Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym bløff to. 22 jan. 2009 14:54

Tar opp igjen en tråd som forsvant herfra ang. falske profiler og hvorfor ikke sukker gjorde mer for å få fjernet disse.

Våkn opp alle sammen og innse at dette her er en gedigen bløff. Det er som pyramidespill, nettpoker eller forsåvidt lotto. Man kan ikke vinne. Sukker skal tjene penger og det er deres mål, ikke at folk skal finne sin livsledsager. Så jo flere profiler, falske eller ekte jo flere betalende kunder. Enkelt og greit. Fremgansmåten er kjent fra blant annet nettpokersidene..de markedsfører seg ved å trekke frem store kjente navn som alle har tjent millioner av kroner. Mens over 95 prosent av alle som spiller taper, taper og atter taper. Sukker viser til en 8-10 som har funnet lykken gjennom nettsiden deres, 8 av 20000??Hva er det?
Hvis man går inn på forskning.no ligger det mange linker til forskning gjort på internettdating og viser hvor forsvinnende liten del som faktisk lykkes. Så poenget mitt er at sukker selger en drøm og gjør gode penger på det, spiller ikke neon rolle om profilene er falske eller ei.
Men nå skal det jo sies at jeg slenger inn en lottokuppong innimellom selv om sjansen er 1: 6-7millioner;-)

Skjult ID med pseudonym bløff to. 22 jan. 2009 14:58

@123

Hvor ble det forresten av tråden du startet?

Skjult ID to. 22 jan. 2009 14:59

Sukker.no
Kan dere ikke sjekke neste gang før dere sletter trådene hvem som skriver. Jeg tror nemlig det er de samme som går igjen og igjen. Er det ikke like greit å fjerne de som skriver istedet for å måtte fjerne innlegg på innlegg?

Skjult ID med pseudonym bløff to. 22 jan. 2009 15:04

Jeg basere mine tall fra forskning og ikke hvilke av dine venner som har funnet kjærestene sine her inne, det er iallefall et syltynnt grunnlag og basere seg på. Jeg kjenner to som har vunnet i lotto btw.

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 22 jan. 2009 15:04

@bløff

Jeg har 3 venninner og 1 kompis som har funnet kjærestene sine her inne, så noen stor "bløff" er det vel ikke akkurat....
At ikke du har fått napp enda, sier vel fint lite om statistikken.

Skjult ID med pseudonym Scarlet to. 22 jan. 2009 15:05

Hallo?
Jeg har kjenner faktisk maaaaange som har funnet drømmepartneren på sukker, og det er vel like lett/vanskelig her som det er ellers? Det er hva du gjør det til, rett og slett. Ei venninne av meg traff på første forsøk og er nå gift. Kjenner til et par andre som giftet seg med noen de traff her inne, og mange som har hatt (opp til flere) både korte og lange forhold med sukkerklumper...meg selv inkludert...hehe;-)

Konklusjonen er : Stå på, ha det gøy, date og "be merry" (eller married, if you prefer...;o) )

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 22 jan. 2009 15:06

Javel. Kan jeg foreslå et utested med en pils eller fjorten i hånden?
Fatter ikke hva du er her å piper for ,hvis du synes det er så sjangseløst...

Skjult ID med pseudonym bløff to. 22 jan. 2009 15:10

Det er er akkurat dette jeg mener med å trekke sammeligninger til pyramidespill, "alle" kjenner en som kjenner en osv som har tjent masse penger. Les heller hva jeg sier og undersøk litt faktiske forhold istedenfor, jeg sier det er forsvinnende liten del som finner den de søker gjennom nettdating. Vær heller litt skeptiske istenfor å være naive.

Skjult ID med pseudonym R to. 22 jan. 2009 15:13

@bløff

For noe sludder du kommer med. Sukker skal tjene penger, vi skal finne kjærester - det er win/win. De tilbyr enn tjeneste, vi kjøper tjenesten. De kan tjene penger, vi kan treffe noen. Kan - her er ingen garantier, akkurat som IRL. Det er da ikke mer komplisert enn som så?

Skjult ID med pseudonym chandler77 to. 22 jan. 2009 15:14

bløff
Om dette er et pyramidespill eller bare tull eller hva du nå mener; HVORFOR har du betalt her selv?

Skjult ID med pseudonym me to. 22 jan. 2009 15:15

Bløff,
jeg kjenner noe - og har selv møtt noen her. Er derfor deaktivert, men superbrukermeldskapet løper en måned til.

Nettet seiler opp som et av de vanligste stedene for folk å treffe hverandre på sammen med studier, jobb, venners venner, uteliv.
For folk over studiealder er nettet på vei til å bli nr 1. Det er et faktisk forhold.

