Alle innlegg Sukkerforum

For lavt nivå på noen tråder

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no ti. 20 jan. 2009 17:57

Vi har nå slettet noen tråder der det går i lengden på tissen, puppestørrelser, vidden på musen osv. Disse temaene burde vært ferdigdebattert på ungdomstrinnet og vi håper de som skriver på forumet kan heve nivået noe. Det er viktig at forumet er et sted der voksne trives og da må vi ha noen grenser vi bør holde oss innenfor.

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 20 jan. 2009 18:05

Flott synes jeg... Er litt for gammel for slik "fjortis-snakk", så takk til dere for det ;-)

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 20 jan. 2009 18:05

Kjenner jeg i grunn er helt greit gitt..

Skjult ID med pseudonym erke ti. 20 jan. 2009 18:09

Helt toppers det altså, men trådene ble jo slettet lovlig sent da... Men thanks anyway:)

Skjult ID med pseudonym cat ti. 20 jan. 2009 18:10

Toppers sukker......skulle tro det bare var fjortiser her inne!!!!

Skjult ID med pseudonym 1Marty ti. 20 jan. 2009 20:19

I et diskusjonsforum skal man ikke slette tråder, med det er snakk om rasisme, drapstrusler, personkrenkelser osv.
Bruk heller litt tid på å utforme diskusjonsforumet som et forum, og ikke en tavle som er vanskelig og kjedelig å bla seg igjennom.

Hvis folk skriver om, og få rmange svar, på tiss og fanteri, så hvorfor ikke bare la dem stå? Folk skriver jo seriøse innlegg også, blandet drops

:)

Skjult ID med pseudonym wiseguy ti. 20 jan. 2009 20:23

Det er et tankekors at det i kveld ser ut til å være mye mindre aktivitet nå når de "populære" trådene er borte eller er det bare en tilfeldighet?

Skjult ID med pseudonym Pixie ti. 20 jan. 2009 20:28

Men om vi oppretter en tråd vi tydelig merker som USERIØS og fjasete, får vi lov å beholde den da? De som ikke liker humoren vår trenger jo ikke gå inn på tråden, og så kan vi som liker å skrive tull innimellom få fortsette med det uten å bli stemplet som barnslige!

Et alternativ er jo å lage chatterom der flere enn to kan chatte, så vi kan prate tull der uten å plage noen...

Skjult ID med pseudonym Pixie ti. 20 jan. 2009 20:31

Wiseguy har et poeng, tulletrådene har ofte hundrevis av innlegg mot det vi ser nå, 24 her og 50 der...

Skjult ID med pseudonym 1Marty ti. 20 jan. 2009 20:34

Dette er vel for mye å be om, men lar mine kreative tanker få sitt utspill:
- Trådstarter merker innlegget etter noen få kategorier; useriøs, seriøs, fritidsproblmer osv.
- Hver enkelt bruker kan velge hvilken kategori (en eller flere) man ønsker skal ligge øverst, være synlige på første siden, være synlige (evt noe annet)

Problem løst. Dette er en veldig enkel form for personalisering (oj, et faguttrykk).

Skjult ID med pseudonym wiseguy ti. 20 jan. 2009 20:39

og en trenger ikke være Einstein for å skjønne at sex er et populært tema blant single...

Skjult ID ti. 20 jan. 2009 20:40

Tusen takk Sukker ! BRA !

Skjult ID med pseudonym 1Marty ti. 20 jan. 2009 20:41

Enig med Pixie og wiseguy. En klesbutikk selger ikke gårsdagens mote vel? De tar inn det som selger mest og fortest ;)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ti. 20 jan. 2009 20:42

Personlig syns jeg at når man begynner å diskutere vidden til vagina, er det gått langt over streken. Da er det ikke snakk om å være barnslig eller tullete, da snakker vi plain fucking stupid. Er sånn jeg gjorde da jeg var 12 år gammel...

Skjult ID med pseudonym søtnøs ti. 20 jan. 2009 20:42

forumet er litt sånn samtale ved lunsjbordet. litt tull, litt sladring, litt jobb, litt personlige saker. folk skravler om alt. personelig synes jeg det var helt ok å dumme seg igår kveld, når jeg først ble invitert til det. hvorfor ikke? jeg gjorde det føste gang i min sukker-kariarre. ikke alt trenger å være 100% alvorlig. synes forslaget til 1Marty var mest fornuftig. da blir det plass til alle tråd og de som ikke har lyst å lese tull, får slippe det. det er bare å finne gode ord på å kategorisere hva er meningen i tråden.

