Alle innlegg Sukkerforum

Usikkerhet øker m alderen?

Vis siste innlegg
(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 24 sep. 09:56 Privat melding

Er det forskjell på kvinner og menn? Jeg har inntrykk av at kvinner blir sikrere ,og litt mer laidback og menn tja.. eldre menn (ut fra mine erfaringer) blir usikre og ønsker kontroll, og lettere blir ufine hvis det ikke utvikler seg som de vil, eller i det tempoet de ønsker. Dette har jeg erfart av kontakt m menn som er er eldre enn meg( og jeg er jo "gammal"😜)
Er sikkert usikre, kontrollerende kvinner også,-
Hvilke erfaringer har dere, sånn gjennomsnittlig?

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 24 sep. 10:07 Privat melding

Sånn gjennomsnittlig, så stemmer det ikke med mine erfaringer når det gjelder mennene jeg har møtt. Av de jeg har datet/forsøkt forhold med, har alle vært 7-11 år eldre enn meg, og kun en av de var usikker/kontrollerende. Jeg har avsluttet mange dialoger her inne når slike ting har åpenbart seg, men de teller ikke for meg

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 10:15

Nei, alle ikke presenile/allerede lett demente blir rundere i kantene.

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 24 sep. 10:17

Hov har et godt poeng.

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 sep. 10:27

Du vil sannsynligvis treffe på flere usikre folk av begge kjønn her enn ellers da, tenker jeg, da de fleste her befinner seg i en situasjon som er relativt "ny" for dem. De har gjerne vært i lengre forhold, sliter kanskje litt med å finne tilbake til seg selv igjen , samtidig som de er utrent på det å sjekke/ date, noen har kanskje ikke så mye kjæreste-erfaring bak seg.

Mange "levekår-/livsstils"-undersøkelser har vel vist at kvinner jevnt over takler singellivet bedre enn menn hvis det er snakk om å bli singel i voksen alder.
Du er inne på noe, tror jeg.

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 24 sep. 10:36 Privat melding

Bare jeg som har vært uheldig da 😂😂 nuvel, livet går videre, heeeelt andre steder 😉

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 24 sep. 11:10 Privat melding

Gille , tror nok du er inne på noe.
Klart det finnes usikre og kontrollbehovs kvinner også men tror generelt de fleste kvinner takler å bli eldre bedre enn menn.

Min erfaring er i takt med det du nevner, derfor en god grunn til å styre klar av eldre menn 😉

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 24 sep. 11:11 Privat melding

(.....takler bedre å bli alene og eldre....)

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 11:12

Her kommer utdannelses- og dannelsnivå inn. Har menn bak seg et liv uten selvrealisering kan de bli mer slitsomme pensjonister..

🔹🔸

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 24 sep. 11:13 Privat melding

Hvor gml er du egentlig Hovmester?

(kvinne 49 år fra Oppland) sø. 24 sep. 11:15 Privat melding

Akkurat det tror jeg på blingbling 👍

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 24 sep. 11:20 Privat melding

Du ligger mao an til å bli en slitsom pensjonist, be-be

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 11:35

Jeg har kjennskap til slitsomme.

Ikke likhetstegn, ingen 'regler' uten unntak.

Men eksempel, hvorfor vet taxisjåfører og (kjørelærere) alltid best, om alt inkl. trafikalt? Vi som kan trafikalt ser gjennomfallet.

🔹🔸

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 24 sep. 11:47 Privat melding

Nå er jo ikke du nærmere 60 ennå, Hov, så du har ikke så mye av egen erfaring å vise til. Du utviser forøvrig helt "riktig" adferd basert på den alderen jeg tror du er i 👍🏼
Når en mann på nærmere 60 ikke kan godta at jeg har mannlige venner jeg gjør ting med,(ikke seksuelt relaterte ting,) og svarer med " det lukter sex hele veien, kos deg og knull godt " legger jeg usikkerhet til grunn.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 24 sep. 11:54 Privat melding

Uff, har noen skrevet det, gille?

