Alle innlegg Sukkerforum

I et forhold el misoppfattelser?

Vis siste innlegg
(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 18:12 Privat melding

Var på en samtale her om dagen (sammen med andre damer) der emne gikk ut på hvordan damer oppfatter en relasjon kontra menn.. Frøken dings møter mcdreamy.
De har det fint sammen.. Første date blir til flere. De har kontakt hver dag (Meldinger). De etterhvert besøker hverandre. Middager, aktiviteter .. De har sex (allerede første date) osv.. Damen tror vel at de har noe på gang og er glad og fornøyd. De dater i flere måneder. Så skjer det.. Han svarer sjeldenere og tar mindre initiativ til kontakt.
Etter en liten stund bestemmer hun seg for å høre om alt er OK.. Han kommer med det at det ikke er henne, men det er han.. At han ikke vil såre henne, men ser det er best at han trekker seg. Han t.o.m forsikrer henne om at han har følelser for henne, men han vil bare være venner fremover. Hun sitter igjen med ingen alright forklaring, føler hun. Hun lurer på om hun har misforstått det hele..
Nå.. det er vanskelig å mene noe om den slags når man ikke vet om detaljer og all variabler i saken, men likevel
Det jeg er mer nysgjerrig på er hva dere gutta kan forstå ut av en liknende situasjon. Jeg har mine tanker om det (og det hadde nok de andre damene også), men tenkte liker å høre her.
Det er vel ikke ukjent at menn/ kvinner kan ha ulike oppfatninger om når de er i et forhold el ei.. 🤔

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 18:18

Dette må jeg si var spennende. Har sittet helga, i går og i dag å vært støtte for ei venninne som har en veldig tendens til å havne i akkurat denne situasjonen. Endelig skal jeg få mulighet til å få innspill fra menn om temaet.
Gullegod er du @melodme

Det kan også gjerne drøftes litt det med å ta ansvar når man merker at motparten har følelser du ikke kan besvare.

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 18:29 Privat melding

Tror vi kjenner til flere historier @hønemor..
Gutter kjør på!

Og ja enig at en bør ta ansvar og ikke jatte med bare for å jatte med.. 👍

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 18:44

Det er en vanskelig balansegang det der. Man må satse litt i en bli kjent fase. Det eneste som gjelder er å møtes flere ganger. Da er også risikoen stor for at den ene parten blir såret til stede. Jo mer kontakt, jo større sjanse er det for at en sitter igjen å kurer på hva som skjedde. Jeg har selv vært i en situasjon der vi datet i et par mnd. Alle slags mulige dater. Kaffe, tur, lunch, middag hjemme hos hverandre. Inkludert sex. Så snek det seg inn en følelse om at noe ikke stemte. Da trakk jeg meg litt unna. Rett og slett for å få tenkt meg litt om og sett litt klarere. Både hun og jeg var nok betatt og da jeg tok opp dette med henne ble hun såret og lei seg. Ikke morsomt det, men jeg lyttet til den snikende magefølelsen jeg hadde fått og avsluttet.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 21 nov. 2017 18:51 Privat melding

Det er nok en måte å rett og slett la "relasjonen" dø ut på i det stille.altså han satser på at hu gir han opp tilslutt....istede for at han blir nødt å si nok er nok.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 18:54

Hva som skjer i utviklingen i et påbegynt forhold er det ingen garanti for. Risikoen er alltid tilstede for å bli såret. Kanskje også større enn at det faktisk skal bli full match.
Men det er denne biten.. når du merker at motparten lusker seg unna når du har ymtet frempå at du liker situasjonen, han og at du har trua. Da blir det ullent til bake.
Jeg tar snippesken min fort og er over alle hauger da.. det er sikkert heller ikke alltid lurt..kanskje 🤔
Men jeg har ei vennninne som havner i denne situasjonen gang på gang..
der hun etter mye venting på at vanskar være skvær må nesten regelrett fremprovosere at han skal være tydelig.
Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å respektere andre sine følelser🙄

Klem fra oppgitt trøstevenninne

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 21 nov. 2017 19:01 Privat melding

Må du huske på og @ hønemor at det er kanskje ikke så kult for en mann heller og avslutte en date/relasjon når han VET at den andre parten sitter med mer følelser og ønsker enn han selv gjør... da også mtp at han ikke vil såre henne...
Og at det fort blir stillhet fra den andre kanten for å satse på at ting dør ut er nok mer vanlig enn vi tror.

