Alle innlegg Sukkerforum

Partner/ kjærest

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mocca fr. 8 sep. 2017 16:07

Må si jeg er litt skuffet over menn som søker partner-kjærest og det er ikke bare få av dem heller, men å ta kontakt det gjør de ikke. Markerer kun med ❤️eller 💛
Hva er vitsen?
Er det " en form for katt/ mus lek"?
Den er ikke jeg med på.
Jeg har tatt kontakt med de som har markert med ❤️/💛
Men må bare si at det er skuffende.
Finnes det ikke høflighet lenger?
Sukker skal jo være en seriøs Dating side skrives det om. Jeg tviler..
Heldigvis så har jeg ikke glemt min høflighet. Svarer på meldingene om jeg ikke er iterressert.
Så jeg lurer virkelig på om det finnes seriøse voksne menn her på Sukker.
Mulig jeg virker kynisk, men er ikke det.
Bare så lei av å tolke hva mennene mener med å sende spesielt ❤️

Skjult ID med pseudonym Mocca fr. 8 sep. 2017 16:44

Har tatt helg :) Og ønsker deg det samme.

(mann 33 år fra Akershus) fr. 8 sep. 2017 17:07 Privat melding

Hei, Mocca.
Det er synd du har dårlig erfaring så langt, men selv om du betaler for en datingtjeneste er du ikke garantert en date. Og at du har intrykk at menn stort sett er uhøflige, og ikke gir deg ønsket oppmerksomhet tilbake betyr ikke at selve tjenesten du betaler for er lite seriøs. Det er noe som heter: verktøyet er halve jobben. Du har et velfungerende verktøy. Det er kun jobben som er utfordrende. Sånn er det for flere. For noen går det selvfølgelig lett, for andre blir det numbers game i praksis. Ikke gi opp. Mange fisker i havet- som dem sier :)

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 8 sep. 2017 18:22

Hva mener du sukker, som seriøs datingside, skulle gjort annerledes?

(kvinne 52 år fra Hordaland) fr. 8 sep. 2017 21:03 Privat melding

@mocca desverre er det jo ikkje sukk som er useriøs,men de har jo ingen garanti for at
folk er den de sier
folk er single
folk kommer fra pent møblerte hjem ( altså har oppdragelse )
folk kommer fra pent møblerte hjem med flygel ( altså oppdragelse og utdannelse og er litt kultivert)
eller noen andre former for garantier egentlig annet enn en plattfor der man KAN få kontakt og knytte bånd....muligens.....litt som lotto......omtrent ca......

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 9 sep. 2017 11:13

Fant en kar nå der jeg oppfyller kravene hans. HALLELUJA! Faen, så glad jeg ble nå! Skal skrive til ham. NÅ!:)

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 9 sep. 2017 11:25

Du kan ikke sende hjerter, vettu, Mocca. Drit i de hjertene. Finn noen du liker SELV, også sender du melding til dem. Og hvis de ikke svarer så gjør du en vurdering da om dette er en kar du virkelig kunne ønske deg å bli kjent med. Hvis du etter ei ukes tid tenker at "Æhhsj, såå interessant var han heller ikke egentlig..:/.", så sletter/blokkerer du ham. Hvis han fortsatt er interessant, så er det bare å sende ei ny melding etter at det har gått noen uker.
Inntill du er blokkert er det fortsatt en mulighet;)

Skjult ID med pseudonym Pse0909 lø. 9 sep. 2017 11:29

Hei Mocca!

Vi gir hverandre hjerter for å indikere om vi er 😊 interessert eller ikke. Da kan vi ignore de som bare er på besøk(skoshopping) eller lever i fantasiverdenen(sukkersyken).

Hvis en har gitt ett hjerte åpner det for dialog(melding), og når begge deler hjerte er det gjensidig og enda mer spennende ;)

Jeg liker hjerter, og kombinasjon med bilder OG tekst - jeg er i kategorien seriøs :) ☺️

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 9 sep. 2017 11:45

Og akkurat der beskriver du kardinalfeilen som mange gjør: Du antar at folk legger det samme i å sende hjerter som du selv gjør.
Du antar at dersom noen har sendt et hjerte så er de interessert. Mocca har jo erfart allerede at det ikke er slik da hun opplever IKKE å få svar da hun sender melding.
Nei, er folk interessert så sender de sannsynligvis melding, eller i hvert fall svarer hvis de får en.
Kan selvfølgelig ikke være sikker, da heller; noen svarer sikkert av høflighet, eller fordi de synes det er koselig å melde litt med noen, emn sannsynligheten er i hvert fall større for at de vil bli kjent da, vil jeg tro.

