Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter..

Vis siste innlegg
(kvinne 54 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 16:24 Privat melding

Man får besøk på profil, og så en gang til, av samme "gjest" og det står igjen et rødt hjerte... ingen melding, dog.. så er det røde hjertet byttet m et gult, leeeenge,og så plutselig rødt igjen.. fremdeles ingen melding .. Og så ble hjertet borte ..😂😂😂 ...begir meg ikke ut på en tolkning 😉

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 17:06 Privat melding

Det berører meg ikke mer, NewPep, enn at jeg synes det er ganske pussig. Og komisk. Og det diskuteres jo stadig , disse hjertene, hva de betyr og skal signalisere . Jeg er tilhenger av meldinger , og har svart både gule og røde hjertet. Men det har stoppet der, fir hjertene er jo ikke interesert,- ikke nysgjerrige engang, selv om det liksom er det de symboliserer. Jeg legger ikke vekt på hjertene ,jeg vil ha kommunikasjon m tekst...- det var en observasjon , og Evt noe å pludre om 😂😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 31 aug. 2017 17:11

Disse hjertene betyr ingenting, spør du meg :) Tror det er mange som planter noen hjerter her og der for å holde oversikt over profiler de har likt. De fleste som setter hjerter skriver jo ikke ... :)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 31 aug. 2017 17:14

Jeg fikk plutselig et hjerte av en jeg var på date med for leeenge siden, men som fikk kalde føtter den gangen. Jeg sendte, etter hjertemottaket, en melding. Den er lest, men det er heeelt stille, sånn meldingsmessig.

Mannfolk! 😎

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 17:18 Privat melding

Akkurat disse hjertene kom fra samne fyr, så snakk om å være vinglepetter tilogmed FØR vi i det hele tatt har "snakket" sammen...😂😂😂🙄

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 31 aug. 2017 17:41

New_York:
Hva er det du ikke skjønner? Det er jo veldig enkelt. Egentlig.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 31 aug. 2017 17:55

New_York:
Hva bruker du din energi på, da? Og hva bidrar du med?

Jeg bruker forumet til å lufte snodige hendelser i datinguniverset. Forhåpentligvis kommer det fram at jeg gjør dette med en stor porsjon humor og ironi. Det er alt annet enn energitappende for meg, for å si det sånn. Tvert imot.

(mann 35 år fra Buskerud) to. 31 aug. 2017 18:29 Privat melding

Bryr meg ikke om disse hjertene. Er man interessert, så tar man kontakt.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 31 aug. 2017 18:43

Hjerter og null melding interesserer meg midt i ryggen 🙂

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 31 aug. 2017 20:07

Jeg setter hjerter. Det er to årsaker: en for å markere interesse, men kanskje ikke er i skriveform den uka. Eller noe sånt. En annen er for å gi en heads-up til damer som i profilteksten sin virker å ha noe svak selvtillit. Ikke noe dramatisk i det vel? Det er veldig enkelt, og burde ikke være gjenstand for dypere psykologisk analyse.

Skjult ID med pseudonym Idefix to. 31 aug. 2017 21:04

Enda en avsporet tråd. Hvorfor kan det ikke være en egen tråd for å snakke om NY/Pepper? Helt håpløst for nye deltagere som poppet inn pga temaet.

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 21:14 Privat melding

Hadde vært morro (nuvel..interessant kanskje) å høre hvordan noen, som eks Writern skriver , bruker hjertene bevisst . Og når det ikke sendes en oppfølgingsmelding.. ønsker man kontakt? For det virker jo ikke sånn 😁😂

(kvinne 54 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 21:15 Privat melding

Du er akkurat like riktig/ feil som andre her pep,- må bare lære dere å korte ned greiene deres litt. 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 31 aug. 2017 21:40

'Oppfølgingsmelding'? Hvorfor? Jeg skrev jo hvorfor jeg setter hjerter, og at jeg ikke nødvendigvis sender noen melding.

