Alle innlegg Sukkerforum

Er det lov å bli furten og lei seg for en mann..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 25 nov. 08:38

Jeg har kommet hjem fra julebord, var en samling med noen enn ble litt kjent med på et rehabiliteringsopphold.

Egentlig hyggelig, men det endte ikke så godt. Vi sitter ved et bord med ukjente mennesker, på andre enden av bordet snakker de om alder, og gjetter alderen på hverandre. Ei i vårt følge blir etterhvert snurt, fordi en ungjente bemerker at hun gjettet seg til den nevnte alder, fordi hun hadde hadde noen rynker. Dette ble ikke godt mottatt, så hun må trøstes/ godsnakkes med. Vi forlater stedet, jeg sier noen gode ord til vedkommende som ble snurt, det blir litt prating frem og tilbake. Og oppi dette finner vi ut at vi begge er 76 modeller.

Da får jeg høre at hun ser da ikke så gammel ut som meg, det blir liksom lagt vekt på , og andre henger seg på. Da treffer de en nerve hos meg, jeg er opptatt av mitt utseende og har nok kanskje noen komplekser. Men med den responsen fra noen som selv ble lei seg av hva andre sa til dem, så blir jeg litt satt ut... Og når jeg reagerer litt å sier at dette var jo ikke så hyggelig for meg å høre, så klumses det ut, at jo men du har jo sikkert hatt et hardere liv enn henne da. Det ender jo med at min kveld blir ødelagt, og jeg gnager nok litt om dette, og det får jeg også høre...

Alkoholen spiller sikkert noe inn, men uansett så ville det rive i meg...

Er det legitimt for en mann og også bli furten /lei seg ??

(mann 31 år fra Hordaland) lø. 25 nov. 08:45 Privat melding

#meetoo

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 25 nov. 09:10

Det er legitimt for en mann å bli furten og lei seg selvsagt.
Men det er snålt at man blir furten og lei seg og får en hyggelig kveld ødelagt av kommentarer om rynker og alder, uansett kjønn. Vi er de vi er.

Skjult ID med pseudonym my lø. 25 nov. 09:21

Guri har rett. Det er på tide med litt realitetsorientering, tyren. 76-årgang begynner å bli gammelt, og det synes på dere. Men fortvil ikke; at du har levd liv som synes på deg, kan gi deg sjans hos damer som liker karakter i et mannsansikt (det er sexy), og bare ikke følelsen av å utnytte en tilfeldig "Knut-Prebens" deilige kropp.
Ikke vær snurt, vær stolt.

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 25 nov. 09:21

Vi er de vi er, men takt og tone er nå uansett noe som spiller inn på hvermannsen uansett. Blir da det samme som å si " at du er da mye tykkere enn meg"

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 25 nov. 09:32

Ja, vi kan reagere på manglende takt og tone, men det var vel noe alkohol med i bildet her? Det fjerner jo takt og tone. Bli snurt, trekk på skuldrene over folk som sier slikt og gå videre.

Skjult ID med pseudonym perla lø. 25 nov. 10:23

Sitte å gjette alder er jo dømt til å gå dårlig..! Hvem fant på den det?

(mann 47 år fra Rogaland) lø. 25 nov. 11:06 Privat melding

Gjettealderleken er farlig. Rene høyrisikosporten der det er voksne kvinner og alkohol er inntatt.
For menn gjelder det å kjøre safe og slå av 8-10 år.

Skjult ID med pseudonym sør lø. 25 nov. 11:14

Huff, ja takt og tone må være tilstede. Men opp med hode og ta ikke til deg
sånne bagateller og kommentarer fra side bordet. Var de i begynnelsen av 20 årene? Vi er som vi er og 76 modeller begynner jo å vise litt alder. Men litt modenhet og visdom også husker jeg. Litt rynker her og der. Se inn i deg selv og hvem du er, er ikke det som teller?

(mann 49 år fra Østfold) lø. 25 nov. 12:00 Privat melding

Om det er greit at en fyr blir furten og lei seg av hva noen tror om alderen hans? Selvsagt er det greit. Har man dårlig selvtillit så har man vel det da. Jeg er tydeligvis altfor høy på meg selv som ikke holder på sånn, men heller er medgangsupporter og er flirende og åpenlyst helt enig om noen sier jeg er gammel, feit og skalla. Og selvsagt litt brydd om noen sier noe pent. Kanskje gammeldags også siden jeg blir litt sliten av denne krenkelsetrenden som har kommet de siste årene. Som jeg tror startet blant småjentebloggere og siden, fantastisk nok, har spredd seg til helt til voksne menn. Onepiece og veganerblogg den neste moten for oss? Jeg er med!

