Alle innlegg Sukkerforum

Høsten i Norge

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hallois sø. 29 okt. 15:41

Jeg sier nei til Halloween, juleskolegudstjenester og orker ikke å hisse meg opp over at julemarsipanen kommer tidlig.

Skjult ID med pseudonym Solstjerna sø. 29 okt. 15:46

Halloween er bare gøy, ingen har vondt av en liten skolegudstjeneste før jul og marsipan er godt året rundt.

Skjult ID med pseudonym hallois sø. 29 okt. 16:12

Halooween er plaging av eldre folk. Skolegudstjenester er forkynning, og det kan foreldrene dra med kidsa på.
Marsipan: Her er vi enige.

Skjult ID med pseudonym Solstjerna sø. 29 okt. 16:15

Plaging av eldre folk? Det er jo bare tull.
1 time med forkynning tåler barna godt, det er nada i den store sammenhengen. Hadde det vært en time hver uke kunne jeg vært enig, men en time før jul går helt fint.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) sø. 29 okt. 16:21 Privat melding

Her jeg bor har vi en regel, avslått utelys, ingen besøk med knask eller knep. Noen er freidige, de får rosenkål dyppet i sjokolade. Det blir færre for hvert år som går. :P Julegudstjenester er det lite av her, prøver å skjerme vesla fra slike ting. De har nok eventyr å forholde seg til. Marispan er alltid godt. Året rundt. :)

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 29 okt. 16:29

Solstjerna. Hva med en gang i måneden? Er det også greit? Annenhver uke? Er det greit at autoritetspersoner forteller formbare unger om de koselige delene av bibelen som ikke omhandler moralsk forkastelige og juridisk ulovlige oppfordringer? At de i det hele tatt skal få forkynt at det er normalt å tro på overnaturlige vesener? Og har du gjennomført undersøkelser som viser at eldre ikke plages av å bli skremt av små monstre på døra?

Skjult ID med pseudonym Bless sø. 29 okt. 16:39

Det er for mye grining ute å går. Slutt å sutre over Halloween. Det er for ungene. Drit i smågodt-priskrig. Ingen som tvinger en til å handle inn 17 tonn smågodt. Bare se på de glade skumle små ansiktene. Så suck it up og heng med i tiden. Halloween er kommet for å bli. Alt for mange som bruker tiden sin på å klage over det. Det er lov å lette på topplokket og innse at det er ikke helt forferdelig å åpne døren sin til glade barn. HAPPY HALLOWEEN 😀

Skjult ID med pseudonym Solstjerna sø. 29 okt. 16:45

@zorro: jeg sier en time før jul er greit. Leser du ikke det? Synes ikke det gjør noe at barna går i kirken før juleferien, og det er min mening.
Har du en undersøkelse som viser at eldre blir plaget av barna da?

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 29 okt. 16:50

Jeg er for både halloween og alle andre festdager. Og jeg blåser i hva foreldre tillater ungene sine å delta på. Det er et fritt land og folk kan være så ureflekterte de bare gidder. Det er når noen kommer med bastante meninger og beskyldninger bygget på egne følelser og null dokumentasjon, og tror de argumenterer jeg sier fra av og til. Når jeg kjeder meg.

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 29 okt. 16:52

"Jeg tror på tannfeen, du må bevise at den ikke finnes, eller så gjør den det". Bra, Solstjerna.

Skjult ID med pseudonym Solstjerna sø. 29 okt. 16:56

Er ho hallois som sier at det er plaging av eldre folk Zorro, du får heller gå han enn meg. Jeg gidder ikke kverulere med deg.

Skjult ID med pseudonym Solstjerna sø. 29 okt. 16:57

*gå etter han

Skjult ID med pseudonym hallois sø. 29 okt. 17:04

Noen klarer ikke å tenkte prinsipielt. Men dere får bare styre på. Ja, jeg vet om flere eldre som får steiner kastet på vindusrutene. Det er faen meg plaging!

Skjult ID med pseudonym Solstjerna sø. 29 okt. 17:07

Jeg vet ikke om noen eldre som har fått kastet stein på vindusrutene sine.

Skjult ID med pseudonym Solstjerna sø. 29 okt. 17:28

Haha, Chilla. 😂
Her er det alltid masse barn innom, i fjor var det ca 80 stk på døren. Koselig med så mange barn, og så bruker jeg å skjære ut en gresskarlykt for å pynte ute så de ser de er velkomne. I år er jeg ikke hjemme den 31, men skal ta igjen til neste år.

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 29 okt. 20:50

Det er dodraugen jeg har mest respekt for..

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 29 okt. 20:57

Nei, bare Axel H der, ref. Hodejegerne...

Skjult ID med pseudonym Baloo ma. 30 okt. 00:04

Unger digger litt "grøss og gru" og de digger godteri. På Halloween får de begge deler samtidig! Jeg var også litt imot det i begynnelsen, men skjønner at dette er kommet for å bli! syntes det er koselig når de små ringer på (selv om julebukk var enda kosligere😞😂) Syntes ellers regel om avslått utelys = ikke ring på der er bra. Jeg pleier minne de små på det.