Skjult ID med pseudonym Perle62 to. 22 jan. 2009 15:15

Nå vet jeg at du tar feil! Jeg har vært her on/ off over en periode på snart to år. Jeg har selv funnet noen jeg har testet ut om vi kunne passe sammen med, men sålangt har jeg ikke funnet "Mr. Right.
Men, jeg har i løpet av denne perioden hatt kontakt med flere andre fra Sukker som har funnet seg en kjæreste. Flere er blitt samboere og noen har giftet seg. Jeg skal selv være toastmaster for min venninne som har funnet kjæresten sin gjennom Sukker.
Det kan være forskjellige motiver for å være på et slikt sted. Men du har selv muligheten til å utnytte mulighetene på den måten du ønsker. Lykke til med det!

Skjult ID med pseudonym bløff to. 22 jan. 2009 15:16

@clueless

Er ikke dette en diskusjonside?? Du trenger ikke lire av deg dritt fordi du er uenig i det jeg sier. Statistisk sett så treffer flere kjærester gjennom jobb, gjennom venner eller som du sier med en pils i hånden ute på byen. Det er fakta og tråden var ment som et svar på hvorfor sukker kansje ikke gjorde nok for å rydde opp i alle falske profilene som det åpenbart er her inne. Er ikke noe angrep på noen her inne. Har forøvrig aldri sagt det er sjanseløst, så prøv og hold deg seriøs Clueless.

Skjult ID med pseudonym Scarlet to. 22 jan. 2009 15:17

For meg finnes det vel neppe mer faktiske forhold enn de forholdene jeg faktisk lever i???
Så derfor baserer jeg mine meninger på personlige erfaringer og erfaringene til de rundt meg som jeg personlig kjenner. DEN statistikken er hvertfall ikke bløff, og i tillegg sinnsykt motiverende. Det holder lenge for meg, det ...

Skal vi gå på date, så kan jeg hjelpe til med å få opp statistikken din også? ;o)

Skjult ID med pseudonym Tango3 to. 22 jan. 2009 15:18

@bløff

Hvilke statistiske undersøkelser er det du viser til her?

Skjult ID med pseudonym Perle62 to. 22 jan. 2009 15:21

PS: Og vil du ha et bevis, kan du gå inn på profilen min og se på albumbildene. Der ligger bildet av forlovelsesringen....
Men for en skeptiker holder vel ikke dette?

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 22 jan. 2009 15:21

Øhhh.... Lire av seg dritt er det vel du som gjør med innlegget ditt?? Du diskuterer jo ikke, du forteller oss at dette er bløff og "pyramidespill". Du belærer oss gjennom alle dine "fakta".. Så ikke kom å beskyld MEG for drittslenging.

Uansett. Du kjeder meg allerede.. Zzzzzzzzz...

Skjult ID med pseudonym bløff to. 22 jan. 2009 15:27

@clueless

Beklager at tråden lå for høyt for deg, skal holde meg til tråder om kaffedater og sexpartnere i fremtiden slik at du også kan delta på en konstruktiv måte

Skjult ID med pseudonym mart1s to. 22 jan. 2009 15:28

@bløff
Fy'a meg så mye bitterhet, eder og galle som måtte ut her, da !
Her lukter det svidd beiler lange veier.
Alle vet at det finnes fake profiler her, først og fremst for å snik-titte. So what ??

HVA ER DET EGENTLIG DU VIL ????

Pigg av, og overlat til de 20.000 + andre her inne å selv vurdere om de vil fortstte og være her. Vi trenger ikke sånne som deg.

(mann 41 år fra Troms) to. 22 jan. 2009 15:30 Privat melding

Jeg vil vel påstå at skuffelsen over sukker er direkte relatert til forhåpningene man hadde når man laget profilen sin.
Hvis man tror at Sukker er en "tryllestav" som tryller en kjæreste i fanget ditt vil du nok bli skuffet.

Poenget er vel at man er på sukker for å ha et fora som tilbyr muligheter for å "reklamere" for seg selv.
Det er vel som reklame ellers i verden.. er produktet ræva vil ingen kjøpe det.

Hvis man har forståelse for dette poenget vil nok Sukker.no levere nøyaktig hva det lover.

Hvis man leter etter tryllestav; keep looking.

Skjult ID med pseudonym Clueless to. 22 jan. 2009 15:30

* Nekter å bite på provokasjoner fra bitre "dumpa" menn...* ;-))

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 22 jan. 2009 15:30 Privat melding

@Bløff
Alle vet jo at sukker tjener penger på dette. Alle vet også at sukker fjern profiler som er fake ved tips. De belønner det faktisk også med gratis superbrukermedlemsskap, bare spør Chandler77. Han har ikke betalt her på lenge lenge, men avslører fake profiler og blir belønnet for det. Sukker kjenner ikke til alle argentinske programledere eller modeller fra new york så det er kanskje litt vanskelig for de å vite om bildet er riktig eller ikke, uten at noen som kjenner til personen på bildet faktisk tipser de og de kan sjekke ut saken.

