Alle innlegg Sukkerforum

sukkerfesten...........

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dame 33:) sø. 23 sep. 2007 15:00

jeg var da på denne sukkerfesten.....den var rett og slett katastrofal...........det var vel 70% damer....og resten var menn........
det burde være en ordning...så det blir litt mere 50/50......og menn bør motiveres til å komme.......
men et lite tips til dere menn.......det er lite sjekketriks å starte med å si at "jeg er vel den rikeste karen her i lokalet"
HALLO......er ikke der for å finne penger...men en mann.....og dessuten var han gammel.........jeg er ikke ute etter å finne en ny pappa...........og i tillegg spørr han om å få se på mine bryst..........går det ann.........ja ja......menn......det er¨å synke langt ned.....
hva mener dere andre om festen...og denne opplevelsen....?
jeg ble ikke der lenge nei.......

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 23 sep. 2007 15:03

Tilbakedatert innlegg med saksopplysning fra Sukker: Det var 52,94% kvinner og 47,06% menn i går.

Skjult ID med pseudonym girlie sø. 23 sep. 2007 15:05


Herregud...

nå er jeg nesten glad jeg er forkjøla og slik sett ble hjemme.

Føler med deg, dame 33, ikke akkurat slikt man kjøper billett til nei :-)

Skjult ID med pseudonym Panzer sø. 23 sep. 2007 15:15

Husk at det er mange menn som ikke oppfører seg sånn, denne figuren du henviser til manglet sikkert både EQ og dannelse...

Hadde Panzer vært til stede skulle han i alle fall gjort sitt for å tippe vekten mot den andre siden, kanskje neste gang...

Skjult ID med pseudonym mann sø. 23 sep. 2007 15:16

he he...70% damer? Var ikke noe rart at jeg hadde det fint da :)

Men seriøst, så er det vanligvis vel ca 50/50 på disse festene. Er nok tilfeldig at det ikke var det igår.
Men slike tullinger som du referer til er det vel ingen som ønsker på slike fester, så jeg håper ikke dette har skremt deg vekk fra fremtidige fester :)

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 sø. 23 sep. 2007 15:30

Jeg var der ikke.Jeg var så absolutt ikke på sukker.
Men, det ante meg utfra erfaring over tid med sukker menn.
Slik var han nok så absolutt et representativt utvalg av den jevne sukker mann....

(kvinne 67 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2007 15:31 Privat melding

Ja, dette var helt fabelaktig økonomisk sett. Istedenfor to fester, slår man det i sammen til en. 300 mennesker i et lite teater.
Begrunnelsen var at det var for få unge damer og for mange unge menn. Drømte jeg dette svaret?
Det var mange fine mennesker der. Fikk kontakt med begge kjønn. Ingen andres feil at jeg ikke hadde mange match. Fikk bilde av 8. To hadde jeg allerede snakket med. Den tredje tilfeldig, og han kjente seg ikke selv igjen på bildet. Så i huleste skulle jeg finne de fem andre. Dro hjem jeg. Tror jeg hadde det bedre enn de andre. Det var veldig mange unge damer om de samme unge mennene. Men sånn er jo livet i Oslo

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 sø. 23 sep. 2007 15:47

Godt du fikk en fin kveld hjemme da Frida :)

Tidvis tror jeg hele sukker er en økonomisk greie, for de som hadde fantasi nok til å skape seg et konsept, basert på såkalt faglighet i match testene.
Utfra debatt sidene her, ser det ut som konseptet ikke er så bra som det reklameres for, dessverre...
Flest skuffelser blant folk egentlig ser det ut som. Kanskje fordi sukker folka reklamerer så sterkt for sjansen for å finne akkurat den rette for dem utfra dette spesielle systemet?
Så blir forventningene høyere enn på andre steder, skufelsene og fallhøyden ennå høyere, for brukerne av systemet.
Alt mens sukkerfolka sine pengeskrin klirrer mer og mer...

(mann 51 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2007 16:44 Privat melding

Jeg kom litt sent på festen, rundt 1. Hadde vært på konsert først, med Raga Rockers, men det var en annen "slæger" som datt inn i hodet, "... festen er ikke over, det er kake igjen.." Og nei, resten av teksten stemte ikke. Var relativt edru, og det var egentlig ganke morsomt å observere en del av mine rivaler. Tror noen av de med fordel kan bruke noe tid på å vurdere hvorfor de fortsatt er single.

(mann 46 år fra Buskerud) sø. 23 sep. 2007 17:42 Privat melding

(Vi går litt off-topic)

Var også på Raga kit001, hva synes du om konserten?

(mann 44 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2007 18:48 Privat melding

70% damer? ... og jeg som nesten skulle dra dit... det må vel nesten kvalifisere som en tabbe :)

Skjult ID med pseudonym player? sø. 23 sep. 2007 18:55

Hehe, du dreit deg ut der!

(mann 51 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2007 19:07 Privat melding

Jeg var der og må si det var en positiv opplevelse. Greia er vel å ikke ta det for høytidelig og ha med seg plenty av godt humør. Må gi komplimenter til damene :-) Sjelden jeg har sett så mye bra samlet på et sted...hehe. På den annen side så registrerte jeg at kvaliteten fra mitt eget kjønn var noe variabelt...

