Alle innlegg Sukkerforum

metoo-kampanjen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym UNOWHO ma. 23 okt. 2017 01:36

metoo-kampanjen har endelig gjort det mulig for kulturredaktøren i Norges største avis å stå fram med sin historie: Hun ble engang utsatt for en mann som forsøkte å KYSSE HENNE. På byen. Mens andre så på. Han hadde også drukket.
Hun avviste han høflig, følte seg ikke plaget av det, og har ikke tenkt på episoden på flere år. Men nå skjønner hun at dette bare var et selvbedrag, at hun ble utsatt for en grov ydmykelse, og angrer på at hun ikke varslet sjefen hans.

Er det slik at vi menn i fremtiden må ha med oss et dokument ut på byen slik at vedkommende jente/kvinne som man flørter med kan signere og krysse av for at det er ok for vedkommende gutt/mann å kysse vedkommende jente/kvinne??

Eller er det hankjønnet som skal bli de passive?

Hva skjer egentlig med samfundet?

Skjult ID med pseudonym Antonyma ma. 23 okt. 2017 02:11

hva mener du egentlig @UNOWHO?

at vi damer ikke må si fra og ytre oss om seksuelle overgrep, og seksuell trakassering?

for da kan mannfolka bli usikre, på hva som er overgrep og ikke?

og da kan de bli passive?

Nei, gud bedre....forby, mener eg

du har helt rett...

hva er det som skjer??

hvorfor setter jenter ord på overgrep, og plasserer ansvaret og skammen der det hører hjemme plutselig??

Det er jo helt crazy det.

Noe så uhørt!!

eller..? Hørt? Sånt?
samma det. sikkert.

på med munnkurven jenter, hele hurven!
Dette blir for vanskelig.

Skjult ID med pseudonym UNOWHO ma. 23 okt. 2017 02:55

@Antonyma

"hva mener du egentlig @UNOWHO?
at vi damer ikke må si fra og ytre oss om seksuelle overgrep, og seksuell trakassering?"

(for en mann som forsøkte å KYSSE HENNE" (forsøkte)
(Hun avviste han høflig, følte seg ikke plaget av det")

Tolker dette som hun har snakket med vedkommende og at han har tolket signalene litt feil.

"Hvorfor setter jenter ord på overgrep, og plasserer ansvaret og skammen der det hører hjemme plutselig?"

Nettopp, skulle en mann som har tolket signalene feil ute på byen finne på å prøve å kysse denne personen så er det som du sier: Overgrep og skam... fram med dokumentene

Skjult ID med pseudonym UNOWHO ma. 23 okt. 2017 03:01

@Honey 23

Yepp det er nok en del feiltolkninger ute på byen. Taffsing og slikt hører ikke hjemme uansett, men prøve på et kyss? og bli avvist der alt er ok etterpå? Så er det overgrep og skam slik som Antonyma 23 her vil ha det til..... jaja har ikke ord

Skjult ID med pseudonym UNOWHO ma. 23 okt. 2017 03:18

Nei det tryggeste er nok å sitte hjemme, gudene vet hvem du krenker i dagens krenkomanisamfunn hvor kostymefest er det rene sosiale selvmordet og hvor flørting fort kan oppfattet som seksuell trakassering for de med den rette innstillingen.

Det tragiske er at alle disse tullegreiene drar fokus vekk fra det som er ille. Det virker som en gruppe mennesker har et stort behov om oppmerksomhet og blåser opp de minste tingene for å havne i "gruppa" for å ikke føle seg uttafor.

Les den en gang til:

Hun ble engang utsatt for en mann som forsøkte å KYSSE HENNE. På byen. Mens andre så på. Han hadde også drukket. Hun avviste han høflig, følte seg ikke plaget av det, og har ikke tenkt på episoden på flere år.

Men NÅ når metoo-kampanjen er i gang SÅ skjønner kulturredaktøren i Norges største avis at dette bare var et selvbedrag, at hun ble utsatt for en grov ydmykelse, og angrer på at hun ikke varslet sjefen hans.

Skjult ID med pseudonym Doffen ma. 23 okt. 2017 11:22

Blir i alle fall vanskelig å flørte i fremtiden....eller holde døren oppe, dra ut stolen eller hjelpe til med jakken, kan hende at en kommer litt for nær..

Skjult ID med pseudonym Bajaz ma. 23 okt. 2017 12:33

Blir vanskelig å flørte ja.. feiltolkninger i fylla gjøres hele tiden.

(kvinne 42 år fra Buskerud) ma. 23 okt. 2017 13:17 Privat melding

Det kommer vel litt an på hvordan han prøvde kysse henne..-bare lett kyss/ nuss, eller prøvde råkline uten at hun ville! Nå blir vel mange kvinnfolk sure på meg..-som er kvinnfolk selv faktisk..men tror nok ikke alltid det er så lett å være mann lengre heller. Noen kvinner tåler både komplimenter og bli litt flørta med, mens andre tåler det rett og slett ikke- og særlig ikke om d ikke er selve drømmemannen som prøver! Andre er veldig glad i oppmerksomhet og lyser "se på meg".. Men hvis feil mann ser..-så stakkars han! MEN mye kommer jo også an på HVORDAN en mann sier eller gjør ting. Ellers så finnes det mange som faktisk HAR blitt utsatt for skikkelig overgrep ( og som heller ikke bare har angra på one night- stand!), og DE vet virkelig hvor ille det var, og har full rett på å klage! Ikke at en skal finne seg i alt ellers heller, men det går ei grense begge veier!

Skjult ID med pseudonym Wille ma. 23 okt. 2017 15:12

https://www.dagbladet.no/kultur/neida-det-har-ikke-blitt-forbudt-a-florte/68813331

Denne er veldig god.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 23 okt. 2017 16:01 Privat melding

@annapanda
Godt innlegg - viktig å reflektere rundt temaet
.
Alle eier sin opplevelse men noen ganger er det smart å realitetsorientere seg, er i mine øyne ( og erfaring) med å få noen kommentarer og et klaps på rompa og det å bli voldtatt.

(kvinne 51 år fra Oppland) ma. 23 okt. 2017 16:03 Privat melding

( ble en noe for kort setning der)* en viss forskjell på å få noen kommentarer og et klaps på rompa , og det å bli voldtatt.

