Alle innlegg Sukkerforum

Er vi fornøyd med statsbudsjettet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 2017 19:57

Personlig har jeg ikke rukket sette meg inn i alt. Jeg registrerer aleneforeldre er tapere i dette budsjettet, det burde jo opprøre «noen», kanskje? Vinnerne ser tilsynelatende ut til å være forsvar og samferdsel hva tenker vi om det, venner?

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 12 okt. 2017 20:04

Vent nå til det endelige budsjettet er vedtatt av Stortinget før du vurderer noe som helst.
Nå legger de frem noe som er utgangspunkt for forhandlinger.
De vet de må gi mye for å gjøre kompisene sine fornøyde. Derfor kutter de litt ekstra der de vet Krf og Venstre vil plusse på.

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 2017 20:08

Nja, i utgangspunktet har samarbeidspartiene allerede forpliktet dette budsjettet, så jeg kjøper ikke den!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 2017 20:16

Det vet jeg ikke så mye om, men at husbanken skal desentraliseres er neppe noe problem, etter en bonansa i boligmarkedet som medførte ramsalt utnyttelse av ordningen, har den utspilte sin rolle!

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 12 okt. 2017 20:25

@Hull. Det har de nok ikke nei. Dette er utgangspunktet for forhandlingene som nå starter. Som vil ta ukesvis, kanskje måneder. Og gi må de uansett.
Detteblir ikke vedtatt. Og det vet regjeringen.

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 2017 20:34

Dette er budsjettetproposisjonen for 2018, supermann, et budsjett forrige administrasjon utarbeidet, og la fram før st.valget! Det er noe med å holde tunga rett, og i rett munn! Det er ikke tradisjon i norsk forvaltning å kjøre omkamp på dette, særdeles ikke når grunnlaget er uforandret etter valget! ...voksenopplæring suger!
Regjeringsforhandlinger er noe annet!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 2017 20:35

Dvs, dette er allerede avstemt med Venstre og KrF, dude!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 2017 21:40

Damn, det var virkelig overbevisende! Jeg skjønner du ikke vil fjase rundt særlig mye mer Leifi/supermann! Voksne mennesker bør håndtere voksne problemstillinger!

Dette bringer meg til et annet tema!
Når jeg titter innom edru en hverdag nå og da, begynner jeg lure på om dette er et sted for «særskilte»!?
Jeg har blitt utestengt herfra 100-vis av ganger, og det er helt greit! (Antakelig mer enn «helt greit») Men jeg har store problemer med å forstå hva dette egentlig er (ref. Leif) Altså, hvor mye/lite tolereres i diskusjonen, eller er det slik at sukker allerede, av markedshensyn, tenker idioten skal vinne?

(mann 35 år fra Buskerud) to. 12 okt. 2017 21:42 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 2017 22:35

Jeg skjønner ikke helt hva du mener? Prop. 1 er den samme proposisjonen som fikk flertallstilslutning før valget, valget endret ikke på flertallet! Har du noe inside informasjon som tilsier at Norge ikke er styringsdyktig per 01.01.18?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 2017 22:57

Om noe, bekrefter du min antakelse om at sarte sjeler har en viss klang hos Sukker. Utover det betrakter jeg, personlig, deg som en stakker liten pissunge uten noe som helst rygg til å stå for noe som helst! Jeg tar ikke hensyn til dine beleiligheter - jeg bryr meg kun om hva du skriver, stakkarslige unnskyldninger er uten verdi ift å kunne stå for noe - pissunge!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 2017 23:07

Jada, my, men den proposisjonen vi nå har, har et flertall i St. enten du vil eller ikke! Dette er sittende mindretallsregjering sitt flertallsforslag, som er det samme flertallet som I DAG satte ræva si på St. Altså, proposisjonen hadde i sin tid det samme parlamentariske grunnlaget som det har i dag! Er du uenig?