Alle innlegg Sukkerforum

Nettdating yay or nay -er vi lat ?

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 30 aug. 2017 17:43 Privat melding

Null problem med nettdating -selve konseptet fungerer som fy,men litt av problemet er jo at endel ikkje er segselv
Fake profiler
tomme profiler
mye tid å skunne gjennom ting
få opp matcher som er helt på tryne og man må bla gjennom haugevis av folk på looks.......som man ofte har sagt neitakk til før :P
Å ha en fin dialog med noen på nettdating og bli kjent, møtes og så ta det videre er en utrolig fin ting -ofte får man ikkje den muligheten i real life.....fordi folk er redd for kontakt med fremmedes med mindre alkohol er med i bilde ( ikkje alle men endel)

Har mange ideer om hva eg kunne tenkt meg , mer felles aktiviteter -Oslo er ikkje verdens navle , alle liker ikkje trening, ski og quiz

Hva med minglemiddager
invitasjoner til sammenkomster mer lokalt og oftere?
Gjerne kino og pizza
de som er sprekere kan spreke seg
De som liker tur kan gå turer
De som liker cafeliv kan ha cafedates -i grupper da blir det mindre press, man bli flere mindre forventning og kanskje bare gøy og muligens en flørt ?
Eller nye venner /venninner og i verstefall har man kanskje brukt noen kroner og inverstert i segselv :)

Skjult ID med pseudonym rose on. 30 aug. 2017 18:08

Mange gode ideer, du er dessverre i en annen del av landet enn meg. Sett i gang!

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 30 aug. 2017 18:44 Privat melding

@rose takk
Nå mente eg jo ikkje at alt må skje i Hordaland heller-eg har null problemer med å dra hvis vi skal noe kjekt. Men treningsleir som var for en tid tilbake og ski gidd eg jo ikkje dra til Oslo for.
Gidd jo knapt det her.....knapt who am I kidding eg gidd ikkje :P

Men flere aktiviteter, oftere, ikkje bare alle singelfesters mødre
fler ting....
Det finnes noen sånne minglergreier her allerede,men de tar ikkje inn kvinnelige medlemmer nett nå da de har for mange og for lite menn

Hva med speeddating? måtte da vært kult og gøy....bare for å ha prøvd,men ingenting sånt fins likssom....

Skjult ID med pseudonym Lone on. 30 aug. 2017 18:44

Ingen av de problemene du nevner er noe problem for meg.
Svært få faslke profiler her, vil jeg si. Ikke noe problem for meg om folk har tomme profiler heller. Jeg bare skriver litt med dem, så finner jeg som regel ut av det etter fire meldinger om det er noe å hente der.
Gidder knapt å lese profiler, står stort sett de samme frasene i alle, skjelner litt på bildet, betyr ikke all verden hvordan han ser ut på bildet, min erfaring er at de fleste ligner ikke seg selv så mye på bilde allikevel.
Synes ikke mannfolkene er ikke så vanskelig å få med på å møtes.
Møtt mange, som sagt, mange hyggelige. Problemet mitt er vel at jeg klaerr liksom ikke bli betatt av noen i løpet av en par , tre, fire, fem timer.
Og jeg tror ikke jeg er alene om det.
Men så var det den viljen, da, til å gi det noen flere sjanser...
Den sliter jeg selv med å gi andre, og jeg tror ikke det er så innmari mange av dem her inne som også er villige til å gi den heller.
Tror at mye av grunnen til at det er så vanskelig å lykkes, er fordi folk har forventninger til at det skal bli "PANG!", fullklaff, amooore 💓 😍 💕 ved første møte.

Skjult ID med pseudonym Lone on. 30 aug. 2017 18:49

Se SingelSammen.no, Fendi. De har mange slike aktiviiteter som du nevner der; gå tur sammen, kino, kajakk, dans mm. der kan man møte både kvinner og menn i samme situasjon, finne nye venner - av begge kjønn, eller kjæreste.
Har lokallag over hele landet, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 30 aug. 2017 18:50

@Fendi14

Sorry, men til og med politikere mener at det ikke finnes noe utenfor Oslo. Så det er ganske naturlig at alt av aktiviteter skjer i Oslo.

Og i følge Sukker og andre nettdatingtjenester så liker 95% av medlemmene ihvertfall trening og ski. Litt usikker på quiz dog, så det er kanskje et forsøk på å nå de gjenværende 5%ene. :P
Så sier seg selv at aktiviteter for mindretallet ikke er noen god business.

Folk sier jo hele tiden at en skal prøve nye ting, kanskje du skal prøve ski eller quiz? Kanskje du blir positivt overrasket og treffer en hyggelig kar som heller egentlig ikke liker de tingene. ;)

Skjult ID med pseudonym Svele on. 30 aug. 2017 19:25

Har de for lite menn i Bergen by?
I følge meningsmålingene blåser det en iskald høyrevind over landet så det blir mer sentralisering fremover... De gjør seg til som pokker nå og lover i øst og vest. Før høsten er omme har de løpt fra alle løfter og gitt faen i hva de har lovt. Siden det ikke finnes skarpskodde mediafolk lenger så blir de aldri stillt til veggs heller. De er jo erstattet av bloggere.
Ski-quiz er det vi har til nå da? Jeg er med jeg, kan stoffet brukbart. (Bare på skjermen, og bare når vi vinner)
Mest interresert i mangelen på menn i Bergen....