Hilser til dere jeg pratet med...kjempehyggelige jenter/damer var dere :-D

Skjult ID med pseudonym Grolsh sø. 23 sep. 2007 19:47

Kjære vene Trådstarter!

Jeg er i din aldersgruppe, og kommer i tillegg fra en liten bygd, likevel kjenner jeg ingen som oppfører seg slik du omtaler. ( Det er muligens fordi jeg ikke ønske å kjenne dem men ok. ) Er det ikke mulig å bare unngå å kommunisere med slike menn, herunder menn som ikke behandler kvinner som ( likestilte) oppegående vesener.

Løsningen må vel være, som i fruktdisken, å unngå råtne epler i kurven? ( Mulig jeg er litt naiv da. )

Skjult ID med pseudonym girlie sø. 23 sep. 2007 19:57


Jepp.

- til slike fyrer;
som de ville sagt på ricki lake:

Talk to the hand.
(enkelt og greit )

he he :-)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 23 sep. 2007 20:42 Privat melding

Gitaristen, jeg er ikke helt ukjent med nordisk flatfyll selv, og kan bli meget fokusert da... Men, jeg tar som regel hintet etter en eller to kalde skuldre... Jeg går ikke videre og i løpet av en halvtime får en kald skulder fra alle kvinnene i lokalet, for deretter å flytte meg til neste sted og fortsette på samme måten med å klå på damene der og få samme kalde skulder. Blir vel overrasket hvis ikke du tar ett eller to hint samme hvor full du er. De fleste gjør jo det. (Har alt for mye endofiner i blodet, jeg har trodd godt om en mann to ganger i løpet av ett døgn, må revurdere hvor sunt det er med trening...)

Simba, jeg var egentlig litt skuffet over konserten. Den startet veldig bra, men det ble litt surt etterhvert. Men, "Hun er fri" acapllo var jo morsomt. Så, bra start, dårlig midtparti men grei avslutning er min dom.

girlie, talk to the hand høres bedre på amerikansk med sterk østerisk aksang...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 23 sep. 2007 21:08

Det var 52,94% kvinner og 47,06% menn i går. Som vi ser av denne skjevfordelingen så kunne det ha vært 20 flere unge freshe herremenn i lokalet så hadde det blitt helt jevnt. Neste gang skal vi se at det blir motsatt: Fordi mennene nå vet at det var mange søte damer i lokalet så kommer flere av disse, mens for damene er det motsatt og vi får vel en 53% menn og 47% damer tenker jeg.. Var ganske mange som hadde det fint lenge i går så det var vel ikke så gæærnt ;) Som ellers gjelder det å gi litt ekstra av seg selv til alle. Hvis alle f.eks hadde sagt en liten fin ting til hverandre så vil jo selvtilliten og stemningen gått i taket for de fleste! Vi kan jo ha det som et artig mål på neste fest at alle må komme med et kompliment til dem de møter? Kan bli eksplosivt :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 23 sep. 2007 21:29

En liten kommentar til innlegget der det var skrevet "mens sukkerfolka sine pengeskrin klirrer mer og mer..."
Gjennomsnittstimeprisen på utbyttet/lønn hittil i forhold til nedlagt tid for øyeblikket på litt over 8 kr timen når Sukker og festene er inkludert. Det er dessverre mange utgifter man ikke tenker over ved første øyekast.. Så til eventuelle utfordrere så vi vi ikke akkurat anbefale å hive seg med i konkurransen.. Men frykt ikke vi går på luft og kjærlighet en god stund til :)

Skjult ID med pseudonym oppgitt sø. 23 sep. 2007 22:26

Blir ganske overrasket over at så mange er så negative på denne web siden. Det kan virke som mange bare fokuserer på det som ikke er helt slik som dere vil ha det.
Jeg synest det er supert at sukker.no har slike fester,har vært på 2 stk. tidligere i år. Har ikke hatt noe hell på guttefronten på de festene men det har vært morsomme kvelder! Og om sukker tjener noen kroner på dette så er det jo en bedrift, ikke en veledighets organisasjon.
Så kom ann folkens..vær litt mer positive :-)

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 08:15

STRØTANKER RUNDT SUKKERKONSEPTET.

Sukker.no skriver i sin forsvarstale for sukkerfestens manglende suksess, iallfall i de referat som ligger på debattsidene: sitat ”Men frykt ikke vi går på luft og kjærlighet en god stund til.”
Sitat slutt.

Her er det kanskje på sin plass med en begrepsavklaring. Kjærlighet i forhold til hva?
Underforstått til brukerne av sukker ved første øyekast, eller ved andre øyekast til egne ideer, og klokketro på det man også skriver i sine reklamer for nettstedet, eller tanken på at man har funnet nøkkelen til det diffuse begrepet kjemi/kjærlighet?
Sitat:
”Sukker er ikke størst, foreløpig er vi bare best
Som eneste system i verden, gjør vi matchingen også på store singelfester der vi med PC'er, kameraer og printere på stedet gir deg kort med foto av de 18 som passer deg best på festen! Slik kan du raskt få sjekket kjemien med de mest aktuelle og eventuelt gå videre hvis det skulle gå litt trått. Bedre og mer effektivt kan det faktisk ikke gjøres!” Sitat slutt.

