Alle innlegg Sukkerforum

Skjerpings damer...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym askeladden on. 25 okt. 2017 16:30

Nå har jeg vært inne på sukker en liten stund og leser til stadighet om at damene her inne ønsker herrer som er veloppdragne, høflige, imøtekomne, initiativrike - ja det er ikke grenser for hva som ønskes. Greit nok. Vi blir også oppfordret til å "sende en melding hvis vi liker det vi ser"
Derfor stusser jeg over at jeg, når jeg har skrevet en hyggelig melding kanskje ispedd både komplimenter og høfligheter , ikke får svar !
Er det å ikke gi svar på en melding både uoppdragent og uhøflig?
Sånne damer blir man i allefall ikke interessert i.
Så her må det feies for egen dør!
( okay så er jeg ikke interessant eller du synes jeg ser ut som et fugleskremsel - men gi meg i det minste et avslag - det er da fair ,eller?

Skjult ID med pseudonym Eiriana on. 25 okt. 2017 16:42

Hehe nei sånne damer er du ikke intressert i. Og det er jo fint for de damene var jo ikke intressert i deg.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 25 okt. 2017 16:49

Skjerpe seg? Du kan jo ikke kreve svar fra noen som ikke er interessert.
Ikke svar = ikke interessert. Ta hintet? :P

Er ikke en dame greie btw, det er en nettdating greie.

Skjult ID med pseudonym Eiriana on. 25 okt. 2017 16:59

Dette er en evig diskusjon her inne. Og jo det koster mye tid og energi Live2 å gi ett avslag. FORDI mange ikke godtar det avslaget og ender med enten å argumentere mot/el slenge dritt.

Jeg er ei av de som ikke svarer hvis jeg ikke er interessert. Og det kommer jeg til å fortsette med å gjøre (ikke svare) Og det har absolutt ingenting med å være uhøflig å gjøre. Mere med den erfaringen en har opplevd ved å gjøre akkurat det (sendt avslag)

Ikke svar betyr ikke interessert enkelt og greit. Ingen kan kreve at noen skal gjøre noe som helst.

Skjult ID med pseudonym Eiriana on. 25 okt. 2017 17:03

@Live2 Og de jeg ikke er interessert i som jeg da ikke svarer. Er faktisk det du kaller unntaket. Som tydeligvis ikke har lest profilen min og er utenfor minne kriterier.

(mann 49 år fra Rogaland) on. 25 okt. 2017 18:48 Privat melding

Søkekriterier er som angrepsplanene foran en krig.
Etter at de første granatene faller, er det bare å kaste de i søppla og hive seg inn i striden.
Med hevet sverd og høy på testosteron.

(kvinne 32 år fra Oslo) on. 25 okt. 2017 19:01 Privat melding

Ble blokkert av en TEIT person som mente 2-3 meldinger var for MYE..
men fikk en koselig melding på innboksen 1 time senere..
så menn kan være like ille..

Meldingen:
"Håper et dikt kan muntre deg opp litt

Solen skinner gjennom ruten
like ned på hodeputen
der Ida drømmer om sin venn
og håper han snart kommer igjen

Shit, det ble klein"

Skjult ID med pseudonym putte on. 25 okt. 2017 21:11

Om dere får en melding...er det virkelig så vanskelig for dere å gi et på et par linjer? Det har noe med folkeskikk å gjøre det kjære damer.

(mann 48 år fra Oslo) on. 25 okt. 2017 22:39 Privat melding

Kort oppsummert er vel det å være veloppdragen og høflig en FORUTSETNING for at mange blir interessert. Det er derimot ingen GARANTI for at de blir det. To vidt forskjellige ting.

Skjult ID med pseudonym Pote to. 26 okt. 2017 00:03

Det koster ikke noe å være høflig og sende en melding tilbake med et lykke til videre.Men det er ikke mange som gjør det. Verre med de som en skriver en del meldinger med, og så plutselig er det taust.

Skjult ID med pseudonym durrr to. 26 okt. 2017 02:01

Du virker som om du setter høflighet som verdi høyt, og dette gjenspeiles ikke i de damene som ikke svarer (mener du). Ikke vits å kaste bort energi eller tid på dem da vel? Jeg antar at du er enig så langt.

