Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan tenker dere...?

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 27 mars 2006 18:27

Jeg lurer litt på hvordan dere bruker disse "interessant", "svært interessant" og "ikke interessant" merkingene...
Grunnen til at jeg spør er at jeg legger merke til et par ting som forundrer meg litt.
For eksempel ser jeg at noen typer her inne har merket min profil som "svært interessant". Til tross for dette tar de ikke kontakt med så mye som et lite Hei en gang...
Er dere for feige til å ta kontakt, eller er det for å lodde stemningen og se om jenta er tøff nok til, eller interessert i å ta kontakt? Eller er det kanskje fremtidig potensiale hvis annet skulle feile...? ;-)
En annen ting jeg ikke skjønner, er på andre enden av skalaen. Jeg har flere eksempler på profiler som jeg har merket som ikke interessante, og der vedkommende i etterkant da har gått inn og merket min profil som interessant... hvorfor gjør dere det da?

Skjult ID ma. 27 mars 2006 19:32

Denne funksjonen bruker jeg rett og slett kun for "å lodde stemningen", som du kaller det. Når jeg har merket ei jente som "interessant" eller "svært interessant", tar jeg det som et tegn på at hun godt kan tenke seg å få en melding hvis hun også viser tilsvarende interesse for meg. Hvis hun ikke gjør det, skal hun være svært spennende for at jeg skal sende en melding.

Hvorfor noen du har merket som uinteressant, merker deg som interessant er ikke like lett å forstå. Men jeg forstår heller ikke helt hvorfor man i det hele tatt skal måtte bruke den funksjonen. Kan man ikke bare la det stå ubesvart, da?

Skjult ID ma. 27 mars 2006 19:44

Dette tror jeg går like mye andre veien. Jeg har blitt markert som "interessant" og "svært interessant" av jenter uten at de tar kontakt.

Uvitende nok har jeg tatt dette som et tegn på at likestillingen ikke har kommet lengre, men der tar jeg (forhåpentligvis) kanskje feil. Uansett så er det jo bare å ta kontakt dersom en finner noen interessant - no big deal. Hva har man egentlig å tape med å ta kontakt med noen?

Skjult ID ma. 27 mars 2006 20:24

Bare en liten presisjon fra hovedinnlegger...
Dette var ikke tenkt som noe kritikk mot gutta. Det gjelder selvsagt like mye for jenter som for gutter. Jeg er mest interessert i å fortstå hvordan dere bruker systemet, og tolker andres markeringer. :-)
Jeg føler vel egentlig også at det er veldig mange her inne som "sitter på gjerdet" og venter på at andre skal ta initiativ. Men sånn er det jo ofte i det virkelige liv også. Ikke sant? ;-)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 28 mars 2006 00:03 Privat melding

Det er en del som er litt redd for ryktet sitt og for eventuelle feiltolknnger og dertil negativ stempling av profilen og personen bak. Vi håper snart å få opp ett pseudonym så man i det minste kan følge hvilke innlegg som som kommer fra samme person. Jeg deler likevel ditt syn om at flere burde tørre å stå frem som dem de er, men vi må jo bare respektere det om andre ser det annerledes.

Skjult ID ti. 28 mars 2006 00:17

Det er litt interessant dette. De få jentene som har merket meg som interessant gjør aldri noe mer hvis ikke jeg sender en melding. Det hjelper ikke heller at jeg merker dem som interessante. Akkurat som om de har virkelig har tatt motet til seg og gjort noe helt utrolig modig, og ikke kan gjøre noe mer hvis ikke jeg overtar initiativet.
Og hvordan oppfatter en jente det hvis hun får en melding fra og begynner å korrespondere med en mann som ikke har merket dem som interessante? Hvis de selv har ham som interessant?
Selv har jeg sendt meldinger til mange jenter, men mange av dem har ikke svart. Så prøvde jeg å merke noen som interessant, og da fikk jeg av en eller annen grunn høyere prosent respons. Hva kan det komme av?

