Alle innlegg Sukkerforum

Hva er det med menn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Pote ti. 31 okt. 2017 13:05

Hva er det med menn spør jeg, en møtes her inne, sender noen hyggelige meldinger til hverandre, blir litt kjent.......... så plutselig er det fullstendig taust. Hva har skjedd? Går det ikke an å sende en høflig melding med at en ikke vil mer, kanskje oppgi grunn også? Det er ikke bare en og to menn dette gjelder, men veeeldig mange. Noen sender melding om at utseende ikke svarte til forventningene, ønsker blonde damer, men de fleste forblir tause etter en stund, så sant en ikke har vært så heldig å fått til en date da. Blir det taust etterpå, er det jo greit, da passet vi ikke sammen. Men taushet før en har møttes er da litt snålt. Særlig når mannen har vært den som har tatt kontakt. Dette gjelder særlig menn godt oppi årene, underlig oppførsel spør du meg.

(kvinne 31 år fra Hordaland) ti. 31 okt. 2017 13:08 Privat melding

Nå kan jeg kun snakke for meg seg, og jeg er blitt så "gammel" at jeg ikke bryr meg. hvis de ikke ønsker å svare mer, så er det de som taper på det ikke jeg. Fordi da er ikke de rette personen for meg heller. Nå vet jeg ikke hva de som ikke har svart har tenkt, men det er ikke alle som liker å konfrontere andre med at de ikke ønsker å prate mer. av og til kan det være enklere å bare la være å svare.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 31 okt. 2017 13:18 Privat melding

For noen er det vel enklere å bare forsvinne, enn å gi beskjed om hva årsaken er. Det er slike ting man ikke får gjort noe med. Det varierer også litt mellom hvor lenge man har snakket sammen, og graden/dybden av denne merker jeg. Bruker ikke så mye kalorier på slike flyktige dialoger. Ofte renner de ut i sand uansett. Bare å gi beskjed om dine standarder, at du liker å få beskjed, og det er det eneste du kan gjøre. Dette er ikke utelukkende menn, det er mange kvinner som er slik også. Ikke alle er så flinke til å formidle behov og forventninger, ofte er dette en komplisert greie. :/

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 31 okt. 2017 13:37 Privat melding

Hvordan dialog hadde dere da? Altså siste mld liksom? Spør du om noe når det gjelder han fyren og så får du ikke svar ?

Selv har jeg opplevd flere ganger at jeg får en første mld her inne, som da ender i en dialog på noen mld fremogtilbake , men desverre har endt i at jeg blir den som spør og snakker og hu svarer, ingen spørmål tilbake.. kan si med en gang at da blir det fort stille herfra også,og ser heller ingen grunn for å gi forklaring.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) ti. 31 okt. 2017 14:17 Privat melding

Får du ikke noen spørsmål tilbake, er personen ikke interessert. Da er det som regel bare overfladisk prat, lite substans.

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 31 okt. 2017 14:26 Privat melding

Netopp👍🏿

Skjult ID med pseudonym Svele ti. 31 okt. 2017 14:35

De har bare dratt på jobb sikkert?

Skjult ID med pseudonym Pote ti. 31 okt. 2017 14:55

Jeg synes det har vært gode dialoger, jeg er flink til å stille spørsmål og oppriktig interessert i den andre parten. Jeg vet med sikkerhet at jeg ikke har fornærmet eller på noen måte støtt den andre parten. Det har vært en åpen og god dialog, kan ha pågått i flere uker, sågar blitt invitert på date. Så plutselig er det stille.Når jeg leser svarene fra andre her, så ser jeg at dette nok er vanlig "folkeskikk" å bare slutte å svare. På meg virker det både uhøflig og lite modent. Skal man først være på en slik kanal, får en jammen meg vise litt høflighet i korrespondanse med andre. Så lite oppdratt er det ikke lov å være av godt voksne folk. Er det slik man opptrer ute i samfunnet så er det ikke så rart at det blir behov for å komme seg på datingsider. Nå får jeg vel på pukkelen, tenker jeg........... det blir da som forventet.

Skjult ID med pseudonym my ti. 31 okt. 2017 16:45

Pote
Hvis du savner dem veldig, får du bare vente til de har snudd bunken. Da blir det din tur igjen. For som regel blir de aldri fornøyd med dem de har gått videre med, og da blar de opp gamle samtaler. De er sikkert noe å samle på.

Skjult ID med pseudonym Pote ti. 31 okt. 2017 16:57

Haha, jeg savner dem ikke. Forøvrig var tråden ment å være seriøs, det er visst et vanskelig fremmedord for enkelte.

