Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter..

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Østfold) to. 31 aug. 16:24 Privat melding

Man får besøk på profil, og så en gang til, av samme "gjest" og det står igjen et rødt hjerte... ingen melding, dog.. så er det røde hjertet byttet m et gult, leeeenge,og så plutselig rødt igjen.. fremdeles ingen melding .. Og så ble hjertet borte ..😂😂😂 ...begir meg ikke ut på en tolkning 😉

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) to. 31 aug. 16:55 Privat melding

Jeg får bare rødt hjerte av russerbabes. Sender melding: "Hei, hvordan går det, er du hypp på meg?" og så blokkerer jeg. :P

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 31 aug. 17:06 Privat melding

Det berører meg ikke mer, NewPep, enn at jeg synes det er ganske pussig. Og komisk. Og det diskuteres jo stadig , disse hjertene, hva de betyr og skal signalisere . Jeg er tilhenger av meldinger , og har svart både gule og røde hjertet. Men det har stoppet der, fir hjertene er jo ikke interesert,- ikke nysgjerrige engang, selv om det liksom er det de symboliserer. Jeg legger ikke vekt på hjertene ,jeg vil ha kommunikasjon m tekst...- det var en observasjon , og Evt noe å pludre om 😂😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 31 aug. 17:11

Disse hjertene betyr ingenting, spør du meg :) Tror det er mange som planter noen hjerter her og der for å holde oversikt over profiler de har likt. De fleste som setter hjerter skriver jo ikke ... :)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 31 aug. 17:14

Jeg fikk plutselig et hjerte av en jeg var på date med for leeenge siden, men som fikk kalde føtter den gangen. Jeg sendte, etter hjertemottaket, en melding. Den er lest, men det er heeelt stille, sånn meldingsmessig.

Mannfolk! 😎

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 31 aug. 17:15 Privat melding

Man undres, og det er ikke rart. Jeg har fått hjerter her, og blitt markert som favoritt og blitt blunket og flørtet til/med på en annen side, av samme mann, flere menn har gjort det samme. Jeg har sendt den berømmelige Førstemeldingen på begge steder, og ENDA ikke fått svar! Jeg fastholder påstanden min om at MANGE menn bruker disse sidene KUN til å sitte og sikle på damer. Forhold, forpliktelser, forventninger og forelskelse er utopi for veldig, veldig, veldig mange. TAKK til Sukker for blokkeringsknappen!🖤

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 31 aug. 17:18 Privat melding

Akkurat disse hjertene kom fra samne fyr, så snakk om å være vinglepetter tilogmed FØR vi i det hele tatt har "snakket" sammen...😂😂😂🙄

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 31 aug. 17:19 Privat melding

Bra innlegg Descalzo; stemmer mye der👍

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) to. 31 aug. 17:22 Privat melding

Tror nok denne frustrasjonen er begge veier. Jeg tror ikke på en interesse før de sender meg melding. Lar hjertet stå i ett døgn, så sender jeg melding. Får jeg ikke svar da, forsvinner personen i sorteringshelvetet. :P

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 31 aug. 17:23

Får alltid svar fra dem som har satt gult hjerte eller gitt en annen form for oppmerksomhet. På Tinder er det ikke alltid at mætsjene svarer.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 31 aug. 17:24 Privat melding

Hva var det jeg skulle trekke hjem, påstanden om at mange menn har profil KUN for å lete etter eyecandy? Hvorfor det, når jeg opplever det samme, igjen og igjen og igjen, på to datingsider? Oftest er det også ikkebetalende menn, så de får ikke engang lest teksten min, kun sett bildene.