Og Haimat, hun dama som merket deg som svært interessant, og senere sende deg melding om at hun ikke lenger trodde dere matchet: hva er nicket hennes? Hun hørtes jo bare helt rå ut. Jeg tror jaggu jeg synes hun er litt interessant, jeg...

(mann 48 år fra Oslo) ti. 28 mars 2006 10:38 Privat melding


Jeg skriver med flere som jeg ikke har merket interessant. Det betyr ikke nødvendigvis at jeg ikke er interessert for det. Jeg lar tiden være min venn for å finne ut om match, beskrivelse stemmer og så tar vi det derfra.

Jenter som merker meg som interessant tar jeg som regel kontakt med etter en kort stund. Tror de foretrekker at gutta tar første kontakt: Det blir som med flørting, når vi har fått utvekslet blikkkontakt og senser litt interesse, så går jeg bort til henne og sier hei! :)

Den som intet våger... ;)

Skjult ID ti. 28 mars 2006 12:54

Enkelte skvetter jo en meter bare de har noen innom profilen sin, mens andre markerer sine matcher som interessante over en lav sko.

Selv har jeg valgt å ta sukker matchen et steg lenger... og har markert alle i delkategoriene alkoholiserte røykere nær førtiårskrisen som elsker porno og som heller ikke er fremmed for et sidesprang, som ikke interessante.

Ser kanskje at jeg må øke scoringen min på dømmende, men en ting er å respektere, og en annen er å være åpen for en flørt :o)

Skjult ID ti. 28 mars 2006 13:10

En del jenter uten bilde "ramler innom" profilen min stadig vekk. Mange av dem har skyggeprofiler. Er dette et forsøk på hint? Eller er det bare en måte å sjekke ut profilen min uten å tilkjennegi seg?

Skjult ID on. 29 mars 2006 14:21

For min del er det slik at jeg krysser av for interessant hvis jeg syns hun er det. Hvis hun merker meg som interessant kan det hende jeg tar kontakt, men hvis hun ikke synes jeg er interessant etter å ha vært innom profilen så tar jeg hintet...

Skjult ID on. 29 mars 2006 14:41

Må bare svare på siste innspill her...
Det var da en usedvanlig passiv holdning! Ikke rart det er lite liv her inne hvis flesteparten tenker som deg.
Tar du aldri initiativ selv til å ta kontakt? For min del merker jeg heller alle som jeg vet jeg ikke ville passet med som ikke interessante. De som forblir på lista er der for en grunn selv om de ikke får hjerter på seg. Særlig de uten bilde merker jeg aldri som interessante, for de vet jeg jo ikke så mye om. Så, er du på lista mi er du ikke avskrevet selv om du ikke er merket. Sånn tenker nå jeg da. ;-)

Skjult ID on. 29 mars 2006 15:09

Helt enig. Nå gidder jeg ikke å maile med så innmari mange, for jeg er jo interessert i å møte dem, men man høster godt med respons, bare man gir av seg selv. Send av gårde en melding, så svarer en god del. Trenger jo bare å vekke nysjerrigheten til jenta, og da er jo mye gjort. Kan ikke være så nøye på om hun setter hjerte på deg tilbake. Jentene er sikkert i mindretall her, og får nok mye pes om de "trekker tilbake" et hjerte. Skal forresten ut og treffe den skjønneste jenta her inne nå snart! Sukker er fett, og det funker! Gi gass folkens! Man får det ikke mere gøy enn man lager det til selv!

Skjult ID on. 29 mars 2006 15:27

Ha ha, problemet er bare at ingen av de du ser på lista di vet at de er på din liste. Husk at du bare er en av flere hundre damer på våre lister. Vi vet ingenting om at du har markert en hel haug med profiler som uinteressante bortsett fra vår. Det er nok du selv som er den passive her i gården. Det virker jo ikke som om du gjør noe mer enn å la være å merke en profil som uinteressant. Få høre hva mer du gjør.
Hva slags initiativer er det du synes vi menn burde ta egentlig? Og hva synes du er passende for en kvinne?

