Alle innlegg Sukkerforum

Alt var mye bedre før

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 2 okt. 2017 22:28

Alt var mye bedre før
For 3 dager siden fek; da var det fredag.

Det sies ofte fra de som har greie på det at nettdating var bedre før.. jeg veit ikke for jeg har et års fartstid på dette konseptet ca.
Hva har forandret seg egentlig? Hele konseptet nettdating eller er det de som uttaler det som er brent ut rett og slett.

Kan noen ta meg med inn i nettdatingens glansdager?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ma. 2 okt. 2017 22:55 Privat melding

Folk var kanskje litt mer naive enn de er nå, og det funket til en viss grad. Man kom fort i kontakt med hverandre, og man kom på gli. Nå er man mer skeptisk, og mer skylapper. Ingenting galt i å være bevisst hva man vil ha og hva man vil, men når man frekventerer på flere singelsider, og ser de samme trynene, blir det litt kleint. Konseptet har blitt gammelt og modnet, og lite nytt. Vi er mer vant til å motta enn å gi, og det viser seg på innsatsen også på et slikt sted. Jeg skal ærlig innrømme jeg ikke har stått så veldig på, grunnen er vel at jeg egentlig ikke tar dette så alvorlig, og ser på dette som "kjekt å ha", men det er jaggu meg TV også. Så når bindingen går ut, sier jeg takk for meg, og finner en annen metode. :/

Skjult ID med pseudonym Hønemor ma. 2 okt. 2017 23:01

Hvordan fungerte nettby og Blink da?

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 3 okt. 2017 01:59

Er ikke dette litt det samme som med Facebook, 'a? Får litt på følelesen at Facebook er på hell, ikke lenger oppadstigende kurve...
Var nytt, ikke en "allemanns-greie", kun for de unge, hippe og kule, folk var mer ukritiske med hensyn til hva de la ut, mer spontane, de hadde jo ingen erfaring, så de bare kastet ut poster, uten tanke for at alle kunne lese og se hva de postet.
Så økte plutselig tilfanget noe voldsomt! Alle skulle plutselig være på Facebook, selv bestemor på 70 var der. Folkene som hadde vært der en stund begynte å bli mer bevisste på hva de la ut, postet ikke lenger akkurat det som falt dem i hodet når de logget på PC'n, de hadde fått erfaring, stilt inn filter for synlighet osv.
Facebook ble kjedeligere.

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 3 okt. 2017 09:39

@Lone
Jeg kan ikke si at FB har blitt kjedeligere. FB var spennende helt i starten, men ganske raskt ble det mye kjedelige statusoppdateringer, kakebaking, bilder av vin. Synes det har vært et oppsving de siste 3-4 årene. Nå er det også en nyhetskanal og det lenkes til mere interessent stoff.