Alle innlegg Sukkerforum

E romantikken død?

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 15 aug. 2017 21:30 Privat melding

Første innlegg ever på forum hær No... Men æ lure på en ting å d e som følger :
E romantikkens alder over for jenta? Må alt vær svære båta, bila, hus, feite jobbtitla, pengbok å reisa?
Ka skjedd med å ligg på ei strand eller svaberg å nyte det man har, gleden man dele og nyt alt d som skjer rundt sæ uten å leite etter alt som ikke e dær?
Ail har som regel ett eller ainna som e veldig bra going on. Og andre har veldig mang ting som e veldig bra. Men... Må man i dagens samfunn ha Alt e spørsmålet egentlig?

Æ e en håpløs romantikker har æ hørt. Trur på den ene store kjærligheten. Og gi alt og jobbe for det man e glad i. For kjærlighet e nå som man må jobbe med og for... Og veldig mang gir opp for lett No t dags virke d som.
E vell oppdratt med sunne verdia dær man kanskje har et gammeldags syn på kjærligheten, for det virke som at det finnes både to å tretten gang avhengig av ka som passe dær å da No t dags...?

Så forresten snap i dag om nå sexscena... Men innså det at d va itj det sexuelle men det romantiske som cætcha mitt hodet. Det va fra filmen Armageadon som e tidenes beste men også mest romantiske film. Og scenen va dær de to lå og laga dyreshow med figurkjeks opp magen på frøkena. Bare mæ som syntes det e sånne ting som mangle i dagens verden? Stoppa romantikken og eksistere etter den filmen kom ut? Tell me 😂 #tolittletodoonmywayhome....

(mann 48 år fra Akershus) ti. 15 aug. 2017 21:44 Privat melding

Her inne på Sukker har kjærligheten vært død lenge. Først har vi prøvd oss på Møteplassen uten hell. Så ser du de samme profilene her inne på Sukker.no. Jeg får sikkert mye kjeft for denne kommentaren men det er jo sant.

(mann 32 år fra Vestfold) ti. 15 aug. 2017 21:49 Privat melding

Kjærligheten er død, lenge leve kjærligheten!

Skjult ID med pseudonym maryandthe ti. 15 aug. 2017 21:51

TS; romantikken er ikke død. For egen del er det mange gifte, og etterhvert blir du kynisk. Men jeg har romantikk, sex og kjærtegn i behold - og vil treffe en mann for romantikk OG hverdag. Livet er ikke enkelt, men alt er mulig❤️

Skjult ID med pseudonym opptimist ti. 15 aug. 2017 21:54

Romantikken er ikke død. Mange her inne som er romantiske og ser ikke helt sammenhengen din med materialistiske ting og romantikk. Mye enkelt og koselig man kan gjøre som er romantisk. At ikke alle lykkes her inne, betyr jo ikke at noen kan gjøre det.

(kvinne 52 år fra Hordaland) ti. 15 aug. 2017 21:55 Privat melding

@ts hverken kjærligheten eller romatikken er ikkje død. Hadde den vært det hadde jo ingen vært her. Det er nok endel krav som kommer litt i veien, og ofte når man er litt eldre enn 25 har man vært noen runder og vet hva man vil ha og ikkje, hva en kan leve med og ikkje. Romantisk skal eg alltid klare være,men må nesten bli litt sparks først før en kan ha det og foreløpig lite sparks og de som er aktuell bor i helt feil ende av landet :)

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) ti. 15 aug. 2017 23:41 Privat melding

Jeg tror og vet at alt foregår enda 😊 men samtidig litt for å vekke litt debatt. Og som er skrevet over her. Folk generelt virker for opptatt av sosiale medier og utvendig bekreftelse på at alt er bra nok og riktig at man tørr ofte ikke å sette seg utenfor alt dette og ta seg tid til å kjenne om Det Her ("meg og den jeg er med") er godt nok og da tenker jeg ikke å ta til takke med, men godt nok til å nyte livet, glede seg over alt og kjenne hvor godt alt er, istede for det som er så i fokus nå til dags med statusjag og jakt på noe bedre rundt hvert hjørne. Alt for mye er drevet av jakt på noe nytt som man ikke har prøvd istede for å reise Sammen framover. Men hei, alle som er i forhold har forhåpentligvis den driven sammen, men vi er vell alle bevisst hva vi ønsker og trenger av minstekrav her i livet for å kunne se framover med noen.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 16 aug. 2017 05:31

