Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym lurer ti. 20 jan. 2009 20:19

Noen bytter bilde ofte....andre ALDRI.......hva er best??
Er det mer praktisk og ha samme bilde for å bli kjent igjen......legge nye i album?
Eller kan det være en fordel at noen kanskje stikker innom ern gang ekstra pga nytt bilde?
Hvor ofte skifter du bilde?

Skjult ID med pseudonym 1Marty ti. 20 jan. 2009 20:23

Et bilde viser deg fra kun EN vinkel, i et gitt øyeblikk, et gitt sted. Noen bedømmer gjerne profiler basert på profilbildet, som et første filter.

Skifter du derimot bilde får du kanskje opp oppmerksomheten til andre som ikke likte ditt første bilde, kanskje du bare var normal for enkelte andre på ditt første bilde men en skikkelig hunk på det andre. Prøv deg fram, folk har forskjellig smak :) Men for all del, bruk et bilde som ligner på deg! :)

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 20 jan. 2009 20:25

ja ja...det er jo klart.Men har jo bilder i album også uansett....for de spesiellt interesserte:)

Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym ti. 20 jan. 2009 20:46

Bytter bilde ca. 1 gang i mnd... så stormer det av besøkende... så blir det stille igjen... så bytter jeg bilde... så stormer det av besøk... and so on and so forth

Skjult ID med pseudonym meg ti. 20 jan. 2009 20:49

jeg er en av de som alltid blir lurt av nye bilder
oi..her har jeg visst vært før ja tanken, kommer relativt ofte :)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ti. 20 jan. 2009 20:51

Feil vinkel, eller at du myser mot sola, eller ett-eller-annet rart kan være nok til at akkurat h*n ikke klikker på deg. Kanskje det neste bildet ditt derimot trekker damer/menn som fluer.
Hadde først et bilde her inne der jeg tydeligvis ikke ligna grisen (hvorfor i alle dager er det et uttrykk? Hvem _ønsker_ å likne på en gris?) og fikk lite "luv", byttet til et der jeg ser inn i kameraet og smiler: mer "luv" :-)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ti. 20 jan. 2009 20:52

@meg - kjenner den der ja, har nå begynt å sette svarte hjerter på de jeg egentlig ikke liker teksten på. Tynner ut i rekkene litt.

Skjult ID med pseudonym pigalopp ti. 20 jan. 2009 20:56

Jeg har også begynt å bli hard med de svarte hjertene. Da slipper jeg å gå inn på samme uinteressante profil mer enn en gang...

Skjult ID med pseudonym 1Marty ti. 20 jan. 2009 21:01

MEd andre ord: bytt profil bilde, endre teksten, og bytt ut bildene i albumet => folk vil ikke kjenne deg igjen. kanskje får du meldinger av de som ikke svarte deg sist? =D Det hadde vært litt moro :)

Skjult ID med pseudonym dm ti. 20 jan. 2009 21:01

Haddde vært litt morsomt å kunne få opp en liste over de som har satt sorte jenter på en også :)

Skjult ID med pseudonym Avslappa ti. 20 jan. 2009 21:13

@dm - Sitte og titte på de som hadde forkastet deg? Nei takk, vil jeg plages sånn går jeg bare på samme fest som en eller annen ex...

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 20 jan. 2009 21:37

Får egentlig greit med brev uansett bilde jeg har brukt.Tenker mer på irritasjonsmomente for de som går inn å ser "MEG IGJEN"........Men kanskje ikke så farlig da.....visst det er mange som bytter bilde fra tid til annen......:)

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 20 jan. 2009 22:50

Jeg har både byttet bilder og endret i profilteksten....men like stille...ikke et eneste brev. Vet ikke hva jeg gjør feil, pleier ikke skremme noen med utseende mitt akkurat... . mulig jeg fremstår som kjedelig og skriver sikkert mye likt som alle andre...men vi er jo norske "alle mann" (de fleste ihvertfall) og det er vel ikke så stor forskjell på oss....når alt kommer til alt. :-)

Skjult ID med pseudonym shorty ti. 20 jan. 2009 23:02

Kul nick Melody :-) Jeg heter faktisk Melody ...hyggelig at du valgte navnet mitt da :-)
Det er vel stille til tider for alle,men hva med å ta litt initiativ selv...Bare send en melding selv !