Skjult ID med pseudonym Hrafn ma. 23 okt. 2017 19:19

@Honey: "Litt flørting betyr ikke automatisk tillatelse for fysisk kontakt."

Nei, men det er en invitt til å eskalere kontakten. Flørting er og har alltid vært en morsom måte å finne ut om en har lyst til å ha sex med den andre eller ikke. Når du gjengjelder og deltar i den leken kan du ikke bli sur fordi mannen velger å skru opp leken et hakk, f.eks ved fysisk kontakt. Selvsagt skal en ikke gå fra verbal flørting til "grab her by the pussy", men du (eller kvinner generelt) har ikke noe monopol på å definere hva som er greit.

I tilfelle du er uenig ber jeg deg innstendig respektere at menn kan se på det som et overgrep når kvinner later som om de er interessert, men egentlig bare er ute etter å få påspandert seg et par øl (også kjent på godt norsk som svindel). Litt flåsete, ja, men hvis du kan definerer hva som er galt for deg, da kan jeg definere hva som er galt for meg.

Skjult ID med pseudonym Hrafn ma. 23 okt. 2017 20:56

Nå har jeg blitt "utsatt for sjekkeforsøk" av homofile menn flere ganger. Stod ved bardisken for å bestille øl i ungdommen da jeg kjenner at en fyr stryker meg over baken og sier jeg er søt. Ja, det var upassende, men det plagde meg ikke stort lenger enn overraskelsen, selv om det ikke er menn jeg er interessert i.

Flørting og vennlighet er ikke det samme. Det er en grunn til at mange ikke synes det er greit at partner flørter med andre, men det er (heldigvis) få som synes det er galt at partner er vennlige mot andre. Flørting har en seksuell undertone.

Forøvrig tragisk at du tror at jeg ville mene noe annet om det er en mann som prøver seg på en mann eller en mann på en kvinne. Har du noen fordommer kanskje?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ma. 23 okt. 2017 20:59

Er helt utrolig egentlig. At det liksom skal være så forbanna vanskelig å holde fingrene og kjeften unna og holde brødboksen lukket.

For det er jo ikke det. Det er faktisk JÆVLIG lett å holde fingrene og kjeften unna og brødboksen lukket.
Det er helt utrolig at så mange har så forbanna dårlig selvkontroll og lite respekt for andre og andres intimsoner.

Går også fint å flørte uten å være fysisk. Så slipper en alt dette tullet her.

Jeg er ihvertfall overlykkelig at jeg ikke tolker signaler. Sånn sett vil jeg aldri forulempe ei dame, for jeg antar alltid at hun bare er hyggelig og ikke at hun flørter eller lignende.

Skjult ID med pseudonym Hrafn ma. 23 okt. 2017 21:05

@Honey: Jeg spanderer ikke øl på damer på byen. Gjorde det før, men fikk sjelden spandert i retur. Jeg kan gjerne spandere på en date, men det er i forventning at hun spanderer neste gang. Damer tjener da sine egne penger?

Du har helt rett i at en selv definerer hva som er rett og galt for seg selv. Nå er ikke jeg noen sjekkeløve, men sett at jeg hadde vært det og brukt en "metode" for å sjekke opp damer som ble møtt med heftig entusiasme av 9 av 10 damer. Den 10. dama blir derimot av uvisse grunner (kanskje gode, hva vet jeg) helt satt ut av det og opplever det som et overgrep. Har handlingene mine vært uakseptable ovenfor de andre 9 damene som synes det var kult også? Sist jeg sjekket så kom ikke damer med en instruksjonsmanual og en må skjønne at resultatet er at noen blir støtt i blant.

Jeg kommer aldri til å spørre direkte om det er greit at jeg eskalerer i flørting: Jeg forsøker å lese situasjonen og jeg går aldri "fort frem". Hvis jeg da tråkker noen på tærne så er det greit for meg: jeg tenker over hva jeg gjør og hvis jeg gjør noe "feil" er det aldri for å være slem.

Skjult ID med pseudonym UNOWHO ti. 24 okt. 2017 00:03

@Apache 23

Du mener det er enkelte kvinner som har store problemer med å lese og gjør opp sin egen mening om hva som er meningen med innholdet.

Det er ikke snakk om å bagatelliserer kampanjen men hva folk hiver på av historier for å offentliggjøre seg selv med så de er med i "gjengen"

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 okt. 2017 13:51 Privat melding

Klart man ikke skal drive å tafse vilt og uhemmet rundt seg, men jeg forbeholder meg retten til å prøve å kysse akkurat hvem jeg vil så lenge jeg er singel. Hvis det ikke er lov å prøve seg så dør vi ut. Eller i hvert fall jeg. Bruk sunn fornuft og si tydelig i fra når noen gjør noe du ikke liker.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 okt. 2017 14:23 Privat melding

@Descalzo: Jeg mener man er ikke dust før man ikke tar nei for et nei. Den som intet våger intet vinner.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 okt. 2017 14:28 Privat melding

Også er jo sunn fornuft viktig. Som _Pep_ sier. Planter jo ikke munnen i fjeset på folk helt uten videre.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 okt. 2017 14:43

@alex

Problemet er vel at ikke alle er like flinke til å være like tydelig på at det ikke er av interesse. Samtidig som du har de som ikke her like gode på å skjønne slike litt vagere nei.

Men da tråkker en like fullt over en grense om en prøver å kysse vedkommende.

Skal en ikke heller vente på et ordentlig klarsignal, fremfor å vente på et stopsignal?
Er det ikke litt dårlig holdning å ha at en mener det er greit så lenge vedkommende ikke sier nei?

Hva skjedde med at det ikke er greit inntil vedkommende sier det er greit?

For det er fint mulig å flørte uten at en er interessert i hverken kyss, klapp eller klem.
Så bare fordi noen flørter med deg, så betyr det ikke er de vil at du skal kysse dem.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 okt. 2017 14:47 Privat melding

Haha, har null med markeringsbehov å gjøre for min del i hvert fall. Hvis jeg har lyst til å kysse deg og du sitter og ser på munnen min og ikke øynene mine så får du et kyss. Sier du stopp så respekterer jeg selvfølgelig det. Hvis du går for kysset før jeg gjør det, så værsågod. Og utallige varianter av ovennevnte. Er jo ikke akkurat en fasit her, så derfor må man prøve seg fram.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 okt. 2017 14:51

@alex

Hallo, hun ser jo der fordi du har noe i barten! Jeez.. Snakk om å tolke ting fullstendig feil da. :/

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 okt. 2017 14:56 Privat melding

Kan skje den beste det, @Pow. Haha.

