Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 00:45

Det er høst. Mange menn er på jakt og mange av mine venninner puster lettet ut over litt tid for seg selv.

Jeg derimot har nok tid for meg selv 😊.. og skulle gjerne sett at jaktperioden var over snart.

Det er helt vilt hvor mye tid man bruker på å finne en partner gitt... jeg tror jo selv at det er det jeg driver på med her inne.. . Men kjenner jo at tiden jeg legger ned blir mindre og mindre konstruktiv fra min side. Jeg kjenner at jeg er mindre positivt og bruker alt for mye tid på å være streng i samtale med lugubre profiler. Rapportert flere den siste uka enn jeg noen gang har gjort.. aldri rapportert noen før forresten.

Så tenker jeg... at det kan jo ikke bare være tilfeldig. Det må jo være meg? At jeg har kjørt meg oppi et ikke fult så flatterende hjørne... at jeg ikke oppsøker noen men bare bruker tid på å holde de useriøse litt i gang før jeg må snekke på fingeren.

Jeg tror sannelig jeg trenger noen gode råd fra dere jeg. Litt konstruktiv tilbakemelding på hvordan lokke frem litt skjerpings i jakten.

Hvilken funksjoner bruker dere?
Jeg har endt opp med å bare se på de profilene som har sett på meg og svarer de som sender melding( uavhengig av om jeg er interessert eller ikke)

(mann 48 år fra Oslo) sø. 22 okt. 2017 00:53 Privat melding

Har det litt som deg. Sender så å si aldri førstemelding eller besøker profiler. Svarer som regel på de meldingene jeg eventuelt måtte få, men gjør veldig lite for å holde samtalen i gang. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg er en mye mer negativ person nå enn for seks-sju år siden, både i forhold til å finne en partner og generelt sett. Jeg tror rett og slett jeg er i ferd med å bli en gammal grinebiter.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 01:02

Kanskje jeg rett og slett skal melde meg opp til jaktprøven? Må da være noen kjekke staute menn på et sånt kurs? Melde meg inn i et jaktlag. En god anledning til å bare snuse på hverandre uten et pip av lange avhandlinger om sitt og seg.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 01:03

Og sett etter noe ordentlig vilt.

(kvinne 38 år fra Akershus) sø. 22 okt. 2017 01:05 Privat melding

Kom med råd nå da @hov

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 01:23

Mener du det ja. Ja, man gjør vel det. Er vel så enkelt som at man har mistet litt troen. Redd for å bli avvist kanskje? Det er jo også en del av det.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 01:42

Kompisen min????

Skjult ID med pseudonym Lone sø. 22 okt. 2017 02:03

Hva med "Jakten på kjærligheten" da, høna?
Har ikke du både hest OG hund? Da burde du være kvalifisert.

Skjult ID med pseudonym anonymus sø. 22 okt. 2017 11:02

Trist å høre motløsheten hos flere av dere. Men jeg lurer aller mest på - hvordan gikk daten i går Mjau?;-) Hvis du følte det greit å gå på date igjen, var det også noe du så frem til og hadde forventninger til eller var det - som det høres ut for meg - bare greit?

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 11:41

Jeg har aldri hatt en tendens til å bli en av gutta. Har ingen eller få guttevenner sånn sett.

Veldig gode råd my. Har sett tendensene til at jeg har nesten blitt ufin noen ganger😱 uten at innmeldingene nødvendigvis stopper forde da. men ja.... jeg skal slutte med det. Ikke svare noen som jeg ikke tenker er innafor. Prosjektet de siste har jo vært å være litt mere tilbøyelig til å svare bildeløse profiler. Det har jo bare bekreftet min skepsis dessverre .

Så jeg har konkludert ganske så enkelt med at det er meg. Jeg tiltrekker meg råtten fisk og jeg ser for lite utover.
Har lurt på om det er noe i profilen min som bør endres. Om det er noe uklart hva jeg ser etter.. av seriøsitet i forhold spesielt. Endring av bilder feks.

Jakten på kjærligheten du liksom😊
Den hesten er ikke min da. Den er min søster og min datter sin. Den bor i Trøndelag... så den er vel ikke noe å søke seg inn der på. Men etter 14 dager i trøndelag nå, kjenner jeg en sterkere følelse på at jeg har lyst til å "hjem"
Kanskje jeg burde vurdere tilbud fra friere fra hjembygda snart......

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 22 okt. 2017 11:55 Privat melding

Sikker på at du vil merke forskjell etter at du skiftet profilbilde @Høna.

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 22 okt. 2017 12:20 Privat melding

Jeg kjenner en dyktig fotograf. Skal jeg sendn over fjella @Høna?

Skjult ID med pseudonym anonymus sø. 22 okt. 2017 13:05

Å så hyggelig å høre:-) Det inspirerer andre vet du. Og høres fornuftig ut å være litt laid back før et møte. Hva skal til for å møte en date igjen? Må du kjenne både kjemi og tiltrekning eller holder det at du får lyst til å bli bedre kjent?

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 22 okt. 2017 13:40

At jeg ikke har tenkt tanken på og prøve og komme med på et jaktlag @Høna 😂 Har hatt jegerprøva i 16 år 😊 Men aldri vært på et jaktlag. Er bare så trist at gjennomsnittsalderen på de lokale jaktlagene er godt over 50 år...