Å dra inn begrepet kjærlighet i et forretningskonsept er ikke særlig troverdig, selv om systemet etter sigende skal være basert på seriøs forskning, sier de som står bak konseptet, og selve systemet er utviklet av psykologer og sexologer og skal dekke de viktigste områdene av et forhold.

Forskning er vel og bra det, men det er også en kjensgjerning at all seriøs forskning kan diskuteres, og det finnes aldri noe entydig, selv om en ofte bruker både forskning og statistikk i forhold til det som gagner ens eget konsept.
Det som hadde vært interessant å se, var hvor mange av de som eventuelt fant hverandre på sukker, og ble kjærester om de faktisk holdt sammen etter ett eller to år.
Men, først hadde det vært fint å få vite hvor stor prosentandel av de single som faktisk fant noen på sukker.
I følge debattsidene, ser det temmelig miserabelt ut.
Selv om sukker har en skryteliste over tilbake meldinger, der folk har funnet hverandre, sier det ikke noe som helst om varigheten av inngåtte forhold, ei heller hvordan de involverte opplever eller vektlegger kvaliteten av forholdet sitt.
Når noen som sukker går så sterkt ut med reklame for sitt nettsted, er det en kjensgjerning at mennesker som er på søk etter forhold, faktisk setter krav til nettstedet.
Sukker burde heller ta dette inn over seg, at det skal være en viss samsvar mellom det man reklamerer med, og det som er den reelle opplevelsen fra brukernes side.
Ellers vil hele konseptet bli en døgnflue. Og da

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 08:16

Ellers vil hele konseptet bli en døgnflue. Og da har grûnderne kanskje forspilt sin sjanse etter å ha levd på ”luft og kjærlighet” i troen på eget prosjekt.

Min formening er at kjærlighet, og den såkalte x-faktor kjemi, aldri heldigvis kan passe inn i rigide matchings systemer.
Man kan tross alt ikke velge menn eller kvinner bare ut fra prosentscore.

Dessuten er det mange ting systemet faktisk ikke tar høyde for, som hadde vært vel så viktig å vite som hvor mye man trener, nemlig politisk ståsted.
Det finnes ingen matchblad om man er Høyre eller SV tilhenger for eksempel.

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 08:47

SUKKER BASERT PÅ MENNS PREMISSER?

Sukker er oppbygd av fire relativt unge mannlige gründere.
All seriøs forskning, viser at menn er mer visuelle i forhold til partnervalg, samt tenningsmønstre. En av grunnene til at porno og sex selger som det gjør i form av pornografiske og erotiske visuelle inntrykk.

Sukker er basert på bilder i profiler, samt ikke minst matchingskort på sukkerfestene.
Ut i fra dette faktum, som også gjenspeiler seg i debattene her på forumet, blir utseende den viktigste faktor i valg av partner. Etter mitt syn er dette en smule overfladisk måte å forholde seg til andre mennesker på.

Slik sett, kan det også syntes som majoriteten av mennene her oppfatter Sukker som en katalog hvor de kan bla seg frem til den peneste kvinnen, og deretter ha muligheten til å velge fra øverste hylle i profiler. Nesten som et call girl prinsipp, for å sette dette skikkelig på spissen, noe som igjen kan gjenspeile seg i måten de behandler andre mennesker her inne, ved uhøflighet i manglende svar på meldinger som ett av de mildeste eksemplene på den overfladiske og lettvinte omgangsform folk åpenbart har tillagt seg her på nettstedet.
Dette både ut i fra å lese debatt sidene, hvor de samme tema blir tatt opp igjen gang etter gang, og ikke minst egen erfaring, ut i fra at jeg har en billedløs profil selv. Hvor responsen på min annonse derved er tilnærmet lik null.

Skjult ID med pseudonym girlie ma. 24 sep. 2007 09:05


Kvinn1, du har veldig mye rett i det du fremlegger.

Men, don't shoot the messenger :-)

Om ikke konseptet passer inn etter hvordan det, for deg eller andre, fungerer å møte en match:
så finn en annen tilnærming til det å møte denne matchen ( reallife er mulig en god start :-) )

Jeg er veldig enig med deg at de kriterier som tilsynelatende er viktig her inne, ofte blir fullstendig likegyldige når man møter
noen i virkeligheten og det klikker på plass uavhengig av hva man ville ha sett etter her inne:-)


Om noe ikke fungerer, gjør noe annet.

:-) Ha en fin dag !

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 24 sep. 2007 09:21 Privat melding

Kvinn1.... jeg kan ikke skjønne hvorfor du er her inne en gang.. Kan du ikke bare ta dette forumet for hva det er.. Det er et nettsted, hvor man muligens kan bli kjent med hyggelige mennesker.., og er man heldig kanskje treffer en livsledsager.. Og i tillegg har de lagt til sider som diskusjonsforum, oppslagstavler etc etc.., og det er jo bare et ekstra tilbud til oss..
Det er ikke dyrt å være her og det er høyst frivillig å være her inne, de som ikke ikke liker dette kan bare trykke på en knapp så er de ute..
Og i tillegg velger du å være anonym når du skriver dette, sier ikke mer jeg.....

