Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan skrive et bra avslag?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym perla sø. 3 sep. 2017 20:32

Jeg tror vi er en del damer her (men sikkert også noen menn) som sliter med luksusproblemet at det er fler som tar kontakt med oss enn det vi klarer skrive med. Men for mange er det nok også sånn at mange av de som skriver kanskje ikke er det vi mener og tror selv vi ser etter. Jeg syntes det er litt vanskelig.

Det har vært så mange survetråder her oppigjennom at jeg lurer rett og slett på: Hvordan ville du foretrukket å bli avslått?

Skjult ID med pseudonym perla sø. 3 sep. 2017 20:34

Åjah, forresten. Mange frister det ikke å svare fordi de har veldig mangelfulle profiler. Er vanskelig å skulle ha lyst til å ha dialog med noen som ikke presenterer seg skikkelig, kort og godt. Viktig å nevne dette før jeg blir skjelt ut som en bortskjemt primadonna her....

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 3 sep. 2017 20:35

Jeg sier bare som sant er at jeg allerede skriver med en jeg ønsker å bli bedre kjent med.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 3 sep. 2017 20:43 Privat melding

Takk for melding, men du er ikke min type. Ønsker deg hell og lykke i jakten på kjærligheten.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 3 sep. 2017 20:45

Eller

Jeg tror nok ikke vi er noen match for hverandre desverre. Mange lykkeønskninger på veien.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 3 sep. 2017 20:47

Og

Du er alt for flott for meg og i en liga jeg hadde hatt problemer med å henge med på og føle meg vel i.
Men tusen tusen takk for komplimenter, det tar jeg med med videre ned under dyna her.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 3 sep. 2017 20:54

Vanskelig å se hvilken liga du er i da @hov. Fått en haug med komplimenter av deg jeg.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 3 sep. 2017 20:55 Privat melding

Min favorittdame blant de som har avslått meg skrev bl.a :"...for du er en veldig bra mann! Du og jeg var bare ikke rett match, men det er ingen grunn til å miste motet. Handler bare om å finne full klaff, noe som ikke er så lett, dessverre."

Problemet med så hyggelige meldinger er jo at man ikke blir særlig mindre interessert...

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 3 sep. 2017 20:56

Jeg trenger ikke ha det skriftlig, klarer fint å ta et hint.
La vær å svare eller blokker meg.
Jeg foretrekker det slik.

Skjult ID med pseudonym perla sø. 3 sep. 2017 21:05

Jeg også foretrekker at det ikke svares. Hva er vitsen liksom. Svarer man ikke så er man ikke interessert, jeg trenger ikke at det gnis inn noe mer. :D Men hver gang jeg ikke svarer så føler jeg meg litt fæl og uhøflig....

(mann 47 år fra Akershus) sø. 3 sep. 2017 21:07 Privat melding

Blokkere meg framfor å skrive en dårlig unnskyldning for videre kontakt

(mann 38 år fra Rogaland) sø. 3 sep. 2017 21:12 Privat melding

Ved førstemelding er et "ikke svar" svar nok i seg selv.

Ved noe dialog er det greit å si det som det er at man føler missmatch på viktige punkter, eller at det mangler det lille ekstra som evt kan føre til en date.

Blokkering er jo også rimelig tydelig.

Skjult ID med pseudonym perla sø. 3 sep. 2017 21:29

Enig der @deshi

(kvinne 51 år fra Hordaland) sø. 3 sep. 2017 21:29 Privat melding

eg er litt sånn hipps om happ er som @pirre sa er man for grei så blir man ikkje kvitt folk.....eg var veldig hyggelig mor en som hadde nydelig profil og skrev en fin mail til meg,men hallo.......sku alri gjort..var litt sånn gi lillefingeren opplegg.....

