Alle innlegg Sukkerforum

Hjerter..

Vis siste innlegg
(kvinne 53 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 16:24 Privat melding

Man får besøk på profil, og så en gang til, av samme "gjest" og det står igjen et rødt hjerte... ingen melding, dog.. så er det røde hjertet byttet m et gult, leeeenge,og så plutselig rødt igjen.. fremdeles ingen melding .. Og så ble hjertet borte ..😂😂😂 ...begir meg ikke ut på en tolkning 😉

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 31 aug. 2017 16:55 Privat melding

Jeg får bare rødt hjerte av russerbabes. Sender melding: "Hei, hvordan går det, er du hypp på meg?" og så blokkerer jeg. :P

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 17:06 Privat melding

Det berører meg ikke mer, NewPep, enn at jeg synes det er ganske pussig. Og komisk. Og det diskuteres jo stadig , disse hjertene, hva de betyr og skal signalisere . Jeg er tilhenger av meldinger , og har svart både gule og røde hjertet. Men det har stoppet der, fir hjertene er jo ikke interesert,- ikke nysgjerrige engang, selv om det liksom er det de symboliserer. Jeg legger ikke vekt på hjertene ,jeg vil ha kommunikasjon m tekst...- det var en observasjon , og Evt noe å pludre om 😂😂😂😂

Skjult ID med pseudonym Hoppetussa to. 31 aug. 2017 17:11

Disse hjertene betyr ingenting, spør du meg :) Tror det er mange som planter noen hjerter her og der for å holde oversikt over profiler de har likt. De fleste som setter hjerter skriver jo ikke ... :)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 31 aug. 2017 17:14

Jeg fikk plutselig et hjerte av en jeg var på date med for leeenge siden, men som fikk kalde føtter den gangen. Jeg sendte, etter hjertemottaket, en melding. Den er lest, men det er heeelt stille, sånn meldingsmessig.

Mannfolk! 😎

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 31 aug. 2017 17:15 Privat melding

Man undres, og det er ikke rart. Jeg har fått hjerter her, og blitt markert som favoritt og blitt blunket og flørtet til/med på en annen side, av samme mann, flere menn har gjort det samme. Jeg har sendt den berømmelige Førstemeldingen på begge steder, og ENDA ikke fått svar! Jeg fastholder påstanden min om at MANGE menn bruker disse sidene KUN til å sitte og sikle på damer. Forhold, forpliktelser, forventninger og forelskelse er utopi for veldig, veldig, veldig mange. TAKK til Sukker for blokkeringsknappen!🖤

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 17:18 Privat melding

Akkurat disse hjertene kom fra samne fyr, så snakk om å være vinglepetter tilogmed FØR vi i det hele tatt har "snakket" sammen...😂😂😂🙄

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 31 aug. 2017 17:22 Privat melding

Tror nok denne frustrasjonen er begge veier. Jeg tror ikke på en interesse før de sender meg melding. Lar hjertet stå i ett døgn, så sender jeg melding. Får jeg ikke svar da, forsvinner personen i sorteringshelvetet. :P

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 31 aug. 2017 17:24 Privat melding

Hva var det jeg skulle trekke hjem, påstanden om at mange menn har profil KUN for å lete etter eyecandy? Hvorfor det, når jeg opplever det samme, igjen og igjen og igjen, på to datingsider? Oftest er det også ikkebetalende menn, så de får ikke engang lest teksten min, kun sett bildene.

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 31 aug. 2017 17:39 Privat melding

Kort lunte, hvor fikk du DET fra da?:D

Denne iveren din etter å betrakte og stemple andre har gått helt til hodet på deg, du skyter så langt utenfor skiven at det er helt pinlig å se på.... Psykoanalyser deg selv, før du prøver deg på andre.
DU har selvfølgelig fasiten på hvorfor menn med på profil på to steder, og som bruker alle gratis virkemidler for å fortelle meg at han liker det han ser, IKKE svarer hverken her eller på det andre stedet? Og hvor er dette kaoset du nevner? I ditt hode? Ikke mitt ihvertfall:)

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 31 aug. 2017 17:41

New_York:
Hva er det du ikke skjønner? Det er jo veldig enkelt. Egentlig.

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 31 aug. 2017 17:42 Privat melding

Ignorer ham, Frøken-A, det tar nok ikke lang tid før han spør om dere skal date:) Vakker kvinne, forresten!:)

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 2017 17:46

Han venter på hjernekirurgen sin han... det var det han sa iallefall. Godt mulig det trengs

Skjult ID med pseudonym Vårsol to. 31 aug. 2017 17:55

New_York:
Hva bruker du din energi på, da? Og hva bidrar du med?

Jeg bruker forumet til å lufte snodige hendelser i datinguniverset. Forhåpentligvis kommer det fram at jeg gjør dette med en stor porsjon humor og ironi. Det er alt annet enn energitappende for meg, for å si det sånn. Tvert imot.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 2017 17:56

Var jo han selv som sa det da. Nå må du gi deg.

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 31 aug. 2017 18:02 Privat melding

Jeg håper ikke du jobber med det du hevder at du jobber med, New_York, jeg har flere ganger kjent at det, i så fall, bekymrer meg.....

