Alle innlegg Sukkerforum

Hvor ofte snakker du med kjæresten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym med bilde to. 16 nov. 2017 16:58

Når man er i et bra og litt nytt forhold, hvor ofte har dere kontakt med vedkommende på dager dere ikke sees? Er det jevn strøm av meldinger, etpar meldinger ila dagen eller blir det stille hele dagen?

Skjult ID med pseudonym Hrafn to. 16 nov. 2017 17:14

En jevn strøm av meldinger hele dagen blir det i alle fall ikke - jeg er på jobb ca 8 timer daglig. Kanskje det er en av grunnene til at jeg er singel: jeg er ikke spesielt "på" når det kommer til å sende det som (for meg) blir intetsigende meldinger.

Skjult ID med pseudonym sør to. 16 nov. 2017 17:16

Kommer an på dagen, noen ganger jevn strøm og av og til dager. Kommer så mye an på🤔

(mann 49 år fra Rogaland) to. 16 nov. 2017 17:38 Privat melding

Usedvanlig varierende. Enkelte kan det bli tidvis drøssevis. Type 40-60 på en dag.
Andre, hvor skrivekjemien er fraværende kan det bli knapt noen. Kun praktiske opplysninger når vi skal møtes.

Skjult ID med pseudonym anonymus to. 16 nov. 2017 17:38

Jeg liker tett kontakt med han som blir kjæresten min. Liker å sende meldinger og å få meldinger. Det kan være "Tenker på deg", " 😍" eller invitasjoner til fysisk kontakt. Det er så fantastisk når man er likestilte på behovet for kontakt!

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 nov. 2017 17:46

For meg er det veldig så forskjellig. Jeg kan definitivt føle balanse selv om det er lite meldinger.
Det viktigste for meg er at jeg ikke føler at jeg maser. At det er likevekt på ønske om kontakt.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 nov. 2017 18:12

Ta feil? Hva mener du nå @pepper

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 nov. 2017 18:28

Om hva @pepper?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 nov. 2017 18:33

Oppfattelsen av hva?
Om du mente min oppfattelse av å mase .. altså at det er jeg som hele tiden drar i gang samtalen, jeg som er engasjert, jeg som er nyskjerrig og spørr spørsmål?

Nei, den oppfattelsen eier jeg. Han kan mene hva han vil. Om han ikke viser meg på en eller annen måte at han er like interessert i meg som jeg er i han så er det jo ikke balanse.

Jeg gidder ikke å mase, eller fiske eller spille et spill for å få oppmerksomhet fra kjæresten min

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 nov. 2017 19:17

Det der skjønte jeg ikke noe av jeg @pepper

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 nov. 2017 19:22

Jeg spørr når jeg lurer jeg 😊 Men jeg fikk ikke noe svar da..
hva mener med to sider av oppfattelsen? At vi kan ta feil?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 16 nov. 2017 19:43

Bare bla bla bla på deg nå.... @pepper😳
Du sier det å forstå er din agenda, men du forstår tydeligvis ikke spørsmålet mitt.

Skjult ID med pseudonym sør to. 16 nov. 2017 20:09

Sgt. Pepper, veldig bra resonnert og skrevet😊 Å tolke å spør om for mye kan bli som et spindelvev som kan være vanskelig å komme utav, da spesielt om uærlighet også er med.

Skjult ID med pseudonym sør to. 16 nov. 2017 20:19

Er vel ikke noe fasit svar på det, men hva en selv ønsker. 😊

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 16 nov. 2017 20:27

Joda, @Sgt. Pepper.
Klart det finnes flere versjoner av "virkeligheten", i relasjoner mellom mennesker.

Noen versjoner er lengre fra hverandre enn andre. Noen versjoner er nær nok "sannheten", andre er lengre unna.
"Felles" forståelse, opplevelsen av å være på "nett", og (tilsynelatende eller reellt) kunne enes om en noenlunde lik oppfatning, er jo en variant av det som kalles kjemi, også.
Det er slitsomt med for mye forbisnakking og misforståelser, så det er naturlig å søke til andre mennesker man opplever aksept og forståelse blant. Så også i kjærlighetslivet.

At man opplever å i stor grad "skjønne" hverandre. "Get it og each other", osv. Kan bli det man kaller "soulmates" av sånt...