Vet ikke om dere har fått det med dere, men til og med Sukker spretter jo av og til opp og oppfordrer til å være generøs med hjerter, uten å oppfordre til noen 'oppfølgingsmelding'.

(mann 47 år fra Aust-Agder) to. 31 aug. 2017 22:58 Privat melding

Kan det være en gratis bruker som håper at du finner ham uten Sukker?
Hvis du ikke er super bruker så kan han jo ikke sende melding. Hjerte aktivitet viser at han ser på profilen din, kan hende han prøver å morse frem epost adressen sin 😉

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 1 sep. 2017 15:40 Privat melding

Interesante samtaler det Rosa.. 😂😂😂

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 1 sep. 2017 17:21 Privat melding

Da synes jeg dere skal sende hverandre et 💖 på det! 😘

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 1 sep. 2017 18:14 Privat melding

Aaaawwww.. Det är kärlek, banne mej! 😍

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 1 sep. 2017 18:40 Privat melding

@writern eg kjøper at du sender hjerte for å vise interesse,men når eg får hjerter og har event vært innpå og sett noens profil, tilogmed likt den og kanskje også sendt en melding.....og de kommer igjen og igjen på min profil -de er betalende eller ikkje..men ALDRI ser noe..hva er greia? Da blokkerer eg de, eg orker ikkje ha noen sittende på min profil ,bare for det....eg er jo her for en grunn.....for å bli kjent, tyte på forum, kanskje finne en helt å date.....men ha folk som sitter og glor..med og uten hjerter i evigheter, sist eg var her og denne gangen er bare vemmelig.

Egentlig når eg tenker meg om bryr eg meg ikkje hva det betyr at de ikkje tar kontakt -i min bok betyr det sjenert...= altså eg er ikkje intressert i sjenerte menn
ellers er DE ikkje intresserti MEG = hvorfor skal EG gidde å løpe etter noen som ikkje intresert...:) helt tullete å kaste bort verdifull tid :) ler sorry at eg tok den lange konklusjonen her :) kanskje andre kan dra den og

(mann 46 år fra Vest-Agder) fr. 1 sep. 2017 20:06 Privat melding

Hvis du får et hjerte uavhengig av farge kan det hende at du ville fått den meldingen du savner dersom du hadde sendt et hjerte i retur.

Alt for mange innen nettdating velger å sitte på gjerdet. Gult hjerte betyr at man er nysgjerrig og vil vite mer. Rødt hjerte betyr at man er interessert og ønsker å vite mer.

Hvis hjertet ikke gir respons kan det tolkes som at interessen ikke er gjensidig.

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 lø. 2 sep. 2017 11:10

Jeg setter et gult hjerte for å vise at jeg er nysgjerrig, og er rødt hjerte for å vise at jeg liker. Altså grad av interesse egentlig. Håper på en eller annen form for respons, enten hjerte tilbake, eller en førstemelding.
Når jeg selv sender førstemelding (..og meldinger videre) vil jeg gjerne skrive noe som treffer godt av det jeg finner ut av i profilen, og også noe ektefølt og fra hjertet. Dette er ganske krevende, og man gidder ikke å legge inn så mange ressurser når det er de aller, aller færreste som gidder å svare på meldingen. Jeg stabler opp håpet for hver melding, så derfor er det fint med en eller annen form for "forsikring" at man får respons. At responen er negativ er helt greit, da er det avklart i alle fall.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 2 sep. 2017 21:04 Privat melding

@pep eg er ikkje sint eller veldig redd :)
eg bare tenkte høyt.
Håper du er kvitt kvisen :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 2 sep. 2017 21:39

How's that chickenforsikringshit working out for you @Det_er _42..?

du synes altså det er "ganske krevende" å skrive førstemelding, men håper selv på en førstemelding etter å ha klikket en gang med musa...på et hjerte...eller en like-knapp..om du vil. Vel, forstå det den som kan.

