Alle innlegg Sukkerforum

Vedrørende blokkering

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym på date to. 24 aug. 2017 23:46

Oppdaget at jeg hadde fått en melding 13 juli som jeg ikke hadde sett, eller åpnet. Det stod: Vil du bli kjent? Jeg kikket på kalenderen min og så at jeg var på ferie og ikke hadde mulighet til å sjekke eller svare på meldinger i en to ukers periode. Da jeg gikk inn nå og åpnet den var jeg blokkert. Hmmm....det var jo dumt. Tenk over det, dere som er så raske til å blokkere. Det kan ha naturlige forklaringer.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 25 aug. 2017 00:07

Når noen ikke en gang har lest meldingen min på nesten 2 uker, ja da er det ganske normalt å tro at vedkommende ikke er interessert. :P

Hvor lenge skal en vente da? Sånn i tilfelle de er på ferie mener jeg. 3 uker? 4 uker? Et par måneder?

(mann 32 år fra Hordaland) fr. 25 aug. 2017 02:13 Privat melding

Du har vært på ferie i 2 uker i 2017 uten mobildekning eller noe form for dekning?
Snakker vi Nordpolen evt midt i bushen i Afrika?

Skjult ID med pseudonym på date fr. 25 aug. 2017 07:22

Av og til er man uten nett, spesielt i ferien, ikke Nordpolen eller Afrika, men nokså usentralt ja. Ja, det er jo mitt problem så klart. Tenkte bare belyse dette problemet.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 25 aug. 2017 08:58

Etter 14 dager har man jo gått videre. Funnet noen nye og bedre å snuse på. Så rydder de i inn og utboksen for å gjøre klart for strømmen av nye meldinger. Noen rydder med blokk andre ikke.
Kanskje har vedkommende opplevd stor påtrykk etter å ha sendt den meldingen til flere.
Eller kanskje har det vært helt tørke og vedkommende ble litt snurt. Var i dårlig humør etter en stri regnfull sommer.

Jeg bare kaster samtalen i søppelkassa jeg når den har råtnet bort i kålen. Så slipper jeg å ha en laang liste over profiler på samtale loggen og kan evt oppta kontakten om det passer om de dukker opp med en melding etter en stund.

(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) fr. 25 aug. 2017 10:08 Privat melding

Sitter ikke her inne når jeg er borte på ferie. Sååååå gøy er det ikke her 😂

Skjult ID med pseudonym durrr fr. 25 aug. 2017 11:44

Haha, "treffer ikke folk med uflaks" 😂

Skjult ID med pseudonym på date fr. 25 aug. 2017 13:56

Sikkert mange grunner for å blokkere, men er det fordi man ikke svarer kjapt nok, ja da er det kanskje like greit å ikke involvere seg. Hastverk er lastverk.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 25 aug. 2017 21:00

@på date

Hastverk er lastverk? Å gi noen 1-2 uker på å lese en melding anser du som hastverk?
Hadde du syntes det var morsomt om en du skrev med bare svarte deg annenhver dag eller noe slikt? Hastverk er lastverk vet du.. :P

Skjult ID med pseudonym på date fr. 25 aug. 2017 21:21

Fordi det kan hende man har en grunn, det kan hende man snakker med noen andre. Ikke alle snakker med mange samtidig. Og som meg, jeg var på ferie.

Skjult ID med pseudonym på date fr. 25 aug. 2017 21:24

Det er da vel helt vanlig. Ikke alle som henger her til enhver tid.
Kan også tenkes man ikke svarer promt fordi man snakker med noen andre. Ikke alle som snakker med flere på samme tid. Betyr ikke at man ikke er interessert. Bare en om gangen liksom...

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 25 aug. 2017 21:46

@på date

Så selv når en er i en samtale med noen så er man ikke her hver dag?
Skjønner en ikke er her hver dag om det ikke skjer noe, men for meg er det veldig merkelig om jeg skulle ha en samtale med noen for å bli kjent og bare sende/få meldinger 1-2 ganger i uka.
Da virker ikke den personen spesielt interessert i mine øyne, med annet en allerede har gitt en grunn for det.