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 25 nov. 12:05

... reagerte på mye ... spesielt setningen «jo men du har jo sikkert hatt et hardere liv enn henne da».

Skjønner godt at du både ble lei deg og snurt over denne opplevelse. Og selvfølgelig er det da lov til å gi utrykk for dette!

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 25 nov. 12:28

Reagerte spesielt på den setningen... fordi det er ikke den som skriker høyest som alltid er den som har mest å gjøre, er mest lei seg el feks har det «gøyest»

Bare sånn for å få sagt det også🙃

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 25 nov. 12:33

Hva har da noen rynker å gjøre. Det er noe med at man må innse at man blir eldre og godta at det er fantastisk sånn livet er...og rynkete blir vi med alderen....dess eldre vi blir....vakkert med rynker... det vitner om at man har levd et liv på godt og vondt....husk at en hver rynke forteller en historie...og når man blir voksen.. så har man lært å se forbi den rynken og se mennesket bak...tykk eller tynn rynket eller ikke...fin eller stygg... betyr ikke noen ting... det er personen bak skallet som er interessant... ikke noe å ta på vei for... tankeløse mennesker finnes over alt.... enten godtar de deg som du er... Ellerså er de ikke vert skitten under skoa dine...da bare vrir du skoen å går videre....

(mann 49 år fra Østfold) lø. 25 nov. 13:05 Privat melding

Joda, og til jul ønsker jeg meg en regnbue og kanskje en enhjørning.

Skjult ID med pseudonym Alice lø. 25 nov. 13:23

Speaking of...

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 25 nov. 13:35

Jeg er nå ikke noe spesielt rynkete i tryne, men må ærlig innrømme jeg er hårsår på utseende mitt. Det har vel litt og si at man er særdelses tynnlugget blitt også. 😄 Nå var det jo ikke noe rart i denne setting tenker jeg, selv om jeg selvfølgelig bare burde gi faen.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 25 nov. 13:40

Tynnhåret/skalla er sexy

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 25 nov. 14:01 Privat melding

Det er noen uskrevne regler når det gjelder overfladisk prat, og der bør man unngå visse utfordringer, slik som alder (spørre om alder, si at du ser ut som sånn og sånn.. osv). Diskutere politikk, osv. En subjektiv oppfatning kan fort få flertall i en forsamling, og derfor kan noen føle seg tråkket på, bli såret og skuffet. Ikke særlig bra metode, og det grenser til hersketeknikk for min del. Selvsagt er det lov å bli snurt, vi har følelser og vi kan føle oss krenket eller sett ned på, bli såret osv.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 25 nov. 14:56

Bildet ditt er fint. Du ser litt rå og «bad guy» ut, og det liker jeg. 💕
Hvis jeg skal kommentere bare utseende...

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 25 nov. 15:22

Klart det er lov å verte lei seg av slikt.. men so spørs det kor mykje det skal få lov til å prege deg i ettertid..?

Fekk min del stygge kommentarar då eg var skikkeleg feit, skal ikkje late som om det ikkje har hatt nokon effekt på meg.. men kjenner berre på det i svake stunder. Resten av tida har eg bestemt meg for at eg er eit sexy beist uavhengig av det som er igjen av overflødige kilo. 😎

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 25 nov. 15:30

Geekygirl... jeg tror jeg egentlig ser veldig normal ut, helt vanlig kjekk kar 😃

Noen linjer i panna og streker i kjakan... men det er nok innafor.. Dette har vel mer med dråpen som fyller begeret å gjøre 😆

Jeg er følsom på meg selv og hvordan jeg ser ut, og hadde lyst til å høre hvor mandig det egentlig er 🙈

Og i går ble jeg faktisk veldig lei meg 🤓

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 25 nov. 15:42

Har ein eks som også følte veldig på det med at mannfolk ikkje skal vise svakheit, ikkje emosjonelt og ikkje på andre måtar heller. Det er spesielt tøft om ein faktisk er litt ekstra følsom generelt eller har nokon meir sårbare punkt.

Eg er ikkje nokon ekspert på kjensler, om noko er eg over gjennomsnittleg dårleg til å regulere og skjule mine eigne om dei kjem over eit visst nivå.. men det må då finnast ein mellomting? :)

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 25 nov. 15:44

Svarte nok TS, pep. :)

Skjult ID med pseudonym Kiara lø. 25 nov. 18:50

Furting eller surmuling er noe dritt uansett kjønn, men selvfølgelig kan også menn bli lei seg. Når noen gir negative kommentarer knyttet til utseendet, synes jeg de viser lite sosial intelligens og viser liten respekt. Jeg kan bli både fornærmet og irritert når noen kommer med negative kommentarer til meg, men min automatiske reaksjon er blitt slik at jeg tror en slik person er misunnelig på meg for noe; at de sliter med noen komplekser selv. Dersom noen kommenterer rynkene mine blir jeg ikke fornærmet, men vekt og former derimot...😡 Det har kanskje noe å gjøre med hva man selv skulle ønske var annerledes.

