Alle innlegg Sukkerforum

Ny jente på sukker...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym smurf to. 22 jan. 2009 23:47

Jeg synes det er vanskelig å komme i kontakt med folk her, men det er mulig jeg gjør noe feil.

... noen som har vært her en stund og kan gi noen tips? :)

Skjult ID med pseudonym thats life to. 22 jan. 2009 23:53

Ja. Smør deg med tålmodighet. :)

Av ren nysgjerrighet. Skriver du til noen, eller venter du på at noen tar kontakt?

(mann 41 år fra Oslo) to. 22 jan. 2009 23:54 Privat melding

jeg har bare vært her siden desember, men opplever også at det er vanskelig å få kontakt med folk. Det nærmer seg utløp for superbruker abonnementet, og jeg vet ikke om det er noe vits å fornye det...

Skjult ID to. 22 jan. 2009 23:59

Hei!

Noen ganger kan det virke litt stille her inne. Jeg vet ikke helt hvorfor. Men jeg har vært her en god stund, og jeg kan garantere at det finnes veldig mange hyggelige folk her inne. Jeg har også vært på en av festene, og kan meddele at det er helt vanlige, men veldig trivelige mennesker som skjuler seg bak profilene her.

En måte å bli kjent med folk eller gjøre seg synlig på er å skrive her på forumet. Dessverre har det vært preget av noe negativitet helt nå i det siste, men det har sukker ordnet opp i, så nå skal dette bli bra! Uansett ønsker jeg dere begge lykke til :-)

(mann 33 år fra Møre og Romsdal) fr. 23 jan. 2009 00:03 Privat melding

Skulle gjerne gitt noen tips hadde jeg vært flink til dette selv :)

Jeg tror det er viktig å ha en utfylt profil.
Det er lettere å ta kontakt/starte en samtale med et spørsmål mener jeg.
Er profilen fullstendig stappet med informasjon er det jo ikke mye for andre parten å spøre om og det kan bli litt vanskeligere å ta kontakt.

Får håpe det var til noe hjelp :)

Skjult ID med pseudonym Fred fr. 23 jan. 2009 00:04

Har vært her litt til å fra en del månder, og i starten var det veldig stille. I begynnelsen tok jeg vel ikke så veldig mye kontakt pr. brev, og ikke fikk jeg noen heller. (har OK profil og bilde)

Men etter en stun opphold, tok jeg superbruker igjen, og satte meg ned å skrev noen brev, satt litt hjerter og var mere aktiv. Fått mange hyggelige tilbakemeldinger, men ikke blitt noe date annå, men det har jeg heller ikke forventet.

Skjult ID med pseudonym o2 fr. 23 jan. 2009 00:06

kjempebrettsupersmilendekjempesmil på profilbildet :)

Skjult ID med pseudonym alterego fr. 23 jan. 2009 00:07

vær aktiv.

Skjult ID med pseudonym smurf fr. 23 jan. 2009 00:10

Takk for alle tips. :)

Har både bilde, album og det meste utfylt. Har løpt rundt og levert hjerter og komplimenter til en del gutter, men jeg får aldri noe svar tilbake. Trodde det først hadde noe med å gjøre med at jeg ikke var superbruker, men det ble ikke noe bedre etter at jeg ble det heller. hm hm.

Skjult ID med pseudonym smurf fr. 23 jan. 2009 00:26

til that's life

Nei, har nok ikke vært så flink til å skrive gitt. Det å bruke 15-30 minutter på å være kreativ i meldingen for så å ikke få svar i det hele tatt virker så bortkasta. Venter vel på å se om noen setter hjerte tilbake først. men det er kanskje heeeelt feil taktikk.

Skjult ID med pseudonym thats life fr. 23 jan. 2009 01:05

@smurf

hehe. Nå tenker du som en mann. Men jeg tror kanskje det fungerer bedre for kvinner. Hadde noen satt hjerte (ikke svart)på meg, hadde jeg sendt av gårde en melding tilbake.

Det "kan" være du henvender deg til feil type menn. Tror forsåvidt ikke du skal tenke for mye på det, du trenger bare svar fra "den" ene, ikke sant? Keep trying!

Skjult ID med pseudonym juni fr. 23 jan. 2009 10:54

Hei Smurf:

Jeg vet ikke om jeg egentlig kommer med et godt tilps til deg nå Men:
Dersom du gjør deg litt ekstra flid med profilbildet ditt. Jeg tenker på en enkel sminke, som gir ansiktet en fresh utstråling, form håret og få det til å skinne godt :)
Tenkk på hvilke farger du skal ha på klærne i bildet, finn klær som matcher hår- og hudfarge. Ta gjerne ti bilder før du til slutt blir fornøyd med smilet du klarer å få bildet. Og en ting til finn en nøytral bakgrunn for bildet som ikke ødelegger for en god helhet.
Litt hud på slike bilder kan også være litt fint... noen av mennene har ikke sansen for at kvinnene viser kløften sin på bilde, så prøv da eller med en klesvariant uten armer.
Da får du muligens et fresht og tiltalende bilde på profilen som man får lyst til å gå inn å titte på.
Resten av bildene i forumet ditt kan jo være andre typer bilder.

