Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi to. 22 jan. 2009 09:17

Hva skjer med at forumet har blitt en klagemur for bittre mannfolk ?

Skjult ID med pseudonym Knutby to. 22 jan. 2009 09:19

Det har det slett ikke.

Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi to. 22 jan. 2009 09:23

Synes nå mange av innleggene her går på at man ikke har fått svar på melding, jenter om ikke vil møtes etc. Er vel jeg som har lest feil på forumet da.

Skjult ID med pseudonym No ID to. 22 jan. 2009 09:46

Does anyone care if nobody cares?

Skjult ID to. 22 jan. 2009 10:47

Frustrerte herrer ?

Skjult ID med pseudonym No ID to. 22 jan. 2009 10:49

Hehe, ja. Frustrert over de som klager, og de som klager på de som klager...

Skjult ID med pseudonym Elvis to. 22 jan. 2009 10:52

Hva skjer med at = Hvorfor?

Skjult ID med pseudonym -.- to. 22 jan. 2009 11:04

Enig i at det er litt vel mye klaging på avvisninger og manglende responser her, men det gjelder egentlig begge kjønn synes jeg da. Full forståelse for at alle er forskjellige, men synes kanskje det går an å takle avvisninger på litt bedre måter enn mange jeg har sett her. Og så er det veldig til generalisering, "alle" de pene jentene er bare ute etter oppmerksomhet og er bare bitcher, og det er "bare" gutta som tar første kontakt. Tror ikke noen her inne er i stand til å si noe om hvordan "alle" oppfører seg her inne i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym thats life to. 22 jan. 2009 11:12

Ingen røyk uten ild. Kanskje mannfolk har en grunn til å være bittre?

Når man blir avvist gang på gang, slik som her på sukker, så vil man forsøke å finne årsaken til det. Det enkleste er vel å finne feil med andre og dermed får man damene til å bli "bitcher" eller oppmerksomhetssøkende. Ikke veldig konstruktivt kanskje...

Saken er at det stort sett er menn som tar første kontakt, dette er det ikke til å diskutere. Derfor er det vel naturlig at det er flest menn som blir avvist, noe som viser seg i "klagetråder".

Skjult ID med pseudonym Tango3 to. 22 jan. 2009 11:12

@YepsiPepsi

Hvis du har den oppfatningen kan det vel tyde på at du fokuserer på innlegg/tråder av den typen. Jeg opplever at det er nokså stor variasjon i forumet, noe for enhver smak - positivt som negativt.

Skjult ID med pseudonym hmm to. 22 jan. 2009 11:17

Ironi.

Skjult ID med pseudonym Knutby to. 22 jan. 2009 14:15

Jeg er fortsatt litt sår etter at mitt siste forhold gikk i bøtta. Derfor har jeg vært så lite aktiv her at jeg ikke har noen manglende oppslutning å klage over.

Synes forumet er greit, jeg. Men, så er jeg en positiv person også :-)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv to. 22 jan. 2009 15:46

@That's life.

Bitter på noen du ikke kjenner? Hmm.
Husk at de som ikke kjenner deg, ikke avviser deg som person. De avviser en mulighet til å bli kjent, baset på egne fikse ideer og drømmer. I blant kan det være så enkelt som bosted. I blant utseende. I blant teksten. I blant at man ikke orker å treffe noen for tiden, og i blant er det sikkert lampa i bakgrunnen. Hva som helst. Jeg har opplevd på bli avvist/ikke få svar en rekke ganger. Det kan være tøfft, og i blant blir jeg skuffet, men bitter har jeg da ingen rett til å bli? Det er hyggeligst med hyggelig svar, men de skylder meg ingenting. Jeg kjenner ikke dem. De kjenner ikke meg, og det er bare en bitteliten flik av meg som blir avvist. Så hvorfor bli bitter?

Tips: Ikke forvent så mye av de du ikke har bygget deg opp noen forventninger til. :-)

(mann 41 år fra Troms) to. 22 jan. 2009 15:54 Privat melding

jeg klager stort sett ikke.
se hva jeg kan:
<---- bilde av meg.. fantastisk.. Kanskje det å være anonym IKKE hjelper her inne.. hmm.. kanskje det.
Kanskje man opplever flere positive ting når man IKKE er anonym.

Bare en tanke..

(mann 56 år fra Akershus) to. 22 jan. 2009 16:02 Privat melding

Det hender jeg klager, må innrømme det. Men ikke på jenter eller manglende respons eller slike ting. Neida, det er vel her som i livet ellers; ups and downs...
Men jeg har sutret litt når diskusjonsdeltagere her på Forumet ikke klarer å holde seg til sak, men begynner å slenge personlig dritt. Eller når noen plukker fullstendig fra hverandre ting jeg har sagt, bruker det utenfor den sammenhengen det var ment, og på den måten tillegger meg holdninger jeg overhodet ikke har.

