Alle innlegg Sukkerforum

Alternativer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Irast sø. 12 nov. 2017 00:29

Hei, noen her som har brukt myyyyye tid på nettdating? Mange fine profiler her, men det slår meg at det er ikke dette jeg har lyst til å bruke livet mitt til, å sitte og se på en skjerm??
Noen som har gode alternative metoder til å få kontakt / en date / noen å gå ut med en kveld? Selvfølgelig står det på meg selv med innsatsvilje og oppfinnsomhet, gjennomføringsvilje og tæl, lett å bli sittende i sofaen og være passiv. Noen ideer? Det skal legges til at jeg er en mann på over 59.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 12 nov. 2017 08:23 Privat melding

Gode råd, @Hønemor.
Irast.
Er du litt stuck på bygda?
Hvis det er EN date på EN kveld du er interesert i så finnes det escorte tjenester. Sukkepapa for en yngre dame? Hentekone? Mu-hahaha:) Sky is the limit.
Også lære å jakte på digitale marker ville jeg brukt litt tid å bli bedre på. Kanskje ikke....

Skjult ID med pseudonym rose sø. 12 nov. 2017 19:35

Du må jo ta mot til deg å invitere på date noen av de fine profilene.

(mann 60 år fra Østfold) ma. 13 nov. 2017 00:21 Privat melding

Hei, takk for gode råd! Jeg er vel litt på bygda, men ikke stuck der håper jeg.
Jo det er jo et spill det med nettdating, Og jeg har vært på mange dater, senest i går. Imidlertid synes jeg det er vanskelig å få til date med "de fine/flotte profilene". Tror jeg er utålmodig. Mitt inntrykk er at alle vil en fra øverste hylle, og det er jo ikke alle som holder til der. Tror sikkert jeg har prøvd å innlede 40 - 50 forskjellige samtaler den siste måneden, og veldig mange "prater med noen allerede". Det er greit nok, noen er opptatt, andre har ikke lyst.
Men følgen er at man blir sittende og skrive og stirre på skjermen, og sånn har jeg holdt på I flere år, selvfølgelig med dater innimellom. Men det var ikke det livet jeg ønsket ☺️