(kvinne 46 år fra Akershus) to. 31 aug. 17:27 Privat melding

Du er svært grinete mann. Gidder jo ikke være her på forum med på grunn av nedlatende tonen din

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 31 aug. 17:39 Privat melding

Kort lunte, hvor fikk du DET fra da?:D

Denne iveren din etter å betrakte og stemple andre har gått helt til hodet på deg, du skyter så langt utenfor skiven at det er helt pinlig å se på.... Psykoanalyser deg selv, før du prøver deg på andre.
DU har selvfølgelig fasiten på hvorfor menn med på profil på to steder, og som bruker alle gratis virkemidler for å fortelle meg at han liker det han ser, IKKE svarer hverken her eller på det andre stedet? Og hvor er dette kaoset du nevner? I ditt hode? Ikke mitt ihvertfall:)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 31 aug. 17:41

New_York:
Hva er det du ikke skjønner? Det er jo veldig enkelt. Egentlig.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 31 aug. 17:42 Privat melding

Ignorer ham, Frøken-A, det tar nok ikke lang tid før han spør om dere skal date:) Vakker kvinne, forresten!:)

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 17:46

Han venter på hjernekirurgen sin han... det var det han sa iallefall. Godt mulig det trengs

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 31 aug. 17:52

Der var høna brått bak pseudonym med noe dritt, ja.

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 31 aug. 17:55

New_York:
Hva bruker du din energi på, da? Og hva bidrar du med?

Jeg bruker forumet til å lufte snodige hendelser i datinguniverset. Forhåpentligvis kommer det fram at jeg gjør dette med en stor porsjon humor og ironi. Det er alt annet enn energitappende for meg, for å si det sånn. Tvert imot.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 17:56

Var jo han selv som sa det da. Nå må du gi deg.

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 31 aug. 18:01

Når jeg leser innlegg her på forumet undrer det meg hvordan brødstykker klarer å skrive. Det er lite mat i en loff. Men det er godt iblant, da. Med reker på. Jeg skyller bort laken.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 31 aug. 18:02 Privat melding

Jeg håper ikke du jobber med det du hevder at du jobber med, New_York, jeg har flere ganger kjent at det, i så fall, bekymrer meg.....

Du stilte ingen spørsmål, du kom med påstand om både at jeg har kort lunte, og et krav om å trekke tilbake det jeg skrev:"Des, du MÅ trekke den påstanden hjem til deg selv". Er det spørsmål, i ditt hode?

For MEG, med MINE ofte gjentatte erfaringer om hvordan mange menn bruker disse markeringsmulighetene kun til nærmest å lage seg et glansbildealbum, er det MIN fasit, og så får DU mene akkurat hva du vil om det.

Og hvem "bruker energi"?.Det ble opprettet en tråd, og jeg svarer, utifra mine erfaringar. Koster meg lite energi, ligger i sofaen med Sting/Fragile på radioen, en pose smågodt i fanget, kaffe i koppen, pledd og myke puter. Nydelige roser fra min søster står på bordet, og latteren til sønnen min triller ut fra rommet hans. Han har funnet sine favoritt youtubere, de gutta DER, DE bruker energi de!:D

Har du planer om å holde deg til trådens tema, N_Y, eller skal du, som ofte ellers, rakke ned på andres måte å betrakte verden på? Speiling, remember?

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 31 aug. 18:12 Privat melding

Jeg er ikke noe mindre ok enn deg ihvertfall. Du må slutte med å bruke dette forumet til å øve deg på å analysere andre, du bommer uansett så ofte at du ikke får brukt "funnene" dine til noe fornuftig (ref bruk av energi).

Si heller noe om Hjertebruk på Sukker, det tråden handler om. Og gjerne noe som ingen har skrevet tidligere, det kunne vært spennende.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 18:18

Jeg har også undret noen gang over det når hjertesendere er innom gang på gang uten å sende melding. Oftest er det jo forde de er uten abn, så da er jo det forklaringa. De venter på en melding for å starte kommunikasjon.
Hva de med abn driver med er ikke godt å vite.

Skjult ID med pseudonym Hovmester to. 31 aug. 18:25

Sant, Rosa. Det er slik småripsene finner meg.

(mann 33 år fra Buskerud) to. 31 aug. 18:29 Privat melding

Bryr meg ikke om disse hjertene. Er man interessert, så tar man kontakt.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 18:33

Hvorfor de skifter fra til 💛 og tilbake til er vel for å markere aktivitet på profilen din vil jeg tro.

Det må da være noen profiler her som kan si noe om hva som er tanken bak det? Det er ganske vanlig å gjøre høres det ut som.