Du stilte ingen spørsmål, du kom med påstand om både at jeg har kort lunte, og et krav om å trekke tilbake det jeg skrev:"Des, du MÅ trekke den påstanden hjem til deg selv". Er det spørsmål, i ditt hode?

For MEG, med MINE ofte gjentatte erfaringer om hvordan mange menn bruker disse markeringsmulighetene kun til nærmest å lage seg et glansbildealbum, er det MIN fasit, og så får DU mene akkurat hva du vil om det.

Og hvem "bruker energi"?.Det ble opprettet en tråd, og jeg svarer, utifra mine erfaringar. Koster meg lite energi, ligger i sofaen med Sting/Fragile på radioen, en pose smågodt i fanget, kaffe i koppen, pledd og myke puter. Nydelige roser fra min søster står på bordet, og latteren til sønnen min triller ut fra rommet hans. Han har funnet sine favoritt youtubere, de gutta DER, DE bruker energi de!:D

Har du planer om å holde deg til trådens tema, N_Y, eller skal du, som ofte ellers, rakke ned på andres måte å betrakte verden på? Speiling, remember?

(kvinne 48 år fra Akershus) to. 31 aug. 2017 18:12 Privat melding

Jeg er ikke noe mindre ok enn deg ihvertfall. Du må slutte med å bruke dette forumet til å øve deg på å analysere andre, du bommer uansett så ofte at du ikke får brukt "funnene" dine til noe fornuftig (ref bruk av energi).

Si heller noe om Hjertebruk på Sukker, det tråden handler om. Og gjerne noe som ingen har skrevet tidligere, det kunne vært spennende.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 2017 18:18

Jeg har også undret noen gang over det når hjertesendere er innom gang på gang uten å sende melding. Oftest er det jo forde de er uten abn, så da er jo det forklaringa. De venter på en melding for å starte kommunikasjon.
Hva de med abn driver med er ikke godt å vite.

(mann 34 år fra Buskerud) to. 31 aug. 2017 18:29 Privat melding

Bryr meg ikke om disse hjertene. Er man interessert, så tar man kontakt.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 2017 18:33

Hvorfor de skifter fra ❤️ til 💛 og tilbake til ❤️ er vel for å markere aktivitet på profilen din vil jeg tro.

Det må da være noen profiler her som kan si noe om hva som er tanken bak det? Det er ganske vanlig å gjøre høres det ut som.

Og istede for at man kanskje mener å komme med en hyggelig gest blir det oppfattet veldig tafatt når det er tyst.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 31 aug. 2017 18:43

Hjerter og null melding interesserer meg midt i ryggen 🙂

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) to. 31 aug. 2017 19:08 Privat melding

Hmm.. hva om røde hjerter egentlig er en ap-velger eller kanskje en fra rødt, som vil kapre deg til å stemme deres parti? ja, kanskje? :P

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 31 aug. 2017 20:07

Jeg setter hjerter. Det er to årsaker: en for å markere interesse, men kanskje ikke er i skriveform den uka. Eller noe sånt. En annen er for å gi en heads-up til damer som i profilteksten sin virker å ha noe svak selvtillit. Ikke noe dramatisk i det vel? Det er veldig enkelt, og burde ikke være gjenstand for dypere psykologisk analyse.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 2017 21:03

Man må da ha forståelse for andre måter å leve på når man selv ber om forståelse for sin egen oppfatning ikke sant?

Det ene eller det andre er ikke mere riktig eller galt så lenge man er gjør mot andre det man vil andre skal gjøre mot deg tenker jeg.

Fred og kjærlighet ✌️❤️

Skjult ID med pseudonym Idefix to. 31 aug. 2017 21:04

Enda en avsporet tråd. Hvorfor kan det ikke være en egen tråd for å snakke om NY/Pepper? Helt håpløst for nye deltagere som poppet inn pga temaet.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 2017 21:08

Når noen endrer rødt hjerte til gult.. er det for å si ifra om at nå er jeg litt grinat for at du ikke tar kontakt, men jeg holder deg allikevel bittelitt varm en stund til?

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 21:14 Privat melding

Hadde vært morro (nuvel..interessant kanskje) å høre hvordan noen, som eks Writern skriver , bruker hjertene bevisst . Og når det ikke sendes en oppfølgingsmelding.. ønsker man kontakt? For det virker jo ikke sånn 😁😂

(kvinne 53 år fra Østfold) to. 31 aug. 2017 21:15 Privat melding

Du er akkurat like riktig/ feil som andre her pep,- må bare lære dere å korte ned greiene deres litt. 😉

Skjult ID med pseudonym Writern_67 to. 31 aug. 2017 21:40

'Oppfølgingsmelding'? Hvorfor? Jeg skrev jo hvorfor jeg setter hjerter, og at jeg ikke nødvendigvis sender noen melding.

Vet ikke om dere har fått det med dere, men til og med Sukker spretter jo av og til opp og oppfordrer til å være generøs med hjerter, uten å oppfordre til noen 'oppfølgingsmelding'.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 31 aug. 2017 21:46

Hjerter er hyggelig det. Superhyggelig faktisk. En grei måte å gi et slags signal på. Det var vel det at trådstarter lurte mere på det med hva man tenkte med å skifte fra ene fargen til den andre for så å ta bort og så hjerte seg på igjen😊

Litt undring rundt det er jo lov å ha.

