Alle innlegg Sukkerforum

Mobilbruk i bil - rekk opp hånden!

Vis siste innlegg
(kvinne 49 år fra Rogaland) ti. 21 nov. 2017 13:02 Privat melding

Ser til stadighet folk rundt meg i trafikken som helt tydelig har oppmerksomheten på mobilen. Ser det i speil, i imøtekommende biler etc. Blikket går opp og ned eller er retta nedover, ikke på veien. Mange snakker og i telefonen helt åpenlyst med mobilen i hånda og bare en på rattet.
Ser jo at folk er forskjellige i sin intensitet på kontakt og lurer derfor på: bruker dere mobilen til å svare på meldinger feks herfra når dere kjører, evt andre typer meldinger, og hvem kan svare meg på hva som da er så viktig som at man risikerer å drepe noen andre/ forvolde stor skade for å svare/ skrive meldinger. Hva er så viktig at man ikke kan la mobilen ligge i 20-30 minutter!?? Blir litt nervøs når jeg ser sånt...😳

(mann 38 år fra Møre og Romsdal) ti. 21 nov. 2017 13:09 Privat melding

Dette har eg og lurt på :)
også lurer eg ofte på om de som snakker i telefonen når de kjører bil også kjører etter å ha drukket alkohol.

Skjult ID med pseudonym sufflør ti. 21 nov. 2017 19:20

Det er en forbanna uting, @bellabe70.
Nøkkelord; avhengighet.

(kvinne 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 21 nov. 2017 22:48 Privat melding

Multitasking i bil må vel sies å være direkte helseskadelig! Det er ikke vanskelig å skille disse multitaskerne fra oss ansvarlige (😇) bilister, faren er vel at noen av oss møter de på feil måte en dag...det er det som provoserer meg med de som taster på mobil når de kjører, faren de utsetter andre for!