Skjult ID med pseudonym Nikita70 ti. 21 nov. 2017 19:04

Jeg lurer og på, hva er det gutta forventer å føle etter et par mnd? Stormende forelskelse? Eller bør man bruke litt tid og ha fokus på å ha det fint sammen? Har opplevd det samme et par ganger og den ene gangen tror jeg faktisk jeg bare ble « brukt» ingen grei følelse... men klart, det er et sjangsespill hele greiene, men håper gutta bruker god tid på å bli skikkelig kjent. Som et tips tar det minimum 6 mnd med jevnlig dating før en faktisk får en peil på hvem den andre er i grunnleggende verdier...
Men ja, håper jeg og snart kan få litt tid...

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 19:05

Absolutt større enn at det skal bli full match Høna. Hvis man er i en dating situasjon der man merker at den andre har følelser og ikke har det selv og da fortsetter å «bruke» den andre er man et rasshøl🤛

Er man ute å dater må man også kunne si i fra at dette tror jeg ikke var noe. Og da så fort som mulig.

Så er jo spørsmålet når blir h*n klar over det. Går ut i fra at de fleste vil lykkes og ende opp med en kjæreste. Da er det kanskje lett å la det gå litt lenger enn man kanskje burde. Man vil jo gjerne at det skal funke😍

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 19:10 Privat melding

Det er nok en balansegang det der og ikke så lett @rumpa. Samtidig mener jeg at det er OK å være så tydelig som mulig fra begynnelsen av. Nemlig at man forsikrer hverandre med at man er i en blikjent fase. Jeg har selv vært borti det og det var helt OK å avslutte. Da bygger man ikke noen uskrevne forventninger..
I dette tilfellet jeg skrev var det flere av damene som hadde liknende opplevelser.
Jeg tror det har veldig mye med med hvor tydelige vi er fra begynnelsen av.
Når det er sagt har man ingen garanti for at følelser ikke endres underveis. Jeg tror der er hele greia.. Står man da ikke fare for at man nettopp sårer den andre ved å ikke komme med en ærlig forklaring? At det ikke føles riktig ut lenger er faktisk også en forklaring. Bedre enn å bare ikke respondere lenger..
Jeg har egentlig opplevd kun 1 gang, så snakker ikke om mange gangers erfaring. Men jeg har hørt det ganske ofte fra damenes side..

Lurer fortsatt på om enkelte damer lettere går inni en relasjon enn hva menn gjør. (?)

...Ser vi den vi vil se el den som er?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 19:12

Men @hans... det skjønner jeg.. det er jo ikke hyggelig for noen det. men man gjør jo så mye mere skade med å ta luske seg rundt. Såret mere enn nødvendig, etterlater seg et dårlig ettermæle, Planter følelse av å ikke bli respektert...

Det er jo feigt.

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 19:19 Privat melding

Helt enig i at det tar tid å bli kjent @Nikita70.

Men nettopp.. er alle inneforstått med det?! Hva er forventningene?
Jeg for min del bruker tid og prøver å være så tydelig som mulig. Man må jo kjenne temperaturen etterhvert. Så enig 👍

Tror det er en god del individuelle forskjeller mellom oss (også mellom oss damer)

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 19:20

Tror mye kan løses ved å kommunisere tydelig ja. Ikke gjette hva den andre føler, tror og tenker. Dating blir dessverre aldri trygt og godt. Da legger man ikke nok i det, men å vise hensyn er viktig.

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 19:23 Privat melding

Jeg er mer av den direkte typen, så da sier jeg følgende: Har du baller nok til å inngå en relasjon bør du ha baller nok til å trekke deg på en allright måte. Ikke la "det dø ut" el snike seg unna i det stille.. Støtter deg der @høna. Feigt!