(mann 47 år fra Aust-Agder) to. 31 aug. 2017 22:58 Privat melding

Kan det være en gratis bruker som håper at du finner ham uten Sukker?
Hvis du ikke er super bruker så kan han jo ikke sende melding. Hjerte aktivitet viser at han ser på profilen din, kan hende han prøver å morse frem epost adressen sin 😉

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 1 sep. 2017 15:40 Privat melding

Interesante samtaler det Rosa.. 😂😂😂

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 1 sep. 2017 17:21 Privat melding

Da synes jeg dere skal sende hverandre et 💖 på det! 😘

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 1 sep. 2017 18:14 Privat melding

Aaaawwww.. Det är kärlek, banne mej! 😍

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 1 sep. 2017 18:40 Privat melding

@writern eg kjøper at du sender hjerte for å vise interesse,men når eg får hjerter og har event vært innpå og sett noens profil, tilogmed likt den og kanskje også sendt en melding.....og de kommer igjen og igjen på min profil -de er betalende eller ikkje..men ALDRI ser noe..hva er greia? Da blokkerer eg de, eg orker ikkje ha noen sittende på min profil ,bare for det....eg er jo her for en grunn.....for å bli kjent, tyte på forum, kanskje finne en helt å date.....men ha folk som sitter og glor..med og uten hjerter i evigheter, sist eg var her og denne gangen er bare vemmelig.

Egentlig når eg tenker meg om bryr eg meg ikkje hva det betyr at de ikkje tar kontakt -i min bok betyr det sjenert...= altså eg er ikkje intressert i sjenerte menn
ellers er DE ikkje intresserti MEG = hvorfor skal EG gidde å løpe etter noen som ikkje intresert...:) helt tullete å kaste bort verdifull tid :) ler sorry at eg tok den lange konklusjonen her :) kanskje andre kan dra den og

(mann 45 år fra Vest-Agder) fr. 1 sep. 2017 20:06 Privat melding

Hvis du får et hjerte uavhengig av farge kan det hende at du ville fått den meldingen du savner dersom du hadde sendt et hjerte i retur.

Alt for mange innen nettdating velger å sitte på gjerdet. Gult hjerte betyr at man er nysgjerrig og vil vite mer. Rødt hjerte betyr at man er interessert og ønsker å vite mer.

Hvis hjertet ikke gir respons kan det tolkes som at interessen ikke er gjensidig.

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 lø. 2 sep. 2017 11:10

Jeg setter et gult hjerte for å vise at jeg er nysgjerrig, og er rødt hjerte for å vise at jeg liker. Altså grad av interesse egentlig. Håper på en eller annen form for respons, enten hjerte tilbake, eller en førstemelding.
Når jeg selv sender førstemelding (..og meldinger videre) vil jeg gjerne skrive noe som treffer godt av det jeg finner ut av i profilen, og også noe ektefølt og fra hjertet. Dette er ganske krevende, og man gidder ikke å legge inn så mange ressurser når det er de aller, aller færreste som gidder å svare på meldingen. Jeg stabler opp håpet for hver melding, så derfor er det fint med en eller annen form for "forsikring" at man får respons. At responen er negativ er helt greit, da er det avklart i alle fall.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 2 sep. 2017 21:04 Privat melding

@pep eg er ikkje sint eller veldig redd :)
eg bare tenkte høyt.
Håper du er kvitt kvisen :)

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 2 sep. 2017 21:39

How's that chickenforsikringshit working out for you @Det_er _42..?

du synes altså det er "ganske krevende" å skrive førstemelding, men håper selv på en førstemelding etter å ha klikket en gang med musa...på et hjerte...eller en like-knapp..om du vil. Vel, forstå det den som kan.

Å sette et hjerte for å vise interesse eller for å vise at du er nysgjerrig for så å følge opp og demonstrere nettopp hvor nysgjerrig og interessert du er med ...ingenting....ingen spørsmål, ingen initiativ..en absolutt tyssstnad..

Vel..hvilket signal tror du speaks louder @Det_er_42?
-Et lite og halvhjertet hjerte/bokmerke/like-trykk, eller den helhjertede rungende stillheten som følger? ;)

De menn som ikke kan stå for hva de liker eller hvem de er nysgjerrig på uten en forsikring/sikkerhetsnett, har ingenting på min profil å gjøre iallefall...De kan like gjerne snu i døra.
(for hva mer er det han ikke våger på egen hånd,lism.. er for så vidt intr i å holde hender,men ikke i å "holde en i handa" i ett og alt, liksom.. :P)
Unnvikende chickens uten ryggrad og guts, er en dårlig match uansett og sånn sett, har hjertefunksjonen en misjon, som et ekstra eksklusjon -og sile-verktøy...eller hønsenetting, da.. 😁 🙊

(mann 47 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 21:55 Privat melding

Gule og røde hjerter fungerer tydeligvis ikke. Sukker burde innføre et nytt hjerte: Det blodrøde, brustne og febrilsk bankende hjertet (herreball, de HAR jo allerede innført GIF-funksjonen, så et animert hjerte som gradvis accelererer før det eksploderer i en kakofoni av lengsel og smerte hvis uteblivende svar burde jo smelte ethvert pigehjerte). Hvis man i tillegg deklamerer et egenkomponert ode til den utvalgte, burde suksessen være sikret. La meg demonstrere:

Din profil mine gustenblå fenger
som et solglimt på grønnkledte enger
så vær nu så snar
og min melding gi svar
før jeg hodet i veggen denger

Alle capslockutbasuneringer om millionærer, filmskuespillere og badboys spares til neste melding.