Skjult ID on. 29 mars 2006 15:41

Klart de vet om de er på min liste. Har du og jeg en match på 93 for eksempel, så gjelder det jo både på min og din liste det da. Merkes de som uinteressante så får de en status på under 70 og blir borte fra lista. Skjønner??
Når det gjelder hva jeg gjør, så har jeg faktisk selv tatt kontakt med flere her inne jeg da. Noen svarer, og andre ikke... Skal innrømme at jeg har merket noen som interessante selv om jeg ikke har tatt kontakt også, men jeg merker aldri noen som svært interessante uten å gi lyd fra meg. :-)
Når det gjelder det å ta initiativ, så synes i allefall jeg at det ikke bør være noen forskjell på det enten man er kvinne eller mann.

Skjult ID on. 29 mars 2006 15:56

Det er ikke så klart som du tror. Jeg kan godt være nr 10 på din liste mens du er 352 på min liste. Forskjellene blir større hvis den ene har markert mange som uinteressante. Da forsvinner de fra listen, og en med lavere matchtall kommer høyere opp.
Hvem er du forresten?

Skjult ID on. 29 mars 2006 17:44

Jeg skjønner poenget ditt... men da høres det ut som jeg er veldig mye mer kresen enn deg da... ;-)
Om du forteller hvem du er skal du få vite hvem jeg er...

Skjult ID on. 29 mars 2006 18:05

Så rart. Det har mange jenter sagt til meg før. At de ikke synes jeg er kresen nok. Lurer på hvorfor... :-)

Jeg spurte først. Fortell meg kallenavnet ditt, så skal du få mitt.

Skjult ID on. 29 mars 2006 18:19

Hehe...din luring. ;-)
Jeg legger ikke ut nicket mitt her nå... da blir liksom poenget med å være anonym litt borte...ikke sant?
Men jeg sender deg gjerne en melding om jeg vet hvor jeg skal sende den. ;-)

Skjult ID on. 29 mars 2006 18:27

Tror nok gutta her inne må være den pågående part. Det er nok, som en tidligere nevnte, litt som flørting på byen. Tror ikke at likestilling spiller inn i flørtensverden på samme måte som ellers. Til syvende og sist er det vi kvinner som velger, men mannen må ta første steg...... Jeg vet uansett at jeg ikke ville vært særlig interessert i en mann som dilter etter - og jeg tar nok et tegn på det om han er passiv i hvordan han tar første kontakt!!!

Skjult ID on. 29 mars 2006 20:45

Jo, kom igjen da vel. Det er ingen som bryr seg noe mer med denne diskusjonstråden. Temaet er utdebattert, og det er bare oss to som er igjen her inne. Si de tre første tegnene i nicket ditt, lille venn. Vær grei nå.

(mann 40 år fra Finnmark) to. 30 mars 2006 02:09 Privat melding

Selv om at over 1000 har besøkt min profil, så har kun 2 stykker satt meg som interesant. Om det er jeg som er spesiell eller damene som er veldig kresne skal være usagt, men det er vel så da.. Selv om at jeg ikke tar det så tungt da..

(mann 58 år fra Oslo) to. 30 mars 2006 18:48 Privat melding

Til første innlegg i diskusjonen.
Skjult ID er vel toppen av feighet på en slik side....
Grunnen til at en bare merker med grad av interesse er at man blir lei av å sende melding uten å få svar. Det å ikke svare er ikke bare feigt, men uhøffelig. Men, det finne heldigvis unntak, om enn få. Dere jenter på sukker er svært lite kommunikative. Lurer på hva dere er redd for.
En annen ting er at jeg ikke kunne drømme om å merke en med "ikke interessert". Lite kjip melding å få. De som har svart allikevel har sikkert ikke lagt merke til "ikke". Syns SUkker burde være et positivt sted og at den muligheten tas vekk. Å ikke merke av interesse er vel signal nok?