Og klart at folk tolker og oppfatter, og konkluderer, i lys av egne syns- og erfaringsbriller.
Men det er ikke bare oppfattelsen det skorter på, når det går "feil" i kommunikasjon.
Alle er jo ikke like tydelige, presise, gode, eller ansvarsbevisste/villige osv, når det gjelder å uttrykke seg selv og sine budskap, heller. Evne og vilje til å gjøre seg forstått, rett og slett.
Ofte er vel mangelfull kommunikasjon, vel så problematisk som feil-kommunikasjon...iallefall i mange par-relasjoner som går til h.....

At folk undrer for lite, og konkluderer for fort. Ja. Utvilsomt. (og ofte en case av; "det man ikke vet, at man ikke vet")
Folk er generelt for lite kritisk til egne "sannheter", relativt til andres "sannheter". Det er "naturlig", men ikke alltid like lurt.

Folk bruker, spørrepronomenene 'hvem', 'hva', 'hvor', og til dels 'hvordan' relativt mye.

Jeg bare spør; Hvorfor... ..Hvorfor det, da?

Skjult ID med pseudonym sør to. 16 nov. 2017 20:27

Nei nei for all del, da hadde en vel hvertfall kunne lagt ned sukker verden. Er det ikke gi og ta da🤔

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 16 nov. 2017 22:13

Folk er bare et annet ord for mennesker, @Sgt. Pepper. Fortere å skrive.

Folk, mennesker, er ulikt bevisst på ulike ting. Men det med "feil-kommunikasjon" gjelder oss alle, om enn muligens i noe ulik og varierende grad.
Alle er jo ikke likt gode på kommunikasjon, på samme måte som alle ikke er like gode på ...tja.. det meste vi mennesker foretar oss, i grunn.
Men alle kommuniserer. Kommunikasjon er noe av det mest fantastiske,effektive og "enkle" vi har, og samtidig noe av det mest komplekse og vanskelige.

Og like mye som man sier at på seg selv "kjenner man andre", gjelder; "på seg selv kjenner man ikke andre".
Og kanskje nettopp da, når/om man blir oppmerksom på at "andre" ikke er "så lik" seg selv, er det tid for undring, nysgjerrighet og "mind wide open"-tilstand...om man faktisk ønsker å kjenne "andre", fremfor å kanskje jump to conclusions, og definere/kategorisere andre, og da mest kanskje "i sitt eget bilde".

Dvs å faktisk litt aktivt og bevisst (innimellom og ved aktuelle høve) nærmest "motarbeide" det "naturlige og sterke iboende behovet" vi har til å søke vår egen "sannhet" og vår egen forståelse, av mennesker, verden og "virkeligheten", bekreftet.

Det å bli bevisst og oppmerksom på NÅR det er et poeng, å være like "selvkritisk", som kritisk til andre, er en treningssak i seg selv. Og heller ikke noe "innsikt", eller "antenner", som kommer helt "naturlig" og av seg selv.
Iallefall ikke i særlig utbredt grad.
Evnen (og også viljen, faktisk) til kritisk tenkning (inkludert selvkritisk tenkning), må og kan trenes opp, som alt annet, dersom man skal bli god på det.

Nøkkelen til å kjenne og forstå "andre", er å kjenne og forstå seg selv, sies det. Jeg tror på det.

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 16 nov. 2017 22:35

Psykologer er for øvrig bare vanlige "folk" dem også, @Sgt. Pepper. De er like ulike som meg og deg og alle andre. Og ulikt gode på kommunikasjon også, selvsagt.

Generelt tenker jeg at det er både lov og mulig for flere, enn dem som arbeider spesifikt med sinnets kriker og kroker, mønstre og tilstander, å tenke på det.. "å tenke". Haha. ;-) Tenke sjæl, altså. Ingen som har "fortalt" meg, det jeg skriver her iallefall, så det får jeg vel stå for selv.

Men tenker at de færreste (om noen!) "kjenner" seg selv veldig godt, og på alle plan, eller... kanskje man heller kan si, er bevisst og oppmerksom på alle sine tankemåter -og mønstre, handlingsmåter/mønstre, eller sine typiske "tankefeil" osv..
Handler om grad selvforståelse, selvinnsikt og selvbevissthet, altså.
Alle synes jo slettes ikke "sånt" er spesielt fengende, eller interessant heller. Å drive å grave i seg selv, eller andre, for den del. Alle er ulike. Noen er mer "in the moment" og "happy go lucky" typer.

