Alle innlegg Sukkerforum

Fremtiden med eller uten barn.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 16 sep. 2017 22:21

Er det meningen med livet å få barn selv om du trives veldig godt uten barn? Er det ikke nok mennesker som bor på denne planeten? Jeg ønsket henne lykke til videre, fordi jeg ønsker å være ærlig om temaet, og si at jeg trives veldig godt uten barn. Jeg kommer til å forandre sukker profilen igjen til nei til flere barn, fordi jeg føler det er ikke noe poeng å bli kjent med en ny relasjon når barne temaet er så viktig for en person, og hun var slutten av 30 årene i tillegg.

(mann 34 år fra Rogaland) lø. 16 sep. 2017 23:10 Privat melding

D må da være greit å ikke ville ha barn, det er ikke mangel på folk i verden. Du sparer deg for mye bry, men du går også glipp av en helt spesiell form for kjærlighet.

(kvinne 54 år fra Østfold) lø. 16 sep. 2017 23:11 Privat melding

Å få barn er hverken en menneskerett, eller noe man må hvis man ikke vil. Et barn bør , i mine øyne, være ønsket og mottas m kjærlighet, og kan man , eller vil man ikke dette, synes jeg man bør la være, og jeg synes det er riktigere og ærligere å si fra om sånt tidlig . Jeg fikk barn seint,i et etablert forhold, men hadde jeg vært singel da, hadde jeg nok avfunnet meg m et liv uten. Jeg har tantebarn 😍

Skjult ID med pseudonym Sunshine lø. 16 sep. 2017 23:14

Er ikke alle som ser barn som meningen med livet. Er ikke en prioritet for meg i det hele tatt. Her er vi alle ulike og det er da lov. Men er en viktig ting å være en match på hvis man skal kunne ha et lenger forhold.

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 16 sep. 2017 23:50

Ja, jeg skjønner folk veldig godt som ønsker barn, men jeg var usikker og det er vanskelig tema for meg. Jeg er over 40 så jeg får heller treffe damer som er har fått nok barn evt. noen som trives veldig godt uten. Ha en herlig helg da! ))

Skjult ID med pseudonym Nasher lø. 16 sep. 2017 23:52

Ja, ja, jeg er onkel for 2 barn @gille. ))

(mann 46 år fra Vest-Agder) sø. 17 sep. 2017 00:29 Privat melding

Jeg fant ut for 15 år siden at jeg aldri ville kunne bli pappa (biologisk). Nå var jeg stefar i 11 år og det blir jeg gjerne igjen, men finner jeg kjærligheten hos ei som ikke har barn håper jeg at vi likevel kan bygge et fantastisk liv sammen uten barn.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 00:40

Du virker overrasket (og også litt irritert og dømmende over andres /denne damas ønsker?) over at barnespørsmålet er avgjørende for folk @nasher..det er jo i grunn det mest overraskende her.

Skjult ID med pseudonym Eiriana sø. 17 sep. 2017 03:48

Det gjør han vel ikke Antonyma🤔.

Og enig med deg Gille. Ingen menneskerett å få barn

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 04:23

Vel...@Eriana
Hvorfor ble tråden laget?
Er det bare et poeng her, tenker du?
Og hva ligger i den siste setningen?

Eg leser gjerne mellom linjer og bak også;
Leser du ikke overraskelse? Ikke skuffelse heller? Eller frustrasjon/oppgitthet? Ikke en negativ tone/omtale/formening om det å ønske seg barn (spesielt når det "går sånn ut over" hans dating...)?

"Barnetema" er da tydelig like viktig for ts. som for de han føler det ikke er noe vits i å bli kjent med..pga at de er så opptatt av "barnetema".. bare med motsatt fortegn.
Det burde ikke være noen overraskelse eller "nyhetsverdig" at andre tenker og ønsker annerledes og gjerne motsatt på et sånt tema. (Såklart vil det være potensiell dealbreaker)

Og det første spørsmålet fremstår nærmest som et retorisk eller ledende spørsmål eller også en påstand i lys av "argumentasjonen" i påfølgende setning.. samt at han virker temmelig ferdig konkludert allerede i sitt neste innlegg .
Såeh..gan var muligens det før trådinnlegget også..? ;)

Føler dette var et behov for å få ut et hjertesukk over en litt frustrende situasjon for han, mer enn et nøytralt og oppriktig spørsmål han ønsket å debattere.