Skjult ID to. 30 mars 2006 20:14

De to siste som var innom her var bare streifskudd. Vi er helt alene igjen her nå, vesla. Kom med nicket ditt. Dette kommer til å bli kjempespennende...

Skjult ID to. 30 mars 2006 20:18

Kjære JustDoIt,
Målet med mitt innlegg var å få frem hvordan de forskjellige menneskene her inne tenker i forhold til merkingene, og gjennom ditt, og andres innlegg her har jeg forstått at bruken og oppfatningen av hvordan systemet skal brukes varierer veldig. Det gjør også at jeg bedre forstår hvorfor folk gjør som de gjør også.
Når det gjelder skjult ID har jo det i denne sammenhengen ikke noe med saken å gjøre, så det kan vi jo heller diskutere et annet sted...

Jeg synes for øvrig at du er svært dømmende overfor damer i innlegget ditt, og skjærer alle over en kam her, meget ufortjent i forhold til mange vil jeg tro. For eks. uttalelsen "Dere jenter på sukker er svært lite kommunikative." er rett og slett provoserende. For det første; Jeg svarer på alle meldinger jeg får, enten jeg er interessert eller ikke. I tillegg både markerer jeg, OG tar kontakt med gutter jeg ønsker kontakt med. Det skal sies at langt fra alle gutter heller svarer tilbake. Så det er sagt.

Når det gjelder grunnen til at jeg markerer enkelte profiler som ikke interessante, gjør jeg det kun for egen del. Rett og slett for å "rydde" på lista mi. For om der ligger 500 personer og 300 av dem er helt uinteressante for meg av en eller annen grunn, så "forsvinner" jo de potensielle kandidatene i mengden... Jeg beklager om noen føler seg støtt av det. Jeg er bare ærlig...

Skjult ID to. 30 mars 2006 23:59

Bra svar, men som en av gutta vil jeg tilføye litt mer til JustDoIt... Det går ikke ann å ta alt så innmari personlig her inne. Vi sjekker markedet på nett! Prøv hardere, så får du masse svar. For min egen del går høflighet rett ut vinduet. Jeg tar kontakt med de jeg syns er interessante, og svarer de ikke, så går man bare videre. Du finner dessuten aldri ut om noen markerer deg som uinteressant, fordi du får en lav match. Og det å gå med et pseudonum, eller være totalt anonym er ikke toppen av feighet. Det kalles å være strategisk, og å skjerme seg selv. Du har sikkert gått glipp av en haug av interessante jenter bare pga innlegget ditt. Sukker er et filter for å fine en spesiell person. Spre litt glede, så høster du mere respons også.

Skjult ID med pseudonym Zora fr. 31 mars 2006 00:26

Oi - testa ut å sette en person til - ikke interessant - Han fikk øyeblikkelig match til >70 - og forsvant ut av lista mi - men siden han var nr 2 på mi liste(97) - prøvde jeg å få han tilbake ved å sette - ikke besvart - men han er og blir borte fra lista- og jeg klarer ikke å huske hans nick.

SÅRRI - tidligere nr 2 - og som nå bare svever der ute. Hvor enn du er, det var ikke meningen.

Skjult ID med pseudonym Mor-til-1 fr. 31 mars 2006 10:17

Zora: Hvis du går på menyen under Min Profil og velger Respons får du opp en oversikt over de du har merket som ikke interessante også, og da kan du finne igjen 2-er'n din. :-)

Skjult ID med pseudonym Zora fr. 31 mars 2006 11:13

Det var der jeg gikk - var inne på profilen - og endret tilbake til - ikke besvart - men nå er han helt borte - vekke som en svisker, ikke engang under respons.

Skjult ID med pseudonym 80-modell fr. 31 mars 2006 11:42

Zora: Logg av og logg på igjen, så dukker han nok opp!!