Men spørsmål som "Hvordan tenker jeg? Hvem er jeg? Hva trenger jeg? Hvordan eg jeg?" osv osv... -Er det kanskje ikke så alt for mange som grubler noe særlig, eller mer grundig over, tror jeg. I allefall ikke jevnt og trutt, som en slags kontinuerlig validerings -og kalibreringssjekk på seg selv.

Hverdagen er jo ofte mer enn travel nok, og fanger fort hele oppmerksomheten, og mer til kanskje. "Hode over vannet-tilstand", gir heller ikke mye rom for mye kontemplasjon, grubling og innovervendt tanke"arbeid", kanskje.

Det rekker vel i grunn som eksempel, å henvise til hvor mye folk ser ut til å slite med å beskrive seg selv, og/eller hva de trenger/ser etter i en partner her inne...
eller også på (diverse) direkte spørsmål om.. "sånt".

Den absollute tysstnad.... kan (vel, litt vel?) fort oppstå. :o

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 16 nov. 2017 23:20

Selvsagt. Det ville forandre både, innholdet, meningen og fokuset. @Sgt.Pepper.

Å skrive 'jeg', når jeg snakker om "folk" (altså mennesker generellt, inkludert, eller ekskludert meg selv) , blir like feil som å skrive 'folk', når jeg snakker om 'meg'.

Her inne er for eksempel "noen" og "visse" særlig mye brukt, for å henvise til konkrete personer/nick/pseudonymer, og da nesten utelukkende når det er noe kritisk, negativt, eller også ofte kritikk av person fremfor sak.

"Alle"/folk/man (JEG iallefall..haha ;P) skjønner hvem det er myntet på stort sett , men på direkte spørsmål vedkjenner FOLK (haha) seg vanligvis ikke.
Det er en feig kommunikasjonsform.

Det blir mye samme som feil bruk av jeg/man/folk, bare enda "verre", i grunn.

Var det noe sånt du ville frem til, eller poengtere? Eller?

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 17 nov. 2017 00:42

@sgt.Pepper... ble litt mye dette.. og litt sidetema ift. trådstarts tema, seff. (vi snakker om "hvordan", @ts, spurte mer om hyppighet/ hvor ofte.. )
Så kanskje vi kan "gi oss", etter denne..?

Litt usikker om du mener at når jeg (som i meg spesielt og konkret) skriver generelt om "folk/mennesker", så omhandler det ofte kun meg selv, egentlig.

Og når du nå skriver "du" og "deg"..om du faktisk mener konkret meg, eller om du egentlig mener at det har beydning for hver og en av oss.

Det første synes jeg i tilfelle er en sær, og ganske søkt påstand.

Om du egentlig mener "du" og "deg" som i allmenngyldig, så ser det for meg ut som du sier noe av det samme som meg, nemlig det å huske på å være like kritisk til seg selv og egne tanker, som til andres.

Jeg tenker at å være det, ikke står i kontrast, motsetning, eller til hinder for å også, eller like fullt, komme med både generelle eller mer eller mindre allmenngyldige tanker/beskrivelser/betraktningermeninger.

Man må vel ikke på død og liv unngå det?
Ville blitt rare psykologibøker osv..om det kun skulle stå "I", og "jeg"....for å liksom absolutt "unngå" å omtale spesifikke, eller konkrete grupper, eller mer allmenngyldig og generelle ting...eller ting som kommer til anvendelse for kun noen i en gruppe.
Da forsvinner nyanser, betydninger og rasjonaliteten/meningen i samme badevannet som ordene; "folk", "mennesker" e.a.

Som sagt like misvisende å skrive "jeg" når det gjelder "folk" eller en gruppe mennesker, som å skrive folk, når det gjelder meg.

Å bruke rett form til rett til, er vel optimalt? Sjeldent at "folk" (inkludert meg, ja), aldri tråkker feil der, da. Litt romslighet og vilje til å forstå hva som er ment, og konsentrere seg om budskapet, avhenger av mottaker også, som du var inne på.
.....

Vet ikke helt... men du snakker kanskje også (indirekte) om "at man ikke kan se mer hos andre, enn man ser i seg selv" igjen, eller?

Når det gjelder forståelsen og anvendelsen av akkurat det uttrykket, så har jeg vurdert det til at vi virker å tenke "ulikt" rundt det. Jeg velger uansett å avstå fra den debatten i skriftlig form, her inne.

Så der håper jeg du godtar å heller spørre/diskutere med noen andre, eventuelt.
Over en øl, eller muntlig kunne jeg giddet. Kanskje :o

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 17 nov. 2017 00:51

@Sgt, kan avslutte med å si; "folk er jammen rare".

