Alle innlegg Sukkerforum

Redd tiden ikke strekker til

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 07:25

Hadde vært koselig med kjæreste, men har lite tid til overs. Hva tenker dere om å være i et forhold med en/ei som kun har noen timer i ukedager og en helg iblant til overs?

(mann 43 år fra Hedmark) to. 23 nov. 2017 07:28 Privat melding

Tenker at det er få som gidder å være et fritidssyssel.

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 23 nov. 2017 07:29 Privat melding

I en travel hverdag så tror jeg det er løsning på mange forhold jeg. Er jo noe med den tiden enn har sammen og hvordan den brukes.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 08:11

Om ikke der er mulig å finne. Ja da blir jeg singel i mange år fremover.
For min del før det er evt aktuelt å involvere ungene så er det sånn det må bli

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 09:02

De fleste av oss har en hektisk hverdag med lite tid til overs. Tror mulighetene er der ja..

Skjult ID med pseudonym Orakelet to. 23 nov. 2017 09:03

Kun noen timer i ukedagene og en helg iblant er perfekt for meg.
Less is more.
Betyr at dama er ambisiøs, satser på det hun gjør.

På den andre siden. Hvis du føler at du er bare en sidefuck og det kan være flere. Da må du kanskje passe på, *cough, følelsene. Keep them to yourself.

Uansett det er viktig å komunisere klart og åpent om hva deres ambisjoner og planer er. Folk har fordkjellige temperament, verdi grunnlag, motivasjoner.

Talk to her.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 09:05

Just have to love you @orakelet

Smask 💋

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 09:13

Tyrmann: Synd hvis du hadde følt det sånn om ikke det er intensjonen fra den andre siden...

Godt å se at ikje alle hadde følt det sånn. Noen er nok mer avhengig av regelmessig kontakt enn andre for at et forhold skal fungere. Jeg synes det er helt greit i starten å ta det rolig uansett så ser man om det er verdt å ta steget videre mtp introdusere for barn, tilbringe mer tid osv.

Vel talt, Orakel

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 09:16

Hyppig kontakt mente jeg. Regelmessig er helt innafor.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 09:29

Den dagen det er ønske om å ta steget om å introdusere ungene åpner det seg selvfølgelig en mye større mulighet for tid. Hadde vært hyggelig og veldig fint å kjenne på at man er der❤️

(mann 48 år fra Akershus) to. 23 nov. 2017 09:33 Privat melding

Jeg kunne ikke tenkt meg å date ei som har ett par timer i uken og kanskje en helg innimellom. Jeg er 46 år og da vil jeg satse fult på kjærligheten resten av livet. Jeg har 2 barn også som vil bli en del av hennes hverdag.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 09:38

Men avskjærer vel henne ikke om hun er i en situasjon der det ikke er mulig en periode i starten av forholdet @lovekaffe?
Til det er såpass stødig at det kan være muligheter for å tilbringe til sammen når ungene også er der?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 09:40

Jeg tenker at i en datingsituasjon er jo dette veldig aktuell problemstilling for mange og sikkert alle som har barn store deler av uka.

(mann 48 år fra Akershus) to. 23 nov. 2017 09:41 Privat melding

Nei jeg avskjærer ingen Hønemor. Bare sier hva jeg føler om saken.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 09:43

Godt du ikke avskjærer det da @lovekaffe. Skjønner at man vil tilbringe mest mulig tid sammen. Men noen ganger er ikke det mulig med jobbsituasjon og barn.

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 09:49

Tror en må satse på kvalitetstid i mange mnd før en kommer til det steget at barn blir introdusert. Komunikasjonen mellom hver gang en får mulighet til å treffes er helt avgjørende for om det er liv laga

(mann 48 år fra Akershus) to. 23 nov. 2017 10:21 Privat melding

Da bør du skrive det i profilen Hønemor at tiden ikke strekker til for mye tid sammen i starten. Å jeg skrev ingenting dama om at hun får treffe barna mine med en gang

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 10:25

Hvor ofte mener du at en skal måtte treffes da @loverkaffe?