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 22 okt. 2017 13:56

Da vet en hvem som er med på de ulike jaktlagene 😊 Er små forhold her jeg bor 😜

Skjult ID med pseudonym Nanna sø. 22 okt. 2017 14:56

Blei bedt med på date en lørdagsmorgen for et par uker siden. Var jaktdate 😊 Fikk det dessverre ikke til og passe med jobb 🙈

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 20:33

høna, gratulerer med en bra og gjenkjennelig spørsmål, og så langt ...i det store og hele bare bra svarinnlegg...også?? kan det stemme? jøsses, forum kan når de vil, sier eg bare. 👍

litt sleten her..etter my sin sang, antagelig, (og sku jo nesten tro hele forum hadde hørt den i dag..*humre* eller stille etter stormen..el. no, kanskje..) men kjenner meg iallefall bortimot helt igjen i mjau's innlegg og signerer og støtter glatt my's....

og seff HerrFekts. Som OM eg sku skrevet det selv..ha ha 👍

Men høna, bare en ting... eg ville ikke overlatt hele "skjebnen" min i hendene på andre...eller menn...på den måten du beskriver til slutt der.....eg foreslår iallefall at du ta iallefall tar skjeen i den andre hånden og ser på de du selv finner noe ved, og sender eller svarer på meldinger "utelukkende" etter hva du kjenner at du vil, for din egen del, med den hånda.
Skal det være pittelitt "kynisme" og egoisme i den skjebnesvangre handå, kanskje? ;-) he he ..du skjønner hva eg mener antar eg...høres ut som du må tenke mer på deg selv, og litt mindre på ..."alle andre" som vil "ha" noe fra deg (det er uendelig mange av den sorten du beskriver...du ER klar over det, sant? ;P Men eg skjønner at det fort kan bli sånn...også...og av flere grunner, noen har du nevnt selv..)

Fokus girl, fokus. Eller fullstendig absence/profilpauser. Kanskje.
Din egen lykkes smed...og sånt du vet...
For mye av det andre der er rent energisug...kjent det selv, du... men OBS! lism..:o

Og du "trenger" ikke å få alt for dårlig samvittighet...mange av dem burde jo sikkert egentlig ikke "belastet"/"belemret" deg ved å kontakte deg i hele tatt heller, eller hur?? -Etter dine kriterier og profil, mener eg... når det åpenbart ikke er dem du ser etter, lism....ser du noen av dem bry seg videre mye om det? hmmm? ;-)

Men jadda, It's all kinda hard...though.. :P

🤔 ..kanskje ....

Kanskje det kunne arrangeres mannejakt hver høst og vår, også...og ikke bare denne evinnelige "rypejakta", lism. Jooo, det synes eg... 😤 -kanskje type paintball el. no... eller også regulær skuddpremie, kanskje..ho ho..neida, neida... men bli're skikkelig "mannejakt", melder også eg meg på dén jaktprøven.. eller prøvelsen...kanskje... alt etter som. 😝 😎

Noen burde def, ta tak i den ideen. Jaffal.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 21:10

Sånn rulle det og går😊 sukker jobber hardt med saker.

Skjult ID med pseudonym rumpabar sø. 22 okt. 2017 21:13

Ikke klag. Lyser 25 oppe i hjørnet.
Ser du må lade også foresten.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 21:16

Hva betyr det 25 tallet egentlig? 25 jeg ikke har vært inne å sett på?

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 21:20

Ja... det gjorde det vist ....

Skjult ID med pseudonym putte sø. 22 okt. 2017 21:21

Hælle måne...her var det mye rart av råd osv. Vel når jakta dreier seg om å bruke tid på å rapportere "useriøse" menn da har man vel egentlig ikke noen lyst å treffe noen i det hele? Ett råd er: Still samme krav til deg selv som du gjør til andre. En bra begynnelse er nå det. 😇 SkipO Hoi.

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 21:28

eg bruker ikke looks....eller sveipe til høyre funksjonen da..
(unntaksvis høyre har likevel forekommet, som uhell.

ha ha og evt. for noen med lavere matchtall eller sånt...som eg ikke har sett før og som da lettere kan "forsvinne for meg"...

Men det er SKJELDEN ja

er jo nesten verre å si soory....all looks and no brains... eller wrong brains...etter man har sagt at man "liker noen"... iallefall her inne som man egentlig har mer å gå etter. Eg leker ikke tinder og happn her inne. Og er ikke ute etter menn som hovedsaklig gjør det. Så det er kanskje en slags silefunksjon for meg også...håper eg, kanskje jaffal.

Leke sveipeleken etter ansikter og GPSen min kan eg gjøre andre steder, som nevnt. Ikke for det...kvaliteten på utvalget ser ikke ut til å være noe dårligere der for å si det sånn. 😏

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 21:29

----eller ...så er det evt. bare en forlengelse av gjemsel.

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 22 okt. 2017 21:34

Det er jo det jeg sier putte ... det er jo ikke bra. Og det rådet ditt er veldig forstått. Og akkurat for at det er noe jeg også mener er jo hele bakgrunnen for tråden. At jeg kjenner at jeg ikke er i noe særlig flatterende hjørne.

Men jeg er helt enig med deg... det er jo helt toskete å være på en datingside å ikke være på.
Derfor jeg spørr dere glupinger om hjelp veit du 🌸

Skjult ID med pseudonym anonymus sø. 22 okt. 2017 21:35

Takk for utfyllende svar Mjau:-) Kjenner meg igjen i det du sier om interesse, engasjement, verdier, interesser og bruke tid om nysgjerrigheten vekkes ved første date. Lykke til med andre date!

Skjult ID med pseudonym Antonyma sø. 22 okt. 2017 22:15

alternativt til puttes råd;
....stille samme krav til andre, som man stiller til seg selv...
og håpe at det er lavt/høyt nokså det holder.
Eller også akkurat passelig.

(kvinne 31 år fra Oslo) ma. 23 okt. 2017 00:27 Privat melding

vel, når venner, søster, bror, fetter og hele gjengen prøver å FINNE en mann til meg ja da er det på tide å gjøre noe.

Blir litt lei av ensomme kvelder.