Og istede for at man kanskje mener å komme med en hyggelig gest blir det oppfattet veldig tafatt når det er tyst.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 31 aug. 18:43

Hjerter og null melding interesserer meg midt i ryggen 🙂

(mann 53 år fra Sogn og Fjordane) to. 31 aug. 19:08 Privat melding

Hmm.. hva om røde hjerter egentlig er en ap-velger eller kanskje en fra rødt, som vil kapre deg til å stemme deres parti? ja, kanskje? :P

Skjult ID med pseudonym my to. 31 aug. 19:59

"Vem vet, inte du
Vem vet, inte jag
Vi vet ingenting nu
Vi vet inget idag"

Jeg vet bare at jeg blokkerer alle besøk uten profilbilde, fordi de er kjedelig å se på. Hjerter eller ikke.. samma.

Og så har jeg noen som er innom profilen min nesten hver dag. Tror de prøver å hypnotisere meg.

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 31 aug. 20:00 Privat melding

La nå diskusjonen ligge...

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 31 aug. 20:07

Jeg setter hjerter. Det er to årsaker: en for å markere interesse, men kanskje ikke er i skriveform den uka. Eller noe sånt. En annen er for å gi en heads-up til damer som i profilteksten sin virker å ha noe svak selvtillit. Ikke noe dramatisk i det vel? Det er veldig enkelt, og burde ikke være gjenstand for dypere psykologisk analyse.

(kvinne 38 år fra Akershus) to. 31 aug. 20:57 Privat melding

Så lenge Rosa og vennen hennes har det bra, så har vel ikke vi andre noe med det. Hadde det vært bedre om hun var skamfull og skjulte det?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 21:03

Man må da ha forståelse for andre måter å leve på når man selv ber om forståelse for sin egen oppfatning ikke sant?

Det ene eller det andre er ikke mere riktig eller galt så lenge man er gjør mot andre det man vil andre skal gjøre mot deg tenker jeg.

Fred og kjærlighet

Skjult ID med pseudonym Idefix to. 31 aug. 21:04

Enda en avsporet tråd. Hvorfor kan det ikke være en egen tråd for å snakke om NY/Pepper? Helt håpløst for nye deltagere som poppet inn pga temaet.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 21:08

Når noen endrer rødt hjerte til gult.. er det for å si ifra om at nå er jeg litt grinat for at du ikke tar kontakt, men jeg holder deg allikevel bittelitt varm en stund til?

Skjult ID med pseudonym my to. 31 aug. 21:12

Men asså.. hjerter.
Hvis jeg sender røde og gule hjerter.. tror han at jeg har lest profilteksten hans? Fordi jeg er dame, og er opptatt av mer enn utseende?
Spør, ettersom det synes erfart at damer ofte sier at de får hjerte uten at mannen har lest deres profiltekst. Og det liker de ikke.

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 31 aug. 21:14 Privat melding

Hadde vært morro (nuvel..interessant kanskje) å høre hvordan noen, som eks Writern skriver , bruker hjertene bevisst . Og når det ikke sendes en oppfølgingsmelding.. ønsker man kontakt? For det virker jo ikke sånn 😁😂

(kvinne 52 år fra Østfold) to. 31 aug. 21:15 Privat melding

Du er akkurat like riktig/ feil som andre her pep,- må bare lære dere å korte ned greiene deres litt. 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 31 aug. 21:40

'Oppfølgingsmelding'? Hvorfor? Jeg skrev jo hvorfor jeg setter hjerter, og at jeg ikke nødvendigvis sender noen melding.

Vet ikke om dere har fått det med dere, men til og med Sukker spretter jo av og til opp og oppfordrer til å være generøs med hjerter, uten å oppfordre til noen 'oppfølgingsmelding'.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 21:46

Hjerter er hyggelig det. Superhyggelig faktisk. En grei måte å gi et slags signal på. Det var vel det at trådstarter lurte mere på det med hva man tenkte med å skifte fra ene fargen til den andre for så å ta bort og så hjerte seg på igjen😊

Litt undring rundt det er jo lov å ha.