Fantastisk fin tråd du startet nå.. Beste jeg har sett her:) håper og tror at kjærligheten ikke er død.. Godt å høre at det er noen som tenker som meg 😊. Herlig å høre hvordan du opplever Frankrike også:) må en dit kanskje? 😃. Er det for kaldt her i Norge, eller har status jag blitt så stort at vi glemmer der viktigste.

(mann 54 år fra Møre og Romsdal) on. 16 aug. 2017 10:29 Privat melding

Du får evakuere ut av regnværet og oppover til slavekysten Fendi..

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 aug. 2017 11:33 Privat melding

@1234: Takk for det ☺️ hyggelig å høre.
Viktig føler jeg at man gjør seg noen tanker og blir bevisst sine valg eller mangel på valg til tider.
Også viktig at man tar seg tid til å granske seg selv. Hvorfor gjør man det man gjør for egen del og andres del. Hvorfor velger man de man velger og hvorfor ikke velge noe annet. (ut over tiltrekningen)
For min del har siste året vært meget livsendrende med tanke på dette. Jeg har funnet en annen forståelse for meg selv. Blitt mer bevisst hva som er bra og hva som ikke er bra.
Men kan dette for både min og andres del være nødvendig før man er åpen for det som virkelig kan være varig?

Spør deg selv hvor du står og hva du har og har had. Prøv å finn et mønster i de valg man tar og hvor det har ført. Kan dette hjelpe i å gjøre et annet valg eller annen retning neste gang? For min del var svaret ja.
Innså at det er det samme jeg har gådd etter i alle år og hvorfor jeg gjorde det. Ved å endre det så møtte jeg et annet type menneske som totalt endret mitt syn på hvordan et samliv skal være. Nå vil jo da fortsettelsen åpenbart vise, ettersom jeg er her... om den bevisstheten er til hjelp ☺️
men spør dere selv:
Er JEG god nok for meg Selv? Uten å være god nok for deg selv kommer du ikke til å være en positiv energi for andre er min påstand. Slenger den ut så får dere tygge litt ☺️

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 16 aug. 2017 14:06 Privat melding

@Slendrian ja det er mulig man kanskje må pendle :D litt mindre regn hadde gjort deg :) :D

Eg leste en overskrift i dag i avisen , en manns skrot en annen manns skatert , hvordan date etter skilsmisse... var sånn betal artikkel så eg leste den ikkje....men er det ikkje sånn da ? At noen passer perfekt med en du ikkje lengre kan fordra? Eller at du finner noen som andre ikkje passet sammen med- Eg jo gjerne slik at vi liker ulike ting, vi utvikler oss og blir vokse....håper man vaffal :P ,men gamle folk på 80 kan være romantiske så det kan vi også,men blir man for kyniske og kun opptatt av thights og klining med fisk ( jepp litt hang up der :P ) så kan det være man mister muligheter :) ha en nydelig dag folkens , eg er ferdig med eksamen og skal ha skjemme megselv litt bort!

(mann 48 år fra Akershus) on. 16 aug. 2017 14:07 Privat melding

Enig med Rosa57. Men du ser ikke gammel ut du heller da Rosa57 😊

Skjult ID med pseudonym Uenig on. 16 aug. 2017 14:15

Det er utrolig deilig å gå på fester med mennesker fra f.eks engelsktalende land, og slippe å bli spurt om en eier eller leier, hvor mye en tjener og hvor mange toppturer en har vært på i det siste. Jeg var på en fest for noen dager siden der jeg snakket med en australsk jente om hvem som er sterkest, en hai eller en krokodille. Det var befriende og morsomt. Jeg har ikke kajakk, klatreutstyr eller et perfekt liv.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 aug. 2017 14:32 Privat melding