En om gangen? Det er veldig vanskelig å svare at en allerede snakker med noen som en ønsker å finne ut av ting med? Eller kanskje redde for å gå glipp av en sjanse ved at en da blir blokkert og kan miste en potensiell partner?
Guess what! Du blir blokkert allikevel.

Er vel ikke akkurat spesielt sjarmerende å stå i kø for å få snakke med noen.

Men ja, ikke noe annet som har fungert, så neste gang noen kontakter meg så skal jeg svare bare hver 3. dag eller noe sånt.
Hvis henne at jeg ikke er desperat, at hun får kjempe litt for interessen min om hun ønsker økt hyppighet i svarene.

Noe sier meg at jeg i stedet bare blir ignorert raskere enn klarer å skrive passordet mitt.

Skjult ID med pseudonym Nanna fr. 25 aug. 2017 21:49

Voldsomt til humør på noen her i dag 😊😊😊
Hyggelig du har det @Rosa 57 😊

Skjult ID med pseudonym på date fr. 25 aug. 2017 21:53

@Nanna
Var det kanskje en annen tråd du skrev til nå? Ser ikke helt sammenhengen?

Skjult ID med pseudonym på date fr. 25 aug. 2017 21:59

@Powpowgutt

Hender jeg ikke får svar på mange dager, uker også. Det er da greit. Dersom man liker noen slutter man jo ikke å like dem fordi om de ikke svarer akkurat med en gang. Veldig forskjell på det. Liker egentlig menn som ikke henger på Sukker hele tiden jeg. Fint at de har mye annet som er viktig i livet sitt. Blir fort misforståelser når man har forskjellig rytme på nettbruken ja. Ser den. Jeg er vel kanskje en tålmodig sjel og har ikke problemer med å vente litt på et svar. Den som venter på noe godt kan vente lenge. Dersom en mann venter på meg og ikke gir meg på båten med en gang føler jeg jo at han virkelig synes at jeg er verdt å vente på da. Det er jo både smigrende og hyggelig. Er ikke typen til å spille spill, så har ikke noen taktikk eller prøver å gjøre meg kostbar, det er bare barnslig.

Skjult ID med pseudonym klløna fr. 25 aug. 2017 22:17

Støtter deg @på date. Jeg har ikke så stort behov for å rydde selv, så jeg blokkerer ikke. Har opplevd det nyttig å ikke slette også; faktisk flere som burde la være. Har flere ganger fått medlig fra menn jeg har hatt kontakt med tidligere. Da er det greit å ha historikken ;). Ha en fin fredagskveld :)

Skjult ID med pseudonym på date fr. 25 aug. 2017 22:21

Takk for det @klløna
God fredagskveld til deg og :-)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 25 aug. 2017 22:28

@på date

Men her er det jo litt greit med kunnskap om hvordan system fungerer.
Si en er inne å sjekker meldinger i matpausen sin på jobben, fordi en ikke har noe bedre å finne på. De færreste gidder å logge ut. Ergo forblir de pålogget i system til Sukker til tross for at de faktisk ikke er online.
Så en som er online trenger ikke nødvendigvis å faktisk være det.

Personlig så bryr jeg meg ikke så mye. Kan godt prate i flere måneder jeg før det blir snakk om å treffes.
Eller jeg kan treffes etter noen dager med meldinger.
Spørs hvordan fremgangen i kommunikasjonen er.

Du er kanskje av typen som syns det er greit at en ikke nødvendigvis ser hverandre hver dag?
Jeg er ihvertfall sånn. Folk har jobb (regner jeg med) og andre ting å styre med, så jeg har jo ikke akkurat tid til så mye annet enn å treffes et par ganger i uka.

Skjult ID med pseudonym på date fr. 25 aug. 2017 23:00

Det som slår meg umiddelbart når noe blokkerer før jeg rekker å svare, er vel at de har et litt skjørt ego.....kan ta feil så klart....