Slik kan teksten slik den fremstår godt leses. Også! :)

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 17 sep. 2017 06:19 Privat melding

Åh kjære deg ADaM,- dette har ikke m empati å gjøre. Jeg sa at det ikke var en menneskerett å FÅ barn. Å ønske seg må man gjerne. Det er helt naturlig.
Jeg har heller ikke "banka noen barn i fra tissen min" ever. Jeg har vært gravid 3 ganger og har ETT barn, som ble tatt m hastekeisersnitt i uke 31, pga av svangerskapsforgiftning og at jeg holdt på å dø. Han veide en drøy kilo (1011gr) Og så har jeg Altså hatt 2 dødfødsler i tillegg. Så .. du sa?

Skjult ID med pseudonym Kravstor sø. 17 sep. 2017 09:55

Dette er et følsomt tema. For min del har jeg vært veldig tydelig i de 11 årene siden jeg ble skilt. Til tross for at jeg har vært tydelig på dette har jeg møtt en god del damer som innledningsvis har godtatt dette, men etter 2-3 mnd kommer tema opp igjen. Det er ganske mange damer som er overbevist om at mannen vil forandre mening straks han blir forelsket. Det tragiske med dette er jo at damene kaster bort vedriful tid. Heldigvis har damene jeg har møtt vært ærlige om dette etter en stund. Det er vel sikkert noen som blir fedre uten å ønske det også.

Det er jo litt trist det hele. Synes nesten Sukker skulle arrangert noe eget for de som er over 35 og ønsker barn. En helgetur hvor single uten barn fra hele landet kunne møtes.

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 17 sep. 2017 10:45 Privat melding

Veldig mange som tror det ja, Nigma /Kravstor. At menn ombestemmer ..Bror min var av den oppfatning at han etter 2 barn ikke skulle ha fler, men neste dame, som han forøvrig har giftet seg med, og fått 2 barn til..

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 10:47

Fiffig empatikurs. Jeg følger det. Har barn, men måtte ikke, i sin tid.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 11:07

Og selvfølgelig sterilisert👍🏼.

🔹🔸

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 17 sep. 2017 11:17 Privat melding

Du har rett AdamPep,er mange ting som kan falle inn under det,- men jeg mener fremdeles at å få barn ikke kommer inn under rettigheter mann har. Men empati, det har jeg selv om jeg mener det

(mann 48 år fra Akershus) sø. 17 sep. 2017 11:28 Privat melding

Jeg har i det siste angret på at jeg steriliserte meg da jeg har lyst å bli pappa igjen en siste gang 😉

(mann 48 år fra Akershus) sø. 17 sep. 2017 11:45 Privat melding

Hva du mener om hva jeg føler om dette tema bryr jeg meg ikke så mye om Descalzo 😇

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 11:52

Forskjellen på 'rasjonelt' (nærmest forstå), og 'føle' (nærmere tolke) synlig.

Enig i det rasjonelle her og legger for egen regning til at 28 hadde jeg vært mer egnet enn 38. Stopp ved 30-35, med unntak som i annen idrett.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 11:55

Gøyt med løskrutt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 12:04

Ja, men nå har jeg sagt det også, og hvorfor.

Andre fasetter ivaretas utmerket av andre.

🔹🔸

(mann 48 år fra Akershus) sø. 17 sep. 2017 12:04 Privat melding

Ja jeg er litt følsom om dagen Descalzo så tok det personlig men ikke tenk mer på det 😊

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 12:07

Demo av forskjellen på rasjonelt, og rasjonalisering.🤔

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 12:24

Det er ikke negativt fokus, det er rasjonell realisme. Like rasjonelt som at (nett-)dating kan utvikles funksjonelt.