Håper dette hjalp.

(mann 50 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 21:56 Privat melding

Gule og rødere hjerter har en funksjon her inne. At noen velger å tolke det anderledes samt latterligjøre de som gir hjerter får de stå for selv. Kanskje de går glipp av mr. Right;)
Blir litt oppgitt av de som konkluderer på vegne av andre her inne.... Blir å fortsette å bruke hjertene slik de er ment på sukker.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 22:07 Privat melding

Butler:
ALTFOR lakonisk sammenliknet med mine vakre og poetiske kjærlighetsfraser, damer liker ikke sånt. Men du skal ha for sluttpoenget.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 22:18 Privat melding

Jeg er egentlig 31. Jeg har bare ljugd på med femten år i profilen min for at damene skal tro jeg er noenlunde striglet og sofistikert for alderen. Den romantiske delen ljuger jeg på meg i meldingene, det handler rett og slett om strategisk fordeling av løgnene. Men fortvil ei, Hovmester: Dette lærer du med alderen.

(mann 47 år fra Oslo) lø. 2 sep. 2017 22:37 Privat melding

Nettopp! Jo ærligere du er, jo lenger varer singeltilværelsen. Dette er jo elementærkunnskap, min gosse.

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 2 sep. 2017 23:18 Privat melding

@sailor, tolke det anderldes?
Eg tolker at noen er intressert eller sjarmert av meg om de sender et hjerte,,,
Men om de etter eg sender hjerte tilbake og eller en melding forsatt sier DE NADA,men fortsetter å sitte på min profil dag etter dag......skal eg gidde kaste vekk tid på å tolke hva han mener ?
Unnskyld men eg har andre ting å gjøre og om du likte meg,men ikkje nok til å snakke med meg så er det ok....men å komme innom daglig er bare merkelig...hvis du liker sånt er vi ikkje helt på samme nivå :) men kanskje du kan forklare meg hvordan det er ment som brukt som sukker tenkte det sku brukes? for å så fall har muligens eg misforstått :) og går egentlig i grunnen helt frivillig glipp av mr right...siden vi allerede på dette nivå har kommunikasjons issues :D

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 sø. 3 sep. 2017 13:21

Jøss, hva er det med seg da @Antonyma? Det er merkelig at du skriver et så langt svar på et innlegg du ikke gidder å lese ordentlig! Traff en nerve kanskje?
Det jeg sier er at det er fint med en eller annen form for respons, sånn at man vet man er inne på noe... Det er frustrerende å sende et forsiktig hei, i form av et hjerte, og så går hun ikke engang inn på profilen min for å sjekke ut. Da er det vel ikke vits i å sende en første melding heller? Da er det jo utbasunert med store bokstaver: IKKE INTERESSERT!! Helt greit det...
Men som svar på spørsmålet ditt: Nei, den strategien fungerer ikke heller 😉
Jeg er HELT enig med @Fendi14, slik oppførsel er ikke greit! Dersom den overnevnt responsen kommer, sender jeg gjerne, og alltid, en ærlig og ektefølt førstemelding. Om svaret da er negativt, er det som sagt en avklaring i alle fall.
Det burde være mulig å oppføre seg som folk, selv om man skjuler seg bak et tastatur. Jeg er i allefall vant til å svare på en hilsen, selv om avsender, som jeg, ser ut som et takras, og har personlighet som en brunsnegle.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 3 sep. 2017 14:00

Eg kan lese, og forstå eg @deter42.

Var det uklart om eg hadde skjønt hva du mente, altså?

Eg siterte dine egne ord, og ga deg en tilbakemelding på hvordan det handlings -og tankemønsteret kan (!) oppfattes.

Det er opp til deg å ignorere det eller ta det til etterretning.
Eg kan dog forsikre at eg ikke er alene kvinne om å tenke slik.. just saying.

Ser ikke noe oppklarende eller nytt i ditt andre innlegg.
Du gjentar og utbroderer bare deg selv.

Eg mener det samme som eg gjorde eg også.
Det er ikke det samme som å ikke forstå deg.
Eg liker bare ikke menn, (eller og folk generelt egentlig, som er slik) som er for guarded..og som helst vil ha ting servert/ the easy way.

