Alle innlegg Sukkerforum

Hvor er egentlig alle de kjekke og hyggelige mennene?

Vis siste innlegg
(kvinne 36 år fra Østfold) ti. 20 juni 2006 21:08 Privat melding

Jeg bare lurer egentlig, jeg får masse mail fra gutter, stort sett bare tull og uinteressante mailer, men jeg lurer på hvor de "kjekke" gutta er??

Jeg er ikke desperat på noen som helst måte, men føler at det er mange bra damer her inne, og kanskje ikke tilsvarende kvalitet på mennene? Grunnen til at jeg er på denne siden i det hele tatt, er at man vet jo aldri... Har dessuten en jobb og et studie som gjør at man treffer få menn, og ikke er det spsielt spennende på byen heller.

Men helt seriøst, jeg gir faktisk snart opp dette her altså!!! Litt kvalitet hadde gjort seg :)

Skjult ID med pseudonym Kanskje ti. 20 juni 2006 22:01

Hva er det som gjør en gutt kjekk på en side som dette? Hvordan har du fått inntrykket at det er mange mange bra damer her? Er du klar over at du selv er med på å forme om samtalen er interesant eller ikke her. Er du klar over at du ikke kan dømme en etter første mail her.

Hvor mange har du tatt kontakt med for å finne ut om er interessante, elle aventer du alltid til gutta tar kontakt slik at du bare kan dømme?

(kvinne 36 år fra Østfold) on. 21 juni 2006 00:03 Privat melding

Hmmm

Som jeg startet med, så får man noen ganske uinteressante mailer, og det skaper jo et inntrykk... Så har jeg møtt et par herfra, og folk er ikke alltid like bra som de utgir seg for...(selv om jeg har møtt noen hyggelige kjekke folk også). Sier dette på et ganske så generelt grunnlag faktisk, og hva som får meg til å tro og mene ting er vell ikke noe jeg må forklare for andre? ahr man et inntrykk, har man et inntrykk! Er min mening da! Og som sagt; alle har da egne tanker og meninger! Håper jeg sannelig

(mann 40 år fra Oslo) on. 21 juni 2006 00:25 Privat melding

Hi hi,,, Margadrita da :)
Du har jo møtt meg.. Dvs, ikke igjennom denne siden da men moro med nye venner og da :) Og jeg er jo her da ;=)

Men, bortsett fra den lille oppmuntringen.. Ikke super imponert over resultatet her i forhold til andre steder jeg har vært nei. Noen som har andre tilbake meldinger?

Skjult ID med pseudonym Kanskje on. 21 juni 2006 05:03

Margarita
Jeg antar da at du dømmer på grunnlag av den første mailen. Hele poenget med den første mailen er å vise at man er interessert. Inklussive i mailen er egentlig hele profilen. Det er mulig profilen er uinteressant for deg, en det er tross alt mye informasjon om en der som er interessant for om en vil ha kontakt eller ikke

Skjult ID med pseudonym Mor-til-1 on. 21 juni 2006 10:05

Jeg må faktisk si meg ganske uenig med Margarita her. Synes faktisk at det er mye bra profiler her inne, selv om aktivitetsnivået til tider er meget labert. Men det kan kanskje ha noe med alder å gjøre også. Når man har passert 30 er man kanskje litt mer interessert i å finne noe seriøst enn før man er fylt 25...
De fleste meldinger jeg har fått her inne har faktisk vært veldig hyggelige og ordentlige. :-)

Skjult ID med pseudonym Bravo on. 21 juni 2006 13:39

Du føler at det er mange bra damer her inne, og kanskje ikke tilsvarende kvalitet på mennene? Jeg synes du er ganske frekk jeg, Margarita.

(mann 42 år fra Rogaland) on. 21 juni 2006 14:53 Privat melding

Hvis grunnlaget ditt utelukkende er basert på hvem som tar kontakt med deg så bør du kanskje vurdere hvordan du presenterer deg selv? Hvordan skal du kunne tiltrekke deg typen personer du liker? Så klart, det finnes mer radikale framgangsmåter som å selv ta kontakt med de eventuelt få du finner "kjekke", men det er kanskje litt for drastisk...

Ellers er vel dette mer en retorisk frustrasjonsutblåsning enn noe annet fra din side, for hvordan kan resten av oss svare på hvorfor personlighetstyper du finner kjekke ikke finnes her?

(kvinne 36 år fra Østfold) on. 21 juni 2006 17:20 Privat melding

Hehe, nå er det straks litt morsommere her inne...Og helt rett, dette var en frustrasjonsutblåsning, og jeg tror alle har godt av en liten diskusjon...

(mann 42 år fra Rogaland) on. 21 juni 2006 20:26 Privat melding

Men hjalp utblåsningen, da? Kom det flere kjekkinger innom sida di?

Og diskusjoner er alltid gøy! Men hva er det egentlig vi diskuterer i denne tråden?

Skjult ID med pseudonym Mister X on. 21 juni 2006 21:34

Hvoror i all verden gidder ikke dere jenter ta litt initinativ med å ta kontakt med gutter selv?

Ikke rart at du som jente får masse tullemailer, da dere er minst like useriøse som de aller fleste gutta.