Men at mange eldre er i bedre form enn yngre er jo riktig. Men det krever mer. Derfor er det få i eliteidretten på min alder.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 12:28

Bare nevner det ikke er kun kvinner som tror de skal kunne "overbevise" en mann når det kommer til dette tema.
Eg hadde aldri villet satse på det, samtidig ser man jo at det tydeligvis "funker" for mange..
Så alle er nok ikke like 100% avklart alltid på spørsmålet, og livet er kjent for å stadig kunne endre seg på flere måter.. mange har overrasket seg selv på dette feltet tror eg.

ts her f.eks, er mann..og det signaliseres da (også) noe i retning av forventning om at en date skulle være tilbøyelig til/det burde være rimelig (?) å endre mening for å imøtekomme hans ønsker på dette tema.. hun var jo 39 og alt liksom.. ;p

Menn bryr seg også overraskende ofte like lite om fargen på barnebladene på matchtreet .. som kafébladet f.eks.
Skulle jo tro de var ulikt viktig, menneh...??😂
menn med alle matchfarger på det bladet kontakter meg, og det nevnes i all hovedsak ikke med et ord. Eg regner med eg ikke er enestående i så måte, og at mange kvinner opplever det.
Og det er det vel flere grunner til, men at "noen" menn tenker og tror de skal få det på sin måte "etterhvert" også, er vel en nærliggende tanke.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 12:42

Ikke sant hønemor... 😛😉

Enten er det ikke så viktig...de kan muligens være fleksible hvis om atte.. eller så innrømmer de (med god hjelp seff) å møte seg selv i døra.
Sunn skepsis er som regel helt på sin plass, generelt og spesielt.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 12:47

Nettopp Nigma, menn er vel (sannsynligvis? ;p) ikke flinkere til å vise korta enn kvinner på dette området, ..heller?

Sex sex sex.. sexdrive! ..just saying, lism..😏

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 17 sep. 2017 12:49

Har fylt det riktig ut, og har gjort et poeng av at jeg ikke skal ha flere barn i teksten min, og det opplever jeg full respekt for.

At noen steriliserer seg og angrer på det er merkelig, all den tid dette inngrepets irreversibilitet understrekes kraftig før man iverksetter det.

Det er mulig å reversere, men med svak sannsynlighet for vellykket resultat, og siste jeg hørte om som gjorde det betalte 40 KNOK for det, for ti år siden. Go figure dagens kostnad.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 sø. 17 sep. 2017 12:51

Nå er dere slemme med Descalzo. Vis litt velvilje; la henne skinne.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 12:52

Alle gjør som de vil, noen som erfart og anbefalt, men alle som de vil. Det er et fritt land, uten fasit og Putin. Forum fortegner dette litt pga. bananer i republikken.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 12:54

..Ikke lenge siden folk blandet sak og person jaffal..

Går vel an å "ta noen" ved saklige argumenter også.. bare nevner det 😏

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 12:57

Er vel mening å 'ta saken' med saklige argumenter, sannhetsgehalt og saklig info. Er det ikke slik vi alle jobber...? 😳

🔹🔸

(mann 48 år fra Akershus) sø. 17 sep. 2017 13:05 Privat melding

Selv om jeg ikke liker Delcalzo og hun ikke liker meg så har hun noen gode poeng innimellom 😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 13:06

Å i all hovedsak diskutere personlig er så ..billig.
Cheapshots er ganske boring og lite stimulerende i lengden.. gjør det nå litt elegant og pakk det inn i nóe substans i det minste...puh-lease, lism! 😝
Cause it's seriously getting old ..and grumpy

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 13:09

Guess you just rested my case @hovis. 😏
det visste eg du ville, takk for hjelpen 😎

(kvinne 54 år fra Østfold) sø. 17 sep. 2017 13:13 Privat melding

Duverden,- enig m du, Hov 😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 13:15

Aktivt kull.. kan være bra mot giftig mageinnhold .. som gjerne kommer ut i form av oppgulp og en masse dritt også.. bare en saksopplysning/tilføying. 😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 13:22

Hvor @hov? 😎
Eller tok du "noe" alt for personlig?