Jeg er også folk. Men jeg er neimen ikke alene om å være rar, for det. Dén går jeg ikke med på, altså! :o Folk ER rare. Uansett, og hver på sin måte.

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 17 nov. 2017 01:22

Hehe, sikkert! To raringer har vel alltids noe å prate om. :o

Tja, hva med Last Train, lørdag om, skal vi se.. 3 uker?

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 17 nov. 2017 17:44

Greyt, @Sgt!

Hvisker litt høyt;
Last Train, om nøyaktig 3 uker. The definite place to be, hvis du tenker at et shock-rock-fuck-up-a-billy-band fra steinalderen, (AND partying with me off course), kan få det til å rykke skikkelig i dansekjøttbeinet!

Eh..date, @Sgt? 9. desember er datoen. Eneste aktuelle "date", for øyeblikket.

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 17 nov. 2017 19:15

Skulle du ønske det var et diskusjonsforum, heller enn et kverulantforum, sgt.p.?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 17 nov. 2017 19:22

Gud har svært lite med fornuft å gjøre, så om h*n ramla i dass, anser jeg det som fornuftig!

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 17 nov. 2017 19:31

Neppe, men kjør på med «last train», har du noe å tape?

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 17 nov. 2017 19:39

Agree, er du en taper (som har alt å tape), don’t bother!
Fuck the planet!

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 17 nov. 2017 19:46

Jeg har åpenbart gått glipp av noe. Enlighten me, anyone?

Skjult ID med pseudonym dama fr. 17 nov. 2017 19:56

Har ikke helt skjønt greia her jeg heller @Guri

Skjult ID med pseudonym Svele fr. 17 nov. 2017 20:16

Buhu

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 17 nov. 2017 20:16

Åltså, min gode venn, @Sgt. Pepper.

Her var det mye rart nå ser jeg. :o

Ja, curiosity kills the cat. Det stemmer. Og denne merkelige @Marilyn, som hopper rundt omkring, og skriver alle disse krytpiske, rare, og uforståelige tilsynelatende helt "utenomtrådlige" ting, må da selvsagt bare komme også. Hun virker jo crazy nok, for å si det på den måten. hehe.. Det blir kjemperart, men knall!
Bare å komme, @Marilyn. Ta på deg hvilken maske, eller skikkelse du vil. Alt er lov den kvelden...

@Sgt.
Du vet vel hva mer som sies om the cat. Satisfaction brought it back. :-)
Katter, jeg elsker dem. Jeg må ha vært tiger, løve eller leopard i tidligere liv... hvis det da i hele tatt finnes noe sånt som reinkarnasjon.
Katter er kanskje uansett i en særstilling, med sine mytiske 9 liv... En litt sær stilling inntar dem iallefall ofte! :o

Men skjønner ikke noe av alt dette "date" og "vinne hjerte"-pratet. Glem nå det der, @Sgt. What's love got to do with it, liksom.

(Hva denne @Marilyn snakker om, skjønner jeg, som flere her tydeligvis, ikke bæret av... denne gangen heller, menmen.. sånn er det visst bare, ser det ut for.

Eneste jeg legger merke til, er at det ikke er første gang hun nevner meg i et uforståelig og merkelig innlegg. Kanskje hun trodde vi skulle på date, og ble litt sjalu eller noe, men det er det ingen grunn til å bli, i tilfelle).

Jeg trodde vi skulle ta en øl, bli kjent, prate om løst og fast, som for eksempel det man kan se i seg selv og i andre, eller ikke... og sånt litt vel dypt (for forumveggen) filosofiteoretisk snakk i samme gate, (sånt som sikkert er ganske uinteressant, og bare alt for tungt "skitprat" for alt for mange her inne.), @Sgt.

Det var iallefall det inntrykket jeg fikk, ut av dialogen vår i går kveld, @Sgt. Mente du noe annet får vel bare oppklare misforståelsen, eventuelt.

MENN, for å snakke for meg selv, så tenkte iallefall JEG, at vi like godt kunne ta en skikkelig bra hulefest, samtidig. Det var da en ypperlig ramme rundt det å bli kjent,vel...?
For ikke å snakke om at det blir mye rart å se på! :o

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 17 nov. 2017 20:22

Problemet er at en «fisk_84» har funnet ut hvordan han kan copypaste bilder....vi gjør nå hva vi kan for å unngå si noe som han kan finne et bilde til, for å copypaste inn i diskusjonen/kverulasjonen - hard work!