Interessant at det blir så mye diskusjon her. Det liker jeg 😊
@uenig: hver andre samtale kommer inn på jobb, bosted og helt uinteressante ting som regel etter veldig få meldinger. Jeg kunne godt tenkt meg en slik fest som du var på der det ikke er et tema det du også påpeker. Derfor jeg nå planlegger roadtrip alene nedover til Moseldalen i Tyskland på slott og vinsafari i slutten av september. Oppleve nye folk og kultur samt bestilt route66 tur neste sommer for å få impulser derfra også.
Ofte har jeg lyst å spørre dette istede for jobb og div sånne standard kjedelige spørsmål som ikke definerer et menneskets egenskaper eller drømmer:
Hva gjør deg lykkelig? Hva drømmer du om å gjøre? Hva er det mest romantiske du har gjort for noen eller noen for deg?
Hva har endret livet ditt mest og hvor ønsker du å være om noen år? Hvem betyr mest for deg og hvordan kan du gjøre livet bedre for den du er glad i hver dag?
Men spør man det blir det bom stopp i samtalen, hvorfor?
Er det mangel på refleksjon?
Er det mangel på å utfordre sine forestillinger om at de tidligere nevnte standarder er det som har noe å si og ikke disse enkle men vesentlige tankene for hvordan vi Ønsker å HA det? ☺️

(mann 48 år fra Akershus) on. 16 aug. 2017 14:38 Privat melding

Hadde romantikken vært død hadde det ikke vært noe Sukker.no 😊

(mann 48 år fra Akershus) on. 16 aug. 2017 15:11 Privat melding

Hadde ikke tippet på mer enn 45 år på deg Rosa57 😊

Skjult ID med pseudonym dama on. 16 aug. 2017 15:25

Kos deg og nyt mens du kan Lisa 🌞😎🍹
Her hjemme er det høst i lufta 🍁🍂🥀

(mann 48 år fra Akershus) on. 16 aug. 2017 19:19 Privat melding

Alle damene her inne er helt supre Solstjerna. Alle på hver sin måte tenker jeg 😊

Skjult ID med pseudonym Prikkete on. 16 aug. 2017 21:10

...romantikken, den blomstrer tror jeg, men vi viser den kanskje noe ulikt. I oppstarten av en trå er det ikke det første jeg flæsjer for å si det sånn. Kommer den litt smygende underveis ja så er det jo litt meir spennende. Vi kvinner og menn er kanskje noe forskjellige der. Sexualitet og romantikk henger tett sammen men for meg er det ikke det samme. Kanskje tråkker vi hverandre raskt på tærne uten nettopp å forstå akkurat det i våre dialoger. Leit om så er.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 aug. 2017 22:21 Privat melding

Hovmester bes snuble kraftig i tigerhodet og forlate denne diskusjonen. Pillefatet kan kastes tilsvarende langt opp i lufta og snu seg forvirret rundt og se hvor innleggene sine hadde med trådstarters innlegg.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 16 aug. 2017 22:47 Privat melding

Var en humoristisk måte å få innleggene til å spore inn igjen for de som ikke klarer å holde seg på trådens emne 😊😉

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 aug. 2017 23:18 Privat melding

Jeg er vel så lite romantisk som det går an, og det har fint lite med filmrepertoaret å gjøre.
Ble dog litt rørt av Wes Craven's "Deadly Friend" i sin tid. Undervurdert på mange måter, så vidt jeg husker.

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 aug. 2017 23:25 Privat melding

...og nok en tråd sutrer ut i "Damene på Sukker er for stygge for oss mannfolk - mannfolka er for stygge for oss damene på Sukker". Greit og imponerende nok.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) to. 17 aug. 2017 01:11 Privat melding

