Alle innlegg Sukkerforum

Er vi fornøyd med statsbudsjettet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 19:57

Personlig har jeg ikke rukket sette meg inn i alt. Jeg registrerer aleneforeldre er tapere i dette budsjettet, det burde jo opprøre «noen», kanskje? Vinnerne ser tilsynelatende ut til å være forsvar og samferdsel hva tenker vi om det, venner?

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 12 okt. 20:04

Vent nå til det endelige budsjettet er vedtatt av Stortinget før du vurderer noe som helst.
Nå legger de frem noe som er utgangspunkt for forhandlinger.
De vet de må gi mye for å gjøre kompisene sine fornøyde. Derfor kutter de litt ekstra der de vet Krf og Venstre vil plusse på.

(kvinne 47 år fra Akershus) to. 12 okt. 20:06 Privat melding

Jeg har rukket å få med meg at mye av hjelpemiddelbiten skal overføres fra NAV til kommunene, sammen med Husbanken. Det tenker jeg at kan komme til å slå negativt ut for mange, og forstår ikke helt hvorfor en ordning som både brukere og de helsefaglige ressurspersonene er tilfreds med, skal endres.

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 20:08

Nja, i utgangspunktet har samarbeidspartiene allerede forpliktet dette budsjettet, så jeg kjøper ikke den!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 20:16

Det vet jeg ikke så mye om, men at husbanken skal desentraliseres er neppe noe problem, etter en bonansa i boligmarkedet som medførte ramsalt utnyttelse av ordningen, har den utspilte sin rolle!

Skjult ID med pseudonym Supermann to. 12 okt. 20:25

@Hull. Det har de nok ikke nei. Dette er utgangspunktet for forhandlingene som nå starter. Som vil ta ukesvis, kanskje måneder. Og gi må de uansett.
Detteblir ikke vedtatt. Og det vet regjeringen.

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 20:34

Dette er budsjettetproposisjonen for 2018, supermann, et budsjett forrige administrasjon utarbeidet, og la fram før st.valget! Det er noe med å holde tunga rett, og i rett munn! Det er ikke tradisjon i norsk forvaltning å kjøre omkamp på dette, særdeles ikke når grunnlaget er uforandret etter valget! ...voksenopplæring suger!
Regjeringsforhandlinger er noe annet!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 20:35

Dvs, dette er allerede avstemt med Venstre og KrF, dude!

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 21:40

Damn, det var virkelig overbevisende! Jeg skjønner du ikke vil fjase rundt særlig mye mer Leifi/supermann! Voksne mennesker bør håndtere voksne problemstillinger!

Dette bringer meg til et annet tema!
Når jeg titter innom edru en hverdag nå og da, begynner jeg lure på om dette er et sted for «særskilte»!?
Jeg har blitt utestengt herfra 100-vis av ganger, og det er helt greit! (Antakelig mer enn «helt greit») Men jeg har store problemer med å forstå hva dette egentlig er (ref. Leif) Altså, hvor mye/lite tolereres i diskusjonen, eller er det slik at sukker allerede, av markedshensyn, tenker idioten skal vinne?

(mann 33 år fra Buskerud) to. 12 okt. 21:42 Privat melding

Skjult ID med pseudonym my to. 12 okt. 22:14

Hullirumpa
Det var faktisk den forrige regjeringen sitt forslag. Du skulle bare visst hvor store endringer som er gjort i hva byråkratene serverte dem.
Og BTW.. det er den samme regjeringen ennå..
men alle som kjenner konstitusjonen veit at det er Stortinget som bestemmer. Det er nå det blir gøy. Med nytt Storting, liksm.

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 22:35

Jeg skjønner ikke helt hva du mener? Prop. 1 er den samme proposisjonen som fikk flertallstilslutning før valget, valget endret ikke på flertallet! Har du noe inside informasjon som tilsier at Norge ikke er styringsdyktig per 01.01.18?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 22:57

Om noe, bekrefter du min antakelse om at sarte sjeler har en viss klang hos Sukker. Utover det betrakter jeg, personlig, deg som en stakker liten pissunge uten noe som helst rygg til å stå for noe som helst! Jeg tar ikke hensyn til dine beleiligheter - jeg bryr meg kun om hva du skriver, stakkarslige unnskyldninger er uten verdi ift å kunne stå for noe - pissunge!

Skjult ID med pseudonym my to. 12 okt. 22:58

Prop 1 har ikke fått tilslutning noe annet sted enn i regjeringen, den vi har nå. Proposisjon betyr forslag. Til Stortinget vettu. Og dét har ikke sett dette papiret i sin fulle herlighet før nå. Stortinget er nytt og finner alltid på nye ting. Det er de som bestemmer.

Skjult ID med pseudonym my to. 12 okt. 23:00

PS
"stakker liten pissunge"
..er et uttrykk som ikke kler deg, hulli'
Drikker du allerede?

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa to. 12 okt. 23:07

Jada, my, men den proposisjonen vi nå har, har et flertall i St. enten du vil eller ikke! Dette er sittende mindretallsregjering sitt flertallsforslag, som er det samme flertallet som I DAG satte ræva si på St. Altså, proposisjonen hadde i sin tid det samme parlamentariske grunnlaget som det har i dag! Er du uenig?

Skjult ID med pseudonym my fr. 13 okt. 07:26

Ikke hele, hull.
Og det holder med én liten tue for å velte stort lass.