(kvinne 47 år fra Vestfold) ma. 24 sep. 2007 09:30 Privat melding

Beklager trådstarter at det ble et svar på et innlegg her først... Jeg har ikke samme opplevelsen som deg fra en sukkerfest.. jeg var ikke på denne festen, men den forrige festen, og hadde det da veldig hyggelig.. Ingen menn som skrøt på seg masse penger, bare koselige folk som var ute etter å ha en fin kveld.. Men enig med deg.. hvis du opplevde det du sier er det helt forkastelig.. Det ville falt helt i grus hos meg.. Tror kanskje gutta har misforstått oss ( i hvert fall de fleste damer ) at vi er så opptatt av penger og status.. Jeg tror de fleste jenter ønsker å finne en snill og god mann, som tenner oss på en eller annen måte... Jeg mener nå det er det man skal bygge et forhold på, ikke alle de pengene de evnt har....
Ønsker deg lykke til..

(mann 47 år fra Rogaland) ma. 24 sep. 2007 10:01 Privat melding

ikke lett og finne drømmepartneren nei ... penger betyr faktisk MYE for og få et godt forhold uten øko.problemer men en trenger absolutt ikke reklamere Høyt for det...
Jeg var ikke på festen dere prater om, og kommer nok heller aldri til og gå på en slik fest heller..
Passer meg liksom ikke helt .. hmmm..

Skjult ID med pseudonym MANN36 ma. 24 sep. 2007 10:12

Kvinn1

I tilfelle du ikke visste det så er damer like overfladiske og opptatte av utseende som menn. Dette har jeg erfaring med her fra sukker etter både å ha hatt bilde og ikke hatt bilde. Jeg vil tippe det er ca. 1/3-del av damene som gidder å svare på meldinger fra meg. Jeg får flest svar når de IKKE har sett bilde av meg. Konklusjon? Damer er like ille som menn. Sorry.

Man må ta sukker for det det er. Folk er ikke noe bedre her enn i det virkelig liv (Egentlig så er dette det virkelig liv: virkelige mennesker som har kontakt med hverandre om virkelige ting, men via nettet). Man blir like mye avvist her som ute på byen. Men livet er rett og slett for kort til å erge seg over menneskelig atferd. Man må bare ikke la det gå inn på seg.

Når det er sagt så har jeg møtt flere hyggelige damer her, hatt og har det artig her, og så vi får se om det blir noe langvarig av det.

(kvinne 56 år fra Østfold) ma. 24 sep. 2007 10:41 Privat melding

Det er fritt frem å gå på disse festene -og å være her inne eller ikke. Idioter finnes det på alle utesteder. Noen er jo bare slik, desverre.
Jeg startet min datingkarriere på XXX og er svært fornøyd med å ha byttet selv om jeg får langt færre henvendelser nå. Jeg mener at matchingen er viktig. Og selv om det ikke spørres direkte etter politisk ståsted er det andre spørsmål som er med på å plassere meg på borgerlig eller sosialistisk side.

Sukker burde oppfordre sine medlemmer til å være høfligere! Hva med en egen fane om nettdating etikette?

Til Kvinn1: Det er nå engang slik at profiler med bilde får større respons. Velger du å ikke ha bilde så blir resultatet at responsen blir mindre. Slik er det bare. Det har ikke noe med tilrettelegging spesielt for menn.

Ellers: Jeg vet om et par som giftet seg for ca 14 dager siden. De traff hverandre på sukkerfest. Det er med andre ord håp i hengende snøre :)

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 11:24

YTTERLIGERE FORKLARING AV HVA JEG SKREV, OG HVORFOR.

1. Jeg har ved ca 2 måneders tid mer eller mindre observert debattene som har pågått på dette forumet fra sidelinjen. Denne siden er det stedet brukerne av nettstedet har til å komme med innspill, samt å søke andre menneskers sine synspunkter og erfaring.
Jeg har registrert, ved å lese langt tilbake i debatt loggen, at det er de samme tema som blir gjentatt. A) bilder i profiler. B) Manglende svar på meldinger. C) Liten respons på sin annonse D) Andre medlemmers sin atferd E) Sex blir dessuten ofte diskutert. F) Folk som ber om forlag til bedre mulighet til respons på sine sider. G) Man beklager seg over at det er mest folk fra Oslo området her, og pga. geografiske avstander, får man heller ingen match i nærheten av eget bosted.
Ut i fra dette, drar jeg så konklusjonen, at sukker er et nettsted primært for Oslo folk.
Jeg drar også den konklusjonen, at det ikke er et sted som er særlig lett å treffe den såkalte rette på, dette ut i fra liten respons, og en generell uhøflig atferd, hvor folk ikke en gang gidder å gi svar på meldinger. Noen mennesker hevder at man treffer mange hyggelige mennesker her, selv om man ikke har lykkes i å treffe den rette ennå.
Men, den dagen en av de såkalte hyggelige menneskene finner seg en partner, er det ikke særlig sannsynlig at kontaktene opprettes. Igjen ut fra logisk tekning, man får jo ikke kontakt og kan skape reelle vennskap over tid med sitt eget kjønn her, da alle med samme kjønn får en match under 70 %.
Med andre ord, sukker kan legge op til flyktige vennskap med motsatt kjønn.