Skjult ID med pseudonym Idefix ti. 24 okt. 2017 15:22

Husker en episode da halv-søstra mi, Lillefix, ble utsatt for et fotsexovergrepsforsøk. Det var skikkelig skummelt 😟

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 okt. 2017 15:26 Privat melding

Annet enn mot alminnelig dannelse, @ShellyJ ;)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 okt. 2017 16:14

@alex

Det kan skje den beste? Du syns det er en god unnskyldning for å krenke noens intimsone eller gjør noe de ikke ønsker du skal gjøre?
No offense, men det er det dummeste jeg har hørt.

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 okt. 2017 16:18 Privat melding

@Pow: Akkurat som at jeg har noe i barten ;)

Nå må vi ikke bli helt hysteriske her. Er det slik at man forventer å bli behandlet som et viljeløst barn uten evne til å stå opp for seg selv så bør man sannelig holde seg hjemme og ikke dra på byen for å bli full.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 okt. 2017 16:24

@alex

Mange av disse episodene i #metoo kampanjen er jo nettopp fra episoder fra byen eller etter byturen.
Og heller ikke alle drar på byen for å bli full.
Strengt talt er det fulle menn som er det største problemet, ikke fulle kvinnfolk.

Du mener det er hysterisk å ønske og dra på byen uten å bli utsatt for uønsket fysisk kontakt?

(mann 33 år fra Oslo) ti. 24 okt. 2017 16:28 Privat melding

Jeg mener det er hysterisk å late som det ikke er forskjell på sjekking og overgrep.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 okt. 2017 16:58

@alex

Og igjen, du tar det for gitt at ALLE mener forskjellen er den samme. At ALLE har den samme definisjonen av flørting.

Hvis du spør de drita mannfolka som klår damene på rumpa og lignende, tror du de vil si at det er overgrep eller at de bare "flørter litt"?
Er vel strengt talt det som er litt av problemet her, er det ikke? At når mannfolka drikker, så viskes den linja ut eller i det minste flyttes radikalt.

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 17:46 Privat melding

My name is Harry. Men det har ALDRI vært min skyld.

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 17:51 Privat melding

Skal vi liksom begynne å blånekte jentene en liten smaksprøve i trygge omgivelser før de tar sin beslutning og nå?

Det vil jeg nesten si er litt ufint?

(mann 48 år fra Akershus) ti. 24 okt. 2017 18:05 Privat melding

Selvfølgelig skal vi menn oppføre oss pent og ja jeg synes vi skal spørre først om å få kysse eller gi en klem.

Skjult ID med pseudonym Bajaz ti. 24 okt. 2017 18:17

Har vært borti damer som ble dritsure når de ble spurt om å bli kysset. Nei, de ville helt klart at man skulle vise initiativ, og «erobrervilje». Et sant minefelt. Og viktig å være sikker i sin tolkning av situasjonen. Er det kun damer som synes kyssing ute er harry ? Ser ikke helt hvorfor det er det.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 24 okt. 2017 18:20

Et kyss eller to er innafor @Bajaz, men synes ikke klining er greit. Bedre å gå hjem da.

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 18:47 Privat melding

Spørre om å få kysse?? Har jeg aldri gjort!
Men bruke litt tid derimot. Ja. Hvis øynene lyser, avstanden er 10 cm. over lang tid.
Nææ.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 okt. 2017 18:52

@Bajaz

De ble selvsagt dritsure fordi de ikke ønsket å bli kysset. :P

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 24 okt. 2017 19:03

Har også gjort det @Shelly. Klina også. Jeg som synes det er harry til og med🙈 Angrer ikke en gang, men mener fortsatt at man bør gå hjem hvis man ikke klarer å la vær å kysse på hverandre hele tiden.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 24 okt. 2017 19:07

@ShellyJ
Hvis det er lov og juge litt innimellom så har jeg passert 50 altså😅

(mann 48 år fra Akershus) ti. 24 okt. 2017 19:08 Privat melding

På date så spør jeg om lov om å få gi ett kyss på kinnet ved slutten av date hvis jeg føler for det

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 24 okt. 2017 19:10

Neste gang er du litt gææærn Bjørnar og dropper det med kinnet👍🏻

(mann 48 år fra Akershus) ti. 24 okt. 2017 19:13 Privat melding

Nei rumpabar. Jeg er en gentleman vet du så kommer til å spørre hvis det blir en sjanse for date igjen

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 24 okt. 2017 19:16

Klart det Bjørnar, mente du skulle spørre om å kysse, men droppe kinnet😬

(mann 48 år fra Akershus) ti. 24 okt. 2017 19:18 Privat melding

Er ikke så tøff vet du rumpabar 😊

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 24 okt. 2017 19:25

Øv på @Des. Hun skal jo nå på treningssenter å forsyne seg av noen kjekkaser✌🏻

(mann 48 år fra Akershus) ti. 24 okt. 2017 19:25 Privat melding

Trur ikke du hadde ville kysset meg etter en treningsøkt Descalzo

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 19:45 Privat melding

B. På en date kysser du kvinnen Punktum. Lett og bare sånn tilfeldig fordi dere bare kom litt for nær og du ikke klarte styre deg.
Hvor som helst, som du tilfeldigvis kommer i nærheten av. På kinnet, på pannen, på nesen, på halsen, nakken, munnen, hånden, øret.
Hvorsomhelst. Men. Kyss.

Hvis ikke har du tapt.

(mann 48 år fra Akershus) ti. 24 okt. 2017 19:52 Privat melding

Og jeg hadde ikke brukt energi på deg Descalzo. Den ville jeg brukt på treningen uten tvil

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 20:05 Privat melding

Jeg hadde kysset en kvinne etter en treningsøkt hvorsomhelst.
Hvem lukter eller smaker vondt etter en treningsøkt??? Med mindre de har spist store mengder hvitløk i forkant?