Det inntrykket her får man på de andre kontaktforumene. Så SLUTT og klag... du er selv årsak til at du ikke treffer den rette. Og en smule kravstor i tilegg kan du se langt ifra den store kjærligheten på trygg grunn...

Patetisk innlegg av deg... skyld ikke på gutter, men på deg selv. Kvalmt innlegg spør du meg...

Skjult ID med pseudonym Sonny on. 21 juni 2006 22:32

Helt enig Mr X. Et flåsete innlegg, Margarita. Hvis en kjekk kar hadde sendt deg en tullete og uinteressant mail hadde du sikkert svart med en gang.

Kanskje du ikke er så attraktiv som du tror? Og hvis du tror du blir mer attraktiv av å henge ut alle de som hittil har kontaktet deg som lite kjekke, med tullete og uinteressante mailer så tar du feil. En unnskyldning hadde vært på sin plass her. Litt mer ydmykhet og høflighet vil nok heve din egen kvalitet en hakk opp.

Skjult ID med pseudonym Kanskje on. 21 juni 2006 23:45

jeg synes jenter burde ta mer kontakt med gutter her. da har de mulighet til å styre hvem de har kontakt med her og ha interessante mailer med de de finner interessante selv

(mann 37 år fra Oslo) to. 22 juni 2006 00:06 Privat melding

Nå er det vanskelig for meg å uttale meg om "kvaliteten" på mennene her inne, det samme gjelder hvordan andre menns atferd er, men jeg vil nå likevel delta med noen ord i debatten.

Min erfaring har med dette nettstedet sammenliknet med andre arenaer har nesten utelukkende vært positiv, og de datene/kafébesøkene jeg har hatt med jenter herfra har alle vært vellykkede, og både jeg og dem har syntes den andre framsto som man hadde forestilt seg. Nå har alle jeg har truffet hatt rimelig høy score på poenglista da, så jeg begynner nesten å få litt tiltro til selve systemet. :)

Men når man finner folk på nettet, krever det at man faktisk bruker litt tid på å bli litt kjent med den andre personen. Det er altfor lett å bare legge hverandre til på MSN, og så glir man bort fra hverandre nesten med én gang om man ikke aktivt går inn for å bli kjent.

Og kanskje du velger å treffe feil menn, om du bare velger blant avsendere av det du selv kaller tullemeldinger? Hvorfor leter du ikke selv fram noen som er mer interessante og tar kontakt med dem? Det er faktisk lov for jentene å initiere kontakt også. :)

Skjult ID med pseudonym Kanskje to. 22 juni 2006 00:16

Mye fornuftig fra lysbryter. Gutter flest synes det er smigrende når en jente tar kontakt her...

Man må skrive passe mange mail først. Etter et begrenset antal meldinger så vil samtalen ofte gå på tomgang for så å dø. Det er nesten en naturlov

(mann 43 år fra Oslo) to. 22 juni 2006 00:22 Privat melding

Synes det er mye kuule gutter og pene jenter her jeg da!
Spesielt Margarita...hun hadde gjort seg som og med et par drinker;-)

Stå på alle sammen....husk det er lov å prøve seg, for den som intet våger intet vinner!

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 22 juni 2006 00:32 Privat melding

Det er ganske mange bra innspill her, det er bra gutter!!:) Og til dere som mener jeg er så patetisk, helt greit for meg! Jeg er ikke her for å bli venner med alle, og dere har nok uansett helt rett; jeg kan sikkert ta mer initativ selv. Det er nok et poeng at jeg kanskje ikke tar dette så fryktelig seriøst, og at dette innlegget var ment som en festlig diskusjon. Jeg mener nå jeg har lykkes ganske greit!!


Sleng gjerne mer dritt, men vær nå menn nok til å si hvem dere er....

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 22 juni 2006 00:37 Privat melding

Til mister x: Har jeg noen gang sagt at jeg er attraktiv???? En unnskyldning? Til hvem? Jeg har da verken nevnt navn eller lignende, og de som faktisk føler seg truffet; de kan jo tenke over det. For hvis alt er som du sier, er det jo kun jeg som er idioten her.

Så unnskyld Margarita, sannelig er du ikke patetisk

Skjult ID med pseudonym Mister X to. 22 juni 2006 08:12

Hvorfor jeg synes du bør be om unnskyldningb er at du sender en haug med gutter under samme kammen... Så det er lite sjarmerende å lese og da sender jeg den samme kammer over mange jenter her inne.

(mann 42 år fra Rogaland) to. 22 juni 2006 12:19 Privat melding

Patetisk. Ikke patetisk. Kvalmende eller ikke. Hvorfor nevner man slikt uten å stå fram med nicket sitt? Er det ikke litt lavmål å velge å være anonym for så å slenge dritt?

Skjult ID med pseudonym Mister X to. 22 juni 2006 21:28

Slenger ikke dritt... Det er bare så svært skuffende å se at jenter klager over gutter og feier alle under en kam. Så tenker dem rett og slett ikke over at det sitter seriøse gutter som får høre bare dritt om seg selv.

Jenter forpester kontaktforum som useriøse unger. Jeg kommer rett og slett til å logge meg ut herifra og jeg har betalt for to mnd... Men dette stedet er ikke verdt oppmerksomhet før jentene viser litt mere interesse for gutter...

