Alle innlegg Sukkerforum

Høsten i Norge

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hallois sø. 29 okt. 2017 15:41

Jeg sier nei til Halloween, juleskolegudstjenester og orker ikke å hisse meg opp over at julemarsipanen kommer tidlig.

Skjult ID med pseudonym hallois sø. 29 okt. 2017 16:12

Halooween er plaging av eldre folk. Skolegudstjenester er forkynning, og det kan foreldrene dra med kidsa på.
Marsipan: Her er vi enige.

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 29 okt. 2017 16:29

Solstjerna. Hva med en gang i måneden? Er det også greit? Annenhver uke? Er det greit at autoritetspersoner forteller formbare unger om de koselige delene av bibelen som ikke omhandler moralsk forkastelige og juridisk ulovlige oppfordringer? At de i det hele tatt skal få forkynt at det er normalt å tro på overnaturlige vesener? Og har du gjennomført undersøkelser som viser at eldre ikke plages av å bli skremt av små monstre på døra?

Skjult ID med pseudonym Bless sø. 29 okt. 2017 16:39

Det er for mye grining ute å går. Slutt å sutre over Halloween. Det er for ungene. Drit i smågodt-priskrig. Ingen som tvinger en til å handle inn 17 tonn smågodt. Bare se på de glade skumle små ansiktene. Så suck it up og heng med i tiden. Halloween er kommet for å bli. Alt for mange som bruker tiden sin på å klage over det. Det er lov å lette på topplokket og innse at det er ikke helt forferdelig å åpne døren sin til glade barn. HAPPY HALLOWEEN 😀

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 29 okt. 2017 16:50

Jeg er for både halloween og alle andre festdager. Og jeg blåser i hva foreldre tillater ungene sine å delta på. Det er et fritt land og folk kan være så ureflekterte de bare gidder. Det er når noen kommer med bastante meninger og beskyldninger bygget på egne følelser og null dokumentasjon, og tror de argumenterer jeg sier fra av og til. Når jeg kjeder meg.

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 29 okt. 2017 16:52

"Jeg tror på tannfeen, du må bevise at den ikke finnes, eller så gjør den det". Bra, Solstjerna.

Skjult ID med pseudonym hallois sø. 29 okt. 2017 17:04

Noen klarer ikke å tenkte prinsipielt. Men dere får bare styre på. Ja, jeg vet om flere eldre som får steiner kastet på vindusrutene. Det er faen meg plaging!

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 29 okt. 2017 20:50

Det er dodraugen jeg har mest respekt for..

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 29 okt. 2017 20:57

Nei, bare Axel H der, ref. Hodejegerne...

Skjult ID med pseudonym Baloo ma. 30 okt. 2017 00:04

Unger digger litt "grøss og gru" og de digger godteri. På Halloween får de begge deler samtidig! Jeg var også litt imot det i begynnelsen, men skjønner at dette er kommet for å bli! syntes det er koselig når de små ringer på (selv om julebukk var enda kosligere😞😂) Syntes ellers regel om avslått utelys = ikke ring på der er bra. Jeg pleier minne de små på det.