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 19:26

Jeg må innrømme at jeg synes det er greit at damer ikke har baller. Da får de heller snike seg unna altså😇

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 21 nov. 2017 19:26 Privat melding

Det kommer nok an på hvordan man tolker det,og ja,jeg setter det nok litt på spissen nå,men godtar man det svaret man får da? Er svaret bra nok? Er man nødt å ha det svaret på hvorfor en annen person ikke vil treffes lenger?
kanskje man bør bli flinkere til å ha litt mer selvdisiplin til å si nok er nok selv ,isteden for å lure,tvile og tenke i mange uker/ Mnd før man kommer dit hvor det blir mindre og mindre kontakt?
Bare en tanke herfra.

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 19:27 Privat melding

Vi bør aldri trenge å måtte fortolke hverandre men vite.. Handler om å kommunisere @rumpa håper virkelig flere tenker som deg. Dating er først og fremst spennende.. Være segselv og respektere hverandre. Være tydelig og trygg på seg selv.. Resten blir til mens man går 😉

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 19:31 Privat melding

Haha.. Damer med baller? 😂😂

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 19:33

Takk @Melodme.
Du skulle bare vist. Hender jeg tråkker i salaten her inne😱

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 19:34

Nå har ikke jeg hatt denne opplevelsene de siste årene. Men ja, jeg har har selvsagt opplevd det. Det er ikke det at man har følelser for han på det tidspunktet det gikk i nedoverbakke som setter størst spor i etterkant.
Ser det på min venninne.. hun tåler det at det ikke er noen følelser.. men at hennes blit tråkket på... som er problemet.
Det er den følelsen man planter når man lusker ut bakdøra. Dette er forskjellen på gutter og menn..
og det ser ut til at det er mest gutter som har rota seg borti venninnegjengen min desverre...

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 19:36

Dere er så unge vettu @Høna
Blir naturlig å omgås gutter da😉

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 19:37 Privat melding

@Hans80 hva skal liksom være hensikten med å ikke godta en begrunnelse. Hvis du er tydelig og ærlig med ditt svar er det vel hennes problem hvis ikke hun godtar.. Man skriver jo ikke en kontrakt som den ene parten skal plutselig være uenig i..
Her er det snakk om at ene parten (damen) ikke har oppfattet relasjonen på samme måte. Eller at tilsynelatende virker alt OK fra hennes side..

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 19:39 Privat melding

Mye gøyere å tråkke på salaten enn å gå etter boka @rumpa.. 😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 19:39

Og jeg følger deg på den @hansi80. Følg magefølelsen. Er noen unnvikende, ja da er det ikke intressant nok.
Kvinner har nok en tendens til å tillegge mere i den vinklinga enn det er.

Jeg regner med at menn er så enkle at når de vil noe trekker de på. Vil de ikke går de (med eller uten et ord) fjaser dem frem og tilbake er du grei, men ikke bra nok

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 19:43

Nå er mine venninner bortimot din alder og "gutta"er din og vell så det. Så alder har deginitivt ingen ting med saken å gjøre her.
Faktisk så opplever jeg at yngre menn er mye mye flinkere på dette.
Mulig de har i større grad forstått samspillet og er flinkere på følelser.

(mann 38 år fra Vestfold) ti. 21 nov. 2017 19:45 Privat melding

@melodme

Du sier jo selv at fyren har trekt seg.. etter at han har svart henne på ting hu har spurt om. Og hu sitter igjen med en følelse som ikke er OK . Var svaret for dårlig for henne? Eller at hu føler seg lurt?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 19:46

Det er hans oppgave å fortelle det @hans og ikke først når han blir spurt om det.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 19:49

Hva mener du @My.
Har alltid med samboerkontrakt på første date jeg.

Neida. Det var veldig klokt sagt. Vi er nok litt forskjellige og det må man prøve å ta hensyn til. Oppfør deg og kommuniser godt hele veien. Da er sjansen større for at begge har en Ok opplevelse selv om det ikke er full klaff.