Skjult ID med pseudonym jente 32 to. 22 juni 2006 21:49

For å legge ytterligere stein til byrden: enten feier man ting under teppet eller så skjærer man alle over en kam. Ikke feie under en kam. Vi jenter er kjiipe altså ;)

Jeg synes for øvrig det er mange kjekke og hyggelige gutter her, og jeg svarer alle. Så det så.

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 22 juni 2006 22:49 Privat melding

Men kjære mister x... Du sier jo selv at det er jeg som den er den slemme her, og hvorfor "feier du alle under en kam" da?? Det lurer jeg veldig på...

Skjult ID med pseudonym Frøken 31 to. 22 juni 2006 23:14

Så trivelig stemning det var her da!

Godt å se at du ryddet opp, jente 32 - så slapp jeg. :) Hadde det ikke vært for at jeg foretrekker gutter, hadde jeg definitivt gått for deg. Er jo stadig like enige, vi. :)

Og hva nevnte gutter angår, så har jeg masse positive erfaringer herfra. Interessante, velskrevne meldinger, attraktive fyrer og hyggelige treff. Så jeg klager ikke.
Men blir stadig like forundret over hvor ufyselig folk kan fremstå på disse debattsidene...

(mann 45 år fra Oslo) to. 22 juni 2006 23:25 Privat melding

Jeg lurer fælt på hvem frøken 31 og jente 32 er

Skjult ID med pseudonym Kvalitet fr. 23 juni 2006 00:56

Etter å ha lest innlegget til Margarita og vært innom profilen hennes, tenkte jeg umiddelbart det samme som henne, at litt kvalitet hadde gjort seg. Hehe...

Det er mange søte og hyggelig jenter her. Det er til og med mange jenter med empati og EQ. Endog er det jenter med mer enn nok innsikt til å forstå at slike innlegg som hennes er elitisk og neppe egnet til noe som helst konstruktivt. Så hvorfor gidde irritere seg over Margaritas oppkast?

La henne leve i sin egen verden hvor hun har "kvalitet" og ikke finner det samme hos gutta, og konsentrer dere heller om de mange flotte jentene her.

Skjult ID med pseudonym Sonny fr. 23 juni 2006 00:57

Du er ikke slem, Margarita. Bare dum. Du føyer deg inn i rekken av Sukkers sutrekopper på både mannlig og kvinnelig side. Slutt å klage på at det annet kjønn er så dumme og teite. Det er ikke særlig attraktivt.

Skjult ID med pseudonym :-) fr. 23 juni 2006 07:39

og der stilte Sonny seg bak Kvalitet inn i rekken av sutrekopper

Skjult ID med pseudonym Mister X fr. 23 juni 2006 10:16

Kjære Margarita

Skal du oppnå kontakt med kjekke seriøse oppegående menn så tror jeg du skal slutte skrive så kvast hovedinnlegg. Det er å spy av rett og slett. Jeg har prøvd finnenvenn, spraydate og opplever det samme som her inne.

Jenter gidder ikke sjekke stort sett selv. Ettersom du ikke synes det er spessielt morro med bysjekking så kan man spørre seg selv. Hva vil du oppnå med sukker?

Det er vel slik at du stiller deg i rekken av alle useriøse jentene på slike forum. Det er vel like greit at du logger deg ut så slipper vi sippete jenter, så får vi håpe det kommer mere jenter med vett i. For det er det alltfor lite av på slike foum. Kjekke seriøse menn tror jeg du kan lete lenge etter med slik holdning du har mot gutter. Jeg rygger unna slike jenter fort da jeg møter dem. Får håpløse og kravstore til både penger, utdannelse og Brad Pitt utseende blir jenter generelt på slike forum og dere blir lite oppnåelig for kontakt.

Desverre er verden blitt slik i dag, sorry vis jeg sårer deg. Men det er ett poeng i det her at jenter flest bør tenke over hva dem vil med følelseslivet sitt...og ikke bare leke kjærestejakt der gutter bare skal ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym jente 32 fr. 23 juni 2006 13:25

Jeg vil henvise til en annen løpende debatt der Frøken 31 og jeg også deltar - der handler det om at noen av guttene synes vi jentene er teite fordi vi synes å date 30 på tre måneder er noe i overkant. Her får vi kjeft for å være på kjærestejakt.

Begrunnelsen min/vår er egentlig så enkel som at vi faktisk er på kjærestejakt. Vi er ikke på datejakt. Så da har vi kontakt med de seriøse, hyggelige og kjekke vi liker, og så svarer vi (i hvert fall jeg) hyggelig men ærlig til alle andre.

De guttene jeg har truffet herfra er de jeg har tatt kontakt med selv. Så det så.

(kvinne 36 år fra Østfold) fr. 23 juni 2006 13:32 Privat melding

Ok, bare for å rydde opp litt her!! Jeg har truffet mange kjekke og hyggelige menn her, og det er faktisk noen ser humoren i dette innlegget, og de mailene jeg har fått de siste dagene, har vært langt mer interessante enn de jeg har fått tidligere. Så logge meg ut?? Nei tror ikke det.. Endelig skjer det noe her!!!

Og, jeg har ikke telling på hvor mange innlegg dere anonyme, feige gutter har skrevet her inne, som stort sett har handlet om hvor teite jentene her inne! Sannelig på tide at jeg sier noe om dere!!!!

Mangel på selvinnsikt er det iallefall en del av har jeg skjønt!