Å sette et hjerte for å vise interesse eller for å vise at du er nysgjerrig for så å følge opp og demonstrere nettopp hvor nysgjerrig og interessert du er med ...ingenting....ingen spørsmål, ingen initiativ..en absolutt tyssstnad..

Vel..hvilket signal tror du speaks louder @Det_er_42?
-Et lite og halvhjertet hjerte/bokmerke/like-trykk, eller den helhjertede rungende stillheten som følger? ;)

De menn som ikke kan stå for hva de liker eller hvem de er nysgjerrig på uten en forsikring/sikkerhetsnett, har ingenting på min profil å gjøre iallefall...De kan like gjerne snu i døra.
(for hva mer er det han ikke våger på egen hånd,lism.. er for så vidt intr i å holde hender,men ikke i å "holde en i handa" i ett og alt, liksom.. :P)
Unnvikende chickens uten ryggrad og guts, er en dårlig match uansett og sånn sett, har hjertefunksjonen en misjon, som et ekstra eksklusjon -og sile-verktøy...eller hønsenetting, da.. 😁 🙊

(mann 48 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 21:55 Privat melding

Gule og røde hjerter fungerer tydeligvis ikke. Sukker burde innføre et nytt hjerte: Det blodrøde, brustne og febrilsk bankende hjertet (herreball, de HAR jo allerede innført GIF-funksjonen, så et animert hjerte som gradvis accelererer før det eksploderer i en kakofoni av lengsel og smerte hvis uteblivende svar burde jo smelte ethvert pigehjerte). Hvis man i tillegg deklamerer et egenkomponert ode til den utvalgte, burde suksessen være sikret. La meg demonstrere:

Din profil mine gustenblå fenger
som et solglimt på grønnkledte enger
så vær nu så snar
og min melding gi svar
før jeg hodet i veggen denger

Alle capslockutbasuneringer om millionærer, filmskuespillere og badboys spares til neste melding.

Håper dette hjalp.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 21:56 Privat melding

Gule og rødere hjerter har en funksjon her inne. At noen velger å tolke det anderledes samt latterligjøre de som gir hjerter får de stå for selv. Kanskje de går glipp av mr. Right;)
Blir litt oppgitt av de som konkluderer på vegne av andre her inne.... Blir å fortsette å bruke hjertene slik de er ment på sukker.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 22:07 Privat melding

Butler:
ALTFOR lakonisk sammenliknet med mine vakre og poetiske kjærlighetsfraser, damer liker ikke sånt. Men du skal ha for sluttpoenget.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 22:18 Privat melding

Jeg er egentlig 31. Jeg har bare ljugd på med femten år i profilen min for at damene skal tro jeg er noenlunde striglet og sofistikert for alderen. Den romantiske delen ljuger jeg på meg i meldingene, det handler rett og slett om strategisk fordeling av løgnene. Men fortvil ei, Hovmester: Dette lærer du med alderen.

(mann 48 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 22:37 Privat melding

Nettopp! Jo ærligere du er, jo lenger varer singeltilværelsen. Dette er jo elementærkunnskap, min gosse.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 2 sep. 2017 23:18 Privat melding

@sailor, tolke det anderldes?
Eg tolker at noen er intressert eller sjarmert av meg om de sender et hjerte,,,
Men om de etter eg sender hjerte tilbake og eller en melding forsatt sier DE NADA,men fortsetter å sitte på min profil dag etter dag......skal eg gidde kaste vekk tid på å tolke hva han mener ?
Unnskyld men eg har andre ting å gjøre og om du likte meg,men ikkje nok til å snakke med meg så er det ok....men å komme innom daglig er bare merkelig...hvis du liker sånt er vi ikkje helt på samme nivå :) men kanskje du kan forklare meg hvordan det er ment som brukt som sukker tenkte det sku brukes? for å så fall har muligens eg misforstått :) og går egentlig i grunnen helt frivillig glipp av mr right...siden vi allerede på dette nivå har kommunikasjons issues :D

