Alle innlegg Sukkerforum

Sukkerfesten, et interessant skue

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Prikkete sø. 10 sep. 2017 18:07

Veldig hyggelig å treffe ukjente fjes på Champagnia eller hva det no het. Fram med sukkerbiten og voala der var de. Latter, tull og tøys. Ble det slik ja da ville det bli bra. Lo meg skakk av å oppdage en nær kollega på samme sted.

Utrolig flott med alle aldre og alle varianter. Blikkene sveipet rundt. Det var litt skrekkblandet fryd. Dyrskue i Seljord er vel nettopp også denne helga. Lol.

Ettersom lyset ble dårligere og 50 åringen litt meir forsiktig, ukjent terreng, ja så ble det kanskje tryggest å snakke med den ene da. Veldig koselig egentlig. Livet hva er det og hvordan er vi i det, i oss? Er det kun denne ene som gjør at vi syns vi lever?

Ca 50% av Oslos befolkning, den voksne, sies å være single. Vi velger det og vil det bedre, best. Hva er best da, ja hva er det? Å kline med en som har de maskuline sider intakt eller å le med når vinden rusker i håret og båten krenget litt? Vi går jo mot et samfunn hvor forhold blir meir diffust og ekte vennskap det som består. Å elske vilt og deilig er fint det, ja vakkert, men makkeren må kunne evne å romme seg selv i at dama også har meininger, er sprek men ikke har behov for å demonstrere det, kan svinge hammeren og saga, men ikke trenger til å slå i bordet med det. Kvinner i dag blir jo lært opp til å klare seg sjøl så hva skal vi med menn som fortsatt tror de skal komme ridende på kvite hester, redde oss? Det funker ikke sånn lenger. Kanskje skaper det forvirring i stallen da,mja kanskje. Femininiteten er ikke lenger knyttet opp til hjelpesløshet men meir å evne være den som ser at har noe å by på som utligner, komplementerer, kanskje på et annet plan. Det handler ikke om kjole, BH eller tamponger, men om å våge være seg selv i møtet. Mannen trenger ikke bære børsa på ryggen, vifte med rypene, slå ølkruset i bordet eller fikse alt...bare han er seg selv.

Det var i grunn litt utfordrende å se meir enn kvinner og menn på jakt i går. Kanskje er det alderen, kanskje er det hodet, kanskje er det tiden, kanskje er det.....jeg veit ikke. Neste gang går jeg for en felles tur på dag tid, opplevelser i deling. Ikke så viktig å finne dette ene menneske kanskje, meir viktig å ha det fint her og no.

Skjult ID med pseudonym Nasher sø. 10 sep. 2017 18:59

Ja, leve i nuet er kjekt, og moro å høre historier fra sukker festen i går.
Vi får håpe flere har lyst å dele sin erfaring. Jeg kan tror at det er litt spesielt siden man vet at de fleste er faktisk single og søker nye relasjoner. 🤗

Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 11 sep. 2017 15:57

Jeg var på festen og hadde det gøy. Nå møtte jeg kjente nesten med en gang jeg kom inn døren og ble bare kjent med en dame jeg ikke kjente fra før. Fra jeg kom klokken 21.30 til det begynte å strømme inn 20-27åringer som ikke hadde noe med Sukkerfesten å gjøre gikk fort. Sukker pleier jo å mase på at vi skal komme tidlig og det er nok et godt råd til neste fest.

(mann 42 år fra Vest-Agder) ma. 11 sep. 2017 17:34 Privat melding

Jeg var her for første gang.
Å må sei at jeg hadder en hyggelig opplevelse.
Blir ikke det samme som å gå på byen.
Da en vet at alle som kommer her , er her for samme grunn.
Var ei veldig hyggelig stemmning, men at en selv nok var litt forsiktig. Og ikke er den som tar direkte kontakt med nye så veldig fort. Men det med quiz var toppers, da fekk en kontakt med flere med en gang. Og det blir en kan bryte litt av nervøsiteten.
Så jeg kan nok tenke meg å komme igjenn. Om det ikke skulle løse seg på andre måter

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 11 sep. 2017 19:54

Ikke observert noe klining? 😢

(mann 42 år fra Vest-Agder) ma. 11 sep. 2017 20:39 Privat melding

Var flere som tok te ordet for det på festen