Skjult ID med pseudonym Nikita70 to. 23 nov. 2017 10:27

Duppa borti nettop en sånn... var litt mistenksom i starten for om denne personen muligens bare var ute etter ei elskerinne etter sitt mønster... og viste seg vel etterhvert at det var nok det... når vedkommende ikke viser noen interesse for noen kontakt utenom disse « treffene» så ringer jo bjellene... og ja, tenker at for de fleste vil det være en prioritering, så lenge en har unger delt bør det være tid til overs... argumentene til vedkommende var mange, men når du jobber skift, og velger å ha en tilleggsjobb i friperiodene for å finanisiere bla skamdyre hobbybiler, så ja, da har han valgt bilen foran meg😉 vedkommende er ennå på tråden iblandt, men sorry, meg får en ikke bruke i sine ledige egostunder😊😊

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 10:29

Og bare sånn for orden skyld, jeg kommenterte ikke innlegget ditt men skrev hva jeg tenkte om temaet.

(mann 48 år fra Akershus) to. 23 nov. 2017 10:31 Privat melding

Helt i orden vet du dama. Klem til deg

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 10:33

😊

(mann 38 år fra Vestfold) to. 23 nov. 2017 11:10 Privat melding

En plass må man jo starte,men må jo si at 2 timer i uka hørtes lite ut sånn forholdsmessig.
Om jeg hadde blitt kjent med ei så hadde det jo vært ålreit om intensiteten på det å treffes var lik hos begge.Med måte selfølgelig. Og det bør vel være sånn at man har lyst å treffes mest mulig.
Så jeg tenker nok at jeg hadde mista interessen ganske fort etterhvert om det blei til kun å se hverandre 2timer i uka dessverre..Å ha en du treffer/dater hvor hovedtyngden ligger i SMS /prate på tlf eller videochat blir feil måte å skape noe som helst på i lengden.

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2017 11:11 Privat melding

Det er uten tvil en prioriteringssak å finne tiden.. I en travel hverdag vil mange føle at de ikke strekker til eller har lite rom for å finne kjærleiken.. for på det stadie vi er nå har ikke vi vel funnet henne/ han ennå. Det handler om hva du har bestemt deg eller er klar for. Er du klar for et forhold, prioriterer du det. Er man ikke helt der er det lettere å bruke tiden på andre ting..

Nr. 1: Finn ut hva du vil

Jeg for min del synes det er viktig å ha kontakt flere ganger i uken t.o.m med. Altså ikke nødvendigvis treffes, men holde gryta varm. Vi ønsker jo å bli kjent og bør kunne ta tempen om vi ønsker å gå videre.
Når det kommer til å treffes finner man raskt ut om vedkommende mener det el ikke. Begge må vise initiativ. Det trenger ikke være timelange treff. En tur, kaffe el invitere hverandre på daglige gjøremål.. Alt er innafor.
Jeg tenker at dette er ganske enkelt. Vær kreativ og bruk den tiden du har for å bygge en relasjon. Når den er på plass finner begge ut av hverandre og ting har en tendens til å gå av segselv..

Nr 2: Gjør det beste ut av den tiden du har

Jeg inviterte en gang på å være med å kjøpe lyspære til frontlyset på bilen (jeg hadde tenkt å skifte selv). Det ble en super kjekt "date". Uformelt og han faktisk var imponert over at jeg kunne skifte lyspære på frontlyset selv 😜.. Vel, jeg er fortsatt singel, så åpenbart var det ingen happy ending. Men det er ikke poenget.. Det går an hvis du vet hva du vil.

