Alle innlegg Sukkerforum

Glimt i øyet meg her og kjemi meg der

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Dritpen sø. 29 okt. 02:22

... jeg har begynt å blokkere dem. Det er ingen grense for flosklene. Jeg er så positiv, sprudlende og utadvent at det gjør vondt. Ikke tar jeg meg selv høytidelig heller.

Skjult ID med pseudonym Honey sø. 29 okt. 04:01

Jada, @ts. Hvis du føler at du ikke når opp til den andres preferanser, er det bare å blokkere. Forresten, det å ikke ta seg selv høytidelig er en av de største klisjeene i profilene jeg leser, og en av mine topp fem grunner til blokkering.

Skjult ID med pseudonym Ibi sø. 29 okt. 09:06

Det blir absolutt en blokkering når profilen inneholder beskrivelser som; Jeg sier ting rett ut som det er,ærlighet varer lengst.Du må tåle en spøk og ikke være for selvhøytidelig.Akkurat noe rundt den formuleringen der synes jeg er lite passende og virker egentlig litt skremmende på meg.

Skjult ID med pseudonym rose sø. 29 okt. 09:37

Dritpen, kanskje du kunne demonstrert hvordan en tekst du tenner på ser ut da.

(mann 47 år fra Rogaland) sø. 29 okt. 10:55 Privat melding

@rose. Teksten betyr ingenting. Vi ser uansett bare "bladi bladi blabla".
Vi ser kun på bildene, Er hun dritpen, kan det stå hva som helst uten at vi bryr oss.

(mann 49 år fra Østfold) sø. 29 okt. 11:07 Privat melding

Er problemet at med for mange floskler i teksten så føler du at forfatteren ikke er spesielt kreativ?

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 29 okt. 11:10 Privat melding

Blokkering er et greit verktøy for å sortere/filtrere. Brukte det tidligere, men så sluttet jeg med det. Kanskje jeg skal begynne med det igjen? Kanskje ikke basert på @ts sine kriterier, men heller avstand og uforenelige interesser, etc? Vi får se.

(kvinne 30 år fra Oslo) sø. 29 okt. 11:13 Privat melding

Hva er det som får gifte menn til å søke etter en date her?
Har fått mange slike i det siste..

Skjult ID med pseudonym sør sø. 29 okt. 11:28

Ida_S de er det mange av her. Hvorfor er vel i mangel på mye der de er og ikke « baller» til å ta tak i det. Så grumser de det til med mer..

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 29 okt. 11:41 Privat melding

@Ida_S: Finnes en del gifte kvinnfolk her også. En stund siden jeg var borti det nå, håpet er at de blir rapportert, eller har funnet andre jaktmarker. Det jeg tenker er at når de forsøker å starte en relasjon basert på dette bakteppet (det blir jo uansett oppdaget), hva tror de at den de forsøker å få i garnet tenker rundt dette? Det skal ikke så mye innsats til å vite litt rundt personen, gjøre en bakgrunnsjekk i dagens digitale verden er veldig enkelt. Greia er vel at de trenger bare å møte på den rette personen så er det ikke så "uskyldig" lengre, og hele bakteppet rakner i verste fall.

(mann 48 år fra Møre og Romsdal) sø. 29 okt. 22:24 Privat melding

Dem som tror at gresset er grønnere og mer frodig og være i har glemt og vanne og stelle gresset på sin egen side.Gjelder de som tar ett side sprang😜Skjerp dere😜