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 19:50 Privat melding

Kjære @my skal vi damer bli overfladisk for at menn skal få fingeren ut å forstå?? Jeg har som sagt ikke opplevd dette mange ganger. Men jeg mener at jeg har en viss standard og hva jeg synes er greit å verdsette.
Er ikke det greit å sette standarden fra starten av? Mener begge kjønn..at menn kan sveve til å begynne med er det godt mulig.. At den type opplevelser skjer ofte er heller ikke noe tvil om. Handler det ikke om hvem vi vil ha?

Jeg for min del sier "bla videre" til den som ikke helt vet hvordan hode henger sammen..

(mann 46 år fra Oslo) ti. 21 nov. 2017 19:50 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 19:50

Det er så utrolig unødvendig å må dra mannen til bordet for å spørre om dette. Egentlig skjønner jeg ikke dem gidder en gang. Å hige, mase og spørre om bekreftelse.

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 19:51

Er de single @Høna?
Hva med en presentasjon😬

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 19:54 Privat melding

@hans80 det er ikke det at hun ikke har akseptert svaret, men hun har ikke forstått. Fordi det ikke har vært tydelig. Det å akseptere og ikke forstå er 2 forskjellige ting.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 20:00

Du får gå å legge deg @fsoc. Du virker slit(en(som)

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 20:02

Du finner et par av dem her inne på sukker @rumpa. Så du får holde øynene oppe🤓

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 20:03 Privat melding

Hehe @my jeg koser meg jeg.. Dette er ikke så vanskelig egentlig.. Handler vel om å sile ut litt 😜😉

(mann 46 år fra Oslo) ti. 21 nov. 2017 20:08 Privat melding

ikke ta livsløgnen fra meg da.

Skjult ID med pseudonym Supermann ti. 21 nov. 2017 20:21

Er ikke bare lett å være den som sårer heller.
Spesielt ikke hvis du er litt over normalen når det gjelder empatisk legning
Og hun er av den følsomme typen.
Tårer, snørr og desperat tilnærming kan ofte ha sin effekt, som kan være vanskelig å motstå.

Tror slike ting er litt lettere for kvinner.
Siden menn i langt mindre grad enn kvinner viser slikt.
Og hvis de gjør, medfører det i større grad aversjon hos kvinnen, enn hva tilfellet er hos menn.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 20:23

Innehar man empati bør man iallefall skjønne dette

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 20:33

Begynner å tråle gjennom hønsegjengen jeg da.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 20:35

Gjør det du @rumpa. Pass deg så du ikke blir hakket i stykker da

Skjult ID med pseudonym rumpabar ti. 21 nov. 2017 20:37

Er de litt lunefulle😱

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 20:49

Neida @rumpa. Jeg bare tuller med deg. Hun ene er litt oppskjørtet akkurat nå, hun andre har stengt seg inne i tenkekassa.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 21 nov. 2017 20:52

Blir ytterst sjeldan forelska eller betatt, men er kjempeflink til å sabotere om eg får inntrykk av at eg er meir emosjonelt investert enn den andre parten.
Er også veldig flink til å avslutte relasjonar om den andre har mykje sterkare kjensler enn eg sjølv har. Slikt ser ein om ein ikkje vel å ignorere det fordi det er meir komfortabelt.

Har vore den som blei 'leika med' over tid berre ein gong før... Ikkje fordi han meinte noko vondt med det, men fordi han ikkje heilt klarte å bestemme seg for kva han ynskja og ikkje 'slapp meg laus' sjølv om han var veldig i tvil og innerst inne visste at det ikkje var rett for han. Det var enklare å fase meg ut enn å vere ærleg.
Det var so utruleg vondt, tok meg eit par år å kome meg over det.

I alle relasjonar har den minst investerte mest makt - tenk over korleis du vel å bruke den om det er deg.

