Alle innlegg Sukkerforum

Kurs i sukker-skikk og sosial intelligens

Vis siste innlegg
(mann 28 år fra Møre og Romsdal) lø. 9 sep. 21:45 Privat melding

Skal man vente med å ta kontakt til den andre har liket deg (swipe høyre) og/eller gitt røtt hjerte; Eller er det vanlig å ta kontakt før den andre personen har sett deg?

Jeg spør for å unngå å være innpåsliten.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 9 sep. 21:48

Det er bare å sende en melding til akkurat den du vil kjære deg. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 9 sep. 21:51

Spør direkte om de vil pule i første melding, ellers tenker de at du er tafatt.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 9 sep. 21:55 Privat melding

Send melding til de som du, med hånden på hjertet, tenker at kan passe for deg. Vis at du har lest teksten, og respekter alderssøket og fra hvilke fylker det søkes.
Kleine komplimenter til noen du ikke kjenner anbefales utelatt, vent heller til fin dialog er etablert. Dropp hjerter og barnslige hurtigmeldinger, vær en Mann, da skaffer du deg et stort forsprang!😉
Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 9 sep. 21:58

Åja.... vær den gentleman'n du kan være. Trodde det var unødvendig å nevne det... men som du ser.. tydeligvis ikke.

(mann 28 år fra Møre og Romsdal) lø. 9 sep. 22:08 Privat melding

OK. Takk for svar. Bra feedback!

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 22:11

Det er flere som sender hjerter så i grunn helt uenig @Descalzo - det er damer som sender rød/gule hjerter og viser sin interesse på den måten, fordi de er gratis medlemmer og eneste måten de har å kommunisere på i tillegg her i sukker.

Litt rart at jeg kan lese teksten din her på forumet siden jeg har blokkert deg.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 9 sep. 22:12

Er ikke noe don juan, og slettes ingen storsjekker, men en ting jeg kan si sikkert er at de som viser god selvtillit med litt glimt i øyet har som ofte ingen problem med å få kontakt med damer. Og da har ikke utseende så mye å si.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 9 sep. 22:18

Du er jo en søtnos, du da, Mækker'n.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 9 sep. 22:22

De kan å smigre, mister.

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 9 sep. 22:23

Du har litt å lære der @hovmester

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 9 sep. 22:24 Privat melding

Jammen, Herrangud, så fint'a Næsher, da kom du meg i forkjøpet, vil du at jeg sender deg et takkekårt? Hva er så rart med at du kan lese teksten min allikavæl?

Hvis du tenker at det er bra nok damer for deg, de som ikke har annen måte å kommunisere på, enn å bruke hjerter, så ta for deg, sier jeg bare.
Uten unntak, så har er de gjerrige hjertesenderne jeg allikevel har valgt å sende en melding til, vist seg å være langt utenfor det jeg søker. Snyltere kan lete andre steder.

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 22:27

Gå til medlemskap klikk på rød ikke forny, spar pengene til en reise, hvis skjebnen vil så treffer du drømme partneren på turen. 260 + i mnd i et år = 3120 dvs. godt på vei til en tur til Gran Canaria - så noe å tenke på. Kanskje hun ligger å soler seg å bare venter på at du skal være i nærheten å ta initiativ. ;)
Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 9 sep. 22:29

Tenker litt på en låt av Namsos' store sønn, ved tittel Janne Ahonens Smil. Noen som har hørt den, eller?

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 22:35

Det blir i din egen lille boble hvis du skjønner @Descalzo - hva du mener om ting her i verden er ikke alltid relevant til temaet basert på kommunikasjon. Men det er sant som jeg sier at noen damer her som er faktisk spennende er gratis medlemmer, fordi de er vant til at menn tar initiativ. Så det er naturlig for noen damer at de sender et hjerte til en person av interesse - i håp at personen tar initiativ som har betalt å kommunisere her. Og da kan hun starte samtalen samt lese profil teksten hans hvis han tar initiativ.

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 9 sep. 22:39 Privat melding

Gj-esp

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 9 sep. 22:40

Gjorde det med ei dame som sendte meg rødt og besøkte meg ørten ganger. Virket som hun holdt meg på gresset så den dialogen døde fort. Betyr selvfølgelig ikke at det vil gjelde andre.

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 23:16

Et godt eksempel på sukker-skikk @Descadzo. Ser du ikke på Barcelona kampen, men bruker tid på sukker forumet? Rød er ikke akkurat favoritt farven min heller, men men.. Da kan du drømme om Messi og fantasere hvis ikke du liker fotball. ;)

(kvinne 47 år fra Akershus) lø. 9 sep. 23:22 Privat melding

Skækk eller?😂

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 23:25

Messi har 2 mål nå, han er gud på fotball banen! 😂

Skjult ID med pseudonym Hovmester lø. 9 sep. 23:26

WTF. Ser du matchen i opptak, eller?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff lø. 9 sep. 23:27

Des 😂

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 23:38

Nei, kun en pils i kveld, men jeg har snart 5k posts på et sport forum, så jeg er vant til en dikusjon siden vi har natulrig mer fritid som singel. Det blir sånn når man blokkerings funskonen ikke fungerer på sukker som mye annet som naturfag i relasjonsprofilen og annet tul du betaler for. Det blir 32 dager på sukker forumet før jeg reiser. Jeg skal love deg at sport forumet er bedre moduret i tillegg. 😀

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 9 sep. 23:43

Ja, den er i opptak på Viasat 2, men jeg ser i reprise.))

(mann 47 år fra Oslo) sø. 10 sep. 07:37 Privat melding

@Ola89
Når man snakker om folkeskikk.. så kan man sikkert snakke mye om det. Det er alle fall ikke dårlig folkeskikk å kontakte en fremmed dame som man liker på en dating side. Naturligvis så fordrer det at man er høflig, og ikke begynner å snakke om sex med en gang. Det er det få damer som liker. Men de er like kåte som oss for det.

En annen ting jeg tenke på, så er det pussig ar paraplyen ikke er en norsk oppfinnelse, og det er kanskje ikke folkeskikken heller. Hvem vet.