(mann 46 år fra Aust-Agder) to. 31 aug. 22:58 Privat melding

Kan det være en gratis bruker som håper at du finner ham uten Sukker?
Hvis du ikke er super bruker så kan han jo ikke sende melding. Hjerte aktivitet viser at han ser på profilen din, kan hende han prøver å morse frem epost adressen sin 😉

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 1 sep. 15:40 Privat melding

Interesante samtaler det Rosa.. 😂😂😂

(mann 47 år fra Oslo) fr. 1 sep. 16:25 Privat melding

Hei Rosa
Jeg slette innleggende jeg skrev i går, fordi jeg var usikker på om jeg gikk for langt. Jeg fikk mye kritikk, så på å være på den sikre siden så slettet jeg dem.

Her på forum så føler jeg meg som ”Monica Orderud” noen ganger. Bare jeg åpner munnen, så har jeg en følelse av at: ”Nå kommer det noe dritt igjen”

Det er ikke noe ok for meg heller. Jeg vil ikke være uvenner med noen, men jeg liker å vri på tingene noen ganger. Det er ikke alltid at det er så bra.

PÅ en annen side, så må jeg innrømme at jeg hadde tatt et par øl for mye i går.. Og da blir jeg ubegavet.. så derfor slette jeg.. Og jeg ber om unnskyld hvis jeg ble for drøy Rosa.

(mann 47 år fra Oslo) fr. 1 sep. 16:36 Privat melding

Jo da, jeg ser det Rosa..

Tusen takk da. Ha en god fredag..

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 1 sep. 17:21 Privat melding

Da synes jeg dere skal sende hverandre et 💖 på det! 😘

(mann 47 år fra Oslo) fr. 1 sep. 17:44 Privat melding

Rosa..

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 1 sep. 18:14 Privat melding

Aaaawwww.. Det är kärlek, banne mej! 😍

(mann 47 år fra Oslo) fr. 1 sep. 18:19 Privat melding

Nå skal vi pule.. Vi skal pule så mye at det kommer neseblod.

Har du lett for å svette Rosa?

https://youtu.be/aIXyKmElvv8

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 1 sep. 18:40 Privat melding

@writern eg kjøper at du sender hjerte for å vise interesse,men når eg får hjerter og har event vært innpå og sett noens profil, tilogmed likt den og kanskje også sendt en melding.....og de kommer igjen og igjen på min profil -de er betalende eller ikkje..men ALDRI ser noe..hva er greia? Da blokkerer eg de, eg orker ikkje ha noen sittende på min profil ,bare for det....eg er jo her for en grunn.....for å bli kjent, tyte på forum, kanskje finne en helt å date.....men ha folk som sitter og glor..med og uten hjerter i evigheter, sist eg var her og denne gangen er bare vemmelig.

Egentlig når eg tenker meg om bryr eg meg ikkje hva det betyr at de ikkje tar kontakt -i min bok betyr det sjenert...= altså eg er ikkje intressert i sjenerte menn
ellers er DE ikkje intresserti MEG = hvorfor skal EG gidde å løpe etter noen som ikkje intresert...:) helt tullete å kaste bort verdifull tid :) ler sorry at eg tok den lange konklusjonen her :) kanskje andre kan dra den og

(mann 47 år fra Oslo) fr. 1 sep. 19:00 Privat melding

Fendi
Jeg tenker bare at sinte/frustrerte mennesker er redde.

Vi har jo alle roller vi spiller hver enste dag. Vi har et klesskap med habitter vi tar på oss hele tiden. Vi har kanskje habitter som er sånn:

Den misfornøyde
Den belærende
Den snille
Den slemme
Den omsorgsfulle

Her kan listen fylles ut til det uendelige. Disse draktene tar vi på og av hel tiden.

Noen ganger, så er habittene meningsløse. Og etter min mening så er det meningsløst å ta på seg habitten "den misfornøyde" sett i fra den "belærende" habitten, når du blir furten over den historien du forteller.

Jeg har fått kvise på nesa jeg. Så bare hold kjeften din du.

(mann 44 år fra Akershus) fr. 1 sep. 20:06 Privat melding

Hvis du får et hjerte uavhengig av farge kan det hende at du ville fått den meldingen du savner dersom du hadde sendt et hjerte i retur.

