Alle innlegg Sukkerforum

Julenissen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Honey lø. 25 nov. 2017 18:40

Hva forteller du til barna om julenissen? Hvem er det som leverer gavene i år?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla lø. 25 nov. 2017 19:40

Vi prater ikke så mye om julenissen.
Det er jeg som leverer gavene i år. De jeg har kjøpt. Tenåringene leverer sine 🙂

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 25 nov. 2017 19:45 Privat melding

Julenissen lever, her blir det laget juleønsker i listeform og lagt nedi julestrømpen så julenissen får den med seg. Hvis vesla ikke får det hun vil ha, har julenissen drukket for mye gløgg og rotet det til. Da må fjøsnissen ta en prat med julenissen i januar, så løser det seg.

(kvinne 51 år fra Møre og Romsdal) lø. 25 nov. 2017 19:52 Privat melding

Så fin tradisjon @nigma🎅🏻

Skjult ID med pseudonym Honey lø. 25 nov. 2017 19:57

Så hva er fordelen med å lyve for barna? Og hva skjer når de finner ut sannheten tilslutt?

(kvinne 51 år fra Møre og Romsdal) lø. 25 nov. 2017 20:00 Privat melding

@Honey jeg har et godt forhold til min sønn på 19 og han har vokst opp med julenisse og nissegrøt😊 jeg har ikke spurt han, men tror nok han vet sannheten om nissen nå😂

(mann 54 år fra Sogn og Fjordane) lø. 25 nov. 2017 20:12 Privat melding

At jeg har sett julenissen med selvsyn som barn er bekreftelse nok. Jeg lyver ikke, julenissen finnes. Når du blir eldre mister du gangsynet og tror det er en i forkledning, men det er bare den paranoide delen av deg selv som finner på slikt.

Hvordan jeg lærte å tro på julenissen lengre enn nødvendig? Fatter'n pleide å stikke ut for å lete etter julenissen, og han gikk alltid glipp av julenissen, for han kom jo ned på taket, så fatter'n kom tilbake med uforrettet sak hvert år. Så et år, hele familien var sjuke med omgangssyke en jul vi var 7-8 år, fatter'n hadde avtalt med naboen at han kom med presangene (dette har jeg fått vite av mutter'n i etterkant) og samme nissemaske og klær, vi skjønte det ikke var fatter'n.. for han var jo sammen med oss. Etter det trodde jeg på julenissen til jeg var 18 eller deromkring. Vurderer det samme med vesla. Barns verden vandrer mellom fantasi og virkelighet, det er ikke alltid så lurt å fortelle sannheten hele tiden, noen ting får de tolke selv, og etterhvert "avsløre". :)

Skjult ID med pseudonym Turn of.. sø. 26 nov. 2017 01:31

Julenissen lever i beste velgående...Barn elsker eventyr og får bruke fantasien som bare det..så her er det barnebarn som får de samme eventyrene som barna mine fikk... jeg viser til og med hvor nissen bor og hvor han jobber hele året for å lage pakker til jul til alle sammen... jeg bor nær skog og fjell og der er det mange plasser med stor steiner som har huler og der bor nissen..og det tror de på... Herlig... man skal aldri ta fra barna gleden av å tro på eventyr...De blir fort nok voksen...og realiteten er et faktum...

Skjult ID med pseudonym Hønemor sø. 26 nov. 2017 01:35

Hva jeg forteller barna? Hva mener du nå @honey? Er det noe krøll med nissen i år?