Hvorfor er du på denne siden og betaler? Fordi du vil delta på diskusjonsforumet? I så fall så vil jeg foreslå andre tjenester, da denne er linket opp til en datingtjeneste. Det finnes mange diskusjonsforum som ikke koster noe. Hvis du vil, kan jeg godt få noen til å legge deg til et forum som heter "PISSPREIK" fordi det er akkurat det du driver med nå!

Skjult ID med pseudonym chandler77 to. 22 jan. 2009 15:32

Det er korrekt det som VIPS! skriver, sukker er snille sånn sett:)

Skjult ID med pseudonym bløff to. 22 jan. 2009 16:12

For det første: Så er jeg en del av den samme drømmen om å finne noen og dele livet mitt med, derfor er jeg her inne VIPS. For det andre så har jeg bare påpekt med litt store ord hvor vanskelig det er å treffe noen på nett, brukt litt store ord for å skape engasjerte debattanter. Hvorfor går så mange til angrep på meg personlig fordi jeg tar opp noe generelt? Det at det er vanskelig baserer jeg på bla. amerikanske undersøkelser som viser at 11% av alle nettbrukere har brukt et nettsted for dating og av disse 11% har kun 17% funnet seg en kjæreste som har vart over lengre tid. Nå er forsåvidt sjekkeformen for ung til å se på hvor lenge disse forholdene varer.

Kan dere ikke heller diskutere på en skikkelig måte istedenfor og slenge ut om at jeg bør komme meg ut herfra, snakke pissepreik eller er bitter? Fakta er som regel det som vinner diskusjoner ikke drittslenging. Så ha respekt for at man skriver ting dere ikke liker og vinn heller diskusjonen med å presentere fakta.

Skjult ID med pseudonym VIPS! to. 22 jan. 2009 16:15

Nå kan jeg ikke annet enn å le.
Lykke til Bløff!

Skjult ID med pseudonym timtim71 to. 22 jan. 2009 16:25

Fant litt fakta:
"Da de undersøkte 229 mennesker som søkte partnere på nettet, viste det seg at 94 prosent av de spurte traff e-partneren sin igjen etter det første virkelige møtet. Forholdene varte gjennomsnittlig i sju måneder, og 18 prosent av dem strakk seg over mer enn et år.

- Det ser ut til at disse forholdene er like vellykkede som de som dannes på mer konvensjonelle måter, sier Gavin i ei pressemelding. "

http://www.forskning.no/Artikler/2005/februar/1108383209.4

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 22 jan. 2009 16:26

Det å sammenligne gammel statistikk fra lusne amerikanske datingsider med Sukker blir helt feil. Jeg vil påstå at hvis man jobber med profilen og sine egne krav til hva man kan oppnå så vil 90% over tid oppnå det som er er mulig. Det sier jo seg selv at hvis alle skal ha en fotomodell så skjer det ikke stort, men vi tror at de aller fleste av Sukkers brukere, når det første sjokket over det store utvalgethar gitt seg, klarer å få mye ut av tjenesten.
Det vi ikke lenger aksepterer er det store antallet tråder som starter med negativitet. Lei av ditt og datt, sukker er dumme, etc etc.
For å stramme litt kraftig opp går vi nå litt hardt til verks for å få bukt med de som starter de negeative trådene. Vi kan nemlig ikke ha et forum som gjenspeiler et til de grader feil bilde av hvordan folk faktisk trives på Sukker. Dette er en oppfordring og en advarsel til trådstartere. Husk at livet er hva man gjør det til. Sprer man positivitet så er man i boks før eller siden.

Skjult ID med pseudonym fennikel to. 22 jan. 2009 16:29

Nettdating kan være ett hjelpemiddel i tillegg til vanlig sjekking i dagliglivet. I farta kommer jeg på to venner av meg som har funnet hverandre på sukker, og to stk på ei anna nettside, og ett søskenbarn også på sukker. To babyer har det blitt også:) Jeg fann også tonen med en herifrå, men det varte ikke dessverre.

Det geniale er også at det stadig dukker opp "kjentfolk" her inne, gamle kjente fra studietida eller gymnaset, noen som jeg syntes var kjekke og som har blitt kjekkere med åra, det er folk her fra diverse sportsklubber jeg er med i, og noen kjente fra utesteder jeg har vært på. Og så er det berre å ta kontakt med de, noe som du har lyst til "live" men som du ikke gjør, -men her er det lov -genialt!:)

Skjult ID med pseudonym expect to. 22 jan. 2009 16:29

Nå er det jo en kjennsgjerning at statistikk kan brukes til så mangt. Også spørs det jo hvordan man tolker tallene og da.

