Alle innlegg Sukkerforum

Kjæreste

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 00:47

Noen vil ha en "deltidskjæreste". Andre vil ha en "fulltidskjæreste".

Hva gjør man?

(mann 48 år fra Oslo) sø. 20 aug. 2017 01:01 Privat melding

Averterer 75% stilling. Da appellerer du til begge leire og holder samtidig muligheten åpen for både opp- og nedjustering. Tro meg, funker hver gang.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 01:07

Ofte kommer slike "detaljer" fram etter at det har gått (for) lang tid.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 01:43

Ja, @Hovmester. Man tror man har "kontroll", men vips, så føler man mer enn det som var planen. Sånn i starten.

Og jeg er ikke den som greier meg med en deltidskjæreste, for å si det sånn. Jeg er glad i egentid, og har forståelse for andres alenetidbehov, men jeg vil gjerne at han skal ønske å se meg litt oftere enn annenhver uke.

(kvinne 47 år fra Aust-Agder) sø. 20 aug. 2017 01:53 Privat melding

Viktigste er vel å finne en balanse, noen vil det ene og det andre. Kommunikasjon er vel stikkordet til det meste i kjærligheten tror jeg. Og HerrFekt, den 75% stillingen var et godt tips 😀😀

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 02:14

Kommunikasjon betyr alt. Likevel er det utfordrende å finne en balanse som begge er tilfreds med.

Skjult ID med pseudonym Tyren sø. 20 aug. 2017 09:15

Hel, halv eller kvart kjæreste er vel ikke bare knyttet opp i mot hvor mye man ser hverandre... Er vel andre momenter som er minst like viktig, slik som kvaliteten på tiden man har sammen, og om du føler at du er den eneste ene..

Skjult ID med pseudonym opptimist sø. 20 aug. 2017 09:40

Deltid er da helt perfekt, så har man masse egentid! Kan sende meldinger og holde kontakten fint uten å møtes 24/7, beholder jo litt mer av spenningen på den måten.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 10:07

Jeg vil ha en kjæreste som jeg deler både hverdagen og festdager med. Hvis man bare møtes annenhver uke, minner min "rolle" seg mer om en elskerinne enn en kjæreste.

For meg er det faktiske bedre å være alene enn å føle meg ensom i et forhold. Å være bundet til en jeg aldri ser er ikke det jeg ønsker.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 10:40

Jeg skjønner tankegangen din, nigma.

Jeg har ikke barn, men har all forståelse for at barna kommer først. Etterhvert ønsker jeg jo å være en del av tiden når barnet er hos pappa.

Men det er argumentene om at det holder å sees annenhver uke, at han trenger egentid, at alle tidligere sysler tviholde på og at singellivet nesten går som før, bortsett fra at man kommer på ett og annet overnattingsbesøk og kanskje spiser sammen på restaurant, at jeg reagerer.

Jeg sier ikke at han skal slutte med alle sine hobbyer, aldri se kameratene sine, og bare sitte og holde meg i hånden 24/7, men jeg ønsker å føle meg prioritert. Jeg leve livet sammen med kjæresten, og ikke på sidelinjen.

(kvinne 49 år fra Oslo) sø. 20 aug. 2017 10:52 Privat melding

Annen hver uke er helt ok. Kjempefint å ha egentid. Har mange hobbyer, venner og familie som også skal følges opp. At barn prioriteres er en selvfølge, hvorfor skulle man ellers gidde å få barn?

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 20 aug. 2017 10:53

Jeg har to døtre på henholdsvis 13 og 17 år. De vil jeg ha fullt fokus på nå. Mer enn bien gang føler jeg at de trenger en tilstedeværende far, som ikke prioriterer dem bort for en ny kvinne. Sånn er det bare. Døtrene mine går først, men jeg tenker at et kjærlighets forhold Handler like om kvaliteten på den tiden vi er sammen like mye som kvantiteten. Men det kan jo saktens gjelde for tiden med døtrene mine også..

