Alle innlegg Sukkerforum

Singel og geografi..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tyren on. 29 nov. 2017 18:15

Hvordan er det egentlig, får man til å være kjærester på tvers av fylkesgrenser ? Eller skal man bare la være om man er stuck og etablert et sted hvor man ikke finner noen.

Jeg tenker at om man finner noen som er rett ( og de er det få av), så vil den ekte kjærligheten overvinne "avstandsproblemer" ...

Hva med deg? Ville du turt å la det du tror kunne være ekte kjærlighet seile sin sjø, pga av avstand og utfordringer det medfører ?

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 29 nov. 2017 18:22

Helt klart ja til det siste, hvis jeg hadde omsorg for barn. Jeg ville aldri flyttet bort fra ungenes far, besteforeldre, venner, skole og nærmiljø for min egen lykke.
Uten barn kunne jeg gjerne flyttet til en kjæreste.

(mann 49 år fra Rogaland) on. 29 nov. 2017 18:34 Privat melding

Du finner kjæresten din der du finner kjæresten din.
Ofte desverre er det nok slik at hen bor langt ifra. netopp fordi avstand gjør at ting får tid...Essensielt..

(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) on. 29 nov. 2017 19:12 Privat melding

Hadde ikke hatt problemer med å flytte hvis jeg vet at dette er det riktige for oss to. Kjærligheten skal man ta vare på. Men nå har jeg barn som er voksen og etablert...Så for meg betyr det egentlig ikke så mye hvor jeg bor. så lenge det ikke er i Oslo området...eller norden for Trøndelag.. ☺️

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 29 nov. 2017 19:17

@Gurimalla

Kommer ikke det litt an på hvor langt unna en snakker om? Folk i dag kaller jo 1 time unna et avstandsforhold så...

@tråden ellers

Ja, har overhodet ikke noen som helst betenkeligheter over å la kjærligheten seile sin egen sjø om ikke avstanden passer.
Er vel strengt talt ikke ekte kjærlighet før alle preferanseboksene er krysset av?

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 29 nov. 2017 19:20

Jeg har lyst til å ta på, se på og være med kjæresten min jeg. Å være i et langdistanse forhold blir trøblete da.

Å bo hver sin kant av landet er ikke noe jeg oppsøker. Men det er nok fordi jeg er travelt opptatt. Jobb og barn tar en stor deler av tiden naturlig nok. Å påføre en mann ansvar for å være fleksibel og potensiell flyttbar har jeg vanskelig for å sette noen i. Om spørsmålet skulle kommer opp på et tidspunkt om man skal flytte sammen er det viktig for meg at jeg har vært tydelig på at jeg er ikke det. De aller fleste menn jeg komme i kontakt i den alderen jeg søker har selv barn. Det er helt uaktuelt å sette noen i den posisjonen at det skal taes noen vurdering på å flytte barna fra en forelder. Jeg vil ikke være med på å trekke det lengste strået i den avgjørelsen.

Men klart.. er det love så er det love. Den dagen det er mulig å flytte .. flytter jeg hvor det måtte være (nesten)

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 29 nov. 2017 19:27

@powpiwgutt, for meg er en times kjøring ikke noe avstand. Har man barn i heimen fremdeles kan man lett være kjærester lenge med ulike bosteder. Og avstandsforhold kan funke en stund det hvis man har en plan på sikt. At envet det kun er midlertidig.
Det jeg snakker om er flytting, rive opp ungene fra sitt miljø. Det er uaktuelt for meg uansett hvor fin fyren måtte være.
Men ungene mine er straks voksne, så da kan jeg flytte hvor som helst faktisk.

(mann 49 år fra Rogaland) on. 29 nov. 2017 19:43 Privat melding

@lax. For den rette ville jeg flyttet til Bouvetøya om så hadde trengs.
Det vanskelige er å finne den rette. Samtidig som hun finner deg.

Det er det som er det umuliges kunst.

Idag. Hvor neste date er kun ett klikk unna.