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 30 aug. 2017 19:31 Privat melding

Kan jo være det ikkje er mangel på menn i Bergen eller Hordaland forøvrig, eg er veldig glad i Hardanger :) mulig det bare er meg de ikkje liker og eg ikkje dem -de eg liker bor litt lengre vekke så langt,men kanskje det kunne endret seg om man faktisk møttes fysisk

Har egentlig aldri hatt problemer med dating før, skjedde noe rart etter fyllte 50 :)

@Pow hvis statistikken til sukker sier at 95% liker ski da er eg helt klart på feil plass, forklarer i grunnen mye :)

Takk for tips @Lone

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 30 aug. 2017 19:35 Privat melding

@Lone med fake profiler mener eg generelt folk som ikkje er single, vil ha et forhold på si, eller de med tomme profiler uten noe å si selv etter begge har likssom tatt kontakt.
Ellers er det dumt å bli matchet med hele halve verden som ikkje vil flytte når man selv heller ikkje ønsker det.
Så eg føler meg litt lat.....kanskje derfor eg heller vil gjøre noe mer aktivt enn nettversjone av tinder med litt mindre pornobilder likssom ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 30 aug. 2017 19:58

@Fendi14

Går bare ut i fra bildene jeg ser på Sukker, andre nettdatingsider og Tinder.
Veeeeldig mye trening og ski. :P

(kvinne 52 år fra Hordaland) on. 30 aug. 2017 21:16 Privat melding

@dec, hakkje app.....men ser poenget :)

@pow hahaha ja sånn ja resten er sånn tour de france

(kvinne 49 år fra Oslo) on. 30 aug. 2017 22:27 Privat melding

Tjaaaa...eg er egentlig håpløs på dating...aka...gidder det veldig sjeldent og datene ender stort sett opp som kompiser, vi kommer kjempegodt overens men vi er liksom ikke "der" enten jeg eller fyren eller begge...meeeen, det jeg har større troa på er når en gjeng avtaler å møtes, som nevnt oppi her, enten på byen, spasertur i skauen, tur i akebakken om det er snø...hva som helst to eller flere vil gjøre. Jeg har god erfaring med slike treff, man er flere samlet og de fleste med sosiale antenner og oppsatt på å ha det hyggelig 😊

Slike treff har det med å bli mer avslappet enn date en og en, og litt av "datepresset" forsvinner. Man er bare en gjeng hyggelige folk som vil finne på noe kjekt. Blir det romanser av slikt så flott og hvis ikke så har man i alle fall utvidet sin vennskapskrets 😊

Alt som trengs er at man bestemmer seg for en dato, tidspunkt og sted, og helst lavterskel i den grad at det er lett å komme seg dit og ikke krever full opp-pakning eller utstyr, en lett skogstur, termos med kaffe og matpakke funker fint for eksempel. Om bare to dukker opp kan det bli hyggelig, og enda bedre om flere kommer 😊

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 07:50 Privat melding

Jeg mener folk er late, eller utålmodige,- det tar jo faktisk TID å bli kjent m folk. Og ettersom nyansene man ser irl, tar gjerne tid å ane konturer av her inne.. 🙄Her gir man ikke hverandre hverken tid eller sjanser.
Har sendt noen meldinger til sånne som har plassert hjerte av den ene eller andre fargen på profilen min, men sjelden fått svar 😂😂😂 .. nuvel, som noen ville sagt.. jeg er vel ikke interessant nok...😁

(mann 39 år fra Rogaland) lø. 2 sep. 2017 00:15 Privat melding

Yay da man har mulighet til å bli kjent med personer og mennesketyper man gjerne ellers ikke er så mye borti. Det er også et pluss for de av oss som ikke gjerne har så store sosiale møteplasser i livet.

Nay da mange er blitt veldig fordomsfulle og skeptiske til nettdating. Falske profiler, mye tull, fjas og useriøsitet.

Er selv her inne i håp om en date, men jeg ser det er opptil 6-12mnd mellom hver gang jeg virkelig connecter med noen og de har noe å komme med å viser gjensidig interesse / initiativ.

En fot her og en fot i baren på byen. Så får man se hvor hun dukker opp. Generelt blitt ekstremt passiv til dating og kjærestejakt da folk lever i en "neste" modus kun i jakten på det perfekte.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 00:19 Privat melding

Det handler ikke om å være lat, det handler om å være kvalitetsbevisst. Jeg er med andre ord ikke singel fordi jeg er lat, jeg er singel fordi damene er kvalitetsbevisste.

(kvinne 49 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 00:54 Privat melding

@HerrFekt... Du er en maestro med ord! 😉

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 2 sep. 2017 01:05 Privat melding

Jeg prøver, men tror noen ganger jeg er i feil land. Italia gjorde meg til en bedre mann 😊 La oss snakke med hele oss. Det at man skal være så reservert, passer meg ikke.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 2 sep. 2017 23:48 Privat melding

mange gode poeng her.....man blir litt mer kresen etterhvert som år går også føler eg....hvertfall for egen del..ting eg ville akseptert før er neppe på dagens agenda,men også omvent, ting som var superviktig før er ikkje så viktig lengre....
Eg har nok blitt kjedeligere enn eg var før, mindre villig til å flytte på meg enn eg var osv
Samtidig er mitt eget liv mye mer spennende for meg og intressant enn det var før så da tenker eg i grunnen at om eg fortsetter å være singel så er det jo bedre et mitt hverdagsliv er bedre og eg er lykkeligere enn eg var før :) For mitt vedkommende møter eg neppe noen på pub....eller dansegulvet eller i skibakken eller i sjakk klubben selvom eg liker sjakk....
Sku ønske vi hadde mer bokhandlere som de har i London bla der de har kafe og bokhandler i ett, eg hadde passet perfekt inn....rene bokormen...med en god kopp te eller kakao og noen flotte mannebein å se på,,,,,,ja....purrfekt <3