Skjult ID med pseudonym Idefix ti. 24 okt. 2017 20:13

Hva med lurekyss?

Som ex.
Det kysset som var ment for kinnet og havnet midt på truten...(kjapp nittigraders vri i siste sekund.)...he-he

Det er vel ikke overgrep hvis hen påstår at det var et uhell og sier unnskyld?

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 20:15 Privat melding

Ikke det at jeg trener selvfølgelig!!!!!
Bare sånn hvis hun har vært å trent!

Skjult ID med pseudonym Idefix ti. 24 okt. 2017 20:18

Shelly 👍

(mann 48 år fra Akershus) ti. 24 okt. 2017 20:20 Privat melding

Må jo få meg en date først da før jeg tørr å prøve 😊

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 20:34 Privat melding

Drit nå i alt det der overgepsgreiene. Det er bare svada og har ingenting med virkelighetens verden for de aller fleste av oss som er i stand til å bruke noen sekunder på en tilnærming.

Prøv å kom nær. Legg hånden forsiktig på skulderen eller armen. prøv å kom litt nærmere. Hvis hun trekker seg unna, vent litt. Prøv igjen senere. Hvis hun ser på deg forskrekket, glem det. fortsett med å være hyggelig på en meters avstand.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 24 okt. 2017 20:35

Hørtes ut som en lur rekkefølge Bjørnar.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 okt. 2017 20:49

@ShellyJ

Jaha? Og hva hvis han har misforstått helt da? Ja da tipper hun blir glad for et kyss midt på munnen fra en fyr hun overhodet ikke ønsker det fra.

Igjen dette med blikk og smil. Hva er det med de greiene? De betyr jo ingen verdens ting.

(mann 48 år fra Akershus) ti. 24 okt. 2017 20:52 Privat melding

Jeg kommer nok ikke til å prøve før jeg er sikker på at hun liker meg

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 21:13 Privat melding

@ShellyJ Jeg kan garantere deg at fulle kvinner ikke nødvedigvis er noe bedre enn fulle menn.
Av og til langt verre faktiskt.

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 21:13 Privat melding

"verre"

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 24 okt. 2017 21:39 Privat melding

Takk @ShellyJ. Tror jeg.
Forskjellen er at tilsvarende handlinger fra kvinner er for menn i de aller fleste tilfeller langtifra uønsket. og det er omtrent verdenssensasjon hvis mannen definerer det som noe overgrep.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 okt. 2017 22:37

@ShellyJ

Det er jo flott at det fungerer for deg. Om mannfolka tar signalet eller bare tar en råsjans er selvsagt umulig å si.

Jeg kan ihvertfall si at jeg har mange ganger vært i situasjoner hvor blikk møtes og får øyekontakt og en smiler. Men det betyr ikke noe. Jeg er ikke interessert i så mye som en kaffe med henne og hun er heller ikke interessert i så mye som en kaffe med meg.
Det betyr rett og slett ingen verdens ting. Vi var bare høflige med hverandre.

"Men Powpowgutt, hvordan vet du at hun ikke er interessert?" spør du kanskje. Tja, kanskje fordi hun f.eks har kjæreste, er godt gift, osv.

Så som du kanskje skjønner, slike subtile hint fungerer ikke på meg, fordi jeg av erfaring vet at de ikke betyr noe.
Om ei så skulle mene noe med det så er det mer hennes problem enn mitt, når hun velger en så vag måte som så mange ikke mener noe med.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 24 okt. 2017 23:07

@ShellyJ

Skjønner. Men kommer likevel aldri til å plukke opp slikt. Samme hva slags setting det er snakk om. Det ligger rett og slett ikke i meg.
Derfor kommer jeg nok aldri til å finne meg ei dame heller. Er rett og slett for komplisert for meg, for mange små tegn en må plukke opp.

Min holdning er at hun ikke er interessert inntil det motsatte er bevist. Og det må bevises tydelig, med ord.

Men, men.. Ikke noe problem egentlig, siden jeg uansett har stengt avtaleboken for i år. :P

Skjult ID med pseudonym Baloo on. 25 okt. 2017 01:15

Viktig med fokus på reelle krenkelser og overgrep! Men i forhold til kampanjen syntes jeg blandt annet Shelly J skriver mye fornuftig. Min erfaring fra perioder langt tilbake i tid når jeg var både ung og singel, er at det var damene som var ivrigst på å kysse. For meg var kyssing mer personlig, Dvs måtte like dama mye for å ha lyst til å kysse henne. Terskelen var faktisk klart lavere for samleie enn kyssing på den tiden. Og for å komme dit (samleie) gjorde man av og til mye om settingen var rett, noen ganger også innkludert kyssing med noen man i utgangspunktet ikke hadde lyst å kysse. (Nå snakker jeg typ fått med ukjent jente hjem på nachspiel fra byen.) Poenget mitt er at i en slik setting spurte man jo ikke om å få lov å ta initiativ (men man respekterte selvfølgelig responsen man fikk) og man erfarte at et nei i slik setting i praksis ofte betyr "ikke nå" Da kunne man stryke på, holde rundt, snakke med, kysse litt både på munn og andre steder.. Etterhvert prøver man på nytt (uten å spørre). Kanskje runddansen enda en gang.. Hadde man først fått med en jente hjem fra byen så ble det som oftest sex til slutt (noen ganger måtte man "jobbe" litt for det, andre ganger absolutt ikke. Dagen etter sa de typisk at de normalt aldri har sex første gang de treffer noen.. Jeg tror det er fordi jenter regner med at gutter er mindre gira på å bli sammen med en jente som er for "løs", og av samme grunn kan de typisk si: Jeg kan bli med på nachspiel, men det blir ikke noe sex altså! (At det likevel blir sex kan selvsakt også skyldes at de ombestemmer seg/blir kåte etterhvert). Jeg har ikke hatt spesielt mange ONS, men mer enn nok til å vite at dette er mer komplisert enn noen framstiller det som, og når enkelte jenter i etterkant forteller også med rene ord at de tenner på at en mann vet hva han vil og tar det (stopper selvfølgelig om han får negativ tilbakemelding!).. Denne type "primitive" sexuelle handlinger var bare en del av en ung manns personlighet i forhold til det motsatte kjønn selvfølgelig. Og kleint og skrive om, men det virker som enkelte godt voksne i kommentarfelt rundt om ikke forstår mye av den verdenen som litt stygt kalles kjøttmarkedet (sjekking mellom unge mennesker på byen).