Alt for mange innen nettdating velger å sitte på gjerdet. Gult hjerte betyr at man er nysgjerrig og vil vite mer. Rødt hjerte betyr at man er interessert og ønsker å vite mer.

Hvis hjertet ikke gir respons kan det tolkes som at interessen ikke er gjensidig.

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 1 sep. 20:20

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 1 sep. 20:27

Det er bare en tolkning.

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 lø. 2 sep. 11:10

Jeg setter et gult hjerte for å vise at jeg er nysgjerrig, og er rødt hjerte for å vise at jeg liker. Altså grad av interesse egentlig. Håper på en eller annen form for respons, enten hjerte tilbake, eller en førstemelding.
Når jeg selv sender førstemelding (..og meldinger videre) vil jeg gjerne skrive noe som treffer godt av det jeg finner ut av i profilen, og også noe ektefølt og fra hjertet. Dette er ganske krevende, og man gidder ikke å legge inn så mange ressurser når det er de aller, aller færreste som gidder å svare på meldingen. Jeg stabler opp håpet for hver melding, så derfor er det fint med en eller annen form for "forsikring" at man får respons. At responen er negativ er helt greit, da er det avklart i alle fall.

(kvinne 51 år fra Hordaland) lø. 2 sep. 21:04 Privat melding

@pep eg er ikkje sint eller veldig redd :)
eg bare tenkte høyt.
Håper du er kvitt kvisen :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 2 sep. 21:39

How's that chickenforsikringshit working out for you @Det_er _42..?

du synes altså det er "ganske krevende" å skrive førstemelding, men håper selv på en førstemelding etter å ha klikket en gang med musa...på et hjerte...eller en like-knapp..om du vil. Vel, forstå det den som kan.

Å sette et hjerte for å vise interesse eller for å vise at du er nysgjerrig for så å følge opp og demonstrere nettopp hvor nysgjerrig og interessert du er med ...ingenting....ingen spørsmål, ingen initiativ..en absolutt tyssstnad..

Vel..hvilket signal tror du speaks louder @Det_er_42?
-Et lite og halvhjertet hjerte/bokmerke/like-trykk, eller den helhjertede rungende stillheten som følger? ;)

De menn som ikke kan stå for hva de liker eller hvem de er nysgjerrig på uten en forsikring/sikkerhetsnett, har ingenting på min profil å gjøre iallefall...De kan like gjerne snu i døra.
(for hva mer er det han ikke våger på egen hånd,lism.. er for så vidt intr i å holde hender,men ikke i å "holde en i handa" i ett og alt, liksom.. :P)
Unnvikende chickens uten ryggrad og guts, er en dårlig match uansett og sånn sett, har hjertefunksjonen en misjon, som et ekstra eksklusjon -og sile-verktøy...eller hønsenetting, da.. 😁 🙊

(mann 46 år fra Oslo) lø. 2 sep. 21:55 Privat melding

Gule og røde hjerter fungerer tydeligvis ikke. Sukker burde innføre et nytt hjerte: Det blodrøde, brustne og febrilsk bankende hjertet (herreball, de HAR jo allerede innført GIF-funksjonen, så et animert hjerte som gradvis accelererer før det eksploderer i en kakofoni av lengsel og smerte hvis uteblivende svar burde jo smelte ethvert pigehjerte). Hvis man i tillegg deklamerer et egenkomponert ode til den utvalgte, burde suksessen være sikret. La meg demonstrere:

Din profil mine gustenblå fenger
som et solglimt på grønnkledte enger
så vær nu så snar
og min melding gi svar
før jeg hodet i veggen denger

Alle capslockutbasuneringer om millionærer, filmskuespillere og badboys spares til neste melding.

Håper dette hjalp.