2. Det spørres om hvorfor jeg er her? Og også tidvis hvorfor jeg ikke har bilde i min profil?
Jeg er her fordi jeg ville se hvordan dette systemet fungerte, i utgangspunktet var jeg positiv og søkte finne meg et menneske som kunne bety noe for meg, og som jeg kunne bety så mye for at vi kanskje sammen kunne bygge et vennskap, eller mer korrekt et kjæreste forhold.
Det er umulig, da det er ingen eller liten respons på min annonse, og det andre faktum, at folk ikke en gang tar seg bryet med å svare på e-poster.
At jeg bor utenfor Oslo området er sikkert en medvirkende årsak til akkurat dette.
Svar på hvorfor jeg ikke har bilde i min profil er enkelt. A) Jeg bor ikke i Oslogryta, hvor befolkningstettheten er relativt høy, i alle fall sett med norske øyne.
B) Jeg har en jobb der jeg arbeider direkte med mennesker, gjerne mennesker i kriser, ergo er det ikke særlig smart å signal

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 11:26

B) Jeg har en jobb der jeg arbeider direkte med mennesker, gjerne mennesker i kriser, ergo er det ikke særlig smart å signalisere utad at man er singel på jakt etter kjæreste.

3. Så til mine skriverier her.
Jeg etterspør hovedsakelig holdbarhet i Sukker sin reklame for dette beste systemet for å finne en partner her i verden.
De kommer med en del reklame, som reklame eller sprer man tykt på.
Men, Sukker påroper seg et system basert på psykologisk og sexologisk forskning, med andre ord en VITENSKAP bak konseptet og bak dette etter hvert berømmelige matching systemet.
All forskning, all seriøs forskning kan etterprøves. Men ordet forskning brukes ofte synonymt med vitenskap, men de to begrepene kan også ha forskjellige betydninger. Forskning har gjerne et lavere ambisjonsnivå enn vitenskapelig arbeid, og begrenser seg ofte til innsamling av data, mens vitenskapelig arbeid gjerne konsentreres mer om organisering og tolking av eksisterende data.
Da er mitt poeng, man bør presisere, at dette IKKE er et vitenskaplig system, som kan etterprøves gjennom empirisk forskning. Dette ut i fra; empiri som er vitenskapelige undersøkelser av virkeligheten. Empiriske erfaringer er opplevelser som ikke bygger på filosofiske resonnement, men på virkelige erfaringer, undersøkelser og eksperiment.
Empirisme er metoden for å la erfaringsmessige fakta bestemme utformingen av teorien omkring en sak, og er en metode.
Ut i fra dette ståstedet etterspør jeg praktiske erfaringer, av brukere av sukker. Eller rettere formulert, jeg har lest de negative tendenser som jeg har fått mulighet til, nemlig her på debatt forumet.
Jeg har også tillatt meg selv å komme med egne erfaringer, samt innspill.
Blant annet om å utvide systemet til også å gjelde politisk ståsted, om ikke konkret parti, så iallfall høyre/venstre aksen i den norske politikken.
Videre har jeg implisitt spurt sukker, om hvordan langt tidseffekten er i forhold til det å skape par, om de har noen som helst forskning, eller formening om hvor mange som reelt finner hverandre her, og som får forholdet til å vare på sikt.
Igjen syntes jeg dette er et betimelig spørsmål å stille, da dette i følge Sukker er vedens beste matching system.
Som, selv om dette konseptet er overkommelig i pris for de fleste, faktisk er en vare i form av muligheten til kontakt med en potensiell partner.
Slik sett, er det i prinsippet også SUKKER en vare, hvor forbrukerne faktisk skal ha en fair sjanse til å finne/få det de betaler for.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 24 sep. 2007 11:41 Privat melding

Jeg må sitere deg kvinn1 som er i (45-50år segmentet):
"Sukker er oppbygd av fire relativt unge mannlige gründere.
All seriøs forskning, viser at menn er mer visuelle i forhold til partnervalg, samt tenningsmønstre. En av grunnene til at porno og sex selger som det gjør i form av pornografiske og erotiske visuelle inntrykk."

Kvinn1, vi har sett av dine tidligere poster på dette forumet at du dessverre er gjennomgående negativ. Denne gang forsøker du å knytte oss som driver dette nettstedet sammen med porno. Jeg forstår ikke i hvilken hensikt du gjør dette hvis det ikke er så enkelt at du ønsker å sverte oss. Hvis du ser på spørsmålene i profilen du har svart på så vil du se at disse ikke bygger opp under din hypotese, men faktisk avkrefter den (og dette burde være innlysende).

Det er jeg som i all hovedsak har arbeidet fram relasjonstesten. Det tok mange måneder og mange forskjellige ressurser ble trukket på. Spørsmålenes relevans ble også gjennomgått og bekreftet av en professor på området. Mine 37år kan oppleves som ungt for deg, men det bør ikke viske ut det faktum at det å bruke en relasjonstest på den måten vi gjør er akkurat det motsatte av overflatiskhet, porno, og tut og kjør. Mye må likevel være opp til dem som bruker Sukker og vi må bare innse, her som ellers at ingenting er perfekt.

