviter.
Selv om vi måtte finne oss i stadige utsettelser her i kveld, så vil jeg forsvare Sukker litt...
Veldig mye av aktiviteten her inne ser ut til å foregå på natta. Derfor må det vel være bedre å foreta oppdateringer før midnatt vil jeg tro? ;-)

Skjult ID med pseudonym Bruker on. 21 jan. 2009 12:16

Til Sukker (eller andre som kan svare i deres sted)

Hva bestod oppgraderingen i? Jeg kan, som "bedreviter" ovenfor her, heller ikke se noen endring, og jeg ser heller ikke at sukker-administrasjonen har svart på det (med mindre det har kommet frem i andre tråder).

Dessuten gikk det en utgående mail fra sukker i desember dere de/dere lovet en del forbedringer, og store endringer i systemet for brukerne. Når skjer dette?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 21 jan. 2009 12:54

Hei, trodde vi hadde svart på denne tråden?? Det var merkelig.
Sukker er har et meget avansert matchsystem og når vi gjør oppdateringer så er det ofte på dette og på databasenivå at arbeidet gjøres. Dette er dessverre ikke noe brukerne vil merke nevneverdig. Når det kommer til det som skal komme som synes så arbeides det med dette kontinuerlig, men vi er altså ikke klare helt enda. Oppgraderingene vil komme i flere omganger forresten bare så ikke bli skuffet om ikke det første som skjer ikke lever opp til forventningene. Det er litt senere det kommer altså :)

Skjult ID med pseudonym Bruker on. 21 jan. 2009 12:59

Ok, takk for svar!

Skjult ID med pseudonym bedreviter on. 21 jan. 2009 22:04

Det jeg ønsker meg er ihvertfall et bedre forum :)

Skjult ID med pseudonym jezzy on. 21 jan. 2009 22:10

@bedreveiter

Bidra själv med en tråd da, om du vet så mycket bättre!