Andre ganger sier eg at eg snakker allerede med noen, eller forteller at eg er opptatt, eg lyger aldri de gangene eg har sagt opp tatt er eg faktisk det :)

når noen avviser meg ved enten la være å svare, eller sier neitakk eller blokkerer er det en mindre og tenker på....

mitt hovedproblem er de som sliter med kommunikasjonen....både visuelt og med ord.....eller slenger ut hjerter de aldri følger opp selvom eg gjør....etc vi ahr diskutert det før

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 3 sep. 2017 21:36

Joda, hvis man har skrevet litt så er det sikkert greit å sende et avslag, Deshi, men mange ganger synes jeg at det har vært helt overflødig...
"Jeg ser ingen grunn til at vi fortsetter å meldes fordi jeg synes denne samtalen går så trått". Burde kanskje ha skrevet det. Men, altså, i flere av de tilfellene samtalen går trått, har jeg ikke fått følelsen av den heeeelt store interessen/ engasjementet hos ham. Og da ser jeg absolutt ikke poeng i å sende et velbegrunnet "avslag" til ham; han vsier jo ikke så mye interesse, så i prinsippet er det jo egentlig han som "avslår", har jeg tenkt. Så da bare blokkerer jeg, og går videre.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 3 sep. 2017 21:40 Privat melding

"Det er ikke meg, det er deg" hadde funka fint.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 3 sep. 2017 21:41

Noen ganger kommer det ganske kjapt et spørsmål om å møtes. Da er det vel greit å svare at det ikke kjennes rett om det er tilfelle istede for å bli plutselig taus.

Skjult ID med pseudonym Løve62 sø. 3 sep. 2017 22:22

Er jo enkelt å bare lage seg et standardsvar...

Hei ..........

Jeg har opplevd et luksusproblem her på sukker, jeg har fått mengder av positive svar fra kvinner som passer godt med min ønskeliste.
Jeg har derfor sett meg nødt til å sette 'inntakstopp' på nye potensielle kjæresteemner.
Men du ser ut til å være en flott dame, jeg er sikker på du vil kunne finne kjærligheten her :-)
Lykke til videre i letingen etter den rette.

Hilsen Løve62

🦁

Skjult ID med pseudonym Løve62 sø. 3 sep. 2017 22:46

Det betyr at du ikke er noe for Løven det Hoven, sorry, jeg vet jo hvor mye du har lengtet etter en labb å holde i

🦁

Skjult ID med pseudonym Høflig on. 6 sep. 2017 22:02

synes det er mest høflig med et svar......om meldingen du har fått er høflig og ordentlig
Bør ikke være annet en "Er dessverre ikke interessert (akkurat nå) men lykke til videre."
Det i parentes kan brukes om du for tiden er opptatt med en annen.

Skjult ID med pseudonym jaja.. on. 6 sep. 2017 23:31

"Ikke plag meg, undermåler."

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 7 sep. 2017 00:04

Etter at div innfallsvinkler er prøvd etter nøye prosedyrer på å få oversikt over kvalifikasjonene til søker og det enda er mangelfullt... ja da er det bare å takke for seg og gå til neste som har lagt inn anbud

Skjult ID med pseudonym 76 mann to. 7 sep. 2017 10:12

Får jeg et kort og høflig avslag på en høflig melding ( og jeg sender bare seriøse meldinger ), så fremstår avsenderen som ærlig og samvittighetsfull, sånne folk tenker jeg tross alt positivt om. De som derimot ikke svarer i det hele tatt, er uansvarlige, arrogante og useriøse personer uten folkeskikk. Dette har jeg sagt mange ganger, og mener jeg fortsatt !

(mann 32 år fra Oslo) to. 7 sep. 2017 12:32 Privat melding

@TigerHai: Det er overhodet ikke slik jeg opplever det. Hva skriver du i meldingene dine?