Eg gjentar: eg forstår, men eg synes uansett det er feigt, unnvikende og umodent.
Det er menneskelig det, altså.
✌️
Ps:
Du virker litt overrasket og provosert over tilbakemeldingen, og det mistenkte eg for så vidt, men her kan du få enda en heads up, det er egentlig objektivt sett overraskende og for mange turn off i seg selv...at du blir overrasket eller irritert, altså.
(Har du virkelig aldri reflektert over hva kvinner kan tolke metoden din som,altså?? -eller har du havnet ned på kun et svar, det du ville ha, nemlig ditt eget? 😏
Ja, ja..menneh..når det kommer til alle andre greier, såå ser du sikkert ting fra flere sider, sant?? 😁😉)

Det første spørsmålet mitt var for øvrig et retorisk spørsmål. Selvsagt virker det ikke..
And you're welcome.
Tøff løv&pis
A

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 sø. 3 sep. 2017 14:19

Jeg sier takk for rådet @Antonyma, det er verdifullt å få tips fra den "andre siden". Likevel leter jeg videre på min måte, så får du lete på din. Skal ikke se bort i fra at DU har bedre suksess! At mange kvinner tolker metoden min slik du gjør, får være mitt problem. Jeg foretrekker altså enn viss form for bekreftelse. At det er turn off, får så være. Tror likevel det ikke er er det største problemet mitt (ref. personlighet som en brunsnegle 😂)

Skjult ID med pseudonym Det_er_42 sø. 3 sep. 2017 16:12

❤️ @my 😉

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 3 sep. 2017 16:21

Jeg lurer på en ting... Mottar mannfolkene her ofte hjerter fra damer her? Er det sånn at damer også sender hjerte først, for å lodde interessen? (slik som det_er_42 sier at han bruker det)
Og dersom de får et i retur, sender de så melding?

(kvinne 53 år fra Østfold) sø. 3 sep. 2017 16:30 Privat melding

Har sendt hjerter og meldinger i retur, også, uten så mye et punktum tilbake.. nuvel, igjen 😊

Skjult ID med pseudonym Mocca fr. 8 sep. 2017 11:47

Jeg opplever også dette med " hjerte lek" noe som jeg synes er meningsløst når de ikke sender melding og ikke svarer tilbake når jeg tar kontakt.
Jeg er ikke med på en slik " lek"
Jeg er her på Sukker og prøver " lykken"
Så ikke vet jeg hva mange menn mener med sette et rødt eller gult hjerte og gjentatte ganger er inne på profilen min.

(kvinne 53 år fra Østfold) fr. 8 sep. 2017 13:18 Privat melding

Mocca,- Da er nok teorien om huskelapp for å finne igjen , for det var godt å se på, ganske nærliggend 😉

(kvinne 48 år fra Akershus) fr. 8 sep. 2017 13:29 Privat melding

Og nettopp derfor bør blokkering=ønsker IKKE å finne igjen, for det var ikke noe godt å se på, også aksepteres.....

Skjult ID med pseudonym Nasher fr. 8 sep. 2017 13:56

Ja, folk er usikker - og ting kan skje veldig raskt på et dating side.

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 8 sep. 2017 16:06 Privat melding

eg har mottatt og sendt BÅDE gule og røde hjerter.....har ingenting i mot noen av dem-syns det er hyggelig. Er den litt merkelig kommmunikasjonen som følger etterpå som er issuet mitt..altså enten manglende kommunikasjone men sitting på gjerde ( les på min profil ) og eller frekke folk som ikkje tar et nei for et nei. At man ikkje liker meg tilbake er helt akseptert og respektert.sånn må man forvente, va mange tusen her inne kan jo ikkje ALLE like en.....:)

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 14:30

Første betingelser for nettdating er å være kalibrert, samt å tørre å maile initiativ. Ikke pingle med hjerter, og kjekke seg på forum med fancy. Knehøner og knehaner får nok bare ikke. Etter initiativ og svar er det bare å gjøre resten av jobben med tilstrekkelig kvalitet. Men som sagt først av alt kalibrering. Ser du ut som nøkken, og/eller har en personlighet som en brunsnegle, eller er dømmende og småparanoid - handle deretter.

I tillegg til å kvinne og manne seg opp, er det lurt å være ærlig og sannferdig. Det motsatte er så ukledelig gjennomsiktige keiserens nye gevanter. Makter du ikke noe av dette, og ikke er så heldig at motparten gjør jobben for deg, blir det å skli inn i soga som en av de altfor mange "har ikke vært aktiv på lenge". Men bor du by, som teoretisk skal bety utvalg (men merkelig visstnok ikke gjør for begge kjønn) og ikke får det til.. - nei da..

Og du? Har du hånd på noe, vær bevisst på at det er det du vil når du gir det på båten. At det ikke har verdi for deg/dere. Og i mellomtiden vær ikke kretsmester i vingling, og uenighet med deg selv. Det er 1:1-relasjon som gir reell substans i livet, uten at selvtrøstende rasjonalisering kan være substitutt. Og jeg mener jo som kjent sjeldent, så når jeg mener så mener jeg. Resten? Resten er bare staffasje og keiserens gevanter om så det er en batmobil. Hvilket du vet meget godt. Du ja. Uten var du ikke her - drittlei av at ingenting annet skjer enn rør (ikke pt.), men hvor som helst ellers. Kort sagt altså. Meget kort sagt.