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 sø. 3 sep. 2017 13:21

Jøss, hva er det med seg da @Antonyma? Det er merkelig at du skriver et så langt svar på et innlegg du ikke gidder å lese ordentlig! Traff en nerve kanskje?
Det jeg sier er at det er fint med en eller annen form for respons, sånn at man vet man er inne på noe... Det er frustrerende å sende et forsiktig hei, i form av et hjerte, og så går hun ikke engang inn på profilen min for å sjekke ut. Da er det vel ikke vits i å sende en første melding heller? Da er det jo utbasunert med store bokstaver: IKKE INTERESSERT!! Helt greit det...
Men som svar på spørsmålet ditt: Nei, den strategien fungerer ikke heller 😉
Jeg er HELT enig med @Fendi14, slik oppførsel er ikke greit! Dersom den overnevnt responsen kommer, sender jeg gjerne, og alltid, en ærlig og ektefølt førstemelding. Om svaret da er negativt, er det som sagt en avklaring i alle fall.
Det burde være mulig å oppføre seg som folk, selv om man skjuler seg bak et tastatur. Jeg er i allefall vant til å svare på en hilsen, selv om avsender, som jeg, ser ut som et takras, og har personlighet som en brunsnegle.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 3 sep. 2017 14:00

Eg kan lese, og forstå eg @deter42.

Var det uklart om eg hadde skjønt hva du mente, altså?

Eg siterte dine egne ord, og ga deg en tilbakemelding på hvordan det handlings -og tankemønsteret kan (!) oppfattes.

Det er opp til deg å ignorere det eller ta det til etterretning.
Eg kan dog forsikre at eg ikke er alene kvinne om å tenke slik.. just saying.

Ser ikke noe oppklarende eller nytt i ditt andre innlegg.
Du gjentar og utbroderer bare deg selv.

Eg mener det samme som eg gjorde eg også.
Det er ikke det samme som å ikke forstå deg.
Eg liker bare ikke menn, (eller og folk generelt egentlig, som er slik) som er for guarded..og som helst vil ha ting servert/ the easy way.

Eg gjentar: eg forstår, men eg synes uansett det er feigt, unnvikende og umodent.
Det er menneskelig det, altså.
✌️
Ps:
Du virker litt overrasket og provosert over tilbakemeldingen, og det mistenkte eg for så vidt, men her kan du få enda en heads up, det er egentlig objektivt sett overraskende og for mange turn off i seg selv...at du blir overrasket eller irritert, altså.
(Har du virkelig aldri reflektert over hva kvinner kan tolke metoden din som,altså?? -eller har du havnet ned på kun et svar, det du ville ha, nemlig ditt eget? 😏
Ja, ja..menneh..når det kommer til alle andre greier, såå ser du sikkert ting fra flere sider, sant?? 😁😉)

Det første spørsmålet mitt var for øvrig et retorisk spørsmål. Selvsagt virker det ikke..
And you're welcome.
Tøff løv&pis
A

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 sø. 3 sep. 2017 14:19

Jeg sier takk for rådet @Antonyma, det er verdifullt å få tips fra den "andre siden". Likevel leter jeg videre på min måte, så får du lete på din. Skal ikke se bort i fra at DU har bedre suksess! At mange kvinner tolker metoden min slik du gjør, får være mitt problem. Jeg foretrekker altså enn viss form for bekreftelse. At det er turn off, får så være. Tror likevel det ikke er er det største problemet mitt (ref. personlighet som en brunsnegle 😂)

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 sø. 3 sep. 2017 16:12

❤️ @my 😉

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 3 sep. 2017 16:21

Jeg lurer på en ting... Mottar mannfolkene her ofte hjerter fra damer her? Er det sånn at damer også sender hjerte først, for å lodde interessen? (slik som det_er_42 sier at han bruker det)
Og dersom de får et i retur, sender de så melding?

