Alle innlegg Sukkerforum
(mann 56 år fra Hordaland) lø. 28 okt. 2017 19:29 Privat melding

For å gjøre det klart med en gang: Jenter og damer så vel som gutter og menn skal vise hverandre gjensidig respekt og ikke tiltvinge seg uønsket kontakt eller i verste fall overgrep av ulike slag.
Når det er sagt, så må det ikke bli slik at uskyldig flørting blir nærmest kriminalisert. Da får vi et kaldt samfunn. Jeg vil forbeholde meg retten til å flørte, og jeg forbeholder meg retten til å bli flørtet med. Jeg dør ikke av det. Krenkelseshysteriet må ikke ta helt av og ut av proporsjoner. Så jeg er nok et notmetoo tilfelle, og samtidig som jeg har et nøkternt ståsted og ikke tar alt helt bokstavelig, absolutt hele tiden. Litt raushet og romslighet hjelper de fleste. notmetoo betyr at jeg ikke har gått "for langt" med noen, med forbehold i tenårene på ungdomsfester da det gikk noe vilt for seg, dog aldri overgrep. notmetoo betyr også at jeg ikke får noia hvis en dame tilfeldigvis skulle gi meg et uskyldig kyss. Et slikt "overgrep" tar jeg ikke skade av, helt enkelt. Til slutt må jeg poengtere at jeg har full forståelse for alle #metoo, la det ikke være tvil om det altså.

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 30 okt. 2017 22:15

Så lenge det er trøst, sympati og publisitet å hente vil en del damer gjøre hva som helst. Sjekk hvem som blogger mest og hvem som er mest hemningsløse i sosiale medier. Så denne kampanjen er en gavepakke til dem... Altså de som utnytter temaet, ikke de som faktisk har opplevd noe svineri.

Skjult ID med pseudonym Lone ma. 30 okt. 2017 22:24

Tror samtlige damer i Norge har opplevd seksuell trakassering en eller annen eller flere gang i løpet av livet. Det som kommer fram der er viser nok bare toppen av isfjellet - dessverre.

Skjult ID med pseudonym HenryJ ti. 31 okt. 2017 00:17

Der sa du det @Athene

Så, gutter.
Skal dere være menn eller mus?

Eller visne menn, kanskje?
På tide med denne, igjen: http://mrmoe.blogg.no/1473425664_menn_hvor_blir_det_av.html

En #notmetoo -kampanje burde ikke være et motsvar, eller "opponent" til, eller opprør mot #meetoo.
Det blir i så fall å bare synliggjøre problemet, med at menn ikke ser problemet. Problemet er i all hovedsak menn, for dem som enda var i tvil.

#notmetoo burde derfor, om noe, være en sidekick og støtte til #meetoo.

Det er altså ikke kvinner med deres historier i #meetoo som er "trusselen", eller som har så mye å forvare her.

Problemet ER menn.

Det er riktignok et problem FOR kvinner. Dét burde være et problem FOR menn. Burde. Men er det egentlig det? Et PROBLEM FOR menn? Hva "gjør" menn flest med dette "problemet", i så fall? ..Kun ment til refleksjon.

#Meetoo og #Notmeetoo burde ha kun étt felles mål. Overgriperne, og de menn som trakasserer kvinner, og tar seg til rette.

Er enig med, og siterer derfor Moe: MENN, hvor blir det av dere?

-
På tide å ta et valg om hvor man står, og på hvem sin "side" man står, eller ikke står! Sånn EGENTLIG. Og på tide å vise det. Tydelig.

Og på tide å slutte å besudle og sabotere denne kampen, med små uvesentligheter, og høylydt sutring om "vanskelige flørtegrenser". Dét er nemlig ikke så veldig vanskelig, som mange av dere skal ha det til.

Alt "vanskelig" er dessuten relativt. Reelle overgrep og trakassering trumfer lett personlig flørteinkompetanse. Latterlig? Ja, det er mye som er latterlig...

Å gripe fatt i enkelthistorier som er virker overdrevet, "bagatellmessige ", eller synes mest utløst av oppmerksomhetbehov i #meetoo, for så å sutre høyt om at det er synd i menn.. også!!!, det er å VELGE å ikke se skogen, for bare trær.

For alle "bagatellmessige" #meetoo-historier, finnes det nok minst 10 langt mer alvorlige, som ikke fortelles.

Alle damer er ikke på sosiale medier og deler.

Det er skamfullt, og smålig å typisk ikke ville rydde mer i egne rekker, først og fremst.

Menn, hvor BLIR det av dere?

Ryddejobb venter. Nok til alle.

Skjult ID med pseudonym Lone ti. 31 okt. 2017 00:57

Takk, HenryJ; - en Mann. Endelig.

Skjult ID med pseudonym HenryJ to. 2 nov. 2017 00:51

Nå kommer barnetimen. Nå kommer barnetimen.
Hysj, hysj, hysj, vær stille som mus!