Alle innlegg Sukkerforum

Min neste partner

Vis siste innlegg
(mann 51 år fra Vest-Agder) lø. 7 okt. 2017 01:07 Privat melding

Sitter her og ser igjennom ansikter i alle former og lurer på hvem min neste partner blir her i livet. Normalt sett har jeg ikke vært så opptatt av utsende da det er personligheten som betyr noe.Men jeg kan ikke se eller føle på noe personlighet her jeg blar rundt. Da slo det meg at dette er jo veldig upersonlig. Jeg får jo ikke vite hvordan denne personen er å leve med i virkeligheten.
Noen har veldig søte ansikt men noen har noen mer vanlige ansikter. Så når jeg skal lese tekst så går det stort sett på det samme. Alle liker å gå turer eller trene. Barn er viktig i livet. Men dette er jo ubetydelige ting som mer eller mindre er likt for alle. Og ja, jeg leser teksten til de søte ansiktene først. Er det unaturlig? Jeg vet ikke for det er vel ikke utseende som forteller meg hvordan den personen er å leve med. Jeg har også merket meg at de med penest ansikt er de som ikke har så mye tekst om seg selv. Betyr det at ansiktet sier alt om den personen og at det ikke er nødvendig med ekstra tekst?
Nå når jeg endelig har funnet noen der jeg føler at det er på plass ta kontakt prøver man å skrive en hyggelig melding; "Hei hvordan har du det i dag" eller "Snart helg, planer" Dette er vel normal måte å ta kontakt på?
Eller så kunne jeg gå for den unaturlige versjonen (for meg) "Hei jeg heter H. C.
Andersen, vil du ha et eventyr" Den gir vel prek av å være desperat føler jeg. Om du er heldig å få svar skvetter man faktisk litt til. Og fortsetter samtalen for så at den bare stopper opp etter 2 linjer. Var det noe feil jeg sa eller, vi hadde jo ikke fått begynt ennå samtalen ennå....

Det jeg egentlig vil frem til her er at jeg egentlig er ganske lei av dette. Dette føles veldig unaturlig for meg, muligens det har noe med alder å gjøre? "Kanskje, kanskje ikke, jeg vet ikke". Men det føles litt som å gå igjennom en moderne postordre bok får å finne en partner. Så hva er alternativene? Handle ofte på REMA, kan jo være noen der har jeg hørt. Eller en hobby der damer er i overtall?
Tanken på å date alle på listen for meg til å svette ganske bra her jeg sitter i en sofa fra IKEA.
Så hvordan gjør andre det? Tar de en basert på utseende for å å avtaler en date. Hvor lenge skal man melde før man møtes?
Litt oppgitt og lei man på jakt etter en partner.

(mann 41 år fra Hordaland) lø. 7 okt. 2017 07:57 Privat melding

Peneste damene her inne,kanskje lurt å be dem med ut tidlig i dialogen.Noen kvikner liksom litt til med en sånn mld.
Samme med profiler med tekst du liker.

Eg tror for min del tror et er minst 50% sjanse for å treffe en det "blomster"med utenfor nett, forhåpentligvis på en fotballpub el.🙂. Lykke til.

(kvinne 55 år fra Aust-Agder) lø. 7 okt. 2017 10:43 Privat melding

Ja skjønner hva du mener. Men så tenker jeg..Er man ikke her da i håp om å nå flere sånn at muligheten er større for å finne den man søker etter ? Jeg for min del VET at ingen kommer ramlende ned på trappa. Eneste plassen jeg ser andre mennesker er på REMA og i byggvare butikken. Treffer bare eldre damer i skogen jeg.(asså enda eldre enn meg)

Jeg har masse tekst fordi da siler jeg ut en god del med engang. De som ikke gidder lese og de som leser og ser med engang at jeg ikke er ei de vil ha ;-) Så slipper det bli en haug med slibrige mld.
Men dette blir som i det daglige liv. Man ser og treffer mennekser man går forbi uten at men finner noen for det. Bare at her blir de som bilder.
Og en anna ting......uten tro kan jeg love deg at ingenting kommer til å skje.
Det du sender ut er det du får tilbake.
Nytter lite å henge med jeipen ;-) Lykke til !!

(kvinne 47 år fra Vest-Agder) ti. 17 okt. 2017 14:38 Privat melding

Dating på nett kan virke noe upersonlig ja...helt enig...men tenker at første bud er å ikke være så redd for å treffes "face to face"er jo som regel første inntrykket som leder deg videre og finner ut av om en har lyst til å gjenta dette ...først da er man iallefall på rett vei...Det å bli godt kjent tar jo tid, men sånn er det jo uansett om man møter hverandre på "Rema"fremtiden finnes det jo ingen garantier for..Ønsker deg lykke til.