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 21 nov. 2017 20:56 Privat melding

Er..Er..Det flere enn ei Høne her inne?
Eller er det bare høna som har blitt bipolar?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 20:57

En veldig bra betraktning @greekyG.
Tenkt over hvordan du bruker din makt med å holde noen følelser i hånden.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 20:58

Vart du litt skremt no @leifi ?

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 21 nov. 2017 21:01 Privat melding

Velkommen tilbake @Geeky.
Kjekt å se deg igjen. 😎 🤗

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 21 nov. 2017 21:03 Privat melding

@Høna. Nei. Nysgjerrig.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 21:04

Trenger du flere høner egentlig?

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl ti. 21 nov. 2017 21:04

Hei, Leifi, må ikkje avspore tråden no. :)

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 21 nov. 2017 21:19 Privat melding

@Høna. JEG trenger bare ei. Men det er jo heller ikke spørsmålet.

@GG. Neinei. Holder meg på matta. Hva var spørsmålet?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 21:26

må nok skuffe deg leifi. Her er det nok ikke noe spørsmål. Her drøftes det.

Du kan egentlig bare svare at du er enig med Høna

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 21:36 Privat melding

Jaja... tror neste gang skal jeg hilse på duden med et par lapper:
- "chillax vi bare dater"
- "ikke ta skrekken hvis du våkner en morgen og det går opp for deg at du faktisk dater"
- "sifra når du ikke vil date mer, for det gjør jeg"

Er jeg tydelig nok da montro.. 🤔
Haha.. Alltid spennende med et eksperiment!! 😝

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 21 nov. 2017 21:36 Privat melding

@Høna. Det motsetter jeg meg på det sterkeste.
Jeg har rett og du tar feil.
Meningsløst å drøfte dette utover en lingvistisk analyse av hergitte faktum! 🤔

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 21:52 Privat melding

..og til oss damer blir vel: Hold kortet tett til brystet og hold hode kaldt. Ikke sikkert han er sjapp nok til å se hvor fantastisk du er 🎶✌️

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 21:56

Du kan motsette deg så mye du vil @leifi. Det er greit. Faktum er at så langt er det ikke trådens problemstilling noe jeg trenger å ta stilling til for egen del desverre.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 21:57

Jeg skal gå inn i mitt neste forhold like naivt som forrige gang. Når magefølelsen bekreftes med en ny tilsvarende magefølelse raskt etterpå skal jeg takke for meg eller legge meg ned.

(kvinne 48 år fra Hordaland) ti. 21 nov. 2017 22:00 Privat melding

Liker din versjon @hønemor.. Mer fredelig 🎄

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 22:04

Er det balanse i forholdet med hva man føler man investerer og får tilbake kan man gå i evigheten. Trenger ikke mere enn det jeg iallefall.

Skjult ID med pseudonym sufflør ti. 21 nov. 2017 22:07

Når kvinner skal "tolke" menn, så hjelper det lite å tenke som en ...kj... eh.. kvinne.

Tenk som en mann (eller menn flest), når du tolker en ("ny") mann.

Det er mitt beste tips.

(Det gjelder vel forsåvidt andre veien også, men kvinner har en mer utpreget og nærmest kollektiv tendens til å ..tja.. overanalysere (?)...og forsøke å forstå...(gjerne i "beste" mening), også når det kommer til menn.
Da gjelder det å ikke ha for mye ...eh...femidotter (?)..i hodet, som forkludrer bildet. Menn er menn, ikke kvinner. Spør heller en kompis, om du er i tvil. Eller enda bedre. Spør mannen det gjelder.)

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 21 nov. 2017 22:13 Privat melding

Nå jeg ikke forstå @Høna. Er du lei deg fordi du ikke har blitt såret av en mann?
Fordi du trekker deg på magefølelse før han får såret?
Eller fordi du ikke har noen mann å såre?

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 22:15

Veldig enig med deg der @sufflør. Jeg veit selv at jeg har gjørt og jeg hører på mine venninner at de tillegger han følelser han ikke har når han blir uklar. Bortforklarer manglende bekreftelse med en hel haug av unnskyldninger.