Ellers så ja, jeg har mange jern i ilden og nødvendigvis ikke tid til å treffes hver dag. Stresser overhode ikke med å få meg en date. Kan ta lang tid å finne en som passer er min erfaring. Om noen ikke liker eller tror de står i kø og ikke liker det, for å snakke med meg, så var jeg vel ikke interessant nok heller da. Greit nok det.

Jeg blokkerer kun de som er frekke eller har falsk profil. Jeg liker å spare på samtaler. Det hender at noen jeg snakket med for to år siden, plutselig er på banen igjen. Da er det greit å friske opp igjen hva vi snakket om. Noen skriver flere ganger selv om jeg har takket nei til videre kontakt. Da har de ikke husket meg igjen. Men da har jo jeg sett at jeg allerede har takket høflig nei, og kan minne dem på dette eller noe i den duren.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 25 aug. 2017 23:12

@på date

Men hvor går grensen mener du? Hvor lenge skal jeg isåfall vente på at ei dame blir ferdig med å finne ut av det med en annen først?
Hvis jeg ikke liker å snakke med flere samtidig, hvor lenge skal jeg sette all kommunikasjon på pause i tilfellet hun blir ledig?

For jeg regner med det er en grense her? Kan jo ikke akkurat sette hele livet på vent i tilfellet hun blir ledig igjen, eller?

De siste eksemplene du kommer med er jo et prakteksempel på hvorfor en blokkerer. Du har takket nei, og det kommer ikke til å forandre seg. Eller vil det? Hvis vedkommende lar det tar lang nok tid så kanskje du forandrer mening?
Kunne du risikert å ha skiftet mening etter noen år om du ikke ble påminnet av din egen meldingsutveksling at du hadde takket nei?

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 aug. 2017 08:38

Hvorfor sette en grense? Kunne jo tenkes hun likte profilen din. Passer ikke alltid å svare. Kan jo tenkes man er syk eller har det travelt av andre grunner. Kanskje skriver hun om et halvt år....da har du kanskje ikke noen du skriver med og blir veldig glad? Og om du skrev med noen så kanskje du heller ville skrive med henne og avslutter samtalen. Alt er mulig i denne verden. Ikke vær så streng og ikke sett regler og grenser for deg eller andre. Helt unødvendig etter min mening.

(kvinne 53 år fra Oslo) lø. 26 aug. 2017 08:43 Privat melding

@ på date

Enig med deg. Holder muligeten åpen, så lenge vedkommende ikke har vært ufin trenger man ikke blokkere.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 26 aug. 2017 20:21

En annen funksjon for å sortere bort enn blokkering hadde vært fint.

@på date

Er ikke det en uting? Å hele tiden ha døren på gløtt? Hvis en først har gjort det til en vane, hvor lett er det å avvenne seg når en f.eks kommer i et forhold?

Men ja, må prøve det. Å vente på hun jeg syns er interessant, i tilfellet hun en dag svarer. :)

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 aug. 2017 20:49

En uting? Den skjønte jeg ikke helt. Men det er vel meg. Er jeg i et forhold så er det jo fordi jeg er forelsket, da er det vel ikke interessant med noen andre?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 26 aug. 2017 21:01

@på date

Ok, så la meg legge frem et eksempel så du kanskje skjønner hva jeg mener.
Si jeg sender en melding til ei jeg syns er veldig interessant og kjempesøt.
Hun leser ikke meldingen og svarer av den grunn heller ikke.

Men jeg venter spent jeg, for det kan jo hende hun svarer en gang i fremtiden.

Samtidig sender ei annen dame en melding til meg. Bra dame, men ikke like bra som hun andre.
Så jeg sitter og håper og vegrer meg derfor for å investere for mye i denne nye, for hun andre var jo litt bedre og det kan jo hende hun leser meldingen og svarer meg en dag. Eller ikke. Men det vet jeg jo ikke, så jeg må jo bare vente og se.

Du ser vel du også at dette er en fremgangsmåte som ikke akkurat er spesielt sunn?