Det medfører da beviselig riktighet at du kun var personlig, men ikke saklig i din replikk til mitt generelle innlegg om saken saklighet. Det fikk vist frem poenget mitt godt synes eg.👌 så det var vel saklig å påpeke av meg, vil eg tro.

Eg er kun ansvarlig for hva eg skriver ikke hva du forstår og oppfatter, eller ikke.

At det "virker sånn" for enkelte er ikke det samme som at det er sånn. Det forventer eg saklige og overbevisende argumenter på i tilfelle.
Så værsågod, feel free 😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 13:25

Person"fokusert" er heller ikke det samme som personlig.
Bare så det er klart.
At personer "kommer i fokus" ved sine usaklige og personlige uttalelser er naturlig.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 17 sep. 2017 13:35 Privat melding

Jeg er vant til at Descalzo er på meg så nå tar jeg det med ett smil. Vet at jeg er for gammel til å bli pappa igjen men må innrømme om at jeg drømmer om det 😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 13:37

@mjoll
Observasjoner og hva man ikke ser og ikke ser is in the eye, og ofte preference, of the beholder.

It's a two-way street, dear.
Den som leter upartisk og saklig (!) finner det ganske greit.
At eg så kjører over han...vel han stiller seg nå liksom der hele tiden, da😏
Eg kjører en litt rask bil med litt over middels hestekrefter.. so what!✌️

Det forandrer ingenting. Du

(mann 39 år fra Oppland) sø. 17 sep. 2017 13:38 Privat melding

Tull, "Kjærleiken". Du kan gjøre akkurat hva faen du vil. Drømmer du om barn, så få barn. Så lenge barnet er ønsket så er det bare å kjøre på, uavhengig av hva andre her måtte få deg til å tro.

(mann 48 år fra Akershus) sø. 17 sep. 2017 13:44 Privat melding

Takk Valverde79. Jeg har bestemt meg i dag for å begynne å tenke på meg selv og drite i hva alle andre mener om meg som person og om hva jeg tenker og gjør 😊 😊 😊

(mann 39 år fra Oppland) sø. 17 sep. 2017 13:47 Privat melding

Det gjør du helt rett i, @Kjærleiken. Godt å se! 👏

(mann 48 år fra Akershus) sø. 17 sep. 2017 13:56 Privat melding

Hva synes folk om mitt nye profil bildet? Skjønner ikke hvordan jeg kan være singel. 😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 13:58

Du om det mjoll. Hovis har vært en favoritt lenge, we go way back. det har eg da gitt uttrykk for? Det anser eg rimelig gjensidig. Eg henvender meg mest til de eg synes er mest morsomt å henvende seg til. Gjør ikke du?

Kan jo lure litt på om det er sånn at det at @hovissen er veldig "på", både den ene og andre, og veldig personlig i stilen, har gått oss hus forbi her inne?

Nei det har vi ikke sett lism?

Wow, i tilfelle!

Ps: men bare slapp av mjoll, han likere' egentlig, alt er ikke alltid som det ser ut ;) -ellers hadde han vel forsøkt litt bedre å unngå "problemet"..don't you think? 😏

Og Altså.. rett skal være rett. @Bless prøvde seg på et personlig og usaklig angrep ut av det blå.
Da får ho være vel nesten være klar for og tåle tilsvar...eller å bli "tatt litt" som du sier. Fullt fortjent.

Så unnskyld meg altså, mjoll..men det får jo være måte på til skjevfremstilling.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 14:08

Og tar eg feil "om eg mener du er *upartisk* ", @mjoll?
Vel,.. er det en slags innrømmelse?? 🤔😄

Thihi..dét var nå faktisk en litt morsom detalj oppi det hele, da.😂

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 17 sep. 2017 14:12

Såe...
Sånn tilbake til trådens tema.
Du får barn hvis du vil.
Om du syntes frimerkesamling er meningen med livet, er du i din fulle rett til å mene det...

Ja! Mange nok mennesker på denne planeten. Nok elendighet bare ikke fordelt godt nok. Halve her på forum dekker ca sørlige ekvator tror jeg.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 14:23

Skrivefeil og freudian slips @mjoll, ...eg innrømmer at det kan være vanskelig å vite hva som er hva noen ganger..👍✌️😁😅

Men jada, eg svarte deg ut fra slik du ville bli forstått,ja.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 14:29

Og @hønemor, nettopp👍

Mange liker jo også det du nevner der...og å selv delta eller å se på, uten at alle liker å innrømme det.