For de som ønsker seg en dypp i blant @Nikita 70 er nok helt andre regler som teller. Bra du setter din standard! 😊

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 11:25

Hvorfor skal jeg det @loverboy. Jeg har tatt høyde for det i det jeg søker. Det står at jeg har barn, ergo bør det ringe en bjelle om at jeg ikke har all fritid for meg selv. Det står at jeg har jobb, ergo jeg jobber 7-9 timer om dagen. Jeg søker i begrenset område, fordi jeg har lyst til å møte en jeg kan møte på ettermiddager, trene sammen, spise middag sammen med når det passer i hans og min kalender.
Noe som er mere komplisert når det er snakk om avstander.
Å skrive det i profilen blir helt uvesentlig slik jeg har bygd opp profilen min. Jeg søker en som er interessert i meg jeg og ikke en som trenger å holdes i hånda fra første melding.

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2017 11:27 Privat melding

Heier på deg @hønemor 👏😚

Her er en dame som vet hva hun vil!

(mann 38 år fra Vestfold) to. 23 nov. 2017 11:27 Privat melding

Så så ikke så hissig nå mor 😜😇😂

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 11:37

Er ikke hissig i det hele tatt jeg @hansepusmeddetfinesmilet. Sitter under pleddet i stua, med en kopp kaffe. Varme i peisen og tilfreds på alle mulige måter 😉

(mann 38 år fra Vestfold) to. 23 nov. 2017 11:44 Privat melding

Så bra hønemor😊😉 koselig du syns det da😇 Synd du er litt på avstand ellers kunne vi jo drukket den kaffen sammen ,på hver vår side i sofaen da selfølgelig🙊 straks jobb her så må jo ha litt kaffe først 🤔

(mann 38 år fra Vestfold) to. 23 nov. 2017 11:48 Privat melding

Om begge parter syns det er greit å kun treffes et par timer i uka så får det jo bli opp til dem. Ting kan seff være litt opp og ned fra uke til uke ,men jeg tenker at man kanskje ikke er helt klar/har tid til en annen person i livet sitt om man skal starte med begrensninger i tidlig fase i en dating/kjæreste periode.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 23 nov. 2017 11:59

Jeg har ikke tid en en mann som skal tråkke ned dørene hos meg så det kunne passe meg bra 🙂

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 12:03

Det som begrenser det med tid sammen er jo hovedsakelig jobb og barn. Tipper dere er enig i at ingen av de delene skal vike.
Så i mitt liv er det rom. "Problemet" er jo at han har jo sine ting også. hadde han vært klar hver gang jeg hadde tid og omvendt😊 Ja, da hadde det jo ikke vært noe problem.

Skjønner ikke at det med tid skal problematiseres mere enn nødvendig. Er jo en periode til man er klar til å fyre opp intensiteten. Intensiteten henger fort sammen lmed hvor jeg ser for meg at forholdet går. Er han veldig tilbakeholden, frigjør jeg ikke mye tid som er barnas. Jeg ordner ikke barnevakt og lager mye greier i kabalen for en som signaliserer at han bare vil ha BJ'ene mine. Kjenner jeg at han har noe mellom øra,er interessert i meg og jeg i han... kan det være at jeg offeret alle avspasseringsdagene mine for han over natta.
Trekker litt paralleller til en annen råd om å røyke ut hvor man står... veit ikke om det er bare kvinner som gjør det.. men for min del er det å se og kjenne på om han er potensiale til å introduseres for ungene rellativt tidlig oppe i vurderingen.

(mann 38 år fra Vestfold) to. 23 nov. 2017 12:08 Privat melding

Netopp 😃👇

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 12:11

Eller nettopp👍

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 12:13

Er det dødskjipt av meg å feks prioritere trening 4 dager i uken, og fortsatt ville være i et forhold? Jeg er i 8-16 jobb, og har timer mellom -eller etter trening? Har jeg for høye forventninger?
Ville jo selvfølgelig prioritert tid med date/partner så ofte som det lar seg gjøre.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 12:17

Nei det er jo ikke det @mækstuff. Men da regner jeg med at du har forståelse for at hun trener 4 dager i uken også.. og kanskje på tider du egentlig har tid.