Skjult ID med pseudonym 76 mann lø. 9 sep. 2017 12:05

Tja, selv har jeg sendt både gule og røde hjerter, men da alltid men en melding
samtidig. Er seriøs på det å finne en kjæreste ( eller i det minste en kvinnelig venn ),
men har ennå ikke fått "napp". Og Mocca, husk at mange kvinner også er useriøse og driver en katt / mus lek, men du er sikkert av de som virkelig mener noe med å være på Sukker. Så prøv å heve deg over tullingene ( av begge kjønn ) som bare er her for å slå i hjel tiden og sende tulle-meldinger !

Skjult ID med pseudonym putte lø. 9 sep. 2017 17:09

Hei. Ja da hiver jeg meg på og er enig med mange som skriver. Nå har det seg slik at etter etpar mndr her på Sukker så drar jeg et laaangt sukk etter å har vært og sett på de som er logget inn her som er omtrent i min aldersgruppe. Jeg må si at du verden så mange smilende og pene damer. Men så kommer jeg til poenget. At pene smilende damer som har passert de 60-65 ønsker seg en mann fra 35 da begynner jeg virkelig å lure. Jeg har flere ganger sagt til meg selv...de MÅ da ha trykket feil..eller si det på en annen måte. HVA tror du barnebarnet ditt på 25 vil si når du skal presantere han for henne? Skjønner? Greitt at dere synes dere fortsatt ser ut som en 30 åring når dere er 65 men herrefred HVA vil dere egentlig?

Jeg har OG tenkt dithen at mange av disse profilene kan være falske. Det er kanskje ikke noe unntak selv her på Sukker.
Det skrives mye om at mange menn her er useriøse men jaggu finnes det useriøse damer her og. Etter noen mndr her inne der jeg har skrevet med etpar som plutselig blir borte. Hvorfor er det så inn i hampen vanskelig å skrive feks: Jeg ønsker ikke lenger kontakt. Om du i tillegg kanskje vil ta deg bryet med å skrive hvorfor er du langt på vei en seriøs person i mine øyne.(Selvom det for enkelte ikke betyr noe).
Nå vil kanskje mange tro at jeg er en sinna gammel gubbe som har problemer...men tvertimot jeg har noen få gode venner som kjenner meg ganske godt og som ser på meg som en oppegående real og livat person selvom jeg har kommet til en alder der mange nok vil mene at jeg har passert "høyde" 😇

Avslutningsvis vil jeg påstå at sjansen for å finne ei seriøs dame er større i kassakøen hos Rema 1000 hehe.

Så vil jeg ønske dere damer som har vært like lenge som meg her inne og som er i aldersgruppa 60-65 lykke til med å finne han på 35...hva dere enn vil "bruke" han til. Avslutter denne seansen med å si...GODT Valg (for det er jo valg t mandan LOL.

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 2017 21:22

Det er svært få damer som har en dialog her. Jeg har inntrykket at veldig mange over analyserer, tolker og setter ting ofte i et veldig negativt lys uten å kjenne en person. Et godt tips fjern alt av jobb/inntekt.

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 2017 21:41

Men jeg er i grunn enig med trådstarter - hvis du setter et rødt hjerte på en dame ha en kort tekst. En ting er symbolisme, men en må starte dialogen og ofte er det menn som må ta initiativet.
Det skjer omtrendt aldri at en dame spesielt på sukker starter en dialog, fordi de fleste damene her er gratis medlemmer som sikkert har 100 + brev i innboksen. Så egentlig er det bortkastet penger å være medlem i sukker. Du har mye større mulighet å komme i samtale med en dame du liker ute på byen i helgen.