Men er vel en grunn for at "tonen" er som den er lism..😎💪👊🤘✌️👍

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 14:40

Muppetshow.

Jeg er han i grønn froskedrakt, og må kysses.

Dere får dele på.. 😂

https://youtu.be/IvnHgKkNKR4

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt sø. 17 sep. 2017 14:56

@Hønemor

Hvorfor skulle du ønske det egentlig?
Jeg er ihvertfall glad til for at hverken jeg har det eller andre har det for meg her på forumet.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 14:57

Ja, da liker du iallefall bedre at @hovis er etter meg, og om det er saklig eller usaklig er lite vesentlig slik eg forstår det, @mjoll.

Eg kan ikke huske at du har reagert til min fordel noen gang, men motsatt begynner det vel å bli noen ganger.

Det er nemlig ikke mindre sant at eg ikke kan kommentere uten at hovis kommer i etterkant. Eg føler han følger meg, så da følger eg han. Fair enough tenker eg. Leke og steke.
At vi så har ulik stil og han liker å fremstå litt "uskyldig" er åpenbart. Men han lurer jo ikke alle.
Eg forstår likevel at det for noen kan virke mer dramatisk at eller når eg kjører på/over hovis, enn at han ba om det.
Det tar jo ikke så stor plass med en personlig kommentar/stikk. Det blir litt mer greier når du tilfører substans. Og eg er grundig av meg, ja. Eg liker det. Thats me. Men klart det ser mer ut da.
Innhold betyr mer enn mengden for meg når eg bedømmer hvem som er rimelig/urimelig.

Du får like og mislike hva du vil for meg. Men eg finner meg ikke i alle slengere, det vet du.
Eg liker f.eks saklig og nyansert kritikk og holdbare argumenter som støtter det, fremfor føling og synsing.
Kommer du med det, skal eg ta det.

Skjult ID med pseudonym Bless sø. 17 sep. 2017 15:22

Antonyma : les rådet mitt -igjen

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 15:26

Nei, skjønte det @hønemor.
Og ingen liker jo å bare bli hakket på. Det er jo irriterende for de fleste.
Hadde eg følt det så hadde eg ikke giddet å spille ball, enkelt og greit.

Da får man jo sette folk på plass, si ifra til sukker, trekke seg ut, eller overse, alt etter hva som virker.
Eg har gjort alle.
Eg vet godt hvem som sannsynligvis heller vil dra til meg i bakhodet med balltreet, enn å slå på ballen, for å si det sånn. 😎

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 15:27

Jeg har nå gjensidig byttet slik nysgjerrig du sier @Hønemor her noen ganger. Fint det.

Jeg leser de som "tråkker hverandre på hælene litt annerledes". Mye uforløst som knuffes. Og i hvilken grad de 'liker' det kan jo ikke jeg svare på. Men rart å like spør du meg.

Lite å misunne. Misunner (sunn misunne) kun statusen 2som jeg.

Fant en bra omtale av det på et annet sted her forleden, og 'lånte': "Savner han som får det til å krible i kroppen og gjør hverdagen bedre😍 skape og dele opplevelser med, gode samtaler, trygghet og spenning. Vil leve og ikke bare eksistere😍"

Det er (var) fint, minneverdig, og nå misunnelsesverdig det. 🤗

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 15:33

Coming back for more med mer personlige usakligheter, are we @Bless. Thats all u got, hun? 😎

Vel..her er et råd fra Anton til deg;
B less... of that.

Du finner det altså right there, i deg selv, hvis du leter. 👀

Skjult ID med pseudonym Bless sø. 17 sep. 2017 15:50

Prøv igjen

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 15:58

Jepp 😁, i alle fall dobbelt.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 15:59

Eller dublett?🤔 Samesame det.