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 3 sep. 2017 16:30 Privat melding

Har sendt hjerter og meldinger i retur, også, uten så mye et punktum tilbake.. nuvel, igjen 😊

Skjult ID med pseudonym Mocca fr. 8 sep. 2017 11:47

Jeg opplever også dette med " hjerte lek" noe som jeg synes er meningsløst når de ikke sender melding og ikke svarer tilbake når jeg tar kontakt.
Jeg er ikke med på en slik " lek"
Jeg er her på Sukker og prøver " lykken"
Så ikke vet jeg hva mange menn mener med sette et rødt eller gult hjerte og gjentatte ganger er inne på profilen min.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 8 sep. 2017 13:18 Privat melding

Mocca,- Da er nok teorien om huskelapp for å finne igjen , for det var godt å se på, ganske nærliggend 😉

Skjult ID med pseudonym Nasher fr. 8 sep. 2017 13:56

Ja, folk er usikker - og ting kan skje veldig raskt på et dating side.

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 8 sep. 2017 16:06 Privat melding

eg har mottatt og sendt BÅDE gule og røde hjerter.....har ingenting i mot noen av dem-syns det er hyggelig. Er den litt merkelig kommmunikasjonen som følger etterpå som er issuet mitt..altså enten manglende kommunikasjone men sitting på gjerde ( les på min profil ) og eller frekke folk som ikkje tar et nei for et nei. At man ikkje liker meg tilbake er helt akseptert og respektert.sånn må man forvente, va mange tusen her inne kan jo ikkje ALLE like en.....:)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 14:30

Første betingelser for nettdating er å være kalibrert, samt å tørre å maile initiativ. Ikke pingle med hjerter, og kjekke seg på forum med fancy. Knehøner og knehaner får nok bare ikke. Etter initiativ og svar er det bare å gjøre resten av jobben med tilstrekkelig kvalitet. Men som sagt først av alt kalibrering. Ser du ut som nøkken, og/eller har en personlighet som en brunsnegle, eller er dømmende og småparanoid - handle deretter.

I tillegg til å kvinne og manne seg opp, er det lurt å være ærlig og sannferdig. Det motsatte er så ukledelig gjennomsiktige keiserens nye gevanter. Makter du ikke noe av dette, og ikke er så heldig at motparten gjør jobben for deg, blir det å skli inn i soga som en av de altfor mange "har ikke vært aktiv på lenge". Men bor du by, som teoretisk skal bety utvalg (men merkelig visstnok ikke gjør for begge kjønn) og ikke får det til.. - nei da..

Og du? Har du hånd på noe, vær bevisst på at det er det du vil når du gir det på båten. At det ikke har verdi for deg/dere. Og i mellomtiden vær ikke kretsmester i vingling, og uenighet med deg selv. Det er 1:1-relasjon som gir reell substans i livet, uten at selvtrøstende rasjonalisering kan være substitutt. Og jeg mener jo som kjent sjeldent, så når jeg mener så mener jeg. Resten? Resten er bare staffasje og keiserens gevanter om så det er en batmobil. Hvilket du vet meget godt. Du ja. Uten var du ikke her - drittlei av at ingenting annet skjer enn rør (ikke pt.), men hvor som helst ellers. Kort sagt altså. Meget kort sagt.

Apropos hjerter. Jeg bruker ikke de mer, og har sendt svært få som nå uansett er fjernet. Av de få jeg har fått og har nå, har jeg mailet med de 3/4 jeg ville finne ut av. 'Mailet' som i 2 veis. Looks og samtidig hjerte er et styrkebidrag. Da er tlf. samtalen nær. Problemet er mer at det sjelden er de riktige som sender hjertene. Mail funker dyrkbar mark. Såpass nå at det for fremtiden blir nok mer hovedarena fremfor rekruttering via forum. Imidlertid ingen avsverging!