Skjult ID med pseudonym rose sø. 20 aug. 2017 10:55

Jeg synes det er vesentlig om vi skal være en del av hverandres hverdag, det er uavhengig av om vi møtes ofte eller sjelden.
For meg er det ikke noe pluss med en mann som har små barn siden det er et tilbakelagt for mitt vedkommende.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 20 aug. 2017 11:00

jwg synes faktisk det er like viktig å være sammen med "store" barn sim smårollinger. Egentlig viktigere. Jenten mine skal jo lære hva en bra mann er for noe. Og det er meg som er forbildet. Den mannen de ser i meg er kanskje den typen mann de vill søke etter i sine fremtidige kjærlighetsrelasjoner. Det gjelder å stå støtt her nå..

Skjult ID med pseudonym rose sø. 20 aug. 2017 11:08

Jeg gjør det Hovmester, men samtidig utelukker jeg ikke hverken små barn eller annet om det skulle vise seg å være mannen jeg savner.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 11:23

Igjen; jeg er den første til å skjønne at barna kommer i første rekke. Absolutt!

Men hvis han ikke har tid til å se meg mer enn annenhver uke, har han kanskje ikke tid til å ha en kjærste i livet sitt i det hele tatt. Han "opptar" en viktig plass i mitt liv, jeg ønsker å satse, og da synes jeg det faktisk er ugreit at han lar meg være så mye alene.

Skjult ID med pseudonym hjerte sø. 20 aug. 2017 11:33

Jeg kan forstå utfordringen... samtidig er jeg mor selv, og barna vil alltid komme først. At foreldre prioriterer barna først, vil jeg si er et kvalitetstegn.
Det kan være vondt ikke å føle seg som den viktigste. Det behøver ikke å bety at du ikke er det. Det er heller ikke med letthet man presenterer barna sine for nye partnere. Forhåpentlig gjør man jo det kun en gang.
Annenhver uke kan fungerere fint, man må bare innstille seg på det. Være tålmodig, forståelsesfull. Å involvere barna skjer når tiden er inne og det føles riktig for begge.
Så tenker jeg det er viktig å ta inn over seg at man selv har ansvar for å gjøre tiden fra hverandre meningsfull. Den andre kan ikke ha det ansvaret.

(kvinne 47 år fra Aust-Agder) sø. 20 aug. 2017 11:46 Privat melding

Leser her nå at det kan være litt vanskelig med "tid" ... Unger først og så partner. Er så enig med å gå foran som et godt eksempel, en har alt å tjene på det. Tiden kommer hvor barna blir store og flytter ut. Da kan en lete etter verdier og det en ønsker selv.... med god samvittighet 😊
Det er hvertfall min erfaring 😊

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 11:46

Det er, som sagt, ikke prioriteringen av barna som er utfordringen. Den prioriteringen har jeg all forståelse for. Det er skjevheten i ønsket om å tilbringe tid sammen som er det vanskelige her. For meg er det vanskelig å få relasjonen til å ulvikle seg til noe dypt og fint når man sees sjelden. Man må starte litt på nytt hver gang, og rekker ikke å komme inn til kjernen.

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 20 aug. 2017 11:53

Ja, hva gjør man?

Jeg ønsker kun en fulltidskjæreste. Ergo dropper jeg de som kun søker deltidskjæreste. Men det vil ikke si at jeg ønsker å være sammen (fysiks) 24/7. Er veldig glad i egentiden min :)

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 11:59

Eiriana:
Jeg tror vi tenker likt!

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 12:13

Jeg er kjempeåpen om dette med ham, og har aldri lagt skjul på mine behov og perspektiver.

Vi har hatt flere "runder". Det har vært mye fram og tilbake og på og av et års tid, så jeg synes ikke jeg går for fort fram akkurat, Rosa57.

Skjult ID med pseudonym subjekt sø. 20 aug. 2017 12:13

For ikke å snakke om at jeg trenger tid til å lese, til å skrive, snekre, bygge og lage ting..