Skjult ID med pseudonym Lone to. 7 sep. 2017 12:50

Jeg vil tro at det er noen ytterst få damer her inne der innboksen formelig flommer over av meldinger, <5%. Jeg vil tro at det er de som er typisk billedpene, er under ca. 33 år som bor på sentrale østlandsområdet.
Fordi; det er befolkningstettheten er størst, drøye to millioner i en radius på 10-15 mil fra Oslo. De fleste søker noen i geografisk nærhet. Jeg tror også at flere menn tar kontakt med damer som bor lengre unna i håp om at hun etterhvert kan flytte dit han bor. Menn er i større grad enn kvinner stedsbundne selv om de ikke har barn el.a. som binder dem. Mange som ønsker å bli på hjemplassen. Så er hun "fin", barnløs, og bor på Lillestrøm, ser ikke menn det som det store hinderet. Hun kan jo flytte.
Damer tror jeg i mindre grad satser på at han er villig til å komme flyttende til henne (Altså dersom avstanden er så stor at han må bytte jobb, finne nye venner mv.)
Disse damene får i tillegg til meldinger fra menn på egen alder, meldinger fra alle disse som er langt (ned-)over egen alder, altså alt fra menn på rundt 30 til oppi 50 årene.
Altså; er det disse du går for, så skal du virkelig noe å komme med, tilby for å få en sjanse.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 12:50 Privat melding

Jeg skjønner ikke hvor du henter alle dine facts fra, Tigerhai? 50 meldinger om dagen? Fra 50 forskjellige menn? 7 dager i uka, 30 dager i måneden? Virkelig?

Du undervurderer nok kvinners evne til å sortere vekk de uinteressante beilerne.... Det er kjempelett å se og lese alt i innboksen, HVIS man vil. Det er også lett å slette uleste meldinger, hvis man ikke liker bildet til avsender, eller han mangler profilbilde (noen har som prinsipp å slette de uten profilbilde). Hvis det første vi ser er et bilde av en vi ikke synes er kjekk, så skal det jo litt til at han blir kjekkere av en bra profiltekst. Det hjelper ikke om fyren selv, venninnene hans eller moren hans synes han er kjekk. Faller han ikke i smak - neeeeext! Og hvis en slik mann som du beskriver lett blir kjent med kvinner i det virkelige liv, hva skal han med Sukker da? Er han en vingler?

Selvfølgelig kan man tilby en datingtjeneste, det er jo opp til den enkelte hvor realistisk man er i sine søk, om man sveiper over hele landet, alle aldre, har en dårlig tekst og stusselig bilde.... Da KAN det være greit å legge forventningene på et svært lavt nivå.....

Skjult ID med pseudonym Lone to. 7 sep. 2017 12:55

mente oppover, da...

(mann 32 år fra Oslo) to. 7 sep. 2017 12:58 Privat melding

@TigerHai: OKC har masse spennende statistikk, det skal de ha. Har heller ikke sagt at ikke enkelte kvinner får enormt mye meldinger. Det gjør enkelte menn også. Færre av disse enn kvinnene, men de finnes. I de aller fleste tilfellene er det nok ikke det at tiden ikke strekker til, men at man rett og slett ikke er interessert.

Nå skal det sies at det er en ganske liten prosent av brukerne på Sukker som leser og skriver på forumet, og at en del av problemstillingene du beskriver ikke gjelder en representativ andel av brukerne. Er jo gjerne de som er litt frustrerte som vil lufte på forum, det er kanskje ikke like naturlig å skrive om suksesshistoriene her inne da man etter å ha fått det man er ute etter gjerne slutter å bruke siden.

Det finnes forresten en app som har akkurat det opplegget du beskriver, og etter å ha testet den selv vet jeg at man får mye mer respons her. Det er bare en anekdote fra meg personlig, men bare å teste selv.

Nå har jeg vel egentlig ikke adressert hovedpoenget ditt, altså at kvinner er kresne på utseende. Jeg tror dette inntrykket har mest med at kvinner har en tendens til å vente på at menn tar kontakt, og at menn er minst like kresne og sender mest meldinger ut av sin "liga", om dette så gjelder alder eller genetikk. Du får ikke samme meldingsstrømmen som mann, fordi kvinner statistisk sett sender færre førstemeldinger, og da også færre ut av sin "liga".

(mann 32 år fra Oslo) to. 7 sep. 2017 13:00 Privat melding

@TigerHai: Det du skriver om sukkerfestene og kjønnsfordeling stemmer rett og slett ikke. Vi er ekstremt nøye på balansering av alder og kjønn, og setter "utsolgt" for demografier som er overrepresentert.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 13:07 Privat melding

Og hva får vi gjort med det? Er 80% menn mindre attraktive for gjennomsnittskvinnen: skal vi late som vi liker noen da, gå inn i sympatiforhold? Eller skal menn begynne å ta mer vare på seg selv, hvis de seriøst ønsker seg inn i et forhold? Ikke får vi kvinner gjort noe med at menn finner 80% av oss attraktive heller...