Men så kommer problemet: det ser ut som du forventer at alle skal sette høflighet like høyt som deg. Jeg gjorde en øvelse i å liste opp fem verdier og beskrive hvordan jeg lever livet for å ivareta verdiene. Høflighet var ikke blant dem. De var ikke blant topp 20. Greit at du skjønner det først som sist: ikke alle deler dine verdier og de vil derfor ikke reagere slik du ønsker de skal reagere og ikke minst, det finnes ingen verdens ting du kan gjøre med det.

Skjult ID med pseudonym pølsevev to. 26 okt. 2017 09:15

enig med durrr her, bra skrevet!

(mann 38 år fra Oslo) to. 26 okt. 2017 09:35 Privat melding

Jeg synes at her har @ts et veldig godt poeng. Hvis man søker en herre som er høflig og snill osv og matcher med mer en 90 % og man sender en melding og ikke sender tilbake da bør man fjerne høflig delen og skrive klart i profilen. Svarer jeg ikke så er jeg ikke keen. Ferdig enkelt og greit. Ikke er du høffelig eller snill når du ikke svarer. Er faktisk frekt. Hadde du likt om du kom bort på meg på bussen og spurte om hjelp eller noe og jeg bare totalt overså deg og snudde ryggen til. I dagen samfunn er ikke det normal. Og det at man gjemmer seg bak en skjerm gjør sånt alt for enkelt. Kanskje folk hadde turt og sende en melding tilbake selv om man egentlig ikke var keen først ?? Jeg var med en jente i over 4 år. Da vi først møttes vet det absolutt ingen tiltrekning overhode. Men etter noen uker og bare hatt det gøy så ble vi fort bestevenner og så kjærester. Noen ganger så går det ann og snakke med folk fordi er det en ting man ikke kan få nok av så er det venner. Om man blir sammen er det bonus. Folkens livet er for kort ta noen sjangser og tørr og date en du vanligvis ikke hadde gått ut med. Hilsen fra andre siden av kloden.

(mann 48 år fra Oslo) to. 26 okt. 2017 14:35 Privat melding

durr:
Eller kanskje folk bare har forskjellige oppfatninger om hva høflighet faktisk er. Jeg mener f. eks. de evinnelige forsøkene på å belære folk hvordan de skal te seg utfra egne moralske rettesnorer er langt mer uhøflige enn det å ikke svare på ei melding.

(kvinne 52 år fra Oslo) to. 26 okt. 2017 15:07 Privat melding

Hei dere.
For å svare trådstarter, og jeg ser jeg får litt støtte på det her inne.
Det handler ikke alltid om høflighet. Jeg må si at jeg på ingen måte føler meg forpliktet til å svare alle som skriver til meg (ikke fordi det er så mange)
Grunnene kan være forskjellig, men i de fleste tilfeller svarer de som skriver, ikke til kriteriene av hva jeg søker, noe som står klart i profilteksten.
Jeg har valgt å allerede i profilteksten skrive noe sånt som "beklager, jeg svarer kun hvis jeg er interessert"
Men dette går begge veier, opp alder og ned alder.
Jeg tror at, dessverre, må man være ganske tykkhudet (ikke tykk, selv om noen kanskje mener jeg er det 😆) og ikke ta det inn over seg om man ikke får svar. Det betyr rett og slett at "sorry, jeg er faktisk ikke interessert"

Skjult ID med pseudonym Wille to. 26 okt. 2017 15:10

Veldig enig HerrFekt. 👍

(mann 48 år fra Oslo) to. 26 okt. 2017 15:16 Privat melding

Synes det er mange veldig flotte, hyggelige, interessante damer her jeg
Skjønner ikke hva "gutta" her klager for jeg ass . . . 🤗

(mann 48 år fra Oslo) to. 26 okt. 2017 15:18 Privat melding

Snart helg, bra vær, hyggelige damer, prosecco i glasset . . . mye bra i vente ass, hva med litt positivitet i hverdagen . . . 🍾 😀

Skjult ID med pseudonym durrr to. 26 okt. 2017 16:16

@Herrfekt
Jeg skjønner frustrasjonen men jeg synes ikke det er uhøflig å fortelle andre hva en syns er uhøflig. Såpass plass må en person kunne ta ;) Det er dog nytteløst å fortelle andre hva de skal, fordi de fleste gjør det ikke med mindre de føler seg presset til det eller har null selvrespekt.