Skjult ID med pseudonym Hønemor ti. 21 nov. 2017 22:16

Jeg har ingen mann @leifi. Punktum

(mann 49 år fra Rogaland) ti. 21 nov. 2017 22:22 Privat melding

Og jeg har ingen kvinne @Høna. Punktum
Så der kan vi enes.
Om ikke om annet.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 nov. 2017 23:41

@Alice

Gjør vi ikke? Jeg gjør det hele tiden. Har ingen problemer med å la damer jeg liker slippe unna, f.eks fordi andre menn melder interesse eller lignende.
Det har jeg gjort et par ganger, stille takket for meg å latt den andre vinne på det som en kan se på som walk-over.
Nå viste det seg at det ene tilfellet var en som bare var ute etter litt enkel sex, men det er strengt talt ikke mitt problem.

Lite kontakt kan også bety at en ikke ønsker å være for pushy, eller at en ikke helt får den responsen en ønsker og derfor naturligvis dabber litt av.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt ti. 21 nov. 2017 23:43

Det finnes ingen fasit. Alle er forskjellige, reagerer forskjellig og opptrer forskjellig.
Så vær forsiktig med å stemple en manns handlinger som en fasit for ALLE menn.
Det er slik misforståelser og komplikasjoner ut av ikke noe oppstår, fordi den ene eller begge partene TROR de vet hva som skjer.

(kvinne 48 år fra Hordaland) on. 22 nov. 2017 00:08 Privat melding

Siden det var jeg som tok opp temaet og ville høre gutta sin mening om saken må jeg si at det er innlysende at tydelighet og evne å kommunisere.. Ikke se det en selv ønsker å se fremfor hvordan det i virkeligheten kan være nøkkelen til å unngå situasjonen.
Er man tydelig og tørr å kommunisere det (helst så tidlig som mulig), i tillegg til at man ikke overfortolker har man kommet langt!
Jeg er nok oftere gledesdreper enn jeg selv ønsker for venninner som har havnet i situasjonen. De liker fyren og da havner de raskt i fella. Når han trekker seg forstår de lite av det.
Når det er sagt kan jeg fortsatt ikke skjønne at enkelte drøyer det så langt som i flere måneder (som var utgangspunktet her) før noe skjer.. Kanskje henger sammen med den tregheten (?!)
@powpow klart at menn også er forskjellige. Derfor ville jeg høre med flere her ✌️

(mann 46 år fra Oslo) on. 22 nov. 2017 07:34 Privat melding

Kom igjen gutta. La oss snakke om følwlser. Jeg begynner. Jeg begynner.
<lang pause> må ha kaffe først....tenke tenke...
Her er et forslag på en løsning...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 22 nov. 2017 08:04

Ja, takk ! En jordmor kaffe før jeg sovner inn.

Desverre må jeg innrømme jeg har gjort det samme selv. Latt ting renne ut i sanden pga min egen feighet og fordi jeg ikke visste helt hvordan jeg skulle avslutte på en god måte.
Feigt, respektløst -gav meg en dårlig smak i munnen. Ellers spekulerer jeg lite i hvorfor det ikke fungerte selv om alt virker tilsynelatande bra i en periode. Kjenner jeg alltid kommer til et veiskille etter 3-4 mnd. Vet ikke om det er normalt, men da er det som regel på tide å tenke om man skal bli "seriøs" eller avslutte.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 nov. 2017 08:30

I mangel på en god måte er det iallefall ingen værre enn å være feig og respektløst. Alle har kanskje kjent på å være det, bli utsatt for det eller se noen bli utsatt for det.

At du kjente den @mcstuff. Den bismaken. Det sier en hel del fine ting om deg.

Jeg skal ikke påstå det.. men innbiller med at de aller fleste bare kjenner på en lettelse, tanke om at dette gikk fint og av erfaring da tenker at dette er en bra nødutgang neste gang også.