Og, som jeg skrev igår, med ref til Mick Jagger: utseende har null å si, hvis man mangler utstråling. Jeg er innimellom innom en stor butikk, og rett som det er, ser jeg en ansamling av ansatte, de har funnet litt ledig tid, og står og fjaser. Hver gang, har en, jeg vil tippe, 140 kgs svenske med rødblondt hår og briller vært gjengens midtpunkt, og jeg ser på kroppsspråket til alle at det er helt naturlig og fint, jentene koser seg, han koser seg, de mannlige kollegaene koser seg. Han lyser opp hele stedet, og det vil ikke overraske meg om han drar damer også☺️

Skjult ID med pseudonym Lone to. 7 sep. 2017 13:10

Spørsmål om ASM5, Alex: Er dette et lukket arrangement først, som man MÅ ha billett til, men som senere er åpent for alle? Slik at man kan ta seg en tur utpå kvelden selv om man ikke har billett, bare man betaler inngang?

(mann 32 år fra Oslo) to. 7 sep. 2017 13:12 Privat melding

@TigerHai: Nei har ikke sett det, men selv jeg har langt bedre statistikk enn det du beskriver her. Og jeg er ikke James Franco.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 13:14 Privat melding

Det der er det dummeste jeg har lest på lenge! Menn sorterer her hele tiden, får de melding fra noen som ikke faller i smak, både sletter, lar de være å svare og blokkerer!

For en påstand, du skriver om ting du ikke har peiling på!!

Og, jo, det finnes spesielt attraktive menn her, som mer enn gjerne bruker mer enn et sekund. Flere av de er i tillegg veldig sjarmerende, velformulerte, morsomme, laidbacke og tar masse initiativ🤗

(mann 32 år fra Oslo) to. 7 sep. 2017 13:16 Privat melding

@Lone: Ja det stemmer. Nox og Sollihagen åpner dørene for publikum kl. 2200, men da potensielt med kø og de de måtte ta i inngangspenger. Kan være verdt et forsøk hvis du ikke bor langt unna, men det pleier å være kø der til vanlig - selv uten at vi har fylt opp lokalet på forhånd.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 13:28 Privat melding

Hehe, det var rart, at du ikke leste det jeg skrev igår, det var jo en direkte kommentar på et innlegg som bør virke kjent 😃
Sint og aggressiv? Fordi jeg kommer med kommentarer på dine 'høl i hue' påstander? Neida, blir ikke sint og aggressiv av sånt, som jeg skrev forleden: Jeg kan ikke annet enn å le av deg☺️

Og du, som jeg skrev tidligere her: hvem som helst kan skrive til meg, jeg klarer helt fint å konsentrere meg om den eller de. Hvem som helst får derimot ikke svar, og av de kan så og si hver og en av de takke seg selv, når de ignorerer hva jeg søker, både i faktalisten og i profilteksten. La de bare kaste bort tiden sin, det er virkelig ikke mitt ansvar/problem☺️

Hvis DU føler at du kaster bort mye tid, har du, med størst sannsynlighet, siktet for høyt. Kanskje noen har lest hva du skriver med/uten pseudonym, kanskje det er noe med bildene dine, noe med teksten, det vil sikkert variere fra dame til dame.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 13:31 Privat melding

Haha, oi, det første avsnittet er igrunn en ganske nøyaktig beskrivelse av hvordan du er når du skriver med pseudonym, Tigerhai, og absolutt ikke en jeg ønsker å bli sammenlignet med, så slutt med det, er du søt ☺️

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 13:42 Privat melding

Og du, det er ikke sånn at det er bare en som bestemmer, velger og avgjør, ihvertfall ikke i sunne relasjoner, som jeg er opptatt av. Det ville ikke føles som luksus for meg, da ville jeg innsett at jeg hadde tiltrukket meg en mann uten ryggrad, og takket for praten.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 14:05 Privat melding

Synes ikke du skal undervurdere andres evne til gjenkjenning, Tigerhai. Det er ei heller pent å lyve.

