Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 25 aug. 2017 22:24

I en verden der Trump regjerer over verdens eneste supermakt, Kina sverger å hate Norge for evig og alltid, russern blir bare mer og mer interessert i våre nordområder, Midtøsten viser ingen tegn til bedring...hvor går Sukker? Hva kan vi forvente av sukkerforum? Hvordan vil sukker legge til rette for at vi finner kjærligheten for 129,90 pr. mnd. i et slikt sikkerhetspolitisk klima? Hvordan skal Sukker fortsatt garantere kjærlighet for en hundrings!?
Er det på tide at dette blir en del av den politiske plattformen ved st.valget i år?

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 25 aug. 2017 22:27

Nei. De har nok å stri med

Skjult ID med pseudonym subjekt fr. 25 aug. 2017 22:30

Sukker burde i alle fulle fall tilby oss, som av forskjellige beklagelige grunner leser på dette forumet, en form for kompensasjon. En ganske STOR sådan også! Jeg mener mange andre ting også, og disse skal jeg komme tilbake til i fjor.

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 25 aug. 2017 23:01

Jeg vet ikke det, "lett observasjon" tyder på at man t.o.m. finner hverandre usett over en flaske rødvin?

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 25 aug. 2017 23:04

Er det ikke vakkert da?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 25 aug. 2017 23:07

Jo visst er det vakkert, dette er 3. Forsøk!

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 25 aug. 2017 23:09

3 forsøk?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 25 aug. 2017 23:11

Jeg forsøker å poste på Sukker sine sider, men opplever store problemer med å gjøre det! Derav "3.forsøk"

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 26 aug. 2017 10:26

I land der bordeller har blitt lovlig og regulert, har selvmord blant menn gått ned drastisk. Det står det mye om innenfor sosiologien som du kan finne i land som Australia eller HongKong, der de ikke bannlyser enhver som ikke skriver som de vil. Så ja..du er inne på noe, i land som Norge der det er svært mange ensomme menn og høy rate av selvmord og selvmordsforsøk blant menn, er det bare å vinne på å gjøre ting som sukker, dating og sex poilitisk.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 26 aug. 2017 10:33

Tror du at en mann vil føle seg mindre ensom dersom han kunne få kjøpe sex, Uenig?

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 26 aug. 2017 11:57

Ja @Lone - Jeg har flere venner som kjøper seg selskap, uten at det engang er sex innvolvert. Det er veldig enkelt, de har god økonomi, mye ressurser og et godt utseende men de passer ikke inn hva den norske jenta søker. De prøver utesteder, treningsstudio, sukker, tinder..hva det måtte det være men de blir bare avvist. Nei det er ikke synd i dem og sånn er livet, det har aldri vært enkelt for menn da det er så mange av oss og så få av oss får alle jentene.
Depresjon kommer snikende på, ensomheten spiser de opp...sannheten kommer frem når vi drikker sammen og plutselig kommer forslaget på bordet...hva med en tur til Kiev?. Plutselig dukker det opp snapchats av de sitter på en restaurant i kiev med "selskap" og for ikke lenge siden traff jeg en av dem med selskapet hjemme i Norge.

Jeg tror du aldri vil forstå Lone, hvordan en mann med oppriktig gode intensjoner føler seg når han blitt avvist av alle han noen gang har tatt kontakt med siden han var 15 til han er i dag 40. Flørter han med kvinnene på jobb vanker det skriftlig advarsel og HR møter, sender han melding på sukker blir han blokkert. Lufter han sine tanker om hvorfor får han spørsmål som " hvilket miljø henger du i?" "hvem damer tar du kontakt med?" "du må forandre deg"...det samme tøvet fra mennesker som bare ikke forstår. Når du er 40 år med svært god økonomi, meget godt utseende og har så lyst på en jente å være glad i, men bare blir avvist..så kommer ikke jeg til å dømme deg om du tar turen til utlandet for å finne noen som kan bruke tid sammen med deg. Det sier også litt om de sinnsyke kravene vi har i dag på storby kjønnsmarkedet i Oslo. Når du blir avvist fordi du ikke har fjellbilder i profilen din...ja da lurer jeg på hva i helvete som skjer egentlig.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 26 aug. 2017 12:09