Men at det uansett plattformleverandør ~99% av totaltiden er sakte-Tv på nivå med "Ekvator minutt for minutt" ja!

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 16:39

Hittil ikke opplevd å ikke få svar fra de som har satt gule hjerter, og de er få. Hun ene jeg husker som satte rødt skrev til meg.

Og sengetøy og dobbelenkeldyne er staffasje. Da er det periferi i tilværelsen og langt fra 'liv'. Så skralt er det ikke engang her ute i periferien. Og nå har jeg tatt av senga, lufter (det er jo fint vær 😳her) og hivd på vask. Takk for påminnelsen om ikke annet 👌

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 17:01

Glemte: Men har opplevd å ikke få svar på Looks- og 'T'-match.

🔹🔸

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 23 sep. 2017 18:38 Privat melding

Har du mye å ta igjen Bling? 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 18:53

5 år i lære må tas igjen i løpet neste 5 om jeg skal komme i mål innen fristen på 10.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 19:24

Jeppjepp.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 19:29

Det blir med kjemiforbehold trolig lære i fjellheimen neste helg. Hardangervidda min venn. Hun skal gå i tights og jeg skal tafse. Såpass har jeg nå fått med meg. Utevarianten, om vi kommer oss ut da.. 😂

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 19:30

Og matteforbehold.. F**ns mulig plage med moter..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 10:46

Hun hadde hatt matte helt til i vår, og tatt den bort på oppfordring fra en med pedopreferanse. Og forsatte med det i stedet for å slutte.

Nå har hun bestemt at den skal på plass igjen. Hun vet det er no funk, og bare arbeid uten, men vil gjerne til helgen likevel. Det blir på 2 mm stubb det da😣. Det er jo minst et partre måneder før dette er i orden som det skal med krus naturell inkl. helst fuskjegg.

Hun har også er litt sinnrikt relasjonsliv mhp. forskjellig forståelse av vennskap med menn. Hun vil gjerne forklare mer. Preliminære forhandlinger har hittil foregått mest på SMS pga barn hjemme. Nå mer regulært over på tlf. fra i kveld.

Litt skeptisk.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 11:00

Pedo preferanse sier seg selv. Arbeid uten er det vi uten pedopreferanse resignert føler, når vi prøver å utøve sex med. Mest sannsynlig fordi vi ikke liker det vi ser barbert personlig. Og fordi underbevisstheten misliker det strekt, og lurer på sin etikk. Men den forteller jo ikke noe til meg. Ev. bare som vag murring.

🔹🔸

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 24 sep. 2017 11:01 Privat melding

Takk for en detaljert beskrivelse blingbling.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 11:17

Dette har du hatt ut av deg før. Les deg opp på egenhånd, eller ta noen fag innen der du jobber.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 11:37

For din egen del, legg det bak deg. Og du ser min skepsis om du leser deg opp.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 12:04

Nei. Jeg skriver mer nå enn før med ett hovedformål. Det motsatte av det andre skriver: Det går an å få det til. Men inkludert du må man følge med i timen. Ellers har jo nettdating ingen hensikt.

Og hun vet, fordi jeg har varslet både tidlig og seint. Seinest nå før og innmellom vi skriver her.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 sep. 2017 16:19

Ja, du kan så si, Hovmester.
Resultatet av å være her på forum for mye: går rundt med sånn rødt bles i panna av å ha "facepalma" seg selv for mange ganger.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 sep. 2017 16:21

Jepp, Des! Kjør "trimmet", karer!