Det er jo sykelig sjalusi, vær glad han gjorde deg oppmerksom på det!😝

Husker jeg skrev med en fra ditt fylke for 2-3 år siden. Det rablet fullstendig for han, fordi jeg var pålogget uten å sende melding til han. Han liret ut av seg ting a la det du skriver, og truet med hva han skulle gjøre hvis han så at andre flørtet med meg. Finnes mange gærne folk....

Skjult ID med pseudonym blingbling sø. 24 sep. 11:58

Som vi kommer fram til i et vell av tråder: det er mange ustemte tastatur rundtom. 😂

🔹🔸

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 sep. 12:01

Han er jo skrudd i hue sitt, da, Gille.
Tolket den usikkerheten du beskrev som litt famling og (litt større) behov for bekreftelse. Dette er noe annet. Sykt.

(kvinne 47 år fra Akershus) sø. 24 sep. 12:11 Privat melding

Ikke alle, Ezter🙂 Min beste venn og jeg er helt avklart der, vi trener sammen, lager mat sammen, drikker oss på en snurr sammen, har masse felles venner og ingen ser på oss som annet enn buddies. Skulle han feks plutselig komme med en erkjennelse om følelser, må vi snakke sammen. Ikke ønskelig for meg å ikke ha det vennskapet, da ville jeg blitt veldig lei meg. Jeg har vært tidlig ute med å fortelle om han, til de jeg har datet, og har ikke fått tilbakemeldinger om at det er et problem. Trygge menn bryr seg ikke. Sikkert mange venner som håper på noe mer, både på tvers av kjønn og innen samme, det er hvordan vedk selv håndterer det, og hvordan den andre responderer, som avgjør om det blir problematisk.

(kvinne 52 år fra Østfold) sø. 24 sep. 12:18 Privat melding

Samme med meg, Des, jeg har en sånn kompis, som jeg oppsøker når ting er tungt Og jeg trenger en god klem,- venninneklemmer er fine, men ikke like "store" liksom 😂😂😂 h
Denne tok kontakt på FB og tolket at jeg ikke ville bli venn/kjent m ham ettersom jeg ikke umiddelbart la han til der. "Hvis jeg ville det skulle bli oss" måtte jeg det 😂😂😂 forklarte tydelig at sånt ikke kom m lovnader om hverken kjæreste, samboer eller kone. Han blokkerte meg kjapt ihvertfall😂😂😂
Og igjen Hov,- du er'kke gammal nok.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 24 sep. 12:23 Privat melding

Har vært borti kontrollerende kvinner, holder meg langt unna dem. Liker kvinner med selvironi, og som er litt runde i kantene/laidback. Har blitt roligere med årene, liker rolig tempo, da jeg nyter ting mer enn jeg gjorde før. Pleier å si jeg er impulsiv, bare jeg får tenkt meg om litt. :P Er sjelden ufin, om jeg er det, er det vel en rimelig god årsak for det. Finnes ikke et kontrollerende gen i min kropp. Jeg liker samarbeid og en avslappet planlegging, ikke detaljnivå.

Jeg har tydeligvis ikke så bra historikk når det gjelder å velge noen, de er enten kontrollerende, passiv-aggressive, eller totalt fraværende. Spiller ingen rolle hvor mye tid jeg bruker i forkant for å sile/avklare. Noen mennesker viser sin sanne natur etter en stund, de vil gjerne vise de finere sidene først, så derfor er jeg litt usikker på metoden jeg bruker fungerer. Vurderer å melde meg inn i en fotoklubb eller noe. :P

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 24 sep. 12:26

Har en par gode kamerater. Så å si aldri noe fysisk berøring mellom oss. Kan ikke huske at det noen gang har blitt gitt klemmer. Fikk et klapp på skuldra av han ene da jeg var forlover i bryllupet hans og holdt tale. Han likte talen. Ingen av kameratene er sånne "klemmere", de klemmer kun dama og ungene sine.
Jeg klemmer damene deres hvis jeg besøker dem og dama er hjemme.

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 24 sep. 14:49

Kjenner meg ikke igjen, jeg er laidback som fuck. Rolig som skjæra på tunet...