Skjult ID med pseudonym putte fr. 27 okt. 2017 20:45

Må ssis meg enig i mesteparten av hva trådstarter skriver. Det kommer jo helt tydelig frem at enkelte av damene her inne på forumet liker/står for en retorikk som nødvendigvis alle menn her syns noe om. Er det så ille for dere å høre ata de har en annen mening enn dere. Tydligvis kommer klørne ut og dete sier mg at her er dete best å "skygge unna". Koster det dere virkelig så mye å skrive et par ord tilbake etter et hyggelig brev fra en mann? Gjelder ikke folkeskikk lenger når man skal skape kontakt.
Hha en ortsatt hyggelig fredagskveld selvom dud fortsatt har krøpet ned i skyttergrava. 😇

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 27 okt. 2017 20:57 Privat melding

Huff ja...enda godt at menn alltid er høflige og skjerpet.
Vi kvinner trenger gode rollemodeller!

Skjult ID med pseudonym Svele fr. 27 okt. 2017 20:59

Neida, hun mener det 😊

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 27 okt. 2017 21:01 Privat melding

He he nettopp tolkning er greia , er det ikke 😉

Skjult ID med pseudonym Supermann fr. 27 okt. 2017 21:18

Hvorfor skal det liksom være mer uhøflig med taushet enn ærlighet?

"Nei. Jeg ønsker ikke kontakt med en halvskallet mann 15 år eldre enn meg med en lavstatus jobb som bor på en holme langtbortivekkistan. Sorry. Prøv lykken din andre steder."

Taushet slår ærlighet big time.
Spør dere meg.

Skjult ID med pseudonym Hullirumpa fr. 27 okt. 2017 21:50

...moro hvordan man tenker de som havner her (1% av kaka, optimistisk anslag, kanskje?) er de som gir avslag...jeg er overbevist om at det ikke stemmer!

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 27 okt. 2017 21:56 Privat melding

Jeg mener selv at jeg oppfører meg høflig, og svarer som regel på meldinger jeg får, også om det er for å avslå videre kontakt.
Dialog på nett er dog komplekst, spesielt hvis man har «pratet» med noen i kort tid. Det oppstår situasjoner (eks.vis sykdom/mye jobb/prioritering av barn), som gjør at man ikke alltid får svart på en dialog så fort som ønsket. Er det uhøflig??
Oppleves litt merkelig å bli blokkert, når man egentlig hadde en grei dialog. Men innser jo at jeg sikkert har blitt oppfattet som uhøflig, som ikke svarte med en gang...

(kvinne 52 år fra Østfold) fr. 27 okt. 2017 23:12 Privat melding

Skjønner hva du mener, og er i utgangspunktet enig #Nigma. Vil jo gjerne bli betraktet som både høflig og veloppdtratt...
Hadde det vært noen jeg hadde pratet med over lenger tid, hadde jeg kanskje i større grad prøvd å få til å forklare at jeg ble utilgjengelig i noen dager pga litt krise med et av barna, kombinert med mye jobb. Men når man er helt i startfasen av en dialog, så er det kanskje ikke helt naturlig. Selv om det ikke betyr at man ikke er interessert i videre dialog.
Nå ble det litt vel mye rundt meg noen dager, så jeg rett og slett ikke fikk svart. Logget meg på en dag, men ble avbrudd og måtte logge av igjen før jeg rakk å svare. Personlig synes jeg kanskje ikke at fire dagers fravær er så veldig mye, men at han da velger å blokkere meg, får jeg ikke gjort så mye med. Synes jo bare det er litt synd at man ikke gis noen mulighet til å forklare. Har aldri blokkert noen, og skjønner ikke helt poenget (med mindre noen er veldig ufine).

Skjult ID med pseudonym putte lø. 28 okt. 2017 01:42

Behøver man å forklare hvorfor man ikke er interessert. Ikke mange ord som skal til for å være høflig? Eller?