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:24

Varslet i dialogen med henne vel. Hvor tunghørt er mulig?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:25

For skikkelig krus trengs fort 2-3 cm, og hele veien. Dott er ikke matte.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:40

Ikke 'ad'

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:48

Som fra naturens side.🤗

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:51

Ikke 'ad'. Ingen skyping for min del. Ikke daglig, men flere i uken (t)ja.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:00

Det betyr at det er ikke noe mønster. Men trolig mer ja enn nei. Fører ikke logg. Det nå er jo bare fra valgdagen og hit. Litt vanskelig å være kategorisk utfra knappe 14 dager.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:09

Nei, det er ikke påbudt å tro. Skulle tatt seg ut. Men det gjelder begge veier, altså tro på deg også?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:15

Du kjenner deg igjen? Gjør lite slikt her forresten. Dette er jo forklart før. Du må skru på høreapparatet.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:27

Det har jeg også svart på før, i går var det vel. Jeg informerer nøkternt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:59

Du som er så opptatt av usikkerhet er usikker. Jeg er sikker på infoen, men usikker på damen. Det er del av pakken når det er bare 14 dg og udatet. Trolig lengre også. Se nylig opprettet tråd "Easy come, easy go".

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 19:40

Er det her dere har gjemt dere og leker?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 19:44

"Dra på åra" er nødvendigvis ikke "sliten". Gjelder både BMW'n og eieren😁

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 20:01

Tiden vil vise. Takk for at du er her og hjelper til @Des.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 20:41

Tiden vil vise. Takk for at du er her og hjelper til @Des.

Det jeg vurderer er du inne på, og forklarer bra, men ordvalget er ditt. Jeg ville ikke brukt det.

Jeg vurderer den helheten du sier mot listen min av andre som kan passe sosioøkonomisk bedre - blandt annet.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 20:44

*blant? 🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:03

Å? Er da ikke selvvalgt skilt. Det har jo gått over forventning. Det ordner seg nok for oss skal du se.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 sep. 2017 21:38

Trykker ofte feil. Så hender jeg gir hjerter i stedet for å blokkere.
Så derfor pleier jeg å være så vennlig at når jeg får hjerter selv, så sender jeg de en meldinger å påpeker at de har trykket feil og gitt meg et hjerte i stedet for å blokkere meg.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:46

Du leser som du vil, men som vanlig noe fordomsfullt. Og jeg frydet ikke, men sørget heller ikke. Hun var uansett på vei ut derfra. Hun har forresten funnet seg en ny. Uten nettdating.

Og neste helg ver om ja. Men "muligheten" skjønte jeg ikke.

Og kondom er like nytteløst å prøve som manglende matte.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:47

*vet

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:48

Ingen bling i dong.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:53

Du må få ordnet kopiering fra skjermen for Android. Får ikke sett.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 22:05

Det blir forsatt sånn 'preventiv' opplevelse her for oss med Føkksung phone altså.. På tide å miste den ned kanskje? Men jeg gjør jo aldri det..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 22:15

Jeg er jo en fritenker (det er jobben min og kommunen min glad for uten at de helt vil innrømme), og ville bort fra iPhone av den grunn. Men det er litt mindre brukervennlig ja. Så iPhoner vel igjen på neste 🙄

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 sep. 2017 22:21

@my

Jeg er rund som en ball. Det er det eneste som er mykt hos meg.
Hadde du kjent meg så hadde du lurt på hvordan det er mulig å være så kalkulerende, kald og likegyldig uten å være fullstendig psykopatisk seriemorder.

Tror faktisk jeg hadde passet bra som psykopatisk seriemorder. Mest sannsynligvis ville jeg kommet unna med det også. Det er det mest skremmende egentlig.

Så ja.. Best å ikke bli kjent med meg tror jeg. :P

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 25 sep. 2017 15:47

Hun "førerløse lokomotivet" har visstnok litt friskift. Stille på sedvane. Litt motsatt av sedvane altså.

🔹🔸

(kvinne 55 år fra Telemark) ma. 25 sep. 2017 18:18 Privat melding

Har opplevd samme. Mye man ikke forstår. Det klaffer vel en dag... 😂