Alle innlegg Sukkerforum

Krav til hverandre

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Xxyy fr. 15 sep. 01:26

Hvorfor er det så vanskelig å få det forholdet man ønsker å ha, og hvorfor er det "survival of the fittest" som bestemmer? Hva med å senke kravene og innse at man selv også har feil og mangler før man dumper andre?

Skjult ID med pseudonym Antonyma fr. 15 sep. 02:01

Lo siento.

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 15 sep. 07:35

Hva med å skjønne at folk har det så bra med seg selv at man ikke trenger å senke kravene.
Man må ikke ha en partner på død og liv vel?

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 15 sep. 08:31

Hvorfor naturen er som den er ..?

(kvinne 47 år fra Akershus) fr. 15 sep. 09:01 Privat melding

@ts, har du blitt dumpa? Husk at de fleste som er her, har blitt det, eller har dumpa en annen person? Jeg tenker at man aldri kan vite hva den andre holder inne av tanker og følelser. Man kan ikke med sikkerhet vite om den som dumper kjenner på egne feil og mangler, at vedk egentlig kjenner seg utilstrekkelig men velger å beskytte seg selv ved å peke på den andre. Når det positive ikke veier opp for det negative, uansett hvem sin 'skyld' det er, så er jo ikke forholdet liv laga? Hvem ønsker å bli i et ok, men ikke fint forhold, der misnøyen gnager, men ingen skal si noe, fordi det ikke skal såres og tråkkes på ømme tær? Vil du ha et sånt forhold, @ts, der ingen egentlig strekker til?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 fr. 15 sep. 09:02

Du starter da, @TS.

Finn noen som du absolutt ikke har lyst på bare ved å se på bildene, og hvis vedkommende også har profilteksten og matchtreet fra helvete, sikt deg inn og slå til!

(kvinne 38 år fra Akershus) fr. 15 sep. 09:03 Privat melding

Når et forhold tar slutt er det vel gjerne fordi følelsene ikke er tilstede, jeg vil heller bli dumpet enn å være sammen med noen som ikke har de rette følelsene for meg. Feil eller ikke feil..

Skjult ID med pseudonym Hovmester fr. 15 sep. 09:06

LOL. Treffende, Writern.