Skjult ID med pseudonym my ti. 31 okt. 2017 17:02

Jeg er seriøs. Kommer de tilbake, har du overlevd bunken. Det sier ikke lite.

(mann 37 år fra Vestfold) ti. 31 okt. 2017 17:06 Privat melding

Har du erfaring av å bli samlet på @my ?? 😜😇

Skjult ID med pseudonym my ti. 31 okt. 2017 17:18

Jepp.
Etter et år eller så. Evig eies kun det tapte, veitu. Gjør sånn selv jeg. Er det umoralsk?

Skjult ID med pseudonym pølsevev ti. 31 okt. 2017 17:22

Har du bilder i profilen din trådstarter? Tolker det slik at du sender bilde etter at du/dere har sendt noen meldinger frem og tilbake? Det øker i alle fall svarresponsen hvis du har profilbilde samt noen bilder av deg selv i albumet (da snakker jeg ikke om bilder fra 20 år siden, bilder av bakhodet ditt eller bilde av alle kattene dine).

(mann 40 år fra Aust-Agder) ti. 31 okt. 2017 17:23 Privat melding

@pote Dette gjelder vel like mye for kvinner. Dette gamet har sin egen litt skrudde kutyme. Neppe sunt i lengden.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 31 okt. 2017 20:57

Dette er forøvrig ikke en sak som kun gjelder menn, men det gjelder ALLE på nettdating.
Det er ganske vanlig og bare noe du må venne deg til først som sist.

(mann 37 år fra Oslo) on. 1 nov. 2017 02:01 Privat melding

Kalles Ghosting, alla satt på gress siden en annen har kommet inn i bilde. Når det skjærer seg da får du melding igjen. Jeg selv sliter med at ja jeg sende hyggelig meldinger til jenter. Og får sjelden svar tilbake, men når jeg får svar så er det ofte sorry vi passer ikke sammen, uten og vite hvem jeg er. Og de jeg begynner og prater med renner litt bort fordi jeg er dårlig på holde ting Spennede, alt skal gå så fort at er man litt treig så blir man sett på som kjedelig. Noe jeg faktisk utrolig nok ikke er. hehe

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 1 nov. 2017 08:29 Privat melding

Holder på med et lite eksperiment hvor usminkede bilder og lite flatterende situasjoner i bildene på profilen kan være med på å gi et mer helhetlig inntrykk. Spent nå. :P

Skjult ID med pseudonym pølsevev on. 1 nov. 2017 09:20

@nigma kun glansbilder som fører til respons her på sukker

Skjult ID med pseudonym Hrafn on. 1 nov. 2017 19:41

Jeg bruker kort tid fra kontakt til første date: Gidder ikke bruke tid på å skrive på Sukker, men mtes heller for en date. Således er det sjelden det blir "stille", men det som kan meg til å bli stille er når jeg skriver ordentlige meldinger og får type "ok" eller andre enkeltord som svar. Gidder du ikke vise litt entusiasme for å treffe meg, da bruker jeg ikke mer tid på det.

(mann 47 år fra Akershus) on. 1 nov. 2017 19:46 Privat melding

Synes det er trist at det virker som du trur alle menn er sånn som du beskriver i denne tråden.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 1 nov. 2017 19:47 Privat melding

@pølsevev: Det ramlet inn en liten skokk, så en viss effekt hadde det. Mest nysgjerrighet tror jeg. :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 1 nov. 2017 19:49 Privat melding

Tror generalisering er i trekløver med selvoppholdelsesdriften og seksualdriften. :P

Skjult ID med pseudonym Jlover on. 1 nov. 2017 19:52

Har kun glinsende glansbilder i profilen. Veldig god effekt👍

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 1 nov. 2017 19:52

Jeg har byttet alle bilder i album med litt mere syndige bilder jeg da. I håp om at det skal skje noe hyggelig nå før jul.

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 1 nov. 2017 20:13 Privat melding

*piiiiiler til profilen* :P

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) on. 1 nov. 2017 20:14 Privat melding

Ojojoj.. hothothot. Blir som stekt ribbe, sprøtt og deilig. :D

Skjult ID med pseudonym ruddin on. 1 nov. 2017 22:54

Måtte inn med en liten kommentar also .
Jeg tror at dette gjelder begge veier .
De fleste her inne jeg har vært i kontakter med , har klaget på manglende tilbakemelding når dem sender meldinger til damer . Jeg pleie å svare tilbake , uansett hvem det er , men jeg sier fra hvis det ikke er aktuelt for meg , med høflighet selfølgelig 😄