Alle innlegg Sukkerforum
(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 21:32 Privat melding

Hei! Er det andre nudister her? Noen anbefaler på resort nedover i Europa om sommeren? Vært i cap de siste to årene, men lyst på noe litt mer laidback, type bungalows på stranden..

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa on. 4 okt. 2017 22:06

.....hvor havnet Pula, på Istra halvøya, innlegget mitt? Jeg trykket på send!?

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 22:16 Privat melding

Tyidligvis blitt borte.. men det retter også ett annet spørsmål jeg har, hvorfor gjemmer man seg bak ett pseudonymet?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa on. 4 okt. 2017 22:19

....jeg ville omformulert det noe...hva er det som får et menneske, som er riktig vel bevart, til ikke å gjøre det?

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 22:21 Privat melding

Anbefaler deg å svare på min andre tråd nå nettopp. Relatert til akkurat den problemstillingen. Tør du ikke stå for det du sier/skriver?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa on. 4 okt. 2017 22:27

Svaret vil ikke bli noe annet der kompis! Jeg tror du må ta sukkerforum for hva det er. Hva tenker du det er?

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 22:35 Privat melding

Ett sted for en debatt, en god dialog... Men ser jo at du og andre som ikke tørr å stå for det man sier... Da blir det som kommentarfeltet på nettavisen..

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 22:36 Privat melding

Men ja, hva er grunnet til at DU velger å være anonym? Hva er så skummelt med å gi seg til kjenne på ett forum?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa on. 4 okt. 2017 22:39

Hvorfor det? Hva er det i slutningen din som gjør at du konkluderer med at jeg ikke står for det jeg skriver her inne? Bilde til venstre? Hva heter du forresten?

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 22:41 Privat melding

Fordi du velger å skrive anonymitet, så det er umulig å linke uttalser til profil og personen bak? Typisk nettavisenkommentarer... Jeg heter Anders :) Som det står helt klart og tydelig. Men kan du forklare hvorfor du velger å bevist svare på usensitive ting anonymt?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa on. 4 okt. 2017 22:44

Du må vite at med unntak av bilde til høyre er du like anonym som meg! Hva i helvete er det som får deg til å steile høyt og fromt fordi du viser din ANONYME sukkerprofil?

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 22:48 Privat melding

Jeg er ikke anonym, direkte link til profil der, med bilder etc. Men forskjellen er at når man diskuterer på dette forum, som er en del av sukker, og man da bevist velger å være anonym så det ikke kan linkes til din profil, da kan man jo ikke stå for det man sier... Til og med i det mest uskyldige tråder, så ser jeg virkelig ikke behovet for å bevist velge anonymiteten. Vet ikke helt hvor jeg vil hen, men bare tenker at det litt syn at man ikke kan stå inne for det man sier..

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 22:52 Privat melding

Men ja, jeg er bare nyskjerring, og dømmer ingen, bare lurer på begrunnelser

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa on. 4 okt. 2017 22:57

Jeg er ikke helt sikker på om jeg forstår hva du vil jeg skal svare på, men jeg kan forsøke. Jeg er «anonym» fordi jeg for alt i verden aldri vil bli koblet til dette forumet! Er det et svar du skjønner Anders?

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 23:02 Privat melding

Så det du sier at du ikke vil bli koblet til sukker? Men på hva slags måte blir man det? Jeg har nå forsøkt mange ganger å google etc etter meg, finner ingen av mine avtrykk her.. .Poenget mitt er at når man først er på ett nettsted som dette, så vil jo koblingen til profilen bare være positivt, så lenge man tørr å stå for det man sier.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 4 okt. 2017 23:08

Det jeg skriver på forum betyr jo ikke noe mere eller mindre for saken i tråden om jeg skriver med min profil eller anonymt. Jeg er på forum for å komme med mine synspunkter på temaer i tråder. Om man kommer med en matoppskrift , en link til en låt, erfaring rundt nettdating, tips til nudiststrand, forslag til aktivitet for en god date, slenge ut en flåsete kommentar i en usakelig tråd er det jo irrelevant for temaet om man er anonym eller ikke sånn jeg ser det. Klart man kan bli nyskjerrig på hvem som står bak, men den anonyme ønsker jo da tydeligvis å bruke forum uavhengig av den delen som handler om å bli kjent for dating.

Profilen din er jo også anonym. Ja.. det står at du heter Anders ja... og et bilde.. men anonym alikevel

Om anonyme profiler bare driver med drittkasting forstår jeg bekymringen din. Da kan du jo rapportere til sukker.. men utover det spiller det vel ingen rolle om man ønsker å vise ansikt eller ikke. Det er jo en mulighet sukker har lagt opp til så da benytter jo de som vil seg av det.

Forum er for meg en parallell verden i parallell verden

Skjult ID med pseudonym Idefix on. 4 okt. 2017 23:22

Av nysgjerrighet Anders,
Hva er det som gjør at du tiltrekkes av nudisme? Er det for å se på andres nakne kropper? Vise frem din egen? Eller andre årsaker?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa on. 4 okt. 2017 23:26

jo, men om det er tilfelle Anders, hva er problemet ditt med meg, og alle som meg? Og hvorfor skulle du da bry deg med om det står «Hullirumpa», eller «Hullirumpa» med et bilde? Hva er egentlig greia di her?
Synes du at du er tøffere enn alle andre fordi du viser til et bilde?

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 23:27 Privat melding

Ingen av delene, for meg er det en frihet. Og ett miljø som ikke bryr seg om hvordan andre ser ut, og mer åpent enn det meste annet jeg har vært borti.

Hønemor:
Jeg ser selfølgelig argumentene dine, men jeg forsår det fortsatt ikke.
Jeg ser behovet for anonymitet når det kommer til personlig og sensitive ting, men f.eks tråden om boller(?), så synes jeg det er rart..
For min del setter jeg stor pris på det å se ulike meninger, og da kanskje noen som har en lik mening som meg (eller motsatt for den saks skyld), og da ha muligheten til å ta diskusjoen videre..

(mann 29 år fra Akershus) on. 4 okt. 2017 23:28 Privat melding

Men igjen, denne tråden er ikke for diskusjon rundt anonymitet (selv om det var jeg som startet det), finnes en tråd rett under denne om det. Fint om innlegg postes der fremover.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 4 okt. 2017 23:33

Ser den @anders. De som er anonyme har ikke behov for å diskutere disse meningene som skulle dukke opp annet sted enn her antageligvis.
Det du feks kan gjøre når det behovet dukker opp hos deg er at du kan oppfordre vedkommende til å kontakte deg på privat melding. Da er jo problemet løst.

Skjult ID med pseudonym Idefix on. 4 okt. 2017 23:36

Hmm... Hvis du ikke bryr deg om hvordan andre ser ut, hvorfor er det da så viktig for deg at andre bruker bilde her inne på forumet...?
Er ikke det litt selvimotsigende?