EN jente skriver noe, og hva så? På Kvinneguiden?!?😃 Du vurderer Kvinneguiden som en sikker og seriøs kilde?!? Hvis jeg googler noe, så kan du være sikker på en ting, og det er at det som er linket opp til Kvinneguiden styrer jeg langt unna. Kikket på etpar tråder der for en god, god stund tilbake, og slo raskt fast at det ikke er stedet hvor rakettforskerne samles.... Skriver du innlegg der også?

(mann 32 år fra Oslo) to. 7 sep. 2017 14:08 Privat melding

Ja, det er lettere for mange kvinner å "få seg noe" enn det er for mange menn. Det er helt ukontroversielt og ganske naturlig. Mange flere menn er villige til å ligge med kvinner de ikke ville vært kjæreste med enn omvendt, så dette er ikke rart. Hva så? Sånn er det i den analoge verden også.

(mann 32 år fra Oslo) to. 7 sep. 2017 14:09 Privat melding

Tror ikke dette kommer til å implementeres på Sukker. @TigerHai. Det funker ikke så bra for Bumble, for å si det sånn..

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 14:16 Privat melding

Og, det er ikke ekstremt å slette seg etter et døgn, det er nok mer normalt enn du tror. Det er ikke antallet meldinger, men det sleske innholdet i mange av de, som gjør at enkelte jenter reagerer slik. Som alex skriver, for mange menn er det aktuelt å ligge med kvinner uten å ønske noe mer, så et stort antall bare pøser ut meldinger til rykende ferske medlemmer. Jeg har slettet konto to ganger tidligere, dette er min tredje profil, og jeg får fortsatt helt identisk førstemelding fra nøyaktig samme menn som da jeg hadde de forrige profilene. Alt som er endret er alderen deres, oppførselen er like uspiselig. Så at yngre kvinner skremmes vekk VET jeg, jeg kjenner en håndfull.

(mann 32 år fra Oslo) to. 7 sep. 2017 14:22 Privat melding

@TigerHai: Det ligger mer penger i fornøyde brukere enn omvendt, så det siste stikket ditt der faller på sin egen urimelighet. Vi bruker lite penger på markedsføring sammenliknet med konkurrentene, men har likevel klart å levere en god tjeneste til de fleste av brukerne våre siden 2004. Vi lever på brukeranbefalinger.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 7 sep. 2017 14:24

Noen er shtøgge mens andre er deilige. Det er en røff verden og man må være en tøff mann for å overleve" sa han Johnny Cash. Ingen sammenheng...
Ha en god Torsdag

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 14:30 Privat melding

'Noen fortsetter jeg kontakten med fordi interessen er gjensidig'.

Ja? Skal den ikke være det?
Hvem er det som har valgt, bestemt og avgjort da? Begge? Tror det gitt......😉

Synes deg er upassende å påstå at Sukker driter i brukerne sine. Det er valgfritt å bli medlem, valgfritt å betale, valgfritt hvem man kontakter, hvem man svarer.
Det er et tilbud, hvor man uansett aldri vil kunne gjøre alle til lags. Men, jeg er helt sikker på at om mange, mange menn hadde strammet seg opp, hatt bra bilder, mer utfyllende tekst, vært mer realistiske mht hvem de kontakter og hvordan, så hadde det blitt flere par av dette. Jeg er helt gjennomsnittlig, og gidder ikke gå inn på profilen til de aller, aller kjekkeste engang, fordi jeg er realistisk, det finnes langt flottere kvinner på min alder, og jeg er ikke her for å konkurrere, lista mi ligger slik at det er mulig å komme galant over, fra begge sider.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 14:34 Privat melding

Nei, det var da ikke et krav, var det slik du så det? Det sier jo litt....

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 7 sep. 2017 14:43

Hva er 8-er og 9-er menn og 4-er eller 5'er kvinne?
Hvor kan jeg bli koda?