Nei. Dette med dame er bare å glemme. Det eneste måte være om jeg traff en dame, som var like "opptatt" som meg. Så kunne vi bare kaste oss over hverandre når muligheten var der. Rive av henne klær og undertøy (med tennene) og ja, ikke sant. Men da er det jo ikke kjærlighet, men bare rått begjær og DET vil vi ikke ha noe av! Her skal det småpludres på kjøkkenet, sitte i armkroken og bla i IKEA kataloger mens gryteretten putrer på ovnen og besøke nye svigers osv. Altså fulltidskjæresteforhold som det heter.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 12:18

Jeg elsker at det er begjær! Men jeg vil i tillegg dele noe av hverdagen med ham.

De som ikke vil ha begge deler, er vel mer klar for en elskerinne enn en kjæreste. Traff jeg spikeren på hodet, subjekt?

Skjult ID med pseudonym hjerte sø. 20 aug. 2017 12:51

Dere har ikke de samme ønsker og forventninger for forholdet,rett og slett.
Hva kan du leve med/ eller uten?
(Og du er fremdeles på sukker?)🤔

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 20 aug. 2017 13:03 Privat melding

Kommunikasjon er vel et nøkkelord her; både når det gjelder hva slags forhold man vil ha, og også hva man har av ønsker og behov.... Noen ting "går seg til" over tid; andre ting er mer grunnleggende og kanskje ikke like enkelt å endre på... Viktig å kartlegge disse tingene, tenker jeg; så får man jo heller ta et valg om hva den andre ønsker og har behov for er kompatibelt med det man ønsker selv...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 20 aug. 2017 13:07

Er ikke "ønsket" der etter så lang tid, så hadde eg gått videre (lenge før et år) @vårsol.

Hvis han "vet" at du ikke er fornøyd med å bli avspist med et par tre "lykkelige dager" for hver 14.dag, og fremdeles ikke virker "redd" for å miste deg...så er han antagelig ikke redd for å miste deg..
Nå innfinner du deg i praksis?
Han får sine behov dekket, du får ikke.
Følg magefølelsen.
Du trenger ikke "finne deg i" noe mer, enn du selv synes er rimelig, vet du. Du kan selv sette grenser og krav også. Ikke bare han som kan det.
Finn deg heller en som vil ha deg i livet sitt, slik som du ønsker å ha en mann i livet..?
Eller synes du ikke du fortjener det? Da er du i tilfelle enig med han du treffer nå, han synes jo (tydeligvis?) ikke du fortjener det...
Slik leser eg infoen du har skrevet her, da..
Det skal jo ikke være sånn etter et år at du ikke føler deg bra i forholdet..
Lykke til uansett hva du velger.

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 13:08

Hjerte:
Jeg driver ikke med paralelløp, selv om jeg er på Sukker-forumet. Dessuten har jeg vært mye deaktivert i denne perioden. Likevel har du nok rett i at det at jeg er her er en indikasjon på at han ikke er den rette. Jeg er rett og slett usikker på ham, og usikker på oss to som et par.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 20 aug. 2017 13:11 Privat melding

Det var kloke ord, @Anton....

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 13:11

Takk, Anonyma! De ordene der traff ting i meg!

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 13:13

Takk, Antonyma! De ordene der traff ting i meg!

Skjult ID med pseudonym hjerte sø. 20 aug. 2017 13:13

Det høres ut som du har svarene selv :)
Bra tema du belyser forresten.
Jeg ønsker alt godt for deg uansett! :)

(mann 46 år fra Vest-Agder) sø. 20 aug. 2017 13:45 Privat melding

Jeg vil ha kjæreste på fulltid. Deltid, særbo osv er ikke noe for meg.

Kjæreste, samboer, ektefelle. Jeg vil ha hele pakken.