Men nok om det, nå skal jeg bare smile her inne ;-)))

Og Leonin.....
Yes, det hjelper å komme ut av skapet. Står du frem med riktig identitet og bilde, får du MANGE flere henvendelser.
Og det er vel hele poenget med Sukker !

(mann 41 år fra Troms) to. 22 jan. 2009 16:47 Privat melding

Japps, flott at det er flere som ser den. Jeg har vært medlem i andre "date nettsteder" og sukker er, til nå, det som har appellert mest. Det er utrolige mengder med søte jenter her.. Det er billig, og enkelt.

Så, ta kontakt, jenter.. Full jobb, god inntekt, egen bil, snill og respekterende. Ingen grunn til å sitte på gjerdet!

Skjult ID med pseudonym thats life to. 22 jan. 2009 17:35

@lilleulv

Jeg tenkte mer i de baner at menn blir "generelt" bittre på kvinner, og kanskje ikke på enkeltindivider. Hvordan man takler avvisning på avvisning er sikkert ganske individuelt. Men jeg Kan forstå at noen blir bittre. Når man henvender seg høflig til en person, så forventer man en høflig respons da de fleste her, som irl har noenlunde bra folkeskikk. Forestill deg at du hilser høflig og presenterer deg for et menneske irl, og vedkommende ser surt på deg, snur seg og går...

Denne settingen her hvor det er så lett å bli kresen eller helt Seinfeld(henge seg opp i detaljer) tar nok litt tid for mange å bli vant til, og hvis man ikke klarer å heve seg over det, men blir deppa og nedstemt av det, er veien til bitterhet kort.

Har ikke tall på hvor mange brev jeg har skrevet uten å få svar, men det er faktisk ikke mitt tap. :)

Forøvrig enig i det du skriver

(kvinne 60 år fra Akershus) to. 22 jan. 2009 18:56 Privat melding

Det er vel bare normal høflighet å svare på mail....jeg sutrer heller over at det er så få av de... kanskje det hjelper å komme ut av skapet for meg også? He, he .. ;-))...men nå er det vel ingen her inne...dere har vel fløyet over til en annen tråd for lengst....og jeg tripper avgårde jeg også....

(mann 44 år fra Akershus) to. 22 jan. 2009 21:33 Privat melding

:)

Skjult ID med pseudonym søtnøs to. 22 jan. 2009 21:40

jeg tror ikke man kan forvente diskusjoner om andreverdenskrig, mesterverket "bisettelsen" eller kunsten av å bygge trivlig og motiverende arbeidsmiljø her inne (tok noen eksempler fra mailene jeg fikk/skrev i dag om noen lurer). og jeg tror folk her kan drive med litt terapi og slipper å stå ansikt i ansikt med andre. følelsen av å være anonym bringer ut mye rart av de dypeste kroker i ens sjel.

(mann 41 år fra Rogaland) to. 22 jan. 2009 21:51 Privat melding

Syns at det var ein glimrande ide`e me ein egen klagemur for menn eg,hehe.Ja må faktisk sei mg litt enige i at det virke så at menn har ein tendens t å klaga mer enn damene,samtidigt så eg forstår di så klage litt og.
Seie dette for å gradera mg sjøl,haha. Mn komme vel ikje særlig langt me å klaga å sutra til slutt uansett hva/hvor man befinner seg eller tar seg til !

Sjøl om at eg har ingenting å klaga på for tiå,så kan alt snu seg likefort på håvet akkurat så i ein fotballkamp , å plutselig så må eg og klaga å syns synd på mg sjøl ! Vett jo aldri?:) Og då er det jo godt og ha ein heilt egen Klagemur for oss menn,hehe.

Mn denne tråden minner meg om denne Trådstarteren .... "So long and thanks for all the messages I did't got" ... ,den burde vel også holdt til her inne.

Siden dette e ein Klagemur, og eg ikje har någe å klaga på ennå.Så mååååååå eg jo bare komma me ett innspill:)

Me må jo ha någe for dåkk damår og å gå inn på,mn ka ska den Tråden hete?????????? Hmmmm

Ta meg med den perfekte storm!!?...................Vil ha den perfekte mann,i påse og sekk!!?...........................OFF, eg får sååå mange postar at eg ikje klare å sortera di eingang!!?.........................Tips til alllllle menn her inne:/.!!? ...............hehe.lol.....

Va gjerna ikje di beste forslagå,mn besta eg kom på i farten :O..

Derfor eg spør nå itte flere forslag fra andre! ...Så kom igjen gutter og jenter/damår trenge jo någe for damene og!

Klagemuren e kun for oss mannfolk her inne,så takk:)