Skjult ID med pseudonym Clueless ti. 20 jan. 2009 20:45

@Sukker:

Er helt enig med pixie, og det tror jeg mange andre er også, når vi sier at vi må få lov til å beholde tråder vi merker med "tant og fjas!" Det må da være rom for å ha noen tøyse/flørte-tråder??
Ser dere fjernet en fra i går (som jeg ikke personlig var med på) men som det så ut som om folk synes det var artig å "leke" på.
Det er som sagt en frivillig øvelse å hive seg på slike fjase-tråder!

Det var vel kanskje litt i overkant senur, eller hva??

Skjult ID med pseudonym dm ti. 20 jan. 2009 20:47

Tror en felles chattetjeneste evt med flere rom som har forskjellige tema ville vært pop.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 20 jan. 2009 20:48

Jeg vil si at en tråd med 50 innlegg men 10 aktive mennesker som regel er mer interessant enn en tråd med 300 innlegg av 5 mennesker...

Synes det skal være rom for fjas, men det var ikke fjas det ble reagert mot her. Det var innholdet.

Prinsippielt er jeg mot sensur, og jeg mener fortsatt at det bør brukes med forsiktighet. Men jeg er veldig enig det Sukker sier om nivået. I tillegg er det trist at man på et forum der målet er å finne hverandre stadig skal ha en "krangel" om hvem som er "verst" av menn og kvinner. Det er helt uinteressant om det som er mest konstruktivt å diskutere feil og og mangler ved mannlige eller kvinnelige kjønnsorganer! Så personlig er jeg glad for å slippe å se disse trådene...

Når de 5 øverste trådene handler om porno, størrelser hos mann/kvinne, hvor ofte man har sex, hvor gammel var du første gang, blir forumet så enspora, at de som synes slike temaer er mindre interessante, venter på bedre tider. Det er derfor helt normalt at det blir stillere en liten periode for så å ta seg opp igjen.

Man kan aldri gjøre alle til lags, og man kan alltid diskutere når sletting er feil og riktig. men flere av de siste trådene har hatt et innhold som kan virke til dels svært støtende og kompleks-skapende på enkelte. Og ut i fra det hensynet, er jeg for en gangs skyld enig Sukkers vurdering om sletting.

Skjult ID med pseudonym 1Marty ti. 20 jan. 2009 21:08

ingen sier i fra fordi de ikke bryr seg om det står slike innlegg her. Jeg bryr med f.. i hva noen skriver her på forumet. Bra med litt liv istedet :)

Skjult ID med pseudonym wiseguy ti. 20 jan. 2009 21:11

Men altså, hvis alle tråder med klaging på motsatte kjønn og sexrealterte temaer fjernes. Hva står vi igjen med da...ikke veldig mye, som er egentlig veldig skremmende. Jeg er også enig i at det er riktig å fjerne de trådene som ble fjernet, det kommer ikke veldig mye konstruktivt ut av slikt og kan ta luven fra alle de som sliter nok med å skaffe seg kjæreste.

Vi trenger noen kreative sjeler som kan starte noen interessante og debattbare tråder!!!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv ti. 20 jan. 2009 22:05

Er ikke så bekymret, Wiseguy... Det vil nok dukke opp både kreative sjeler og interessante temaer... Som det alltid har gjort. Men for all del - jeg unner de som driver med tant og fjas- tråden og tilsvarende tråder den avslappende avrageringen som det er. Hyggelig at noen morer seg! Ser ikke noen grunn til at forumet kun skal bestå av dype temaer... Vi er ikke på jobb nå. Men samtidig - det handler vel om å finne den gyldne middelvei og å kunne moderere seg i enkelte sammenhenger...

Og til Mr. anonym...

Jeg synes det er en vesensforskjell på om noen mennesker med stor sannsynlighet legger seg etter å ha lest forumet med en følelse av at de ikke er bra nok pga. ting de ikke kan noe for, eller om noen reklamerer i overkant for seg selv! Eller hva synes du?
Om du ønsker å klage på alt som ikke er anbefalt forumsbruk, og skal ta forumsreglene helt bokstavlig, kan du også klage på å at enkelte personer ikke bruker nok humor og smilefjes! :-)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ti. 20 jan. 2009 22:11

Ja Lilleulv, hun gjør det nok pga høy usikkerhet pga utseende hennes. MEN, tror ikke forumet er stedet å ta det opp, og hun taper helt klart på det.