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 12:18

Jeg hadde dumpet deg tvert @stuffin 😂

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 12:19

Man vet jo aldri. Viktig for meg å møte ei som kan leve med mine prioriteringer og vice versa. Godt å se det er håp 👍
Er dette noe man bør avklare tidlig? Synes man har så lett for å avfeie jo tidligere man legger fram "evt utfordringer"

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 12:21

Dama: Det sier dem alle. Rart hvor mye man kan endre krava sine bare man treffer noen med full klaff ; P

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 12:24

Jaja, hadde du sjarmert meg i senk så hadde jeg vel klart å leve med det😜

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 12:25

Melodme: Jeg liker sånne supre kjekke uformele dater. : ) Hverdagslig avslappet schwung over det hele.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 12:25

Til tross for hva du skulle høre, dama -er jeg veldig sjarmerende 👍

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 12:26

Mange gode innspill. Har desverre ikke tid til å svare alle.

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 12:28

Vet jo det stuffin😉

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 12:45

Har jeg møtt deg?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 12:45

For min del synes jeg sånne avklaringer er viktig rellativt tidlig. Kjedelig kanskje, men jo mere iinvolvert man blir jo vanskeligere er det å komme med ting man er redd for er en dealbreaker.

Skjult ID med pseudonym dama to. 23 nov. 2017 12:52

Neida, men har da vært her såpass lenge at jeg har fått med meg det😁
Du har jo ikke akkurat ny på forum du heller😉

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 12:57

https://youtu.be/cQ0kh3k0LKE

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 12:57

Godt noen lar seg sjarmere av galskapen min.

Lurer på om jeg får fylle profilen med daglige rutiner, Høna. Slipper jeg superformell avklaring på daten. Er ikke så sexy, tenker jeg da...

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 13:03

https://youtu.be/iXi6IHFHeIA

Du er sexy uansett du veit du @mcstuff.
Å fylle opp med annet at du liker å trene regelmessig trenger du jo ikke. Er ikke dama glup nok til å skjønne hva det innebærer er det jo hennes utfordring. Du har iallefall nevnt det.

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2017 13:08 Privat melding

Mr @mækstuff hva med å legge opp til å trene sammen? En joggetur sammen er også trening.. Må se mulighetene og ikke begrensningene.
Ellers synes jeg det er kleint å avklare sånt med det samme.. blir så unaturlig. Heller måten en gjør det på evt..
Hva med å invitere til de uformelle og ta initiativ (hvis det er den måten du liker det),.. Se og kjenne etter reaksjonen. Justere underveis og heller snakke om det når det faller seg naturlig.

Jeg for min del synes det er best å være seg selv og gjøre det på den måten du liker det. Hvis ikke kommer du til å være en annen i det lange løpet (altså faller tilbake til den du egentlig er). Vi liker som oftest det vi ser nå. Lite kjekt å vite senere at man egentlig er helt annen type.
Når det er sagt mener jeg at det er viktig å kunne tilpasse seg. Om vi vil el ei er et forhold basert på det. Iallefall hvis man ønsker seg et langvarig et..
Hva synes du om at du plukker meg opp på vei til trening neste gang @Mækstuff? Hehe 😉 avstand ingen hindring.. Du har vel et privat fly? 🎶🙌😇

Skjult ID med pseudonym MissEmY to. 23 nov. 2017 13:21

Wow imponert over så mye man skriver her inne når tiden er tilsynelatende så knapt 😎..

Alle kjenner vel på det. Iallefall hvis man fortsatt lever..jobb, barn og aktiviteter ellers.
Regner med at du ikke har møtt den du vil ofre tiden din på..når den dagen kommer vil du snu på all stein for å være sammen :)

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 13:22

Ah. That's mah kind of girl. Tar lett en treningsøkt sammen. Synes det er viktig og ekstra fint å gjøre ting man skinner igjennom på.