(mann 48 år fra Oslo) on. 25 okt. 2017 08:54 Privat melding

"Min holdning er at hun ikke er interessert inntil det motsatte er bevist. Og det må bevises tydelig, med ord". Hundre prosent enig.

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 okt. 2017 09:38 Privat melding

@Apache: Hun har rett til å prøve seg, jeg har rett til å si nei. E'kke filosofi.

Skjult ID med pseudonym Tipsern on. 25 okt. 2017 10:13

Nå sier vel loven at en avtale som er signer i fylla er signert i fylla er like mye verdi som luft. Så når det gjelder denne saken som en jente som blir prøvd kysset på byen uten for arbeid, gud så farlig, det og kysse noen er ikke og vil ikke være et sexuelt overgrep hvis man faktisk sier nei eller stopper det som hun gjør her. Det at hun får spalte plass i media for noe som ikke har noe i media og gjøre er enn annen sak. Denne saken skader mer en den hjelper. Et overgrep er når noen tvinger seg på noen med makt eller overdriver tafsing. Er selv i mot det. Men dette er og gå for langt. Skal folk gå rundt og være redd for og kysse noen?? hallo en naturlig ting, man er litt full ingen helt vet hva de driver med og et kyss skjer.NO big deal. Men blir det sånn at hun sier nei og han forsetter da er det galt. Så hun angrer på hun ikke gikk til sjefen, hva skulle han ha gjort?? Hva som skjer i det private rom uten for jobben har ingen betydning for jobben. Du kan i Norge kalde sjefen din en dust og idiot på en privat fest uten at han kan sparke deg eller noe. "anbefales" ikke. men det er en privat og ikke jobb relatert. Hvis dette "overgrepet" skjedde og hun ikke kontaktet politiet direkte så kan du ikke komme og klage 1 år eller 5 år seinere. Sorry fordi det man husker den dagen det skjedde er ofte veldig annerledes enn det den var. Tenkt hvor vanskelig ting skal være hvis man skal over analysere alt?? Det at menn tafser på jenter skjer mye ja. Men faktisk så skjer det ofte andre veien å, men er noe som er tabu hos menn og mange liker det vell. Jeg selv har etter hennes øyne blitt utsatt for overgrep flere ganger på byen siden jenter har faktisk kysset meg og tatt på musklene mine for og være flørtene eller vil mer.Jeg klager ikke jeg, men Tydligvis så kan jeg det. Mitt spørsmål hvis kvinner ønsker menn som aldri er menn så er det de får. Sier ikke det er greit og tafse, men det og klage på et kyss blir veldig dumt og veldig spes. Eneste forskjellen her er vist at menn / gutter ikke klager på det selv om det forekommer. Ja kanskje det skjer mer mot jenter, hvem vet. Tror veldig mange menn har blitt utsatt for det samme mer en det folk aner.

Skjult ID med pseudonym Hrafn on. 25 okt. 2017 14:03

@Descalzo: Jeg ser at du har meninger om hvordan ting skal gjøres. Hva er det som får deg til å tro at det er din versjon som er den rette og at andre versjoner er feil? En smule arrogant i all den tid mange damer liker at menn er litt frempå.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 okt. 2017 14:29

@Tipsern

Joda, noen damer tafser sikkert også. Men det er en vesentlig forskjell her.
Mannfolk tafser ofte på alt som er av damer, mens damene nok er mye mer selektive i tafsingen og tafser stort sett på menn som er i det høyere sjiktet når det kommer til utseendet.

Jeg kan ihvertfall si at jeg ville aldri blitt tafset på. Om jeg så var den eneste mannen på et utested fullt av drita fulle kvinnfolk.

Så damer som tafser på menn er ikke et lite problem fordi det er tabu, det er et lite problem fordi det er relativt få menn som damene anser som verdt å tafse på.

Skjult ID med pseudonym Hrafn on. 25 okt. 2017 14:38

@Powpowgutt: Du kan jo si det til mennene som blir tafset på: at det er greit at de blir tafset på, men at de ikke kan tafse på damer selv. "Likestilling" i praksis.

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 okt. 2017 14:57 Privat melding

@Pow: "Mannfolk tafser ofte på alt som er av damer, mens damene nok er mye mer selektive (...). [citation needed]

Irrasjonelt og diskriminerende som @Hrafn påpeker, og uansett totalt irrelevant.

Ser du ikke at en kjip bieffekt av denne formen for "moralsk panikk" er at de som faktisk blir utsatt for overgrep blir tatt mindre seriøst? Er det overgrep eller er det "overgrep" liksom? Ordet blir vannet ut, og betyr ikke lenger det samme som tidligere.

Forsvarer ikke idioter som beføler folk som ikke ønsker det, men slik vi holder på for tiden er etter min mening galskap. Identitetspolitikk på sitt verste.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 okt. 2017 15:34

@Hrafn og @alex

Nei, det er faktisk ikke irrelevant. Det er jo det som gjør at flere kvinner enn menn blir tafset på. At det gjør problemet større blant damer.

Det gjør det ikke noe mer riktig, det gjør bare problemet større blant den kvinnelig populasjonen enn den mannlige.

Om tafsingen faktisk er et overgrep på lik linje med andre handlinger er vanskelig å si. Det er mange faktorer som definerer alvorlighetsgraden.

Men uansett om tafsing er et overgrep eller ikke, så forandrer det ikke det faktum at det er en jævla uting, er ubehagelig for den som blir utsatt for det uønsket og at det burde blitt slutt på det.

(mann 33 år fra Oslo) on. 25 okt. 2017 15:44 Privat melding

@Pow: Jeg opplever at du hopper rundt mellom flørting, sjekking, forsøkte kyss og grov tafsing etter hva som passer for å få frem poenget ditt.