Skjult ID med pseudonym wiseguy ti. 20 jan. 2009 22:14

Anonym

Kanskje du bør være forsiktig med å skrive om tredjepersoner her, spesielt når de har framstått med full profil?

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ti. 20 jan. 2009 22:16

Har verken nevnt navn eller personlige opplysninger, så nei, trenger ikke å være forsiktig

Skjult ID med pseudonym wiseguy ti. 20 jan. 2009 22:19

ikke veldig vanskelig å tenke seg hvem du siktet til for de som følger litt med her inne...jeg hadde ikke noe problem i hvert fall...

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ti. 20 jan. 2009 22:25

Dere er helt klart uenige med meg, da skal jeg ikke blande meg mer inn i det :)

Skjult ID med pseudonym Maestro ti. 20 jan. 2009 22:26

Kunne ikke vært mer enig med sukker. Mange av disse "vise" gjengangerene som moraliserer andre, bruker jo trådene til privat chat. Idiotisk, og ikke et parameter på en populær tråd. Chat på egne linjer og spar oss for disse som tydeligvis er litt for varm i trøyen.

Skjult ID med pseudonym Solomann ti. 20 jan. 2009 23:28

Til Sukker

Har dere vurdert å opprette egne chatte-rom der flere kan delta? På samme måte som tråder kan opprettes kunne man opprette egne rom. Kanskje det passer bedre for de som "sosialiserer"? :-)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 21 jan. 2009 09:48

Vi har en sterk mistanke om at chatterom p.g.a. at det man skriver blir stående i ca 10 sekunder gjør mediet for lite attraktivt. Blir høyst sannsynlig fjortislignende innlegg. Tenker noen annerledes om dette?

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 21 jan. 2009 10:17

@Sukker:

Men hele poenget med et chatterom er jo nettopp det at mange av de som er her inne har et behov for å kommunisere raskt og med flere på èn gang. Og noen ganger har man behov for å sitte å være litt "fjortis" med andre.. ;-) Uten at det behøver å bety at man blir helt usakelig eller vulgære.

Jeg tror at "innbyggerene" i et slikt chatterom kommer til å være flinke til å styre dette selv. Det har fungert i åresvis på andre steder, som f.eks VG-nett.
Ingen mener at man skal fjerne forumet og de mer eller mindre seriøse diskusjonene der inne, men kan det hende det er plass til begge deler? Hvis dette ikke viser seg å være en suksess, så er det ikke værre enn at man fjerner det. Gjør oppmerksom på at det blir innført som en prøveordning, og ta det derfra.

Tror på ingen måte det gjør Sukker til en mindre attraktiv side for å finne noen man liker. :-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 21 jan. 2009 11:01

Ps. Sukker slettet ikke min tråd som jeg startet, jeg gjorde det selv, uten at noen ba meg om det. (Så det sto en kommentar om makan til sensur så ville bare opplyse om det)

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 21 jan. 2009 11:06

@Vips!

OK. Greit å vite. :-) Synes nemlig Suker tok litt hardt i når de fjernet den.
Kommer til å fjerne min egen som jeg startet i går. Tant&fjas overlever sjeldent kvelden som undeholdning rent innholdsmessig..

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 21 jan. 2009 11:07

Ja, de trådene starter man jo mest fordi det er veldig aktivitetet på forumet og det er jo svært lite som er interessant å lese dagen etter.. men man hadde det moro kvelden før, så da er jo alt good. :-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! on. 21 jan. 2009 11:22

Veldig kjapt observert sukker, ref den andre trådens om ble slettet.

Skjult ID med pseudonym Clueless on. 21 jan. 2009 11:31

Alle tiders Sukker! :-))))-Noen ting blir bare F O R dumt....

Skjult ID med pseudonym Vibe on. 21 jan. 2009 17:17

Bra sukker. Eneste måte å opprettholde kvaliteten er å sette en grense, eller sklir det ut og de som blir igjen er de useriøse. Det har skjedd med de andre nettstedene etter det jeg har hørt.