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 14:49 Privat melding

Hvilken kode har du, Tigerhai?

Skjult ID med pseudonym Mjau to. 7 sep. 2017 15:04

Jeg lurer også på den derre kodinga... Hvem har bestemt tallrangeringen? Fitness- og motebladene? 😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 7 sep. 2017 15:10

Jeg tror man bestemmer helt selv jeg. Hvor langt opp går den egentlig? Hoinner?

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 15:18 Privat melding

Men, når du drar fram rangering for å underbygge det du skriver, så må du vel tro på det selv, man trekker da ikke frem ting man IKKE støtter, i argumentasjon? Hvem av disse Kvinneguiden damene og venninne dine er det som har bestemt rangeringssystemet da?

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 16:06 Privat melding

Jeg skrev vel ikke at du har hull i hodet? Nå ser jeg ikke hele hodet ditt gjennom koøyet, men av det jeg ser, har du ikke noe hull, så det ville vært en rar påstand...

Enig at det mulig å skille sak fra person, feks ved å ikke slenge med leppa til uføretrygdede og/eller generalisere Østfoldinger.

(mann 48 år fra Rogaland) to. 7 sep. 2017 17:19 Privat melding

Hjelpe meg @"Tigerhai". Kremt. Vær Mann. Suck it up.

(mann 38 år fra Oppland) to. 7 sep. 2017 17:21 Privat melding

Selv om jeg er relativt inaktiv her, så må jeg si at jeg liker ideen om at jenter/damer/kvinner (Viktig å trå varsomt her) får bestemme selv hvem de vil snakke med. Det vil gjøre denne prosessen mer harmonisk.

Ser for meg 83,4% av den mannlige brukermassen danse cha-cha-cha på stuegulvet når det endelig dukker opp en melding i innboksen. Adrenalinet - og lykkerusen gjør det vanskelig å rable ned et fornuftig og balansert svar.

Heller den reaksjonen enn forumtråder om hvor urettferdig verden er.

Semi-spøk til side: Jeg synes Tigerhai kommer med mye bra og fornuftig. Statistikk er interessant, - og det er på tide at det kommer noe med substans som ikke kun er basert på egne erfaringer.

Dessuten, det å gå til krig mot faste fora-heltinner, er gøy å betrakte, på avstand 😂

(mann 38 år fra Oppland) to. 7 sep. 2017 17:22 Privat melding

EDIT: OG helter. (Ting utvikler seg)

(mann 48 år fra Rogaland) to. 7 sep. 2017 17:24 Privat melding

Hvis jeg hadde vært kvinne på laveste trinn, og lest alt det gnålet du gneldrer fra deg, hadde jeg holdt meg til agurken.

(mann 38 år fra Oppland) to. 7 sep. 2017 18:21 Privat melding

@ADAM Hvis det kan utvikles noe som øker muligheten for at Adam finner Eva, så ser jeg ikke problemet med det. Det er det dette handler om.

Modellen som er i dag funker sikkert for mange den, men kanskje det kan utvikles noe som fungerer for flere?

Jeg ser du skriver "dere", og at "dere" furter. Det vil jeg faktisk ha meg frabedt for jeg har ikke klaget på noe som helst. Klarer meg faktisk veldig bra!

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 18:38 Privat melding

6 måneder uten at det rykker det spor i innboksen, da tenker jeg at det hadde dukket opp mange nye furtere på dette forumet, ihvertfall, og på Kvinneguiden.no!😂
Hadde du meldt deg ut da, Tigerhai, hvis det ikke skjedde noe, null, niks, nada, på seks måneder? Det dukker jo opp noen på Forum innimellom, som forteller at de aldri har fått en melding, og de har vært her allikevel. Hva er ditt råd til De, Tigerhai? De er jo beviset på at det ikke hjelper, at det ikke har noe å si, hvem som sitter med makten til å ta kontakt.

