Alle innlegg Sukkerforum

Felles interesser - hvor viktig er det for deg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lone to. 31 aug. 2017 12:42

Preben har skrevet om det, så jeg.
Ønsker du deg en som du har mange felles interesser med, eller synes du det er fint om han/ hun har sine og du har dine?

Jeg ser at mange her søker en med de samme interessene som de selv har; en "bestekompis", kjæreste og "kompanjong" i en og samme person.
Jeg tenker at da blir det lett litt mye, litt for store sko å skulle fylle, så veldig fint om han har en del egne interesser/ hobbyer som han kan holde på med sammen med kamerater.

Preben har en teori om at menn med mange typisk mannlige interesser søker seg mot kvinner med typisk kvinnelige interesser, og vice versa, fordi de er diametrale "motpoler" og derfor hsr stor tiltrekning mot hverandre, mens de mennene og kvinnene som befinner seg mer i midtsjiktet vil typisk falle for de som også befinner seg der. Synes dere det passer godt for deres egen del?

Jeg synes det passer dårlig for min del.
Jeg er hverken utpreget feminin eller maskulin, mener selv at jeg befinner meg ett eller annet sted i midtsjiktet. I og med at jeg befinner meg der, faller jeg ofte for disse mennene med typisk mannlige interesser (og væremåte). Må bli sånn, tenker jeg, for ellers blir de for mye "venninne". Venninner av meg, som har mer/veldig typisk kvinnelige interesser (og væremåte), har gjerne menn som befinner seg mer i "midtsjiktet".
Jeg tenker at det må være en fordel, da, med lik ulikhet der, men at den ikke bør være altfor stor:/

Skjult ID med pseudonym porsgnn to. 31 aug. 2017 13:58

det er ikke bare interesser. Folke her er besatt med etnisitet også som jeg ser...

Skjult ID med pseudonym subjekt to. 31 aug. 2017 14:21

Og hva er en "typisk mannlig væremåte"? Spytte og banne? Denge kona og skyte med rifle? Mekke bil? Opplys meg gjerne.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 14:24 Privat melding

Noen felles plattinger synes jeg det kan/bør være, men han må mer enn gjerne drive m ting på egenhånd som ikke inkluderer meg, og omvendt, så lenge det er respekt for at man har forskjellige interesser. Og det kommer litt an på hvor mye tid man bruker på de interessene som ikke er felles., da koker det fort ned til prioriteringer., 🙄

Skjult ID med pseudonym subjekt to. 31 aug. 2017 20:37

Hun må minimum ha en bachelorgrad, helst en master eller et embetsstudium. Gjerne en phd i noe gøy.

Skjult ID med pseudonym subjekt to. 31 aug. 2017 21:38

Interesser har mindre betydning. Det er måten å forholde seg til verden på som ikke bør være for ulik. Og det kommer utdanning inn i bildet. Jeg er ikke vant til å være sammen med kvinner med mindre enn fem års universitetsutdannelse. Men kanskje jeg skulle forsøke noe nytt?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 31 aug. 2017 21:52

Felles interesser? Jepp, ganske så nødvendig. Ikke at vi trenger å henge på hverandre 24/7. Klart at jeg synes det er fint om hun blir med på en fet konsert. Var på date med ei, hun benevnte opptil flere av de bandene jeg liker aller best og kalte det "piggtrådmusikk". Jeg drakk pent opp kaffen min og tenkte i mitt stille sinn at gudskjelov slipper jeg å være med henne på dansebandtilstelninger og køntrikonserter på lokalet resten av livet.

Ellers er det jo greit å kunne se hverandre i en hverdag også, ikke bare hei og hallo på vei til og fra senga. Jeg har mine naturlige manneting som jeg gjør en kveld eller to i uka, ellers er jeg åpen for det meste (unntatt ekteskap og selvmord 😉).

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 31 aug. 2017 21:59

@Descalzo Annen date: hennes store ting var å sykle opp på fjerntliggende fjelltopper i nærområdet, gjerne i høstmørket. Hun var på jakt etter treningskompis, alt det andre var det ikke så nøye med. Jeg betakket meg.

Resten av det du skriver, familie, venner og så videre er helt innafor. En stor del av sosial aktivitet i min vennekrets er middager, feks lørdag kveld, med tilhørende samvær. Fin ramme å introdusere kjæreste i.

(kvinne 52 år fra Hordaland) to. 31 aug. 2017 22:22 Privat melding

for meg er ikkje nødvedighet alle felles interesser superviktig,men en som har makk i @veen og MÅ være i aktivitete hele tiden er ikkje noe for meg og han vil finne meg ufattelig kjedelig.
Ellers håper eg da virkelig han har et liv og familie og venner og ikkje eg er hele hans verden -det blir litt vel mye jobb selv for meg.
Eg har en krevende jobb med mye fleksiarbeidstider fordi eg jobber delvis for megselv og har gått på skoler -ja i flertall i over ett år nå, siste eksamen tok eg tidligere i måneden.
Eg skal jo bruke dette til noe så i oppstarten er det klart det krever litt. Da kan ha gå rundt og være sprek eller jobbe selv eller gjøre sine ting -helt ok...men vi må ha kvalitetstid sammen og han kan gjerne ha en stor famili å introdusere meg til , min familie er desverre bitteliten pga få folk og endel litt for tidlige dødsfall. Felles verdien og at vi ønsker oss litt i samme retning, samt at han er glad i å diskutere og finne glede i daglilivet og noenlunde sunn ja da har vi noe å bygge på :)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 1 sep. 2017 00:03

I starten var jeg veldig klar på at ihvertfall noen felles interesser hadde vært greit.
Men nå sitter jeg og lurer på om jeg rett og slett bare skal drite i hele greia.
Jeg har mine interesser, som du slipper å ta del i og du har dine interesser jeg slipper å ta del i.
Syns det høres bedre og bedre ut for å være ærlig.