Apropos hjerter. Jeg bruker ikke de mer, og har sendt svært få som nå uansett er fjernet. Av de få jeg har fått og har nå, har jeg mailet med de 3/4 jeg ville finne ut av. 'Mailet' som i 2 veis. Looks og samtidig hjerte er et styrkebidrag. Da er tlf. samtalen nær. Problemet er mer at det sjelden er de riktige som sender hjertene. Mail funker dyrkbar mark. Såpass nå at det for fremtiden blir nok mer hovedarena fremfor rekruttering via forum. Imidlertid ingen avsverging!

Men at det uansett plattformleverandør ~99% av totaltiden er sakte-Tv på nivå med "Ekvator minutt for minutt" ja!

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 16:39

Hittil ikke opplevd å ikke få svar fra de som har satt gule hjerter, og de er få. Hun ene jeg husker som satte rødt skrev til meg.

Og sengetøy og dobbelenkeldyne er staffasje. Da er det periferi i tilværelsen og langt fra 'liv'. Så skralt er det ikke engang her ute i periferien. Og nå har jeg tatt av senga, lufter (det er jo fint vær 😳her) og hivd på vask. Takk for påminnelsen om ikke annet 👌

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 17:01

Glemte: Men har opplevd å ikke få svar på Looks- og 'T'-match.

🔹🔸

(kvinne 53 år fra Østfold) lø. 23 sep. 2017 18:38 Privat melding

Har du mye å ta igjen Bling? 😉

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 18:53

5 år i lære må tas igjen i løpet neste 5 om jeg skal komme i mål innen fristen på 10.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) lø. 23 sep. 2017 19:21 Privat melding

Det der virker sårt, Pantera..... Nok en gang kommer dette med folkeskikk opp. Det er vel ikke opp til avsender å avgjøre om meldingen som blir sendt, er hyggelig. Skal mottager lyve da, og takke for noe h*n ikke syntes var hyggelig, bare for å please en vilt fremmed. Er DET folkeskikk da, å lyve sånn? Hvis jeg sier at ca 80% av avsenderne er utenfor alderssøk, geografisk søk, røyker, er separert (alle har godt av å vente et år, nullstille seg, tenke på ny hverdag, barna etc) mm, hvorfor skal jeg gidde å svare de? For å booste selvtilliten deres? Den bør være intakt FØR man signer opp her...

Jeg skriver vel i stor grad 'mange'menn, prøver å passe meg for å skrive 'alle', siden jeg ikke vet hva alle gjør. Men, når du skriver 'dere kvinner', så er det DU som 'børster alle under samme kam', som du kaller det. Senk lista hvis du ikke får svar da vel....

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 19:24

Jeppjepp.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 19:29

Det blir med kjemiforbehold trolig lære i fjellheimen neste helg. Hardangervidda min venn. Hun skal gå i tights og jeg skal tafse. Såpass har jeg nå fått med meg. Utevarianten, om vi kommer oss ut da.. 😂

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling lø. 23 sep. 2017 19:30

Og matteforbehold.. F**ns mulig plage med moter..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 10:46

Hun hadde hatt matte helt til i vår, og tatt den bort på oppfordring fra en med pedopreferanse. Og forsatte med det i stedet for å slutte.

Nå har hun bestemt at den skal på plass igjen. Hun vet det er no funk, og bare arbeid uten, men vil gjerne til helgen likevel. Det blir på 2 mm stubb det da😣. Det er jo minst et partre måneder før dette er i orden som det skal med krus naturell inkl. helst fuskjegg.

Hun har også er litt sinnrikt relasjonsliv mhp. forskjellig forståelse av vennskap med menn. Hun vil gjerne forklare mer. Preliminære forhandlinger har hittil foregått mest på SMS pga barn hjemme. Nå mer regulært over på tlf. fra i kveld.

Litt skeptisk.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 10:53 Privat melding

Hva er pedopreferanse, be-be?
Og hva er "bare arbeid uten"?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 11:00

Pedo preferanse sier seg selv. Arbeid uten er det vi uten pedopreferanse resignert føler, når vi prøver å utøve sex med. Mest sannsynlig fordi vi ikke liker det vi ser barbert personlig. Og fordi underbevisstheten misliker det strekt, og lurer på sin etikk. Men den forteller jo ikke noe til meg. Ev. bare som vag murring.

🔹🔸

(kvinne 50 år fra Oppland) sø. 24 sep. 2017 11:01 Privat melding

Takk for en detaljert beskrivelse blingbling.

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 11:07 Privat melding

Nei. Vet du hvem det sier mest om? Deg! At du ser likheter mellom et barbert/voksent underliv og et barns, sier ALT om deg, og ingenting om de som velger å være barbert/vokset og de som liker at partneren er det. Du bør gå og vaske tankene dine i noe etsende, for det der er søren ikke sunt! Jeg har ikke pedopreferanser selv om jeg ikke har noe imot at mannen barberer seg. Og, pedofile tenner ikke på barn pga mangelen på kjønnshår.

Underbevisstheten din trenger en real helsesjekk, dette her er ikke bra.....

