Alle innlegg Sukkerforum

Selvtillit...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren ti. 15 aug. 2017 23:55

Hvordan er det med selvfølelsen og selvtilliten ? I jobb, kjærlighetssøken, og i forhold til fremmede ?

Er det settinger dere ikke trives i med tanke på denne sammenheng ?

(mann 32 år fra Vestfold) on. 16 aug. 2017 07:49 Privat melding

Jotakk, den synker for hvert hjerte jeg ikke får på sukker. Selvtilliten altså

(mann 48 år fra Akershus) on. 16 aug. 2017 07:59 Privat melding

Selvtilliten er bra på trening da jeg liker det og føler at jeg mestrer det. Er ikke like tøff når jeg skal på date da jeg er redd for å misslykkes 🙂 🙃

Skjult ID med pseudonym subjekt on. 16 aug. 2017 09:09

Har bra selvtillit når det kommer til kvinner. Føler meg attraktiv og ettertraktet. Dessverre er jeg litt av en nerd, noe som står litt i veien for det jeg opplever som kvinners behov for et vanlig A4 kjærlighetsforhold og hele pakka med "runde nr.2". Det er noe litt klaustrofobisk over det hele. Må et forhold innebære å sluke hverandre med hud og hår? Eie hverandre ned til minst trevl?

Skjult ID med pseudonym dama on. 16 aug. 2017 09:13

Signerer den @Rosa😁

Skjult ID med pseudonym subjekt on. 16 aug. 2017 09:48

Tror man må frigjøre seg fra tanken om at det å ha en kjæreste er nødvendig for å ha det godt. Nødvendighet av det slaget gjør st man kommer på defensiven blir svak og får en litt "tiggende" fremtoning. Dårlig selvtillit gjør mannen om til gutten som leiter etter morra si, eller noe i den dur.

(mann 46 år fra Vest-Agder) on. 16 aug. 2017 20:04 Privat melding

"Hvordan er det med selvfølelsen og selvtilliten ? I jobb, kjærlighetssøken, og i forhold til fremmede ? Er det settinger dere ikke trives i med tanke på denne sammenheng?"

Selvfølelsen og selvtilliten er nok grei nok, men samlivsbrudd gir en knekk og da er det viktig å bruke tid på å finne seg selv på nytt. Mange hopper nok inn i et nytt forhold for tidlig.

Jobb? Har en jobb jeg trives i, men jeg kunne gjerne hatt høyere lønn 😉
Kjærlighetssøken? Dette med dating og sjekking har jeg alltid vært dårlig på og etter 11 utenfor den arenaen følte jeg nokså rusten på det området :).

I forhold til fremmede? Hva mener trådstarter med det?

Selvfølelsen og selvtilliten er i hvert fall god nok til at jeg tror jeg skal klare å finne kjærligheten her eller der. 4 år alene er nok!

(mann 48 år fra Oslo) on. 16 aug. 2017 23:36 Privat melding

Selvfølelsen er grei nok. Selvtilliten er god der den burde være det og dårlig der den burde være det. Med andre ord er selvinnsikten ganske brukandes.