Men søren altså... Bremseslangen til flyet er ødelagt nå. Det er vel ikke så langt å sykle?

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 13:35

Jeg har fri i dag jeg så her er det all verdens tid 😊

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 13:36

Det er ikke noe som gleder meg mer enn å kunne imponere deg, MissE.

Ellers har jeg allerede skrevet (ish) det du skrev, så jeg skal ikke krangle på den.

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2017 13:46 Privat melding

Sykling er også trening Mr @mækstuff.. Bra 👏😁.. Skal spandere en shake på deg etterpå 😉.. Sifra når du er utenfor da. Bare advarer deg. Jeg er døds sexy i sykkelhjelm sånn at du ikke ramler av 😂😂🎶

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 23 nov. 2017 13:53

Viss/når eg skal prøve å date igjen so satsar eg nok på nokon som bur nære nok til at ein kan ta ting litt på sparket i starten - og som har like nok interesser til at vi etter kvart kan tilbringe meir tid saman utan at eg må ofre 'alt' for å vere saman med personen oftare enn eit par gongar i mnd.
Kan klare meg med at vi treffast lite i starten, men etter kvart blir det litt vanskeleg om eg likar personen veldig godt.

Er tross alt aleinemor på tilnærma fulltid, har tre jobbar og trener no 5 gongar i veka. Litt kjekt å kunne treffe vener også innimellom.
..So då er det nok litt viktig for meg at det blir ein person som likar å trene, kan tenke seg spelekveldar med vener osv. Vil gjerne kunne dele det eg likar med nokon. :)

Lov å ha andre interesser i tillegg sjølvsagt. Eg likar t.d. godt aleinetid med ei bok og saknar eigentleg å game. Kunne tenkt meg å byrje på igjen med det litt etter kvart. Ein må ikkje dele alt.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 14:19

Hvis jeg ramler av regner jeg med du lapper meg sammen og blåser på.
Men til dere som bor i gokk: hadde dere flyttet nærmere storbyer om det var problemfritt? Mtp flere mennesker... flere menn. Flere kjekke menn.. osv

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 23 nov. 2017 14:20

Ja.. vil flytte til ein større by etter kvart. Det er iallefall planen.

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2017 14:29 Privat melding

Så klart Mækstuff! man kan da ikke la en skadet mann ligge der og lide.. haha!!! 😄

Litt seriøst på ditt spørsmål: flytting på tvers av landet er mer enn bare hva man er villig til. Har man feks barn med tilknytning, jobb som vanskelig kan gjøres noe med osv..

Nå vil jeg påstå at jeg ikke bor langt i gokk, men det er klart at mulighetene er større i enda større byer feks Oslo ish..
I utgangspunktet er det lite gjennomtenkt hvis man opptar kontakt hvis man ikke har sjans å flytte på seg.. Sånn er det vel i det virkelige verden 😊

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 23 nov. 2017 14:41

Det er litt sånn; how bad do you want it....

Amor vincit omnia

Skjult ID med pseudonym Nanna to. 23 nov. 2017 14:42

Med jobb, fritidsaktivitet og barn er det jommen ikke mye tid igjen til kjæreste.... I mitt tilfelle er det helt okay og treffes når det lar seg gjøre. I hvertfall i starten før ting blir seriøst.
Og er heltv enig med @væren om at det er noe med hvordan tiden en er sammen brukes.

(mann 46 år fra Oslo) to. 23 nov. 2017 15:07 Privat melding

Oslo er mosdef stedet GeekyGrrrrrl! Kom!

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 15:13

Deilig mann, faktisk ; P

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 23 nov. 2017 15:27

Tusen takk for kompliment. Rødma litt der...