Respekterer at noen ønsker noe annet og håper vi alle får det vi ønsker oss :)

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 13:47

Nigma:
I mitt tilfelle er det faktisk jeg som har vært skikkelig tilpasningsdyktig. Jeg har snudd og vridd på min "timeplan" for å få til å treffes. Men hans timeplan er visst hugget i stein.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 20 aug. 2017 14:12 Privat melding

Hvis du er utilfreds med sånn det er, @Vårsol, og du har hatt et år å kjenne på det, så er det jo mest sannsynlig feil for deg - uansett hva alle andre måtte mene... Og hvis det han ønsker og det du ønsker er helt uforenelige, så har du et bittelite valg å ta kanskje...

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 20 aug. 2017 16:53

Tenkte kanskje det @vårsol..
Når man ønsker noe veldig, så strekker man seg..ofte lenge og langt. Så er det forskjell på å strekke seg (og føle det er verdt det og at det verdsettes) og å overstrekke seg. Fikk inntrykk av at du følte mer det siste...
Det må være en (følelse/opplevelse av i det minste) rimelig balanse i få/gi regnskapet.. og da ikke først og fremst få bare når og hva den andre mener du bør få (og være fornøyd med), men også få det man selv kjenner at man ønsker/trenger å få.
En som bryr seg vil jo iallefall ønske å gi det du trenger..og iallefall ikke te seg nonchalant/likegyldig/"uvitende" til dine behov og utilfredshet.

Noen ganger er det vel også greit å høre at andre tenker/ser (noe av) det man selv går og egentlig "vet" eller kjenner på...en slags kalibrering/bekreftelse på at det du kjenner er legitimt, kanskje..
Tenker at det er viktig og riktig å være sin egen premissleverandør..og ikke la andre definere og "bestemme" hva som er "godt nok" for seg.

Du kjenner det selv når du er tilfreds og lykkelig 😊og motsatt,
når du ikke føler deg bra..😝
(og eg vet, at du vet dette, ja..😉 men en liten pep-talk har vel aldri skadet..?💪💃💜😎)
Håper du finner ut av det, med eller uten hans "hjelp" 🙂

(kvinne 52 år fra Hordaland) sø. 20 aug. 2017 18:45 Privat melding

eg vil ha fulltidskjæreste deltid :D
null småbarn som skal hentes i barnehage/skole..gjerne tenåringer eller unge voksne....som gjerne har tid med far -null issue,men skal han bestige hver eneste fjelltopp og sykke tour de france og og og og er vi neppe en match...så han må være litt intressert i å være med mg også og ikkje bare deltid av deltid. det blir i såfall kvarttid og da kan man ha søndagskjæreste i så fall ser man noen hver uke :D
helt ok for meg med særbo,men vi må kunne sees uten å planlegge ihjel og eg er helt ferdig med den tiden eg tilpasset min timeplan etter småbarn når mitt barn er 27...
Har full forståelse at andre prioriterer sine barn , sku bare mangle, man da er vi ikkje helt på samme sted i livet tenker eg .......move on

@vårsol du fortjener mer <3

Skjult ID med pseudonym Tyren sø. 20 aug. 2017 20:44

@ rose

På hvilke punkter kunne han prioritert annerledes, hva bruker han tid på, som du heller synes bør være med deg ?

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 21:14

Hovmester! Jeg liker at du gir motstand i tråden og til meg, men når jeg går rundt og er lei meg er vel ikke dét noe jeg skal være fornøyd med?

Å føle seg ensom i tosomheten gjør fryktelig vondt.

(mann 46 år fra Vest-Agder) sø. 20 aug. 2017 21:21 Privat melding

@Vårsol: Det å føle seg ensom i tosomheten er veldig vondt. Jeg var samboer/gift i 11 år og de siste 5 årene var kjente jeg på den ensomheten ofte. Jeg var kun et slags inventar i mitt eget hjem og ekteskap. Ingen god opplevelse. Da er det faktisk bedre å være alene.

(mann 46 år fra Vest-Agder) sø. 20 aug. 2017 22:08 Privat melding

@Hovmester, det er vel ikke forbudt å stille spørsmål? Det er heller ikke feil å søke sympati og trøst i en vanskelig situasjon fra andre! Hvis noen gode ord her gjør dagen til noen bedre, så er vel det bare bra, er det ikke?