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 11:17

Dette har du hatt ut av deg før. Les deg opp på egenhånd, eller ta noen fag innen der du jobber.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 11:19 Privat melding

Og, bare det at du har fått det frem som tema allerede FØR du har møtt vedk, æsj!!!

Har det falt deg inn at vedk kanskje svarer det hun gjør fordi hun er usikker, at hun nå føler seg presset til å spare, selv om hun ikke har gjort det etter forrige partner. Det hadde jeg følt. Og en trygg og confident dame ville aldri barbert seg for å tekkes partneren.
Såeh, nok en gang går du for ei som er usikker på seg selv.

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 11:32 Privat melding

Og......, siden du begynner å bli så tynn i luggen, har damene som vurderer å treffe deg, pedopreferanser og da? Det er jo ikke lenge til du har like lite hår som et spedbarn. Eller, du tror kanskje at pedofile kun fokuserer på genitalia? Les deg opp

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 11:37

For din egen del, legg det bak deg. Og du ser min skepsis om du leser deg opp.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 11:43 Privat melding

Hadde du vært sunt skeptisk, hadde du ikke delt dette en gang, men det ER så viktig for deg å flashe at det er mulighet for å få deg noe, at du gir blankt blaffen. Men, lurt å varsle tidlig at man er usikker på noe som er så vagt. Pluss at vi bare får din versjon servert da..... Vi aner jo ikke hva som er sannheten her. Du innbyr ikke akkurat til tillit, for å si det mildt....

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 12:04

Nei. Jeg skriver mer nå enn før med ett hovedformål. Det motsatte av det andre skriver: Det går an å få det til. Men inkludert du må man følge med i timen. Ellers har jo nettdating ingen hensikt.

Og hun vet, fordi jeg har varslet både tidlig og seint. Seinest nå før og innmellom vi skriver her.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 15:57 Privat melding

Det der innlegget gir NULL mening. Skriver mer hvor?

Og hva har du varslet seint og tidlig? Og hvorfor? Og hvordan?

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 16:15 Privat melding

Ja, det burde vært unødvendig, Ezter. Trekke perversiteter inn i noe som for veldig mange er helt normalt, han burde skamme seg!

Selvfølgelig, kvinner gjør det vel ikke for menn, men for seg selv. Vi er da ikke interessert i sandpapir. Og det samme gjelder for dere menn, hold det pent og ryddig, og ikke se ut som en ustelt sjimpanse.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 sep. 2017 16:19

Ja, du kan så si, Hovmester.
Resultatet av å være her på forum for mye: går rundt med sånn rødt bles i panna av å ha "facepalma" seg selv for mange ganger.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 sep. 2017 16:21

Jepp, Des! Kjør "trimmet", karer!

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:24

Varslet i dialogen med henne vel. Hvor tunghørt er mulig?

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:25

For skikkelig krus trengs fort 2-3 cm, og hele veien. Dott er ikke matte.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 16:31 Privat melding

Ingenting av det du skriver, er åpenbart, be-be. Du får be hun som får disse advarslene om å vurdere deg utifra hva du deler på dette forumet, DET ville vært fair.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:40

Ikke 'ad'

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 16:48 Privat melding

Hvor ofte snakker man sammen på telefonen når man deler ut advarsler om kjønnshår og legger planer om å ha sex med en person man aldri har møtt? Skyper man daglig og snakker sammen flere ganger i uken?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:48

Som fra naturens side.🤗

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 16:51

Ikke 'ad'. Ingen skyping for min del. Ikke daglig, men flere i uken (t)ja.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 16:54 Privat melding

Hva betyr tja?

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 16:59 Privat melding

Si det til de du besøker, Ezter.

Erru flink sjæl da? Fullvokset og polert?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:00

Det betyr at det er ikke noe mønster. Men trolig mer ja enn nei. Fører ikke logg. Det nå er jo bare fra valgdagen og hit. Litt vanskelig å være kategorisk utfra knappe 14 dager.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 17:04 Privat melding

Pøh, du vet hvor mange ganger du har snakket med henne, HVIS du har snakket med henne da, man trenger ikke nødvendigvis å tro på det..... Hun skyldte jo på VM, og så var det vel noen barn?

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 17:06 Privat melding

Gratulerer med det, Ezter, ikke noe sandpapir i skinnsetene?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:09

Nei, det er ikke påbudt å tro. Skulle tatt seg ut. Men det gjelder begge veier, altså tro på deg også?

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 17:13 Privat melding

Absolutt, men folk som skryter så mye som du gjør, og er så oppmerksomhetskåte som du er, farer ofte med store mengder løgn.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:15

Du kjenner deg igjen? Gjør lite slikt her forresten. Dette er jo forklart før. Du må skru på høreapparatet.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 17:21 Privat melding

Du synes du skryter lite her, be-be?

Hæhæhæhæhæææh😂😂😂😂😂

Og hva er dette med 'tunghørt' og 'høreapparat'? Til info, så går det ikke an å høre deg (praise the Lord) selv om du skulle ønsket det.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:27

Det har jeg også svart på før, i går var det vel. Jeg informerer nøkternt.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 17:35 Privat melding

Usikker på om det der var en bevisst løgn eller manglende selvinnsikt

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 17:59

Du som er så opptatt av usikkerhet er usikker. Jeg er sikker på infoen, men usikker på damen. Det er del av pakken når det er bare 14 dg og udatet. Trolig lengre også. Se nylig opprettet tråd "Easy come, easy go".