(mann 49 år fra Oslo) lø. 2 sep. 21:56 Privat melding

Gule og rødere hjerter har en funksjon her inne. At noen velger å tolke det anderledes samt latterligjøre de som gir hjerter får de stå for selv. Kanskje de går glipp av mr. Right;)
Blir litt oppgitt av de som konkluderer på vegne av andre her inne.... Blir å fortsette å bruke hjertene slik de er ment på sukker.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 2 sep. 22:04

Tillat meg, Fekt:

Deler senger
Ei vi lenger
Bærer nag
Den dag
Du meg atter trenger

Litt bitter, samtidig håpefull
SUKKER KVINNER ER BARE TULL !
Jeg er en drømmer
Som meg i tømmer
Gi meg for faen et sympatiknull

(mann 46 år fra Oslo) lø. 2 sep. 22:07 Privat melding

Butler:
ALTFOR lakonisk sammenliknet med mine vakre og poetiske kjærlighetsfraser, damer liker ikke sånt. Men du skal ha for sluttpoenget.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 2 sep. 22:11

Jeg er ikke like striglet, sofistikert eller romantisk som deg, Fekt. Jeg er mer en skolesvak badboy damer forbarmer seg over og sympatiserer med. Synes synd på meg, kvinner. Under 40, om jeg får be.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 2 sep. 22:18 Privat melding

Jeg er egentlig 31. Jeg har bare ljugd på med femten år i profilen min for at damene skal tro jeg er noenlunde striglet og sofistikert for alderen. Den romantiske delen ljuger jeg på meg i meldingene, det handler rett og slett om strategisk fordeling av løgnene. Men fortvil ei, Hovmester: Dette lærer du med alderen.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 2 sep. 22:26

Unnskyld meg, men jeg har lest at det lønner seg å være seg selv. Det sies faktisk at ærlighet varer lengst, Fekt. Singeltilværelsen også.

(mann 46 år fra Oslo) lø. 2 sep. 22:37 Privat melding

Nettopp! Jo ærligere du er, jo lenger varer singeltilværelsen. Dette er jo elementærkunnskap, min gosse.

(kvinne 51 år fra Hordaland) lø. 2 sep. 23:18 Privat melding

@sailor, tolke det anderldes?
Eg tolker at noen er intressert eller sjarmert av meg om de sender et hjerte,,,
Men om de etter eg sender hjerte tilbake og eller en melding forsatt sier DE NADA,men fortsetter å sitte på min profil dag etter dag......skal eg gidde kaste vekk tid på å tolke hva han mener ?
Unnskyld men eg har andre ting å gjøre og om du likte meg,men ikkje nok til å snakke med meg så er det ok....men å komme innom daglig er bare merkelig...hvis du liker sånt er vi ikkje helt på samme nivå :) men kanskje du kan forklare meg hvordan det er ment som brukt som sukker tenkte det sku brukes? for å så fall har muligens eg misforstått :) og går egentlig i grunnen helt frivillig glipp av mr right...siden vi allerede på dette nivå har kommunikasjons issues :D

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 sø. 3 sep. 13:21

Jøss, hva er det med seg da @Antonyma? Det er merkelig at du skriver et så langt svar på et innlegg du ikke gidder å lese ordentlig! Traff en nerve kanskje?
Det jeg sier er at det er fint med en eller annen form for respons, sånn at man vet man er inne på noe... Det er frustrerende å sende et forsiktig hei, i form av et hjerte, og så går hun ikke engang inn på profilen min for å sjekke ut. Da er det vel ikke vits i å sende en første melding heller? Da er det jo utbasunert med store bokstaver: IKKE INTERESSERT!! Helt greit det...
Men som svar på spørsmålet ditt: Nei, den strategien fungerer ikke heller 😉
Jeg er HELT enig med @Fendi14, slik oppførsel er ikke greit! Dersom den overnevnt responsen kommer, sender jeg gjerne, og alltid, en ærlig og ektefølt førstemelding. Om svaret da er negativt, er det som sagt en avklaring i alle fall.
Det burde være mulig å oppføre seg som folk, selv om man skjuler seg bak et tastatur. Jeg er i allefall vant til å svare på en hilsen, selv om avsender, som jeg, ser ut som et takras, og har personlighet som en brunsnegle.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 3 sep. 14:00

Eg kan lese, og forstå eg @deter42.

Var det uklart om eg hadde skjønt hva du mente, altså?

Eg siterte dine egne ord, og ga deg en tilbakemelding på hvordan det handlings -og tankemønsteret kan (!) oppfattes.

Det er opp til deg å ignorere det eller ta det til etterretning.
Eg kan dog forsikre at eg ikke er alene kvinne om å tenke slik.. just saying.