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 aug. 2017 21:27

Nei, jeg tenker at svarer han ikke med en gang eller etter noen dager så bare går jeg videre, men blokkerer ikke. Føler ikke noe behov for det. Har null forventninger til ham, så blir bare glad og overrasket om han kommer på banen en gang i fremtiden. Så jeg lever bare videre som om han ikke eksisterer. Sannsynligvis er han ikke interessert nok, så kaster ikke bort tanker på det.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt lø. 26 aug. 2017 21:42

@på date

Nå motsier du jo deg selv litt her, for nå er du plutselig nede på en svarfrist på en gang eller noen dager før du går videre.
Innledningsvis så sier du jo at du ønsker at en gir en litt mer tid enn det før en gir dem opp.

Men ellers så ligner det mye på meg selv. Jeg kaster ikke bort tanker på noen som helst jeg. Forskjellen er vel at jeg ikke sender noen meldinger heller. :P

Skjult ID med pseudonym på date lø. 26 aug. 2017 22:25

Skjønner bare ikke vitsen med å blokkere en som man i utgangspunktet liker og har sendt en melding til. Men du har jo prøvd å forklare det da, så skjønner at andre har en forskjellig tankegang enn meg selv. Jeg sier ikke imot meg selv, sier bare at jeg blir overrasket når jeg blir blokkert uten noen særlig forståelig grunn etter mitt syn. Jeg blokkerer jo ikke en som jeg har sendt melding til. Det var jo en jeg likte. Liker ham ikke mindre om han tilfeldigvis ikke interesserer seg for meg.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 26 aug. 2017 22:37

De er nok ikke sånn kjempeinteressert i utgangspunktet.
Da er ikke veien til blokkering lang.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 27 aug. 2017 09:22 Privat melding

Jeg blokkerer sjelden. Men å blokkere folk som sender kompliment uten å svare tilbake mener jeg er useriøst og lite høflig 😊

Skjult ID med pseudonym pusekatt sø. 27 aug. 2017 10:21

Hvis du har vært synlig i onlinelisten og hverken har åpnet eller svart på noen uker, er jo det et tydelig signal om at du ikke er interessert. Da er det innenfor, synes jeg, å blokkere de som åpenbart ikke er keane.
Hvis du ikke har vært online, derimot...

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 27 aug. 2017 11:38

Trodde blokkerings knappen var til for å utestenge frekkhet og mangel på respekt.. Kun min mening:)

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 27 aug. 2017 14:31

Hvis jeg er på ett utested og en mann kommer å viser interesse og sier hei, skal jeg da be dørvakten kaste ut vedkommende fordi jeg ikke er interessert. 😊 😊 😊 det finnes andre hyggeligere måte å avvise på 😁

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 27 aug. 2017 17:48

Jeg synes det er litt deprimerende at jeg ser mange av de samme folkene her nå som for nesten to år siden... Samme bilde(-r), samme profiltekst.
Blir litt motløs av det, kjenner jeg.
Prøvd Tinder også. Kanskje bortimot halvparten av de jeg fikk opp der er også her.
Samme bilde som her. Noen også samme åpningsreplikk.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 27 aug. 2017 18:25

Ha ha:) Ja, lista mi er også betraktelig senket! Og oppfatning av min egen attraktivitet er også kalibrert:/

Har skrevet med flere bildeløse. Best erfaring med dem faktisk.
To av dem, (blonde begge to faktisk:)), veldig kjekke, greie menn, ble det ikke noe med. Siden de var så fine har jeg beholdt dem som "kamerater" (ikke FWB, altså. Kamerater/bekjente). En mørkhåret bildeløs datet jeg to-tre måneder. Ikke noe feil på ham, bare jeg som aldri klarte å få de rette følelsene.
I forhold til hvor mange bildeløse jeg har skrevet med/datet kontra med bilde, er "suksess-raten" vesentlig høyere for min del med dem.
Tror du gjør lurt i å åpne opp for dem, Descalzo:)

Til å begynne med sjaltet jeg ut alle som skrev nyskjerrig, intirisert, persjon.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 27 aug. 2017 18:38

(Se bort fra siste avsnittet. Vet ikke hvorfor ikke alt kom med, men kun en setning :/)