🔹🔸

(mann 48 år fra Akershus) sø. 17 sep. 2017 17:45 Privat melding

Jeg elsker mine 2 engler og dem betyr alt for meg og kommer alltid som nr 1 i livet mitt. Min datter sa til meg i dag at hun ville ikke ha flere søsken men heller at pappa fikk seg kjæreste. Da kom tårene hos meg 😊

Skjult ID med pseudonym Blomsten sø. 17 sep. 2017 18:01

Jeg er 41 og selv om jeg bare har ett barn så ønsker jeg ikke flere. Dette er jeg veldig tydelig på straks jeg blir kjent med menn som kan være interessert i meg. Akkurat nå er jeg av og på med en som er tre år yngre enn meg som ikke har egne barn. Mitt ultimatum er at jeg kommer aldri til å gi ham barn, og da blir det hans valg om han vil fortsette med meg eller ikke.

Trådstarter må jo bare være like tydelig på det som meg. Alle gjør sine valg, og da må man lete til man finner noen som er med på de valgene.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 17 sep. 2017 18:33

Assa... Til alle dere over 40. Tikk takk tikk takk ti....

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 22:07

vel, @mjoll... det var det med troverdigheten da..
Så mye som folk som konsekvent er og har vært ekstra etter Anton her inne, fordi eg spiller litt mer hardball og det seff kan oppleves truende/ubehagelig for mange, så er det jo da påfallende at du aldri føler eller har følt for å si ifra da.
Det har vel vært mer enn nok av åpenbare usaklige overtråkk og muligheter, og langt verre og totalt personfokuserte og ufine tilfeller enn det du har valgt å kritiserer meg for ved anledning.
Og alltid er det en rund og uspesifikk kritikk som kommer min vei. Aldri kritikk på konkrete på uttalelser, og hvorfor. Merkelig det der, ass. 😏

Ikke at eg forventer det at du sier noe i min favør, ei heller trenger det altså, men dersom du nå føler så nøytralt for det der, så kommer du like fullt oftest på banen når det gjelder støtte til hovis, og det vet du.
En spade er en spade er en spade.
Just saying.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 22:10

Og @mjoll, ditt seneste innspill i mattråden er jo et glimrende og konkret eksempel...for eksempel ;)

Ikke at det i seg selv er noe galt med det innspillet, det er mønsteret som viser seg som er påfallende.

(mann 47 år fra Aust-Agder) sø. 17 sep. 2017 22:27 Privat melding

Enig Hønemor. Hvem trenger Netflix når man har så spennende live drama å se på 😂

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 22:29

Nei som sagt så var det ikke noe galt i seg selv "da", @mjoll. Innholdet er jo ikke vanskelig å stille seg bak.

Men ja, som Des, så oppfatter eg at tidspunktet du velger å kommentere også i den tråden, påfallende nok passer med mønsteret eg nevner, Innholdet i det du valgte å skrive (i generelle vendinger, ja) kan oppfattes som en indirekte støtte til hov og en kritikk av des, som da nettopp hadde vært i tottene på hovis (og vice versa) rett før...for ikke å si tarmtottene! ha ha 😂

Thats all. Påfallende. Det kan jo selvsagt være totalt tilfeldig, eg opplever det ikke sånn 👀

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 17 sep. 2017 22:29

Trenger ikke være en så innmari skarp observatør for å se det mønsteret Antonyma beskrev, da.
Har ikke fått inntrykk av at du er dum, Mjoll, så å late som du ikke skjønner nå... Dét blir for dumt;)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 22:32

ha ha ..eg tar også gjerne en neve, tuppa ;) og det er ikke fordi eg er på tuppa ...hø hø
*ordspill <3*

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 17 sep. 2017 22:43

Ja.,, ? Late som du ikke skjønner hva slags mønster hun snakker om.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 22:48

Ja, fint at noen ser humoren og underholdningsverdi iallefall. Eg bjuder gjerne på det ;)

Eg har ikke hevdet at du ikke har kommet med positive ting til meg heller eg, @mjoll.

Men, altså... når det gjelder verbal "kniving", polemikk og leke-steking ml meg og hovis, kan eg ikke komme på at du har sagt noe positivt i min retning nei, eller noe helt nøytralt for den del.