Skjult ID med pseudonym sør on. 29 nov. 2017 20:13

Avstand er jo relativt, men noen timer unna går greit. Fredag og sette seg i bilen for en koselig helg går fint. Med voksne barn tenker en ikke helt over avstand i den grad om en hadde hatt små barn.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 29 nov. 2017 20:41

@Gurimalla

Nei, nå mente jeg ikke spesifikt deg. Derfor jeg skrev at folk nå til dags kaller 1 time unna for et avstandsforhold.
For meg er 1-2 timer ingenting, men det betyr ikke at det ikke er et problem for veldig mange andre. Eller at de lager det til et problem. Hipp som happ. :P

@Hønemor

Men hva er lang distanse for deg da? Stor forskjell på andre siden av landet og nabofylket.

Skjult ID med pseudonym sufflør on. 29 nov. 2017 20:50

Jeg kan iallefall flytte på ræva...

Muligens resten også.

Skjult ID med pseudonym Hønemor on. 29 nov. 2017 20:50

@powpow. Et par timers reisevei bortimot. At man skal bruke 3-4 timer på reise for å se hverandre en ettermiddag blir jo krevende i lengden.

(mann 38 år fra Vestfold) on. 29 nov. 2017 21:17 Privat melding

Alt er relativt ja.
Har man voksne barn så er jo ting endel enklere.
Ser vel etter noe i en radius av 30 min kjøring (pluss) .Det å kunne være spontan innimellom om man treffer frøken "rett" funker dårlig med flere timers avstand.

Skjult ID med pseudonym Tvilsom on. 29 nov. 2017 22:17

Så lenge barna bor hjemme så er det uaktuelt å flytte, ikke over avstander og i grunnen ikke i det hele tatt. Jeg forventer heller ikke noe annet av ei dame, jeg regner med at hun har det ganske likt av de samme grunner. Men, barna vokser jo, de klarer seg utmerket hjemme alene, så det er mye man kan finne på sammen selv om man ofte sover i hver sitt hus.

Min erfaring fra runde 1 er at avstandsforhold har sine fordeler på kort sikt. Det gjør ting mer spennende og skaper positive følelser å klare å holde forholdet gående tross den utfordringen som avstanden er.

På lengre sikt kan det bli litt slitsomt og utfordringene vokser. Da snakker jeg ikke om utfordringer med barn og hjem, men med følelser og kontakt. Savnet tærer på, sånn i lengden.

Skjult ID med pseudonym Apache on. 29 nov. 2017 22:22

En sunnmøring finner en romsdaling. Flott det.:-)

Skjult ID med pseudonym Q-Stone on. 29 nov. 2017 23:48

Det er jo lettere å bli kjent om man bor nær hverandre. Primært leter jeg i Romerike & omegn, men utelukker ikke at kjærligheten kan dukke opp andre steder.

Skjult ID med pseudonym GuriMalla on. 29 nov. 2017 23:51

Romerike her og 🙂👍

(kvinne 51 år fra Oppland) to. 30 nov. 2017 09:44 Privat melding

Er ønsket og viljen sterk nok så er avstand ikke problematisk 👍

(kvinne 48 år fra Hordaland) to. 30 nov. 2017 10:00 Privat melding

Det der er litt hva man foretrekker og ikke et ensidig svar på. Noen har muligheten til et langdistanse forhold og foretrekker det. Andre ikke..
Avstand har så klart sine fordeler og ulemper.

For min del kommer det veldig an på. Jeg har brukt litt tid på dette faktisk. Nemlig finne ut om hva jeg vil.
Kommet nylig frem til at det er lettere å løse det praktiske med avstand enn å finne den ene som får alle cellene i kroppen til å leve maksimalt igjen! Også er det dette med at ting tar tid. En date betyr ikke evig troskap.. Heller ikke 3 date el 10. Man må uansett gi den tid og vurdere underveis.
Når det er sagt foretrekker jeg ikke-avstand. Rett og slett av den enkle grunnen at det er givende med spontane treff som vanskelig lar seg gjøre med avstand. I tillegg har jeg barn som jeg ikke ønsker å flytte fra. Så enkelt og så vanskelig er det.
Har vel kommet frem til at hvis jeg treffer en som får meg til å synge høyt (note: eier ikke bra sangstemme) er jeg villig til å få det til. Med el uten avstand. Så det er den følelsen..
Mulig det er en som har lusket seg i sinnet akkurat nå.. Får se om han er den ene som får meg til å synge 😉