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 2017 22:00

Angående hjerter gul/rød - så av erfaring så ødlegger man litt av spenningen i en kontakt hvis hun viser sin interesse før man har kommet i gang - startet å bli litt bedre kjent i den prosessen. Det bør ikke ha noe betydning hvis en person ønsker å vite hvor du har den nye relasjonen helt i starten da kan det være kjekt med et hjerte.. Men det er veldig logisk at en person som ønsker og svarer - samt bruker tid har en interesse å bli nettopp bedre kjent med deg. Jeg har fått og jeg har sendt noen gule/rød hjerter selv, men det viktigste er å ha en spennende samt en interessant samtale med en person du liker godt.

Hvor lenge skal man være i en samtale før man treffes ute?
Et annet vanlig spørsmål her - det varierer veldig fra en person til en annen og hvor flink de kommuniserer med hverandre. Og noen trenger mer tid enn andre, og det kommer av personlighet. Er hun/han sjenert? Kanskje litt forsiktig i starten og den prosessen varierer veldig fra en person til en annen basert på erfaring og tidligere oppleverlser.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 9 sep. 2017 22:00

Du har forum om ikke annet. Trenger du mer?

Skjult ID med pseudonym Nasher ma. 11 sep. 2017 13:17

Nei, jeg mener ikke det @Live2 - hvis man er en dame/mann og ønsker kontakt med en annen. De som ikke betaler via sukker kan ikke lese profil tekster eller se album bilder hvis ikke en superbruker kontakter dem. Og eneste måten å få en person til å kontakte dem er å sende en flørt evt. et hjerte på en man synes er spennende å komme i dialog med. Så veldig mange damer her på sukker er gratis medlem, fordi de er vant til at menn tar initiativ først.

Et hjerte kan ødelegge spenningen i en kontakt, men jeg skjønner at de som har gratis profiler sender hjerter.. Det er litt av greia å prøve å tilnærme hverandre i en dialog - å finne ut om personen er interessant for deg før man begynner å sende hjerter rundt seg 🤗

Skjult ID med pseudonym Romika43 ma. 11 sep. 2017 13:24

Hei, enig med deg.Det må da gå an å være høflig og svare hvis man har sendt en henvendelse bør man få et svar tilbake! ☺️

(kvinne 65 år fra Oslo) ma. 11 sep. 2017 14:32 Privat melding

Som en godtroende førstereis på datingside har det vært en bratt læringskurve: alle er ikke høflige og alle er ikke redelige. Takk til alle som er høflige og redelige. Så inviterer jeg sukker til å legge til et høflig neitakk mojo.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ti. 12 sep. 2017 15:30

Vel. Har man levd i en hule hele livet kan jeg skjønne at verden kan virke kald og kynisk.. eller uhøflig.
Sånn satt på spissen.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 12 sep. 2017 16:54

Hmm.. "Virke" @Mækk?
-kan vel like gjerne si at om man har levd beskyttet og naivt..i en hule, boble el. hele livet..så kan man jo tro at "verden" ikke OGSÅ ER kald, kynisk, uhøflig osv...
😜

Skjult ID med pseudonym Nasher ti. 12 sep. 2017 17:12

Ja, jeg ønsker en partner, men hvorfor ønsker vi en partner?
Jeg forstår deg @Adam, fordi man vet aldri og jeg mener det kan bli for mye fokus på temaer som ikke alltid er så relevant i et forhold, og noen er muligens på vei ut av et forhold pga. kanskje mangel på nærhet, trygghet. Men noen damer er muligens ikke helt ferdig med den prosessen med xèr dessverre.

Skjult ID med pseudonym Nasher ti. 12 sep. 2017 17:35

@Hønemor Det er nok mye mulig. Det @Adam erfarte var faktisk utroskap av henne, men hvorfor var hun utro? Hun har det ikke bra i det forholdet.
Jeg har pratet med flere ute på byen tidligere i livet som ønsker å bli kjent - å ta en kopp kaffe ute, samt treffes rett etter en krangel med typen hennes.

Det har jeg erfart og jeg vet bedre å komplisere ting for meg selv og henne, så jeg unngår ofte slike situasjoner. Allikevel sikkert de menn som treffer slike damer også, fordi han tenker ikke hans problme, men hun var søt så kjekt å få en intim erfaring den kvelden.

Men det blir litt annet siden ofte folk drikker når de er ute i tillegg.

(kvinne 55 år fra Telemark) to. 14 sep. 2017 05:11 Privat melding

Skjer med oss alle... Litt gammeldags jeg og tenker at mannen tar kontakt, men nei, det skjer sjeldent. 😬😡