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 20 aug. 2017 22:21

Jeg vil bare føye til at "daten" har mange gode sider, og veldig mye av det jeg søker.

Jeg ser bare klarere og klarere at våre to hverdager vanskelig lar deg forene, hvis alt som tilhører singellivet skal tviholdes på.

Takk for alle gode og velmenende ord! Noen ganger hjelper det å lufte ting, for å se situasjonen klarere. Fasitsvaret er det vel til syvende og sist jeg som sitter med.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 20 aug. 2017 22:25 Privat melding

@my ✌️

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 aug. 2017 01:36

ha ha du klarte ikke å dy deg nei, @hovis 😂 😝

Har bare ventet på svikt i impulskontrollen, og akkurat det der dobbeltangrepet ditt i dag ^.^ Det er helt etter den sedvanlige oppskriften din det, nemlig.
At mitt og "søstrenes" svar var vanskelige "å tåle" og mer som et alt for dristende åte for det behovet i deg, visste eg selvsagt hele tiden.. hohoho -men at du "tok det", grenser for meg til parodisk..og gir i dette tilfellet bare en dårlig ettersmak.. #åpenbok
At du hadde dagens mest usmakelige, uforstandige, arrogante, usympatiske, uempatiske, devaluerende og irrelevante/malplasserte spørsmål/hentydning, kan du få. ;-)

Men asså, et myyye mer relevant spørsmål enn ditt, er;
hva kommer det gjennomgående og helt åpenbare behovet for å så iherdig og krampeaktig devaluere og opponere mot spesielt kvinners behov og følelser, av @hovis?

Dét er da et både mye mer interessant og relevant spørsmål, synes eg.. 😁 😎

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 aug. 2017 02:03

@Vårsol, eg synes nok du er ganske raus i din validering og forståelse for @hovis sin kommentar/spørsmål, spesielt i lys av hvor lite (nada, null) han validerer og viser forståelse for deg og dine behov tilbake.

Det som er tydelig, er hvor sympatien hans umiddelbart legges og tydelig absolutt ikke legges i dette tilfellet, og hvem sin sak han argumenterer for/taler.

Hovis, forfekter iallefall enighet med han du har datet, om at det du får bør være nok for deg, og noe du bare kan/bør være fornøyd med. Hvis ikke trykker nok kanskje skoen hos deg, antydes det. Ikke et kritisk ord om mannens unnvikende oppførsel (denne gangen heller --> bombe! 😛 jfr. mønsteret om "kvinners feil"..)

Vel unnskyld meg for at eg sier min mening rett ut, men hva faen er egentlig det for en arrogant, nedvurderende og frekk uttalelse, egentlig?? (Enn så lenge du så tydelig har formidlet hvorfor og at du er misfornøyd og lei deg..i tillegg! ha ha.. nei, serr, ass!! Man trenger ikke finne seg i alle slags drittsekk-kommentarer, og vi som "ser på" trenger heller ikke å finne frem ultratoleransen/forståelsen, alltid og uansett.)

Hovissen pirker i grunn bare i såret her.. og eg mistenker at kommentaren hans handlet mer om noe i han, enn deg og din situasjon. Et sedvanlig markerings/forsvarings-behov.

Her gjentar/forsterker han jo bevisst den sårende og nedvurderende "beskjeden" han du treffer, allerede har vist deg ved sin (for deg) alt for likegyldige adferd, samtidig som han opponerer til det eg skrev tidligere, om at andre (selvsagt) ikke bør/kan "bestemme" hva du skal være fornøyd med og ikke... (samt støtten/bekreftelsen/valideringen han mener du får fra "søstrene", som tydelig er "urimelig"/ufortjent/irrelevant i hans øyne. Puh..lease!! ha ha Det blir bare for barnslig og teit.. og såklart reagerer du når du får høre at du skal være fornøyd med å være lei deg/føle deg alene).