Og til dere som ikke liker profilene min; åååååååå neii, er det mulig? Trodde jeg var perfekt!!!

Skjult ID med pseudonym lattermild fr. 23 juni 2006 19:04

De negative innspillene du får her Marqarita, er bare fra de som vet du er lang unna deres liga....:-)
Knallsøt er du, lett å se for en eldre kvinne.
Friskt innspill!! Noen få kjekke menn liker "freske" jenter med meninger!
Resten trenger du ikke å kjenne...*glis*

Så-om det å ta kontakt. Mitt fryktelige gammeldagse "jeg", sliter ennå med at det er mannen som er "jegeren". Det er jo dere som skal gå ut i skogen å bringe byttet hjem........?
Har sikkert gått ut på dato jeg da....men stort sett funker det fortsatt!

Jeg har moret meg stort over debatten!
Med en undertone av alvor, så siler man kvaliteten rimelig bra ved å gå igjennom alle trådene her inne? ;-)

(kvinne 36 år fra Østfold) lø. 24 juni 2006 14:16 Privat melding

Takk for støtten, det er bra noen har humor og ikke tar alt så fryktelig seriøst!!:) Det er morsomt å ha egne meninger, og tørre å stå for de!!

Skjult ID med pseudonym :-) lø. 24 juni 2006 15:41

Til lattermild.

I uminelige tider så har det egentlig vært kvinnen som er den egentlige jegeren. men de har brukt kroppsignaler o.l. for at mannen skal bli oppmerksom på dem. Mannen tror at han er jegeren, men det hele er arrangert av kvinnen.

He rinne mister dere kroppspråket og må kompensere med noe annet...

(mann 39 år fra Hordaland) lø. 24 juni 2006 22:15 Privat melding

Voldsom sint diskusjon det her. :)

Det opprinnelige innlegget hadde blitt mye bedre med litt eksempler på hva som regnes som 'tull og uinteressante mailer'.

(mann 40 år fra Finnmark) ti. 27 juni 2006 21:44 Privat melding

Hehe

Nei er det ikke søte Margarita som ikke føler at kvaliteten på mannfolka inne her matcher alle de flotte damene..

Jeg har forøvrig sendt deg en god del meldinger, men har jeg fått svar.. å nei da.. Tull eller ikke tull kan jo diskuteres
Det er for slitsomt å svare eller hva.. Men jeg er vel for kort for deg også...

Gruynnen til at du ikke har funnet drømmemannen er vel at du ikke har datet meg ennå eller hva.. Hehe..

Men jeg synes jo også at Margarita har mye fornuftig å si også da...

Skjult ID med pseudonym snillgutt on. 28 juni 2006 22:37

Margarita jeg er da en hyggelig mann jeg. Men om jeg er kjekk det må nok du avgjøre. Jeg har også sendt deg en meld, men fikk jeg så mye som et lite svar fra deg. Nei. Lurer jo på om du har kontakter her i det heletatt, eller er du her inne bare for å skrive på disse innleggene.

Skjult ID med pseudonym snillgutt to. 29 juni 2006 22:31

Ja det er altid en grund. Du får sikker endel flere mailer en meg å Margarita, så jeg skjønner deg jo litt da att du ikke gidder å svarer på alle. Men jeg skal prøve å sende deg en mail igjen og håper jeg får svar av deg da.

(mann 40 år fra Finnmark) fr. 30 juni 2006 00:45 Privat melding

Stå på Margarita..

Jeg synes du gjør en god figur..
Jeg synes jo at du er ei flott dame med bein i nesa og det liker jeg da..

(mann 44 år fra Oslo) lø. 15 juli 2006 12:05 Privat melding

>Men saken er at jeg ofte ikk ehar tid eller ork,
>og da kan det lett glemmes! Fortsett å send
>mail du, så kanskje du får svar?!?!

Dette er jo nydelig holdning du legger for dagen: det er ikke alltid jeg har ork til å svare, men bare forsøk om igjen og om igjen, og kanskje treffer du meg på en dag jeg orker å skrive noe tilbake.

Ikke rart den dama føler hun ikke oppnår kontakt med kjekke menn - hvem ville vel gidde det opplegget.

Jeg synes "Kvalitet" har sagt det godt ovenfor. Det er så mange nydelige damer her på sukker. Selv skal jeg nå på stranden med en av dem. :))) Så hvorfor gidde irritere seg over en elitisk dame som føler hun ikke finner "kvalitet"?

Skjult ID med pseudonym hmmmm lø. 15 juli 2006 19:23

Greit å være attraktiv, men arrogant er skikkelig turn off :p

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 16 juli 2006 14:48 Privat melding

Festlig;) Da, kan jeg oppsummere, lang tid etter debatten startet!! Jeg har nå truffet MANGE flotte gutter, som mener det er festlig med en jente som tør å stå for det de mener. De sier også at de tar det som en utfordring med et sånt innlegg. Akkurat det jeg ønsket!!! Det er flott å se at noen her har humor, og selvtilitt nok til å kunne heve seg over mitt talentløse innlegg... Og faktisk prøve å motbevise det! Så dere nærtagene anonyme sutrekopper, stå på!! For sannelig er det ikke mange av dere.....;);)

Skjult ID med pseudonym Kvalitet ma. 31 juli 2006 10:46

>Jeg har nå truffet MANGE flotte gutter, som mener
>det er festlig med en jente som tør å stå for det de
>mener.