Hvis vi forholder oss til OP's innlegg handler denne diskusjonen om hvordan tilsynelatende alt mannlig initiativ til fysisk kontakt uten muntlig kontrakt er overgrep, men kun den veien. Dette er etter min mening høyst skadelig og unødvendig polariserende. Hva tenker du om dette?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 okt. 2017 16:06

@alex

Hvem har sagt at det bare er den ene veien?
#metoo er åpen for ALLE som har vært utsatt for uønsket fysisk kontakt av seksuell art. Det være seg kvinner, menn eller transpersoner.

Men nå har det seg en gang sånn at det var damer som satte i gang dette. Det er også en mye større andel kvinner som er utsatt for slik. Derfor blir det selvsagt veldig skjev fordeling av historier og episoder.

Det skjer med begge kjønn, men det er ikke å komme bort i fra at kvinner er mer utsatt for det enn menn.

En annen grunn til at det blir sånn er menns holdninger. Både ovenfor det å tafse på damer, da mange mener det ikke er noe galt i det ute på byen og ovenfor det å bli tafset på selv.
Alt for mange syns det er helt greit at ei dame tafset på dem. Og hva skjer da tror du, hvis de syns det er greit å bli tafset på? Jo da tenker de det er greit å tafse selv.

Men det er IKKE greit. Samme om du er mann eller kvinne.

Er uansett ikke så forbanna vanskelig å unngå fysisk kontakt til en er sikker på at det er greit.

Skjult ID med pseudonym Hrafn on. 25 okt. 2017 18:56

@Powpow: Det kan være helt innenfor å tafse, det kommer an på settingen og på personen en tafser på. Jeg kommer aldri til å spørre noen om det er greit at jeg prøver meg på et kyss: Hvis det er greit iht slik JEG tolker situasjonen og signalene hennes, mener jeg det er helt innenfor å "lene seg inn". Så får det evt bli en klein situasjon om jeg feiltolket.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 okt. 2017 19:06

@Hrafn

Ja du ja. Men du er vel klar over at det er mange mannfolk som IKKE klarer å lese situasjonen riktig eller rett og slett er for dritings til å lese noe som helst.
Det er jo DE situasjonene hvor ting går galt. Ikke de situasjonene du nevner her.

Skjult ID med pseudonym Hrafn on. 25 okt. 2017 22:38

@Hønemor: Fordi jeg ikke finner det nødvendig å spørre. Jeg er 40 år gammel og har driti meg ut en gang mtp å lene meg inn for et kyss. Det var selvsagt kleint, men det ble ikke noe mer drama ut av det. Vi fortsatte kvelden som venner og har fortsatt kontakt. Alle andre ganger jeg har prøvd meg har det ført til noe mer. Jeg prøver meg ikke ofte, men jeg stoler på instinktet mitt og ser ingen grunn til å endre på den væremåten.

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 27 okt. 2017 22:39

Altså, TS, dette er så jævla enkelt! Klarer du ikke få deg en nuss uten at dette blir en problemstilling - har du en vei å gå!

(mann 24 år fra Møre og Romsdal) lø. 28 okt. 2017 11:33 Privat melding

Hei

(mann 51 år fra Østfold) lø. 28 okt. 2017 11:51 Privat melding

Seriøst, gutter. Dere snakker da ikke med damer på byen uten politimann til stede som filmer det hele?

Skjult ID med pseudonym Per Pleks lø. 28 okt. 2017 12:46

Problemet med #meetoo er at grove overfallsvoldtekter, uønsket sex i fylla, tafsing på byen, et vennligsinnet klaps på baken av en kollega - alt blir sauset sammen under en overskrift: Jeg har OGSÅ blitt utsatt for overgrep.

Kvinner som poster under #meetoo for bagateller og det som er "vanlig" sosial omgang - selv om akkurat HUN følte det litt ubehagelig der og da, må tenke på at det de egentlig gjør er å fjerne fokuset fra kvinner som har vært utsatt for VIRKELIGE overgrep og mishandlig, ved å kokettere med sine egen bagateller.

Jenter må ta grep: Se verden slik den er. Et klaps på baken, eller å bli plystret etter på gaten, er nesten alltid ment som et kompliment. Hva er det feminismen har gjort med dagens kvinner, som gjør at de ikke skjønner det ? Menn er kanskje ikke like flinke på multiyasking som kvinner, men de kan ha to ting i hodet samtidig: Klapse en kvinnelig kollega på baken for å gi utrykk for sin anerkjennelse av henne som seksuelt subjekt, men samtidig ha full respekt for henne som menneske og fagperson. Mange kvinner mangler noe vesentlig i almenndannelsen sin her. Skolen har forsømt seg.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 28 okt. 2017 13:06 Privat melding

Per Pleks - støtter innlegget ditt👍

Jeg jobber med mennesker som har vært utsatt for det som går under grove overgrep og det får meg til å tenke litt når kvinner legger ut historier under #metoo som er bagateller ( i mine øyne). At kvinnen føler et ubehag når en mann plystrer etter henne eller klemmer seg inntil henne på en tettpakket T-bane, har jeg forståelse for - men å si at det er er overgrep mener jeg er en sterk overdrivelse.

Hver enkelt eier din sannhet men nyanser og refleksjoner er absolutt på sin plass i fht #metoo kampanjen.

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 28 okt. 2017 14:07

"Klaps på baken ment som anerkjennelse av henne som seksuelt objekt, men samtidig respekt for henne som menneske og fagperson"? Lære å ta det som et kompliment, som en del av "allmenndannelsen i skolen"?
Haha, my ass.
Dummeste jeg har lest på lenge.
Hva med å ta et skritt tilbake å spørre seg selv: hvorfor bør noen læres til å tåle uønsket fysisk kontakt, altså kontakt de på ingen måte har oppfordret til eller gitt uttrykk for at de ønsket seg, selv om det bare er klaps på eller lett stryking over baken? Tror du det gjør grensesetting i forhold til egen kropp enklere for personer i andre situasjoner, dersom de blir opplært til at "såpass/ litt må man tåle"?
Hadde det ikke vært bedre om det kom inn som en del av allmenndannelsen i skolen at alle eier sin egen kropp og at alle har rett til å få ha den i fred, at de selv kan velge hvem som får berøre kroppene deres, på hvilken måte og når?