Hvor selvkritisk er man i vanskelige situasjoner egentlig

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 22 nov. 2017 08:43

Det er vanskelig å si noe om hva som skjedde her. Denne mannen kan både ha vært interessert i en kjæresterelasjon fra start eller bare en flørt. Om han var interessert i et kjæresteforhold og ble i tvil etterhvert er det ikke sikkert det er best at han er ærlig. Det kommer nok litt ann på hva han er i tvil om.
Han kan også ha vært en player. Det er påfallende hvordan to av mine venner på FB kjenner veldig mange av damene jeg ser på Tinder. Mange av disse damene har sikkert trodd de møtte Mr Right.

Skjult ID med pseudonym Lady on. 22 nov. 2017 09:31

Det er en stund siden jeg "tenkte som en kvinne" når det gjelder menn. Jeg er lynkjapp til å tolke signaler... og så blir det handling deretter. Den tid er forbi når man konstruerte "unnskyldninger" for menn. "Katalogen" er fortsatt stor og meldinger daler inn selv om jeg veldig sjelden ligger i onlinelisten 😇

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 nov. 2017 10:07

Hvorfor er det ikke best at han er ærlig @kravstor?

Skjult ID med pseudonym MissEmY on. 22 nov. 2017 12:46

Tenk som en mann..ikke som en kvinne!

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 nov. 2017 13:00

Tenker menn som kvinner også da tro @missEmY?
Eller skal vi alle tenke som menn?

(kvinne 48 år fra Hordaland) on. 22 nov. 2017 13:08 Privat melding

Det er flere som er reservert med den "ærligheten" og kanskje med god grunn?! En ting er iallefall sikkert du kan ikke tenke som en kvinne (enig med deg @missEmy) og tro at duden skjønner det.
Vi damer har en tendens til å overanalysere og legge for mye i det fra starten av.

Følelser er det ikke noe i veien med.. Det er lov å bli lei seg hvis det ikke har gått den rette veien, men trenger ikke bli drama ut av det.

Hallo!! Dating er gøy og spennende.. Trenger ikke være seriøst hele tiden. Finner man den som er likesinnet går det nesten av seg selv. Nyt dagen folkens ✌️🎶

Skjult ID med pseudonym MissEmY on. 22 nov. 2017 13:16

Jeg tror ikke menn tenker som kvinner nødvendigvis nei @hønemor. Men vil man være på førersetet el ikke?
Jeg har ingen planer om å sitte å tenke meg til, håpe og tro..
Det er jo der hele greia handler om. Menn er ganske enkle i hode (sorry gutter). Kvinner må tenke enkelt og keep it simple.

Skjult ID med pseudonym MissEmY on. 22 nov. 2017 13:29

Og kjære @nigma
Sult er et behov og ikke følelse. Men at du nettopp ble irritert (kanskje) for at jeg har rettet på deg er det følelse 😉

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 22 nov. 2017 14:27

Beklager, enkel sjel her, MissEmy.
Kan du utdype "menn er ganske enkle i hodet (sorry, gutter) Kvinner må tenke enkelt og KIS" ?
Ble veldig nysgjerrig på begrunnelsen din.

Skjult ID med pseudonym sufflør on. 22 nov. 2017 15:53

Utdype? Noe SÅ enkelt? hoho.. good one, @Mækstuff!

(kvinne 48 år fra Hordaland) on. 22 nov. 2017 16:06 Privat melding

Herlig og lykke til @frpositiv!! 🎉🎶

(kvinne 48 år fra Hordaland) on. 22 nov. 2017 16:09 Privat melding

Haha @mækstuff.. Nettopp! You made my point.. Hvilken del av KIS var vanskelig å forstå sa du? 🎅

Skjult ID med pseudonym MissEmY on. 22 nov. 2017 16:13

Kjære @mæsktuff.. Med det mener jeg at ikke overanalyser damer.. Ikke legg for mye i ting før du kjenner at det er gjensidig..
Trodde var ganske enkelt dette 😂😉

@Melodme 👍😂😂 @sufflør har skjønt det. Spør han! (el er du dame sufflør?!).. What ever 😎