Temaet er ikke om du tør stå for hva du mener, men hvilke meninger du har. Det hjelper lite at man tør stå for meningene sine, når meningene er skikkelig teite. Du sa jo faktisk at du "snart gir opp" fordi mennene ikke har tilstrekkelig "kvalitet".

>De sier også at de tar det som en utfordring med
>et sånt innlegg. Akkurat det jeg ønsket!!!

Ja, det finnes menn som blir inspirert og tiltrukket av arroganse. Andre, som meldingen rett ovenfor, mener arroganse er en skikkelig turn off. Mennesker er forskjellig.

>Så dere nærtagene anonyme sutrekopper,
<stå på!! For sannelig er det ikke mange av
>dere.....;);)

Enig.

Skjult ID lø. 5 aug. 2006 20:34

Er det ikke åpenbart? De kjekke gutta er opptatt med å flørte med de nydelige jentene som ikke sutrer... :-P

;-)

Skjult ID med pseudonym jente 32 lø. 5 aug. 2006 23:44

Hei Skrivefeil,

Kan ikke dy meg: -hva med å lese litt korrektur selv? Desverre eller dessverre? Repons eller respons? Løsrevne ord/stavelser som "Jenter." og "Hvis ikke.", hva betyr de? Komma i stedet for punktum?

Å kaste stein i glasshus er enda mindre tiltrekkende enn skrivefeil.

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 6 aug. 2006 03:08 Privat melding

Hei sann skrivefeil!

Da har jeg rettet opp skrivefeilene mine, håper du er fornøyd. Det var dessuten 5 styk.

Skjult ID med pseudonym Skrivefeil sø. 6 aug. 2006 14:26

Hei Margarita!

Du ser ut som en søt og blid jente som jeg gjerne kunne hatt lyst til å treffe. Men, du har hard konkurranse her inne. Fra mange flotte jenter med profiler som de har lagt mye mer innsats i. Profilen din har mange (4?) skrivefeil. Det er dessverre ikke tiltrekkende! Jenter. Ser at en del av dere klager over at dere ikke får respons. Har dere skrevet en god profil? Hvis ikke. Så er det nok derfor. :-). Så Margarita! Bruk 20 minutter. Skriv litt mer i profilen din, rett opp feilene, og du vil merke at du plutselig får kontakt med en helt annen gruppe med spennende gutter som også er medlemmer på sukker.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Skrivefeil sø. 6 aug. 2006 14:29

Hei igjen! Gikk visst litt fort sist. Ble noen skrivefeil på meg også! :-) Men til jente 32 - det er litt forskjell på en kjapp melding og en profil! Og - det er når du sitter i glasshus at det er lov å kaste stein! :-)

Og Margarita! Du viser deg som en sjarmerende og hyggelig jente i denne tråden - som vi jo nesten kan kalle bloggen din!

Skjult ID med pseudonym Skrivefeil sø. 6 aug. 2006 14:30

ps. Vet at å starte en setning med "og" er helt håpløst. :-)

Skjult ID med pseudonym baremeg sø. 6 aug. 2006 18:43

>ps. Vet at å starte en setning med "og"
>er helt håpløst. :-)

Jeg vet ikke helt, jeg. Rett og galt innen skriving er ikke fullt så svart/hvit som mange tror. Noen ganger er det greit å skrive i en muntlig stil, mens andre ganger bør man være mer formell.

I fora hvor man kan uttrykke seg nokså muntlig, er det greit å starte med "Og..." Jeg synes også det er greit med "Hvis ikke. Så er det nok derfor.", som du fikk kritikk for. Avvikende tegnsetting kan brukes for å understreke noe, gi en tilleggsmening. Og (der gjorde jeg det også) når man skriver i muntlig stil, har man større kreativ frihet i så måte.

Skjult ID med pseudonym baremeg sø. 6 aug. 2006 18:45

Men så hadde jeg da også en fritenker til norsklærer.

Setninger som starter med "Men.." var nettopp noe han brukte som eksempel. I muntlige stil, greit nok. Men aldri i formelle sammenhenger.

Skjult ID sø. 6 aug. 2006 23:51

Var i begynnelsen skeptisk, men hvis meldingene du får er lite kjedelige som de over, må jeg si meg enig med deg, Margarita!

Vi gutta lover å skjerpe oss! :-)

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 7 aug. 2006 13:50 Privat melding

Enig, man kan sovne av å lese noen av de, jeg gir meg iallefall etter et par linjer....

Skjult ID med pseudonym glad ma. 7 aug. 2006 14:31

>Enig, man kan sovne av å lese noen av de, jeg
>gir meg iallefall etter et par linjer....

Og det er det nok mange som er glad for.

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 7 aug. 2006 19:42 Privat melding

"Og det er det nok mange som er glad for."

Gleder meg å høre. Ingen ting er som å glede andre!:)

Skjult ID med pseudonym Monsen ma. 7 aug. 2006 22:38

<---------- Er kjekk og grei.