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 17 nov. 2017 20:31 Privat melding

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 17 nov. 2017 20:35

Peace and love 💕

Skjult ID med pseudonym Delfi fr. 17 nov. 2017 20:35

...som sagt, hard work!

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 17 nov. 2017 20:38 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 17 nov. 2017 20:46

Jeg har ikke snakket med kjæresten min på mange år jeg. Han er taus som en østers og over alle hauger..

Noen som har sett han og kan gi han bedkjed om at han kan komme hjem til meg som ligger klar i sofaen for å klå?

Skjult ID med pseudonym Svele fr. 17 nov. 2017 20:49

Sant det Hønemor, hun virker helt umulig å få i tale for tiden..

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 17 nov. 2017 20:50

Jeg er jo her. 💕

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 17 nov. 2017 20:52

hehe..

Crazy nights på forum, ser jeg. KISS, er jo bra det. Eller hur, @Sgt?

Det blir altså et skikkelig godt gammeldags hulebord, @Sgt. Pepper.

Jeg skal dit uansett, og føler du deg omtrent like "rar" som meg, så er det bare å ta med deg en hubbaklubba, ikle deg din fineste svinepels, og ut over det bare komme akkurat som du er. Velkommen skal du være.

Høyt under taket og laidback stemning, er det alltid på Last Train, vet du. Varemerket, det. Drar på litt ekstra denne kvelden. Litt rart og litt crazy, blir det vel. Men som vanlig; What goes on in Last Train, stays on Last Train. Det er eneste regelen. Og ja, ingen spille-request. Selvsagt. Men det vet jo alle ekte Last Train- gjengere. Der får du ekte musikk, for ekte folk. Take it or leave it.

https://www.facebook.com/cavebones/videos/1610683518992371/

The Cavebones ringer hulen inn.
Right up your alley too, skulle jeg tro, @Sgt?

Jeg kommer selv fin og blank i pelsen, og rystet til tennene. Eller med rustede tenner. Uansett. C'ant miss me... Eller, you won't, iallefall. :-)

Bli med. Dette blir sykt gøy, skjønner du vel.
Jeg ville ikke gått glipp av det, for å si det på den måten.

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 17 nov. 2017 20:52 Privat melding

Haha... du viser utholdenhet @Alice

Skjult ID med pseudonym Svele fr. 17 nov. 2017 20:54

Takk og pris Guri Malla, kom litt nærmere da..

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 17 nov. 2017 20:55

Gjerne. Merker du det nå? 🙂

Skjult ID med pseudonym Svele fr. 17 nov. 2017 20:56

Mmm, litt

(mann 35 år fra Buskerud) fr. 17 nov. 2017 20:59 Privat melding

Digger det ✌️

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 17 nov. 2017 21:17

eller kanskje, *rustne tenner...? hehehe.. samma det, vel. Tenner er tenner. Jeg har tenner. Noen ganger liker jeg å bite litt, oftest ikke så alt for hardt. Men det har vel skjedd, det også... :o Biter uansett aldri over mer enn jeg kan tygge...og svelge unna. Liker ofte å tygge maten lenge og godt.

Så rustne eller rustede tenner... har uansett ikke tenkt å kysse på folk, den kvelden. Party-time is party-time.
Når det først ble så mye snakk om sånt hjertesmerte klissklass, så er sufflørens hjerte indisponert, for tiden. Hvorfor... -om det for eksempel blør, eller ei, is for me to know, and others to wonder. Kanskje det ligger og ulmer på is.. Hvem vet. :-)

Skulle det mot formodning plutselig dukke... opp noen hyperaktuelle i dette livets rare teater, eller på hulebordet, kan det jo selvsagt hende at jeg likevel planter et saftig, rystende, (som i ground-shaking) og rustent kyss midt i... pannen på vedkommende. Men ikke på truten.
På munnen kysserr.. jeg ikke hvem som helst.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 17 nov. 2017 21:29

Pøsj. Ikke lat som at du er skikkelig.

Skjult ID med pseudonym sufflør fr. 17 nov. 2017 21:53

@Gurimalla, hvem snakker du til?

Var plutselig så mange parallelsamtaler her nå... :o

Skjult ID med pseudonym Hønemor fr. 17 nov. 2017 22:10

Meg da? Ingen som har sett noe til han min?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla fr. 17 nov. 2017 22:10

Jeg snakket til deg, sufflør. Kysser ikke på munnen liksom.