Skjult ID med pseudonym MissEmY on. 22 nov. 2017 16:19

@nigma Når du er sulten er det for at kroppen din har behov for mat. Følelsen av sult er absolutt helt noe annet (el at du føler deg sulten). Du kan føle deg sulten, men ikke ha behov for mat. Følelser prosjekteres fra det kjente i hjernen. Sult er derimot ikke. En baby griner for at sult dominerer. Babyen vil dekke behovet. Har ikke noe med følelser å gjøre.. Les litt om fysiologi og psykologi så skjønner du det bedre 😛.. Men det er lov å være uenig.. Det er ikke jeg som har oppfunnet disse :)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 22 nov. 2017 16:41

Jeg skal enkelt og greit ta det du skriver med en klype salt ;)
Gutter vs jenter-diskusjoner blir gjentatt til det kjedsommelige her inne.

Skjult ID med pseudonym MissEmY on. 22 nov. 2017 17:12

Du er velkommen til å ikke kommentere hvis vi kjeder deg @mækstuff

(mann 38 år fra Vestfold) on. 22 nov. 2017 17:19 Privat melding

Hvem er "vi" @ Miss ??

Skjult ID med pseudonym MissEmY on. 22 nov. 2017 17:49

Vi som skriver på denne tråden @hans80
De som ikke liker det kan bare bla videre!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 22 nov. 2017 20:56

"Menn er ganske enkle i hodet"...
Som å si at alle damer er dramaqueens. Skjønner selv at det blir litt... enkelt vel? : )

(mann 46 år fra Oslo) on. 22 nov. 2017 21:09 Privat melding

Jeg begynner å tro at sufflør er kanskje shariafeminazi supporter. Kanskje.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 nov. 2017 21:29

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 22 nov. 2017 21:35

Generalisering! Jeg blir krenket på vegne av damer, og som mann. Trudde du var bedre enn dette, Høna. Du skuffer meget.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl on. 22 nov. 2017 21:41

...Veit ikkje heilt kva slags menn de heng rundt.. men kjære vakre vene.

Menn er kanskje 'enklare' som i at dei ikkje gjer alt meir komplisert enn det treng vere eller ikkje finn skjulte bodskap/tolkar alt opp og i mente.. men dei er då jaggu ikkje 'enkle' som i mindre intelligente og ute av stand til å lese og forstå andre menneske.

At den skulle kome frå sjåvinistiske meg som stort sett påstar at menn høyrer heime i senga og på kjøkenet... då står det dårleg til her. 😐

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 nov. 2017 21:50

Men kjære deg da @mcstøff. I forhold til trådstarters tema så har jo det hele tiden vært et poeng(iallefall fra meg og flere ) at kvinnner overanalysere, tolker og styrer på. Ilegger følelse som mannen ikke har og tror og håper noe man veit i ettertid når man tenker seg om ikke var der.
Det bildet fant jeg forresten i en manns profil her inne akkurat nå, og jeg synes av en fjasete grunn at den passet inn i temaet i tråden.
Selvfølgelig er det generalisering. Derfor overrasker det meg at du føler deg støtt. Jeg veit da like godt som deg (jeg har da lest innleggene dine) at du ikke ser verden sort/hvit.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 22 nov. 2017 21:52

Jeg trudde du skjønte kødda. Ofte jeg blitt støtt eller?...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 22 nov. 2017 21:52

Jeg kødda*

Skjult ID med pseudonym Mækstuff on. 22 nov. 2017 21:53

Jeg bare lager litt røre som vanlig. Mistet piffen ser jeg. Sukk! Hva skal jeg gjøre her inne en mnd...

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 nov. 2017 21:54

jeg tenkte et øyeblikk at du burde hatt deg et støt iallefall.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 22 nov. 2017 21:55

Men kan du ikke røske litt i derre samfunnsproblem tråden da? Der er det jo helt hjernedødt

Skjult ID med pseudonym bobb on. 22 nov. 2017 22:00

@geekygirl
Digger nynorsken 👌

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl on. 22 nov. 2017 22:26

@bobb
Takk, orkar ikkje å skrive på bokmål meir. 😅