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 8 aug. 2006 19:57 Privat melding

Så Margarita.. Hva har skjedd med alle disse mennene du har truffet da? Treffer de kun for fun eller er du på jakt etter noe mer? :-D

(kvinne 36 år fra Østfold) ti. 8 aug. 2006 22:29 Privat melding

Har ikke truffet de i ordets rette forstand!!!!! Snakket med de, fått mail osv. HAr faktisk truffet svært få, og de var begge veldig hyggelige og kjekke!

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 8 aug. 2006 22:41 Privat melding

Ahaaa, det er slik å forstå.. Trodde du var en racer og kunne gi meg noen stalltips jeg.. hehehe

Skjult ID med pseudonym gutten lø. 12 aug. 2006 17:45

Hvorfor har du truffet så få av dem da Margarita? Er det ikke mange nok potensielle kandidater, eller er du for kravstor ;) Eller synes du det er bedre å luke dem ut igjennom en utvelgelsesprosess på nett først? Bare lurer litt på hvordan jenter tenker rundt den prosessen der. Skriver dere et par mailer frem og tilbake og plutselig dropper de som ikke er interressante nok. Er dere redde for å treffe for mange gutter i virkeligheten for å ikke risikere å bli stemplet som ubesluttsomme etc?

Skjult ID med pseudonym baby sø. 13 aug. 2006 14:27

Og her kommer jeg med min brannfakkel: Jeg er såå glad for at jeg ikke får sinnsykt mye respons! Har nok med selv å ta kontakt med de gutta som virker interessante for min del. Slik kan jeg plukke fra øverste hylle. Skal jeg skrive med mer enn tre på en gang går jeg helt i surr, ihvertfall hvis man er seriøs; kvalitet framfor kvantitet folkens ;-) Har møtt én hittil, veldig hyggelig og vi skal møtes igjen. To dater til coming up, og da har jeg MER enn nok grunnlag for å følge opp en eller alle sammen videre. Alle gode ting er jo TRE, så ja takk begge tre hitover.

(mann 47 år fra Akershus) sø. 13 aug. 2006 17:23 Privat melding

Det var da fælt så behov du hadde for å fortelle oss om dine erobringer, dater og elskere da 'baby'... ;p Lover du å holde du oss oppdatert med flere detaljer?

(mann 50 år fra Oslo) sø. 13 aug. 2006 17:25 Privat melding

Får vi være med å stemme dem ut etterhvert, baby?

(kvinne 36 år fra Østfold) sø. 13 aug. 2006 22:37 Privat melding

Så fremt jeg ikke er blind (noe jeg ikke er, siden jeg kan lese hva jeg skriver), vil jeg tørre å påstå at innleggene her mister litt den røde tråden jeg prøvde å starte. Baby, fortsett med erobringslisten din på et EGET forum...

(mann 50 år fra Oslo) sø. 13 aug. 2006 23:01 Privat melding

Enig med siste talende...... og i mine ører/øyne var det innlegget langt i fra en brannfakkel! Så det holdt ikke den standarden som ble lovet!
Terningkast 2!

(mann 47 år fra Akershus) sø. 13 aug. 2006 23:05 Privat melding

Ikke sikkert hun brakk tråden SÅ ille da; tråden er jo "Hvor er egentlig alle de kjekke og hyggelige mennene?"... de er tydeligvis ute og dater 'baby', alle tre ;)

(mann 50 år fra Oslo) sø. 13 aug. 2006 23:22 Privat melding

La oss uansett bringe tråden tilbake innom start, før vi setter ut på tur igjen da! Så Margarita; har kvaliteten på dine innkommende mailer fra gutter bedret seg? Og har kvaliteten på menn her inne bedret seg?
Eller har du fått opp "mannekvoten" på jobben din?
Vi trenger en statusrapport nå! :)

Skjult ID med pseudonym baby ma. 14 aug. 2006 00:08

Dere kan ikke disse meg for at jeg faktisk MØTER noen i virkeligheten, ha ha! Det er jo hva dette liksom handler om... Dette er ikke Margaritas private blogg. Men frøken Maragrita er en tålmodig dame, det skal hun ha. Hun holdt jo på å gi opp da hun startet "den røde tråden" her for snart TO måneder siden! Hvis status quo råder fortsatt hadde jeg kanskje bytta kanal...?

(mann 40 år fra Finnmark) ma. 14 aug. 2006 11:52 Privat melding

Hehe..

Ikke dårlig at du har mot til å møte flere da Baby...

Jeg er jeg veldig spent på den kommende sukkerfesten da.. Er virkelig damene fra Sukker.no søte i virkeligheten også... Jeg får jo håpe det da..

Svar til Labyrinth.. Ettersom Margarita studerer til å bli sykepleier så er vel "mannekvoten" stabil lav eller hva.. Hehe.. Men når det er sagt så ser du ut til å være ei bra dame da.. Margarita.. Men som sagt kvalitet er vel viktigere enn kvantitet.

(mann 50 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 12:17 Privat melding

Sykepleier-skoler bruker jo ofte å være rene magneter for "kåte, unge/gamle menn/griser/jyplinger...!!? ;-)
Så det kunne jo hende hun hadde fått en "torsk i garnet", for alt jeg vet.... ;) Hvem er vel bedre til å svare enn hun selv?