Ved å først fokusere på det som er viktig for at forholdet skal vare og sortere etter disse kriteriene så øker sannsynligheten og ikke minst levedyktigheten for et forhold, slik må det nødvendigvis være. Hvis du ikke føler det slik, og derfor føler deg berettiget til å sette oss i et dårlig lys, så er vi glade hvis du nå hopper over til en en av de andre tjenestene. Disse er dessverre ikke bedre på det du adresserer, men likevel.. Takk for at du nå forstår at dette er en god løsning både for deg og oss :)

(mann 39 år fra Akershus) ma. 24 sep. 2007 11:43 Privat melding

Hmm, 70% damer......Jammen dumt at firmafesten på fredag tok så av da.... jaja, blir sikkert flere sjanser til å dra på sukkerfest. Og i og med at standarden er satt av denne omtalte eldre herremannen så må jeg vel utvide repertoaret av sjarmerende kommentarer. "Få se puppa dine, jeg veit du har" - Burde jo føre til ett langt og meningsfylt forhold vil jeg tro.

-E

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 11:59

Sukker.no.

Du har åpenbart ikke lest mit innlegg godt nok, jeg presiserte at jeg smurte godt på.
Men, sukker er etter mitt syn basert på det visuelle.
Og er du forsker, vet du godt hva jeg prøvde å si ang. at menn er mer fokuserte på det visuelle, utseende.

Å be meg forlate sukker, og si jeg er 50 år, er ganske umodent syntes jeg.
Man må tåle kritikk, og jeg har så absolutt ikke verken vært ufin, eller personlig.
Kun stilt spørsmål om seriøsiteten av det såkalte match systemet det skrytes av.
Du tar personen, og ikke ballen.
Slik at du kunne hatt muligheten til å utvikle systemet over det ganske land.
Hadde man på sukkerfesten delt folk opp etter aldersgruppe.
Eller hadde man sagt, dette stedet er primært for folk fra østlandet, i aldersgruppen under 35 år, hadde det vært samsvar mellom reklamen og fakta.
Likeens om man kunne innrømme åpent at dette ikke var emiprisk vitenskapelig system.

(mann 48 år fra Oslo) ma. 24 sep. 2007 12:08 Privat melding

Kvinn1. Vi som driver Sukker har jobbet som forskere i opptil 10 år og ingenting ville glede oss mer enn å få tilgang til den statistikken du etterspør. Du gir uttrykk for å ha en veldig vitenskapelig tilnærming til dette, og det overrasker derfor litt (eller kanskje ikke..) at du ikke vurderer muligheten til å innhente denne statistikken.

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 12:11

Hatt et system som hadde vist aldersforedeling, landsdel fordeling, kjønnsfordeling. Slik at folk reelt kunne velge før man hadde betalt for diamant medlemskap i månder for eksempel.
Samt hatt en målenehet, eller oppfølging av folk som reelt sett møtte hverandre her.Og som fikk til varige forhold.

Dessuten må jeg også presiere at jeg ikke har vært trådstarter i noen av de såkalte negative tråder, men ja, etter mitt syn kommet med sakelig kritikk, ut fra mitt ståsted.

Skjult ID med pseudonym girlie ma. 24 sep. 2007 12:32

Kvinn1:

Empirisk ( og statistisk - og også rimelig logisk sett ):
De som ytrer sine meninger i forumet kan ikke stå som representativ for hele sukkersystemet og brukerne av det som sådan.
Majoriteten av brukerne på sukker er vel aldri i forumet engang, og da går det ikke an å bruke utsagnene herfra i forumet som representativ for sukker-brukere generelt.

Nå er det også en gang slik at vi mennesker ytrer vår misnøye når vi er misfornøyd med noe, men
svært sjelden gjør vi ytringer rundt noe i motsatt fortegn.
Hva hadde avisene vært med bare gladhistorier ?
I langt mindre opplag, det er iallefall helt sikkert.
Synd men sånn er det.

Sannsynligheten for at det er flere fornøyde brukere med sukker enn ikke, er nok med den tanken større enn det motsatte.

Så la systemet være for de det fungerer for, og om det ikke gjør det i din verden; som sagt;
Om noe ikke fungerer, gjør noe annet :-)

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 12:34

Konkluderer med, at jeg åpenbart har klart å provosere Sukker på noen ømme tær.
Og hever meg over beskyldningene som ble fremsatt her.
Om smiler litt, til Hr. Sukker personlig, om du i dag er 36 år, og du og de tre andre unge menn startet dette konseptet for 10 år siden, så er det igjen hold i mine påstander. Dere var unge menn, jeg kaller menn unge når de er 26, når dere kom på forretnings konseptet deres;)Kanskje systemet fremdeles bærer preg av dette faktum?

Dessuten er mitt råd, man burde lære av den kritikk som blir fremsatt, også her i debatt forumet, ikke gå til frontal angrep på en enkelt personer.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 24 sep. 2007 13:03

Saksopplysning fra Sukker: Det var 52,94% kvinner og 47,06% menn i går.