Kanskje Sukker skulle blitt mer aktiv, slik at det kom en automatisk sletting av tekst og bilder hver 3 mnd, slik at man ble tvunget til å fornye seg. Kanskje det skulle blitt mulig å lage en absolutt sperre på alder, slik at jenter slapp henvendelser fra menn i aldersgrupper de absolutt ikke ønsket besøk av. Kanskje terskelen for å rapportere ekle meldinger burde vært lavere, og at Sukker tok dette på alvor og kastet ut avsender, med karantene. Kanskje maks gratis medlemskap skulle vært satt til 6 mndr, så jenter hadde sluppet de evige kikkerne. Kanskje menn bør gå mer i seg selv, og respektere den geografiske grensen som er trukket opp.
Jeg kan ikke tenke meg er mer slik type melding enn typ:'hei, fin profil, synd du bor så langt unna'. Sleng på et 'he he' også, for å toppe max. Slike kommer utelukkende fra mindre attraktive menn, som umulig kan ha lest teksten min, og fått med seg interesser, ønsker og hva jeg definitivt ikke tiltrekkes av.
Mange menn ER respektløse, så vi hadde nok kommet et godt stykke i riktig retning om de hadde vært villige til å jobbe med den biten. Hvem vil ha noen som ikke klarer noe så enkelt som å respektere innholdet i en profiltekst?

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 18:40 Privat melding

Vært her -i årevis- allikevel.

(mann 38 år fra Oppland) to. 7 sep. 2017 18:55 Privat melding

Jeg har så absolutt ingen gode forslag til hvordan en slik side skulle fungere eller se ut. Jeg ønsker kun kreative forslag velkommen, så får kyndige ta seg av den jobben. De fleste oppegående individer forstår forhåpentligvis at det ikke finnes garantier.

Det skal ikke være enkelt å finne kjærligheten, og selvsagt skal man måtte jobbe hardt for det. Dessuten så tenker jeg ikke kun på menn når jeg støtter forslaget til Tigerhai. Jeg tror det er mange kvinner som kan komme bedre ut av det også.

Hvis alle dating-sider/apper fungerer likt så blir resultatet stort sett det samme også. Hvis et par aktører tør å skille seg ut med å tilby et annerledes produkt så er det opp til hver enkelt om de ønsker å prøve det eller ei.

Jeg skriver svært få meldinger, Adam. Er nok derfor jeg ikke har funnet noen, men så stresser jeg ikke heller, snarere tvert i mot.

(mann 38 år fra Oppland) to. 7 sep. 2017 19:20 Privat melding

@Adam

Visst pokker er det vanskelig å finne kjærligheten, men det er jo halve moroa 🙂 Har helt like erfaringer som deg, men i stedet for å sutre så tar jeg heller med meg erfaringen videre.

Tror ikke jeg skal gå nærmere innpå de andre tingene som det diskuteres i min nåværende tilstand (les: sulten) ,så takker av for denne gang.

(mann 33 år fra Oslo) to. 7 sep. 2017 19:47 Privat melding

Descalzo - Det høres egentlig bare ut som du hater menn.

Du ba meg vise deg noen kilder, noe som kan begrunne min påstand.
Jeg gjorde det, og du sier stakkars meg.
Jeg svarer igjen med flere kilder, og du snakker om at menn skal respektere kvinner mer.
.....?
Jaja jeg vet..stakkars og synd på meg og alt det der, I know...we get it.

Men du kan jo prøve å svare på det du selv spør etter.

(mann 38 år fra Oppland) to. 7 sep. 2017 19:49 Privat melding

Takk det samme, Adam!

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 7 sep. 2017 19:58 Privat melding

Haha, nå fikk du meg til å le igjen, Tigerhai!😂
Forrige dagen var det min eksakte alder som talte til min disfavør, og nå hater jeg menn? JEG?😄 Er du klar over hvem du skriver det til, liksom?😃 Det blir nesten som å si at du hater Østfoldinger!😁

(mann 34 år fra Sogn og Fjordane) to. 7 sep. 2017 23:17 Privat melding

(mann 34 år fra Sogn og Fjordane) to. 7 sep. 2017 23:23 Privat melding

LisaLa ✌️ 🙌

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 7 sep. 2017 23:42

Eller du kan skrive..