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 14 aug. 2006 13:03 Privat melding

Jo, det er faktisk meg selv det! Mannekvoten er stabilt lav, det er helt sikkert. Men det kan jeg leve med. Jeg har nå begynt å gå etter menn i parkene og på butikken. Som regel pleier de å be meg gå når vi nærmer oss inngangsdøren deres. Men jeg holder motet oppe, jeg er ikke en som gir meg i denne jakten. Om mennene her inne har blitt bedre, vet jeg sannelig ikke. Men de har fått mer humor!!

(mann 50 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 13:21 Privat melding

Å fa...n... var det deg? Nå på fredagen? Kjente deg faktisk ikke igjen med slik "rabies-lignende" fråde rundt kjeften.... ;-)
Sorry!! Skulle invitert deg med inn på limonade om du hadde sagt hvem du var.... Kanskje neste gang? ;)

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 14 aug. 2006 13:31 Privat melding

Nei, det er mnage som ikke kjenner meg igjen:) Selv om jeg roper det ut! "Jeg er Margarita, Margarita" Som regel bare låser de så fort de kan. Som du gjorde ja. Litt fråde kommer det gjerne når jeg blir ivrig. Så da greide du sannelig å få meg på kroken der.... (Håper jeg ikke sølte for mye ved inngangspartiet ditt)

(mann 50 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 13:40 Privat melding

Nei det gikk bra. Bikkja til naboen, som hopper og jukker på bena til alle forbipasserende, leder nok knepent på frådestatistikken!!
Men neste gang jeg får en "frådefisk" som deg på kroken så skal jeg være noget mer gjertfri. Du skal iallefall få en kleenex idet minste. :)
Og jeg låste ikke helt....... hundeluka var jo åpen....??? ;-)

(kvinne 36 år fra Østfold) ma. 14 aug. 2006 14:10 Privat melding

Jeg prøvde å komme inn luka di, men det ble for trangt. Så du ikke hodet mitt som fortvilet prøvde å presse seg gjennom? (Har hørt at hodet mitt er "litt" større en vanlig) Du burde iallefall hørt brølene mine. Men men. Gi meg en pakke klenex, så snakker vi...

(mann 50 år fra Oslo) ma. 14 aug. 2006 14:27 Privat melding

Sorry. iPoden gikk for fullt inne i hodet mitt!! ;-)
Men du kunne godt ha latt være å spise opp all hundematen som lå i fatet rett innefor døra da....!! :)
Tror kanskje du fortjener en real "Pedigree-Pal mage" nå!! Som å spise 1 kg ertestuing har jeg hørt?

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 15 aug. 2006 09:24

Margarita 13. august:

>Så fremt jeg ikke er blind (noe jeg ikke er, siden jeg kan
>lese hva jeg skriver), vil jeg tørre å påstå at innleggene her
>mister litt den røde tråden jeg prøvde å starte.
>Baby, fortsett med erobringslisten din på et EGET forum...

Margarita 14. august:

>Jeg prøvde å komme inn luka di, men det ble for trangt. Så
>du ikke hodet mitt som fortvilet prøvde å presse seg gjennom?

Jeg vet ikke heeelt hvordan din meldnig 14. august i større grad forholder seg til "den røde tråden" du forsøkte starte? Kanskje man bør feie for eget glasshus før (eller iallfall etter) man kaster stein i døren på den andre siden av både bekken og gjerdet?

(mann 50 år fra Oslo) ti. 15 aug. 2006 10:58 Privat melding

Tja... for meg virker det som om den røde tråden i denne tråden er at tråden lever som en satelitt i bane.... den starter der den starter, legger ut på en "vandring" der ingen vet hvor den går, for så å touche innom temaet før den legger ut på tur igjen....... kanskje er den innom utgangspunktet igjen om 2 lysår? ;)
Og om jeg ikke tar helt feil så var tråden innom utgangspunktet et sted mellom de to innleggene fra Margarita datert 13 og 14 august....

Nå er vel ikke dette noe unikt fenomen for akkurat denne tråden på dette forumet. Virker som de fleste trådene har en tendens til å "spore av".
Så kan man jo spørre seg i forbindelse med akkurat dene tråden da, om når sporer den av iforhold til tema?
Margarita etterlyser de "kjekke" gutta! Hvem kan si om hun har opplevd en forandring i forhold til tidligere? Må jo være henne selv, og om svaret ut fra denne tråden er ja, har vi da i det hele tatt sporet av?
:)

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 15 aug. 2006 12:06

>trådene har en tendens til å "spore av".
>Så kan man jo spørre seg i forbindelse med
>akkurat dene tråden da, om når sporer den av
>iforhold til tema? Margarita etterlyser de "kjekke"
>gutta! Hvem kan si om hun har opplevd en forandring
>i forhold til tidligere? Må jo være henne selv, og om
>svaret ut fra denne tråden er ja, har vi da i det hele
>tatt sporet av?

Enig, jeg har intet imot at en tråd har sin naturlige progresjon. Jeg bare syntes det var morsomt å se hvordan Margarita den ene dagen oppfordrer andre til å holde seg til "den røde tråden", og dagen etter skrive om fråde, hundedører, klenex, brølene sine etc.

(kvinne 36 år fra Østfold) ti. 15 aug. 2006 12:18 Privat melding

Haha, men du skjønner det unge mann, kvinne, gamle gris etc, at dette er MITT forum. Jeg har startet denne oppkvikkende siden, og hva som skrives her, og hvilken rød tråd jeg liker å holde meg til, er vell opp til meg? Alt jeg gjorde var å si hvordan det hadde gått med de kjekke mennene, og om de innebærer fråde, hundedører, klenex, brøl o.l, er vell det fortsatt min opplevelse av saken? Såvidt jeg har forstått det.