Skjult ID med pseudonym Lone lø. 28 okt. 2017 14:16

Altså, Leifi, KJØNN er uvesentlig her.
Seksuell trakassering er seksuell trakassering uavhengig om det er en mann eller ei dame som utfører det.
Et overgrep er et overgrep uansett hvem som utfører det.
Hvis du har vært utsatt for handlinger som du tenker at, dersom det hadde vært en mann som hadde utført noe slik mot ei kvinne så ville det blitt klassifisert som et overgrep, så har også du vært utsatt for et overgrep.
Så enkelt.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 28 okt. 2017 15:36 Privat melding

For det første. Når det gjelder jobbsammenheng, skal alle være veldig forsiktig med enhver fysisk kontakt som kan oppfattes seksuelt. Både kvinner og menn.
Der kan vi ikke bare gå eller være muntlig ufin tilbake, eller gi en ørefik.

@Lone. Selvfølgelig er det ikke så enkelt. Vakre yngre kvinner slipper unna med alt. Slik er det bare.
Heldigvis. Jeg protesterer vaffal ikke.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 28 okt. 2017 15:43 Privat melding

Nigma - det er nok store mørketall i fht overgrep og misbruk mennesker blir utsatt eller har blitt utsatt for.

Alle eier sin sannhet, men jeg vil likevel hevde at nyanser er på sin plass i denne kampanjen.

(mann 51 år fra Østfold) lø. 28 okt. 2017 16:58 Privat melding

Værenkjeks
Nyanser skaper ikke avisoverskrifter og bloggtrafikk.. Det må være ofre og fornedrelse. Det elsker "folk" å lese om.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 28 okt. 2017 17:08 Privat melding

Vanskelig tema du berører der @Pep.
Når er ting overgrep, og når er ting naturlig utforskning og nysgjerrighet.
Spesielt når vi snakker om barn er det veldig vanskelig å sette skiller.
Glad jeg ikke har en sånn jobb.

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 28 okt. 2017 17:35 Privat melding

Synes at du skal finne den som aksepterer deg for den du er✌️ De vokser jo ikke på trær som i mitt tilfelle😱

(mann 35 år fra Buskerud) lø. 28 okt. 2017 17:44 Privat melding

Er flere her som er ute etter en person som har ambisjoner. Kan hvertfall si at, hvis det er et område jeg er målbevisst, så er det kjærligheten. Respekterer kvinner, og jeg jobber med bare kvinner. Har vel lært litt på veien.

(kvinne 51 år fra Oppland) lø. 28 okt. 2017 18:03 Privat melding

Bruce
Du er inne på noe der, noe jeg faktisk tror kan undergrave at det faktiske budskapet kommer frem...

(kvinne 52 år fra Hordaland) lø. 28 okt. 2017 22:23 Privat melding

Eg tror knapt eg har møtt en jente som ikkje har blitt dradd i håret på skolen
eller annet teit fordi gutter ikkje visste hvordan de sku si du var kul
Hat uønsket oppmerksomhet som :
klapset på ræven
knepet på puppene
blitt plystret på
blitt bekyld for lesbe om man ikkje vil være med noen hjem
invitert på nachspiel der man forventer en slags belønning
Hørt mye rare ting som likssom sku vært et komeplement....men masse av dette er ubehagelig og unøvendig,men ikkje alltid et overgrep
som flere nevner det er en fin linje mellom at noen peser meg ned i utringingen i en bar og at eg våkner opp med at noen voldtar meg...begge deller rimelig uønsket og ubehagelig, kun det ene som er direkte OVERGREP og ulovlig

Klart føler man over tid at ting gjentar seg fra samme person -fex på jobb eller en plass man må være og man blir utsatt for små drypp som i og for seg ikkje er så veldig *farlig* så sier det segselv at det blit utrolig slitsomt og føles som overgrep og psykologisk terror.
Ikkje alle har antenner til å vite at det ikkje er greit,nen vet du ikkje at du ikkje skal klapse en dame på baken eller knipe henne på puppene mangler du vel helt vanlig oppdragelse -og burde kanskje ikkje bli så veldig overrasket om hun dro til deg midt i trynet...eller grebbet deg i ballene.....

Overgrep og traume er ganske langt unna små irritasjons momenter..og det må starte hjemme..vi må oppdra guttene til å forstå at nei....vekk med hendene

Skjult ID med pseudonym Baloo sø. 29 okt. 2017 00:31

Håper det er selvfølgeligheter, men jeg sier det likevel: Det store flertall av Norske menn tror jeg har generelt respekt for kvinner og går ikke rundt å gir uønsket sexuell oppmerksomhet som å klapse på rumper, klyper puppene mm. Ingen av de mennene jeg har vært på byen med oppigjennom har holdt på med sånn ihvertfall. Hvorfor har stort sett "alle" blitt utsatt for uønsket sexuell oppmerksomhet sier kanskje noen da? For meg er det en logisk hovedforklaring og den er at enkelte gjør slike ting mange ganger.
Så en gang en sånn type i aksjon på byen. Han klapset damer på rumpa i kø inn til utestedet for å få kontakt og begynte så å tøyse og prate. Jeg kjente ikke vedkommende, men vi hadde en felles bekjent, og jeg kan si følgende: Dette er noe jeg vil tro han gjorde opp til flere ganger bare i løpet av en kveld på byen, og han var anntakelig mye på byen! Han så helt OK ut, og hadde tydeligvis "draget" i hvertfall på enkelte. Fikk vite av vår felles bekjente at han kom fra et hjem med rusproblematikk, (Ikke som unnskyldning for han, men kanskje det kan forklare noe??).
Overforstående er basert på egne observasjoner gjennom noen tiår så jeg vektlegger personlig det når jeg feller min "dom" over medmenneskelighet og verdighet til den vanlige mann i gata som jeg altså tror er ganske bra.
Når det gjelder de såkalte penisbildene det snakkes så mye om har jeg litt samme teori: "Alle" damer har fått det, men det betyr IKKE nødvendigvis at veldig mange menn sender slike bilder til intetanende damer. Her har jeg ingen observasjoner å støtte meg til (jeg vet jo ikke hva de jeg omgås sender på snap). Men det ville overraske meg om voksne menn i stor skala sender slike bilder om det ikke er i en gjensidig sexuell relasjon.
Vi menn utgjør ca halve klodens befolkning og kan ikke kollektivt ta skyld for urett begått av menn. Undertonene i enkelte innlegg provoserer litt fordi jeg føler oss mellom linjene beskyldt for noe vi er uskyldig i: Den vanlige mannen i gata er ikke en overgriper. Han respekterer og er i utgangspunktet glad i kvinner og det kvinnelige! Prøv å forstå det også da! Kampen mot reelle overgrep/ krenkelser støtter vi 100%!