"Kjøper seg selskap uten at det er sex involvert."
Vil ikke det si at det er omtrent som å ha støttekontakt, da, Uenig?
Den tjenesten er jo lovlig i Norge.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 26 aug. 2017 12:25

Hadde du følt deg bedre, Uenig, hvis du kunne hatt sex en gang iblant med damer som, dersom hun hadde mulighet for å skaffe de pengene på annet vis, aldri hadde kunnet tenke seg å ha sex med deg?
Ja, du kan selvfølgelig overbevise deg selv om at den lykkelige hora finnes, hun som elsker jobben sin, og går til jobben med liv og lyst, MEN jeg tror ikke at det er så mange av dem.

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 26 aug. 2017 13:58

Nei jeg har ikke det problemet. Og jeg føler meg ganske bra.

Men jeg har evnen som mange ikke har, jeg kan se verden fra andres øyne enn mine egne og også forklare tingene de opplever, hvorfor og hvordan.

Jeg tror ikke kvinner har evnen eller mulighetene til å se ting fra mannens side, da det er så indoktrinert fra oppveksten og kulturen hun lever i at hun er offeret.

Det finnes 890 kvinneklinikker og institusjoner i Norge i dag med statstøtte, det finnes 2 klinikker for menn, begge på spesialistsenteret ved st.hanshaugen. Andrologisk senter og Eriksen spesialist for menn.
Ingen av dem har fått innviglet støtte.
70% av alle velferdsgodene går til kvinner, 20% til barn og 10% til menn.

Ja selvfølgelig er det vanskelig for en mann å henge med i et samfunn som hele tiden forteller han at han er slem og overflødig.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 26 aug. 2017 15:22

Jeg skal ikke si det er positivt om vi går fra et mansjåvinistisk samfunn til en feministstat - hvis det skulle bli et tilfelle, men at det eksisterer noen flere krisesentre for kvinner enn for menn er vel ikke helt uberettiget eller?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 26 aug. 2017 15:27

Jaja. Som Bob Marley sa: No woman no cry. Riktig i både misforstått og riktig overført betydning.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 26 aug. 2017 15:38

Nå sutrer du @hovmester. Tror ikke et spøtt på den påstanden

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 26 aug. 2017 16:00

Hadde du vært meg hadde du ikke villa hatt det @hovmester

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 26 aug. 2017 16:54

Du hadde jo ikke det da @hovmester. Jeg er ikke noen frøken flatbanker.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 26 aug. 2017 17:40

Nå var det jo meg du skulle være da. Tungt for det i dag?

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 26 aug. 2017 18:33

Hadde jeg vært deg så hadde jeg tenkt at jeg var ei flott dame og flørtet litt istede for å være på krigsstien

Skjult ID med pseudonym Uenig lø. 26 aug. 2017 18:40

Klinikker er noe annet enn krisesentre.

Men det finnes ingen klinikker for menn som blir feilaktig anmeldt for voldtekt, det er flere enn du tror som har fått 4 ukers isolat uten å engang ha rørt et hårstrå på jenta som påstår det.
Jeg vil si det er ganske enkelt, norge er et fanstatisk land dersom du er en kvinne og et ganske kjipt land dersom du er mann. Det er snart 1 av 3 norske menn som ikke får barn, der det for 10 år siden var 1 av 5. Hva skjer når det er ingen? skal en bare late som ingenting, halvparten av den mannlige befolkningen tar livet av seg? hvem skal jobbe på svalbard, oljeplattformene og de andre tingene som gjør at kvinner kan sitte på cafeer og hate menn.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 26 aug. 2017 18:48

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 26 aug. 2017 19:31

Synes litt synd på deg, jeg, Uenig...
De fleste ønsker seg jo noen å dele hverdagsliv, høytider, store og mindre opplevelser med, ha et sex-liv, oppleve nærhet, både fysisk og åndelig, føle at man betyr noe spesielt for en annen person. Skjønner godt at man kan bli frustrert, sint og bitter over ikke å få muligheten til å oppleve det.