Skjult ID fr. 31 mars 2006 12:45

hvorfor prøvde du det ut på en som du syns er interessant da? hadde det ikke vært bedre med en som det ikke gjorde noe for deg om ble borte?

(mann 42 år fra Oslo) fr. 31 mars 2006 12:49 Privat melding

Når man velger noen sikke ikke interessant, forsvinner personen fra din matchliste og dere kan ikke sende meldinger til hverandre lengre. Ønsker du å få han tilbake på listen må du gå inn på response og hente opp profilen og sette interessant til noe annet enn ikke interessant. Da kan dere igjen sende meldinger, får å få han tilbake i matchlisten må en av dere kjøre ny match. Velg endre profil, og kjør match :-)

Dette ble litt kronglete, men har sammenheng med at vi ønsker at folk skal ha mulighet til å velge bort personer og at vi har begrensing på antall match kjøringer man kan gjøre per dag.

Skjult ID fr. 31 mars 2006 15:59

Han ble antakeligvis så såret over at du merket ham som ikke interessant at han slettet profilen sin. Du ser ham nok aldri mer igjen.

Skjult ID med pseudonym Zora fr. 31 mars 2006 16:19

hehe - det var min tanke og - Tenk hvilken virkning jeg har på menn.

Skjult ID med pseudonym Zora fr. 31 mars 2006 16:45

Takk - BerrG - du hadde helt rett med hensyn til det å kjøre ny match - Selv om han var nr 2, og ikke akkurat den jeg drømmer om om natten - vil jeg jo ikke kvitte meg med han helt - man KAN jo endre oppfattning underveis - så derfor ønsker jeg ikke at han skal forsvinne HELT ut av lista mi.
PS. Til - BerrG - Siden du jobber med denne siden kan du forske på måter å sortere på - det hadde vært hyggelig å vite på hvem sin liste man var nummer 1 (om man i det hele tatt er det). Takk.

Skjult ID med pseudonym M fr. 31 mars 2006 18:00

Du er like rå som hun forrige oppe i lista som jeg digger. Hva er nicket ditt a'? Selv uten bilde har du en magnetisk kraft på oss menn.

Tips om sortering. Jeg pleier å sortere ut de damene som har kort tid til de vil ha barn, og som scorer lavt på ansvarsfølelse. De er bare helt ut.

Skjult ID med pseudonym Våryr fr. 31 mars 2006 18:36

Hehe, glitrende tips, "M"!

Har gjort det samme selv på endel menn nå - det er faktisk endel gifteklare her inne....og jeg....få barn iløpet av et år eller to? Neitakk! ;)

(mann 58 år fra Oslo) fr. 31 mars 2006 23:32 Privat melding

OK. Dette var festligere enn jeg trodde! Beklager at jeg tok alle sukkerdamer over en kam:-) Har fått svar av mange og hatt noen dater og er fornøyd med det forsåvidt. Men, mange svarer ikke, men det gjør ikke meg noen ting. Har omgang utenfor sukker og tror ikke man møter drømmedamen her (eller). Men, honnør for alle som svarer, av begge kjønn. Det er litt mer ok slik. Når det gjelder å melde noen som "ikke interessant" så kan jeg skjønne det hvis man ønsker å skjerme seg, greit nok.
Dog, det er fortsatt superfeigt å være anonym. Hvordan kan man diskutere hvis man ikke kan stå inne for det en skriver? Og den damen som ikke liker mine meninger har jeg ingen interesse av:-)
Ha en fin helg alle sammen!

Skjult ID med pseudonym M lø. 1 april 2006 10:33

Jeg tror vi må ha en egen tråd med tips om sortering. Det er nemlig dritgøy.

(kvinne 38 år fra Rogaland) on. 27 des. 2006 13:43 Privat melding

Enig, men om folk lar være å bruke skjult id er sorteringen ennå mer gøy.....