Helt riktig det du sier om at det meste er ubevisst. Det er litt det jeg ønsker å få fram også så bra du ser det her ☺️ håper å få litt tanker på hvordan og hvorfor vi handler som vi gjør og kanske det kan hjelpe en eller annen inn i en prosess som gjør at man finner en annen ro i seg selv og med noen, for alt jeg vet ☺️ positiv energi er lettere å bruke for å gi romantikk og glede inn i andres liv 😊
jeg har begynt å prøve å mestre det som kalles mindfullnes og div andre tankekrefter for å prøve å se livet på et annet vis og visst krever det energi. Absolutt ikke en enkel prosess. Så du har rett i det du sier.
Som nevnt har 2017 endret mitt liv og syn på det meste både takket være erfaringer fram til nå med ett enkelt menneske men også de erfaringene jeg sitter igjen med etter dette, og ved å bruke tankens kraft og analyse av mine egne valg og mangel på valg underveis. Samt hvordan man bruker sin tid og med hvem. Så det er absolutt mye som foregår ubevisst. Poenget blir å finne hvorfor alt dette skjer og prøve å snu disse ubevisste til bevisste valg man er klar over. Det jeg sitter igjen med for egen del på et vis er å gi alt når man kan og ikke være redd for å prøve hardere og hardere, man gir ofte opp for tidlig. Men man skal følge hjertet og det man føler gir en indre glede og ro.

Et sitat jeg har permanent med meg er "one life, one love" med det mener jeg man må elske seg selv, hele veien, stå for sine valg og gi av seg selv til den man ønsker å omgås samt sin egen hverdag, for å kunne glede seg over de opplevelser man får hele veien, for sin egen del.
Her om dagen plukket jeg opp en belgisk haiker på tur til jobb og gav han skyss et stykke, trivelig fyr som hadde mye fint å si. En liten glede ubetydelig for alle andre rundt meg enn meg og han som fikk skyss, men den gode gjerningen gav meg en fin følelse hele dagen. Hva kan man gjøre for andre for å gi litt glede og ha et positivt liv, som andre kanskje ønsker å ta del i?
Hvor lite skal det egentlig til for at noen skal få et smil istede for et nøytralt ansikt hele dagen i det rutinemivet vi fleste lever i? ☺️

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 17 aug. 2017 04:55 Privat melding

takk @Lisala......eg har kost meg masse i dag og i kveld fikk eg bekreftelse på at eg har bestått wohooooo :D

Skjult ID med pseudonym dama to. 17 aug. 2017 08:17

Gratulerer @fendi med bestått eksamen!!!
En deilig følelse det😊

Skjult ID med pseudonym Sjokolade to. 17 aug. 2017 10:02

Romantikken er ikke død ❤️❤️❤️❤️❤️😊😘

Skjult ID med pseudonym Lone to. 17 aug. 2017 10:24

Enig i at romantikk krever/forutsetter tilstedeværelse
(mer enn fysisk altså), hvis det er det du sier. (Litt usikker på om jeg har forstått deg rett?)

Ellers har jeg problemer med å skjønne hva alt dette andre har med romantikk å gjøre. Ingen motsetning mellom penger, biler, reiser og romantikk i mitt hode.
Kan like godt oppleve romantikk i en åpen Porsche cabroliet, i Monaco, med vind i håret, til lyden av motoren, som på et svaberg ved Mjøsa mens man dypper tærne og nyter den kanskje siste sommerkvelden i august.

Ser heller ikke det romantiske i å holde ut i et forhold man ikke har det bra i. Tror ikke at folk generelt gir opp for lett, men tror istedet at mange holder ut for lenge.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 17 aug. 2017 11:02 Privat melding

Veldig enig med deg i det du sier der, @Lone; for meg har heller ikke romantikk så mye å gjøre med de ytre settingene; det kan være like romantisk på en bilferie i cabriolet i Monaco, som du sier, som å sitte på et svaberg i solnedgang. Alt handler vel om hvem man gjør det med; og for meg er romantikk mer "en følelse av", og handler veldig mye om nettopp følelser; om nærheten, tankene og kjemien man føler til den man er sammen med.... Selve Hjertefølelsen... ❤️ Og noen mennesker er jo veldig romantiske, mens andre er overhodet ikke det - og det kan vel kanskje ha noe med at noen mennesker er veldig følelsesmennesker, mens andre er mer styrt av logikk og fornuft...

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 17 aug. 2017 12:07

Ups @Mayasin..
Sier du at fornuftige og logiske mennesker ikke kan være like mye følelsesmennesker og romantiske som de mindre rasjonelle?
Det er eg sterkt uenig i tilfelle. Sterkt, altså ;)
Du snakker om hjertefølelse og "en følelse av" i forbindelse med romantikk, før du knytter det til mindre rasjonelle kognitive egenskaper/beveggrunner i siste setning.