Men hva hjelper det deg å bli det?
Ingen verdens ting sannsynligvis.
Det er nå en gang slik at folk i Norge kan gifte seg med hvem de vil eller la være hvis de heller ønsker det. Å håpe på en lovendring på det området tror jeg ikke er løsningen.

På dette området her må du nok hjelpe deg selv. Du kan f.eks. prøve å endre deg litt slik at du blir mer attraktiv for damene, el. flytte dersom det er underskudd av damer der du bor, eller oppsøke psykolog slik at du kan få jobbet litt med tankemønsteret ditt. Kanskje psykologen kan hjelpe deg til å glede deg mer over det du har her i livet, slik at fokus ikke er på det du ikke har/ kan få?
Høres ikke ut som du har det så bra. På dette området er det ikke mye staten har å bidra med; man må i stor grad ta grep selv.

Skjult ID med pseudonym Uenig sø. 27 aug. 2017 00:06

Det er spesielt med de eldgamle herskerteknikkene som "krydrer" det norske språket på nett.
Spesielt er de tilstede hos menn som lener veldig venstre og har få androgene reseptorer i sine melkerunde fjes og hos kvinner som Lone.

Det er umulig for henne å se noe som helst fra et videre perspektiv, hun er seg og hun er kvinne og dermed har hun et standardisert sett med meninger, ytringrer og en begrenset kreatvitet.
Logikk er vel for henne et slags maktmisbruk og overgrep, fakta om velferdsordninger og overflødige menn blir vel rene overfallet.
Nå vil jeg ikke kalle det hun skriver en herskerteknikk, siden det høres litt ut som noe en kvinne som diskuterer med Joe Rogan eller Anthony Cumia ville sagt når de taper og alle brikkene faller sammen.

Jeg er en meget pen mann, jeg har alltid fått høre at jeg er det også på flere språk. Jeg tilhører de 20% av menn som får den nærheten de ønsker seg.

Men det betyr ikke at jeg behøver å være blind på noen måte for hva andre opplever eller hvorfor ting er slik de er.
Om en ønsker at norske menn fremdeles skal få barn eller i det minste en klem, må en gjøre noe på øverste nivå.

Jeg har for mange venner som er for bra på alle måter, som blir valgt bort til fordel for menn fra andre land og mindre sympatiske menn.
Man kan gjerne hate dem for at de til slutt velger å kjøpe kjærligheten i stedenfor å ta sitt eget liv, men en må gjerne begrunne det hatet med mer enn "stakkars dem".

Både aftenposten og dagbladet har hatt seriøse artikler fra høyt aktede sosiologer som forklarer og forteller om den uønskede norske mannen og hvordan han blir steinet når han velger Thailand eller Øst Europa, mens ingen sier et kvekk om jenta som har med seg en lykkejeger fra Sydney.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 27 aug. 2017 00:42

Ok, så det er ikke deg SELV du skriver for her, altså?
Så bitter, sint og frustrert på ANDRE mindre pene, vellykkede menns vegne, altså. Javel.

Jeg skreiv at jeg hadde sympati for deg og de mennene som blir valgt bort og hadde forståelse for at de kunne føle sinne, frustrasjon og bitterhet. Allikevel klarer du å lese det som at jeg "ikke klarer å se noe i et videre perspektiv"?
Skjønner ikke helt hva og hvordan jeg ellers skulle uttrykt meg for å vise at jeg ser og skjønner at dette er et stort problem for de mennene det gjelder...:/

Men som jeg skreiv; dette er, slik jeg ser det, først og fremst et problem som den enkelte må løse selv.
Jeg ser ikke for meg noen ordning, der staten går inn og sørge for at alle menn (og kvinner) som ønsker en pa<rtner, får det.
Ved å nekte norske kvinner å gifte seg med menn fra andre land? Eller at kvinner som velger bort norske menn blir ilagt en slags "straffe"-skatt? At staten går inn og forbyr kvinner å leie eller kjøpe leilighet alene? (altså omtrent som i Saudi-Arabia)
Eller...? Ja, jeg kommer ikke på flere tiltak akkurat nå.

Hvordan ser du for deg at det kunne vært løst?