Alle innlegg Sukkerforum

Ærlighet?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nikita70 lø. 11 nov. 2017 22:34

Ser veldig ofte at mange « dikter opp» hva de gjør og skal for å faktisk dekke over at de har andre dater de vil sjekke ut... hvor ærlig bør en være i disse relasjonene og hvor går grensen for å « lyve» for en person en har startet en dialog med, på visstnok ærlig grunnlag? Når /hvorvgår en grense?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 11 nov. 2017 22:37

Jeg tenker det er innafor å snakke med flere samtidig, og også treffe flere samtidig. Ligger det an til flere dater med samme person tenker jeg det er greit å satse på en om gangen. Både av hensyn til de det gjelder, men ikke minst fordi en mister jo litt engasjement og innlevelse når en bare er delvis på.

(kvinne 52 år fra Møre og Romsdal) lø. 11 nov. 2017 22:55 Privat melding

Jeg er enig med GuriMalla. Jeg kan snakke med flere samtidig, men når jeg har gjort avtale om et treff så konsentrerer jeg meg om den personen for å bli mest mulig kjent før møtet. Har en avtale om date i neste uke (😊) så nå er jeg lite tilgjengelig for samtale med andre og det har med engasjement å gjøre. Kan ikke forstå hvorfor man ikke kan være ærlig på at man skal på date, vi er jo på et datingnettsted....men, det er nå en gang opp til hvert enkelt hvordan man vil løse det. Jeg er forresten ikke plaget med kø så dette er ikke noe stort problem for meg.

(mann 38 år fra Vestfold) lø. 11 nov. 2017 23:01 Privat melding

Hadde du giddi å hatt kontakt / truffet en fyr @nikita70 hvis han sa han hadde flere dater på gang etter du hadde vært på en date med ham ??

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 11 nov. 2017 23:03

Jeg dater bare en om gangen. Det tar såpass mye engasjement fra min side å komme dit at jeg har lyst til å møte noen at det har ikke vært aktuelt å kjøre dobbelt på det heller.
Snakke løst og fast med folk som ikke er datingmateriale her inne gjør jeg derimot da.
Hva andre har av strategier fisker jeg litt i under bli kjent fasen. Er det langt utenfor hva jeg tenker er innafor går det inn i vurderingen av totalen.
Har han avtalt møte nr 2 med meg skal han ikke ha flere i omløp.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 11 nov. 2017 23:07 Privat melding

Hvorfor spør om slikt?
Selv den mest ærlige og redelige personen i verden vil lyve om slike ting.
Glem det.
Hen er ikke din før hen er din.

(kvinne 52 år fra Møre og Romsdal) lø. 11 nov. 2017 23:15 Privat melding

Feil Leifi, jeg ville ikke lyve om det og jeg tror ikke jeg er alene om det heller! Hvis man lyver om slike «bagateller», hva mer lyver man om da...

Skjult ID med pseudonym Hønemor lø. 11 nov. 2017 23:27

Skjønner ikke hva det er å lyve om. Om man finner seg stående hele tiden i en situasjon der man må lyve.. da burde man ta en runde med seg selv om intensjoner kanskje?
Kvantitet versus kvalitet.

På en annen sider.. gnåle og spørre om jeg snakker med andre her inne tidlig i dialogen.. fremstå sjalu og kontrollerende er ikke særdeles sjarmerende.
Klart jeg snakker med andre da.

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 12 nov. 2017 04:36 Privat melding

@hønemor
Syns du man fremstår som kontrollerende og sjalu om noen spør deg om du snakker/treffer potensielle "kjæreste" kandidater her??

Skjult ID med pseudonym Bajaz sø. 12 nov. 2017 12:44

På et sted som dette er det helt naturlig at man prater m fler av gangen,- det er når man tar det ut i det virkelige liv, at man må vurdere hvor og på hvem man vil satse. Ser ikke på noen som mer eller mindre seriøs etter hvor mange h*n har kontakt m her, for det kan man ikke vite likevel. Action speeaks louder than words. Og det er ute vi skal leve videre .