Eg ser ingen motsetninger i å være "mer" fornuftsstyrt og samtidig følelesesmenneske/romantisk, og ingen sammenheng mellom å være "mer" følelsesstyrt og det å være romantisk/ha mye "hjertefølelse"
Kanskje er det til og med motsatt av din siste setning, at fornuftsmennesker også kan være de mest romantiske, for da har du også et rasjonelt/kognitivt begrep om hva som er rimelige følelser å handle etter og hva som er urimelige, og hva som faktisk er romantisk og hva som ikke er det.
Det er massesvis av mennesker som er veldig følelsesmennesker og som absolutt ikke er romantiske, men mer selvsentrerte og urimelige/egosentriske i sin adferd.
Og Det finnes massevis av romantiske og hjertelige fornuftsmennesker. Og vice versa, for begge eksempler.

Eg ser altså generelt ikke noen lineær sammenheng mellom hvor "smart", rasjonell og klok man er og hvor romantisk man er, iallefall.

Ser på det som to uavhengige faktorer eller egenskaper/persontrekk om du vil.
Hode OG hjerte, er langt å foretrekke fremfor overvekt av det ene eller andre.
Og dét, både tenker og føler eg, ja 🤓💓👍

Skjult ID med pseudonym Sjokolade to. 17 aug. 2017 12:19

Det er ikke Chevrolet eller ting som er romantiske i mine øyner. Det er vind i hår, sol på huden, lyden av bølger og fallende stjerner i augustnatten, skinnende øyner, tilstedeværelse, nærhet og tosomhet.

Det kan oppstå i folkemengde, der andre på en måte forsvinner eller på gata, alene uten folk, bare oss, natten og byen.

Enig #Mayazin ☺️

Skjult ID med pseudonym Sjokolade to. 17 aug. 2017 12:21

By the way 😉. Fint navn New_York ☺️.

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 17 aug. 2017 12:47 Privat melding

Akkurat, @pep; mennesker er jo ikke sort/hvit - så ergo, @Antonyma så utelukker jo ikke det ene det andre; det var heller ikke det jeg skrev eller mente...

Skjult ID med pseudonym Sjokolade to. 17 aug. 2017 12:50

Det som jeg lurte på..... 😉 hva som gjør at det er så lite flørting og romantikk på forum?? Eller, mulig jeg har ikke fått det med meg ....

(kvinne 48 år fra Vestfold) to. 17 aug. 2017 13:08 Privat melding

@Jaggu
Da beklager jeg det; det var ikke sånn jeg mente det...

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 17 aug. 2017 15:00 Privat melding

@Dama takk :)
@Hovisl viderebygging av coach utdannelse -studert i ett år i USA via nett, mange lange netter..siden skolen er i samtid og tidsforskjellen er litt tricky :)

Eg ser at mange sammenligner romantikk med sommer og sol, det er jo det enkleste, men romantikken lever jo når det pøser ned, når det snør, når det er hverdag, helg og fest....Det er viktig å ha en dasj til daglig og ikkje ta hverandre for gitt....eller glemme all romantikk blandt lag på lag med klær og paraplyer, barnehage, tenåringer, regninger og oppvask, snømåking, dekkskifting osv....romantikk er ulikt for alle, lære deg å forstå partnerens kjærlighets språk og hvordan begge liker og trenger ting for å føle seg satt pris på så tror eg mye er gjort.
Men er en super romantisk og en annen knapt husker Valentines eller hvor lenge dere har vært sammen osv føler man seg kanskje litt glemt...skal den andre på død og live feire 1 mnd 3 mnd 6 mndrs dating, kan den være den andre føler det er litt i overkant..så balanse og hva begge liker og trenger er alpha omega.
Noen tror at om man ikkje er sjal så er man ikkje forelsket...vel i min bok er sjalusi relatert til lav selfølelse og egenverd og har null og nix med forelskelse og kjærlighet og romantikk og gjøre...mens andre mener at er du ikkje pittelitt sjalu bryr du deg ikkje nok...
Viktig å vite hvordan man føler i forhold til de ulike grensene i forhold og hva som er ok, hva er romantisk, hva er too much likssom :)