Hvis nesten hver 5. person (17% i følge dine tall) finner seg en langvarig partner på nett. Er det så ille da? Syns det er ganske gode odds jeg. Hvis jeg klarte å finne en seriøs partner til et lengre forhold hver 5. gang jeg gikk ut på byn, så behøvde jeg jo ikke ta så mange turer på byen i løpet av resten av mitt liv?
Tror jammen jeg skal prøve dette litt lenger her inne.

Også er det jo måter å øke oddsene sine på også her inne da og det tar jo ikke statistikken særlig hensyn til.

Skjult ID med pseudonym Ace to. 22 jan. 2009 16:30

*klapper for sukker.no*

er jo ikke noe som tilsier at det skal lettere å finne sin partner her inne enn ute i RL. Men som nevnes, jobber man for det, og er seriøs her inne, tror jeg faktisk det er betydelig letter, siden utvalget er så mye større.

Og for ikke å snakke om at man treffer mye hyggelige folk, selvom det ikke nødvendigvis må være dating inne i bildet.

Skjult ID med pseudonym BabyGirl to. 22 jan. 2009 17:39

Hmmm.. Jeg føler at de fleste tok den tråden her på litt feil måte.. Syns ikke det var så ille skrevet av TS

(mann 41 år fra Rogaland) to. 22 jan. 2009 17:44 Privat melding

Ja har ikke hele sansen for utregninger,tall osv,sier meg egentlig lite.

Blir som samme statestikken som å bli spist opp av en krokodille/hai,eller styrte i ett fly.Driter vel i om statestikken er 1.80000000,samme med hai,,,har også litt frykt for det viss jeg vet det er hai i området,det samme som med fly,at jeg vet at det er 10 000 fot ned,og skjer det noe med flyet.Så er bare 1 ting sikkert,ja du treffer bakken til slutt.

Mn hørte engang viss man tar en sakkosekk og skjærer hull i den,tar opp en kule og skriver navnet ditt på den.Strør sekken utover hele stuegulvet,tar på deg bind foran øynene og plukker opp en kule.
Viss ditt navn står på den,ja da har du vunnet i lotto.Da skjønte jeg hvor vanskelig det var og vinne i Lotto,isteden for alle disse tallene.Samme med fly,,forstod det bedre da jeg også hørte engangat:du må fly i 8 år hele tiden rundt og rundt jordkloden,før du styrter,fortalte meg mye mer enn om tall.
.
Og jeg må jo si at fullt så vankelig er det vel ikke her inne da,,har ikke vunnet syv rette enda,mn fått tilbud om date,så tar det som 5-6 rette,gjerne med ett tilleggstall også? Og håper på 7 rette til slutt :D

Btw Svarte kun på det første innlegget her,har ikke lest resten!

Skjult ID med pseudonym pigalopp to. 22 jan. 2009 18:08

@TS
Om Sukker selger en drøm, så la dem gjøre det da. Jeg tror de fleste vet hva dette "spillet" går ut på, og om de ikke gjør det, så får de fort nok opp øya.

For meg er Sukker et avbrekk i hverdagen, med både alvorlige og fjasete tråder. Jeg velger selv hvilken jeg vil gå inn på.
Jeg koser meg foran skjermen, og det har jeg inntrykk av at de fleste andre her inne også gjør. Er jeg så heldig å treffe en kandidat til kjærestetittelen, så ser jeg det som en bonus.

Veldig mye av det som selges rundt omkring dreier seg om det folk drømmer om: Spesielle elektriske duppeditter, flotte bile/båter/motorsykler, gedigne hytter, reiser i hytt og pine, opplevelsesferier, and so on.........

En stor prosentandel av livet vårt innebærer kjøp og salg, og om noen ønsker å sette av et par prosent her inne så er vel det helt opp til dem. De fleste vet nok hva de gjør serru ;-)

Skjult ID to. 22 jan. 2009 21:12

Hei. Det er bevist at flere andre ,spesielt utenlanske dating sider. Lager "fake"profiler med personer /ansatte som svarer på mail osv. Å passer på å holde medlemskapet oppdatert, så kundene føler dem får litt valutta for pengene, og falske forhåpninger . Det var bla. en norsk tlf. dating som ble tatt for det her.
Å for å nevne ett eksempel..... På flere steder ,jeg selv har vært medlem er det jævla merklig at jeg får brev fra en liksom perfekt match ,i det medlemskapet er på vei ut. Å vips med en gang jeg har betalt bare dabber meldingene av......hmmmmmm merklig.
Men ikke her på Sukker da. Her får jeg ikke no brev i det hele tatt :)

Skjult ID med pseudonym sunway77 to. 22 jan. 2009 22:05

he he, ja virker ting til å være for godt til å være sant,så er det gjerne akkurat det