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 19:05 Privat melding

Helt naturlig😂 Hva sier du til be-be da, Ezter? Fofofofoffffff.....?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 19:40

Er det her dere har gjemt dere og leker?

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 19:40 Privat melding

Eller i en sliten BMW?

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 19:44

"Dra på åra" er nødvendigvis ikke "sliten". Gjelder både BMW'n og eieren😁

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 19:47 Privat melding

En gammal holk er vel ikke noe for hun som tjener så mye mer enn deg? Bare å kansellere.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 20:01

Tiden vil vise. Takk for at du er her og hjelper til @Des.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 20:06 Privat melding

Du er jo åpenbart redd (Ikke skeptisk) for ikke å nå opp til hennes standard, hennes venner osv. Du er redd for ikke å være bra nok, redd for å bli valgt bort, så nå forbereder du deg på å komme en slik potensiell og høyst trolig setting i forkjøpet, ved selv å velge bort.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 20:41

Tiden vil vise. Takk for at du er her og hjelper til @Des.

Det jeg vurderer er du inne på, og forklarer bra, men ordvalget er ditt. Jeg ville ikke brukt det.

Jeg vurderer den helheten du sier mot listen min av andre som kan passe sosioøkonomisk bedre - blandt annet.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 20:44

*blant? 🤔

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 20:53 Privat melding

Selvfølgelig vil ikke du velge det. Med dine storhetsideer vil det aldri falle deg inn å akseptere/erkjenne et tapt slag.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:03

Å? Er da ikke selvvalgt skilt. Det har jo gått over forventning. Det ordner seg nok for oss skal du se.

🔹🔸

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 21:19 Privat melding

Hehe, artig at du tar opp det igjen også. Det er nok ikke bare meg som opplever deg som særs sår over det nederlaget, alle de gangene du nevner dine barns mor, og når du nærmest fryder deg over endeliktet til han hun hooket opp med. Jeg kaller ikke sånt 'over all forventning'. Vet neste helg muligheten om dette?

(kvinne 48 år fra Akershus) sø. 24 sep. 2017 21:28 Privat melding

Hanskerommet er nok fullt!😃 Evt så ligger de oppå solskjermen på førersiden.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 sep. 2017 21:38

Trykker ofte feil. Så hender jeg gir hjerter i stedet for å blokkere.
Så derfor pleier jeg å være så vennlig at når jeg får hjerter selv, så sender jeg de en meldinger å påpeker at de har trykket feil og gitt meg et hjerte i stedet for å blokkere meg.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:46

Du leser som du vil, men som vanlig noe fordomsfullt. Og jeg frydet ikke, men sørget heller ikke. Hun var uansett på vei ut derfra. Hun har forresten funnet seg en ny. Uten nettdating.

Og neste helg ver om ja. Men "muligheten" skjønte jeg ikke.

Og kondom er like nytteløst å prøve som manglende matte.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:47

*vet

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:48

Ingen bling i dong.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 21:53

Du må få ordnet kopiering fra skjermen for Android. Får ikke sett.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 22:05

Det blir forsatt sånn 'preventiv' opplevelse her for oss med Føkksung phone altså.. På tide å miste den ned kanskje? Men jeg gjør jo aldri det..

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 2017 22:15

Jeg er jo en fritenker (det er jobben min og kommunen min glad for uten at de helt vil innrømme), og ville bort fra iPhone av den grunn. Men det er litt mindre brukervennlig ja. Så iPhoner vel igjen på neste 🙄

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 24 sep. 2017 22:21

@my

Jeg er rund som en ball. Det er det eneste som er mykt hos meg.
Hadde du kjent meg så hadde du lurt på hvordan det er mulig å være så kalkulerende, kald og likegyldig uten å være fullstendig psykopatisk seriemorder.

Tror faktisk jeg hadde passet bra som psykopatisk seriemorder. Mest sannsynligvis ville jeg kommet unna med det også. Det er det mest skremmende egentlig.

Så ja.. Best å ikke bli kjent med meg tror jeg. :P

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 24 sep. 2017 22:46

Hva hadde vært ditt kjennetegn @powpow? I drapene?

Noen spesielle du hadde gått etter? Varemerke?

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 25 sep. 2017 15:47

Hun "førerløse lokomotivet" har visstnok litt friskift. Stille på sedvane. Litt motsatt av sedvane altså.

🔹🔸

(kvinne 54 år fra Telemark) ma. 25 sep. 2017 18:18 Privat melding

Har opplevd samme. Mye man ikke forstår. Det klaffer vel en dag... 😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 25 sep. 2017 18:24

Får du litt hetta da @blingbling?

(kvinne 48 år fra Akershus) ma. 25 sep. 2017 18:31 Privat melding

Nummeret De ringer, er ikke lenger i bruk, Hønemor

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 25 sep. 2017 18:41

Hoffålæll...