Skjult ID med pseudonym Honey lø. 25 nov. 19:50

@ts
Hvor gammel må du bli for at det skal være ok for deg at andre sier at du er gammel? Hvor gamle må andre være før det blir ok for deg at de sier at du er gammel? Hvor mye rynker må du ha før det blir ok for deg at andre sier at du har rynker?

Alt er relativt. Noen ser yngre ut for alderen sin, andre ser eldre ut, og det kommer an på øyet som ser. Hvorfor skal du bli lei deg for slike kommentarer!? Hvis det virker som om det ikke er sant, så glem det! Hvis det virker som om det er sant, så kanskje det er på tide å innse at alderen begynner å synes på deg, og at det er helt naturlig! Uhøflige kommentarer må du ikke ta personlig.

Jeg synes at det er litt slitsomt med følsomme og usikre menn. Jeg kan ikke ta slikt seriøst. Med alderen bør det komme en større selvinnsikt, bedre selvtillit og klokskap. Men det er bare min mening. Og selvfølgelig finnes det variasjoner mellom mennesker.

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 25 nov. 19:52

@Tyren: I min verden er du først et menneske, så mann.

(mann 31 år fra Østfold) lø. 25 nov. 21:54 Privat melding

Ja, der er rett og slett slemt å ødelegge en hyggelig kveld med slikt. Man slipper gjerne garden litt når man hygger seg og tar noen drinker, da smeller det også hardere når man får et personangrep. Jeg skjønner i alle fall ikke poenget med å diskutere sånt om man har vært på reabilitering, man bør få litt mer selvinnsikt, ydmykhet o.l etter et sånt opphold. Det er ofte usikkerhet som fører til sånne utsagn, selv om det ikke er noe hyggelig. Du får trøste deg med at en persons mening ikke speiler eller er den samme for hele verden. Vær glad og stolt av at du er et følelsesmenneske og har integritet.

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 26 nov. 00:03

Ikke greit å leke "smart" på Julebord..
Enkelte virker eldre og noen virker yngre når det kommer til utseende. Slik er det bare.
Den dagen du slutter å ta deg selv høytidelig den dagen blir livet så mye enklere og bedre

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 26 nov. 01:49

Tyren da. Full skjerpings! 🔶kort til deg.
Om du tar deg nær av noe er det for at man føler seg truffet vel?
Men jeg må si at nå synes jeg du bare sutrer og er urasjonell. Du har vel ingen ting å være usikker på eller gnåle om når det gjelder iutssmeebde

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 26 nov. 01:52

Utseemde 😊 Iutssmeebde var bare det ordet som kom først opp på auto selvsagt.
Bruker det tydeligvis oftere enn jeg tar opp utseende😊

(mann 45 år fra Oslo) sø. 26 nov. 11:51 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Tyren sø. 26 nov. 14:24

Men Hønemor da 😆 Er da lov å kjenne litt på førtikrisa vel, og når noen sier sånne ting, så blir man litt uggen, hvis man bryr seg om utsende sitt. De fleste av oss er vel litt mer eller mindre opptatt av enkelte ting, og ja jeg bryr meg om utseende mitt. Føler ikke at jeg trenger rødt kort av den grunn 😜

Men tro meg, jeg er enig i at det ikke er rasjonelt 😉

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 26 nov. 15:05

Jeg ble litt lei meg når jeg så ferdig Stranger Things og fant ut jeg måtte vente 1 år til neste. -så helt innafor å bli lei seg som mann eller Mann.

(mann 45 år fra Oslo) sø. 26 nov. 15:25 Privat melding

Mht. utseende. Det hjelper å ha selvinnsikt, bakkekontakt, integritet, realitetsorientering, se i speilet iblant. Gjøre noe med det som gjøres kan med ekstra kiloene, bygge opp og holde kroppen i god form. Å tåle å bli visst speil, det burde me tåle.
Når det er sagt så er det helt innafor å furte, være lei, hele spektret er innafor. Mann eller kvinne.

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 26 nov. 15:45

Hva om det stemmer? Du ser rett og slett gammal ut?
Ta det som en mann, gi faen i det..
Svar: It’s not the age, it’s the mileage..
Knekk den hvite stokken hennes, og jag førerhunden hennes til helvete
Si: Rart at ei skrekkøgle som du går rundt å kritiserer utseende til andre.
I can see you have had your fun too..