Alle innlegg Sukkerforum

Ta den praten...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Vårsol ti. 26 sep. 2017 23:51

Hva er den beste "strategien" når man skal ta praten om "oss" og fremtiden?

Skjult ID med pseudonym Lone on. 27 sep. 2017 00:00

Fortell akkurat hva DU føler, så får det bli opp til den andre å si det han måtte ønske si.
Ikke spør så mye - fortell heller.

Skjult ID med pseudonym Vårsol on. 27 sep. 2017 00:01

Er både åpen og lydhør, men enkelt er det det jo ikke å skulle forene to single tilværelser.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 27 sep. 2017 00:05

Om oss? Er det noe "oss" så lenge man befinner seg her inne? For du tenker sånn helt i oppstarten av bli kjent fasen nå.

Jeg har ikke noe strategi på det iallefall. Er det balanse flyter det av seg selv og den praten er unødvendig på dette nivået. Fordi det er fint, naturlig og lett usagt mellom oss at vi beveger oss i takt fremover inntil videre.
Er det ubalanse og jeg føler meg usikker på hva han føler og jeg kjenner at jeg er et hestehode forran han forteller jeg at jeg liker han. stoler jeg på det signalet jeg får da av respons og stopper opp et øyeblikk sånn at han kan puste å kjenne litt på det. Vingler han da lar jeg det fade greit ut, eller takker for meg i værste fall.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 27 sep. 2017 00:16

Forøverig.. når det flyter fint og er balanse er jo den bekreftelsen der hele tiden og man snakker lett om disse tingene. Et definert møte på at nå skal vi ta praten om videre strategi hadde nok skremt meg like mye som han 😱Nå tenker jeg sånn etter 4-5 dater da

Men hva veit jeg.. der har jeg jo ikke vært på en stund kan du si. Sist jeg var der gikk det jo til dundas mildt sagt.

(kvinne 53 år fra Østfold) on. 27 sep. 2017 08:06 Privat melding

Strategier kan være greit, men viktigere å følge magefølelsen, og ikke pushe . Leste nylig at kvinner lett, og raskere , legger mer detaljerte planer for fremtiden, enn menn. Timing er alt 👌🏼

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 27 sep. 2017 09:06 Privat melding

Menn bruker videreføring av gener som forklaring på hvorfor de sikter seg inn på yngre damer, selv etter at videreføring er avsluttet. Jeg tenker at det at kvinner raskere bringer dette med fremtidsdrømmer på banen, handler om det samme, uavhengig av alder. Kvinner er redebyggere, helt fra de leker med dukkehus til de tar frem finserviset for aller siste gang.

Da jeg var på familievernkontoret, i meklingsmøte, før separasjon, var hun vi var hos veldig tydelig på sin anbefaling om at en 'karantene' på et år var lurt, før man involverer seg med en ny person. Dette av hensyn til seg selv, sin x, sine barn og alt annet som krever fokus.
Det er vel ingenting som haster med fremtiden, så det å halse inn i veldig forpliktende rammer, bør være gjennomtenkt, og da mener jeg gjenn-om-tenk-t. Når man ønsker å 'ta den praten', og da mener jeg den seriøse, ikke den rosa sky samtalen, så bør man være uten tvil, og trygg på responsen til den andre. Ikke en sånn 'nå er jeg spent på hva h*n sier' prat. Å vente minst et år har ikke noe negativt over seg, tvert imot.

Men, så må jo menn tåle at damer underveis drømmer høylytt da, om fremtidige felles opplevelser osv. Det er jo en tillitserklæring, og en kjærlighetserklæring. Menn som får hetta av det, og føler at det er innpakkede krav, er kanskje ikke helt klare for forhold.
Jeg har forresten datet to menn, som var ganske raskt ute med å foreslå og planlegge hvilke møbler jeg burde ta med meg, og hvilket rom de ville at sønnen min skulle ha, når jeg skulle flytte inn. Og da snakker vi etpar måneder ut i relasjonen.
Mannlige redebyggere, hmmm........

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 27 sep. 2017 09:10 Privat melding

Takk, Mjoll⚘

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 27 sep. 2017 09:43 Privat melding

Chilla🌼

(kvinne 48 år fra Akershus) on. 27 sep. 2017 09:49 Privat melding

Næmmen!💙

Skjult ID med pseudonym Lone on. 27 sep. 2017 13:52

Min erfaring er at man sjelden er synkronisert med tanke på hvor man befinner seg følelsesmessig.
Som regel alltid en part som er litt mer avmålt mens den andre har sterke følelser. Men så veksler det, og så er det plutselig motsatt.
Sjelden den vektstanga er i vater, for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym Softspot on. 27 sep. 2017 23:38

Hva med dame som legger masse planer om samboerskap, ferier, helger etc. Og så skrur helt av etter to måneder uten noen god forklaring...

Skjult ID med pseudonym Antonyma to. 28 sep. 2017 01:44

eller 💡

eg mener, det hender jo det blir 🌕 🔦

sånn... once in a 💙 🌚

da kan man ofte se ting 🌟. 🌃
klart!

🌉
let it be
like
water
under
the troubled bridge

♣️