Her er det mer nærliggende å tenke at det er ytringen fra hovissen, som kommer ut fra et rent følelsesmessig behov for å forsvare og støtte (seg selv??) og sine like"menn"/"brødre"(?), fremfor fra et rimelig, rasjonelt og objektiv empatisk og forstående sted.

Noen ganger er det "lov" å ikke være et rævhull, @hovis.
Helbom på deg her.

"Søstre" kan også call bullshit.
Calling it! 🖕 😛

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 aug. 2017 02:15

ser for øvrig fint lite reell "trøst" i svarene, her.
Å få høre at "he's probably not really that in to you..", men at "du selvsagt fortjener en som er det", er vel i beste fall en mager trøst i slike situasjoner.. tror eg, da.

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 21 aug. 2017 03:10

Jeg tror du har funnet en mann, som av forskjellige årsaker ikke har samme behov for nærhet og kontakt som deg, og som trives fint med å ses, når det passer inn i hans liv. Jeg tror ikke du kan endre ham, og du kan selvfølgelig ikke tvinge ham til mere kontakt enn han selv ønsker. Du kan enten fortelle ham, klart og tydelig, hva du har av behov, og se om han kommer deg i møte – Eller du kan avslutte forholdet, og finne en kjæreste, som bedre matcher dine behov :-) Det er hva jeg ville tenkt i samme situasjon. Med hodet ville jeg i alle fall tenkt det, og med hjertet kanskje noe annet. 💔

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 21 aug. 2017 09:40

Hvis forholdet tar en retning som føles dypt utilfredsstillende, så får man gjøre noe. Sympatierklæringer er vel egentlig bortkastet, ut over den verdi de har som rein trøst. Spørsmålet er om du tar den røde eller blå pillen. For det er valget, avgjørelsen og den handlende beslutningen som teller, som koster blod, men får deg fremover. Å dyrke tvilen derimot, er som å dyrke ugress. Det blir bare mer og kveler til slutt hele åkeren. Og det var dagens preken. Amen.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 aug. 2017 10:00

Ha ha @hovis, "AVOID,AVOID!!"
TL;CR, igjen? 😁
Too right;Can't handle, tenker eg du mener😉
For joda,of course you did.

Too weak; must Oslol, hovissen😘

-eg kan se den halen mellom bena der, forresten ^.^ du vet det..? 😄

@newyork ..ha ha.. I just can't..😂
Blablabla..mer kappe og vind og blabla..dobbeltmoral, og rette ræva, og blablabla pseudopsykoanalysecrap, du vet ;)
#tryingwaytoohard #vikarierendemotiver
#blablabla
--> Skivebom igjen, desverre.

(Ps: Hvor mange dager, var det siden
du pseudopsykooveranalyserte meg igjen, sa du..?😂)

@rosa, du kan få mene det.
Eg ser noe annet, og river gjerne folk ned av alt for høye hester, når eg synes de trenger å komme ned på jorda 😎

Og såå ille var vel ikke den nedrivingen, heller.. ? ;p -og uansett ikke værre en hans utidige forsøk på nedriving av ts. Det tåler han nok,
store gutten😉

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 aug. 2017 10:48

@jaggu
Det er greit. Eg forventer ikke at alle leser forumister likt. Ei heller meg, selvsagt.

Eg vet at @hovis forstår (uavhengig av hva han evt. "spiller" utad).
Det holder for meg.