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 13:36

For å tenke konstruktivt, gi deg en utfordring Hr. Sukker.
Kommer jeg med et konkret innspill.
En bruker undersøkelse, av folk som faktisk er her inne.
Hvor man stiller spørsmål om :
1. Aldersgruppe. 2. Kjønn. 3. Landsdel.
Så kan man krysse av fra en skala fra 1-10 om hvor fornøyd man er i forhold til
1. Sukkerfester.
2. Hvor fornøyd man er med muligheten til kontakt her inne.
3.Hvor fornøyd man er med ut i fra sine egne erfaringer med Sukker generelt.
4. Et punkt hvor folk kunne med forslag til forbedringer, uten å måtte risikere å få år til sin alder, samt bli personen man "tar" utad. (bevares jeg er sterk nok, og har bein i nesa ikke det..;)
5. Videre kunne man ha et punkt hvordan kvinner og menn, faktisk vurderer personens ytre, og viktighets graden av utseende til en eventuell partner.
Ellers er en slik undersøkelse ikke verre enn å ta de punktene som oftes går igjen her av kritikk, som en gjenganger til stadig kilde til frustrasjon for brukerne.
Da ville sannsynligheten være ganske stor, for at det ble tegnet et mer troverdig bilde av sukker nettstedet.
Og det ville signaliser,e at man faktisk satt brukerne i sentrum, ut fra tidligere påstand fra ett medlem av sukkermannskapet, at man levde "på luft og kjærlighet".(Det utsagnet provoserte faktisk meg)

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 13:53

Dessuten må dere få med et punkt om folk har opplevd seksuell trakasering, som følge av sitt medlemskap på sukker.
Enten som trådstarter direkte opplevde på sukkerfesten, og vel var et vesentlig moment her? (Jf. hennes beskrivelser.)
Eller sliprige henvendelser pr. e-post, eller traksering ved eventuelle møter.
Det har også vært linker her, hvor menn har beklaget seg over SPAM post fra østeuropeiske og kvinner fra andre utenom nordiske land, hvor man oppfordret til å kjøpe seg sex av vedkommede.

Det ville være å ta sitt ansvar på alvor.

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 14:29

Ja, Lady blue jeg skal slappe av. :)Men, ble søren meg så engasjert,
Husk tråden startet med i kvinne som hadde beveget til til den mye omtalte(og på forhånd oppskrytte av sukker??? festen.
Jeg var der ikke. Men, kvinnen beskriver seksuell trakasering, og hva er det sukker folka gjør?
Jo blir provosert fordi man påpeker dette er et kommersielt prosjekt, som et direkte tilsvar på "på luft og kjærlighet, og ikke pga. penger drev de stedet!)
Deretter går sukker til frontal angrep på meg, fordi jeg lufter mine strøtanker.
Ikke ETT omsorgsfullt ord, eller en eneste beklagelse gav sukkerfolka til kvinnen som opplevde å bli SEKSUELT trakasert på sukkerfesten. Beklager, men det bryr jeg meg om. Jeg tåler nemlig ikke så inderlig vel, den urett som nødvendigvis ikke rammet meg selv!

Ellers er det fritt frem for alle å skrive her, kort eller langt ;)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 24 sep. 2007 14:29

Ok da regner vi med at Kvinn1 tar hintet her selv om det er morsomt med oppmerksomhet rundt sin egen skrift. Dette begynner å bli usakelig og lite trivelig. Med en profil uten bilde og med slik pågåenhet på emner som bare har til hensikt å trekke ting ned, så er det ikke rart at det ikke kommer noe ut av et medlemskap her.

Vår oppfordring til deg var at du skulle bruke en annen datingtjenneste som du kan tapetsere med denne type materiale. Vi vil nemlig verken ha det eller bruke unødig tid denslags. Om du istedet sprer positivitet så vil du oppleve at ting går bedre. Det er det eneste og mest fornuftige rådet vi kan gi. Hvis du banker i vei med mer nå så vil vi fjerne det og trolig din profil.

Skjult ID med pseudonym Kvinn1 ma. 24 sep. 2007 14:40

1. Jeg er IKKE trådstarter.
2. Dere har åpenbart ikke tatt mine råd.
3. Fjern meg gjerne, men betal meg tilbake pengene jeg har betalt her.
4. Moralen og etikken blant sukers sine folk, er etter mitt syn begredelig.
5. Hva har dere gjort for kvinna som ble taksert av den mannen som ville se hennes bryst, og lokket med penger?

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 24 sep. 2007 14:50

Siden dette innlegget er det siste som derfor vil stå på denne tråden så kan vi jo skrive for ordens skyld at det var trist at kvinnen ble seksuelt trakkasert. Det er selvfølgelig noe som ikke skal forekomme på våre fester. Med mange hundre gjester så er det imidlertid vanskelig å påta seg skyld for det som blir sagt, men dette forstår jo de aller fleste.. Hvis det skulle være noen tvil (hvilket det ikke burde være) så kan vi meddele at vi er bestemte på at slikt ikke skal forekomme på Sukkerfester. Det er bare å henvende seg til oss på en fest (eller på support@sukker.no) om man vil at noe skal tas opp med dem som oppfører seg dårlig.