Men eg kan komme på kritikk, min vei. Og diverse indirekte eller direkte støtte andre veien. Og mer en to-tre ganger, ja, så eg tenker "en del ganger" er dekkende nok.
Og den gruppestøttinga/kritiseringa/hakkinga, der man flere hopper så "tilfeldig" inn fra sidelinja og ut av det blå for å hive seg på ved anledning og under "flokkbeskyttelsen", dét har du vel heller ikke med hånden på hjertet holdt deg for god til, har du vel.

Nøff said, om det for min del egentlig. Eg synes slettes ikke spesielt vondt om deg og ditt forumvirke i hele tatt, men eg vet hvor eg har deg, og holder meg stort sett unna "interaksjon" som ikke er "safe"

Men som sagt eg finner meg ikke i alle slengere, og nå kom det tilfeldigvis en sånn fra deg dah... 😏 🙃

og ps: dersom du bifaller @bless sine usaklige personangrep, og kritiserer når hun stekes for det, så be my guest, men ikke forvent at du ikke må ta litt heat selv også hvis du ytrer det.

(mann 32 år fra Buskerud) sø. 17 sep. 2017 22:48 Privat melding

Har ikke noe ønske om å bli far selv. Er allerede onkel og det passer meg utmerket.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 17 sep. 2017 22:50

Ingen flere barn her heller. Nok med to små troll.

Skjult ID med pseudonym 1234 sø. 17 sep. 2017 22:51

En skal absolutt ikke få barn om en ikke ønsker det! Men nå ligger det i natur å ville ha barn.. Noen sterkere enn andre... Mye mulig det har forandret seg siden jeg var 20:) nå er jeg. 40 og har voksne barn. Det er godt:)

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 22:55

@mjoll
...eller så har @lone sett det samme som meg,kanskje...
kan det være noen andre som ikke har fulgt med i timen..?
Eg bare spør eg..he he

Som sagt du er da egentlig relativt ok, her inne du, i mine øyne iallefall, 😘

-og asså...bittelitt ekstra "trøkk" på meg fra eller til, tåler eg... :P

Det betyr ikke at eg ikke legger merke til ting over tid, og at eg kanskje setter ord på det plutselig en gang.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 17 sep. 2017 23:03

Antonyma beskrev det så godt selv. Overflødig.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 23:05

Det er også andre mønstre🤣.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 23:09

he he .. beskyttelsen ligger like gjerne i at eg får " litt mye å gjøre", vet du...;)

og i den store "enigheten" som er en indirekte støtte mellom de som drar i samme retning..det brukes jo sågar aktivt også; "når så mange (og det er da 3-maks 5 oftest) mener ditt og datt så må det jo være sant", kommer gjerne typisk min vei ved slike anledninger.

Kjempeargument! -tenker eg. Not.
For nei, det må det saktens ikke, og er et typisk ugyldig og usaklig tomt argument.

Sannheten ligger i fakta og argumenter rundt det.

Ofte er det en stille M i Masses, på den måten. ;P

Ganske interessant og fascinating egentlig ;)

Men fair, enough @mjoll. Vi kan godt legge den ballen død nå.
Slenger frem lanken og anser meg ferdig og klar for fresh start.

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 17 sep. 2017 23:12

Trengs ikke igjen. Som nevnt her overflødig. Fiffig dukketeater. 👍🏼

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 23:13

@hovis, hovis hovis 😄

-er du inne og prøver med litt sedvanlig distraksjon...fokusendring? 😏

You are a little late darling, vi er ferdige her.

og du er ikke slow du heller, så det blir litt for gjennomsiktig hva du prøver på, (sorry..) imponert derimot, det tror eg allerede du er. Holder sikkert det for i kveld, hæ? ;-*

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 23:16

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 23:17

Ha ha, neida! 😂
Sånn! 😊

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 23:21

Takk @hovis. 👍
Og takk @mjoll :)

Time out her! refuel😜

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 17 sep. 2017 23:23

Neida, såklart ikke ;)
Greit, greit.

Men du ble litt imponert til slutt

Det er jo imponerende det også.
Bli med på dødball nå hun'😊