(kvinne 52 år fra Østfold) lø. 28 okt. 2017 02:07 Privat melding

@nigma: Veldig fornuftige refleksjoner. Er helt enig.

Skjult ID med pseudonym Dritpen sø. 29 okt. 2017 02:06

Hæ? Serr lizzm? Ska kvinnfolka nå ha "veloppdragne, høflige, imøtekomne" menn? Det er for gæli. For jævli. Jeg gremmes.

(mann 35 år fra Buskerud) sø. 29 okt. 2017 02:25 Privat melding

Er en fornøyelse å lese det du skriver @nigma Genuint og lærerikt✌️

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 29 okt. 2017 10:24

Til dere som mener man skal svare alle:

Hvis en med mangelfull profil, er milevis unna i geografi, interesser og verdier, eller av andre grunner ikke er interessant for meg skriver "Hei, hvordan går det?" Skal jeg da, etter deres logikk, svare på hvordan det går, eller skal jeg gå rett på "Beklager, men jeg er ikke interessert! Lykke til videre."?

Velger jeg der første, er kontakten igang, og det er jeg ikke interessert i. Ikke er han interessert i å prate med meg dersom jeg er uinteressert heller, tipper jeg. Velger jeg det andre alternativet, er jeg vel innbilsk som tror at noen er interesserte bare fordi de spør hvordan det går med meg. 🙃

Kverukerende meldinger har jeg fått nok av. Derfor lar jeg være å svare når jeg aner at det fører dithen. 😇

Skjult ID med pseudonym Vårsol sø. 29 okt. 2017 11:37

Klok mann du, Nigma! 😎

Skjult ID med pseudonym 76 mann ma. 30 okt. 2017 11:52

Ikke svar = ikke interessert ? Det skjønner selvfølgelig jeg også, men mangel på
interesse rettferdiggjør ikke uhøflig og arrogant oppførsel ( og det gjelder sikkert
begge kjønn ) Å ikke svare på ( høflige ) meldinger ER UHØFLIG OG ARROGANT !
Dette har jeg skrevet mange ganger før og er ikke redd for å gjenta det. Hvorfor
er det et så stort problem å skrive et kort høflig avslag når man ikke er interessert ?
De som ikke nedlater seg til å svare, gir tydeligvis blaffen i hvordan de fremstår,
men dem om det . . . 😠 👎

Skjult ID med pseudonym Pote on. 1 nov. 2017 14:08

Det er nok nokså vanlig å ikke gidde svare på meldinger her på Sukker. Jeg opplever det samme, også etter å ha skrevet sammen god stund, plutselig er det bom stilt. Jeg mener som deg trådstarter, at det er uhøflig å ikke svare. Men som jeg forstår, både av svar her og av svar på min egen tråd, det er mange mennesker uten videre god oppførsel. Det er synd, for jeg tror at slik oppfører de seg ellers også. Kanskje derfor de må prøve lykken på Sukker? Jeg ønsker deg lykke til med å finne en partner, her inne, eller kanskje helst utenfor.

Skjult ID med pseudonym Jlover to. 2 nov. 2017 14:06

Allerede skjerpet💁

(mann 27 år fra Oppland) sø. 5 nov. 2017 23:30 Privat melding

Må si meg enig her ja. Har sendt ut i overkant av 400 meldinger, og kan telle svar på hendene.
Må si det tar motet ifra meg. Men har nå oppdaget at de som svarer sier de ikke ser bildene mine. Det kan jo forklare hvorfor jeg ikke får svar. Ganske synd egentlig, å ikke få vist bildene sine på en datingapp man betaler for 😂

Men ikke så mye energi som kreves for å skrive "ikke interessert" heller, så kan ikke forsvare den. Begrunne hvorfor man ikke er interessert er også nyttig å vite. I mitt tilfelle er det altså at bildene mine ikke vises. Så her har jo sukker skylda. Og det er noe jeg må få gjort noe med, og kan gjøre noe med.