Fann meg ein deilig ein for ikkje so lenge sidan.. men det viser seg at eg har ein jobb å gjere i forhold til meg sjølv før eg er klar for noko forhold.
Er nok ikkje det ytre det står mest på for min del, klarer å lure 'my share of poor, unsuspecting bastards'. 😂

Håpar eg er like heldig neste gong eg gjer eit forsøk og at eg er emosjonelt klar for å ta imot det han/ho ynskjer å gje. :)

Til den tid kjem er dating mest tidsfordriv... og noko leik og moro. 😇

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 15:40

For min del er det såfall viktig å fortsatt ha tid til egne ting selv om det betyr mindre tid til den andre. Feks aktiviteter etter jobb som jeg liker... som igjen fører til at jeg føler meg bra. Men jeg er en type som liker å ha litt baller i luften. Folk er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 23 nov. 2017 15:41

Litt, men det går fint. Verda har ikkje stoppa opp. :)
Har vore på nokre datar i det siste og sett at det er nokon gode, kjekke karar der ute - og at eg har sjangs på dei. 😂 Godt å vite til seinare. 👍
(Berre so det er sagt, eg er heilt ærleg med dei om at eg ikkje leiter etter den store kjærleiken for tida, leikar ikkje med folk på den måten.)

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 23 nov. 2017 15:46

'Honest to a fault' er det noko som heiter. 😐

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 23 nov. 2017 15:51

Las 'like' på engelsk, @frk.positiv..hehe.. same same, nesten.

Kan ikke like alle, nei..

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 23 nov. 2017 15:52

Alright. Då er det kanskje håp for meg også. 😂

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 23 nov. 2017 15:53

Forfriskande med litt skikkeleg nynorsk her inne,@GeekyGirl. Keep it up!

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 23 nov. 2017 15:56

Hvilken måte skulle "man" (du? vi? GeekyGirl? andre?) tro at ærlighet varer lengst, @Frk.Positiv?

Og på hvilken annen måte varer det lengst, tenkte du?

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl to. 23 nov. 2017 16:03

Til deg Fr. Positiv, var på sin plass med både eit smil og ein tommel opp. Takk! Var godt å lese frå andre sjølv om ein kanskje allereie veit det sånn eigentleg. 😘
Men no er det på tide å trekke seg tilbake og overlate tråden til resten av forumfolket, trur eg har sagt mitt om temaet. 😅😉

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2017 16:08 Privat melding

Man finner vel tid til den man er interessert i @nigma. Enig med deg 👍
Jeg tenker likevel at det er viktig å ha tid til egne ting også. Det er ikke særlig å være oppi hverandre hele tiden.. Men er nok viktig å sette av tid til hverandre OGSÅ uansett hvor i relasjonen man er kommet.
Nå som snart er jul lurer jeg på om jeg skal ta en prat med han nissen. For det er klart at jeg tror på han 😜 🎅

Kjære nissefar...

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2017 16:10 Privat melding

@Geeky masse lykke til 👍😊

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 16:16

Elsker at værgudene er blitt bipolare...

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 16:25

Jeg elsker positive folk.

Dem er no' ordentlige gledesspredere.

Skjult ID med pseudonym bobb to. 23 nov. 2017 16:31

@geeky: 😘

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 16:37

Du må skifte nick eller gi et smil via neste melding nå. Føltes ut som jeg leste begynnelsen på en Jens Bjørneboe roman nå

(mann 49 år fra Rogaland) to. 23 nov. 2017 16:42 Privat melding

Der det er ubegrenset kjærlighet fra begge, er alt mulig. Selv om det egentlig er umulig.
Mangler derimot kjærligheten og det hele egentlig kun er for å dekke egne behov,
vil selv den minste tue fremstå som ett uoverstigelig hinder.

Det er kjærligheten som er mangelvare. Det er den som er vanskelig å finne.
Ikke tid.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 16:47

I det dype hjørnet i dag, Leffa?
Det ene utelukker vel ikke det andre...(?)
For å finne kjærlighet må man ha tid, Og for å pleie kjærligheten må man finne tid. Noe sånt...