Ser ikke noe oppklarende eller nytt i ditt andre innlegg.
Du gjentar og utbroderer bare deg selv.

Eg mener det samme som eg gjorde eg også.
Det er ikke det samme som å ikke forstå deg.
Eg liker bare ikke menn, (eller og folk generelt egentlig, som er slik) som er for guarded..og som helst vil ha ting servert/ the easy way.

Eg gjentar: eg forstår, men eg synes uansett det er feigt, unnvikende og umodent.
Det er menneskelig det, altså.

Ps:
Du virker litt overrasket og provosert over tilbakemeldingen, og det mistenkte eg for så vidt, men her kan du få enda en heads up, det er egentlig objektivt sett overraskende og for mange turn off i seg selv...at du blir overrasket eller irritert, altså.
(Har du virkelig aldri reflektert over hva kvinner kan tolke metoden din som,altså?? -eller har du havnet ned på kun et svar, det du ville ha, nemlig ditt eget? 😏
Ja, ja..menneh..når det kommer til alle andre greier, såå ser du sikkert ting fra flere sider, sant?? 😁😉)

Det første spørsmålet mitt var for øvrig et retorisk spørsmål. Selvsagt virker det ikke..
And you're welcome.
Tøff løv&pis
A

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 sø. 3 sep. 14:19

Jeg sier takk for rådet @Antonyma, det er verdifullt å få tips fra den "andre siden". Likevel leter jeg videre på min måte, så får du lete på din. Skal ikke se bort i fra at DU har bedre suksess! At mange kvinner tolker metoden min slik du gjør, får være mitt problem. Jeg foretrekker altså enn viss form for bekreftelse. At det er turn off, får så være. Tror likevel det ikke er er det største problemet mitt (ref. personlighet som en brunsnegle 😂)

Skjult ID med pseudonym my sø. 3 sep. 14:40

The answer to life, the universe and everything.

Brunsnegle tror jeg ikke på.

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 sø. 3 sep. 16:12

@my 😉

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 3 sep. 16:21

Jeg lurer på en ting... Mottar mannfolkene her ofte hjerter fra damer her? Er det sånn at damer også sender hjerte først, for å lodde interessen? (slik som det_er_42 sier at han bruker det)
Og dersom de får et i retur, sender de så melding?

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 3 sep. 16:30 Privat melding

Har sendt hjerter og meldinger i retur, også, uten så mye et punktum tilbake.. nuvel, igjen 😊

Skjult ID med pseudonym Mocca fr. 8 sep. 11:47

Jeg opplever også dette med " hjerte lek" noe som jeg synes er meningsløst når de ikke sender melding og ikke svarer tilbake når jeg tar kontakt.
Jeg er ikke med på en slik " lek"
Jeg er her på Sukker og prøver " lykken"
Så ikke vet jeg hva mange menn mener med sette et rødt eller gult hjerte og gjentatte ganger er inne på profilen min.

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 8 sep. 13:18 Privat melding

Mocca,- Da er nok teorien om huskelapp for å finne igjen , for det var godt å se på, ganske nærliggend 😉

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 8 sep. 13:29 Privat melding

Og nettopp derfor bør blokkering=ønsker IKKE å finne igjen, for det var ikke noe godt å se på, også aksepteres.....

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 8 sep. 13:30

Ja, mange gule hjerter, Loné. Røde hjerter er forbeholdt utenlandske kvinner, tydeligvis.

Skjult ID med pseudonym Nasher fr. 8 sep. 13:56

Ja, folk er usikker - og ting kan skje veldig raskt på et dating side.

(kvinne 51 år fra Hordaland) fr. 8 sep. 16:06 Privat melding

eg har mottatt og sendt BÅDE gule og røde hjerter.....har ingenting i mot noen av dem-syns det er hyggelig. Er den litt merkelig kommmunikasjonen som følger etterpå som er issuet mitt..altså enten manglende kommunikasjone men sitting på gjerde ( les på min profil ) og eller frekke folk som ikkje tar et nei for et nei. At man ikkje liker meg tilbake er helt akseptert og respektert.sånn må man forvente, va mange tusen her inne kan jo ikkje ALLE like en.....:)