Uansett så er jo folk her inne generelt sett ute etter kjemi, men avviser uten engang å si hei. Hvordan finner man ut om det er kjemi der da? Folk som mener personlighet er viktigst, men ønsker ikke å prate, selvom man bor nærme, alle kriterier er innenfor og match på 95+

Gir ikke mening :p Da er man rett og slett ikke interessert i å bli kjent med folk.. :)

Min mening hvertfall.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla sø. 5 nov. 2017 23:34

Kjemi handler også om at det man ser appelerer til en. Det må være «noe» der. Av og til ser jeg straks at vi ikke er noen match. Uansett høyt tall på sukker-match.

Skjult ID med pseudonym sufflør ma. 6 nov. 2017 00:12

Det hender at noen er åpenbart out of reach, dvs. tydelig spiller i en helt annen liga.. ;P En uoppnåelig liga.
Det kan jo få noen og enhver til å gå på veggene! :o

Og er det ikke det ene, så er det ofte det andre.

Joda, det er vel gjerne en ekstra hake ved alt..

Skjult ID med pseudonym Eiriana ma. 6 nov. 2017 00:19

@Ai0vnju... sendt melding til over 400 ... ikke rart du ikke har fått svar fra mange da... virker som du da kun sender ut litt vilt og ikke tar hensyn til hvem som egentlig passer til deg el henne🤔

(kvinne 41 år fra Østfold) fr. 10 nov. 2017 14:02 Privat melding

Nei, så hårsåre kan man da ikke være på en datingside, at man mener man kan kreve svar på alle brev man sender. At man ikke svarer på brev (å grunnen er kunn en; er ikke interessert,) er vel en høffelig nok avvisning det. Hvorfor ønsker man egentlig svar fra noen som overhode ikke finner deg interessant. For resultatet er likevel at anvisningen dukker opp i brev nr 2-3 eller 4 uansett.
Dessuten, man ønsker vel heller å legge mer tid i et brev til den man finner interessant enn å fordele tiden på å svare personer man skal si «ikke interessert» til uansett.

(mann 29 år fra Oslo) lø. 11 nov. 2017 12:48 Privat melding

Bare etter noen dager her merker jeg at det å svare tilbake er en sjelden vare. "Ønsker at han skal ta initiativ " hører jeg ofte. Koster ikke penger å si "ikke interessert". Da har du liksom fått ET svar. Det er bedre enn ingenting. Hvis man får slengt dritt etter det så er det en kar fra Internett så sier det nok om han. Så sensitiv er det ikke vits å være. *blokk*..Er et nei så mye å be om?

(kvinne 50 år fra Hedmark) sø. 19 nov. 2017 16:04 Privat melding

Send meg en mld og du får svar :) Om det er negativt eller ei, men jeg gir et svar uansett :) Såpass folkeskikk har jeg fått utdelt ;)

Skjult ID med pseudonym 76 mann ma. 20 nov. 2017 12:46

Bra, Gladmamma, det er den rette holdningen ! Dine medsøstre har noe å
lære der . . . 🤔

(mann 33 år fra Oslo) ma. 20 nov. 2017 13:23 Privat melding

Er ikke noe annet å gjøre enn å feie sin egen dør, folkens. Folk er folk, og det er ingen bred enighet om at ikke svar er uhøflig. Løsningen er faktisk så enkel som å ikke ta det personlig før man i det minste har møtt hverandre.

Til tross for hva enkelte tenker er det faktisk mange som får nok meldinger og opplever krangling fra deres "høflig avviste" så ofte at det ikke er verdt det. Husk at hun/han dere skriver til også er her for å treffe noen de faktisk liker fjeset til, ikke sitte å diskutere "hvorfor gir du meg ikke en sjanse du overfladiske menneske" med hver eneste person som sender "hei".

Skjult ID med pseudonym MissEmY on. 22 nov. 2017 13:59

Dette gjelder også menn så det går begge veier.. Men dette er en datingside. Ta den for det det er.. jeg svarer alltid, men ikke alltid jeg har fått svar tilbake. Da tenker 💭.. Ok, der gikk han glipp av noe 😜😂

(mann 28 år fra Sør-Trøndelag) to. 23 nov. 2017 03:45 Privat melding

er det egentlig så snilt og et ærlig komplemang hvis man gjør det for hensikt å få noe igjen for det? Det kan man jo spørre seg om. damene skylder oss menn ingenting her inne og ihvertfall ikke emd en slik sutrete holdning. Du er godt voksene r du ikke t.s ?:)