(kvinne 43 år fra Akershus) ma. 24 sep. 2007 17:24 Privat melding

oi oi......som denne saken..tok fart.....
jeg må bare si at jeg tok meg ikke veldig nær av denne "rike vellykkede mannen sa"........tenkte mere at stakars mann som er så naiv....og umoden.....som tror at yngre damer...tenker sånn....sier yngre fordi han var jo mer sånn i kattegori...."pappa" håper forøvrig denne personen har lest mitt innlegg...og kanskje legger litt om på taktikken sin...,;)
Tror nok ikke de fleste menn her inne er sånn....men festen...falt ikke helt i smak for meg.....
og greit å sette fokus på at det bør være jevnt fordelt...av menn og damer...+ ca samme alder....

men en ting jeg er litt forbauset over.....er at ofte her inne så er det mange "eldre".....som søker så mye yngre damer....
da tenker ikke jeg...på 5-6 år.....men ofte 10-20 år......
selv om vi er damer....så er det ikke sånn at vi trenger så mye eldre menn.( vi lever i år 2007).......greit nok de er kanskje blitt modne.....men jeg tenker at jeg vil ha en mann å bli gammel med.....og ikke ha en bestefar om kort tid.......nå er det nok engang sånn at damer lever lenger....så da burde vi egentlig funnet oss yngre menn;)
...;)

Skjult ID med pseudonym Ung-gammel ma. 24 sep. 2007 17:45

Det har vel sin årsak i at kvinner på 30-40 er veldig klare til å få barn, mens menn tar det litt roligere. Det er lurere for en kvinne å satse på en eldre mann som vil ha barn rimelig fort enn å risikere at forholdet går føyken etter ett år eller to fordi kvinnen presser mannen som så stikker sin vei. De kvinnene som tenker mer på å ha en ung fole i sanga enn å skaffe en trygg mann for sine barn leker litt med ilden..

Skjult ID med pseudonym Siri29 ma. 24 sep. 2007 17:56

Jeg var ikke på sist fest, men jeg har vært på flere før.

Dette sitter jeg igjen med:

Mye flotte damer
Noen få, flotte menn
Mange mindre flotte menn (lav sosial iq, lite attraktive, lav selvtillit ol.)


Jeg synes dessuten at det blir for dumt å gå å leite etter de med best match langt utpå kvelden ut i fra noen små bilder. Her tror jeg det er et stort forbedringspotensial ved å gjøre om på koseptet. Jeg har mange venner og bekjente som sitter igjen med de samme oppfatningene som meg.

Må legge til at jeg har hatt det gøy på festene, og mange hyggelige folk. Spesialt mange hyggelige oppegående damer.

Ellers er det masse flotte menn på sukker, bare svært få av de som er på festene.

Jeg valgte bytur med venner framfor sukkerfest denne gangen og det var veldig gøy og ikke minst gratis inngang, flørting ble det også ;)

Skjult ID med pseudonym dame 33:) ma. 24 sep. 2007 17:59

he he....
jeg mener ikke at de skal være yngre enn meg..... men kunne du tenke deg en dame som så ut som din mamma......
greit nok at vi må være mere følelsesmessig tiltrukket av mennene.......men vi skal tross alt tenne vi også......
ikke bare mennene........
vi skal tross alt ha en mann ved vår side....som man er stolt av......det vil si at du føler deg vel ved hans side.....(ikke at han må være biledskjønn.......men vakker i mine øyne;)

Skjult ID med pseudonym Panzer ma. 24 sep. 2007 18:00

Spørsmålet som bør stilles før man kritiserer et opplegg som dette er:

Hvilke forventninger har man når man drar på en sukkerfest?

:)

Skjult ID med pseudonym glad i dag ma. 24 sep. 2007 18:39

Det er frivillig å være på www.sukker.no og det er frivillig å gå på festen ;-)
Mange hyggelige mennesker. Både menn og damer, gutter og jenter.
Morsomt konsept med festene og jeg går gjerne en annen gang også!

Skjult ID med pseudonym Panzer ma. 24 sep. 2007 21:34

Man skulle nesten tro at enkelte som var på sukkerfesten omtrent ble tvunget til å gå dit... Regner med at de samme sjekke-reglene gjelder på en sukkerfest som på et hvilket som helst utested, man må ta initiativ for å få noe tilbake...

På meg, som ikke var der, virker det som om enkelte folk trodde arket med matcher skulle sikre dem en date... Om man har hatt den forventningen er det ikke rart man er skuffet...

En liten tilbakemelding til sukker.no er at de kanskje bør tone ned den undertonen om at de som enten har en profil inne her, eller blir med på arrangementer som sukkerfester, omtrent er garantert en kjæreste... Det står ikke eksplisitt i reklamen, men det ligger veldig mellom linjene. Dermed slipper man mye av klagingen som er her på forumet om at sukker ikke leverer.

Kun mine 5 cent... :)

(mann 47 år fra Rogaland) ma. 24 sep. 2007 22:04 Privat melding

hahahaha ENIG meg du lady blue ... sinnsykt blablablaBLABLA orker jo faan ikke lese 1/2 parten av hva dere knoter ned til tider... ikke "doktoravhandling" dere skal gjennom ... som blue sier :PUST UT ... hopp oppÅned litt kanskje ... hmmm ? hmm? hm?