Skjult ID med pseudonym Tyren to. 23 nov. 2017 16:49

Jeg trodde spørsmålet var stilt som om at det skulle være et forhold. Man går vel ikke inn i et forhold før man blir skikkelig kjent. Det blir enn ikke ved noen timer i ny og ne, tenker jeg. Men det er klart at man er opptatt på hver sin kant, når man er voksne og har et liv, og da særlig hvis man har barn.

MEN hvis man har så mye hobbies og interesser som kommer i veien for å møtes, så er vedkommende ikke den rette for meg ihvertfall. Tror noe av dette er grunn til at det finnes så mange single 😃

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 23 nov. 2017 17:11

@Fr.Positiv.. ja, det skulle man jo nesten tro..og greier. Så, gir deg rett i det.
Man skal ha både god hukommelse, pokerfjes, og et klart hode, for å drive og lyve mye, med "suksess".
Mange (over?)selger noe helt annet, enn du faktisk/antagelig får. Det er rimlig uinteressant, og oftest lett å gjennomskue ganske tidlig. Om man er litt "våken", eller oppvakt, iallefall...

For øvrig. Ærlighet er en belønning i seg selv.
(Ikke for alle selvsagt. Og langt der ifra, kan det virke som. )

Ingen er 100% ærlig, 100% av tiden, heller. Men det får jo være noen grenser, eller hur.

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2017 17:11 Privat melding

..kjærleiken, ja takk! 👊

Skjult ID med pseudonym sufflør to. 23 nov. 2017 17:16

Kjærligheten - Kjærlig.. heten - Kj..ærligheten. Ja, takk! :-)

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 23 nov. 2017 17:20 Privat melding

Ene utelukker ikke det andre. Heten..kjærlig el ærlig.. Vãlkomna alihopa 🤓

(mann 49 år fra Rogaland) to. 23 nov. 2017 17:31 Privat melding

Tja. @mctrening?kremt!
Vi er vel alle forskjellige. Men de gangene jeg har opplevd det ubegrensede, har det vært nok av tid. Til å savne, til å la ting få bygge seg opp. Men få møter. Med lang tid mellom.

Men som sagt. Det er det umuliges kunst.

(mann 49 år fra Rogaland) to. 23 nov. 2017 17:45 Privat melding

Jamen det er jo tre ting på en gang det @suffering. Går det da?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 18:23

Nå vet jeg ikke hva dette dreier seg om, men det er bedritent gjort å bryte tillit når man har åpnet seg om noe sånt, og i tillegg få det slengt i fleisen på seg senere. Leit å lese at du har opplevd det. Ikke vanskelig å se hvem som har problemer, nei.

Skjult ID med pseudonym Hønemor to. 23 nov. 2017 19:15

@Fr.positiv..... hva kommer dette fra? Har du virkelig blitt utsatt for dette på forum? Eller sendes det meldinger videre om private samtaler du har hatt med kvinner/menn her inne? Det er så mye jeg ikke får med meg tydeligvis mellom linjene, men dette er jo helt crazyshit😳😧

Jeg kjenner at jeg på sett og vis er med i en gjeng her.. i og med at jeg tross alt skriver en del her på forum.
Det er mye rart her til tider.. folk vrenger utav seg mye rart... men tilsynelatende uskyldig og for å provosere frem litt fremdrift i trådene.

Det du beskriver derimot er skummelt.

Skjult ID med pseudonym Mækstuff to. 23 nov. 2017 23:41

Ah. Nå skjønner jeg. Er ikke alltid like lett å få med seg hva som skjer på Hotell Sukker.

(mann 35 år fra Buskerud) to. 23 nov. 2017 23:43 Privat melding

Tolker det jeg vil tolke. Til en viss grad. Tror jeg. Eller jeg veit ikke. Hva er tid? Hva er kjærlighet?

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 26 nov. 2017 17:01

Plutselig dukket den opp. Velkommen tilbake Perla. Fulgte ikke helt med tråden. :)