For øvrig leser eg @hovis minst like ofte i mer positiv retning, enn "resten". Det vet han, også. Denne gangen var det motsatt 😊
Og det går nok helt fint. Han vet å "ta igjen" 😁 stay tuned! ;)
Anser oss mer som gode, gamle kjente og forumvenner. I tykt og tynt..he he💕😄
Det vet han også. (You know you're by far my favourite brainiac her inne anyway, 'hun 😙)

On an endnote; alt er jeggu heller ikke alltid som det kanskje ser ut. Og det er liksom litt (ofte hele) av poenget 😎 just saying..
✌️&❤️

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 aug. 2017 11:27

Og tough love, fordrer at det både er tough óg at det er love å spore/oppfatte for mottaker ;)

At du lett velger å lese @hovis som tough love, men ikke mine svar til både @ts og @hovis som det samme, får evt. være ditt valg og privilegium ;)

Eg tolker vårsol som at hun opplevde rene, gjenkjennelige, men forstående ord for penga, fra meg.. selv om det antagelig var "tøffe nok" ord på trykk, det også. Og det var også ment slik, i beste mening. Hun kunne fort blitt lei seg og fornærmet over de direkte ordene isteden..= en risiko eg tok, men det ble hun altså ikke, noe som var modent og tøft gjort av henne synes eg. Hun legger sårbarhet og ærlige følelser ut her. Respekt.💪
At hun så reagerer og tar til motmæle når hun får høre at hun bør være fornøyd med å være ulykkelig/utilfreds, er mer et sunnhetstegn og ikke feiltolket tough love..slik eg ser det.

Så agree to disagree, også på dette er helt greit for meg, @jaggu.

"It's all in the eye of the beholder" 👀😊👍

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 21 aug. 2017 11:31

SEEEEEX...jeg mener, NEEEEEXT!!!

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 21 aug. 2017 11:38

Og eg synes du hang deg litt "vel mye" opp i mine svar til @hovis, og litt "vel lite" opp i hans svar til @ts, @jaggu ;)

Dét var heller ikke verre, enn det. ✌️😊

Skjult ID med pseudonym subjekt ma. 21 aug. 2017 13:44

Jeg liker deg også, my:) du virker kul, smart, klok, morsom og hadde du ikke høyhælte sko også? Det siste teller mest fordi jeg mener at seksuell tenning er viktigst. På god sex kan man bygge skyskrapere og pyramider men på dårlig sex kan man ikke engang bygge en ussel jordhytte! Kan ikke sette opp så mye som en paraply på ruinene av sex som suger. Vent. Nå sa jeg suger og sex i samme setning. Herregud, ble jeg kåt igjen! Klarer ikke dette mer.

Skjult ID med pseudonym hallois ma. 21 aug. 2017 14:53

Blir pulevenner

Skjult ID med pseudonym Tyren ma. 21 aug. 2017 16:49

@ rose

På hvilke punkter kunne han prioritert annerledes, hva bruker han tid på, som du heller synes bør være med deg ?

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 21 aug. 2017 22:14

Midt oppi det hele er det fint å se at folk er engasjerte. Takk for trøst og forståelse, og takk for motstand!

Skjult ID med pseudonym Vårsol ma. 21 aug. 2017 22:36

Takk, @Jaggu!

Jeg vet som regel hva som er rett for meg, og jeg lar ikke forumdeltakerene avgjøre mine valg, men jeg synes det er interessant å høre andres meninger, og å utveksle erfaringer. 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 08:15

Spørsmålet som er reist her er relevant også om avstandsforhold.

Det var dette som var det egentlige problemet for hun (og på en litt annen måte meg) omtalt i forumthrilleren "En liten kaffepause" (ei fra annet nettsted/hun er ikke her/har nå gitt opp (nett-)dating)

Tross drøftelser og uttrykt forståelse i tidlig fase, så kom "lengsel gjer fysisk vondt" opp seinere, like før uoppfordrede bilder som overlot lite til fantasien kom i neste epost. 2 dager seinere når vi skulle hyrde igjen for 3. gang på 3. stevnemøte, hadde hun bestemt at "vi følte ikke riktig", og ville avslutte. Dette er ikke lett. Hun var(er) så sær i skriftlig omgang, at hun var krevende å bli øm for. Det var mulig å overse hennes sære form, men den lagde likevel et tillegg, en slags barriere mot å utvikle følelser fra min side. Hun stanset nok virkningen, men innså ikke årsaken til virkningen. Hun var/er spesi. - det er så, men dette gjelder kanskje flere kvinner som mennesker mer enn de selv aner? Når dette også i tillegg ligger innkapslet i hennes utolmod på gjengjeldelse av følelser vokser utfordringen..