(mann 50 år fra Oslo) ti. 15 aug. 2006 12:30 Privat melding

Ha ha... du markerer ditt revir her Margarita, akkurat som "den bikkja" du er.....??? ;-)
Har nå satt inn ny og større hundeluke, itilfelle du stikker innom for et kjøttbein en dag! ;)

Skjult ID med pseudonym lurer ti. 15 aug. 2006 13:08

>Haha, men du skjønner det unge mann, kvinne,
>gamle gris etc, at dette er MITT forum.

Så logikken er at alle andre må holde seg til "den røde tråden" du startet med (ellers gir du dem påpakninger), mens du selv kan skrive om akkurat hva du vil.

Jeg ser nok ikke helt at dette er ditt forum. Og iallfall ikke er det ditt forum i den forstand at du kan fremtvinge en så håpløs holdning til hvem som kan skrive om hva. Om du forsøker deg på det, tror jeg du raskt vil oppleve at det blir vanskelig å håndheve, hvilket den lange diskusjonen ovenfor meget vel skulle bevise.

Dette er ikke ditt forum, det er en tråd i et felles diskusjonsforum, helt på linje med alle andre tråder. Det er ingen som eier eller kan diktere diskusjonen her, heller ikke du.

Skjult ID med pseudonym Sugarking ti. 15 aug. 2006 14:33

Mister X er en grinebiter ... Margarita virker litt umoden... slutt å krangle folkens !

(kvinne 36 år fra Østfold) ti. 15 aug. 2006 20:26 Privat melding

Herremingud kjære baby, du ber meg slutte å sitte foran pcen?? Det var dette med glasshus da...

Sorry at jeg sier det, jeg synes dette er festlig. Og jeg liker å bestemme hva jeg vil bruke tiden min på, helt selv.
Om det innebærer at jeg sitter døgnet rundt forran pcen og krangler med mennene her inne, I could not care less!! Hvis du ikke har fått med deg det baby, jeg har vært innom labyrinth sin bakgård. Så litt er jeg ute.

Dette er nok kanskje ikke MITT forum, men jeg startet diskusjonen, og når jeg får klager på mine argumenter og "røde tråder" er det vell jeg som har startet tråden helt selv? Hva den innebærer, er det vell da hovedsaklig jeg som vet?! Jeg dikterer ikke diskusjonen, det er det hovedsaklig samtlige andre som gjør. Unasett lurer, alle som vil kan dikterer diskusjonen. Tror du vil få vanskligheter med å stoppe de som ønsker det.

Umoden, ja det er nok en mulighet. Så det må dere gjerne tro.

Men ellers håper jeg alle har en fortreffelig dag! Jeg har( tenk at jeg har et liv) en flokk fadderbarn å ta meg av!!!

Skjult ID med pseudonym lurer on. 16 aug. 2006 08:39

This is lurer loging off. Over and out. *chhhhk* ;)

(mann 50 år fra Oslo) on. 16 aug. 2006 08:43 Privat melding

Tja..... umoden kan jo bety at du er i vekstfasen ennå det da Margarita! At det er en stund før du er "ferdig" om du skjønner? :)
Men så spørs det da hvem du blir sammenlignet med når du blir stemplet som umoden!!?? Akkurat der er den anonyme sukkerkongen upresis! Og hvem er referansen for hva som er moden eller ikke? Jeg vet ikke.... ;-)

(mann 40 år fra Finnmark) on. 16 aug. 2006 15:43 Privat melding

Lei for å si det, men dette var komitimen da..

Jeg gleder meg allerede til sukkerfesten.. Og det blir spennende å se om Margarita med venner dukker opp da..Men på alles vegne så håper jeg indelig det da.. For jeg tror du en flink bisk da... LOL.. Og er ikke Labyrinth i eldste laget for deg da.. LOL..

Umoden eller ikke, jeg gleder meg til å treffe alle de søte sukkerdamene inkl Margarita da..

Har dere hørt denne da: Mine tanker er som NSB, ensporede og skitne.. LOL

(kvinne 36 år fra Østfold) to. 17 aug. 2006 22:31 Privat melding

Stakkars de guttene du dater baby... Du er verre en den mannen som skrøt av 30 dater på to måneder! (Nei, jeg vil ikek ha noen, finner heller mine egne...)

(mann 50 år fra Oslo) to. 17 aug. 2006 23:42 Privat melding

Oj....der forsvant baby jo..... kanskje like raskt som de to datene også?
Men sånn er det. Brannfakler lever sjelden lenge de.... før du aner ordet av det så har de sluknet. Uten sammenligning med baby forøvrig!! ;-)

Skjult ID med pseudonym baby to. 24 aug. 2006 20:36

Still going strong ;-)

(mann 40 år fra Finnmark) ti. 5 sep. 2006 01:21 Privat melding

Var det noen som så Margarita på sukkerfesten eller var det jeg som ikke var oppmerksom nok... Jeg skal vedde på at hun feiget ut eller hva..

Mange andre bra damer som var der da.. HeHe..