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 20 jan. 2009 23:08

Så flott navn du har da gitt!! :-) Jada , sender jo noen brev....men det er som regel et el annet i profilteksten til gutta som gjør at jeg ikke tar kontakt...og jeg er sååååå lei alle som klatrer i fjell eller spiller golf ! De hopper jeg fort over.. også de som skal ha jenter i skjørt og høye hæler... he he .. det er IKKE meg. Nei, ikke lett dette...men jeg gir ikke opp ennå..

Skjult ID med pseudonym shorty ti. 20 jan. 2009 23:16

tell me about it!! Virker som gutta her hopper fra fjelltopp til fjelltopp konstant!!! hehehe
Men men...jeg har et annet problem...Jeg har mer til felless med yngre gutter enn de som er like gamle som meg eller eldre.
Hvor er de kule 30 åringene? Det lurer jeg på!hmmm...det skal ikke være lett Melody :-)...Bra motto det...Ikke gi opp!

Skjult ID med pseudonym Avslappa ti. 20 jan. 2009 23:22

Let me tell you... like lei jenter som klatrer i fjell ;-)

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 20 jan. 2009 23:23

Tja, hvor er de kule ? De er vel opptatt allerede.. det er kanskje en vanskelig alder, da de fleste er i startfasen på forhold m/familie .....? Det kommer seg igjen i førtiårsaldern...da er det runde nr. 2 som står for dør. Ha ha.. sånn har det jo blitt.
Mange flotte i førtiåra....men du er vel for ung for det.. mitt problem er at menn på min alder skal ha damer fra 30 - 45....og jeg selv er 51....og de jeg får brev fra er fra 56 - 61 og det blir feil for meg, da jeg tiltrekkes av yngre menn enn meg selv...

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 20 jan. 2009 23:24

Da er vi enige om at det IKKE er kult å være FOR sporty....skremmer bort mange tror jeg...

Skjult ID med pseudonym shorty ti. 20 jan. 2009 23:32

Sporty er bra det,men det finnes grenser da! Jeg har nå klatret fjell jeg også,men hvor ofte skjer det? Det er andre ting som står mer i fokus og å gå i fjellet definerer ikke meg! Ja det er noen som gir inntrykk av at de er FOR sporty...men det viser seg at nordmenn er på toppen av sportutstyr salget i verden...so go feagure! Kanskje vi befinner oss i feil land!

Skjult ID med pseudonym Melody ti. 20 jan. 2009 23:37

Tja ....feil land..mulig det... trives bedre i varmere land uansett jeg...så jeg er nok født for langt nord....varm sand under føttene...sukk.. det er deilig det! Istedet for raggsokker og tykke støvler, æsj.. Tror nok det er mange som overdriver det der med fritidsinteresser ja....dumt...

Skjult ID med pseudonym Underdog on. 21 jan. 2009 02:36

Vil bare slenge inn noe til fjellklatring kommentaren. Ikke det at jeg klarter fjell og daler. Men i nesten hver eneste profil jeg finner på jentene her står det elsker å reise. Så vil kansje si at det er jo litt samme greia.(veit ikke hva slags forhold til reise dere har)
Jeg tenker egentlig litt på at folk nevner ting de liker, så er jo ikke nødvendigvis at alle reiser, spiller golf eller klarter hele tiden. Sansynligvis har vel de fleste vært flere turer på IKEA enn de har hengt i fjell eller sitti på fly til et eller annet sted i verden (regner også reise i Norge som reise, selv om det tydeligvis ikke er så mange som har gjort det her inne), så tror faktisk jeg kansje skal skrive i profilen min, "liker å reist til ikea, for å klatre til øverste hylle for å finne de rette putene til golfbilen min"

Og så litt til trådens tema. Bilde kan skiftes så ofte som folk vil, men da bør de ikke bli lei av å få samme peron på profilen sin om og om igjen. Det er utrolig mye lettere å huske er ansikt enn et navn her, føler nå jeg.
Men jeg er likevel enig i at man kansje får flere besøkende, og kansje nye, men fort gjort at det er gjengangere som kommer innom.

Skjult ID med pseudonym Påsan on. 21 jan. 2009 08:25

Når det gjelder aktiviteter så har jeg skrevet ned noe av det jeg holder på med, men ikke nødvendigvis hver uke/mnd. Så lenge jeg er singel kan jeg prioritere de aktivitetene jeg selv vil, uten å ta alt for mye hensyn til noe andre.

Enig med Underdog ang. bilder. Bytt så ofte du vil :-)