Alle innlegg Sukkerforum

Smart is the new sexy.

Vis siste innlegg
(kvinne 53 år fra Buskerud) ma. 6 nov. 2017 15:16 Privat melding

Har man kun en sexy kropp, struttende rumpe, kraftige lår, samt muskuløse armer og ei ryggtavle som et seil, ja så er det lite av verdi. EQ og IQ går foran, ikke hver for seg, men sammen.

Stadig flere kvinner og menn mellom 30 og 45 har skjønt nettopp det. Men så ser det ut til å være noen hull mellom 45-60. Hva kan det skyldes mon tro? Er det her vi forlater og lar oss forlate av nettopp samme grunn?Rundt 60 så er vi der igjen, da med livserfaringer som underbygger og intet å tape. Vi veit at livet er ekte og alt annet preller av. Hva er egentlig av betydning?

Skjult ID med pseudonym Bajaz ma. 6 nov. 2017 15:27

Sosial intelligens og EQ er viktige elementer. Å kunne lese folk og sette seg inn i deres ståsted er et must for å fungere godt i et ssmfunn, uansett IQ-nivå. Mener jeg. Livets skole er en tilleggs-skole.

Skjult ID med pseudonym Prikkete ma. 6 nov. 2017 15:44

Men har man en viss IQ så spiser man vel sunt, og har man en viss EQ så er ikke sofaen stedet hvor man utvider sine relasjoner og gjør seg sine emosjonelle erfaringer, eller?

(kvinne 53 år fra Buskerud) ma. 6 nov. 2017 15:49 Privat melding

Huff den kan tolkes spydig, ikke ment sånn, bare den at jeg lar meg forundre over alle disse menn som poserer med muskler, vekter, sykler, klatrevegger Osv. Er det det vi gjør vi damer også...jeg har ikke tittet på så mange damevegger her, men kanskje det er meir pupper, lår, legger, midje og hår. Ai ai jeg håper ikke det. Skikkelig reduksjonistisk i så fall og ganske objektiviserende. Gid vi alle var og er meir

Skjult ID med pseudonym Bajaz ma. 6 nov. 2017 16:02

Ser ikke at de som spiser sundt( m store muskler) nødvendigvis er de smarteste. Sunn fornuft, m EQ er det jeg synes er mest sexy. Tror det er jevnt fordelt m hvodan man presenterer seg, utseendet selger jo alltid, ihvertfall «det rette» utseendet, hva det måtte være.

Skjult ID med pseudonym Svele ma. 6 nov. 2017 16:11

Så hvis jeg var 45 så hadde det vært ok å se ut som et takras? Pokker..

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ma. 6 nov. 2017 21:23

Hva defineres som EQ og IQ, Hvem er smart og hvem er ikke...

Skjult ID med pseudonym Turn of.. ma. 6 nov. 2017 21:26

Jeg jobber med såkalt smarte eller blir sett på som Smarte med veldig høy utdannelese.. For meg ser det ut som de er smart akkurat på sitt felt,Det de er utdannet som, men alle andre felt i liver er de nokså grønn spør du meg...

Skjult ID med pseudonym Synne ma. 6 nov. 2017 21:31

Nesj, er ferdig med å formere meg, så han trenger ikke å være så smart 😂

Skjult ID med pseudonym Prikkete ti. 7 nov. 2017 07:57

Sant nok og takk "My", ja at du minner meg på det. Litt sprek er jo greit, men når skallet vi bor i blir viktigere enn innholdet, ja da mangler det kanskje noe innhold...eller. Pusten er riktig nok forbindelsen. Alt med måte alle veier. Å studere seg blind er jo også en greie. Sikkert derfor flere av oss tyr til briller etter hvert. Lol.
Ja da 🍰