Jeg skulle hjelpe ei venninne med å lage noen serier fotografier siden hun hadde lyst til å prøve seg på nettdating,. Det ble en veldig morsom aktivet og mye bra bilder, og ikke så ofte jeg får prøvd meg på den type profil- og helfigurfotografering.
Hun fant seg kjæreste på egenhånd før hun fikk tatt i bruk bildene :-))

Men du må altså tøffe deg litt opp og begynne å sende førstegansmeldinger til de profilene du synes virker spennende. Kanskje både menn og kvinner sitter litt på gjerde for tiden, og trenger bare et lite puff fra en trivelig jente til å klatre ned igjen?

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym meg fr. 23 jan. 2009 13:53

@smurf

"Hei;
Vanskelig å gi tips siden mange av oss menn opplever akkurat det samme. Jeg for min del prøver alt, men så å si ingen gidder i det hele tatt å si "nei takk". Nå har sukker lagt alt til rette for å vise en smule høflighet, ved å legge til ferdig utfylte svar og hilsner ol. så de gjør jobben sin bra. Jeg fatter bare ikke helt hvordan noen kan for eks. beskrive meg som interessant og når jeg kontakter dem så får jeg aldri høre noe tilbake.
Jeg har nå bestemt meg for å ikke være så aktiv lenger og heller ha profilen min her liggende slik at jeg kan gå på en eller annen sukkerfest.
Jeg er ikke bitter eller noe sånt, jeg fatter bare ikke helt hvordan noen tenker med tanke på sjansene for å finne en partner her.
Tror heller man må ta dette som et sted hvor man kan utveksle meninger og opplevelser (forumet for eks.) og heller la remtiden komme med det den har........

Skjult ID med pseudonym blåbær fr. 23 jan. 2009 15:58

Gi ikke opp !
Jeg har vært her i ca 6mnd. og det er nå som det begynne å skje noe...:-)
Lykke til

(kvinne 64 år fra Vest-Agder) fr. 23 jan. 2009 16:01 Privat melding

syns ikke mannfolka er flinke til å svare selv om de skryter av svargaranti......

Skjult ID med pseudonym kula fr. 23 jan. 2009 16:03

veldig enig med besta55

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 23 jan. 2009 16:04 Privat melding

Ja, man må ta mannfolka som de er , eller ?

Skjult ID med pseudonym kula fr. 23 jan. 2009 16:06

en liten setning gjør vel ingenting........? Eller

(kvinne 54 år fra Buskerud) fr. 23 jan. 2009 16:15 Privat melding

En liten setning kan gjøre myyyyyye

Skjult ID med pseudonym smurf fr. 23 jan. 2009 19:24

@ meg

Godt det ikke bare er jeg som føler det sånn da. Har lagt igjen en del hjerter og flørter og meldinger her. Den eneste som har svart svarte med "sorry jeg dater en annen dame nå, lykke til".

Javel...?

Angrer litt på superbrukerkjøpet mitt kjenner jeg.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 23 jan. 2009 19:27

Smurf, vet ikke hvor gammel du er, men om du henvender deg til de over 30, ville jeg droppet flørte-meldinger. Kan du ikke bare si akkurat det samme som det står i flørtemeldingen? Det er vel ikke noe pinligere det? Men jeg tror noen synes det er hyggeligere og virker mer seriøst. Bare et velment råd...

Skjult ID med pseudonym smurf fr. 23 jan. 2009 19:33

@ Binders.

Nærmer meg 30 selv. Og joda, har større tro på personlige meldinger enn ferdige komplimenter. Men det var faktisk på komplimentet jeg fikk mitt eneste svar. haha. :)

_____
Hva er dette horoskopet sukker skryter av? Det har jeg ikke sett noe til.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 23 jan. 2009 19:45

Joda, noen ganger det den dårligste sluken det sitter fisk på! :-) Men du vil jo helst ha fisken over ripa også, og da kan det vært lurt å si noe mer... Jeg selv bryr meg om å få meldinger, men ikke om hjerter og flørtemeldinger... Men vi er heldigvis forskjellige!
Og så kommer det jo an på om du går rett etter storfisken eller ikke, da.

De som får lite post, vil nok lettere respndere på et hjerte enn de som får mye post og desto flere hjerter...
Skill deg ut. Skriv noe han nesten må svare på, som ikke handler om at du vil bli kjent med ham... Igjen - bare et velment råd.