Og at hun ikke tålte avstand selv om hun på forhånd trodde det. Hun var så ideelt vill og utemmet (måtte faktisk ha temmet tilfellet, for noe var i overkant). Men så sjelden..

Men, det nytter ikke å deppe, og gjør det heller ikke. Det er tross alt fordelen med at føleriet mitt ikke var med, for med så spesihunn ville det nok gått galt uansett. Hun visste definitivt å levere fallhøyde.

Plutselig...

(forumthrilleren foregikk i sanntid i fortsettelsen av dette referert her, en måned seinere)

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 08:18

*stanset = sanset

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 09:10

Les innlegget igjen, og følg med ellers i andre tråder. Men nordmenn leser jo ikke bruksanvisningen. Den er jo dels her. For din skyld.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 10:09

Les innlegget igjen, og følg med ellers i andre tråder. Men nordmenn leser jo ikke bruksanvisningen. Den er jo dels her. For din skyld.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 10:15

Det som opptar, men ikke tas inn @Live 2 (14. september 2017 08:15:50).

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 10:27

Riktig - det er uavklart. Og jeg tiltrekker meg nok de fleste varianter, og jeg tiltrekkes av de sikre.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 10:31

Slapp av. Dette er ikke i drift lengre. Det er tilbakelagt, og flere dialoger med andre mellom denne og nå, og mer konkret enn dialog på gang.

Det var ikke meningen at dette skulle drøftes. Bare lagt som en variant på trådstarters spørsmål. Jeg lure ikke på noe her. Da spør jeg i så fall.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 10:40

😂 Her drøftes det 2 ting på en gang. "Blomstrende" er uavklart. Mest konkret del av blomstrende avklares på SMS nå - vedr. helgen. Og hun er slett ikke usikker 😁

Den nedenfor som var tema før blomstringen ble dratt inn ble avklart av henne ja.

Klinkende klart nå?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 10:45

Engasjert i undervisning med saken som eksempel, og høstløv kan det godt være. Der blir del av den uavklarte avklaringen som jo stevnemøter er. Som jeg har nevnt er det litt vel ivrig fra mandag og til nå, og rett inn i helgen og m/baksketak.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Svele to. 14 sep. 2017 10:53

Shine on you crazy diamond...

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 10:54

Les tråden, og mere til, og du dine svar vil finne.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 11:08

Man får ikke lettt alt (les: nok) som man vil, enten slik eller slik. Det gjelder meg, og i ennå større grad mange andre (det tråder handler om). Undervisning og fasit er ikke det samme.

Husk målsettingen - innenfor 10 år. Hold ut, hold fast!

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling to. 14 sep. 2017 11:29

Min.

🔹🔸

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 14 sep. 2017 12:12 Privat melding

Vil ha heltidskjæreste på deltid 😍

Skjult ID med pseudonym Lone to. 14 sep. 2017 13:51

Jeg tenker at så fort man begynner å kreve i et forhold så er løpet kjørt.
Du kan ikke kreve mer tid av ham enn det han allerede gir deg. Han gir deg noen dager annenhver uke og så blir det opp til deg å avgjøre om det er nok/ tilfredsstillende for deg.
Hvis ikke: Finn en annen som kan tilby deg mer av det du ønsker (hvis du ikke ser utsikter til at situasjonen vil endre seg på sikt, at etter jul så vil han være ferdig med masteren han tar på deltid f.eks.).

Jeg skjønner veldig godt at mange kvier seg for å gå inn i forhold, og ønsker å strekke ut den "limbo-fasen" i det lengste. Synes det er for mange som i et forhold fokuserer mer på den "hva kan jeg få/ kreve enn hva kan jeg tilby/gi".

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 14 sep. 2017 14:03 Privat melding

Tja, har jo litt ned hva jeg kan gi også, da, Hov.. 🙄