Alle innlegg Sukkerforum

Er det lov å bli furten og lei seg for en mann..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 25 nov. 2017 08:38

Jeg har kommet hjem fra julebord, var en samling med noen enn ble litt kjent med på et rehabiliteringsopphold.

Egentlig hyggelig, men det endte ikke så godt. Vi sitter ved et bord med ukjente mennesker, på andre enden av bordet snakker de om alder, og gjetter alderen på hverandre. Ei i vårt følge blir etterhvert snurt, fordi en ungjente bemerker at hun gjettet seg til den nevnte alder, fordi hun hadde hadde noen rynker. Dette ble ikke godt mottatt, så hun må trøstes/ godsnakkes med. Vi forlater stedet, jeg sier noen gode ord til vedkommende som ble snurt, det blir litt prating frem og tilbake. Og oppi dette finner vi ut at vi begge er 76 modeller.

Da får jeg høre at hun ser da ikke så gammel ut som meg, det blir liksom lagt vekt på , og andre henger seg på. Da treffer de en nerve hos meg, jeg er opptatt av mitt utseende og har nok kanskje noen komplekser. Men med den responsen fra noen som selv ble lei seg av hva andre sa til dem, så blir jeg litt satt ut... Og når jeg reagerer litt å sier at dette var jo ikke så hyggelig for meg å høre, så klumses det ut, at jo men du har jo sikkert hatt et hardere liv enn henne da. Det ender jo med at min kveld blir ødelagt, og jeg gnager nok litt om dette, og det får jeg også høre...

Alkoholen spiller sikkert noe inn, men uansett så ville det rive i meg...

Er det legitimt for en mann og også bli furten /lei seg ??

(mann 32 år fra Hordaland) lø. 25 nov. 2017 08:45 Privat melding

#meetoo

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 25 nov. 2017 09:10

Det er legitimt for en mann å bli furten og lei seg selvsagt.
Men det er snålt at man blir furten og lei seg og får en hyggelig kveld ødelagt av kommentarer om rynker og alder, uansett kjønn. Vi er de vi er.

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 25 nov. 2017 09:21

Vi er de vi er, men takt og tone er nå uansett noe som spiller inn på hvermannsen uansett. Blir da det samme som å si " at du er da mye tykkere enn meg"

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 25 nov. 2017 09:32

Ja, vi kan reagere på manglende takt og tone, men det var vel noe alkohol med i bildet her? Det fjerner jo takt og tone. Bli snurt, trekk på skuldrene over folk som sier slikt og gå videre.

(mann 49 år fra Rogaland) lø. 25 nov. 2017 11:06 Privat melding

Gjettealderleken er farlig. Rene høyrisikosporten der det er voksne kvinner og alkohol er inntatt.
For menn gjelder det å kjøre safe og slå av 8-10 år.

Skjult ID med pseudonym sør lø. 25 nov. 2017 11:14

Huff, ja takt og tone må være tilstede. Men opp med hode og ta ikke til deg
sånne bagateller og kommentarer fra side bordet. Var de i begynnelsen av 20 årene? Vi er som vi er og 76 modeller begynner jo å vise litt alder. Men litt modenhet og visdom også husker jeg. Litt rynker her og der. Se inn i deg selv og hvem du er, er ikke det som teller?

(mann 51 år fra Østfold) lø. 25 nov. 2017 12:00 Privat melding

Om det er greit at en fyr blir furten og lei seg av hva noen tror om alderen hans? Selvsagt er det greit. Har man dårlig selvtillit så har man vel det da. Jeg er tydeligvis altfor høy på meg selv som ikke holder på sånn, men heller er medgangsupporter og er flirende og åpenlyst helt enig om noen sier jeg er gammel, feit og skalla. Og selvsagt litt brydd om noen sier noe pent. Kanskje gammeldags også siden jeg blir litt sliten av denne krenkelsetrenden som har kommet de siste årene. Som jeg tror startet blant småjentebloggere og siden, fantastisk nok, har spredd seg til helt til voksne menn. Onepiece og veganerblogg den neste moten for oss? Jeg er med!

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 25 nov. 2017 12:05

... reagerte på mye ... spesielt setningen «jo men du har jo sikkert hatt et hardere liv enn henne da».

Skjønner godt at du både ble lei deg og snurt over denne opplevelse. Og selvfølgelig er det da lov til å gi utrykk for dette!

Skjult ID med pseudonym Eiriana lø. 25 nov. 2017 12:28

Reagerte spesielt på den setningen... fordi det er ikke den som skriker høyest som alltid er den som har mest å gjøre, er mest lei seg el feks har det «gøyest»

Bare sånn for å få sagt det også🙃

Skjult ID med pseudonym Turn of.. lø. 25 nov. 2017 12:33

Hva har da noen rynker å gjøre. Det er noe med at man må innse at man blir eldre og godta at det er fantastisk sånn livet er...og rynkete blir vi med alderen....dess eldre vi blir....vakkert med rynker... det vitner om at man har levd et liv på godt og vondt....husk at en hver rynke forteller en historie...og når man blir voksen.. så har man lært å se forbi den rynken og se mennesket bak...tykk eller tynn rynket eller ikke...fin eller stygg... betyr ikke noen ting... det er personen bak skallet som er interessant... ikke noe å ta på vei for... tankeløse mennesker finnes over alt.... enten godtar de deg som du er... Ellerså er de ikke vert skitten under skoa dine...da bare vrir du skoen å går videre....

(mann 51 år fra Østfold) lø. 25 nov. 2017 13:05 Privat melding

Joda, og til jul ønsker jeg meg en regnbue og kanskje en enhjørning.