Hyggelig med melding, men det skjer veldig mye på forum akkurat nå så jeg har ikke tid til kjæreste.
Håper du finner en skikkelig søt jente.
Klem fra deterikkedegmenmeg

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) fr. 8 sep. 2017 13:19 Privat melding

Hva med: "Hei, dette er et automatisk meldingsvarsel. Personen du forsøker å komme i kontakt med ble så sjokkert at h*n ramlet av stolen og landet på stumpen og knakk halebeinet. Legevakt er kontaktet. Denne meldingen er å regne som besvart, ha et fint liv." :P

(mann 50 år fra Rogaland) fr. 8 sep. 2017 13:22 Privat melding

Er veldig enkelt: Blokker meg.

Skjult ID med pseudonym Nasher fr. 8 sep. 2017 14:10

Det er vel greit å være høflig selv om det er avslag noe som er helt naturlig her på sukker eller en annen dating side. Ja, @Adam, jeg ser flere og flere profiler som fjerner utdanning/jobb helt fra profilene sine. Det er nesten blitt som NHL i samfunnet vårt - hvem blir draftet i år i New York Rangers - jeg synes det er for mye fokus på slike ting dessverre.

(mann 53 år fra Akershus) lø. 16 sep. 2017 16:21 Privat melding

Ikke svar tilbake = Ikke interessert

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 16 sep. 2017 17:32

kun potensielt hyggelig hvis hun virkelig har sjeldent flotte øyne da, @ADAM..

Selv foretrekker eg å ikke gi noen grunner som har med utseendet å gjøre, eg tror også at de færreste liker å få detaljerte beskrivelser av hva folk finner mindre tiltrekkende. Så det er i grunn litt unødvendig, tenker eg, og takker fortrinnsvis nøytralt og samtidig så hyggelig som mulig nei, uten å føle eg skylder folk en grundigere forklaring. Gjerne litt lett og humoristisk hvis det passer.

Er det noen litt for cocky gamliser eller noen som klart skyter langt over eller til sides for mål, så kan det hende eg skriver noe der eg lar det skinne igjennom.

Som oftest svarer eg ikke de som bommer veldig...og åpner gjerne ikke meldingen en gang, det holder ofte å se det lille man får opp..i kortvisning av både meld og profil.
Det er uansett min vurdering, min avgjørelse, min tid, mine følelser, behov og mitt liv, og den eneste eg må kunne stå for mine vurderinger for, er meg selv, når det kommer til totalt ukjente menn og dating.

Mannfolk får ta ansvar for seg og sitt og ta det på egen kappe om de ikke har utnyttet muligheten til å vise seg frem bedre i profilen, eller om de bommer på mål, eller driter på draget i meldingene sine.. De skjønner det nok selv, tenker eg ofte..eller så burde skjønne det, og får i tilfelle bare ha det så godt.

Men høflige, hyggelige og respektfull meldinger der de samtidig skriver at de innser at de er utenfor, men at de uansett ville gi en hyggelig tilbakemeld på profilen min, prøver eg å svare på..men er ikke alltid det heller, når eg mistenker at han kanskje likevel kommer til å fortsette å ville skrive.
Da får eg litt dårlig samvittighet, eller kanskje mer et slags ubehag/stress..da eg ønsker å være en anstendig person som svarer folk som "snakker" til meg/vil meg noe, men ikke så mye, da.. for datingverdenen er jeggu blitt litt psyk...og eg gidder/vil bare ikke forholde meg til "alt" og alle ;P

Men fint om de som vet de er "utenfor" lar være å prøve seg..så eg slipper ubehaget, ja. 👍

Skjult ID med pseudonym skrull lø. 16 sep. 2017 18:12

Har ikke slike luksusproblemer......synes sukker er rimelig "dødt", sikkert fordi jeg har vært ærlig i min profil og skrevet "litt rund"😊👍🏻

Skjult ID med pseudonym Antonyma lø. 16 sep. 2017 19:53

@Adam, jada, og du er spesiell du og 😄
-kan like både den siste der og my sin.. he he
noe for enhver anledning er jo greit.