(kvinne 52 år fra Buskerud) sø. 29 okt. 2017 09:14 Privat melding

Taggen startet med Hollywood-skandalen som ruller i disse dager. Topp-produsenten der, Weinstein, har utnyttet kvinner flere i tiår og ødelagt karrierer når kvinner har avvist ham. Jeg mener at 99% ikke har noe med å bruke den taggen med mindre det gjelder overgrep fra sjefen.

(mann 51 år fra Østfold) sø. 29 okt. 2017 11:17 Privat melding

Jeg har opplevd rumpeklaps fra fremmede et par ganger selv, men det var to kvinner som gjorde det, ikke et flertall av kvinner. En avsporing er at jeg oppfordrer flere kvinner til å prøve. Det er bare morsomt. Poenget er, som Baloo er inne på, at det overveldende flertallet av menn ikke holder på sånn siden kvinner generelt ikke setter pris på det. Minner meg litt om den håpløse antivoldtekt-greia for en stund siden hvor alle menn skulle gå i seg selv og prøve å ikke voldta tilfeldige damer.

(mann 51 år fra Østfold) sø. 29 okt. 2017 11:33 Privat melding

Ja, det var vold det var snakk om her, Nigma...

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 11:57 Privat melding

Jenter kan være riktig så voldelige for å oppnå det de vil.
Ei som prøvde å sjekke meg opp på ungdomsskolen gjorde så ved å plante ett kne i skrittet på meg for så å løpe leende bort. Hun skjønte liksom ingenting da jeg ikke kom settende etter henne, men lå likbleik på bakken i fosterstilling.

Da så hun sitt snitt til liksom å trøste. Og begynte å ta på meg
Når jeg var på mitt mest sårbare og ute av stand til å motsette meg noe som helst.

Så ja. Metoo

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 12:13 Privat melding

Ja nigma. Enkelte kvinner evner bare ikke å forstå hvor sårbare vi menn egentlig er.
De bare turer på for å oppnå det de vil. Uten tanke på at vi og har følelser.
Spesielt på(i) det området.

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 29 okt. 2017 12:15 Privat melding

Litt på siden nå...
Jeg har en opplevelse fra en bar i New York der alle fikk utdelt et bordtennisracket når de kom inn , med den hensikt å klappe andre på rompa om de fant personen tiltrekkende og ønsket å bli kjent....
Mye latter og klapping der 😂😂😂

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 12:21 Privat melding

Humor? @Chilla? Ett velplassert kne i skrittet på en mann er aldri humor.
Det er alltid, nær uansett kraft, ett voldelig overgrep!

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 12:28 Privat melding

@kjeksen. Og mange menn som gikk ut med blodrød nese?

(mann 51 år fra Østfold) sø. 29 okt. 2017 12:30 Privat melding

Tipper damene blir kjempesjarmerte av sutring fra barneskolen, gutter 😂 Ikke rart Chilla trodde det var tøys.

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 12:31 Privat melding

@Chill. Sidendu aldri kan sjønne du sjønne hva vi prater om, tilgir jeg deg. 😚

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 12:33 Privat melding

@Brus. Den som kun tar spøk som spøk..Osv.

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 29 okt. 2017 12:36 Privat melding

Leifi...
De gangene jeg var der så jeg ikke en blodrød nese...

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 12:38 Privat melding

Ellers har jeg gitt opp å sjarmere noen som helst her.
Den ferja er gått for lenge siden.
Og jeg står igjen på kaien.

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 12:40 Privat melding

@kjeks. Det var kun kvinnene som fikk utdelt rekkert, mens mennene ble bakbundet?

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 29 okt. 2017 12:41 Privat melding

Alle som gikk inn på baren fikk hvert sitt...

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 13:35 Privat melding

Appropo H. Hvem har det tilta for? De i tårnet eller?

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 29 okt. 2017 14:35

Vi befinner oss på Nord-Koreansk territorium her..

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 29 okt. 2017 14:47

Spørre kan du jo 😉

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 29 okt. 2017 14:53

Jeg er en orntli gammal hegre, jenta mi. Liker du sånne?

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 29 okt. 2017 15:16

Jeg er stuck her jeg 😉

(mann 49 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 2017 15:27 Privat melding

@Skjell. Hvorfor blande meg oppi dine sære preferanser?
Regnet forresten med du var opptatt du nå jeg?

Skjult ID med pseudonym Apache ti. 31 okt. 2017 20:13

Nå kom det anklager mot Kevin Spacey også, og denne gangen fra en mann.

Menn som klyper, klapper på kvinnens rompe og andre kroppslige tilnærmelser synes sikkert det er gøy. Selvsagt for da kjenner de at noe skjer et visst sted. Men for kvinner og unggutter er det ikke like morsomt. Alle har en intimsone. Hvis disse mennene skulle få lov av samfunnet til å få sine lyster tilfredstilt på den måten da ville kvinner og unggutter vært utsatte og ikke ha samfunnet på sin side.

Alle har lov å flørte, men klåing på andres kropp er ikke flørt.

Kvinner som har lyst å flørte med en på styrerommet el. offentlige plasser, kan ta ned glidelåsen på mannens bukse og blottstille det han har. Flørt er flørt og det er den som flørter som har rett til å fortelle hva som er passende.:)

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 31 okt. 2017 20:49

@Apache

Jeg antar det siste du skrev var ironi og en spøk, for det er ikke den som fløter som har rett til å fortelle hva som er passende, den er den som blir flørtet med.

Skjult ID med pseudonym Apache to. 2 nov. 2017 07:02

@Powpowgutt: Det siste avsnittet var ironi beregnet for jeg kysser og klår på hvem jeg vil folket.:-)

(mann 46 år fra Oslo) sø. 19 nov. 2017 22:28 Privat melding

https://youtu.be/zK3XH5Ocjag?t=54m5s