Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål om å møtes i første melding ...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 25 sep. 2017 21:19

Hva er greia med å spørre om å møtes i første melding? Er det noe nytt som det har blitt oppfordret til blandt gutta det eller?

Trenger tips til å dra samtalen på rett kjøl igjen av dere da. For om det er et ja/nei spørsmål er det overhengende fare for at det kommer et nei. For har enda ikke sett en profil så bra her inne at jeg umiddelbart er i stand til å svare kontant ja på det.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 25 sep. 2017 21:27

Av med lua kjekken og spørr pent. Eier du ikke oppdragelse gutt ?

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 25 sep. 2017 23:54

Jeg hadde spurt om vi kunne tatt en kjapp prat på telefon, og hvis han er hyggelig å prate med så hadde jeg møtt ham ganske kjapt.
Jeg gidder ikke så meldingsutveksling lenger, det er uansett kjemi IRL som gjelder.

(mann 36 år fra Rogaland) ma. 25 sep. 2017 23:55 Privat melding

Så å invitere ut i første melding er et fy fy. Å invitere til chat ved et enkelt "Hei!" er heller ikke greit... Hva forventer dere damer??? humor er best face 2 face. Gi dem som ikke er nobel kandidater i litteratur en sjanse!

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 26 sep. 2017 06:34

@knut1982... greit å avklare om man er noe på rett kjøl før man får det spørsmålet da. De to som spurte i går feks ... Står ingenting i profil og flotte høstfarger på matchtreet. Han ene ombestemte seg forresten når jeg spurte hva han tenkte rundt det at jeg hadde barn og ikke skulle ha flere ( står tydelig i profilen min og det var et rødt blad på match treet. Tydeligvis ikke lest profilen min.

Han andre har ikke svart på spørsmål jeg sendte i går om det at han var kristen og jeg overhode ikke.. om det var problematisk for han. Regner med at han ombestemte seg også.

Poenget er at jeg går på dater jeg, har en avtale på fredag om en bli kjent kaffe. Trenger ikke å taste i evigheter for å få meg til å si ja til det. Men når jeg svarer ja, er det fordi jeg har lyst ikke fordi jeg har kastet terning om ja og nei i første melding. Går jo ikke på date bare fordi han ser bra ut for å si det sånn. Og har man ikke bilde er det jo helt håpløst.

(kvinne 32 år fra Oslo) ti. 26 sep. 2017 07:26 Privat melding

Personlig synes jeg lange chat meldinger blir fort kjedelig..
Treffer kjanskje ikke så fort, men gjerne en hyggelig tlf samtale, snappe. noe som fanger min interesse. Det SPØRS også hva det er vedkommende søker..

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ti. 26 sep. 2017 07:56

Nettdating er døvt uansett. Er som å bestille klær fra en kinesisk jallaside.
Det eneste som er garantert er å ende opp med noe helt annet enn hva du bestilte.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ti. 26 sep. 2017 08:46

Det gjelder å leve i håpet. Skal glatt bli kristen å be om lottogevinsten samtidig.

Skjult ID med pseudonym Nanna ti. 26 sep. 2017 08:54

Tenker at innimellom er det gøy og være litt impulsiv 😊 Tenk om en mister sjansen på og møte mr.right kun fordi en skal snakke masse før en treffes. Det gjelder og ta noen sjanser her i livet 😉😉

(kvinne 55 år fra Rogaland) ti. 26 sep. 2017 13:01 Privat melding

Livet er kort. Bare å hoppe i det å møtest. Det er da det kan oppstå kjemi. Enten for langt eller kort "forhold" 😎
Men det går jo an å chatte først. 😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 26 sep. 2017 13:22

Bare å bla videre i katalogen 📖

Skjult ID med pseudonym Nanna ti. 26 sep. 2017 14:54

Har møtt 7-8 stykker uten og sende mer enn et par meldinger 🙈😱😁

Skjult ID med pseudonym Nanna ti. 26 sep. 2017 14:55

Men har ikke funnet Mr. Right ennå 😜

Skjult ID med pseudonym Nanna ti. 26 sep. 2017 16:41

Selvfølgelig @Hov 😊 Lev livet og ha det gøy!
Nei vettu hva... knuller da ikke med fremmede sånn helt uten videre... 🙈

(mann 47 år fra Aust-Agder) ti. 26 sep. 2017 18:34 Privat melding

Hovmester, jeg blir litt trist på dine vegne å lese dette estimatet ditt. Tror du virkelig at dine sjanser er så små?
Jeg kjenner deg jo ikke fra annet enn det du skriver på forum, men du slår meg som en flott fyr med mange gode kvaliteter. Å finne en god partner er kanskje ikke så vanskelig som du tror

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ti. 26 sep. 2017 19:33

Da er det kanskje på tide å legge dating på is? Lite vits i å henge på sukker halvhjertet? Synes mange forumfolk virker litt lite motivert for tiden (meg inkludert) assa. Vi har jo hverandre i det minste.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff ti. 26 sep. 2017 19:51

Dait !

(mann 47 år fra Aust-Agder) ti. 26 sep. 2017 21:36 Privat melding

Hovmester: Jeg synes bare at hvis du går til et møte med den tanken i bakhodet at "det er 0,002% sjanse til at dette blir bra", vel da har du nøyaktig 0% sjanse til at det blir bra. Du gir det ikke en reell mulighet.

Når det gjelder jaget etter det perfekte, så tror jeg at det finnes ingenting som er "perfekt". Det finnes det som er uendelig bra. Som kjent, så er uendelig en merkelig størrelse, det finnes nemlig alltid en "uendelig + 1", men det vil fortsatt bare være like uendelig bra som det første.

Skjult ID med pseudonym askeladden fr. 29 sep. 2017 13:43

Interessant problemstilling Hønemor.
Men hva er riktig svar her...
Personlig har jeg aldri drevet med nettdating før, så det er ikke så lett å vite spillereglene.
Nå er vi jo her inne for å treffe hverandre, og man har jo matchtre , interesseoversikter, beskrivelser og et matchnummer som burde fortelle deg mye om den som evt. ber om møte. Men selv om man har dette så er det jaggu ikke greit å vite riktig rekkefølge på kommunikasjonen. Selv blir jeg tiltrukket av folk som tar initiativ og viser interesse, og jeg er usikker på om man skal svare med hjerter eller meldinger .
Her må man vel bare konkludere med at folk er forskjellig, noen er direkte og har "dårlig tid" mens andre vil prate masse før en evt. date. For min del så er det i bunn og grunn kjemien som avgjør om det blir suksess eller ikke, og da må man møtes. Har aldri svart så mye og personlig om meg selv, og siden man sitter på både bildet, masse info og et matchtre så burde vel et møte være relativt trygt😃
Tvi tvi og lykke til

(kvinne 31 år fra Oslo) fr. 29 sep. 2017 13:56 Privat melding

Synes det er helt innafor å spørre om å møtes med en gang - er ikke alle som liker å chatte! Men er vel bare å være ærlig og si at man trenger litt mer tid og info før man kan møte den andre personen evt?