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 25 nov. 2017 13:35

Jeg er nå ikke noe spesielt rynkete i tryne, men må ærlig innrømme jeg er hårsår på utseende mitt. Det har vel litt og si at man er særdelses tynnlugget blitt også. 😄 Nå var det jo ikke noe rart i denne setting tenker jeg, selv om jeg selvfølgelig bare burde gi faen.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 25 nov. 2017 13:40

Tynnhåret/skalla er sexy

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 25 nov. 2017 14:56

Bildet ditt er fint. Du ser litt rå og «bad guy» ut, og det liker jeg. 💕
Hvis jeg skal kommentere bare utseende...

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 25 nov. 2017 15:22

Klart det er lov å verte lei seg av slikt.. men so spørs det kor mykje det skal få lov til å prege deg i ettertid..?

Fekk min del stygge kommentarar då eg var skikkeleg feit, skal ikkje late som om det ikkje har hatt nokon effekt på meg.. men kjenner berre på det i svake stunder. Resten av tida har eg bestemt meg for at eg er eit sexy beist uavhengig av det som er igjen av overflødige kilo. 😎

Skjult ID med pseudonym Tyren lø. 25 nov. 2017 15:30

Geekygirl... jeg tror jeg egentlig ser veldig normal ut, helt vanlig kjekk kar 😃

Noen linjer i panna og streker i kjakan... men det er nok innafor.. Dette har vel mer med dråpen som fyller begeret å gjøre 😆

Jeg er følsom på meg selv og hvordan jeg ser ut, og hadde lyst til å høre hvor mandig det egentlig er 🙈

Og i går ble jeg faktisk veldig lei meg 🤓

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 25 nov. 2017 15:42

Har ein eks som også følte veldig på det med at mannfolk ikkje skal vise svakheit, ikkje emosjonelt og ikkje på andre måtar heller. Det er spesielt tøft om ein faktisk er litt ekstra følsom generelt eller har nokon meir sårbare punkt.

Eg er ikkje nokon ekspert på kjensler, om noko er eg over gjennomsnittleg dårleg til å regulere og skjule mine eigne om dei kjem over eit visst nivå.. men det må då finnast ein mellomting? :)

Skjult ID med pseudonym GeekyGirl lø. 25 nov. 2017 15:44

Svarte nok TS, pep. :)

Skjult ID med pseudonym Apache lø. 25 nov. 2017 19:52

@Tyren: I min verden er du først et menneske, så mann.

(mann 33 år fra Østfold) lø. 25 nov. 2017 21:54 Privat melding

Ja, der er rett og slett slemt å ødelegge en hyggelig kveld med slikt. Man slipper gjerne garden litt når man hygger seg og tar noen drinker, da smeller det også hardere når man får et personangrep. Jeg skjønner i alle fall ikke poenget med å diskutere sånt om man har vært på reabilitering, man bør få litt mer selvinnsikt, ydmykhet o.l etter et sånt opphold. Det er ofte usikkerhet som fører til sånne utsagn, selv om det ikke er noe hyggelig. Du får trøste deg med at en persons mening ikke speiler eller er den samme for hele verden. Vær glad og stolt av at du er et følelsesmenneske og har integritet.

Skjult ID med pseudonym RettVest sø. 26 nov. 2017 00:03

Ikke greit å leke "smart" på Julebord..
Enkelte virker eldre og noen virker yngre når det kommer til utseende. Slik er det bare.
Den dagen du slutter å ta deg selv høytidelig den dagen blir livet så mye enklere og bedre

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 26 nov. 2017 01:49

Tyren da. Full skjerpings! 🔶kort til deg.
Om du tar deg nær av noe er det for at man føler seg truffet vel?
Men jeg må si at nå synes jeg du bare sutrer og er urasjonell. Du har vel ingen ting å være usikker på eller gnåle om når det gjelder iutssmeebde

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 26 nov. 2017 01:52

Utseemde 😊 Iutssmeebde var bare det ordet som kom først opp på auto selvsagt.
Bruker det tydeligvis oftere enn jeg tar opp utseende😊

(mann 46 år fra Oslo) sø. 26 nov. 2017 11:51 Privat melding

Skjult ID med pseudonym Tyren sø. 26 nov. 2017 14:24

Men Hønemor da 😆 Er da lov å kjenne litt på førtikrisa vel, og når noen sier sånne ting, så blir man litt uggen, hvis man bryr seg om utsende sitt. De fleste av oss er vel litt mer eller mindre opptatt av enkelte ting, og ja jeg bryr meg om utseende mitt. Føler ikke at jeg trenger rødt kort av den grunn 😜

Men tro meg, jeg er enig i at det ikke er rasjonelt 😉

Skjult ID med pseudonym Mækstuff sø. 26 nov. 2017 15:05

Jeg ble litt lei meg når jeg så ferdig Stranger Things og fant ut jeg måtte vente 1 år til neste. -så helt innafor å bli lei seg som mann eller Mann.

(mann 46 år fra Oslo) sø. 26 nov. 2017 15:25 Privat melding

Mht. utseende. Det hjelper å ha selvinnsikt, bakkekontakt, integritet, realitetsorientering, se i speilet iblant. Gjøre noe med det som gjøres kan med ekstra kiloene, bygge opp og holde kroppen i god form. Å tåle å bli visst speil, det burde me tåle.
Når det er sagt så er det helt innafor å furte, være lei, hele spektret er innafor. Mann eller kvinne.

Skjult ID med pseudonym Svele sø. 26 nov. 2017 15:45

Hva om det stemmer? Du ser rett og slett gammal ut?
Ta det som en mann, gi faen i det..
Svar: It’s not the age, it’s the mileage..
Knekk den hvite stokken hennes, og jag førerhunden hennes til helvete
Si: Rart at ei skrekkøgle som du går rundt å kritiserer utseende til andre.
I can see you have had your fun too..